KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Nisan 2015 aylık burç yorumları

    Nisan ayında sizi neler bekliyor?

    [Nasıl TV - Koç burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOÇ BURCU

    NİSAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    4 Nisan tarihinde karşıt burcunuzda Tam Ay Tutulması olarak gerçekleşecek. Terazi burcunda gerçekleşecek bu ay tutulmasında denge ve uyum konusuna dikkat edilmesi gerekecek. Özellikle ilişki niteliklerine göre incelediğimizde sağlam beraberliği olan kişiler için herhangi bir sorun gözükmemekle birlikte sağlam ilişkimizi dengeli olacak şekilde, uyumlu sürdürebileceğimiz bir dönem yaşayabiliriz.

    İlişkinizde sorunlar var ise kendinizi ifade etme isteğiniz öne çıkarken,ay tutulması ile birlikte bencil kararlardan uzak durup, birbirinize saygınızı korumanız gerekecek. İlişkisi henüz olmayanlar bu süre içerisinde yeni bir beraberliğe adım atacak olanlar ise karşılarındakini tanımaları gerekiyor.

    Tam Ay Tutulmasının görünümlerine baktığımızda Koç'lar için iş hayatı oldukça önemli. Bu ay tutulmasında başkalarının fikirlerine ve iş hayatının sorumluluklarına aldırış etmeden hareket edersek, Koç'lar ay tutulmasında problem yaşayabilir.

    11 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcunda seyrine başlıyor. Venüs iletişim evinde etkili olacağı için ilişkiler bakış açımızda farklılıklar, meraklılık ve farklı insan tanıma arzusu ortaya çıkabilir. Size hitap eden, konuşabileceğiniz insanları tercih edeceksiniz. Bu geçişi yöneten Merkür 15 Nisan'da Boğa burcunda seyrine başlayacağı için, iletişim ve girişim sizin için önemli olurken bunun sebebi arka planda parasal kazanç sağlamak olacak.

    15 Nisan tarihinde Merkür Boğa burcunda seyrine başlayacak. Merkür doğasına pek yatkın bir enerji olmamakla birlikte, Koçlar için bu durdurucu bir etki gibi gözükse de mali konularında rahatlatıcı bir enerji geçişi olacak.

    18 Nisan tarihinde yeniay Koç burcunda doğacak. İki konuda çok dikkatli olmak gerekiyor. Biri finansal konular diğeri ise aşkla ilgili meseleler. Bu yeni ay aktif bir yeni ay gibi dursa da mali konularda biraz daha dikkatli hareket etmek gerektiğini vurgulamakta.

    20 Nisan tarihinde güneş boğa burcuna seyrine başlıyor. Maddi ve manevi güvenlik konularında mutlaka dikkatli olunmalı, hesabınızı bilmeli ve ilişkilerinizde yaşadığınız kıpır kıpır enerjinin arka planında güvenilirliği önemsemelisiniz.

    **AŞK VE İLİŞKİLER

    **

    1-5 Nisan arası: 4 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması ilişkinizle ilgili konularda partnerinizle ortaklaşa hareket etmenizin önüne geçebilecek durumları işaret ediyor. Sizin değişim arzunuz, kişisel anlamdaki özgür tavırlarınız, partnerin dengeyi korumak adına tarafsız bir bakış açısıyla hareket etmesini gerektirecek. Tabii ki bu durumda ilişkinin niteliği çok önemli. Eğer köklenmiş, sağlam temelli bir beraberlikse hiçbir sorun çıkmaz. Aranızdaki bu gerilim kolaylıkla aşabilirsiniz. Tutulmanın göstergelerine baktığımızda Venüs ve Mars Boğa burcunda ilerlediği için, güvence, huzur, istikrar, sadakat gibi olguların bu tutulmada önemi büyük. Bunlar yerli yerindeyse, problem yoksa sizi dış etkenler veya herhangi bir şey kolay kolay yıkmaz.

    6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda hem iletişim anlamında olumlu hem de yeni tanışmalar, planlar, sosyal ilişkiler yönünde sizi aktif kılıyor. Bu tarihte hevesliyiz, coşkuluyuz, aşkta girişkeniz. 6-8-10 Nisan tarihlerinde burcunuz üzerinde kavuşumlar ve 11 Nisan tarihindeki Venüs-İkizler burcu geçişini hesaba katarsak, aşkta öylesine hızlı, öylesine aktif bir hafta ki, bekar Koçlar her an birisiyle tanışabilir, hızlı biçimde ilişkiye adım atabilirsiniz. Kısa sürede çiftlerin birbirine kaynaştığı bu dönemde bulunduğunuz her ortamda karşınıza birisinin çıkma ihtimali yüksek. Venüs geçişini yöneten Merkür, 14 Nisan tarihine kadar Koç burcunda ilerlediğinden, beklemeye sabır olmaz. Durup düşüneyim, uygun mu değil mi diye incelemede dahi bulunmazsınız. Şu ana kadar yılın en aktif haftası diyebilirim.

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, gerek çevremiz gerekse partnerimizle olan ilişkimizde duygularımızı, düşüncelerimizi, kriterlerimizi, sevgi alış-verişimizi belli bir mesafede tutmak arzumuzun işaretçisidir. Geçtiğimiz süreç ve ilişkimizin niteliğine göre, bu belli bir müddeti kapsayabilir veya tümüyle bitirmenin de göstergesidir. Bugünlerde Merkür-Boğa burcunda ilerlediği için, anlıyoruz ki, değerlerimiz önemli. Kafamızın içinde bir getirisi olmayan, temeli sağlam olmayan, huzur vermeyen, anlaşamadığımızı, fikirlerin uyuşmadığı insanlardan uzak duracağız.

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihinde Güneş-Boğa burcunda ilerlemeye başlıyor. Aşk hayatımızı ciddileştiren bir geçiş bu. Genelde bu transit etkisi altında, kısa süreli hoşlanma veya oldubittiye gelen tarzda aşklar yaşanmaz. Bu geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, 7 Mayıs tarihine kadar çok da kendimizi baskı altına almak istemeyiz. Yeni birisiyle tanışmaya veya devam eden ilişkimizde eğlenceli bir şeyler yaşamaya, öyle fazla ciddi takılmamaya çalışırız. 7 Mayıs sonrası duygusal yönden hassaslaşırız.

    22 Nisan tarihindeki görünüm, aşkta aktif, hevesli, coşkulu olacağımızı işaret ediyor. Kimi Koçlar yeni biriyle tanışabilirler. Devam eden ilişkilerde hoş bir gün. Kısa bir gezi, sosyalleşme, birbirinizle iletişimde bulunmakta zevk alacağınızı söyleyebilirim.

    İŞ VE KARİYER

    1-5 Nisan arası: 5 Nisan tarihinde, ilişkimiz, iş ortaklığımız veya bizden farklı düşünen kişilerle anlaşmakta zorlanabiliriz. Bizim fikirlerimizi kabul etmelerini bekleriz. Baskın olmaya çalışırız. Ancak bunun bize bir faydası olmaz. Anlaşmak, ortak bir yol tutturmak için her iki tarafın da birbirine karşı anlayışlı olması, el birliğiyle hareket etmesi gerekir.

    6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki, Merkür-Pluto zorlu görünümü, fikirlerinizi uygulamaya dökmek ve her anlamda güçlenmek arzunuzun göstergesidir. Kişi hem ilişkisi hem çalışma hayatı hem de verimli olmadığını düşündüğü konularda sabırsız davranabilir. Ancak bunun sebebi, gelişmelerin çok yavaş bir seyirde ilerlemesi yüzündendir. Özellikle hızlı ve bazen keskin sözler sarf edebilirsiniz.

    13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde Koç burcunda oluşacak Yeniay genel anlamıyla baktığımızda, aşk hayatınız başta olmak üzere ailevi konularda yenilik yapma, kendimizi öne sürme, değişimde bulunma arzumuzu işaret ediyor. Yeni bir yere yerleşmeyi düşünüyoruz. Ailemizle yeniden bir araya gelmek istiyoruz. Bir şeyler değişsin, canlansın, tazelensin ihtiyacımız var. Ancak bu Yeniayın göstergeleri, aceleci kararlardan kaçınmak, dikkatlice gözden geçirmek gerektiğini işarete ediyor.

    20-26 Nisan arası: 21 Nisan tarihinde iş hayatımızla ilgili konularda hem kendimiz güvende hissetmek hem de içimizden geldiği gibi ifade etmekten hoşlanacağız. İşimiz bizi mutlu etmeli, kafamızda soru işaretleri barındırmamalı. 22 Nisan tarihinde işverenlerimizle diyalogumuz çok önemli. Eğer bir görüşme veya önemli bir işimiz varsa, o gün yapılacak girişimlerde, konuşmalarda ve kurulacak bağlantılarda garanti arayacağız. İşimizi sağlama almaya çalışacağız.

    PARA

    1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihindeki Venüs-Chiron görünümü, insanın en büyük kazancının öncelikle iç dünyasındaki huzur olduğunu anlamasına yardımcı olacak. Ne fazla paranın insana mutluluk getirdiğini ne de az kazanmanın dünyanın sonu olmadığını idrak etmemizde vesile olacak. Kuruntu, vesvese, bağımlılık ve endişelerin bizi zayıf düşürebileceğini işaret ederek bizi şifalandıracak.

    6-12 Nisan arası: 11 Nisan Venüs-İkizler geçişi maddi konularda da etkin bir geçiştir. İki tarih aralığında incelemekte yarar var. 14 Nisana kadarki bölümde kazanç anlamında girişimler olumludur. Ancak o denli hızlı kazanılan para, çabucak da tüketilir. Bu tarihe kadar tutumlu davranmazsınız. Aklınıza estiği gibi harcarsınız. 14 Nisan sonrası aldığınıza verdiğinize dikkat edersiniz. 12 Nisan tarihinde parasal konularda hem dikkatli hem de bir o kadar yaratıcısınız. Mistik faaliyetler, ruhsal çalışmalar, sanatsal aktivitelere para ayırabilir veya bu yolla para kazanabilirsiniz.

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan Merkür-Boğa burcu seyri maddi konularda hem dikkatli hem ölçülü hem de uzun vadeli düşünmenin göstergesidir. Bu geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, girişimde bulunmak, iki farklı yerden kazanç elde etmek de mümkündür.

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihinde Güneş-Boğa geçişinde, maddi konularda güvence çok önemli. 7 Mayıs tarihine kadar kazanç elde etmeye dönük girişimler etkili olacak. İki ayrı iş gelir getirici olabilir. Bu hafta yapılacak görüşmelerde işveren konumundaki kişiler, ne kadar tecrübeli olduğunuzu önemserler. Bu açıdan yetkin bir kişiyseniz, maddi anlamda arzu ettiğiniz ücreti alabilirsiniz. 22 Nisan tarihindeki Venüs-Jüpiter görünümü finansal açıdan olumludur.

    Nisan ayı astroloji takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 8-9-13-14-17-18-21-22-26-27
    **Zayıf Enerjili Günler:

    ** 3-4-11-23-24

    Aşkta En Şanslı Günler: 26-27

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 19-20

    Yeni Ay: 17-18-19
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 3-4-5-30

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Nisan ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    [Nasıl TV - Boğa burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Boga-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BOĞA

    NİSAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    4 Nisan tarihinde Terazi burcunda Tam Ay Tutulması olarak meydana gelecek. Bu tutulma çalışma hayatınız ile ilgili etkili olacak. 6 aylık bir dönem için değerlendirdiğimizde bu süreç içerisinde çalışma ortamında güzellikleri, ortamdaki huzurunuzu ve sanatsal alanlarda çalışanlar için yaratıcılığı ele alacağınız bir dönem olacak. Fakat yine bu süreç içerisinde içten içe sinirlenmek ve gerginlik söz konusu olabilir.Sağlık konusunda kilo verme isteği olurken insanlarla olan ilişkiler de uyumlu olmaya çalışılacak. Stres, sağlık açısından olumsuz durumlar yaratacağından sakin olunmaya çalışılmalı ve etrafınızdaki insanları nazikçe uyarmalısınız. İş arama sürecinde olanlar içinse dış dünyanın şartları ve yetenekler göz önünde bulundurularak tercihlerinizdeki taleplerinizi iyi ayarlamalısınız.

    11 Nisan tarihinde yönetici Venüs İkizler burcunda seyrine başlayacak. Bu da mali konularda iki yönlü hareket gerektirecek. Kazanmak adına harekete geçilecek ve kazanç elde edilecek. Şans faktörü sizden yana olacak.

    15 Nisan tarihinde Merkür burcunuzda seyrine başlayacak. Merkür'ün burcunuzda seyir halinde olması son derece güzel olacak, maddi ve manevi konularda, kişisel ilişkilerinizde, ilişkilerinizde iyi bir odaklanma gücü getirecek.

    18 Nisan tarihinde yeniay koç burcunda oluşacak, bu yeniay içten içe gerginleşmenizin nedenleri üzerinde duracak. Bu yeni ayda sizde gerginlik yaratan sebepleri oturup belirlemeniz ve yapmak istediklerinizi ele almanız sizin için faydalı olacak.

    Yeni ayın görünümlerine baktığımızda ailevi konular üzerinde etkili olacağını göreceğiz. Ev değiştirmek, ev yatırımına girmek gibi konularda artıyı eksiyi iyi hesap etmeniz gerekecek.

    20 Nisan tarihinde güneş Boğa burcunda olacak. Kişisel merkezinizde sağlamlık ve güvenilirlik ilkesini yerleştirecek ve kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihinde aşk evinizin yöneticisi Merkür, Satürn ile bir görünüm yapacak. İstenmeyen bazı konuşmalara neden olabilir. Hoşgörülü davranmakta zorlanabilirsiniz. Aranızda sorun çıkartan birtakım meseleler, sizin kurallarınıza, inandıklarınıza uymadığı için, gerginlik yaşanabilir. 5 Nisan tarihinde, yine iletişimde zorlanmalar görülür. Fikren anlaşmazlık veya ortaklaşa düşünmeme nedeniyle birlik ve beraberlik içinde hareket etmeniz mümkün olmaz. Diyalog yetersizliği, eleştiri, taviz vermeyen yaklaşımlar ilişkide sıkıntılara yol açabilir.

    6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü, aşk hayatınız, ailevi meseleler üzerinde abartılı düşünmenize, sinirlenmenize, durumu olduğundan daha fazla mesele etmenize yol açabilir. Sizden bir şey gizlendiği veya sizi dikkate almadıkları için tepki gösterebilirsiniz. Eğer bir mesele varsa, bunu iyice anlamanızda ondan sonra konuşmanızda yarar var. 6-8-10 Nisan tarihlerindeki üç önemli kavuşum bir hayli önemli. Ailevi ilişkileri, eviniz içindeki gelişmeleri, değişimleri hatta beklenmedik sürpriz durumları dahi işaret edebilir. Fiziksel ve ruhsal anlamda etkileyen bu değişimler evden taşınmak, aileden ayrılmak, sağlığınızla ilgili de olabilir. Yükseleni ve burcu Boğa olanlar bu görünümden daha fazla etkilenebilirler.

    13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde Koç burcunda oluşacak Yeniay, genel anlamıyla çevrenizle olan her türlü temasınızı, girişim ve kararlılık gücünüzü, güven duygunuzu gözden geçirmeniz yönünde etkilidir. Zaten, Yeniayın oluştuğu güne baktığımızda Mars-Jüpiter arasındaki görünüm, maddi açıdan bazı engellerin önümüze çıkabileceğini, hesabımızı bilmemiz gerektiğini, hesabımızı iyi yapmanın önemini vurguluyor.

    20-26 Nisan arası: 21 Nisan tarihindeki görünüm, iç huzurumuzun, kendimizi aşkta mutlu hissetmek arzumuzun işaretçisi. Moralimizi yükseltecek bir şeylere ihtiyacımız var. 22 Nisan tarihinde aşkta bir hayli ciddi düşüneceğiz. Karşımızdaki kişinin aklı başında hareket etmesini, göründüğü gibi olmasını bekleyeceğiz. Ciddiyete pirim vereceğiz. Aldığımız haberler, gelişmeler içimiz rahatlatabilir, güven verebilir. 25 Nisan tarihinde çaresiz olmadığımızı, mutlaka her şeyin yoluna gireceğini düşüneceğiz.

    İŞ VE KARİYER

    1-5 Nisan arası: 4 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, çalışma hayatınızla ilgili konularda, sağlığınızla alakalı meseleler üzerinde bir hayli önem taşıyor. Siz başkalarını idare etmek, bulunduğunuz şartlar çerçevesinde insanlarla iyi ilişkilerinizi sürdürmek zorunda kalıyorsunuz. Ancak bunu elinizden geldiğince yapmaya gayret ederken, olmadık zamanlarda ve bir türlü müdahale edemediğiniz gelişmeler canınızı sıkıyor. İşte bu tutulma, yine bu türden dengelerin yerli yerine oturtulması yönünde önemlidir. Ancak şunu belirteyim ki, tutulmaların göstergesi olan Venüs ve Mars burcunuzda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, aslında pek de zorlayıcı bir durum yok. Huzur, güven, istikrar, sağlamlığı merkez alarak soğukkanlılığımızı koruyalım.

    5 Nisan tarihinde, iş hayatımız veya günlük yaşamdaki halledilmesi gereken meselelerde, içimizden gelmese de, etrafımızdaki kişilerle iletişime dikkat etmek gerekiyor. Yapıcı tarzda ve uzlaşıdan yana olmamız lazım. Karşımızdaki kişiyi sevmeyebiliriz veya şartlar yüzünden gergin olabiliriz. Ancak huzurumuz için biz olgusuna önem vermeliyiz. Bu sayede dışarıdan destek görebilir, hedefimize varabiliriz.

    6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki Merkür-Pluto zorlu görünümünde, eğitim, iş, akademik kariyer, sağlık ve yenilik anlamındaki işlerinizi ciddi bir çerçevede ele almak gerekiyor. Engellendiğinizi ve tam olarak kendinizi ifade edemediğinizi hissedebilirsiniz. Aslında sizin tüm isteğiniz gerçekten bilgili olduğunuz konularda sesinizi duyurmak. Artık, kısıtlı bir hayatın içinde yer almak istemiyorsunuz. Gücünüzü kanıtlamaktan yanasınız. Birilerinin kulu kölesi olmak yerine, kendi kendinizin efendisi olmaktan yanasınız. Tabii ki şartlar çerçevesinde sabırlı olmalı ve güven duygunuzu yitirmeden yolunuzda azimle yürümelisiniz.

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde Merkür, burcunuzda seyrine başlıyor. Tüm kararlarınızı sağlamlık çerçevesinde ele almanızı sağlıyor. Ancak sizin de ileriye dönük olarak düşünmenizde mutlaka fayda var. İnsanları ikna edebilme gücünüz, yapıcı bir biçimde kucaklamanız bu enerji sayesinde kolaylaşıyor. İstikrarı önemsediğiniz için, doğaldır ki, her meseleyi ciddi biçimde ele alacak, ilerisi adına fayda getirir mi diye düşüneceksiniz. Bu geçişi yöneten güç Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, maddi konularda hareketlenmeler başlıyor.

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihinde burcunuzda ilerleyecek Güneş kendinizi öne sürmenin, sağlama yönelmenin işaretçisidir. Bu geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, maddi açıdan rahatlık da çok önemli hale geliyor. Gerekirse, iki ayrı iş ile uğraşırım, yeter ki, beni doyursun diye düşünebiliriz. Eğer bu anlamda rahat isek, işteki ufak tefek sorunları büyütmeyiz. 7 Mayıs tarihi sonrası işimizle ilgili konularda rahatlamalar başlar. 22 Nisan tarihinde üç görünüm var. Bunların iki tanesi, yapılan işlerin olumlu yönde yürümesini sağlıyor. Güzel haberler alabiliriz. Üçüncüsü ise, iki ayrı işin, projenin, görüşmelerin işaretçisidir. Mali konular önemsenir.

    PARA

    1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihindeki Venüs-Chiron görünümü, hedefimiz, ileriye yönelik amacımız, dostluklarımız, yeteneklerimizi değerlendirme yönünde nerelerde zayıf kalıyorsak, nerelerde zorlanıyorsak bunları güçlendirmemizde yardımcı olacak. Bu güçlendirme parasal konularda fırsatların karşımıza çıkmasını sağlayabilir.

    6-12 Nisan arası: Maddi konularda etkili olacak Venüs-İkizler geçişinin 14 Nisan tarihine kadar olan bölümünde parasal konularda bir hayli aktif gelişmeler yaşanabilir. Ancak ben bu süreçte yapılan işlere, finansal konulara, yatırımlara, kazançlara, kısaca paranıza dikkatli bir şekilde sahip çıkmanızdan yanayım. Olur olmaz işlere kalkışmamak, bilinçli hareket etmek, kararlar vermek lazım. 14 Nisan sonrası sakince düşünebilir, nasıl bir yol izleyeceğinize karar verirsiniz.

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, maddi konularda ve çalışma hayatımızla ilgili meselelerde temkinli hareket etmek isteyebiliriz. Mevcut işimiz, mali durumumuz, işimizden elde ettiğimiz gelir memnun edici değilse, bugünlerde daha dikkatli olmamızda yarar var. Zaten bizde bu görünümün etkisi altında kimseden kimseye fayda yok diyerek riskli işlerden kaçınacağız. Merkür şu aralar burcunuzda ilerlediği için, hesabımızı iyi yapmaktan yanayız. Görülüyor ki, bu karşıtlık öyle her duyduğumuza, her gördüğümüze inanmadan, elle tutulur gözle görülür olana yönelmemizi sağlayacak.

    20-26 Nisan arası: 7 Mayıs tarihine kadar maddi konularda bir hayli aktifsiniz. Ancak harcamalara dikkat etmekte yarar var. 22 Nisan tarihinde olumlu getiriler sizi şevklendirir. Aynı günkü bir başka görünüm, evinizin ihtiyaçları, kiralama, ileriye dönük yatırımlar gibi konularda dikkatli ve bütçenize uygun hareket etmenin önemini gösteriyor.

    Nisan ayı astroloji takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-11-15-16-19-20-23-24-28-29

    Zayıf Enerjili Günler: 6-7-13-14-26-27

    Aşkta En Şanslı Günler: 1-2-28-29

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 21-22

    Yeni Ay: 19-20-21
    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 5-6-7-8
    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Nisan ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    [Nasıl TV - İkizler burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Ikizler-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    İKİZLER

    NİSAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    4 Nisan tarihinde Terazi burcunda Tam Ay Tutulması meydana gelecek. Duygu dünyamız, aşk hayatımız ve çocuklarla ilgili konularda etkili olacak. Tutulmanın etkisi yaklaşık 6 ay gibi bir süreyi kaplıyor olacak. Tam Ay Tutulması ile aşk, denge ve uyum konuları önem taşıyacak. Uyum ve ılımlılık arzusu aranacak. Tam Ay Tutulmasının görünümlerine baktığımızda, özellikle maddi konularda zorlayıcı bir etki söz konusu olacak. Yaklaşık 6 aylık süre içerisinde sizlere tavsiyem hedeflerinizi, toplumsal ve özel ilişkilerinizi belli bir forma getirmeniz yönünde olacak.

    11 Nisan tarihinde Venüs 225 gün sonra burcunuzu ziyaret edecek. Bu ziyaret İkizler için oldukça olumlu olacak.

    15 Nisan tarihinde Merkür Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak. İlişkilerde, hedeflerinizde, kişisel kararlarınızda durdurucu ve zaman kazandırıcı bir etki yaratacak. Acele ve çabuk karar vermeye alışmış olan İkizler için bu geçiş biraz sıkıcı gelebilir fakat bu etki yanlış karar vermenin önüne geçecektir.

    18 Nisan tarihinde Yeniay Koç burcunda doğacak. Şu anda gittiğiniz yol, mevcut sistem, sosyal ilişkiler ele alınacak.Adımlarınızı düşünmek, gözden geçirmek ve kararlarınızın eksilerini artılarını hesaplamak gündemde olacak.

    Nisan ayının genelinde fikirsel alışverişler, kararlar, her anlamda bekle ve gör hali etkili olacak.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihindeki, Venüs-Chiron olumlu görünümü, aşk hayatımız, ilişki meseleleri ve kariyerimizle ilgili konularda ne gibi isteklerimiz var, neler bizi zayıf düşürmekte, nasıl bir çıkış yolu bulabiliriz bunları ele alacağız. Bunları güçlendirerek problemlerimizden kurtulabileceğiz.

    6-12 Nisan arası: 6, 8, 10 Nisan tarihlerindeki üç önemli kavuşum, hakikaten hızlı ve oldukça yeni değişimlerin startı oluyor. Yeni bir sosyal çevreye girebilir, yeni arkadaşlıklar edinebilir, bir anda eski çevrenizden yeni bir çevreye dahil olabilirsiniz. Hayatınıza yepyeni bir insan girebilir. Mevcut ilişkinizde ileriye dönük kararlar alabilirsiniz. Bu değişimlerin sürpriz şekilde gerçekleşmesi mümkündür. Aklınızda olmayan bir hızla yaşamınızın renklenişi, hareketlenişiyle sosyal hayatınız da gelişir, çevrenizdeki insanlar da değişir. Bu hızlılık sizi bir hayli mutlu edecektir. Bu değişimin size gelişim yönünde de katkısı sayılır derecede artar. Hani şöyle diyebiliriz. Eski hayatınız, eski çevreniz geride kalır, yeni bir kapı önünüzde açılır. 11 Nisan Venüs burcunuzda seyrine başladığında, bütün bu yenilikler çok daha belirginleşir.

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, ilişkiye verilen bir aranın, beklenmedik bazı durumları gözden geçirmek istediğimizin işaretçisidir. Duyduklarımız, söylentiler veya kulağımıza gelenler, bizim yaşadıklarımızdan çıkardığımız sonuçlar, hızlı bir ilişkiye hazır olmadığımızı, eğer mevcut beraberliğimizde problemler varsa, bunları geri planda düşünmemizin doğru olacağını söylüyor. Şu aralar Merkür-Boğa burcunda ilerliyor ve bizim için sağlamlık, dürüstlük, huzur, doğru sözlülük, konuştuğunu bilmek çok önemli. Biz de ağzımızdan çıkanı duymalıyız ve olan bitene bir daha bakmalıyız.

    20-26 Nisan arası: 21 Nisan tarihinde, duyduğumuz bir haberin veya gelişmelerin ne derece doğru olduğunu araştırmak lazım. Öyle abartılı düşünmeden ancak dikkat ederek, durumu gözlem altına almak lazım. 22 Nisan tarihinde aşkta güzel bir gün. Olumlu gelişmeler moralimizi yükseltir.

    İŞ VE KARİYER

    1-5 Nisan arası: 4 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, aşk hayatınız, hedefleriniz, mali konular ve değişim arzunuzun önemini vurguluyor. Duyarlısınız. Çünkü şartlar gereği aşkı, hayatı, ilerisini görebilmeniz için, her şeyin yerli yerine oturmuş olması gerekiyor. Mali anlamda yaşanan bazı sıkışıklıklar, eş, ortak veya finansal zorluklar istediğiniz gibi hareket edememenize sebep olduğu için zorlanıyorsunuz. Bu tutulmanın kaynak arayışı, parasal destek arzunuz, duygusal yöndeki problemlerle mücadele yönünde önem taşıdığını söyleyebiliriz. Tutulmanın yöneticileri Venüs ve Mars Boğa burcunda ilerlediği için, istikrarsız olan her şeyin sizi yorabileceğini, güven vermeyen, kazandırıcı olmayan işlerin, ilişkilerin, hedeflerin mutlaka tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini söylemeliyiz.

    5 Nisan tarihindeki görünümü, hem aktif bir iletişimin hem de başkalarıyla ortaklaşa hareket etmenin işaretçisidir. Konuşmalarımız, düşüncelerimizle iş hayatımız ve toplumsal konularda başarılı olabiliriz.

    6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü fikirlerimizin başkaları tarafından beğenilmesini sağlıyor. Kolayca iletişime geçebilir, ilgili kişilerle bir araya gelebiliriz. Yolculuk, görüşmeler, yeni işler, başkalarına destek olmak, hevesle işlerimizi yoluna koymak anlamında enerjimiz gayet güçlü.

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek. İşe yarar ve kazandırıcı olan bilgiye ulaşma arzunuz kendi içinizde bir hayli yükselir. Bir şeyleri anlamaya, algılamaya, bundan ne yarar elde edebileceğimizi düşünmeye başlarız. Çoğunlukla uygulanabilir, pratik olan işleri tercih edersiniz. Fiziksel ve zihinsel anlamda kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan her türlü konuya özel önem vererek zamanınızı geçirirsiniz. Bu geçişi yöneten Venüs, burcunuzda ilerlediği için, isteklerinizi elde edebileceğiniz kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz. Yarar sağlayabilir, başkalarını etkileyebilirsiniz.

    20-26 Nisan arası: Bu hafta biraz kafamızı karıştıran, bizi gerginleştiren, kendimizi güvende hissetmediğimizi düşündüren enerjiler var. Bazı işlerin sonuçlarından emin olmadığımız için, beklememiz, sabırlı olmamız gerekir. Bu da bizim gibi aktif bir kişi için sıkıntı vericidir. Ancak unutmayalım ki, Venüs, burcunuzda ilerliyor ve 7 Mayıs tarihine kadar sizi destekliyor. O zaman durumları abartmak yerine, mantıklı şekilde gözden geçirirseniz, mutlaka çözüm bulursunuz. Sadece kendi hislerinizle değil, durumların aslını astarını başkalarına değil, bizzat siz araştırın ve öğrenin. Bir de lütfen sabırlı olun. Fiziksel anlamda enerjiniz düşük olabilir. Dinlenmeye ve her şeyi kafaya takmamaya çalışın.

    PARA

    1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihinde, her türlü mali ortaklıkta karşı taraf ile uzlaşma yoluna gidebilirsiniz. İş ortağınızla veya boşanma gibi durumlarda eşinizle olan bölüşümlerin kanunlara uygun şekilde yapılması gerekir. Ayrıca yeni kurulacak bir iş ortaklığı ve yapılacak bir evlilikte en başında her türlü konuda konuşmakta, belli bir düzene oturtmakta yarar var.

    6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki Merkür-Pluto zorlu görünümü, güven içinde yaşamak isteyen birey, arzu ettiği adımları atabilmek için belli kişilerle kontak kurmaya çalışabilir. Gerçekten yetenekli olduğu konularda insanları ikna edebilmek için çaba sarf edebilir. Diğer yandan aşk hayatıyla ilgili meseleleri ortaklaşa çözmek ister. Bu iki alanda mücadele etmek tabii ki yorucudur. Ancak güçlü olmak istiyorsak, çıkarlarımızı korumak niyetindeysek, tabii ki sabırlı olmakta yarar vardır. Şu sıralarda yapılan işlerin mali karşılığı, manevi huzuru veya sorumluluklarını hesap ediniz. Astarı yüzünden pahalıya gelmesin. Harekete geçmeye değsin.

    13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde Koç burcunda oluşacak Yeniay, genel olarak, girişimlerde bulunmanız, mali konularda hedeflerinizi gözden geçirmeniz, toplumsal aktivitelerde bulunmanız yönünde hırslandırıcı olur. Yeni arkadaşlıklara açığızdır. Mali açıdan kazancımız yükselsin, hedeflerimizi gerçekleştirelim, kolayca ilerleyelim ve güzel sürprizlerle canlanalım umudu taşırız. Ancak bu Yeniayın Mars ve Jüpiter ile olan görünümü, aceleci davranmamız, durumu iyice gözden geçirmemiz yönünde önem taşıyor.

    20-26 Nisan arası: Parasal konularda bu hafta ne olursa olsun, işinizi sağlam kazığa bağlayın. Bildik bilmedik işlere, yatırımlara kalkışmayın. Elinize geçecek olana değil, elinizde olana bakın. 22 Nisan gün bitmeye yakın sizi rahatlatacak güzel haberler alabilirsiniz.

    Nisan ayı astroloji takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 3-4-13-14-17-18-21-22-26-27

    Zayıf Enerjili Günler: 1-2-8-9-15-16-28-29

    Aşkta En Şanslı Günler: 3-4

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 23-24

    Yeni Ay: 21-22-23
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 8-9-10
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Nisan ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    [Nasıl TV - Yengeç burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yengec-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    YENGEÇ

    NİSAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    4 Nisan tarihinde Terazi burcunda Tam Ay Tutulması meydana geliyor,bu tutulmada ailevi hayatınız ile ilgili etki söz konusu olacak. Evli Yengeçler için eş ile olan paylaşımlar kıymetli olurken, huzur duygusu hissedilmek istenecek. Önümüzdeki 6 ay içerisinde aile içerisinde bir rahatsızlık var ise huzuru iyi kurgulamanız gerekecek.Eğer bir evlilik kararı söz konusu ise, evleneceğiniz kişinin aile yapısına mutlaka bakmanız gerekecek. Evliliğinizde bir problem var ise de karşılıklı konuşmayı tercih etmelisiniz. Tam Ay Tutulmasındaki başka bir görünüm ise aile içindeki güvenlik ve emniyetin son derece önemli olduğunu vurgulamakta.

    11 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcunda seyrine başlayacak. Duygusal alışverişlerin kafanızı bulandırması söz konusu olsa da etkisi 4 gün sürecek.

    15 Nisan tarihinde Merkür Boğa burcunda seyrine başlayacak. İleriye dönük sosyal ilişkileriniz düzenlenecek. Maddi ve manevi olarak sizi güvende hissettirecek kişilerle bir araya geleceksiniz.

    18 Nisan tarihinde Yeniay Koç burcunda meydana gelecek. Bu yeni ay kariyer konularında etkili olacak. Yeniay zorlayıcı gibi gözükse de finansal konularınıza dikkat etmeniz sizin için yeterli olacak. Mali konularda çizdiğiniz bütçeye de dikkat etmeniz gerekecek.

    20 Nisan tarihinde güneş Boğa burcunda seyrine başlayacak. Riskten uzak bir şekilde ilerlemenizi sağlayan bu etki huzur verir ve Nisan ayını rahat geçirmenizi sağlar.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihindeki Venüs-Chiron olumlu görünümü, ailevi ilişkiler, yuvanızla alakalı konularda hayatınızı garanti altına alacak kararlar verebilmenizi ve inançla ilerleyerek yenilikleri hayatınıza dahil edebilmenizi sağlıyor.

    4 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması aile hayatınız ve kariyer yaşamınızla ilgili konular üzerinde önemlidir. Siz evinizdeki huzuru, aile hayatındaki mutluluğu tarafsız bir şekilde ele almalısınız. Dış şartlar özellikle mesleki gerginlikler yüzünden tam olarak rahat değilsiniz. İlişkinizde partnerin baskıcı tutumunuz, iş hayatındaki gerginlikler, değişimler, mali anlamdaki sorunlarla mücadele etmek kolay olmadığı için, bir hayli yorgunsunuz. Bu Tutulma bir yanıyla özgür çalışmak arzunuzu vurgularken, diğer yanıyla ailevi ilişkilerde dengeyi sağlamak adına yorulmanıza neden olabilir. Ancak şunu belirteyim ki, bu tutulmanın yöneticileri Venüs ve Mars Boğa burcunda ilerlediği için, asıl meselenin maddi ve manevi anlamda önünüzü görmek arzunuzdan kaynaklandığını anlıyoruz. Şu aralar iyi bir proje, planlama ve karşınıza iyi fırsatlar çıkabilir. Böylece ev-iş arasındaki dengeler yerli yerine oturabilir.

    6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki Merkür-Pluto zorlu görünümü, bir yandan mesleki konularda girişimde bulunmaya çalıştığınızı diğer yandan güçlü bir partnere ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Siz güven içinde yaşamak ve düzgün bir ilişki kurmaktan yanasınız. Ancak baskıcı sadece kendi bildiğinin doğru olduğunu düşünen bir kişiyle bir hayat kurmanız mümkün değil. Şöyle bir yaşamınıza baktığınızda ne kadar çok mücadele verdiğinizi ancak sizi bir türlü anlamamakta ısrar eden kişilerle karşılaştığınızı düşünebilirsiniz. İş ve özel ilişkinizle alakalı konularda biraz zorlanabilirsiniz. Bir yandan dış dünyadaki sorumluluklarla mücadele etmek, diğer yandan üzerinizde egemen olmaya çalışan kişilerle anlaşmak sizi yorabilir. 11 Nisan Venüs-İkizler geçişi, aktif haftanın bir başka etkin enerjisi olup, ailevi konular başta olmak üzere, sosyal ilişkilerde 14 Nisan tarihine kadar dikkatli hareket etmenin, ilişkilerde ani kararlardan kaçınmanın doğru olacağını gösteriyor.

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, bizi içten içe rahatsız eden, ailevi, parasal, sosyal ilişkilerimiz nedeniyle birileriyle konuşmak, derdimizi anlatmak istemeyiz. Çünkü bizi zayıf görmelerinden hoşlanmayız. Susarız kendi içimize çekiliriz. Doğaldır ki, bu halimiz verimli çalışmanın önüne geçebilir. Ancak Merkür şu aralar Boğa burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, o kadar da çaresiz değiliz. Tamam, sorunlarımız var, içinden çıkamadığımız meseleler var. Fakat sakince gözden geçirmemizi sağlayan zihnimiz de devrede. Böyle bir günde izin almak, evde dinlenmek, kitap okumak, müzik dinlemek bizi rahatlatabilir.

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihindeki Güneş-Boğa burcu geçişi arkadaşlıklar, ilişki, aşk anlamında ciddiyeti ve sağlamlığı önemsediğimiz bir gün. Bu geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda ilerliyor. Aslında aradığımız huzuru bulmakta zorlanıyoruz. 7 Mayıs tarihine kadar tam olarak şu şöyle demek, net bir yol belirlemek kolay olmayabilir. 22 Nisan tarihinde partnerimiz veya ilişkilerde birlikte güçlenme arzusu, birlikte çözüme ulaşma, bir şeyleri yerli yerine koyma isteği yüksektir. Tabii ki ilişkinin niteliğine göre karşı taraf baskın kimlikte ise, biraz zorlanabiliriz. Aklı başında konuşmalar, dürüst yaklaşımla, ilişkide son derece önemli olacak.

    İŞ VE KARİYER

    1-5 Nisan arası: 5 Nisan tarihinde, iş hayatımız ve aile içinde iletişimin uzlaşı ve nazik biçimde yapılması, biz olgusunun gözetilmesi yararlıdır. Kavgaların, tartışmaların sizi huzursuz ettiğini biliyorum. Venüs-Boğa burcunda ilerlediği için, şu aralar burcunuzla uyumlu görünüm yapıyor. Bu nedenle, problemleri ılımlı şekilde çözmeye çalışmakta yarar var.

    6-12 Nisan arası: Bu haftaki enerjiler fazlasıyla etkili değişimlerin işaretçisi. 6, 8, 10 Nisan tarihlerindeki üç önemli kavuşum etkisi, bir anda işinizden ayrılmaya, yeni bir iş değişikliğine gitmeye, serbest çalışmaya, işinizdeki değişime, hızlı kararlara neden olabilir. Bu değişimlerin tümünde beklenmedik durumlar bir hayli ön planda. Ancak ben bu görünümlerin hiç de beklenilir olduğunu söyleyemem. Bir anda gelişen bir durum, üç gün içersinde mevcut işinizi sonlandırabilir, yeni bir adım veya gelişmeye neden olabilir. Bu değişimleri siz de gerçekleştirebilirsiniz veya dış etkenler de bunda etkin olabilir. Fakat şu var ki, biz bilinçli şekilde haftaya adım atarak girebilirsek, en azından yanlış yönde gelişebilecek durumlara fırsat vermeyiz. Hayrınıza olmasını diliyorum.

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek. Sizler de belli kriterler çerçevesinde planlarınızı gözden geçirmelisiniz. Kendinizden emin, söylediğinizin ardında durarak, kararlı davranarak işlerinizi halletmekte yarar var. Ancak bu geçişin yöneticisi Venüs-İkizler burcunda olduğu için, aynı anda birden fazla plan ve projeyle uğraşabilir, bunları bitirmeye çalışırken dağılabilirsiniz. Özellikle bazı projeler için ekip halinde çalışılması, belli bir süre içinde bitirilmesi, acele edilmemesi gerekir.

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihinde Boğa burcunda ilerleyecek Güneş, her ne kadar burcunuzla uyumlu görünüm yapsa da, yöneticisi Venüs nedeniyle hedeflerimizi belirlemede veya net bir şekilde oturtmakta zorlanıyoruz. İki projeyle ilgileniyorsak bu durum tabii ki koşuşturmanın işaretçisi ve geri planda aksiliklerle uğraşıyor olmanın sıkıntısıdır. Ancak birileri bir şeyler çeviriyor, canımız buna sıkılıyorsa, kendimizi pek rahat hissetmeyiz. Ben iş konularda bu hafta, başkalarıyla olan ilişkinizin veya özel hayatınızdaki sıkıntılarınızın sizi yorduğunu düşünüyorum. Kafanızı bunlara takılı olduğu için bunalıyorsunuz. 7 Mayıs tarihine kadar sakin olmakta, mantıklı davranmakta yarar var.

    PARA

    1-5 Nisan arası: Maddi konularda 5 Nisan tarihindeki Güneş-Pluto zorlayıcı görünümü, kazanç anlamında sıkışıklığın işaretçisidir. İşinizden elde ettiğiniz gelir veya eşinizle olan her türlü maddi konuda sıkıntı yaşanabilir. Ayrıca iş ortağınızla finansal konularda anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Başkalarının sizin üzerinizdeki baskısı, sizi rahatsız edebilir.

    6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü, iş hayatımız ve maddi konularda hareketlilik, iletişimde bulunma yönünde önem taşıyor. İş girişimlerinde düşüncelerimizi açık bir dille ifade edeceğiz. Kazancımızı önemseyeceğiz. Eğer çalışan bir kişiysek, bu görünüm maaşımızla alakalı konuların gündeme gelmesini sağlayacaktır.

    13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde, Koç burcunda oluşacak Yeniay parasal meseleler olmak üzere, kişisel anlamdaki tüm kararlarımızı uygulama ve mesleki anlamda yeni girişimde bulunma yönünde etkili gibi görünse de, Mars ve Jüpiter ile olan görünümü, hesabımızı bilerek hareket etmenin, önemini vurguluyor.

    20-26 Nisan arası: Güneş-Boğa geçişi 20 Nisan tarihinde başlayacak. Kazanç evinizin yöneticisi olduğu için, 7 Mayıs tarihine kadar harcamalara dikkat etmek gerektiğini gösteriyor.

    Nisan ayı astroloji takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-7-15-16-19-20-23-24-28-29

    Zayıf Enerjili Günler: 3-4-11-17-18

    Aşkta En Şanslı Günler: 6-7

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 26-27

    Yeni Ay: 23-24-25
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 10-11-12
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Nisan ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    [Nasıl TV - Aslan burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Aslan-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    ASLAN

    AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    4 Nisan Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması ile Nisan ayına adımımızı atacağız. Bu tutulma yakın çevremizle alakalı mevcut ilişkilerimizle yeni hedef ve girişimlerimizle ilgili nezaket beklentimizi ortaya çıkaracak.Ay tutulmasının görünümlerine de baktığımızda hassasiyetin oldukça yüksek olduğunu göreceğiz.Sağlığa da özen gösterilecek bir dönem olmakla birlikte iş hayatınızda da yeni bir karar dönemi olabilir.

    11 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcunda seyrine başlıyor. Bu seyir özellikle ileriye dönük hedefler anlamında iki yönlü bir kararlık dönemi olduğunu vurguluyor.

    15 Nisan tarihinde Merkür Boğa burcunda seyrine başlayacak. Daha akılcı daha güvenilir kararlar vermenizde yardımcı olacak bu etki sağlamcı düşünmenizi sağlayacak. Pratik düşünürken, kariyer anlamında boşa kürek sallamayacağınız, getiri sahibi olacağınız bir dönem olacak.

    18 Nisan tarihinde Yeniay Koç burcunda oluşacak. Bu etki kendinizi ifade etme anlamında size yardımcı olacak.Yenilik planı düşünürken kariyer anlamında getirisini inceleyeceksiniz. Hemen karar vermeyecek getiri götürü hesabı yapacaksınız.

    20 Nisan tarihinde güneş Boğa burcunda seyrine başlayacak. Şu andaki mevcut işinize bakacak, mali anlamda doyurucu olup olmadığını ele alacaksınız.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihindeki Venüs-Chiron olumlu görünümü, çevre değişimi, iş hayatınız ve başkalarıyla olan her türlü ilişkinizi, paylaşımlarınızı tekrar gözden geçirerek doğru kararlar verebilmenizde yardımcı oluyor.

    6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü yolculuklar, görüşmeler, tanışmalar, değişik bir şeyler yapmak, yenilikçi düşünmek yönünde gayet olumludur. Eğer yeni biriyle tanışırsak, mutlaka onu görmeye veya o bizi görmek için yanımıza gelebilir. Bu görünüm ilişkisi olanların birlikte kısa bir seyahate çıkması, hoş vakit geçirmek, güzel haberler almak yönünde de gayet olumludur. 11 Nisan tarihindeki Venüs-İkizler geçişinin, 14 Nisan tarihine kadar ki bölümünde hızlıca bir ilişkiye başlamak, problemli bir ilişkiyi sonlandırmak gibi durumların işaretçisidir. Sosyal çevreniz aktif hale geldiği için, bir anda yeni biriyle tanışabilirsiniz. 14 Nisan sonrası bu ilişkinin devam edip etmeyeceği yönünde durum belli olur.

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü nedeniyle, şu sıralar iş, eğitim, yolculuklar, yakınlarımızla ilgili konular nedeniyle hem sosyal hayatta hem de aşkta ilgisiz ve mesafeli davranabiliriz. Aklımız daha ciddi konulara takılmıştır. Hedefimiz vardır, başarılı olmak arzumuz yoğundur. Öylesine konuşmak, dışarı çıkmak, yeni biriyle tanışmak istemeyiz. Merkür-Boğa burcunda ilerlediği için, iş hayatında huzurlu, mali açıdan doyurucu işlere yöneliyoruz. Eğer arzu ettiğimiz gelişmeler olursa, keyfimiz yerine gelecektir.

    20-26 Nisan arası: 21 Nisan tarihindeki görünüm, aşk hayatınızla ilgili konularda baskı altında kalmaktan hoşlanmadığınızı gösteriyor. Zaten dış baskılar, iş hayatı veya başka sorunlarınız, aşkı şöyle bir rahat hissetmenizin önüne geçtiği için, moral verici sözcüklere ihtiyacınız var. Sevgilinizden bunu bekliyorsunuz. Ancak ertesi gün 22 Nisan tarihindeki görünüm, moralinizi yükseltici ve her şeyin istediğiniz şekilde gelişmesini sağlayıcıdır. Bekar Aslanlar yeni biriyle tanışabilirler.

    İŞ VE KARİYER

    1-5 Nisan arası: 4 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, yakın çevreniz, eğitim hayatınız, yerleşim yeriniz ve uzak yerler, kişisel gelişiminiz, inancınızla ilgili konular üzerinde etkili. Bu tutulma bir yanıyla adil, tarafsız, dengeli bir şekilde çevrenizdeki insanlarla temas etme arzunuzu simgeliyor. Ancak diğer yandan çekip gitmek, başka yerler, başka insanlarla olmak isteğiniz de var. Ne zaman iş veya başka bir neden üzerinizde baskı kursa, ne zaman çalışma hayatınız veya iş sorunları problem olsa, o çekip gitmek isteği baskın geliyor. Bu tutulmanın yöneticileri Venüs ve Mars Boğa burcunda konumlanmış olduğundan şu aralar iş girişimleriniz maddi ve manevi anlamda istediğiniz şekilde gerçekleşirse, sizin de moraliniz yerine gelecektir. Biraz sabırlı ve soğukkanlı olmakta yarar var.

    6-12 Nisan arası: Bu hafta tüm burçların farklı yaşam alanlarında hızlı değişimleri işaret eden 6, 8, 10 Nisan günleri, sizler için de eğitimden ticarete, bir başka şehir ve ülkeye yerleşim veya bir çevreye dahil olmak, hayatınızda yepyeni bir kapının açılması yönünde önem taşıyor. Birçoğunuz için bu değişimlerin, bu yeniliklerin faydalı olacağını söyleyebiliriz. Eğer sizler de haritanızdaki işaretler buna elverişli ise, zaten yenilikçi düşünen ve değişime açık bir Aslansınız demektir. Gelişmeler sizi şaşırtmaz. Bilakis mutlu olursunuz. Hayatınıza yeni girecek insanlar, dahil olacağınız sosyal çevre, adım atacağınız işler nicedir durgun yürümekte olan hayatınızı da renklendiricidir. Yüksek eğitime hazırlanalar, master düşünenler, uzmanlaşma ve iş tercihlerinde bulunmak isteyenler, tayin bekleyenler, yurt dışına gitmek isteyenler bu değişimler bir adım ötenizde sizi bekliyor.

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihindeki Merkür-Boğa burcu geçişinde, iş hayatınızı ilgilendiren konularda veya işle alakalı meselelerde dediğim dedik tarzda düşünebilirsiniz. Bu sizin kendi bakış açınıza, fikirlerinize olan inanmışlığınızdır. Bildiğiniz şekilde uygulansın istersiniz. Ancak bu geçişin yöneticisi Venüs, ikizler burcunda ilerliyor. Doğal olarak, dışarıyla olan temasımızda farklı görüşte olan kişilerle karşılaşacağız. İnatçı olmamak, sosyal ilişkilerimizi de güçlü tutmakta yarar var.

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihindeki Güneş-Boğa burcu geçişi, iş hayatınızla ilgili konularda maddi ve manevi güvence anlamında tabii ki önemlidir. 7 Mayıs tarihine kadar Venüs size iyi bir destek veriyor. Bu da gösteriyor ki, tanışacağınız yeni insanlardan destek görmek, yeni projelere başlamak, bunları ilerletmek, ekip halinde çalışmak, her ne kadar yorulsanız da, kafanız bazen sıkılsa da, bu hareketliliğin faydalı sonuçlarını alırsınız. 22 Nisan tarihindeki Venüs-Jüpiter görünümü bu anlamda gayet olumludur.

    PARA

    1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihinde, maddi ve manevi anlamda hayatınızı garanti altına alabilmek için öncelikle geçmişte yaşadığınız yanlış ilişkileri, kararları bir gözden geçiriniz. Çünkü bu gözden geçiriş, bundan sonrası adına doğruya yönelmenizde sizi şifalandırabilir.

    5 Nisan tarihinde, girişim, iletişim ve fikirlerimizi paylaşım yönünde sakin ve aklı başında düşünmenin önemini vurguluyor. Aceleci değil, akıllıca ve de uzlaşıdan yana olursak hem ortaklaşa ilişkilerde hem de mali konularda işlerimizi hallederiz. Miras, kredi, hisseli paralar anlamında piyasanın durumuna bir bakmak lazım.

    6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki Merkür-Pluto zorlu görünümü, parasal konularda kazançlı çıkmak ve arzu ettiğiniz gelir düzeyine ulaşmak arzunuzu işaret ediyor. Şu anki mevcut durumdan pek hoşnut olmayabilirsiniz. İsteksiz bir şekilde çalışabilir, hatta çevresindeki kişilere gerilimli davranabilirsiniz. Güçlü olmak, kontrolümüzü sağlamak isteyeceğiz.

    13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde Koç burcunda oluşacak Yeniay, cesaretinizi yükseltici, kişisel anlamda heveslendirici ve teşvik edicidir. Eskiyi geride bırakmak isteyen birey, bir şeylerin artık değişmesinden yanadır. Farklı bir yere yerleşeyim, eğitimde arzu ettiğim sonucu alayım, akademik kariyerimde beklediğim noktaya ulaşayım, maddi açıdan rahat edeyim diye düşünür. Buna göre kararlar almaktan yanadır. Ancak bu Yeniay, Mars-Jüpiter görünümüyle örtüşüyor. Bu da gösteriyor ki, iş ve kişisel girişimlerde abartılı davranmamak, şartlara bir bakmak gerekiyor.

    20-26 Nisan arası: 21 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü mali konularda dikkatli ve tutumlu olmanın önemini vurguluyor. Ödemeler, işimizden elde ettiğimiz gelir, çalışma hayatımızla ilgili gelişmelere göre hareket etmekte yarar var.

    Nisan ayı astroloji takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-9-17-18-21-22-26-27

    Zayıf Enerjili Günler: 6-7-13-14-19-20

    Aşkta En Şanslı Günler: 8-9

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 1-2-28-29

    Yeni Ay: 25-26-27-28
    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 12-13-14
    (Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Nisan ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    [Nasıl TV - Başak burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Basak-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BAŞAK

    NİSAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    4 Nisan tarihinde Tam Ay Tutulması finansal kazanç evinizde oluşacak. Öncelikle getiri ve götürü hesabı yapacaksınız. Güvenilir bir işinizin olup olmadığını, bütçenizin dengesini inceleyeceksiniz. Tam Ay Tutulması önümüzdeki 6 aylık süre içinde mali konularda çok etkili olacak ve bütçenizdeki dalgalanmayı yerli yerine oturtacak.

    11 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcunda seyrine başlayacak. Bu seyir kariyer üzerinde etkili olacak. Paylaşımların iyi oturmadığı iş ortamlarında öğretici etki sahibi olacak.

    15 Nisan tarihinde Merkür Boğa burcunda seyrine başlayacak. Bu etki sizler için olumlu olacak. Güvenlik arzusu içerisinde olurken, yeteneklerinizi getirisi olan işlerde kullanacaksınız.

    18 Nisan tarihinde Yeniay Koç burcunda oluşacak. Parasal alışverişlerinize, varsa kredi borçlarınıza bakacaksınız. Çok fazla açılmamalı ve mevcut şartlarınızı göz önüne alarak hareket etmelisiniz. Yeniay tedirginlik yaratacak gibi gözükse arka planda çok dikkatli hareket etmenizi sağlayacak.

    20 Nisan tarihinde Güneş Boğa burcunda seyrine başlayacak. Her şey aşamalı ve yerli yerine oturarak gerçekleşecek. Gelişmeler tatmin edici olacak.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihinde, ilişkinizle ilgili konularda iletişim karşılıklı olarak gerginlik yaratıcıdır. Her iki taraf da, kendi bildiğinin doğru olduğunu düşünür. Baskın olmaya çalışır. Ancak Satürn-Yay burcunda ilerliyor artık. Bu durum eleştirilmekten, kırılmaktan, fikirleriniz nedeniyle huzursuzluktan kaçınmak gerektiğini gösteriyor. Eğer aynı evde yaşıyorsanız, maddi yönde sorunlar varsa veya birbirinizle anlaşmakta zorluk çekiyorsanız bu Satürn geçişinde bir hayli güçlük çekebilirsiniz.

    6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki Merkür-Pluto görünümü, partnerinizin bencil tavırları, sert konuşmaları nedeniyle sıkılmanıza yol açabilir. Böyle durumda ilişkinizin size kazandırdıkları ile kaybettirdikleri üzerinde düşünebilirsiniz. Artılar, eksilerden fazla ise sabır gösterebilirsiniz.

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek ve sizler eğitimden iş hayatına kadar olan geniş bir alanda kendi görüşlerinize uygun olan kişilerle konuşmayı, onlarla ilişki içinde olmayı tercih edebilirsiniz. Hatta bazen oldukça mesafeli davranabilirsiniz. Ancak bu geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda ilerlediğine göre, karşınıza farklı seçenekler çıkabilir. İletişime açık olmak, sosyalleşmek, dinlemek, tanımak, görmek ilgi çekici olabilir.

    20-26 Nisan arası: 22 Nisan tarihindeki iki görünüm, aşkta hoş etkiler, kendinizi güçlü ve güvende hissetme yönünde gayet olumludur. Güven verici, kendinizden ve ilişkinizden emin olmanızı sağlayıcı hoş yansımalar altındasınız. Ciddi konuşmalar, ilerisi adına umutlandırıcı gözüküyor. Tutkulusunuz. Kafanızın içindeki soru işaretleri gideren gelişmeler yaşanabilir.

    İŞ VE KARİYER

    1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihindeki Venüs-Chiron olumlu görünümü, maddi konularda, eğitim-iş-bilgilenme anlamındaki gelişmeleri işaret ediyor. Ayrıca ilişkinizle alakalı meselelerde sizi zayıf düşüren, endişelendiren, bağımlı hale getiren ve belki de korktuğunuz eski yaralarınızı, sıkıntılarınızı hatırlatıyor. Bu hatırlatma, seçimlerinizi bilinçli şekilde yapmanız adına, aslında şifalandırıcı diyebiliriz.

    6-12 Nisan arası: 6, 8, 10 Nisan tarihlerindeki üç önemli kavuşum kariyer hayatınızla ilgili konularda da önem taşıyor. Çünkü çalıştığınız sektör, bulunduğunuz ortam, işvereniniz veya kendi işinizi yapıyorsanız başkalarıyla olan her türlü paylaşımınızda isyankar tepkiler, gereksiz çıkışlar, tartışmalar beklenmedik durumlara yol açma riski taşıyor. Ancak bu risk, yepyeni bir karar vermenin, farklı bir yola adım atmanın da işaretçisi olabilir. Bütün bunların takibi, izlenmesi gerekir. Eğer bir adım atılacaksa veya şartlar bu adımı bize ister istemez attırıyorsa, bizim de aklımız başımızda olsun ki, aceleyle yanlış karar vermeyelim. 11 Nisan tarihinde, Venüs-İkizler burcunda seyrine başladığında, iki ayrı iş, iki ayrı alanda faaliyet göstermemiz veya nasıl bir yön çizeceğimiz hususunda düşünebiliriz. Ben bu tarih sonrası karar vereceklerin, 14 Nisanı beklemelerini tavsiye ederim.

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, şu aralar inandığımız bir yolun, idealin, amacın peşinde olduğumuzu, maddi anlamda güçlenmek arzumuzu işaret ediyor. Belki bir başka iş, bir başka şehir veya ülkeye gitmek istiyoruz. Belki de farklı bir iş kolunda kendimizi ifade etmekten yanayız. İşte bu nedenle mevcut işimiz veya sıradan bir hayat yaşamak istemediğimiz için seçici davranıyor, mesafeli duruyor, karar vermekte zorlanıyor olabiliriz. Merkür-Boğa burcunda ilerlediği için, zihnimiz tümüyle sağlam, köklü ve maddi yönden güvenilir olanı istiyor. Bunun dışındaki bir hayatı, işi, yaşam şeklini kabullenmekten yana değiliz.

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihindeki Güneş-Boğa geçişi ve Merkürün burcunuzla olan olumlu görünümleri iş hayatınızı rahatlatıcı bir etkidir. Ancak Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, sizin dağılmamanız mutlaka şart. Bir yandan koşuşturacaksınız diğer taraftan dikkatlice işlerinizi yapmalısınız. Notlarınızı iyi alınız. İşverenler sizden daha iyi bir performans bekleyebilirler. Aynı anda iki iş üzerinde çalışmanız gerekebilir. İşler yoğun olabilir. Sakin, mantıklı şekilde çalışmak lazım. Planlı olmak gerekiyor.

    PARA

    1-5 Nisan arası: 4 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, maddi kazanç ve ortaklıklar, kredi, borçlar, miras, hisseli paralarla ilgili konular üzerinde bir hayli etkili oluyor. Ancak asıl merkezde olan mesele, kazancınız. Bir yanıyla dengeli bir bütçe, mali anlamda güçlendirici ilişkiler, yeteneklerinizin paraya dönüşmesi yönünde arzularınız var. Ancak diğer yandan geldiği gibi giden, bir türlü istikrarlı yürümeyen, yanlış kişilerle bağlantı ve ilişkiler nedeniyle yaşanmış kayıplar, borçlar da söz konusu. Tabii ki bütün bunlar yaşamın güzelliklerini hissetmekte zorlanmaya, beklenmedik durumlar yüzünden kısıtlanmaya sebep olunca dengeniz de bozuluyor. Bu tutulma da, bu dengesizliğin artık sizi bir hayli yorduğunun göstergesidir. Ay Tutulmasının yöneticileri Venüs ve Mars Boğa burcunda ilerlediği için, ne kadar zorlayıcı olsa da, ben geçtiğimiz yıldan bu yana edindiğiniz tecrübelerle artık yaş tahtaya ayak basmayacağınızı söylemeliyim. Kendinize güvenin. Çünkü şu aralar sağlam getirisi olan yenilikler, gelişmeler umutlandırıcı gözüküyor.

    5 Nisan tarihinde, mevcut ödemelerimiz, kredi, miras veya başkalarıyla olan paylaşımlarımız yönünde aceleyle kararlar vermememiz gerektiğini vurguluyor. Maddi konuların mutlaka çok iyi analiz edilmesi, bütçemizin dengeli olması şart gözüküyor. Eğer iş veya özel ilişkimizle ilgili sorunlarımız varsa, bunların çözümü için hukuk ve yasalara uygun hareket edilmesi doğru olacaktır.

    6-12 Nisan arası: 5 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görümü olumlu gibi dursa da, ben finansal anlamda dikkatlice hesapların yapılmasından yanayım. Hızlıca karar verilebilir, daha fazla kazanmak için riskli işlere kalkışabiliriz. Ne olursa olsun, hesabımızı bilelim. Enine boyuna düşünelim. Fazla rahat davranmayalım. 8 Nisan tarihinde, ihtiyaçlarınız veya düşündüğünüz işler için paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. Sizin isteğiniz maddi yönden rahat etmektir. Böyle devam ettiği sürece birilerine uymak zorunda olduğunuzu biliyorsunuz. Bu sizin için rahatsız edici olduğundan, bu tarihte biraz sakin olmakta yarar var. Ben genel olarak maddi konularda bu hafta ortaklaşa mal, para bölüşümü, başkalarıyla alakalı tüm finansal konular, borçlar ve maddi yöndeki durumun dikkatlice gözden geçirilmesini tavsiye ediyorum. Çok hızlı gelişmeler veya durumlar mali anlamda dalgalanmalara da yol açabilir. Çok akıllı olmak gerekiyor.

    13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde Koç burcunda oluşacak Yeniay, nicedir bizi rahatsız etmekte olan ilişki sorunlarını, mali konuları, sıkıntılarımızı, finansal problemlerimizi ele almamızda etkileyicidir. Kimlerle ne gibi bağlantılarımız varsa, bunları aceleye getirmeden gözlemlemeliyiz. Çünkü bu Yeniay, Mars-Jüpiter görünümüyle örtüştüğü için, hesabımızı bilmek, temasta bulunacağımız kişilere dikkat etmek, aceleyle kararlar vermemek gerektiğini gösteriyor.

    20-26 Nisan arası: Bu hafta finansal konularda güçlü enerjilerimiz rahatlatıcı gibi görünse de, dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım sözüne uygundur. Yapılacak işlerin sonunda alınacak paraların tahsilatı ve bizim ihtiyaçlarımız için yapacağımız harcamaların akıllıca planlanmasında yarar var.

    Nisan ayı astroloji takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-7-11-19-20-23-24-28-29

    Zayıf Enerjili Günler: 8-9-15-16-21-22

    Aşkta En Şanslı Günler: 11

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 3-4

    Yeni Ay: 1-2-3-28-29-30
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 14-15-16
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Nisan ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    [Nasıl TV - Terazi burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Terazi-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    TERAZİ

    NİSAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    4 Nisan tarihinde Tam Ay Tutulması gerçekleşecek. Bu Tutulma ilişki konularında önemli olacak. Mevcut beraberliğinizin ne durumda olduğuna bakacaksınız. Beraberliği olmayanlar etkin rol oynayan partnerlerden pek hoşlanmadıkları için farklılıkların güzelliklerini dengeli bir şekilde kurguladıkları kişilerle beraber olmayı tercih edecekler. Ayrıca İş hayatındaki meseleler de önemli olurken, bulunduğunuz şartları 6 aylık süreç içerisinde net bir şekilde görmeniz sağlanacak.

    11 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcunda seyrine başlayacak. Bu olumlu bir geçiş olacak. Adımlarınızı atarken getiri ve götürü hesabını iyi yapmanız gerekecek. Plan ve projelerinizde doyurucu etki olup olmadığını kontrol edecek ve boş yere zaman harcamak yerine dikkatli davranacaksınız.

    15 Nisan'daki Merkür Boğa geçişinde hesabınızı iyi bilmeli ve güvenilir yatırım araçlarına yönelmelisiniz.

    18 Nisan tarihinde Yeniay karşıt burcunuz Koç'ta doğacak. Yeniay yenilik anlamında ele alınır, bu adımın arkasındaki görünüm ise ikili ilişkilerinizdeki partnerinizin mali durumu konusunda sizi uyaracak.

    20 Nisan tarihinde güneş Boğa burcunda seyrine başlayacak. 12 burcun farklı alanlarında Boğa etkili olurken, cinsel arzularınız yükselecek. Miras,hisseli paralar ve aileden yararlanma konularında da sağlamcı olmalısınız.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-5 Nisan arası: 4 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, ilişkinizle ilgili konularda dengelerin yerli yerine oturup oturmadığını anlamamızda rehberlik edicidir. Geçtiğimiz yıldan bu yana yaşananların size kazandırdığı tecrübeleri unutmayalım. Bu Tutulma her ne olursa olsun sizin artık sadece bencil düşünen, sadece kendini merkez alan bir partnerle yaşamak istemediğinizi gösteriyor. Bu Tutulma, ailevi, beraberlik, ilerisi adına gitmek istediğiniz yolun belirleyicidir. Tutulmanın göstergelerine baktığımızda, sizin en önemli arzunuz, bir ilişkide sağlamlık, maddi anlamda konfor, huzur ve istikrardır. Eğer ilişkinizde bu olgular yoksa bu tutulma kopmaya, uzaklaşmaya neden olur. Eğer bütün bunlar sağlanırsa, bu beraberlik devam eder. Görülüyor ki, net olmayan, belirsiz, güvensiz bir ilişkinin devamı pek mümkün değil.
    5 Nisan tarihinde, partnerimizle ilişkimizi ilgilendiren meseleler üzerinde konuşmak ve pürüzleri ortadan kaldırmak arzumuzu gösteriyor. Biz artık dengeli, tutarlı ve huzurlu bir beraberlik istiyoruz. Fikirlerimiz uyuşmuyor olsa da, geleceğimiz için aklımızı başımızı toplamamız gerekiyor. İşte bu görünüm altında sözlerin yapıcı tarzda olmasında yarar var. Her iki tarafın da buna gayret göstermesi yararlı olacaktır.

    6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü, yeni bir ilişkinin işaretçisidir. Bekar Teraziler için bir hayli etkileyicidir. Hızlı bir tanışma, partnerin kendinden emin konuşmaları ilgimizi çekebilir. Evli Teraziler açısından eş ile bazı meselelerin konuşulması yönünde önem taşıyor. Sosyal ilişkilerinizi güçlendiricidir. Eğer aranızda problemler varsa, bu görünüm eşinizin arkadaşlarıyla vaktini geçirmesi, daha çok dışarıyla temasının işaretçisidir. 8 Nisan tarihinde, partnerinizle aranızdaki iletişim zaman zaman kopma noktasına gelebilir. Siz, kafanızın içindeki sorulara cevap bulamadığınız için doğal olarak tepkisel davranabilirsiniz. Hem dış hem iç baskıların üzerinizdeki yoğunluğu gün boyu rahatsız edici olduğundan her iki kişinin de dikkatli olmasında yarar vardır. 6, 8, 10 Nisan tarihlerindeki önemli kavuşum etkileri, yeni bir ilişkinin hızlı bir şekilde başlamasını sağlayabilir veya nicedir problemli süren evliliklerin, beraberliklerin hızlı şekilde sona ermesine de neden olabilir. Bu hafta, hakikaten sürprizlere açık olmalıyız. Çünkü bir anda karar vermeye, koparıp atmaya, yenisini başlatmaya açığız.

    13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde Koç burcunda oluşacak Yeniay, yeni hedefler belirlemek, ilişkinizle ilgili meseleleri çözüme kavuşturmak arzunuzu işaret eder. Fakat partnerinizin de bencil düşünmek yerine, Biz olma prensibine saygı göstermesi gerekir. Eğer problemli bir ilişki yaşıyorsanız, ilerisini göremiyorsanız, sürdürmekte zorlanıyorsanız Yeniay, bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşündüğünüz bir zamandır. Bu Yeniayın oluştuğu gün, Mars-Jüpiter ile görünüm yapıyor. Bu da gösteriyor ki, bu ilişkide her iki tarafın da kendi arzu ve isteklerini dayatmaya çalışacaklar. Bu da sorun yaratabilir.

    20-26 Nisan arası: 22 Nisan tarihi ilişkideki paylaşımın hem cinsel boyutu hem de ortaklaşa paylaşım yönünde önemini vurguluyor. Eğer bu beraberlikte tutku yoksa her iki taraf da baskın olmaya çalışıyorsa, kendi payına düşünüyorsa, ilişkide sancılı bir gün yaşanması mümkün. Ancak aynı günün akşamı, düzelmeler var. Bir mucize gerçekleşebilir. Kimi Teraziler için, bu durum, beraberlikteki sorunların giderilmesi veya yeni biriyle tanışılması şeklinde de olabilir. Haritanızdaki etkilere göre sonuçlanacaktır.

    İŞ VE KARİYER

    1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihindeki Venüs-Chiron olumlu görünümü, kişisel girişimleriniz, parasal konular, ilişkileriniz, sağlığınızla ilgili konularda etkili oluyor. Sizler ihmal ettiğiniz, iyileşir diye pek önemsemediğiniz veyahut çaba sarf ettiğiniz bu meseleleri artık ciddiye alacaksınız. Bu sayede şifalanmanız mümkün olacaktır.

    6-12 Nisan arası: 6, 8, 10 Nisan tarihindeki üç önemli kavuşum etkisi, ekip halinde yapılacak işlerin, grup çalışmalarının, ortaklaşa projelerin işaretçisi olarak dikkat çekici olsa da, bizim son yıllardaki bireysel hareket etme arzumuz, başkalarıyla çalışmada sorunlara da yol açabilir. Bu kavuşum bazı Teraziler için yeni bir proje için, bir müddetliğine ortak çalışmanın veya mevcut ortaklığın bitirilmesini gündeme getirebilir. Sizin arzunuz yepyeni bir şeyler yapmak, ortaya koymak, uygulamaktır. Fikirleriniz orjinaldir. Bunların tek başına ortaya konması yerine, bir grup içinde takım çalışması şeklinde yapılması mümkündür. Rakiplerinizi geçmek için, yenilikçi ve değişime açık olmalı, farklı bir şeyler bulma anlamında enerjiler bir hayli yoğun.

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, finansal konulardaki ortaklıklar, mali işlerimiz, kişisel anlamdaki meselelerimizi halletmek amaçlı girişimlerde bulunmaktan yanayız. Kafamızın içi bir hayli dolu. Planlarımız istediğimiz şekilde yürüsün, görüşeceğimiz kişilerle bir araya gelelim ve bunları başarılı şekilde yerli yerine oturtalım istiyoruz. Eğitimden, ticari faaliyetlere kadar geniş bir alanda değişiklik arzumuz yoğun. Ancak asıl amacımız güvencedir. Bu ilişkilerimizde de, parasal konularda da böyle. Merkür de, Boğa burcunda ilerlediği için zaten güven içermeyen hiçbir şeyden hoşlanmıyoruz.

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihinde Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu kişisel anlamda güvence olgusuna verdiğimiz değeri gösteriyor. Ancak bir başka önemli yanı, Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, girişim anlamında başkalarıyla kurulan bağlantıların, yeniliklerin, ilişkilerin canlandırıcı olmasını sağlıyor. İş hayatında bu hafta 21 Nisan tarihi önemli. O gün Venüs-Jüpiter arasındaki olumlu etki keyiflendirici ve sizi yüreklendiricidir. Sıkıştığınız bir iş veya bir durum olumlu yönde gelişir.

    PARA

    1-5 Nisan arası: 4 Nisan tarihindeki Ay Tutulmasının iki yöneticisi Venüs ve Mars şu aralar Boğa burcunda ilerlediği için, ilişki veya iş ortaklığı gibi durumlarda güvencemizi önemsiyoruz. Garantili olana yöneliyoruz. Maddi yönden ayaklarımızın sağlam olarak yere basmasından yanayız. Bu Tutulma huzur ve istikrarın önemini vurguladığı için, kazancımızı önemseyeceğiz.

    6-12 Nisan arası: Maddi konularda 12 Nisan tarihindeki görünüm, sağlamcı düşünmenin önemini gösteriyor. Bu anlamda Venüs-İkizler geçişi faydalı olabilir. Yeni trendler ve moda akımlarının takibi değişik çalışmalar, iletişim araçlarından yararlanmanız, kendinizi tanıtmanız, dış dünyaya açılmanız, farklı konseptler, yaratıcı düşünmeniz size maddi yönden ve iş anlamında getiriler sağlayabilir.

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde finansal işlerimiz, ortaklaşa sürdürülen projeler, başkalarıyla olan her türlü bağlantımız kazanç elde etmeye yöneliktir. Menfaatlerimiz gereği olana yöneliriz ve hesap kitap yaparız. Bunların tümü gereklidir. Çünkü dikkat etmezsek, sonrasında zorlanabiliriz. Kaldı ki, bu geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda ilerliyor. Organize işler, zekice yapılmış planlar, uzmanlara danışılarak girişimde bulunulmuş projelerin geri dönüşümü başarılıyla sonuçlanabilir.

    20-26 Nisan arası: 22 Nisan tarihindeki iki görünüm, başkalarıyla ortaklaşa bölüşüm, eş veya iş ortağımızla aramızdaki paylaşımın düzgün şekilde ayarlanmasını gerektiriyor. Evimizin masrafları, ihtiyaçlar, kredi ödemeleri bir hayli etkili. Ancak aynı gün güzel bir görünüm daha var. O rahatlatıcı ve hoşumuza gidebilecek gelişmeleri de müjdeleyicidir.

    Nisan Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-9-13-14-21-22-26-27

    Zayıf Enerjili Günler: 11-17-18-23-24

    Aşkta En Şanslı Günler: 13-14

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 6-7

    Yeni Ay: 3-4-5-30
    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 17-18-19
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Nisan ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    [Nasıl TV - Akrep burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Akrep-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    AKREP

    NİSAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Nisan ayına Terazi burcunda gerçekleşen Tam Ay Tutulması ile adım atıyoruz. Bu ay tutulması ile ilişkiler duygusal meselelerin, dengesizliklerin ve tuhaflıkların yükseldiğini göreceğiz. Her şey ters gidiyor gibi hissedebilirsiniz fakat her şey mantık çerçevesinde ölçülü bir şekilde yaşanıyor olacak.

    11 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcunda seyrine başlayacak. Finansal konularda iki yönlü düşünülecek. Bir yandan rahatlama arzusu varken her şey kafanıza takılıyor gibi gözükebilir. Mali konularda ise bütçenin çok iyi ayarlanması gerekiyor.

    15 Nisan tarihinde Merkür Boğa geçişi yaşanacak.Gerilim söz konusu olabilir, iletişim anlamında durumunuzu gözden geçirmeniz gerekebilir.

    18 Nisan tarihinde Yeniay Koç burcunda oluşacak. Çalışma hayatınızla ilgili konularda etkili olacak Yeniay, kariyer düşünenler için şartlara uygun hareket etmeleri konusunda uyarıcı olacak.

    20 Nisan tarihinde güneş Boğa burcunda ve ilişki evinizde olacak. Denge çok önemli olacak, ayrılığa yatkın ilişkileri olanlar için konuşanlar kazanıyor olacak.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihindeki, Venüs-Chiron görünümü, sizi ne zamandır kaygılandıran elinizde olmadan üzen, zayıf düşüren, bir türlü yoluna koyamadığınız ilişkinizdeki sorunları, aşk hayatınızla ilgili meseleleri, çocuk konularını öne çıkartıyor. Eğer bu yönde sıkıntılarınız varsa, bunları kulak arkası yapmak yerine çözümlemek için kararlı olmanızı sağlıyor.

    6-12 Nisan arası: 12 Nisan tarihinde Venüs-İkizler burcunda ilerleyecek. Şöyle bir baktığımızda bu, ilişkilerde iki yönlü gelişmeleri işaret ediyor olabilir. Hayatınızda biri varken, başka biriyle de çıkabilirsiniz. Sorunlu bir ilişkiniz varsa, bir müddetliğine mesafe koyabilirsiniz. Bu arada Merkür, 14 Nisan tarihine kadar Koç burcunda ilerleyecek. Bu da gösteriyor ki, kafanız biraz karışık ve baskılar, belirsizlikler sizi gerginleştiriyor. Böyle durumda olanların 14 Nisan sonrası sakin biçimde kararlarını gözden geçirmeleri yerinde olur. İlişkisi olmayanlar ise, biriyle tanışabilir. Önce pek ciddiye alınacak bir beraberlik değildir. Ancak 14 Nisan sonrası birden bire iş ciddileşebilir.

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde Merkür, karşıt burcunuzda ilerleyecek. Partnerimiz kendi görüşlerini bize dayatmaya, ısrarla kabul ettirmeye çalışabilir. Ancak böyle yaklaşımlarda bulunması ilişkimizi zorlayabilir. Ortaklaşa hareket etmek veya belli bir noktada buluşmak zorlaşır. Ancak bu geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda ilerliyor. Demek oluyor ki, iletişimin önemi büyük. Her iki taraf da düşüncelerini, niyetini açıkça belli etmeli, bu beraberlikte çelişkili davranmamalıdır.

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihindeki Güneş-Boğa geçişi, ikili ilişkilerde ciddiyetin önemini, sağlamlık ve güven duygusunun kıymetini vurguluyor. Partnerin bu ilişkiye gösterdiği özen, verdiği değer ve beraberliğin sürmesi yönündeki katkıları çok önemlidir. İnatlaşmaktan kaçınılmalı. Bu haftanın neredeyse tümünde aşk ve ilişkiler yönünde enerjiler çok yoğun. İlişkisi sağlam yürümekte olanlar için paylaşımlar anlamında olumlu. Ancak, problemli çiftler açısından karşı tarafın baskın halleri, konuşmaları zorlayıcı olabilir.

    İŞ VE KARİYER

    1-5 Nisan arası: 4 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, duygusal anlamda sizi bir hayli etkileyen ilişki ve iş hayatınızla ilgili konuları vurguluyor. Siz tutarlı, dengeli, huzurlu bir yaşam ve kafanızın rahat olacağı bir ilişki yaşamak istiyorsunuz. Bir yanınız değişmek, yenilenmekten yana, ancak şartlar gereği zorunluluklar, mecburiyetler sizi gerginleştiriyor. Dengesiz, belirsiz olan ve kafanızı sürekli kurcalayan her şeyden uzak durmak istiyorsunuz. Bu Tutulmanın yöneticileri Venüs ve Mars Boğa burcunda ilerliyor. Demek oluyor ki, doğru insan, düzgün bir ilişki, sağlam ve tutarlı davranan bir partner, güven verici, yarınlarınızın garanti altında olduğunu hissettiren gelişmelere ihtiyaç var. Önümüzdeki altı aylık süreçte bunların yerli yerine oturması için sabırlı, soğukkanlı bir şekilde seçimlerimizi yapmamızda yarar var.

    5 Nisan tarihinde, çalışma hayatınızla ilgili konularda gerginlikten ve çatışmalardan uzak durmanın önemini işaret ediyor. Başka şeylere sıkıldığınızda hırsla yanlış kararlar almayın. İyice düşünün ve taşının. Sağlığınız önemli. Kendinizi geliştirmeye öncelik tanıyın. Siz kendi içinizde bütünlüğünüzü korumadığınız sürece, dışarıda da verimli olamazsınız.

    6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü, çalışma hayatınızla ilgili konularda işlerinizi hızlıca bitirmeniz gerektiğini gösteriyor. Ancak tabii ki bazı noktalar gözden kaçabilir. Dikkat etmekte yarar var. Bu enerji, iş ortamında sorunları olan Akrepler açısından gerginliğe neden olabilir. Çünkü özünde abartılı düşünmeye yol açan bir etkisi var. 6, 8, 10 tarihindeki kavuşum etkisi, iş anlamında zaten hızlı gelişmeleri işaret ediyor. Ani bir şekilde iş kararları alınabilir. Bu kararlar özgür çalışmak, yeni projelere adım atmak, aklınıza geleni yapmak, uygulamak tarzında olur. Fakat öylesine düşünmeden adım atılır ki, sonradan ben buna niye kalkıştım diye sıkılabilirsiniz de. Onun için dikkatli olalım. Bazıları için değişim kaçınılmazdır. İş ortamında gelişen bir durum veya işin başka bir yöne kayması sonucu sizin de hayatınızda değişime neden olabilir. Kimileri için, part-time çalışma, yöntem geliştirme, bir projenin hazırlık aşaması, staj, kurs gibi durumları da simgeleyebilir. Bu enerjiler sağlığımıza dikkat etmemiz gerektiğini de gösteriyor.

    13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde Koç burcunda oluşacak Yeniay başta kariyerinizi ilgilendiren konular olmak üzere, iş ortamınızdaki ilişkilere, görev dağılımına, sizden beklenenlere, üstünüze düşen ne varsa ona özenle eğilmeniz gerekecek. Yeniayın, Mars-Jüpiter ile olan görünümü, işveren konumundaki kişilerle veya iş ortaklıklarında huzursuzluk ve inatlaşmalara neden olabilir.

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihindeki Güneş-Boğa burcu geçişi iş hayatındaki rekabetin işaretçisidir. Daha fazla kazanmak, daha önde olmak için mücadele veriyoruz. İş ortaklıklarında da güçlü kişilere ihtiyacımız var. Venüs hala İkizler burcunda ilerlediği için çıkarlarımızı da düşünmek durumundayız. 21 Nisan tarihindeki görünüm, işlerin hem yoğunluğunu hem de bizim kendimizi güvende hissetmek istediğimizin göstergesidir. Zorluklar, güçlükler olsa da, yöneticiniz Pluto size iyi bir destek sunuyor. Sağlam iradenizle her işin altından kalkabilirsiniz.

    PARA

    1-5 Nisan arası: Kazanç konularında 2 Nisan tarihindeki Güneş-Jüpiter görünümü işimizden elde ettiğimiz gelir anlamında etkin gözüküyor. Yeteneklerinizi değerlendireceğiniz ve finansal anlamda rahatlayacağınız işlere yönelebilirsiniz. Özellikle iş sorunu olanlar için bu görünüm girişimde bulunmak yönünde olumludur.

    6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki Merkür-Pluto zorlu görünümünde, azimle ve kararlılıkla her türlü engelin üstesinden gelebileceğinize lütfen inanız. İş görüşmeleri, sorumluluk, detaylı çalışma, çevrenizdeki kişilerle olan iletişimin önemi büyüktür. Öyle rastgele kararlar vermeyelim. Her şeyi dikkatlice incelemeli, uygun olup olmadığını gözlem altına almalısınız. Maddi açıdan yarar ve zarar hesabını iyi yapalım.

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, özel ilişkimizde, finansal anlamdaki işlerimizde, ortaklıklarımızda belli bir mesafe koymamıza neden olabilir. Çünkü kim doğru kişi, kim arkadan oyunlar çeviriyor veya güvenilir değil bunları anlamak istiyoruz. Şöyle bir baktığımızda herkes kendi çıkarını düşünüyor. İster devam eden ilişkimizde ister maddi konularda biz de artık dikkat ediyoruz. Bu dikkatlilik kimileri için, mesafeli davranıyor diye düşünülmesine yol açabilir. Ancak bu mesafe, Merkür-Boğa burcu geçişi nedeniyledir. Eğer partnerimiz, iş ortağımız güvenilir, istikrarlı, sağlam ve ilişkisine önem veriyor tarzında konuşursa, bizim de bu beraberliğe bakış açımız değişebilir.

    20-26 Nisan arası: Bu hafta finansal konularda yapılacak görüşmeler, bağlantılar genelde başkalarından beklediğimiz destekler yönünde önem taşıyor. Biz kendi isteklerimizi sunacağız, talepte bulunacağız onlar da düşüncelerini iletecekler. Karşılıklı olarak anlaşabilirsek ne ala. Ancak böyle durumlarda lütfen çıkarlarınızı koruyunuz. Hani durumdan istifa etmeye kalkışmasınlar. Bir de lütfen gelir düzeyinize, işinizin durumuna hareket ediniz. Riskli işlerden, yatırımlardan, borçlanmalardan kaçınınız.

    NisanAyı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-7-11-15-16-23-24-28-29

    Zayıf Enerjili Günler: 13-14-19-20-26-27

    Aşkta En Şanslı Günler: 15-16

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 8-9

    Yeni Ay: 5-6-7-8
    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 19-20-21
    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Nisan ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    [Nasıl TV - Yay burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yay-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    YAY

    NİSAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    İlk etkili oluşum 4 Nisan tarihinde Terazi burcunda Tam Ay Tutulması olarak gerçekleşecek. Bu tutulma Sosyal faaliyetler, ileriye dönük hedefleriniz ve yol belirlemeniz için istekli olmanızı sağlayacak. Parasal konular da bu vurgulanacak. Bunları aşk ve ilişkiler bölümünde geniş şekilde ele aldım.

    11 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcunda seyrine başlayacak. Mevcut ilişkiniz kafanızı karıştırıyor ise arayışlara geçebilecekken, bu geçiş sayesinde güvenilir olanı tercih edecek ve ilişkinizden çok işinizle uğraşmayı seçeceksiniz.

    15 Nisan tarihinde Merkür süreci devreye girmiş olacak. Sağlık, iletişim ve çalışma hayatı önem kazanacak. Sağlık,iletişim ve konuşmak yine çok önemli olacak.

    18 Nisan tarihinde Yeniay Koç burcunda oluşacak. Çalışma hayatı ve yeni işler yapma arzusu oldukça yüksek olacak. İleriyi görmek isteyen Yay'lar arayışa geçebilir.

    20 Nisan tarihinde güneş Boğa burcunda seyrine başlayacak. Nisan ayının genelinde yaşanacak olan para arzusu bu dönemde de etkili olacak. Güzellik ve bakım da yine bu dönemde önem taşırken, yayların kilo alması söz konusu olabilir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-5 Nisan arası: 4 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, ileriye dönük hedeflerimiz ve sosyal ilişkilerimiz yönünde önemli olup, başkalarıyla olan her türlü bağımızı test etme yönünde önem taşıyor. Bir yanıyla ortaklaşa hareket ederek amacımıza ulaşmayı düşünüyoruz. Diğer yanıyla kendimizi merkeze koyarak özgürce yaşamaktan yanayız. Ancak maddi kazancımız, ihtiyaçlarımız, borçlarımız veya yatırımlarımız için, öyle fazla özgür hareket edemeyiz. Çalışmak, mücadele etmek, birilerini idare etmek, işbirliğinde bulunmak mecburiyetimiz var. Tutulmanın yöneticileri Venüs ve Mars Boğa burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, hayatta her şeyden daha önemlisi insanın sağlıklı, huzurlu, mutlu ve keyif alacağı bir yaşam sürmesidir. İşte bu tutulma da bunu vurgulayan bir ışıktır.

    6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü, aşkta canlılık, heveslilik, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme, yeniliklere açık olma yönünde gayet olumlu bir enerjidir. Yeni başlayan ilişkinin özünde iletişim bir hayli ön plandadır. Karşınızdaki kişiyi rahatlıkla etkilersiniz. Bu görünüm çiftler arasındaki problemlerin konuşularak, birlikte vakit geçirilerek halledilmesini sağlar. Flört türündeki ilişkilerin ön planda olduğunu söyleyebiliriz. 6, 8, 10 Nisan tarihindeki üç önemli kavuşum aşk hayatınızla ilgili konularda hızlı gelişen aşk ilişkilerini işaret ediyor. Bu yöndeki gelişmeler öylesine sürpriz şekilde hayatınızda oluşur ki, eski durumun artık devamı pek mümkün değildir. Yaşamınız bir anda gelişen bu duruma göre değişime uğramıştır. Yıldırım aşkı derler ya, buna benzer bir durum. 11 Nisan tarihindeki Venüs-İkizler geçişi de yine aynı şekilde gelişmeleri işaret ediyor. Hatta bazıları için evlilik kararı verilmesi veya evliyken kısa süreli bir ilişkiye adım atılması veyahut da, zaten problemli bir evliliğin, ilişkinin bitirilmesi tarzında karar verilmesi mümkündür.

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, ikili ilişkilerde bir test dönemidir diyebiliriz. Fikirsel anlaşmazlıklar, hayata bakış açımız, ortaklaşa düşünmemiz, ileriye yönelik hedeflerimiz aynı değilse, aramızda belli bir mesafe oluşabilir. Bu iş ortaklıklarında da geçerlidir. Verimli bir iş yapmak, başarılı ilerlemek istiyorsak, buna uygun kişilerle yola çıkmalıyız. Zaten Merkür-Boğa burcunda ilerlediği için, asıl arzumuz maddi ve manevi açıdan tatmin edici adımlar atmaktır. İşte bu görünüm, ilişkilerimizde gerek bizim gerekse karşı tarafın belli bir mesafe koyarak düşünme halidir.

    20-26 Nisan arası: 21, 22, 25 Nisan tarihlerindeki görünümler, bu hafta aşk hayatınızla ilgili konularda mutlaka bir gözden geçirmenin, problemler varsa bunların düzeltilmesi için, her iki kişinin de özen göstermesi gerektiğinin işaretçisidir. Eğer bir rahatsızlık varsa bunların ortaklaşa çözümlenmesi, yıkıcı değil, yapıcı tarzda konuşulması yararlı olur. Bu hafta sağlığımıza da özen gösterelim. Psikolojik veya bedensel sıkıntılarımız varsa, doktora gitmeyi ihmal etmeyelim. 2 Nisan tarihinde bazı Yaylar yeni biriyle tanışabilirler.

    İŞ VE KARİYER

    1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihindeki Venüs-Chiron görünümü, hem ileriye dönük kararlarınızı hem de çalışma hayatınızla ilgili konuları ciddi anlamda ele almanızı sağlıyor. Ayrıca eviniz, aileniz ve geleceğinizi ilgilendiren konularda sizi zayıf düşüren şartlarınızı iyileştirmeniz adına size yardımcı oluyor.

    5 Nisan tarihindeki görünüm, fikirlerinizi ifade etmenizi, içinizden geldiği gibi konuşmanızı sağlıyor. Fakat sadece kendi bakış açımızı öne sürüp, başkalarını dinlemezsek problem yaşanabilir. Belki işimize gelmeyecek. Ancak bugünlerde restleşmelerin de bize pek bir yararı olmaz. Dışarıda elden geldiğince akıllı ve uzlaşıya açık bir kişi profili çizerek hem huzurlu oluruz hem de işlerimizi daha kolay halledebiliriz.

    6-12 Nisan arası: İş konularında bu hafta cesur kararlara ev sahipliği yapıyor. 6, 8, 10 Nisan tarihindeki üçlü kavuşum etkileri, kuralları olan, rutin bir iş hayatı yerine, serbest, istediğiniz gibi hareket edebileceğiniz bir işe adım atmanın işaretçisi olabilir. Ancak bu iş, yaratıcı tarzda çalışmak, aktiviteler, projeler, iletişim ve teknolojiden yararlanma şeklinde gelişebilir. Ben iş hayatınızla ilgili konularda genel olarak iletişimin bir hayli ön planda olduğunu söylemek isterim. İnternet üzerinden satışlar, sayfa tasarımı, astroloji, gizemli konular da yine etkin diyebiliriz. Bilim, teknolojiden yararlanmak, alanınızda tecrübe sahibi olmak için master yapmak da yine bu haftanın etkin enerjileri arasında yer alıyor.

    13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde Koç burcunda oluşacak Yeniayda, genel olarak kendimize göre hareket etmek arzumuzun işaretçisidir. Sosyal yaşamınız renklensin, dostluk ilişkileriniz güçlensin, arzu ettiğiniz gibi özgür bir şekilde hayatınızı yaşamayı tercih edersiniz. Bu aşk hayatınızla ilgili konularda da böyledir. Ancak bu Yeniay, Mars-Jüpiter görünümüyle örtüştüğü için, aceleci olmamak, enine boyuna düşünmek, artı ve eksilerine iyi bakmak gerektiğini gösteriyor.

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihindeki Güneş-Boğa burcu geçişi, çalışma hayatındaki huzurun, tatminin, rahatlığın, sağlık anlamındaki her türlü şikayetimizin önem kazandığı bir geçiş. Bu geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda 7 Mayıs tarihine kadar etkili olduğundan hem işlerimizi düzenleme hem iş ortamındaki paylaşımlara dikkat etme hem de dağınık çalışmama anlamında önemli bir süreçten geçiyoruz. İş ortaklığı, ekip çalışmaları, projeler, bir araya geldiğimiz insanlar veya görüşmelerde tabii ki her bir noktanın önemi büyük. İşler yoğun, hatta bazen aynı anda iki ayrı işle uğraşmak yorucu. 22 Nisan tarihi aktif bir gün. O gün üç görünüm var. sonuncusu Venüs-Jüpiter başkalarıyla olan görüşme ve bağlantılarda rahatlatıcı gözüküyor.

    PARA

    1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihindeki Merkür-Satürn görünümü, maddi konularda yaşadığımız tecrübeleri göz önüne alarak tutumlu davranmanın önemini gösteriyor. Merkür koç burcunda her ne kadar dikkatsiz harcamalara yol açsa da, Satürn buna izin vermeyecektir. Bizi frenleyerek daha dikkatli davranmamızı sağlayabilir.

    6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki Merkür-Pluto zorlu görünümünde, çalıştığınızın karşılığını almak istersiniz. Eğer bu anlamda sorunlarınız varsa, bunalırsınız. Parasal konularda sabrınız pek yoktur. Ancak tedbirli olmanız da gerekir. Bütçeniz çerçevesinde hareket etmeniz faydalı olacaktır.

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek. Yararlı, kazandırıcı olan işlere yönelecek ve sağlamlık arayacağız. Uygulanabilir işler bizim için önemli olacak. Bilindik, alışıldık, denenmiş usullerle çalışmayı tercih edebiliriz. Kimseyle öyle sıkı fıkı olmadan, düşüncelerimizden taviz vermeden işimizi gücümüzü yapmaktan yanayız. Bu geçişin yöneticisi Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, ortaklaşa işler için başkalarıyla bağlantı kurmamız gerekebilir. Organizasyonlar, medya faaliyetleri, internet üzerinden kurulacak bağlantılar, alış-satış, görüşmeler yoğun olur.

    20-26 Nisan arası: Bu hafta maddi konularda 22 Nisan tarihi önemli. Paramızı hangi işe, hangi alana veya hangi ihtiyaç için ayıracağımıza bilinçli şekilde bakalım. Sağlık giderleri, muayene, tetkikler için harcamalarımız olabilir. Çocukların masrafları veya beklenmedik harcamalara da dikkat edelim. Gelir sağlayan işlere yönelelim ancak bunların güven içermesi şart.

    Nisan Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-9-13-14-17-18-26-27

    Zayıf Enerjili Günler: 1-2-15-16-21-22-28-29

    Aşkta En Şanslı Günler: 17-18

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 11

    Yeni Ay: 8-9-10
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 21-22-23
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Nisan ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    [Nasıl TV - Oğlak burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Oglak-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    OĞLAK

    NİSAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    4 Nisan tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek olan Tam Ay Tutulması kariyer hayatınızda etkili olacak. İş birliğine açık olmalısınız. Tam Ay Tutulmasının arka planında ise ailevi konular da önem taşıyacak. Başka bir eve taşınma, ev satın alma gibi konular gündeme gelebilir. Değişimler yaşanabilir. İş hayatınızda ve kişisel kararlarınızı verirken dış dünyanın şartlarını göz önünde bulundurmanız faydalı olacak.

    Venüs İkizler burcunda seyrine başlarken bu etki popülerlik ve yeni arayışlar oluşturabilir.Oğlaklar ayakları sağlam yere basmak isteyen kişiler olduğu için bir anda koşturmanın içinde kalıyor gibi hissedebilirler. Panik olmamalarını tavsiye ederim. Şansınız yükselecek.

    15 Nisan tarihinde Merkür geçişi ile burcunuzla uyumlu bir görünüm içinde olacaksınız. Sağlam konuşmalar yapacak, aşk ve çocuklarınızla ilgili konuları mercek altına alacaksınız.

    18 Nisan tarihinde Yeniay Koç burcunda oluşacak. Ailevi alanlar ve ev hayatı içerisinde değişimler söz konusu olabilir. Yapmak istediklerinizi başkalarına bağımlı olmadan yapmanızı tavsiye ederim. Bu etki sizleri tutumlu olmaya çağıracak.

    20 Nisan tarihinde güneş Boğa burcunda seyrine başlayacak.Kendinizi çok daha güçlü hissedecek ve maddi anlamlarda bir çok fırsatla karşılaşacaksınız. İlişkisi olmayan Oğlak'lar ise tutkulu bir ilişkinin başlangıcını yaşayabilir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihindeki Venüs-Chiron görünümü, aşk hayatınızla ilgili meseleler üzerinde doğru ve sağlam adımlar atabilmenizde ve gelişmeler yaşanması anlamında destekleyici olduğu gibi, eğitim-çevre-yakın akrabalarınızla alakalı konulardaki sorunlarınızın iyileşmesinde yardımcı oluyor.

    6-12 Nisan arası: 6, 8, 10 Nisan tarihindeki üç kavuşum, 8-15 Ocak doğumlu Oğlaklar için bir hayli önem taşıyor. Çünkü ev içinde, yerleşim yerinizde, ailevi ilişkilerde eski yaşamın sona erişi ve yeni bir sayfa açılması yönünde hızlı gelişmeleri işaret etmekte. Sözgelimi evinizin satışı, başka bir yere taşınma, aileden ayrılma, başka bir yerde başka bir yaşama başlama, bir anda evlenme, biriyle aynı evi paylaşma gibi değişimleri de başlatabilir. Diğer bir tarih 12 Nisan. Bu tarihte ilişkide bir sakinleşme, gelişen durumlara alışma, değer verdiğiniz her şeyi koruma altına alma ve bağlılık oluşturma anlamında olumludur.

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek. Aşkta gerçekçi, dürüst, güvenilir, sağlamcıyız. Bu yönde düşüneceğiz ve buna göre ilişkileri değerlendireceğiz. Düşünce yapımıza uyan kişiyi tercih edebiliriz. Fikirlerimizin doğruluğundan taviz vermeyiz. Huzur ararız ve ilişkilerde belli ölçümüz vardır. Bu ölçünün şaşmamasına gayret ederiz. Ancak bu geçişin yöneticisi Venüs-İkizler burcunda ilerliyor. Biraz daha rahat olmak, sohbetler etmek, sosyalleşmek, inatlaşmamak lazım. Öyle insanlar karşımıza çıkar ki, farklı görüş yapıları, düşünceleriyle bizi şaşırtabilirler.

    20-26 Nisan arası: Bu hafta aşk hayatı ve ilişkiler açısından yoğun enerjilere ev sahipliği yapıyor. 20 Nisan tarihinde aşk evinizde ilerlemeye başlayacak Güneş, ilişkide tutarlılık, sadakat, güven, manevi ve maddi yönde konfor ve rahatlığın önemsendiği bir geçiştir. Venüs bu arada İkizler burcunda ilerlediğinden 7 Mayıs tarihine kadar yeni başlayacak veya devam eden ilişkilerde net bir görüş elde etmek kolay olmaz. 21, 22, 25 Mayıs tarihlerindeki tüm görünümler hem iletişimsel yönde olumlu hem de cinsel hayatımızı renklendiricidir. Kafamızı karıştıran bazı meseleler olabilir. Ancak hafta sonunda bunlar çözümlenir.

    İŞ VE KARİYER

    1-5 Nisan arası: 4 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, iş hayatınızı ilgilendiren konularda bilhassa önemli olup, eviniz, aileniz, ilişkinizle alakalı meseleler üzerinde önem taşıyor. Bir yanıyla dışarıda mücadele veriyorsunuz. İnsanlarla nazik bir şekilde bağlantılarda bulunup, işbirliğine açık olmanız lazım. Ancak diğer yandan bir değişim, yenilenme arzunuz bulunuyor. Hani bir rahatlasam, gönlümce özgür olabilsem, istediğim gibi bir yaşam sürebilsem, şöyle mecburiyetlerim olmasa da, bir oh çekebilsem diyorsunuz. Ancak bu çoğu zaman kolay olmuyor. Zaten bu tutulmanın özündeki gerginlik de, bunlardan kaynaklanıyor. Ancak Tutulmanın iki yöneticisi Venüs ve Mars Boğa burcunda ilerlediği için, önümüzdeki altı aylık süreç içinde arzu ettiğiniz maddi ve manevi rahatlamanın gerçekleşeceğini göstergesi oluyor.

    5 Nisan tarihindeki görünüm, ev-iş arasındaki dengenin aklımız başımızda bir şekilde sağlanması yönünde etkilidir. Kuzey düğüm Terazi burcunda ilerlediği için, iş hayatımızda el birliğinde bulunmanın önemi yine büyük. İletişim, ilişkilerde son derece kıymetli. Hem arzularımıza ulaşmak hem de huzurumuz açısından ölçüyü kaçırmamamız gerekiyor.

    6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihinde, yenilik anlamındaki işlerinizi veya girişimlerimizi dikkatlice ele alınız. Aynı anda iki işle birden uğraşmak zorlayıcı olsa da, amacımız yükselmek ise, dağılmadan kararlılıkla yolumuzda ilerlemeyi bilmeliyiz. Ailemiz, güvenliğimiz ve evimizle ilgili konularda aktif bir gün geçirebiliriz. Bir yandan öğrenmeye, diğer yandan öğrendiklerimizi uygulamaya çalışabiliriz. Diyelim ki böyle bir günde adım atacağınız iş gerçekten güvenli ise harekete geçebilirsiniz. Her türlü olasılığı gözden geçirmek lazım.

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, çalışma hayatımız, sağlığımız ve bizi zaman zaman kaygılandıran, kafamızı bulandıran meseleler üzerinde düşünceliyiz. Bu sadece iş değil, aşk hayatımız ve toplumsal konularda da bu şekilde gelişiyor. Biz artık işimizde yükselmek, bu kadar tecrübemiz, bilgimizle daha sağlam, daha güvenli, daha saygın yerlere gelmek, daha elit çevrede paramızı kazanmaktan yanayız. Merkür şu aralar Boğa burcunda ilerlediği için tüm zihnimizi bu meselelere odaklamış durumdayız. O nedenle pek içimizden gelerek şevkle çalışmayabilir, mesafeli tavırlar içinde olabiliriz.

    20-26 Nisan arası: Güneş-Boğa burcunda 20 Nisan itibariyle seyrine başlıyor. Tabii ki bu geçiş insana huzur veriyor, kendini güçlü bir şekilde ifade etmesi, yetenekli olduğu alanlarda öne çıkması, güvence elde etmesi yönünde sabır ve dayanıklılık aşılıyor. Bu geçişi yöneten Venüs ise, hala İkizler burcunda ve 7 Mayıs tarihine kadar bizim işlerimizi yine dikkatli biçimde yapmamız, yoğunluklarımızın üstesinden gelmek için planlı hareket etmemiz şart. Bu hafta genel olarak iş hayatında olumlu bir akış söz konusu olacak. 22 Nisan tarihinde görüşmeler yoğun olur. hızlı biçimde bitirmemiz gerekir,

    PARA

    1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihinde, eviniz giderleri, ihtiyaçlarınız, kiralama, satın alma gibi konularda gelişmeler yaşanabilir. Eğer ailenize ait bir mülkün paylaşımı veya aileden gelen bir destek olabilir. 5 Nisan tarihindeki görünüm, ev ve aileyle alakalı parasal meselelerin bir hayli etkili olacağını gösteriyor.

    6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü, eviniz, aileniz, başka bir yere taşınma, hareketlilik, mali konuların görüşülmesi yönünde kıymetlidir. Ancak fazla aceleci düşünebiliriz. Karar vermeden önce maddi duruma bir bakmakta yarar var. Ev alış-satış-kiralama işlerinde ben dikkatlice seçenekleri gözden geçirmenizden yanayım.

    13-19 Nisan arası: Koç burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında güne uyanmaktayız. Bu güçlü enerji, partnerimiz-iş ortağımız-başkalarından elde etmeyi düşündüğümüz gelirler, ortaklaşa paylaşımlarımız yönündeki tüm meselelerin ele alınmasını sağlıyor. Yeniayın, Mars ve Jüpiter görünümüyle örtüşmesi nedeniyle ben derim ki, finansal açıdan hesabı iyi yapalım. Çünkü yenilik yapayım derken, enine boyuna düşünmeden karar verirsek, sonra zorlanabiliriz.

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihindeki Güneş-Boğa burcu geçişinde, hoş etkiler var. Gelir getirici bağlantılar, başkalarından gördüğümüz destekler, ayrıca alış-satış işleri bir hayli etkilidir. Ancak 7 Mayıs tarihine kadar Venüs-İkizler burcunda ilerliyor. Bazen tutumlu davranabilir bazen de sağlığımız veya ihtiyaçlarımız nedeniyle harcamalar artabilir.

    Nisan Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-7-11-15-16-19-20-28-29

    Zayıf Enerjili Günler: 3-4-17-18-23-24

    Aşkta En Şanslı Günler: 19-20

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 13-14

    Yeni Ay: 10-11-12
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 23-24-25
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Nisan ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    [Nasıl TV - Kova burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Kova-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOVA

    NİSAN AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    4 Nisan tarihinde Tam Ay Tutulması Terazi burcunda gerçekleşecek. İnsanlarla olan ilişkilerinizde dengeli adil ve iş birliğine yatkın olmak isteyeceksiniz. Bu tutulmanın etkileri 6 ay sürecek. İş, eğitim ve ilişkiler anlamında çok önemli bir süreç içinde olacaksınız.İç dünyanızda arzu ve isteklerinizin belirginleşmesi sağlanacak.

    11 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcunda seyrine başlayacak.Aşk hayatınız canlanırken, sağlamlık ilkesini de esas alacaksınız. Her şeye adım atmayacaksınız.

    15 Nisan tarihinde Merkür etkisi altında ailevi anlamda huzur ve güvenlik öne çıkacak.

    18 Nisan tarihinde Yeniay Koç burcunda oluşacak. Bu Yeniay yakın çevrenizde etkili olacak. Sağlamlığını kontrol etmeden karar vermemenizi öneririm.

    20 Nisan tarihinde güneş Boğa burcunda seyrine başlayacak. Aile birliği ve dirliğin belli bir çerçeve içinde ele alındığı zamanlar yaşanacak. Bu dönemde biraz inatlaşmalar yaşanabilir. Herkesin güvenliği ve huzuru için kararlar verilirse Nisan ayı için olumlu diyebiliriz.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihindeki Venüs-Chiron görünümü, bilgi ve tecrübelerinizi insanlarla paylaşmanızda, geleceğinizi garanti altına alacak şekilde kararlar vermenizde ve evinizi, ofisinizi, ailevi ilişkilerinizi düzenlemenizde yardımcı oluyor. Ayrıca maddi konularda yapılan yanlışları, zayıflıklarınızı artık ciddi anlamda ele almanızı sağlıyor. Böylece paranızı doğru alanlarda değerlendirebilir, kazancınızı risk altına almazsınız.

    6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü, hızlı bir tanışmanın işaretçisidir. İletişim bir hayli yoğundur. Genelde tanışmalar internet yoluyla, bir kısa yolculuk veya bir yakınımız vasıtasıyla olabilir. Genelde fikirlerimizi beğenen, zeki ve hazırcevap kişilere yöneliriz. Fazla konuşma, bir konudan diğerine geçme, kendine göre düşünme gibi gölge yanları olan bu görünüm, ilişkisinde sorunları olan çiftlerin bir mesele üzerinde sakince konuşmalarının iyi olacağını gösteriyor. 6, 8, 10 Nisan tarihindeki üç kavuşum, ilişki ve aşk hayatınızla ilgili konularda bir hayli hızlı gelişmeleri gösteriyor. Çabuk başlayan bir ilişki kısa sürede yol alır ve sizin için yolculukları, haberleşmeleri, yazışmaları, konuşmaları, sürekli birbirinizle teması yoğunlaştırır. 11 Nisan tarihinde Venüs-İkizler burcunda ilerlediğinde, bu çifte kısmetlilik demektir. Çevreniz genişler, karşı cins üzerinde etkiniz bir hayli yükselir.

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, aşk hayatımız ve sosyal ilişkilerimizde mesafeli davranmaya neden olabilir. İçe yönelerek, belli bir tavır alarak hatta oldukça seçici davranarak karşı cinsle veya diğerleriyle aramıza sınır koyabiliriz. Fikirlerimizi, duygularımızı belli etmekten çekinebiliriz. Kriterlerimiz, önceliklerimiz, düşündüklerimiz ve planlarımız gereği bize uymayan, güven vermeyen, köklü olmayan hiçbir şeyin içinde yer almak istemeyeceğiz. Bunun biraz da nedeni, hayatımızı garanti altına almak arzumudur. Boşa zaman kaybetmek istemeyeceğiz. Eğer bir şey sağlamsa, hem aşkta hem sosyal ilişkilerde kendimizi iyi hissetmemizi sağlıyorsa ne ala. Yok, eğer değilse bizden uzak ola diyeceğiz.

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan Güneş-Boğa geçişinde, ilişkimizle ilgili konularda iç huzurumuzu korumaya önem vereceğiz. Güvende miyim değil miyim sorusunun cevabı ailevi ve özel ilişkimizle ilgili konularda belirleyici bir olgudur. 21 Nisan tarihinde, ilişkilerde paylaşım ve samimiyet olgusu önemli olacak. Partnerin huzur vermesi, yanımızda olduğunu bilmek isteyeceğiz. 22 Nisan tarihinde bazı konular kafamızı kurcalayabilir. Acaba mı öyle mi yoksa şöyle mi diye düşünebiliriz. Ancak aynı günün akşamı rahatlıyoruz. Hatta düşündüğümüz gibi olmadığını anlarız.

    İŞ VE KARİYER

    1-5 Nisan arası: 4 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, uzak yolculuklar, işbirlikleri, bilgilenme, bağlantılar kurma, deneyim sahibi olma ve kendinizi geliştirme yönünde önem taşıyor. Şu aralar, bulunduğunuz çevrede elinizden geldiğince insanlarla iletişimde bulunarak, aktif davranarak bildiklerinizi ifade ediyor, çabalıyorsunuz. Ancak bunların yeterli olmadığının da farkındasınız. Bu yüzden de, farklı bir şeyler yaparak öne çıkmak arzunuz yoğun. Bu Tutulmanın yöneticileri Venüs ve Mars Boğa burcunda ilerlediği için, henüz şartlar tam olgunlaşmış değil. Bu yüzden de sabırlı olmanız gerekiyor. Maddi ve manevi anlamda doyurucu işler için kendinize zaman tanımanızda yarar var.

    5 Nisan tarihindeki görünüm, iletişimin yoğun ve girişimlerin bir hayli etkili olduğunu gösteriyor. Fakat bunların mali açıdan yararları veya etkilerinin mutlaka gözden geçirilmesi lazım. Eğer karşımıza bir fırsat çıkmışsa veya bir adım atacaksak bu geleceğe dönük şekilde olmalıdır. Dışa açılacağız, kendimizi göstereceğiz. Yolculuklar, iletişim yoluyla insanlarla tanışacağız. Ancak dediğim gibi bunların doyurucu olup olmadığına da bakmak gerekiyor.

    6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki, Merkür-Pluto zorlu görünümü çıkarlarımıza uygun şekilde konuşmamızı ve yeniliklerde bulunarak fiziksel ve ruhsal anlamda rahatlamak istediğimizi gösteriyor. Aslında şöyle bir düşündüğümüzde, uygulamak istediklerimizin pek azını gerçekleştirdiğimizi, potansiyel gücümüzün ancak bir kısmını kullandığımızı düşünebiliriz. Bizi durduran, çok daha olumlu adımlar atmamızın önünde duran engelleri gözden geçirmemiz yararlı olabilir.

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek. Aile ortamında, ofiste, iş yerinde belli bir sakinlik, suskunluk içinde olabiliriz. Bu bizi biraz rahatsız edebilir. Sosyal hayatımız durgundur ve canımız da bu duruma sıkılabilir. Ancak üzülmeyiniz. Çünkü bu geçişin yöneticisi Venüs-İkizler burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, yeni bir kişiyle tanışmamız, sosyalleşmemiz, yeniliklerde bulunmamız, arkadaşlıklar kurmamız mümkün. Hatta aynı anda iki kişiden hoşlanabiliriz.

    20-26 Nisan arası: 22 Nisan tarihindeki görünüm, kariyer hayatımız ile ilgili konularda çok fazla sağlamcı düşündüğümüzü, hedefimizi gerçekleştirmek için güce ihtiyacımız olduğunu, bazı meselelerin bizi yorduğunu gösteriyor. Ofis çalışmaları, geri planda halledilmesi gereken işleri şöyle sakince, mantıklı bir şekilde ele alırsak, hem kendimizi yormamış hem de sıkılmamış oluruz.

    PARA

    1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihindeki Merkür-Satürn görünümü, eş veya iş ortaklığınızdan elde edilecek gelirin işaretçisidir. Ayrıca sizin başkalarıyla finansal konularda etkileşim içinde olduğunuzu gösterir. 5 Nisan tarihindeki görünüm, ilerisi adına geleceğinizi garanti altına alacak şekilde hareket etmenizi sağlıyor.

    6-12 Nisan arası: Maddi konularda 12 Nisan tarihindeki görünüm, ofis çalışmalarının kazandırıcı olduğunu gösteriyor. Siz bir yer açabilirsiniz veya bu tarzda bir yerde faaliyet gösterebilirsiniz. Bu işlerin maddi yönden kazandırıcı oluşu kadar rahatlığına da önem verirsiniz. Genel olarak ben bu haftaki gelişmeleri maddi anlamda hızlı kazanmak, özgürce harcamak, uzun vadeli beklemek yerine, kısa zamanda paraya dönüştürmek yönünde etkili görüyorum.

    13-19 Nisan arası: Koç burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında başlıyor. Bu Yeniay, ilişkideki problemlerinizi, çözüme kavuşturma arzumuzu işaret ettiği gibi, çevremizle olan her türlü bağlantı, fikirlerinizi öne sürmek ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme ihtiyacınızın da simgesidir. Çalışma hayatınızda yenilikler veya olumlu yönde değişimler beklersiniz. Ancak bu Yeniay, Mars ve Jüpiter ile zorlayıcı bir görünüm yapıyor. Onun için evdeki hesabın çarşıya uymaması riski var.

    20-26 Nisan arası: Maddi konularda bu hafta, evimizin ihtiyaçları, çocuklarımızla alakalı masraflar şeklinde yoğun olur. Ancak bazen de hiç hesapta olmayan harcamalar görülebilir. Hesabımızı bilirsek, uzun vadeli ve sağlam olana yönelirsek, çizmeyi de aşmazsak iyi olur. Taşınma, kiralama, nakliye gibi işlerimizi bütçemiz çerçevesinde yapalım.

    Nisan Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-9-13-14-17-18-21-22

    Zayıf Enerjili Günler: 6-7-19-20-26-27

    Aşkta En Şanslı Günler: 21-22

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 15-16

    Yeni Ay: 12-13-14
    (Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 25-26-27-28
    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Nisan ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,


    [Nasıl TV - Balık burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Balik-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BALIK

    NİSAN AYINA GENEL BAKIŞ

    İlk etkili oluşum 4 Nisan tarihinde Terazi burcunda gerçekleşecek Tam Ay Tutulmasıdır. Önünüzdeki 6 aylık süreç içerisindeki mali konularınızı yerli yerine koymanız gerekmekte. Kazanç elde etmek istediğiniz konuların, bütçelerin, mirasın veya başkalarıyla ilişkili konuların adil olarak düzenlenmesini gerektiren bir dönemde olacaksınız.Belirsizlikler ortadan kalkacak ve yeni bir sayfa açabileceksiniz.

    11 Nisan tarihinde Venüs İkizler burcunda seyrine başlayacak. Ev hayatınız ve ailevi konularla ilgili iki yönlü hareket etmek söz konusu olabilir.

    15 Nisan'da Merkür Boğa burcunda seyrine başlayacağı için iş hayatında, ilişkilerinde çok daha güzel ve anlamlı şekilde harekete geçecekler.Kararsız kaldığınız konular yerli yerine oturacak. Bu dönemde yanlış yapmanız söz konusu olmayacak, hesabınızı kitabınızı çok iyi yapıyor olacaksınız.

    18 Nisan tarihinde Yeniay Koç burcunda oluşacak. Yöneticisi Mars olduğu için çevre ilişkileri ve çalışma hayatı ile ilişkilerde etkili olacak. Bu tarihlerden bir kaç gün önce ve bir kaç gün sonrasında bütçenizi kontrol etmenizi öneririm.

    20 Nisan tarihinde güneş Boğa burcu geçişi yaşanacak. Balıklar yeni bir çevrede, istedikleri sağlamlıkta adım atabilecekler.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihindeki Venüs-Chiron görünümü, parasal konulardaki krizleri, eş ve iş ortaklarınızla aranızdaki meseleleri ve iletişimi güçlendirmeniz için size yardımcı oluyor. Ayrıca, bugüne dek yaşanmış sizi yaralamış, zorlamış olan meseleleri tedavi edebilmeniz, sorunları geride bırakabilmeniz şifa oluyor.

    6-12 Nisan arası: 11 Nisan tarihindeki Venüs-İkizler geçişi, yeni biriyle tanışmak ve bir arada yaşamak, yeni bir çevreye girmek, yeni arkadaşlıklar kurmak yönünde de etkilidir. 14 Nisan tarihinde Merkür-Boğa burcunda ilerlediğinde, beraberliğin yönü ve seyri hakkında görüşümüz netleşir.

    13-19 Nisan arası: 15 Nisan tarihindeki Venüs-Satürn karşıt görünümü, şu sıralar evimiz, ailemiz, kariyer hayatımızla ilgili konularda bir çok meseleyi gözden geçirdiğimizi işaret ediyor. İş-ev arasında bir o yana bir bu yana koşturuyoruz. Sorumluluklar, bize uymayan şartlar, dış dünyanın zorlayıcı koşulları derken bir hayli yorgunuz. Kafamız karışık. Doğaldır ki, keyifsiz olabiliriz. Mali konular da işin içine girince, tüm gücümüzle güvence arayışındayız. Hem iş hem ev, ailevi anlamda yere sağlam olarak basmaktan yanayız. Merkür şu sıralar Boğa burcunda ilerlediğinden tüm zihnimizle huzur ve istikrarlı, kazanç sağlayan işlere yönelebiliriz.

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihindeki Güneş-Boğa burcu geçişi, çevremizdeki insanlarla huzurlu paylaşımları önemsediğimizi gösteriyor. 21 Nisan tarihinde, güven verici konuşmalar bizi rahatlatır. Ancak bunların samimiyetsiz veya öylesine yapılıp yapılmadığını anlarız. Onun içindir ki, söylenene değil, ortada görünene bakacağız. Haftanın ilerleyen günlerindeki gelişmeler rahatlatıcı gözüküyor.

    İŞ VE KARİYER

    1-5 Nisan arası: 2 Nisan tarihinde çalışma hayatınızla ilgili konularda aktif bir enerjiniz var. Hem kazandırıcı işlere yönelebilirsiniz hem de bilgi ve tecrübenize göre seçimlerde bulunursunuz. İş sorunları olanlar için bu tarih, girişim anlamında olumludur. 5 Nisan tarihindeki görünüm, güçlü insanlarla bağlantıya geçerek plan ve projelerinizi sunmak anlamında size destek veriyor.

    6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki Merkür-Pluto zorlu görünümü, belirlediğiniz hedefe varmanızda yardımcı olacak kişilerle irtibatınızı iyi korumaktır. Hem hedeflerinizi belirlemek hem de bu hedefleri gerçekleştirip para kazanmak anlamında etkili bir zamandır. Yavaş ancak derinden derine işleyen süreç, arkadaşlıklar, sosyal ilişkileriniz sizi aktif kılacaktır. Bunların size geri dönüşümü olumlu yönde olabilir. Ancak ben maddi konularda hesabı bilmenizden yanayım.

    13-19 Nisan arası: 14 Nisan tarihinde Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek. Çevremizde bulunan kişilerle veya genel olarak insanlarla belli bir mesafeye özen göstererek iletişimde bulunabiliriz. Sağlam ve tutarlı işlere yöneliriz ve başarılı sonuçlandırmak isteriz. Bu geçişin yöneticisi Venüs-İkizler burcunda ilerlediği için, konusunda uzman kişilerle konuşmak, onların izlediği yöntemleri öğrenmek yararlı olur. Sonra da topladığımız tüm bu bilgiler çerçevesinde ilerleyebiliriz. Bu dönemde ev içinde, ofis ortamında hareketlilik bir hayli yoğunlaşacağa benziyor.

    20-26 Nisan arası: 20 Nisan tarihindeki Güneş-Boğa burcu geçişi, Balıklar için huzur, güvence, istikrar anlamında kıymetlidir. Her ne olursa olsun ayaklarımız sağlam yere bassın isteriz. İşimiz bizi mutlu etsin, doyursun, huzursuzluk olmasın. Ancak Venüs, 7 Mayıs tarihine kadar İkizler burcunda ilerliyor. Bir yandan sakinlik ararken, diğer taraftan yoğunluk yoruyor. Evimiz, ailemiz, yerleşim yerimizle ilgili meselelerle de uğraşınca doğaldır ki, dinlenmek pek kolay değil. 22 nisan tarihinde üç görünüm var. İlk ikisi, iş anlamında olumludur. Görüşmeler umduğunuz gibi gelişir. Ancak hala yoğunluk bitmiş değil.

    PARA

    1-5 Nisan arası: 4 Nisan tarihinde Terazi burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması ortaklaşa kazanç elde etmek amaçlı kurulmuş veya kurulacak işbirlikleri yönünde önem taşıyor. Siz bir yandan eşit hak ve bölüşüm için mücadele veriyorsunuz. Sözgelimi bir mirasın paylaşımı, hukuksal anlamdaki işlerin yerli yerine konulması, ekip halinde bir hedefe ulaşılması gibi. Ancak diğer yandan özgür olmak, tek başınıza hareket etmek, ihtiyaçlarınızı elde etmek ve mevcut mali krizlerin üstesinden gelmekten yanasınız. Şartlar gereği yalnız başınıza bu sıkışıklıktan kurtulmak zor gibi görünüyor. Bu da sizi bir hayli yoruyor. Tutulmanın yöneticileri Venüs ve Mars Boğa burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, önümüzdeki altı aylık süreç içinde arzu ettiğiniz işler, fırsatlar, istikrar, olumlu yönde geri dönüşler, gelişmeler yaşanabilir.

    5 Nisan tarihindeki görünüm, maddi konularda dengeyi bozmamak, alışverişlerimize dikkat etmek, anlık kararlar vererek pişman olmamaktır. Şartlarımız gereği zorlanıyor olabiliriz. Ancak borcu borçla kapamak da yanlış olur. Aklımız başımızda, hesabımızı iyi bileceğiz.

    6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü, finansal kazanç getirici işlerdeki hızlılığı işaret ediyor. Kazanmak aynı anda harcamak bu enerjinin gölgeli tarafıdır. Bu nedenle çok önemli işlerde tabii ki tedbirli olmayı bilelim. Eğer bir iş yapacaksak, önceden bir miktarını almak daha sonra tesliminde geri kalanını alacak şekilde hareket edelim. İş görüşmelerinde parasal açıdan şartlara iyice bakalım. 6, 8, 10 Nisan tarihlerindeki üç kavuşum, maddi konularda hızlı kazançların işaretçisidir. Ancak bir o kadar da harcamaların göstergesidir. Düşündüğünüz yenilikler, projeler başkalarının ilgisini çekebilir. Ortaklıklardan gelirler elde edilebilir.

    13-19 Nisan arası: 18 Nisan tarihinde Koç burcunda oluşacak Yeniay, genel olarak çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda, aşkta, maddi konularda kazanmaya dönük, yeniliklere açık, hevesli bir şekilde ilerleme arzunuzu gösteriyor. Yeni bir şeyler olsun, değişimler olumlu yönde gerçekleşsin istiyorsunuz. Paranın ne kadar önemli bir güç olduğunu biliyorsunuz. Birilerinin kulu kölesi olmadan, kendi ayaklarınızın üzerinde duracak kararlar almaktan yanasınız. Ancak bu Yeniay, Mars ve Jüpiter ile zorlu bir görünüm yaptığından, sağlam mı, değil mi, kazandırıcı olur mu olmaz mı diye bakmanızda yarar var.

    20-26 Nisan arası: 22 Nisan tarihindeki görünüm parasal konularda olumludur. Adım attığımız bir işten, girişimde bulunduğumuz projelerden, işimizden elimize geçen kazancın göstergesidir. Ancak ailemize destek olmamız, evimizle ilgili ihtiyaçlarımız, sağlığımız, kişisel bakımımızla ilgili harcamalarımız olabilir.

    Nisan Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 6-7-11-15-16-19-20-23-24

    Zayıf Enerjili Günler: 1-2-8-9-21-22-28-29

    Aşkta En Şanslı Günler: 23-24

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 17-18

    Yeni Ay: 14-15-16
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 1-2-3-28-29-30
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Nisan ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler