KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Terazi burcunda Tam Ay tutulması

    Tam Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek?

    4 Nisan saat 15.05'de gerçekleşecek tam Ay tutulması, dengeli hareket etmenin, ancak bu dengenin her türdeki ilişkide karşılıklı olmasına da dikkat etmemiz gerektiğini vurguluyor. Biz, sürekli veriyor, birileri alıyor ve bunların da kıymeti bilinmiyorsa, bu kendimize karşı da haksızlık yaptığımızın göstergesidir. Saçımı senin için süpürge ettim deriz. Bu bir iç gözlem olduğu kadar, ya kişinin bilerek isteyerek gönüllü hizmeti veya isyanının, "artık yeter" demesinin de göstergesi olabilir... Ancak hala kendinden vermeye devam ediyorsa, şikayet etmeye de hakkı olabilir mi? Bence bunu kendinize yapmamalısınız.

    Sonuçta bu yaşam size verilmiş bir armağan ise bunun da kıymetinin bilinmesi gerekir. Hani terazinin bir tarafına ağırlık verip, öbürünü havaya kaldırmamak gerekiyor. Eşit, dengeli, adil paylaşımlar, al gülüm ver gülümü de imece gibi tanımlarsak,,bu paylaşımın özündeki kuvvetle neler başarılmaz k... Tabii ki, biz de aynı şekilde buna dikkat edeceğiz. Sadece kendimizden yana düşünüyorsak, bu, günün birinde birilerinin sizi dışlamasına neden olur ki, bunun zararı da size olur. Ha, ben Robinson hayatı seviyorum diyebilirseniz, ancak unutmayalım ki ıssız adada yaşamıyoruz.

    4 Nisan tarihindeki bu tutulmanın rovanşı 28 Eylül tarihinde Koç burcunda oluşacak Ay tutulmasıyla bizler Terazi-Koç aksı üzerindeki dersleri tamamlamış olacağız. işte o tarihe kadar lütfen hangi konuda olursa olsun, bu altı aylık sürede, adalet, hak, hukuk, işbirliği, ilişki, diplomasi, sanat, barış konularında gerçekçi bir şekilde duruma bakınız. Kuzey düğüm bölümünde gerçekleşen 4 Nisan tutulması doluya koysanız almayan, boşa koysanız dolmayanları artık net bir şekilde görme yönünde gayet faydalıdır... "Al gülüm-ver gülüm, olmuyorsa sen bilirsin gülüm" demek de bazen hakikaten faydalıdır. Deyim yerindeyse, ağlamayana mama vermezler..

    Bu durumu ülkemiz anlamında da önemli buluyorum. Tek tek bireyler olarak, hayatı bir terazi kefesi gibi düşünerek, ne verdik de geri dönüşünü görmedik sufi bakışını da bu tutulmaya ilikleyip ele alırsak, bu ülke hiç birimize dar gelmez; bilakis yar gelir... Arka plandaki Venüs ve Mars Nisan aylık videolarında da söz ettiğim gibi bu tutulmanın kazanç, işimiz, gücümüz, ekmeğimiz yönünde de önemini vurguluyor. Biz buradan Balık Güneş tutulmasıyla başlayan ancak asıl yolumuzun Başak geliştirici rotasında olduğunu bilerek ilerlersek, bugün sözünü ettiğimiz ben-biz dengesini kurmuş, artık ekmeğimiz için işimize gücümüze bakacağımız kişiler haline geliriz. Aç karınla bir şey olmuyor...

    Bu ülkede yaşıyoruz, bu topraklar üzerinde nefes alıyoruz. Herkesin önündeki resme iyi bakması ve birlik-beraberlik olgusunu KARŞILIKLI OLACAK ŞEKİLDE restore etmesi gerekiyor. Artık gözler açık, kim kimin dost veya düşman, kim kimin yar veya zarar getirdiğini anlayacak dersler edindiği kanaatindeyim... Bu kanaatle bu Ay tutulmasının birey-toplum ilişkisinde faydalı olacağını düşünüyorum...

    iremSU

    Mynet Astroloji Danışmanı

    Ay tutulmasının burcunuza etkileri bir sonraki sayfada...


    KOÇ

    Sevgili Koçlar, saat 15.05 itibariyle Terazi burcunda oluşacak tam Ay tutulması, önümüzdeki 6 aylık sürece yayılan önemli bir yansımadır. İlişkinizle ilgili konularda partnerinizle ortaklaşa hareket etmenizin önüne geçebilecek durumları işaret ettiğinden tabii ki dikkatlice beraberliğimizi, iş ortaklıklarımızı gözden geçirmemiz, bu konuları dengeye kavuşturmamız gerekiyor. Sizin değişim arzunuz, kişisel anlamdaki özgür tavırlarınız nasıl doğanıza uygunsa, partnerin de dengeyi korumak adına tarafsız bir bakış açısıyla hareket etmesini beklememiz o denli doğaldır. Ancak bu tutulma bize, her şey karşılıklı olmalı diyor. Tabii ki ilişkinin niteliği çok önemli. Eğer köklenmiş, sağlam temelli bir beraberlikse hiçbir sorun çıkmaz. Çünkü böyle çiftler birbirlerinin farklılığına saygılı ve bir o kadar da ilişkilerindeki dengeyi muhafaza etmeye dönüktürler. Ancak tam tersine karşılıklı sevgi alış verişini engelleyen şartlar, kişisel farklılıklar varsa, bunlar dengeyi ve ahengi bozuyorsa, bu tutulmada çok iyi düşünmek, yüzleşmek, şartlara bakmak lazım.

    Tutulmanın göstergelerine baktığımızda Venüs ve Mars Boğa burcunda ilerlediği için, güvence, huzur, istikrar, sadakat gibi olguların bu tutulmada önemli olduğunu görüyoruz. Bunlar yerli yerindeyse, problem yoksa sizi dış etkenler veya herhangi bir şey kolay kolay yıkmaz. Tam Ay tutulmasının görünümlerine baktığımızda Koç'lar için iş hayatı oldukça önemli. Bu ay tutulmasında başkalarının fikirlerine ve iş hayatının sorumluluklarına aldırış etmeden hareket edersek, Koç'lar ay tutulmasında problem yaşayabilir.

    Bu tutulmanın dengeli, adil, paylaşıma dönük ilişkilere vesile olması dileğimle,


    BOĞA

    Sevgili Boğalar, saat 15.05 itibariyle Terazi burcunda oluşacak tam Ay tutulmasının yansımaları altında cumartesi günümüz başlıyor. Önümüzdeki 6 aylık dönem, çalışma hayatınızla ilgili konularda, sağlığınızla alakalı meseleler üzerinde bir hayli önem taşıyor. Siz başkalarını idare etmek, bulunduğunuz şartlar çerçevesinde insanlarla iyi ilişkilerinizi sürdürmek zorunda kalıyorsunuz.

    Ancak bunu elinizden geldiğince yapmaya gayret ederken, olmadık zamanlarda ve bir türlü müdahale edemediğiniz gelişmeler canınızı sıkıyor. İşte bu tutulma, yine bu türden dengelerin yerli yerine oturtulması yönünde önemlidir. Ancak şunu belirteyim ki, tutulmaların göstergesi olan Venüs ve Mars burcunuzda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, aslında pek de zorlayıcı bir durum yok. Huzur, güven, istikrar, sağlamlığı merkez alarak soğukkanlılığımızı koruyalım. Çalışma hayatında veya günlük uğraşılarınızda dengeli olacak şekilde ilişkilerinizi gözden geçiriniz. Bir yanıyla sizi gerginleştiren durumlar varsa, bunların nedenleri üzerinde durunuz. Bir şeyleri kafaya takmak da yanlıştır. Siz hem fiziksel ve ruhsal sağlığınızı gözetmelisiniz hem de işbirliğine açık olmalısınız. Fakat unutmayalım ki, vermek kadar almayı da bilmek lazım. Eğer gerçekten insanlara adil yaklaşıyor, onları anlamaya çalışıyorsak, bunu fark etmeyen ve hakkımızı yiyenlere karşı da kendimizi korumayı bilmemiz lazım.

    Bu tutulmanın dengeli, adil, paylaşıma dönük ilişkilere vesile olması dileğimle,


    İKİZLER

    Sevgili İkizler, cumartesi gününe, saat 15.05 itibariyle Terazi burcunda oluşacak tam Ay tutulmasının etkileri altında adım atıyoruz. Bu tutulma önümüzdeki 6 aylık sürecin, aşk hayatınız, hedefleriniz, mali konular ve değişim arzunuzun önemini vurguluyor. Duyarlısınız. Çünkü şartlar gereği aşkı, hayatı, ilerisini görebilmeniz için, her şeyin yerli yerine oturmuş olması gerekiyor. Finansal anlamda yaşanan bazı sıkışıklıklar, eş, ortak veya finansal zorluklar istediğiniz gibi hareket edememenize sebep olduğu için zorlanıyorsunuz.

    Bu tutulmanın kaynak arayışı, parasal destek arzunuz, duygusal yöndeki problemlerle mücadele yönünde önem taşıdığını söyleyebiliriz. Tutulmanın yöneticileri Venüs ve Mars Boğa burcunda ilerlediği için, istikrarsız olan her şeyin sizi yorabileceğini, güven vermeyen, kazandırıcı olmayan işlerin, ilişkilerin, hedeflerin mutlaka tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini söylemeliyiz.

    Bu tutulmanın dengeli, adil, paylaşıma dönük ilişkilere vesile olması dileğimle,


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, cumartesi gününe, saat 15.05 itibariyle Terazi burcunda oluşacak tam Ay tutulması önümüzdeki 6 aylık sürecin, aile hayatınız ve kariyer yaşamınızla ilgili konular üzerinde önemini vurgulayacağını işaret ediyor. Siz evinizdeki huzuru, aile hayatındaki mutluluğu tarafsız bir şekilde ele almalısınız. Dış şartlar özellikle mesleki gerginlikler yüzünden tam olarak rahat değilsiniz. İlişkinizde partnerin baskıcı tutumunuz, iş hayatındaki gerginlikler, değişimler, mali anlamdaki sorunlarla mücadele etmek kolay olmadığı için, bir hayli yorgunsunuz.

    Bu tutulma bir yanıyla özgür çalışmak arzunuzu vurgularken, diğer yanıyla ailevi ilişkilerde dengeyi sağlamak adına yorulmanıza neden olabilir. Ancak şunu belirteyim ki, bu tutulmanın yöneticileri Venüs ve Mars Boğa burcunda ilerlediği için, asıl meselenin maddi ve manevi anlamda önünüzü görmek arzunuzdan kaynaklandığını anlıyoruz. Şu aralar iyi bir proje, planlama ve karşınıza iyi fırsatlar çıkabilir. Böylece ev-iş arasındaki dengeler yerli yerine oturabilir.

    Bu tutulmanın dengeli, adil, paylaşıma dönük ilişkilere vesile olması dileğimle,


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, saat 15.05 itibariyle Terazi burcunda oluşacak tam Ay tutulmasının yansımaları altında cumartesi gününe adım atacağız. Bu tutulma, önümüzdeki 6 aylık süreçte, yakın çevreniz, eğitim hayatınız, yerleşim yeriniz ve uzak yerler, kişisel gelişiminiz, inancınızla ilgili konular üzerinde etkili. Bu tutulma bir yanıyla adil, tarafsız, dengeli bir şekilde çevrenizdeki insanlarla temas etme arzunuzu simgeliyor. Ancak diğer yandan çekip gitmek, başka yerler, başka insanlarla olmak isteğiniz de var.

    Ne zaman iş veya başka bir neden üzerinizde baskı kursa, ne zaman çalışma hayatınız veya iş sorunları problem olsa, o çekip gitmek isteği baskın geliyor. Bu tutulmanın yöneticileri Venüs ve Mars Boğa burcunda konumlanmış olduğundan şu aralar iş girişimleriniz maddi ve manevi anlamda istediğiniz şekilde gerçekleşirse, sizin de moraliniz yerine gelecektir. Biraz sabırlı ve soğukkanlı olmakta yarar var.

    Bu tutulmanın dengeli, adil, paylaşıma dönük ilişkilere vesile olması dileğimle,


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, cumartesi günümüz, saat 15.05 itibariyle Terazi burcunda oluşacak tam Ay tutulmasının etkili yansımaları altında başlıyor ve önümüzdeki 6 aylık süreçte, maddi kazanç ve ortaklıklar, kredi, borçlar, miras, hisseli paralarla ilgili konular üzerinde bir hayli etkili olacağını vurguluyor. Hayatımızın asıl merkezdeki meselesi, kazancınızdır. Bir yanıyla dengeli bir bütçe, mali anlamda güçlendirici ilişkiler, yeteneklerinizin paraya dönüşmesi yönünde arzularınız var.

    Ancak diğer yandan geldiği gibi giden, bir türlü istikrarlı yürümeyen, yanlış kişilerle bağlantı ve ilişkiler nedeniyle yaşanmış kayıplar, borçlar da söz konusu. Tabii ki bütün bunlar yaşamın güzelliklerini hissetmekte zorlanmaya, beklenmedik durumlar yüzünden kısıtlanmaya sebep olunca dengeniz de bozuluyor. Bu tutulma da, bu dengesizliğin artık sizi bir hayli yorduğunun göstergesidir. Ay tutulmasının yöneticileri Venüs ve Mars Boğa burcunda ilerlediği için, ne kadar zorlayıcı olsa da, ben geçtiğimiz yıldan bu yana edindiğiniz tecrübelerle artık yaş tahtaya ayak basmayacağınızı söylemeliyim. Kendinize güvenin. Çünkü şu aralar sağlam getirisi olan yenilikler, gelişmeler umutlandırıcı gözüküyor.

    Bu tutulmanın dengeli, adil, paylaşıma dönük ilişkilere vesile olması dileğimle,


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, saat 15.05 itibariyle Terazi burcunda oluşacak tam Ay tutulmasının yansıması altında cumartesi gününe adım atıyoruz. Bu tutulma önümüzdeki altı aylık süreçte, ilişkinizle ilgili konularda dengelerin yerli yerine oturup oturmadığını anlamamızda rehberlik edicidir. Geçtiğimiz yıldan bu yana yaşananların size kazandırdığı tecrübeleri unutmayalım. Bu tutulma her ne olursa olsun sizin artık sadece bencil düşünen, sadece kendini merkez alan bir partnerle yaşamak istemediğinizi gösteriyor. Bu Tutulma, ailevi, beraberlik, ilerisi adına gitmek istediğiniz yolun belirleyicidir. Tutulmanın göstergelerine baktığımızda, sizin en önemli arzunuz, bir ilişkide sağlamlık, maddi anlamda konfor, huzur ve istikrardır. Eğer ilişkinizde bu olgular yoksa bu tutulma kopmaya, uzaklaşmaya neden olur. Eğer bütün bunlar sağlanırsa, bu beraberlik devam eder. Görülüyor ki, net olmayan, belirsiz, güvensiz bir ilişkinin devamı pek mümkün değil.

    Ay tutulmasının iki yöneticisi Venüs ve Mars şu aralar Boğa burcunda ilerlediği için, ilişki veya iş ortaklığı gibi durumlarda güvencemizi önemsiyoruz. Garantili olana yöneliyoruz. Maddi yönden ayaklarımızın sağlam olarak yere basmasından yanayız. Bu tutulma huzur ve istikrarın önemini vurguladığı için, kazancımızı önemseyeceğiz.

    Bu tutulmanın dengeli, adil, paylaşıma dönük ilişkilere vesile olması dileğimle,


    AKREP

    Sevgili Akrepler, cumartesi günümüz saat 15.05 itibariyle Terazi burcunda oluşacak tam Ay tutulması etkileri altında başlayacak. Önümüzdeki altı aylık süreçte, duygusal anlamda sizi bir hayli etkileyen ilişki ve iş hayatınızla ilgili konuları vurgulayıcı bir yansıması var. Siz tutarlı, dengeli, huzurlu bir yaşam ve kafanızın rahat olacağı bir ilişki yaşamak istiyorsunuz. Bir yanınız değişmek, yenilenmekten yana, ancak şartlar gereği zorunluluklar, mecburiyetler sizi gerginleştiriyor.

    Dengesiz, belirsiz olan ve kafanızı sürekli kurcalayan her şeyden uzak durmak istiyorsunuz. Bu tutulmanın yöneticileri Venüs ve Mars Boğa burcunda ilerliyor. Demek oluyor ki, doğru insan, düzgün bir ilişki, sağlam ve tutarlı davranan bir partner, güven verici, yarınlarınızın garanti altında olduğunu hissettiren gelişmelere ihtiyaç var. Önümüzdeki altı aylık süreçte bunların yerli yerine oturması için sabırlı, soğukkanlı bir şekilde seçimlerimizi yapmamızda yarar var.

    Bu tutulmanın dengeli, adil, paylaşıma dönük ilişkilere vesile olması dileğimle,


    YAY

    Sevgili Yaylar, cumartesi günümüz saat 15.05 itibariyle Terazi burcunda oluşacak tam Ay tutulmasının önümüzdeki 6 ayı kapsayıcı etkileri altında başlıyor. Anlamını tüm görünümlerini de göz önüne alarak yorumlarsak, ileriye dönük hedeflerimiz ve sosyal ilişkilerimiz yönünde önemli olup, başkalarıyla olan her türlü bağımızı test etme yönünde kıymetli olduğunu görüyoruz. Bir yanıyla ortaklaşa hareket ederek amacımıza ulaşmayı düşünüyoruz.

    Diğer yanıyla kendimizi merkeze koyarak özgürce yaşamaktan yanayız. Ancak maddi kazancımız, ihtiyaçlarımız, borçlarımız veya yatırımlarımız için, öyle fazla özgür hareket edemeyiz. Çalışmak, mücadele etmek, birilerini idare etmek, işbirliğinde bulunmak mecburiyetimiz var. Tutulmanın yöneticileri Venüs ve Mars Boğa burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, hayatta her şeyden daha önemlisi insanın sağlıklı, huzurlu, mutlu ve keyif alacağı bir yaşam sürmesidir. İşte bu tutulma da bunu vurgulayan bir ışıktır.

    Bu tutulmanın dengeli, adil, paylaşıma dönük ilişkilere vesile olması dileğimle,


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, saat 15.05 itibariyle Terazi burcunda oluşacak tam Ay tutulması, iş hayatınızı ilgilendiren konularda bilhassa önemli olup, eviniz, aileniz, ilişkinizle alakalı meseleler üzerinde etkilidir. Bir yanıyla dışarıda mücadele veriyorsunuz. İnsanlarla nazik bir şekilde bağlantılarda bulunup, işbirliğine açık olmanız lazım. Ancak diğer yandan bir değişim, yenilenme arzunuz bulunuyor.

    Hani bir rahatlasam, gönlümce özgür olabilsem, istediğim gibi bir yaşam sürebilsem, şöyle mecburiyetlerim olmasa da, bir oh çekebilsem diyorsunuz. Ancak bu çoğu zaman kolay olmuyor. Zaten bu tutulmanın özündeki gerginlik de, bunlardan kaynaklanıyor. Ancak tutulmanın iki yöneticisi Venüs ve Mars Boğa burcunda ilerlediği için, önümüzdeki altı aylık süreç içinde arzu ettiğiniz maddi ve manevi rahatlamanın gerçekleşeceğini göstergesi oluyor.

    Bu tutulmanın dengeli, adil, paylaşıma dönük ilişkilere vesile olması dileğimle,


    KOVA

    Sevgili Kovalar, cumartesi günümüz önemli bir gökyüzü oluşumunun işaretçisidir. Saat 15.05 itibariyle Terazi burcunda oluşacak tam Ay tutulması, uzak yolculuklar, işbirlikleri, bilgilenme, bağlantılar kurma, deneyim sahibi olma ve kendinizi geliştirme yönünde önem taşıyor. Şu aralar, bulunduğunuz çevrede elinizden geldiğince insanlarla iletişimde bulunarak, aktif davranarak bildiklerinizi ifade ediyor, çabalıyorsunuz.

    Ancak bunların yeterli olmadığının da farkındasınız. Bu yüzden de, farklı bir şeyler yaparak öne çıkmak arzunuz yoğun. Bu tutulmanın yöneticileri Venüs ve Mars Boğa burcunda ilerlediği için, henüz şartlar tam olgunlaşmış değil. Bu yüzden de sabırlı olmanız gerekiyor. Maddi ve manevi anlamda doyurucu işler için kendinize zaman tanımanızda yarar var.

    Bu tutulmanın dengeli, adil, paylaşıma dönük ilişkilere vesile olması dileğimle,


    BALIK

    Sevgili Balıklar, cumartesi günümüz saat 15.05 itibariyle Terazi burcunda oluşacak tam Ay tutulması etkisi altında başlayacak. Ortaklaşa kazanç elde etmek amaçlı kurulmuş veya kurulacak işbirlikleri yönünde önem taşıyor. Siz bir yandan eşit hak ve bölüşüm için mücadele veriyorsunuz. Sözgelimi bir mirasın paylaşımı, hukuksal anlamdaki işlerin yerli yerine konulması, ekip halinde bir hedefe ulaşılması gibi. Ancak diğer yandan özgür olmak, tek başınıza hareket etmek, ihtiyaçlarınızı elde etmek ve mevcut mali krizlerin üstesinden gelmekten yanasınız. Şartlar gereği yalnız başınıza bu sıkışıklıktan kurtulmak zor gibi görünüyor. Bu da sizi bir hayli yoruyor.

    Tutulmanın yöneticileri Venüs ve Mars Boğa burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, önümüzdeki altı aylık süreç içinde arzu ettiğiniz işler, fırsatlar, istikrar, olumlu yönde geri dönüşler, gelişmeler yaşanabilir. Bu Tutulma gösteriyor ki, mali konularınızı yerli yerine koymanız gerekmekte. Kazanç elde etmek istediğiniz konuların, bütçelerin, mirasın veya başkalarıyla ilişkili konuların adil olarak düzenlenmesini gerektiren bir dönemde olacaksınız.Belirsizlikler ortadan kalkacak ve yeni bir sayfa açabileceksiniz.

    Bu tutulmanın dengeli, adil, paylaşıma dönük ilişkilere vesile olması dileğimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler