KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Güneş Koç burcunda

    Mynet Astroloji Danışmanı iremSu, Güneş-Koç burcu geçişinin burçlara yansımasını yorumladı.

    Güneş-Koç burcunda,
    21 Mart saat 00:45-20 Nisan saat 12:42

    Koçlar...
    Onlar özeller, hem de çok özel... Doğal, çekici, ateşli. Erkeği de kadını da bulundukları alana renk, hareket, canlılık katar. Öyle kimseye eğilmek, ikili oynamak, cambazlık etmek gibi ucuz numaraları yoktur. Ne ise öyleler. Bu yüzden de özeller.
    Güneş-Koç astrolojik seyir aralığında doğanlar, yeni bir yaş almaya hazır mısınız? Hoş, sizler için zaman denilen olgu, yaşanan andır. O an ki, en güzel şekilde değerlendirilir, hissettirilir... Sizinle olmak asla unutulmayacak bir serüvendir. Ne kimseye benzemek, ne kimseye eğilmek, ne gerinmek. Önemli olan kendin olabilmek.

    Mynet Astroloji Danışmanı iremSu, Güneş-Koç burcu geçişinin burçlara yansımasını yorumladı.

    Koç

    Sevgili Koçlar 21 Mart saat 00:45-20 Nisan saat 12:42 tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Güneş genel anlamıyla her sene olduğu gibi bu dönemde yaşam gücünüz, kendinizi dış dünyada ifade etmeniz ve kişisel meseleler için yoğun bir enerjiye sahip olmanız açısından destekleyicidir. Kim olduğunuzu dış dünyada ifade etme arzunuz, kendinize olan güven duygunuz yükselir. Özgürce karar verirsiniz. Fiziksel açıdan kuvvetlenir, kendinizi zinde ve sağlıklı hissedersiniz. İlgi odağı olursunuz. Liderlik gücü kazanırsınız. Aktif ve girişimci yanlarınızın fazlasıyla ön planda olması, cesaretle yol almanızı sağlar. Aşk evinizin yöneticisi olan Güneş, burcunuzda ilerlediği sürelerde, sizi çekici kılar. Karşı cins üzerinde etkili olursunuz. Flört etmek, kısa maceralar yaşamak hoşunuza gider. 31 Mart tarihi itibariyle bu geçişi yöneten Mars-Boğa burcunda ilerlemeye başladığında, kendinizi finansal konularda kazanmaya dönük şekilde ifade edeceksiniz. Hedefinizde maddi ve manevi anlamdaki meseleler öncelik taşıyacak.


    Boğa

    Sevgili Boğalar 21 Mart saat 00:45-20 Nisan saat 12:42 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Koç burcu döneminde bir şeyler ortaya koymak, uygulamak istersiniz. Ancak bunları dışarıya sunmakta güçlük çekebilirsiniz. Elden geldiğince bilinçli ve mantıklı bir şekilde hareket etmek, inancınızı ayakta tutmak ve olan bitene bakmak gerekir. Gizli ve bilinmeyen bazı düşmanlıklarla karşılaşmak olasıdır. Bütün bunların farkında olarak çevrenizde bulunan insanlara dikkat etmeli, özel ilişkiniz dahil olmak üzere size ait önemli şeyleri güvenmediğiniz insanlarla paylaşmamalısınız. Sizi tedirgin eden veya kafanızın içini kurcalayan konularda lütfen hoşgörülü ve ılımlı davranmaya çalışınız. Öfkenizin sizi esir almasına izin vermeyin. Bu dönemi kendinizi gözden geçirme anlamında kullanabilirsiniz. Sağlığınıza mutlaka özen göstermelisiniz. İhmal edilmiş rahatsızlıklar kendini hatırlatabilir. Çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde aceleci kararlar vermeyiniz. 31 Mart sonrası bu geçişi yöneten Mars, burcunuzda seyrine başladığında kendinizi ortaya koyabilecek, hedefiniz yönünde ilerleyebileceksiniz. Böylece Koç burcu geçişinde yaşanabilecek sıkıntıları kolaylıkla aşabileceksiniz.


    İkizler

    Sevgili İkizler 21 Mart saat 00:45-20 Nisan saat 12:42 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş, yeni hedefler belirleyeceğiniz zamandır. Koç burcu zamanları tabiatın uyanışı ve hayatın canlanması demektir. Bu enerji altında İkizler aktif gücünü açığa çıkararak mücadeleci kimliğini ön plana alarak hırsla başarıya odaklanabilir. Böylece hem moraliniz hem de fiziksel gücünüz yerine gelmeye başlar. Bu süreçte, yeni bir adım atma yönünde güven duygunuz tamdır. Ancak şartlara da bakmakta yarar görüyorum. Düşüncelerinizi öne sürerken, başkalarının farklı düşünebileceğini de göz önüne alınız. İlişki ve çocuk sahibi olma gibi konularda ise aceleci davranmayınız. İyice bir düşününüz. 31 Mart sonrası bu geçişi yöneten Mars-Boğa burcunda ilerlediğinde, sizler de hedeflerinizi maddi ve manevi anlamda tekrar gözden geçirerek daha sabırlı, dikkatli hareket edebileceksiniz.


    Yengeç

    Sevgili Yengeçler 21 Mart saat 00:45-20 Nisan saat 12:42 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş, kariyer hayatınız, toplum içindeki konumunuzu belirleme yönünde destekleyici son bir süreçtir. Bu dönemi olumlu yönde değerlendirmek için hedeflerinizi gözden geçiriniz. Koç burcunda ilerleyen bir Güneş, ileriye atılarak kendinizi ifade etmek anlamı taşır. Belirli bir alanda odaklanarak, girişimci düşünerek kafanızın içindekileri yürürlüğe koyabilirsiniz. İş değişimi, özgür çalışmak, kendi işinizi kurmak gibi konularda ben bu dönemde her şeyi enine boyuna düşünmenizi tavsiye ediyorum. Evdeki huzurunuzu mutlaka önemseyiniz. Çünkü işinizdeki verimlilik biraz da buna bağlı. Güneş-Koç burcu geçişini yöneten Mars, 31 Mart tarihiyle Boğa burcunda ilerlediğinde, kendiniz için ilerisi adına maddi ve manevi anlamda hedefler belirleyebilirsiniz.


    Aslan

    Sevgili Aslanlar 21 Mart saat 00:45-20 Nisan saat 12:42 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş süresince kendinizi güçlü bir şekilde dışarıya yansıtmanız anlamına geliyor. Güneş canlılığımızdır, sağlığımızdır, ifade gücümüzdür, güven duygumuzdur. Koç burcu geçişleri siz Aslanların eğitim hayatınızdan ticari yaşamınıza, uzak yerlere seyahatlerinizden çevre girişimlerinize kadar tüm konularda etkilidir. Bu dönemde kendinizi bu konularda aktif hissedeceksiniz. Yenilik yapmaktan yana olacaksınız. Şehir veya ülke değiştirebilir. Oturduğu yerden başka bir yere taşınmayı düşünebilirsiniz. 31 Mart sonrası Güneş-Koç burcu geçişini yöneten Mars, Boğa burcunda seyrine başladığında sizler için, kariyer hayatınızla ilgili konularda kazanmaya dönük şekilde hareket etmek, ayaklarınızı sağlam olarak yere basmaya dikkat etmek önemli hale gelecek.


    Başak

    Sevgili Başaklar 21 Mart saat 00:45-20 Nisan saat 12:42 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş, finansal konular, paylaşımlar, iş ortaklıkları, borç ve alacak meseleleri üzerinde dikkatli olunması gereken süreçtir. Son zamanlarda bazıları, iş ortaklığında problemler yaşarken kimileri, anlayışsız veya bencil bir eş, iş ortağı nedeniyle mali ve manevi anlamda zorlanıyor. İşte Koç burcunda ilerleyen Güneş, bu meseleler üzerindeki belirsizliklerin, zaman olgusunu mutlaka göz önüne alarak düşünmeniz gerektiğini işaret ediyor. Bu dönemde dikkat edilmesi gereken nokta, riskten uzak durmanızdır. Önünüzü göremediğiniz, size zarar veren kim veya ne varsa bunları tekrar gözden geçiriniz. Maddi konularda da lütfen hesabınızı biliniz. Güneş-Koç burcu geçişini Mars yönetmektedir. 31 Mart sonrası Boğa burcunda ilerleyecek. O tarih sonrası girişimlerinizde güvence olgusu daha belirginleşecek ve sizler için daha olumlu adımlar atmak, hedefler belirlemek mümkün olacaktır.


    Terazi

    Sevgili Teraziler 21 Mart saat 00:45-20 Nisan saat 12:42 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş, ilişkilerde test süresi anlamına geliyor. Partnerinizle sanki birbirinize ayna tutmuş gibi, aranızdaki benzerlikleri veya farklılıkları tespit edeceksiniz. Burada önemli olan hem adil ve tarafsız bir şekilde beraberliğinize bakmak hem de düşünmeden kararlar vermemektir. Aranızdaki sorunları, sevgi-saygı-güven olguları çerçevesinde ele almak lazım. Kişisel anlamda karşı taraf bu tarihler arasında baskın kimlikte olabilir. Kendi arzu ve isteklerini ön planda tutabilir. Size muhalifmiş gibi davranabilir. Bunlara da dikkat edelim. İlişkisi olmayanlar, bu süreçte karşılaştıkları kişinin, kendinden emin hallerinden etkilenebilirler. Bu her ilişkinin başında olduğu gibi kişiye cazip gelse de, biz en başında birbirimize karşı açık ve dürüst yaklaşımlara, öncelikle birbirimizi tanımaya önem verelim. Bu geçişi yöneten Mars, 31 Mart sonrası Boğa burcunda seyrine başladığında, ilişkide finansal durum, paylaşım, cinsellik, sadakat, güvenilirlik gibi olgular hedefte olacak. Bunları da bir hayli önemseyeceğiz.


    Akrep

    Sevgili Akrepler 21 Mart saat 00:45-20 Nisan saat 12:42 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş etkisi altında, iş hayatınızda kendinizi kabul ettirmek, sıkı çalışmak ve bulunduğunuz alanda güçlü olmak arzusu duyabilirsiniz. Bunlar tabii ki olumludur. Ancak bu geçişte dikkat etmeniz gereken nokta, aceleci kararlar vermemektir. Sabırsızlık, yaptığınız işten çabuk sıkılmak, yeni bir şeyler yapayım derken yanlış kararlar vermek mümkündür. O nedenle lütfen şartları iyice gözden geçiriniz. İş ortamında agresif davranmayınız. Plan ve projelerinizi akıllıca bir daha ele alınız. Detayları es geçmeyiniz. Eğer alternatifiniz güçlü değilse, mevcut işinizi değiştirmeyiniz. 31 Mart sonrası bu geçişi yöneten Mars-Boğa burcunda seyrine başladığında sizler için ilişkilerinizde sadakat kadar, partner veya iş ortağınızla alakalı konularda sadakat, güvenirlik, sağlamlık olguları fazlasıyla önemli hale gelecek.


    Yay

    Sevgili Yaylar 21 Mart saat 00:45-20 Nisan saat 12:42 tarihleri arasında etkili olacak Güneş Koç burcu seyir döneminde, kendinizi özgür bir şekilde ifade etmekten yana olacaksınız. Zevk aldığınız ne varsa onu yapmak isteyeceksiniz. Enerjiniz gayet yüksek. Aşk hayatınızla ilgili alanda etkili olacak bu geçiş, karşı cinsi etkilemek yönünde size şans vericidir. Ayrıca mücadele gücünüz yüksektir. Yeni tanışmalar, yeni heyecanlar, hayatın farklı yanlarını yaşamak arzunuz yoğun olacaktır. Eğlence, spor ve aktivitelerde sizi görebiliriz. İnsanlar sizi ilgiyle izleyebilirler. Bu geçişi yöneten Mars, 31 Mart itibariyle Boğa burcunda seyrine başladığında, sizlerin hedefinde çalışma hayatınızla ilgili konularda finansal ve iş güvenliği en az Aşk hayatınız kadar önemli hale gelecek.


    Oğlak

    Sevgili Oğlaklar 21 Mart saat 00:45-20 Nisan saat 12:42 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş süresince yuvadaki huzur, güvenlik ve bütünlüğün sağlamasına özen gösterilmesi gereken zamandır. Tartışmak ve huzuru bozmak yanlıştır. Gergin tepkilerde bulunmak, insanlarla aranızda gerilime yol açabilir. Eğer eviniz, ailenizle ilgili bir yenilik düşünüyorsanız öncelikle iş şartlarınız buna uygun mu, doğru olur mu bir bakmak lazım. Aileleriyle yaşayanların da birlik ve beraberlik içinde hareket etmelerinde fayda var. Başka bir şehre yerleşme veya başka bir eve taşınmak gibi değişimler gündem maddenizde yer alabilir. Şimdi bu geçişi Mars yönettiği için, 31 Mart tarihine kadar ev sınırları içinde aktif kimliğinizle kontrolü elde tutan kişi olmaktan yanasınız. 31 Mart sonrası Mars-Boğa burcunda ilerlediğinde aşk hayatınız ve yaşamın genelinde hedefiniz güvenilir ilişki, huzur, maddi ve manevi anlamda rahatlama olguları yer alacak. Daha sakin, ne yaptığınızın bilincinde hareket edebileceksiniz.


    Kova

    Sevgili Kovalar 21 Mart saat 00:45-20 Nisan saat 12:42 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş size hem girişimde bulunma gücü sağlıyor hem de kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizde yardımcı oluyor. Devam eden ilişkinizde ipleri elinizde tutmanızı sağlıyor. Bu zaman dilimi içinde kimsenin etkisi altında kalmadan, kararlarınızı uygulamak isteyeceksiniz. Genç ruhlu veya genç yaşta kişilerle daha iyi anlaşabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bu devrede, oldukça hevesli ve coşkunsunuz. Kovalar için özgürlük kavramı ve hızlılık son derece önemlidir. Bu süreç yeni ilişkiler, yeni girişimler değişimler anlamında gayet önemli. Bu geçişin yöneticisi Mars şu aralar Koç burcunda ilerlediği için, kardeşleriniz, çevrenizdeki kişiler, yolculuklar, kendinizi ifade etmek, haksızlıklar olduğunda öne çıkmak dürtünüz bir hayli yüksek. 31 Mart tarihinde Mars-Boğa burcuna geçiş yaptığında ailevi olgular, ailenizin güvenliği, huzur, maddi ve manevi anlamda sizin için önemli olan her ne varsa etkili hale gelecektir.


    Balık

    Sevgili Balıklar, 21 Mart saat 00:45-20 Nisan saat 12:42 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş, siz Balıkların parasal konularda hızlı kararlar vermeniz, aktif hareket etmeniz anlamına gelse de, ben etraflıca düşünmenizden yanayım. Lütfen harcamalarınıza dikkat ediniz. Kredi çekmek, borçlanmak, daha fazla kazanayım diye aceleyle hareket etmek yanlış olabilir. İzlediğiniz yolun doğruluğundan emin değilseniz 31 Mart tarihine kadar daha dikkatli olmakta yarar görüyorum. O tarih sonrası Güneş-Koç burcunu yöneten Mars, Boğa burcunda ilerleyecek. Bu da gösteriyor ki önümüzdeki 10 günlük süreçte finansal konular etkili, ondan sonrasında yakın çevre ilişkileri, maddi konularda sağlam adımlar atmak, girişimlerinizde kazanç ilkesini dikkatli bir şekilde ele almak mümkün hale gelecek.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler