KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    23-31 Mart 2015 haftalık burç yorumları

    Bu hafta sizi neler bekliyor?

    [Nasıl TV - Koç burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-31 Mart arası: 31 Mart tarihinde, Merkür burcunuzda ilerleyecek. Fikirlerinizi kendinizden emin bir şekilde ifade etmenizi sağlayacak. Ancak ikili ilişkilerde partnerin düşüncelerini almanız, beklenmedik tepkilerden bulunmadan önce dengeyi iyi muhafaza etmeniz gerekiyor. Birbirinize karşı anlayışlı olmaya çalışınız. Her ikinizin de, hedef ve kişilik farklılıklarına saygı duyunuz. Denge, saygı, sevgi ve anlayışın iletişimde önemi bir hayli fazla. Çekişmelerin, bencilliklerin hiç kimseye faydası olmaz. Sen ve ben demek yerine biz demeyi başarmamız gereken günlerdeyiz.

    İŞ VE KARİYER

    23-31 Mart arası: 25 Mart tarihindeki Güneş-Satürn görünümü, uzun vadeli planlar yapmanın ve bunları kararlılıkla uygulama arzunuzun işaretçisidir. Mars burcunuzda ilerlediği için, 31 Mart tarihine kadar kişisel girişim, eğitim, ticaret, yolculuklar, akademik uzmanlık veya ilgilendiğiniz bir alanda kendinizi gayet rahatlıkla ifade edebilir, hedefinize ulaşabilirsiniz.

    PARA

    23-31 Mart arası: 24 Mart tarihindeki Venüs-Neptün görünümü, parasal konulardaki işlerinizi halletmeniz için size ışık oluyor. Ben derim ki, ideallerinize sahip çıkınız, hesabınızı iyi biliniz ve değerlerinizi koruyunuz. Çünkü bu görünüm, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeniz için gerçekçi olmanın da gerekli olduğunu gösteriyor.

    31 Mart tarihinde Mars-Boğa burcunda ilerlemeye başlıyor. Hem hesabımızı bileceğiz hem de bastığımız yere dikkat edeceğiz. Bu enerji maddecilik ve kişinin kendi değerini sahip olduklarıyla ölçmesi şeklinde bir yansıma yaratabilir. Risk faktörü göz önüne alınmalıdır. Başarısız girişimlerin önüne geçilmesinin yolu, kişinin ne yapmak istediğini tam manasıyla bilmesiyle mümkündür.


    [Nasıl TV - Boğa burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Boga-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-31 Mart arası: 24 Mart tarihinde, Venüs-Neptün olumlu görünümünde, karşınıza fırsatlar çıkabilir. Renk, koku, lezzet, düzenleme, şekillendirme gibi çalışmalar için uygun bir gündür. Gönülden kucaklaşmak, sevgiyle yol almak, başkasını kendiniz gibi görerek yardımcı olmak yine bu görünümün şifalı enerjisi altında mümkündür. Dostlarınızla kaynaşabilir, fiziksel görünümünüzle insanları kendinize bağlayabilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    23-31 Mart arası: 31 Mart tarihinde, Merkür, Koç burcunda ilerleyecektir. Bu geçiş bazı günler durumları gerginlikle ele almaya neden olabilir. Boğa'ların olumlamalarda bulunmalarını, stresten uzak durmalarını, zihinlerini daha güzel şeyler için kullanmalarını tavsiye ederim. Kolayca gerginleşebiliriz veya bir şeyleri düşünürken sadece kendi işimize gelecek şekilde ele alabiliriz. Buna dikkat etmek lazım. Aynı gün Mars burcunuzda ilerleyecek. Genel olarak iş, ilişki, iş ortaklığı, sağlık ve kariyerinizle ilgili gelişmeleri işaret etmektedir. Girişimleriniz için şimdiden kolları sıvamalısınız. Artık kolaylıkla kendinizi ve isteklerinizi ifade edeceğiniz bir süreç başlıyor. İşinizi büyük bir özen ve dikkatle ve her zamanki çalışkanlığınızla sürdürmenizin size getirileri oldukça fazlalaşacaktır.

    PARA

    23-31 Mart arası: 31 Mart itibariyle mali konularda ben hesabı bilmenizden yanayım. Cüzdanımıza, önemli evraklarımıza dikkat edelim, saklayalım, kontrol edelim, gereksiz harcamalardan kaçınalım. Mars, burcunuzda ilerleyecek. 25 Mart tarihindeki Güneş-Satürn görünümü, beklediğiniz bazı destekler, kredi, miras, hukukla alakalı konularda mücadele etmenizi, sabırlı olmanızı gerektirir. Bazı durumlar, engeller nedeniyle işlerinizi ancak 31 Mart sonrası yoluna koyabilirsiniz. Bugün tedbirli davranmayı unutmayın. Aceleyle kararlar vermeyin.


    [Nasıl TV - İkizler burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Ikizler-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-31 Mart arası: 31 Mart tarihinde Mars-Boğa burcunda ilerleyecek. İlişkide, ilerisi adına kararların gözden geçirilmesini sağlıyor. İlişkisi olmayanlar biraz geriye çekilip, aşkta ne aradıklarını tam olarak kafalarında oturtmaya çalışırlar. Bir yandan maddi güvence arayışınız diğer yandan aktif bir partner arzunuz yoğundur. 25 Mar tarihindeki Güneş-Satürn görünümü, ilişki meselelerinde karşı tarafın kararlılığını gösteriyor. Pek taviz vermek istemeyecektir. Onunla ılımlı bir şekilde konuşmakta yarar var. İlişkinin bir ortaklık olduğunu, fikirlerin, hedeflerin, hayata bakış açılarımız ayrı olsa da, yönümüzün aynılığı önemlidir. Olgun tavırlı olmakta yarar var.

    İŞ VE KARİYER

    23-31 Mart arası: 24 Mart tarihinde, Venüs-Neptün arasında oluşan faydalı görünüm yeteneklerinizi ortaya koyabilmeniz, insanlara beğendirmeniz yönünde olumlu bir tesirdir. Burada önemli olan, hayata nasıl tutunduğunuzdur. En ufak bir rüzgarda yıkılmamak, en zorlu engelde pes etmemek gerekir. Hayallerinizi gerçek kılmak sizin elinizdedir. 31 Mart tarihinde Merkür Koç burcunda ilerleyecek. Bu seyir sizler için aktif bir iletişimin simgesidir. İkizler, zaten iletişimin öncüsü kişilerdir. Yeni tanışmalar, karşılaşmalar, davetler, organizasyonlar birçok kişiyle bir araya gelmenizi sağlayıcı gelişmeler söz konusu.

    PARA

    23-31 Mart arası: 25 Mart tarihindeki Güneş-Satürn görünümü, mali ortaklıklar yönünde önem taşıyor. Kimlerle ilişkimiz veya meselemiz varsa, bunların karşılıklı şekilde sağlamlaştırılması veya sorun varsa görüşülmesi gerekir. Miras, hukuk, kredi, yatırımlar, bölüşümler gibi konularda tutarlılık çok önemlidir. Eğer bir iş yapılacaksa, bunun temelinin sağlam olması için en başında her şeyin prensipler çerçevesinde ele alınması gerekir.


    [Nasıl TV - Yengeç burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yengec-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-31 Mart arası: 31 Mart tarihinde Mars-Boğa burcunda ilerleyecek. Aşkta kriterleriniz biraz daha seçici olabilir. Hem güvenilir hem de maddi-manevi anlamda güçlü birini arzularsınız. Belli bir hedefiniz vardır. Öyle kolay kolay kimseye kapılmazsınız. İlişkide huzuru, rahatlığı önemsersiniz. İlişkinizden memnunsanız, gayet huzurlusunuzdur. Sorunlar varsa, bunları inatlaşarak çözmemek gerekir.

    İŞ VE KARİYER

    23-31 Mart arası: 24 Mart tarihinde, Venüs-Neptün görünümü, kafanızın içindeki soru işaretleri gidermeniz adına size ışık olabilir. En güzelini düşleyen kişiler böyle bir enerji sayesinde nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini keşfedebilirler. Sorunları olanlar bu şifalı enerji ile manevi anlamda güç kazanırlar. 31 Mart tarihinde, Merkür Koç burcunda ilerleyecektir. İş hayatınızda aktif düşünme, hızlıca hareket etme ve gerginlikten uzak durmanızda yarar var. Bazen bilinçli analizlerde bulunacağız ancak çoğu zaman gergin konuşmalar söz konusu olabilir. İş hayatında tartışmalardan uzak durmamızda yarar var. İş girişimlerinde özgüven duygumuzu sözlerimizle yansıtmamız iyi olacaktır. Tabii ki aşırıya kaçmamamız gerekiyor. 25 Mart tarihinde Güneş-Satürn arasındaki görünüm, çalışma hayatınızla ilgili konularda sistemli, disiplinli ve uygulanabilir projelere, planlara yönelmenin önemini vurguluyor.

    PARA

    23-31 Mart arası: Maddi konularda 25 Mart tarihindeki görünüm, işinizle ilgili konuların önemini vurguluyor. Gelir durumunuz sizin için doyurucu ise, tabii ki sorun yok. Ancak gelir-gider dengesinde sorunlar varsa, ona göre hareket etmek lazım. Bazı Yengeçler bu hafta mali konularda bütçelerini iyice gözden geçirmeliler.


    [Nasıl TV - Aslan burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Aslan-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-31 Mart arası: 24 Mart tarihinde, Venüs-Neptün görünümü, parasal ve mesleki konularda ideallerinize sahip çıkmanın, yanlış seçimlerden uzak durarak ilerlemenin önemini hatırlatır. Borçlarınızı borçla kapamak veya birilerinin eline muhtaç olmak yerine, gerçekten istediğiniz bir noktaya ulaşmak için yapmanız gereken en önemli şey, kendinize güvenmektir. Bazen insan umudunu kolayca yitiriyor ve kendini güçsüz zannetme hatasına düşüyor. Oysaki siz Güneşin en güçlü enerjisiyle donatılmış insanlarsınız. Eğer bir şeyi istiyorsanız önce onu elde edeceğinize inanmalısınız. Bu şifalı enerjinin size çok hayırlı kapılar açabileceğinden kuşku duymayın.

    İŞ VE KARİYER

    23-31 Mart arası: 25 Mart tarihindeki Güneş-Satürn görünümü, uygulamak istediğiniz planlarınızı, yürürlüğe koymak istediğiniz işleri, titizlikle gözden geçirmeniz yönünde önemlidir. Olumlu bir enerjidir. Özellikle eğitimden, ticarete, yurtdışıyla alakalı konularda da karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. İşlerinizi belli prensipler dahilinde halledebilirsiniz. Kişisel anlamda arzularınız bir hayli yoğundur. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Mars da iyi bir destek veriyor. 31 Mart tarihine kadar girişimde bulunmak için enerjileriniz bir hayli olumlu gözüküyor. Merkür Koç burcunda seyrini sürdürecek. Biz de istekli bir şekilde düşüncelerimizi, inancımızı, hayata bakış açımızı öne sürmek isteyeceğiz. Aynı gün, Mars da Boğa burcunda seyrine başlayacak. Etrafınızdaki insanlarla ne denli kuvvetli bağlar kurabilirseniz, o denli başarılı olursunuz. İsteklerinizin gayet iyi bilincinde olduğunuzdan çatışmaya düşmeden görevlerinizi yerine getirebilir, işinize bağlı bir çalışan olarak sorumluluklarınızın üstesinden gelebilirsiniz.

    PARA

    23-31 Mart arası: Kazanç evinizin yöneticisi Merkür-Koç burcunda 31 Mart itibariyle seyrine başlıyor. Bu yurtdışı, ticaret, aktif girişimler, haberler, fırsatlar, hızlı kararlar vermek yönünde etkilidir. Ayrıca yolculukların da simgesidir. Kişi iş girişimlerinde bulunmak veya eğitim, ticari konularda aktiftir. Ancak aynı gün Mars-Boğa burcunda ilerleyecek. Eğer ortaklıklar, eş veya mali anlamda işlerimiz varsa, bunların sağlam ve uzun vadeli olmasına dikkat edelim.


    [Nasıl TV - Başak burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Basak-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-31 Mart arası: 24 Mart tarihinde, Venüs-Neptün görünümü, sağlamlık ve güvenlikten yana olan kişinin kendi içindeki hesaplaşmasının göstergesidir. Gerek partner gerekse bizzat siz durumları gerçekçi bir şekilde analiz etmeniz halinde, doğru ile yanlışı birbirinden ayırabilirsiniz. Burada esas olan, her iki kişi arasında paylaşılanın ne olduğunu tespit etmektir. Aşk mı, güvence mi, bağlılık mı, tutku mu, romantizm mi? yoksa hepsi mi? ayrıldığınız noktalar tamir edilebilir mi yoksa tümüyle çözümsüz mü? İşte bugünkü görünüm bütün bunlar üzerinde bir yandan gerçekçi diğer yandan ılımlı bir şekilde düşünmenizde rehberlik edicidir. Ancak şunu da belirteyim ki, sevilmeye, inanmaya en yoğun şekilde ihtiyaç duyduğunuz bir gündür. 25 Mart tarihinde ilişkinizle ilgili konularda ortaklaşa konuşmak, partnerin ileri sürdüğü fikirlerine bir bakmak ve tabii ki ailenizi yakından ilgilendiren konulara da uzun vadeli olacak şekilde ele almakta yarar var. 31 Mart tarihinde Merkür-Koç burcu geçişinde, İlişkinizin niteliğine göre sorunlu bir beraberliğiniz varsa, agresif konuşmalara neden olabilir. Sakin bir şekilde duruma bakmak lazım. İlişkisi mutlu olan kişiler için de, birlikte olumlu yansıma altında önemli kararlar verilebilir. Fikirlerinizi birbiriniz üzerinde baskıyla kabul ettirmeye çalışmayınız.

    İŞ VE KARİYER

    23-31 Mart arası: 31 Mart tarihinde Mars-Boğa burcunda ilerleyecek. İster eğitim hayatınız olsun, ister çevrenizle olan ilişkiniz, tümünde ilerlemeye hazır olmalısınız. Mars Boğa burcu süreci size, ektiğiniz tohumları yeşertmenizi, emeklerinizin karşılığını almanızı ve uzun süreli bir sistemi kurabilmenizi sağlamada yardımcıdır.

    PARA

    23-31 Mart arası: 25 Mart tarihindeki görünüm, maddi konularda dikkatlice incelemede bulunmanın iyi olacağını gösteriyor. Yatırım, iş ortaklığı, eş veya diğer kişilerle alakalı her türlü maddi konunun sağlamlık ilkesi çerçevesinde ele alınmasında yarar görüyorum. Bir şeyler olumlu gibi dursa da, hesabımıza gelse de, biz yine de bir bakalım. Enine boyuna düşünelim. Ev satın alımı, kiralama, ilerisi adına yatırımlar, miras, bölüşümler, kredi borçlanmaları hususunda özellikle hesabımızı bilelim. 31 Mart tarihinde Koç burcunda ilerleyecek yöneticiniz Merkür, muhasebe kafasına sahip Başaklar için, mali konularda etkili olacak. Çözüm bulmak amacıyla hızlı kararlar verilebilir. Lütfen bu geçişte biraz ortam şartlarına bakın. Borçlarımız, kredi kartı harcamalarımız, nafaka, miras, ortaklaşa yapılan parasal alışverişler ve bunlarla ilgili davalar veya bir takım meseleler üzerinde dikkatli olunuz.


    [Nasıl TV - Terazi burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Terazi-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-31 Mart arası: 24 Mart tarihinde, Venüs-Neptün görünümü, sağlamlık ve güvenlikten yana olan kişinin kendi içindeki hesaplaşmasının göstergesidir. Gerek partner gerekse bizzat siz durumları gerçekçi bir şekilde analiz etmeniz halinde, doğru ile yanlışı birbirinden ayırabilirsiniz. Burada esas olan, her iki kişi arasında paylaşılanın ne olduğunu tespit etmektir. Aşk mı, güvence mi, bağlılık mı, tutku mu, romantizm mi? yoksa hepsi mi? ayrıldığınız noktalar tamir edilebilir mi yoksa tümüyle çözümsüz mü? İşte bugünkü görünüm bütün bunlar üzerinde bir yandan gerçekçi diğer yandan ılımlı bir şekilde düşünmenizde rehberlik edicidir. Ancak şunu da belirteyim ki, sevilmeye, inanmaya en yoğun şekilde ihtiyaç duyduğunuz bir gündür. 25 Mart tarihinde ilişkinizle ilgili konularda ortaklaşa konuşmak, partnerin ileri sürdüğü fikirlerine bir bakmak ve tabii ki ailenizi yakından ilgilendiren konulara da uzun vadeli olacak şekilde ele almakta yarar var. 31 Mart tarihinde Merkür-Koç burcu geçişinde, İlişkinizin niteliğine göre sorunlu bir beraberliğiniz varsa, agresif konuşmalara neden olabilir. Sakin bir şekilde duruma bakmak lazım. İlişkisi mutlu olan kişiler için de, birlikte olumlu yansıma altında önemli kararlar verilebilir. Fikirlerinizi birbiriniz üzerinde baskıyla kabul ettirmeye çalışmayınız.

    İŞ VE KARİYER

    23-31 Mart arası: 25 Mart tarihindeki Güneş-Satürn görünümü, başkalarıyla ortaklaşa yapılacak işler ve girişimlerimiz konusunda şartların gözden geçirilmesi ve uygulanması yönünde önem taşıyor. İş ortaklıklarında veya birileriyle yapılacak önemli görüşmelerde taleplerinizi iletirken her türlü incelemeyi yapınız. İşinize gelmeyen bir madde varsa, onun üzerinde durunuz. Sizi kısıtlamamasına veya sonradan bir problem çıkarmamasına özen gösteriniz.

    PARA

    23-31 Mart arası: 31 Mart tarihinde Mars-Boğa burcunda ilerleyecek. Başta ortaklarınız olmak üzere, eş kaynaklı gelirlerin, boşanma veya eşinizin bir miras işinin sonuçlanması, hukuksal bir konunun çözüme bağlanması, kredi alımı, bu dönemin enerjileri altında mümkündür. Burada esas olan eşit paylaşımdır. Yani kimsenin kimseden gizlisi saklısı olmamalı, yapılacak iyileştirmeler el birliği içinde çözüme kavuşturulmalıdır.


    [Nasıl TV - Akrep burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Akrep-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-31 Mart arası: 24 Mart tarihinde, Venüs-Neptün görünümü, partnerinizin sizin üzerinizdeki etkinliğini ve sizin de aşkla büyülenmeye hazır olduğunuzu gösterir. Her iki taraf da, güzel bir şeyler duymak ister. Güçlü olmak ve güven içinde yaşamaktır tüm arzunuz. Baştan çıkmaya hazır olan yüreğiniz, aslında neyin doğru neyin yanlış olduğunu gayet iyi bilmektedir. Bu faydalı görünüm, iyi niyetin ve sağlam olanın size doğru yönelmesini sağlayabilir. İlişkinin ciddiyeti kadar aşkın kutsallığı da esastır. Sorunlar varsa dahi, bu etki altında kimse kimseye hayır diyemez. Yeter ki bir taraf diğerine doğru bir adım atsın. Öbür taraf olanı biteni unutmaya hazırdır. 31 Mart tarihindeki Mars-Boğa geçişinde, ilişkinizle ilgili konularda bir problem söz konusuysa, aksayan noktaları her iki kişinin de ciddi anlamda ele alması şart. Sizler el ele yürüyecek kadar birbirinizi seviyorsanız sorun çıkmaz. Ancak anlaşmazlık halinde, partnerin inatla kendini savunması, kendi gittiği yolun doğruluğunda diretmesi problem yaratabilir.

    İŞ VE KARİYER

    23-31 Mart arası: 25 Mart tarihindeki Güneş-Satürn görünümü, kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda yapılacak tüm görüşmelerin sağlamlaştırma, köklendirme adına önemini vurguluyor. Eğitim hayatında olanlar, sizler de sıkı çalışmalı, ders notlarınızı gözden geçirmelisiniz. Ticari işler yapanlar, işlerinizi iyice takip etmelisiniz. Plan ve projelerini bu hafta sunmayı, yürürlüğe koymayı düşünenler sizler de tekrar bir kontrolünüzü yapınız. İş başvurusunda bulunacaklar, nerede nasıl bir ortamda çalışılacak, şartları bir gözden geçiriniz. İş ortamındaki ilişkilerinizde olgun yaklaşımların önemi büyük. Bir de sağlık kontrollerimizi yaptırmamızda yarar var. Sözleşmeli çalışacaklar haklarınızı gözetiniz. 31 Mart tarihinde Merkür-Koç burcunda ilerleyecek. Çalışma hayatıyla ilgili konularda kendimizi tutamamaya, fikirleri açıklamaktan çekinmemeye yol açabilir. İş arayanlar için bu süreç girişim isteği doğurur. Ancak dikkatli olacağız. Önümüzdeki şartlara iyi bakacağız.

    PARA

    23-31 Mart arası: 25 Mart tarihinde maddi konularda hesabımızı bilelim. İşin getirisi, şartları, uzun vadedeki yarar ve zarar hesabını iyi yapalım. Paramızı hangi alana, hangi işe, hangi yatırıma yönlendireceğimizin farkında olalım. Sağlık harcamaları veya sağlıkla ilgili sigortalanma anlamında işlerimizi halledebiliriz.


    [Nasıl TV - Yay burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yay-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-31 Mart arası: 24 Mart tarihinde, Venüs-Neptün görünümünde hem ilişki hem iş konularında güven olgusu kıymetlidir. Hayallerini gerçekleştirmek isteyen kişi olumlu yöndeki sürprizlere açıktır. İşte bu görünüm bir şifalı elin, size dokunması haline benzer. Rüyalarını gerçekleştirmeniz için sizi teşvik eder. Neye inanıyorsanız onu idealleştirmenizde destekleyicidir. Fırsatları kovalayarak, kendinize sahip çıkarak, pozitif düşünerek inandığınız yolda korkmadan ilerleyebilirsiniz. 31 Mart tarihinde Koç burcunda ilerleyecek Merkür, bekar Yay'lar için yeni tanışmaları simgeler. İletişim anlamında fikirlerinizi gayet cesur şekilde öne sürebilirsiniz. Bu haliniz yeni tanışmalarda partner üzerinde epeyce etkili olur. Ancak bir problem varsa, biraz lafımızı bilmemizde yarar var.

    İŞ VE KARİYER

    23-31 Mart arası: 25 Mart tarihindeki Güneş-Satürn görünümü, gayet dürüst bir şekilde isteklerinizi ilgili kişilerle iletmeniz, kendinizden emin ve kurallar çerçevesinde hareket etmeniz yönünde olumludur. İnancınız çok güçlüdür. Elinizi attığınız bir işi başarılı şekilde yerine getireceğinizi bilirsiniz. Kimseye de kolay kolay eğilmezsiniz. Özverili bir şekilde çalışarak girişimlerinizde arzu ettiğiniz sonucu alırsınız. Burada önemli olan yaptığınız işten zevk almanız ve zaten istediğiniz bir yönde ilerlemenizdir. Yayıncılık, bilgi paylaşımı, iletişim, sunum, tanıtım işlerinde başarılı olursunuz. 31 Mart tarihinde Mars-Boğa burcunda ilerleyecek. Döneme pozitif açıdan bakarsak, size olan en önemli faydası, dağılmanızın önüne geçmesi böylece işlerinizi yaparken zaman kazandırması, ayrıca hedefleriniz konusunda kararlılık vermesi şeklinde özetlenebilir. Sanatsal konulardaki çalışmalar, parayla birebir alakalı meslekler, hizmet olgusu, moda ve güzellik endüstrisi, artistik kabiliyetleriniz bu dönemde yoğunlukla ön plandadır.

    PARA

    23-31 Mart arası: Maddi konularda 25 Mart tarihindeki görünüm, gayet olumludur. Bir işin başarılı sonuçlanmasını, maddi açıdan sizi tatmin edici olmasını sağlar. Parasal açıdan hoş bir gün ve getiri anlamında da rahatlatıcıdır. Çok çalışıyor, mücadele ediyorsunuz ancak karşılığı da alındığında insan mutlu oluyor tabii ki.


    [Nasıl TV - Oğlak burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Oglak-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-31 Mart arası: 24 Mart tarihinde, Venüs-Neptün görünümü, sizleri rahatlatıcı, güven duygusuyla sarıp sarmalayıcı, ideallerinize sahip çıkmanızı destekleyicidir. Size yararı olabilecek girişimler için şifalandırıcıdır. Dışarıda aradığınız gücü, kendi içinizde bulabilmenizde yardımcıdır. Zor deneyimlerin yarattığı endişeleri gidermenizde size fırsatlar sunabilir. Tam aşkı kaybettim derken, sizi aşkla yeniden buluşturabilir. 31 Mart tarihinde Mars-Boğa burcunda geçişine başlayacak. Aşk hayatınızı ilgilendiren her konuda, gayet olumlu bir dönem geçirebilir, sadakat, güven, kalıcılık, tutarlılık, ihtiras, tutkular, cinsellik gibi duyguların tadına varabilirsiniz. Güzel ortamlarda bulunmak, evin içinde her an hissedilen huzuru demlemek, sevgi ve barış duygusu içinde hareket etmek, bu tarihler arasında yaşanan etkiler olarak göze çarpabilir.

    İŞ VE KARİYER

    23-31 Mart arası: 31 Mart tarihinde Merkür-Koç burcunda seyrine başlıyor. Güneş de bu bölgede ilerliyor. Bizler de, yuvamız içerisinde fikirlerimizi bir hayli aktif ve ateşli bir şekilde ifade etmek istiyoruz. İstiyoruz da, bunun ayarını bilmek gerekiyor. Ailemizle, işverenimizle, toplumsal ilişkilerimizle bir bütün oluşturduğumuzu unutmayalım. Dış şartlara bakalım. Öyle alelacele kararlar vermeyelim.

    PARA

    23-31 Mart arası: 25 Mart tarihindeki görünüm, ailevi, iş veya bir başka şekildeki mali ortaklıkların, gelirlerin, desteklerin işaretçisidir. Ancak bütün bunların hesabının dikkatli bir şekilde yapılmasında yarar vardır. Ev almak, satmak, kiralamak, aileyi ilgilendiren konular, tümüyle kıymetli. Her şeye uygun tarzda ve hesaplar iyice gözden geçirilerek yapılırsa iyi olacaktır. Ayrıca bir bölüşme, bir pay ediş söz konusu olduğunda her bir nokta titizlikle gözden geçirilmesi halinde düzgün ilerleyecektir.


    [Nasıl TV - Kova burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Kova-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-31 Mart arası: 25 Mart tarihindeki Güneş-Satürn görünümü ilişkiler açısından da önem taşıyor. Partnerinizle aranızdaki meseleleri dürüstçe, samimi bir şekilde konuşmanızda yarar var. Tabii ki başkalarına göre değil, sizin aranızdaki sevgi birliğine göre değerlendirmek lazım. Birileri konuşur veya farklı şekilde iletir. Bunlara bakmayacağız. Birbirinize karşı sorumluluk çerçevesinde hareket ederseniz gayet olumlu olur. Yeni birisiyle tanışan Kovaların, mutlaka yaşama bakış ve ilişki anlamındaki düşüncelerinizi açık bir dille ifade etmenizde yarar var.

    İŞ VE KARİYER

    23-31 Mart arası: 25 Mart tarihindeki Güneş-Satürn görünümü, ilerisi adına hedeflerin belirlenmesi ve girişimlerde bulunulması yönünde kıymet taşıyor. Ancak bu girişimlerin, planların, projelerin çok titizlikle, kurallara, kanunlara uygun şekilde yapılmasında yarar var. Bugün yapılacak görüşmeler, halledilecek işler, her türlü noktanın dikkatlice ele alınması halinde başarıyla sonuçlanır. Ortaklaşa yürütülecek işlerde, kiminle görüşürseniz mutlaka şartlar üzerinde birlikte konuşmakta, anlaşmakta yarar var. Size gelen teklifler veya karşınıza çıkan fırsatları da şartları iyice inceleyerek gözden geçirmeniz yararlı olur. 31 Mart tarihindeki Merkür-Koç geçişini eğitim, iş, mali konular, çevresel değişimler yönündeki durumlar için olumlu buluyorum. Zihin hızlı çalışıyor. Çözümler de bir o kadar hızlı tespit edilebilir. Ulaşım, haberleşme, bilgi aktarımı, merak edilenlerin öğrenilmesi anlamında işinize yarayabilir. Ancak trafik kurallarına uyalım lütfen. Aynı gün, Mars-Boğa burcunda geçişine başlıyor. Mesleki konularda home-ofis tarzı çalışma şeklini veya size aşina gelen ve kalıcılığı olan bir ortamda çalışmayı tercih etmeniz anlamına da gelmektedir. Burada belli bir zamanın geçmesi ve tasarlanan işin olgunlaşması lazımdır.

    PARA

    23-31 Mart arası: 24 Mart tarihinde, Venüs-Neptün görünümü, hedefimize ulaşmadaki kararlılığımızın bize maddi ve manevi güç kazandıracağını işaret ediyor. Kişi kendi dünyasında sağlam bir hedef üzerinde kararlı bir şekilde ilerlediğinde, aslında ne kadar güçlü olduğunun farkına varıyor. İşte bu görünüm hem değerli olanı korumanızı hem de ideallerinize sıkı sıkıya yapışmanızı sağlıyor. Hayallerinizin uzakta değil, bir adım ötenizde durduğunu, isterseniz en doğru adımı atabileceğinizi işaret ediyor.


    [Nasıl TV - Balık burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Balik-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-31 Mart arası: 24 Mart tarihinde, Venüs-Neptün görünümü, güven veriyor ve eğreti olan ne varsa sağlamlaştırıyor. Gelecek vadeden alanlara yöneliyoruz ve hayallerimizi gerçekleştirmede fırsatlarla karşılaşıyoruz. Maddi ve manevi anlamda yüreği güzel insanlardan destek görmeniz mümkün. Çaba sarf ettiğiniz halde sizi anlamamakta ısrar eden kişilere karşı başarılı olabilirsiniz. Yeteneklerinizi sergileme, bir konuyu tatlıya bağlama, çıkarlarınızı koruma yönünde bugün hayli şanslısınız. Eğer bir evlilik veya bir tanışma durumu söz konusuysa, bu kişi hakkında sağlam bilgiler elde edebilirsiniz. Nicedir düşündüğünüz ancak nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini bilmeniz bir konuda yardım görebilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    23-31 Mart arası: 25 Mart tarihindeki Güneş-Satürn arasındaki görünüm, kariyer hayatınızla ilgili konularda da etkilidir. Kişisel anlamda hakkınızı almak, değerlerinize sahip çıkmaktan yanasınızdır. İdeallerinize uygun şekilde hareket edersiniz. Ancak şu andaki mevcut şartlar, iş anlamında sizi pek tatmin etmediği için daha düzgün ancak hoşunuza gidebilecek bir iş arayışında bulunabilirsiniz. Şartlar pek kolaylaştırıcı gözükmese de, 31 Mart sonrası Mars-Boğa burcunda ilerlediğinde arzu ettiğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz.

    PARA

    23-31 Mart arası: 25 Mart tarihindeki Güneş-Satürn görünümü, finansal konular üzerinde bilhassa önem taşıyor. Gelir getirici, kazancı yüksek işlere yöneliyoruz. Şu andaki durum, iş şartları, otoritelerle ilişki, mevcut işinizden elde edilen gelir anlamında sizi doyurmuyorsa, bugünlerde daha hırslı bir şekilde bu zorlukları aşmak için mücadele verebilirsiniz. Maddi konularda heveslisiniz. İş girişimlerinde başarılı sonuçlar almak istersiniz. Ancak şartları göz önünde bulundurmakta yarar var. 31 Mart tarihinde ilginç bir durum var. Merkür kazanç evinizde seyrine başlıyor. Aynı gün kazanç evinizin yöneticisi Mars da-Boğa burcunda ilerleyecek. Bunlar birbirinden ayrı nitelikte enerjiler. Bir yanıyla kazanç elde etmeye yönelik sabırsız düşünmek, diğer taraftan, aklı başında hareket ederek girişimde bulunmak. Balıkların öncelikle kalıcı olan, köklü ve hakikaten gelir sağlayan projelere yönelmelerinde yarar var. Parasal konularda da geleni tutmaları yararlı olur.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler