KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Venüs-İkizler burcu geçişi hepimizi etkileyecek

    11 Nisan saat 18:28 ile 8 Mayıs saat 01:52 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Venüs-İkizler burcu geçişi tüm burçları etkisi altına alacak. 

    Mynet Astroloji Danışmanı İremSu, Venüs-İkizler burcu geçişini yorumladı...

    KOÇ

    Sevgili Koçlar,

    11 Nisan saat 18:28-8 Mayıs saat 01:52 tarihleri arasında, Venüs İkizler burcunda seyrini sürdürecek. İletişim evinde etkili olacağı için ilişkiler bakış açımızda farklılıklar, meraklılık ve farklı insan tanıma arzusu ortaya çıkabilir. Size hitap eden, konuşabileceğiniz insanları tercih edeceksiniz. Şu sıralarda Merkür-Koç burcunda ilerlediği için, bekar Koçlar her an birisiyle tanışabilir, hızlı biçimde ilişkiye adım atabilirsiniz. Kısa sürede çiftlerin birbirine kaynaştığı bu dönemde bulunduğunuz her ortamda karşınıza birisinin çıkma ihtimali yüksek. Beklemeye sabır olmaz. Durup düşüneyim, uygun mu değil mi diye incelemede dahi bulunmazsınız. Şu ana kadar yılın en aktif haftası diyebilirim. Bu geçiş, maddi konularda da etkilidir. 15 Nisan'a kadarki bölümde kazanç anlamında girişimler olumludur. Ancak o denli hızlı kazanılan para, çabucak da tüketilir. Bu tarihe kadar tutumlu davranmazsınız. Aklınıza estiği gibi harcarsınız. 15 Nisan sonrası aldığınıza verdiğinize dikkat edersiniz.


    BOĞA

    Sevgili Boğalar,

    11 Nisan saat 18:28-8 Mayıs saat 01:52 tarihleri arasında, Venüs İkizler burcunda ilerleyecek. Kazanmak adına harekete geçilecek ve kazanç elde edebilecek. Şans faktörü sizden yana diyebiliriz. Venüs-İkizler geçişi yöneten Merkür, 15 Nisan tarihine kadar Koç burcunda ilerlediğinden önümüzdeki üç günlük süreçte, parasal konularda bir hayli aktif gelişmeler yaşanabilir. Ancak ben yine de yapılan işlere, finansal konulara, yatırımlara, kazançlara, kısaca paranıza dikkatli bir şekilde sahip çıkmanızdan yanayım. Olur olmaz işlere kalkışmamak, bilinçli hareket etmek, kararlar vermek lazım. 15 Nisan sonrası Merkür, burcunuzda ilerlediğinde, sakince düşünebilir, nasıl bir yol izleyeceğinize karar verirsiniz. Doğru kararlar alarak ilerleyebilirsiniz.


    İKİZLER

    Sevgili İkizler,

    11 Nisan saat 18:28-8 Mayıs saat 01:52 tarihleri arasında Venüs burcunuz üzerinde ilerleyecek. Bu sizler için tabii ki bir çok açıdan olumlu, aktif edici bir süreçtir. Özellikle önümüzdeki üç günlük süreçte, dış dünya ile ilişkilerinizde iletişim bir hayli yoğunlaşır. İnsanlarla bağlantılarda bulunmak, aşk hayatınızda hareketlilik, iki yönlü düşünmek, çabuk kararlar vermek gibi, yenilikler yapmak mümkündür. Bu süreci yöneten Merkür, 15 Nisan sonrası Boğa burcunda ilerlediğinde, daha dikkatli ve sağlam bir şekilde ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Gelir geçer, temeli sağlam olmayan, güven uyandırmayan hiçbir olguya önem vermemeye çalışacaksınız. Maddi ve manevi anlamda da her durumu gözden geçirerek sağlam adımlar atmaya, ilişkilerde bulunmaya gayret edebilirsiniz.


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler,

    11 Nisan saat 18:28-8 Mayıs saat 01:52 tarihleri arasında Venüs-İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Hem yüzeysel hem derinlikli bir şekilde ilişkileri gözden geçireceğiz. Tabii ki bu yorucu olabilir veya kafamızı karıştırabilir. İkilem içinde, hangi şekilde düşünmek gerektiğini bilemezseniz, kendinizi bir hayli yorarsınız. Öncelikle kışkırtmalara, gereksiz konuşmalara, birilerinin dolduruşuna gelerek, sürekli olayları deşeleyerek hareket etmeyiniz. İçsel bütünlük çok önemli. Bunun sağlanması için laftan sözden uzak durmalısınız. Çalışmak, bilgilenmek, ilgilendiğiniz alanlarda kendinizi geliştirmek varken, gereksiz meselelere kafanızı takmayınız. Bu söylediklerim özellikle iş hayatınız, toplumsal ilişkileriniz anlamında önümüzdeki üç günlük süreçte gayet önemli. 15 Nisan tarihi itibariyle Venüsün olumlu desteği sizlerle olacaktır, Merkür-Boğa burcunda ilerlemeye başladığında, iç dünyamızda huzurun temini, psikolojik anlamda kendinizi dengede hissetmeniz kolaylaşacaktır.


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar,

    11 Nisan saat 18:28-8 Mayıs saat 01:52 arasında Venüs-İkizler burcunda seyrini sürdürecek. İlişkiniz başta olmak üzere arkadaşlıklar, sosyal hayat, kariyer yaşamı gibi geniş alanda kolayca yön değiştirmenize neden olabilir. Biriyle beraberliğiniz sürerken, diğer bir kişi de ilginizi çekebilir. Ancak bu geçici bir arkadaşlık, yazışmak, konuşmak anlamındadır. Bu geçişi yöneten Merkür, 15 Nisan tarihine kadar Koç burcunda ilerlediği için, hızlıca bir ilişkiye başlamak, problemli bir ilişkiyi sonlandırmak gibi durumlara neden olabilir. Sosyal çevreniz aktif hale geldiği için, bir anda yeni biriyle tanışabilirsiniz. 15 Nisan sonrası ise, bu ilişkinin devam edip etmeyeceği yönünde durum belli olur.


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar

    11 Nisan saat 18:28-8 Mayıs saat 01:52 arasında Venüs-İkizler burcunda seyrini sürdürecek ve 15 Nisan itibariyle olumlu etkileriyle sizlere destek verecektir. Mesleki konularda geleceğiniz adına yeni girişimlerde bulunmak için güçlü insanlarla ilişki içinde olmanız ve becerikli olduğunuz alanlarda bugüne dek edindiğiniz tecrübeleri göstermeniz yönünde kıymetlidir. Kimi zaman kafanızda iki seçenek, kararsızlık ve bu kararsızlığın yarattığı sıkıntılar oluşabilir. Fakat ne olursa olsun Venüs hayatın lüksü ve zevkidir. Geçtiği yaşam alanı toplumsal hayatınızla birebir alakalı olduğundan sizlerin de kariyerinizle ilgili konulara önem vermeniz gerektiğinin işaretidir. Örneğin bu süreçte seminer, sosyal faaliyet, bilişim, internet dünyasıyla alakalı teknolojilerden yararlanmaya çalışmalı, kendinizi işinizle alakalı alanlarda göstermeli, bağlantılar içinde olmalısınız. Eğer önemli bir karar aşamasında iseniz benim tavsiyem 15 Nisan sonrası duruma bir daha bakmanız, doğru karar vermek için etkili olabilir.


    ****

    TERAZİ

    Sevgili Teraziler,

    11 Nisan saat 18:28-8 Mayıs saat 01:52 arasında Venüs-İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Genel anlamıyla baktığımızda bu süreçte, kolayca arkadaşlık kurabiliriz. Ancak eski ilişkime geri mi dönsem yoksa yeni biriyle mi olsam diye kararsızlık duymanız veya bu ilişkiyi bitirsem mi, yeni bir sayfa açsam mı diye de düşünmeniz gayet doğaldır. Benim tavsiyem bu durumda olanların 15 Nisan tarihini beklemeleridir. Çünkü Merkür-Boğa burcunda ilerleyerek iyi bir destek sunabilir. O tarih sonrası durup bir resme bakarsınız. İlişkilerinizi, girişimlerinizi, yapmak istediklerinizi sağlamlık, güven, uzun vadelilik anlamında inceleyerek doğru bir yön belirleyebilirsiniz.


    AKREP

    Sevgili Akrepler,

    11 Nisan saat 18:28-8 Mayıs saat 01:52 Venüs-İkizler burcunda seyrini sürdürecek. İnsanlarla temaslar kurarak maddi ve manevi açıdan kendinizi garanti altına almaya çalışmanız yararlıdır. Özellikle önümüzdeki üç günlük süreçte karar vermeden önce, olasılıkları artı ve eksi yönleriyle ele almak lazım. Miras, hisseli paralar veya beklediğimiz destekler konusunda da gerçekçi olalım, boyunuzu aşabilecek harcamalardan uzak duralım. Boşanma nedeniyle, nafaka veya hukuksal sorunlarınız varsa, bunların takibini çok iyi yapınız. 14 Nisan sonrası, Merkür-Boğa burcunda ilerlediğinde, ilişki meselelerinde sağlamlık, güven, sadakat, dürüstlük olguları baş tacı olacaktır. Bu yönde olmayan ilişkilere gerçekçi bir şekilde bakmakta yarar var.


    YAY

    Sevgili Yaylar,

    11 Nisan saat 18:28-8 Mayıs saat 01:52 arasında Venüs-İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Genel olarak böyle bir enerjinin etkinliğinde ilişkilerde iki yönlü hareket edilmesi mümkündür. Özellikle önümüzdeki üç günlük süreçte, aktif kararlar vermemiz, hemen bir ilişkiye adım atmamız, mevcut ilişkimizden memnunsak, iletişimi öne alarak paylaşımda bulunmamız, problemler varsa eğer üzerinde pek durmamamız gibi haller yaşanır. 15 Nisan sonrası daha dikkatli, sağlam şekilde hem çalışma hayatınız hem beraberliğinizi gözlem altına almanızda yarar var. Tutarlı olana, gerçekten umut vaat edene, ilerisi adına kendinizi güvende hissetmenize olanak sağlayan işlere, ilişkilere yönelmek en doğrusudur. Maddi ve manevi anlamda artı ve eksilerini göz önüne alarak hareket edersek, çelişkiler yaşamadan doğru yönde ilerleyebiliriz.


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar,

    11 Nisan saat 18:28-8 Mayıs saat 01:52 arasında Venüs-İkizler burcunda seyredecek. Sağlığınız, işteki verimliliğiniz, projeleriniz, insanlarla olan temaslarınızda belli bir gerginlik özellikle önümüzdeki 3 günlük süreçte etkili olabilir. Kimseyi çekecek halimiz yoktur. 15 Nisan tarihi itibariyle aşk hayatınızda, günlük temponuzda huzur, güven, sadakat, istikrar gibi olgular sizin için kıymetli olacağından, bastığınız adıma, yaptığınız işe, verdiğiniz kararlara çok dikkat edebileceksiniz. Bu süreçte genel olarak iki ayrı proje, planlama, iki ayrı iş ile uğraşmak, iletişimde bulunmak Venüs-İkizler geçişlerinde etkili olmuştur. Tabii ki yine bu yönde durumlar yaşanır. Ancak ben her sene olduğu gibi, bu süreci yöneten Merkürün etkilerini de göz önüne alarak yazdığım için, bu paragrafta sözünü ettiğim noktalara da önem vermenizi tavsiye ediyorum.


    KOVA

    Sevgili Kovalar,

    11 Nisan saat 18:28-8 Mayıs saat 01:52 arasında Venüs-İkizler burcunda ilerleyecek. Bu süreçte uyumu gözettiğimiz kadar, fikirsel anlamda paylaşımları da önemseyeceğiz. Sadece güzellik, yakışıklılık bize yetmeyecek. Aklımıza da hitap edebilmeli diye düşüneceğiz. Önümüzdeki 4 gün boyunca, bir hayli aktif girişimler, görüşmeler, iletişim trafiğiniz yoğun olabilir. 15 Nisan sonrası bu geçişi yöneten Merkür-Boğa burcunda ilerleyeceği için, ailemizle olan ilişkimizde bağlılık, sadakat, güven, huzur ilkeleri çok daha etkili olmaya başlayacaktır. Eğer problemli bir ilişkimiz varsa, ayrılayım mı, devam edeyim mi diye düşünürken, hep bu olguları öne alarak düşünürsünüz. Ayrıca Venüs-İkizler geçişinde aşk her an kapıyı çalabilir, sosyal ilişkiler genel olarak etkilidir. Fakat biz bu yılki geçişte, mutlaka sağlamlık, uzun vadelilik anlamında düşünmeye çalışmalıyız.


    BALIK

    Sevgili Balıklar,

    11 Nisan saat 18:28-8 Mayıs saat 01:52 arasında Venüs-İkizler burcunda ilerleyecek. Bu geçişin sizler için anlamını ele alırken tabii ki yöneticisi Merkürü devre dışı bırakamayız. Genel olarak Venüs-İkizler geçişi her yıl, evimiz, ailemizle ilgili konularda bizim iki yönlü hareket etmemize, yerleşim yerimizle ilgili meselelerde kararsız kalmamıza, tam olarak emin olamamamıza da neden olabilir. Bu etkiler doğaldır. Bu yılki geçişte ise, 15 Nisan sonrası Merkür-Boğa burcunda ilerleyeceği için, sizler açısından olumlu gelişmeleri işaret ediyor. Böylece iç güvenliğiniz, ilişkileriniz, aile yaşamınız veya yuvanızla alakalı konularda daha aklı başında düşünecek, sağlamlık ve güvenlik ilkelerini gözeterek kararlarınızı vermeye çalışacaksınız. Bu anlamda olumlu buluyorum.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler