KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    20 Mart Balık burcunda tam Güneş tutulması

    Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, cuma günümüz saat 11.37 itibariyle Balık burcunda oluşacak tam Güneş tutulmasının etkileri altında başlıyor. Bu tutulma, bir yanıyla aşk hayatınız, ailevi yaşamınızla ilgili konularda zihninizi ve bedeninizi sakinleştirme, hayatı oluruna bırakmaya çağırsa da, gökyüzündeki diğer işaretlere baktığımızda siz hem maddi konularda arzulusunuz hem de yenilikler için heveslisiniz. Görülüyor ki bu Tutulma benzetme yerindeyse şarj ediyor ve hedefiniz için harekete geçiricidir.

    Saat 12.29 itibariyle Ay, burcunuzda seyrine başlayacak. Böylece tam Güneş tutulması, sizlerin hedefinizi belirlemek ve bu hedef üzerine gidebilmeniz yönünde bir hayli kuvvetlendiricidir. Sizi engelleyen, önünüzde set oluşturan her ne varsa onu inançla, azimle ilerleyerek aşabilmeniz yönünde de itekleyici bir kuvvettir. Öyle yan gelip yatmanız, kaderden şikayet olmanız yerine, bilhassa potansiyel gücünüzün farkında olarak yenilikçi bir bakış açısıyla hareket etmeniz için sizi heveslendirmektedir. Bu durum, Tutulmanın sadece Balık burcuyla örtüşen zihinsel ve bedensel rehavet hissini değil, burcunuzla örtüşen ateşlendirici, aktif hale getirici yanlarını da vurguladığı için, iki yönlü tesirinin işaret etmektedir.

    Saat 20.15 Ay-Satürn görünümü bu tutulmanın, bildiklerinizi herhangi bir alanda ortaya koyabilmenizi sağlayan bir başka etkisini işaret ediyor. Ailevi konular başta olmak üzere, kariyer, aşk, veya çocuklarla ilgili konular üzerinde de dolaylı etkisini işaret ederken, bunları ciddiyetle ele alarak hayatınızı şekillendirmeniz yönünde de sizi aktif kılıyor. Bir şeyler sizi yoruyor, zorluyor, geriye çekiyor gibi hissediyorsanız hiç üzülmeyiniz. Çünkü bu tutulma üstünüzdeki ağırlıkları kaldırarak, bu meseleleri arzu ettiğiniz şekilde halledebilme anlamında size hırslandırıcıdır. Madem böyle şanssızlıklar veya aksilikler oldu, ancak yılmadım, hayatımı yeniden restore edebilirim demenizi sağlıyor.

    Güneş tutulmasının arzu ettiğiniz alanlarda kendinize güvenerek yol almanızda rehberlik etmesi dileğimle,


    BOĞA

    Sevgili Boğalar, cuma gününe saat 11.37 itibariyle oluşacak Balık burcundaki tam Güneş tutulma etkileri altında adım atacağız. Tutulmalar genel olarak dünyada maalesef ki, tedirgin edici bir gökyüzü olayı olarak görülür. Oysa ki astrolojik olarak doğum haritamızda etkili olduğu alanda, ki birazdan açıklayacağım konularda yaşamınızı geliştirici bir rehber, bir yol, bir kapıdır. Tabii ki bilinçli insanlar bu yönüyle ele almakta ve neyi işaret ettiğini idrak etmeye çalışmaktadırlar. Bu tutulma, geniş manada aileniz, yuvanız, çevreniz, eğitim hayatınızla ilgili konularda ileriye yönelik olarak yaratıcı düşünmenizi, olumlu bir ruh haliyle yaşamı ele almanızı sağlıyor. Egonuzu geriye çekip, dünyaya ılımlı, umutlu bir şekilde yaklaştırıyor.

    Ayrıca oluştuğu bugünkü diğer gökyüzü işaretlerine baktığımızda, saat 12.29 da, Ay-Koç burcunda seyrine başlıyor ve ardından saat 20:15 de Satürn ile bir görünüm yapıyor. İşte bu işaretler, bir parça stres yaratıcı olabilir. Fiziksel ve bedensel anlamda kendinize daha fazla dikkat ve özen göstermeniz gerekir. Bakınız madem durum bu, biz de bunları göz ardı etmeyelim. Enerjinizi doğru şekilde yönlendirmek için sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın. Bir de unutmayalım ki, Venüs burcunuzda ilerliyor. Bu sizleri güçlendirici bir enerjidir. Böylece Tutulmanın işaret ettiği konular üzerinde gayet bilinçli şekilde hareket etmek, maddi-manevi anlamda güçlenmek mümkün gözüküyor. O zaman tedirginliğe değil, gelişmeye kucağımızı açalım, güzel niyetlerle güne adım atalım.

    Güneş tutulmasının arzu ettiğiniz alanlarda kendinize güvenerek yol almanızda rehberlik etmesi dileğimle,


    İKİZLER

    Sevgili İkizler, cuma gününe saat 11.37 itibariyle oluşacak Balık burcundaki tam Güneş tutulma etkileri altında adım atıyoruz. Geniş anlamıyla baktığımızda bu Tutulma, yakın çevre, maddi kazanç elde etme yolunda kariyer planlamanızı yapmanız gerektiğini gösteriyor. İşleri oluruna bırakmak, Allah ne verdiyse diyerek tembellik etmek zamanı değil.

    Çünkü gökyüzündeki diğer işaretlere baktığımızda bu Tutulma, aslında size hedefinize ulaşmanız yolunda destek veriyor. Gruplar, ekip çalışmaları, ileriye dönük düşünmek, harekete geçmek anlamında enerjiniz gayet yüksek. O zaman dağılmadan, şu zihninizi, enerjinizi işinize odaklayınız. Tutulmanın gerçekleştiği bugün saat 12:29 Ay-Koç burcunda ilerleyecek ve saat 20:15 itibariyle Ay-Satürn görünüm yapacak. Bütün bunlar, bu Tutulmanın iki yönlü etkisi olduğunun işaretçisidir. Bir yanıyla iş hayatımızla ilgili ideallerimizi hayata geçireceğiz, diğer yanıyla finansal, çevresel, başkalarıyla ortaklaşa olan tüm maddi ve manevi paylaşımlar yönünde ciddi düşünecek, ayaklarımızı sağlam olarak yere basacak şekilde hareket edeceğiz. İşe yaramayan ortaklıklardan uzak duracağız.

    Güneş tutulmasının arzu ettiğiniz alanlarda kendinize güvenerek yol almanızda rehberlik etmesi dileğimle,


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, cuma gününe saat 11.37 itibariyle oluşacak Balık burcundaki tam Güneş tutulma etkileri altında adım atıyoruz. Bu tutulma, maddi kazanç, girişim, imajınız, hedefiniz yönünde besleyici, inancınızı yükseltici, moralinizi güçlendirici bir etkidir. İnsanlar Tutulmaları maalesef genel olarak tedirgin edici bulurlar. Oysa ki her tutulma bize yol gösteren, rehberlik eden, gelişim yönünde rotamızı belirleyen gayet kıymetli oluşumlardır. Evet hayatta zorluklar var. Ancak sahipsiz değilim diye düşünmenizi sağlayacak bu Tutulma iş hayatınızla ilgili konularda hırsınızı yükseltici, hedefinize varmak yolunda bir hayli istekli olmanızı sağlayacak. Rakiplerinizi devrede bırakmak istiyorsanız, onlarla tartışarak değil, bilakis ilişkilerinize dikkat ederek ilerleyebilirsiniz.

    Saat 12.29 Ay-Koç burcu geçişi ve saat 20.15 Ay-Satürn görünümü, bu Güneş tutulmasının iki yönlü etkisini gösteriyor. Hem kariyerimiz üzerine gitmemizi sağlarken hem de inanç gücümüzü motive ediyor. Evet, her şeye rağmen hayat güzel diyeceğiz. Bir lütuf olarak bize güzelliklerin gelmesini diliyoruz ve geleceğine dair de bir inanç geliştireceğiz.

    Güneş tutulmasının arzu ettiğiniz alanlarda kendinize güvenerek yol almanızda rehberlik etmesi dileğimle,


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, cuma günümüzün önemi, saat 11.37 itibariyle oluşacak Balık burcunda oluşacak tam Güneş tutulmasının bizlere gelişim yönündeki etkisidir. Hangi konularda?
    Bu tutulma bir yanıyla, bugüne dek yaşanmış ve sizi bir hayli üzmüş, tedirgin etmiş, elinizi kolunuzu bağlamış durumların, ayrılıkların, kayıpların yüreğinizdeki izlerini hatırlatıyor. Ancak, bunlar yaşandı, bunlar bir tecrübeydi ve aslında seni büyüttü diyerek rehberlik ediyor. Ve bundan böyle kiminle el sıkışacağını kiminle ilişki kurabileceğini bilmelisin diyor. Ortaklaşa mal, mülk, para bölüşümlerinde akıllıca hareket etmek gerektiğini, iyi niyetini suistimal edebilecek kişilere karşı dikkatli olmanın önemini vurguluyor. Atını sağlam kazığa bağlamanı söylüyor.

    Gökyüzünde bu tutulmanın gerçekleştiği bugün saat 12.29 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerlemeye başlıyor ve saat 20.15 de, Ay-Satürn görünümü gerçekleşiyor. Bunlar Tutulmanın iki yönlü etkisinin işaretçisidir. Sizlerin, kariyer, toplumsal ilişkiler, girişimler yönünde enerjinizin gayet yüksek olduğunu görüyoruz. Demek ki, o kadar zorlayıcı bir gökyüzü oluşumu değil, bilakis bir şeyleri yerli yerine koyabilmeniz, geçmişte yaşadığınız deneyimleri unutmadan, geleceğinizi şekillendirmeniz anlamında finansal konuları çözümlemek, yeni değişimler için azimle ilerlemek, hayata bakış açınızı genişletmek anlamında destek veriyor.

    Güneş tutulmasının arzu ettiğiniz alanlarda kendinize güvenerek yol almanızda rehberlik etmesi dileğimle,


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, cuma gününe saat 11.37 itibariyle oluşacak Balık burcundaki tam Güneş tutulma etkileri altında karşılıyoruz. Bu tutulma, sizi içten içe üzen, yoran ve bağlayıcı olan her türlü ilişkinin veya durumun hatırlatıcısı, yaşanmış tecrübeleri unutmamak gerektiğini vurgulayıcı ve hedefinize göre seçimlerde bulunmanız için uyarıcıdır. Siz ilişki tercihinizi, mevcut beraberliğinizi artık akıllıca yapmayı bilmelisiniz. Bu Tutulma gösteriyor ki, yine ilişkide iyi niyetli düşünebilirsiniz ve yine şefkat arayışı ve gerçekleri göz ardı edici tarzda hareket edebilirsiniz.

    Oysa ki bu tutulmanın gerçekleştiği bugün saat 12.29 da, Ay-Koç burcuna geçiş yapacak ve ardından saat 20.15 de Satürn ile görünüm oluşturacak Bunların tümü, bu tutulmanın çıkarlarınızı bilmeniz, kendinizi düşünmeniz, huzuru, güvenceyi hayatınızda merkez almanız gerektiğini hatırlatıcı yansımalarıdır. Bunları eğer göz önünde tutarsanız, daha düzgün bir ilişki yaşamış ve hayatınızı sağlam temeller üzerine inşa etmiş olursunuz. Zaten tutulmanın da insanın gelişim yolunda attığı yeni adımlar olduğunu düşünürsek, bunların sizin açınızdan ne kadar kıymetli olduğunu daha net anlamış oluruz.

    Güneş tutulmasının arzu ettiğiniz alanlarda kendinize güvenerek yol almanızda rehberlik etmesi dileğimle,


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, saat 11.37 itibariyle oluşacak Balık burcundaki tam Güneş tutulma etkileri altında cuma gününe adım atacağız. Her ne kadar biz insanlar Tutulmaları tedirgin edici bulsak da, aslında astrolojik olarak gelişim yönünde bilhassa önem taşımaktadırlar. Sizin için bu Tutulma geniş anlamda, sosyal ilişkiler, hedefiniz, kariyer hayatınızla ilgili konularda dağılmadan, yaratıcı düşünerek, egonuzun esiri olmadan hizmet ederek, fiziksel sağlığınıza da özen göstererek, moralinizi yüksek tutarak ilerlemeniz gerektiğini vurguluyor. Bir şeyler sizde hassasiyet yaratıyor, şefkat duygunuzu körüklüyor ve sizi asıl yolunuzdan alıkoyuyorsa, burada yanlış bir şey var demektir.

    Oysa ki tutulmanın gerçekleştiği gökyüzüne baktığımızda saat 12.29 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerliyor ve saat 20.15 itibariyle Satürn ile olumlu bir görünüm yapıyor. Sizin öncelikle ikili ilişkiniz, evliliğiniz, iş ortaklığınız konusunda problemlerinizi aşmanız, yerli yerine oturtmanız ve ilişkilerinizde mutlaka seçimlerinizi dengeli olacak şekilde yapmanız yönünde bu tutulmanın hakikaten geliştirici yönleri bulunmakta. Karşı tarafın bencil yaklaşımları veya seçtiğiniz kişilerin sadece kendini düşünüyor oluşu problem yaratıyor. Onun içindir ki, kafanızı sakinleştirip, önünüzdeki asıl soruna odaklanmanız lazım. Yoksa fiziksel ve bedensel anlamda sağlıklı olmak, verimli çalışmak mümkün değildir. İşte bunları bilirsek, ona göre kendimizi geliştirirsek bu tutulmayı gayet olumlu şekilde değerlendirmiş oluruz.

    Güneş tutulmasının arzu ettiğiniz alanlarda kendinize güvenerek yol almanızda rehberlik etmesi dileğimle,


    AKREP

    Sevgili Akrepler, cuma günümüz, saat 11.37 itibariyle oluşacak Balık burcundaki tam Güneş tutulma etkileri altında başlayacak. Kariyer hayatınız, eğitimden ticarete kadar olan hedefleriniz, hayatı ele alış biçiminizin ardındaki sizi hayata bağlayan tek gücün aşk olduğunu vurguluyor. Aşk sizin için moral ve itekleyici bir güç. Her şeyde başarılı olmanın, mutlu yaşamanın ön koşulu aşk ile yaşamaktan geçiyor. Bu tutulma aşkın ne kadar kıymetli ve zengin bir olgu olduğunu vurgulayıcıdır.

    Tutulmanın gerçekleştiği bugün, saat 12.29 itibariyle Ay-Koç burcunda seyrine başlayacak ve ardından saat 20.15'te, Satürn ile görünüm oluşturacak. Bunlar tutulmanın en önemli göstergeleri olup iki yönlü etkisinin de işaretçisidir. Böylece, çalışma hayatınıza, sağlığınıza, işinize odaklanmanız, hedef belirlemeniz ve mücadele etmeniz gerekiyor. Çünkü gerçekten huzurlu bir ilişki yaşamak için, seçimlerimizi de doğru yapmak zorundayız.

    Güneş tutulmasının arzu ettiğiniz alanlarda kendinize güvenerek yol almanızda rehberlik etmesi dileğimle,


    YAY

    Sevgili Yaylar, cuma gününe saat 11.37 itibariyle oluşacak Balık burcundaki tam Güneş tutulma etkileri altında adım atıyoruz. Yüksek eğitim, ticari konular, girişimlerimiz, maddi ilişkilerimiz, yatırımlar, miras bölüşümü, kredilerle ilgili konularını bu Tutulma gündemimize taşıyor. Ev içinde, alevi ilişkilerde ve geleceğimizi teminat altına alma yönünde inancımızı yükseltiyor. Ektiğimiz güzellikleri, niyetimizin karşılığını almak istiyoruz. Bizi duyarlı kılıyor. Her şey güzel olacak, olmalı diye düşündürüyor. Kaderin ne olduğunu, tevekkülün anlamını artık biliyoruz. Ancak tabii ki hayalci davranmayacağız. Hesabımızı da iyi yapacağız.

    Bu tutulmanın saat 12.29 Ay-Koç burcu geçişiyle ve de saat 20.15 Ay-Satürn görünümüyle örtüşmesi onun iki yönlü etkisinin işaretçisidir. Aşk hayatımızı canlandırıyor, aktif hale getiriyor, kendimizi ifade gücümüzü yükseltiyor. Harekete geçiyoruz. Çünkü maddi ve manevi anlamda güçlenmekten yanayız.

    Güneş tutulmasının arzu ettiğiniz alanlarda kendinize güvenerek yol almanızda rehberlik etmesi dileğimle,


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, cuma gününe saat 11.37 itibariyle oluşacak Balık burcundaki tam Güneş tutulma etkileri altında adım atıyoruz. Bu tutulma, başkalarıyla olan her türlü maddi ve manevi anlamdaki paylaşımlar, evliliğimiz, iş ortaklığımız, ikili ilişkilerimiz yönünde iç görümüzü yükseltiyor. Duyarlıyız, insanız, şefkatliyiz ve güzellikleri diliyoruz. Kavgaları bir yana bırakıp çevremizle bir bütün halinde olmamızı destekliyor. Güzel niyetlerle hayatı ele almamızda yardımcı oluyor.

    Bu tutulmanın gerçekleştiği günkü gökyüzü konumlarına baktığımızda, saat 12.29 Ay-Koç burcu geçişi ve saat 20.15 Ay-Satürn görünümüyle örtüşmesi, iki yönlü etkisini gösteriyor. Böylece ailevi ilişkilerimiz, yerleşim yerimiz, yuvamızla ilgili konularda bir hayli aktifiz. Yenilik istiyoruz, girişimde bulunmaktan yanayız. Artık bir şeylere tahammül etmek, aynı hayatı sürdürmekten yana değiliz. Ayrıca bu Tutulma, aşk hayatımızla ilgili konular da huzuru bilhassa önemsediğimizi gösteriyor. Bütün bu konularda cesaretle kendimizi ortaya koyabilmemizde teşvik edici oluyor.

    Güneş tutulmasının arzu ettiğiniz alanlarda kendinize güvenerek yol almanızda rehberlik etmesi dileğimle,


    KOVA

    Sevgili Kovalar, cuma günümüzün saat 11.37 itibariyle oluşacak Balık burcundaki tam Güneş tutulma etkileri altında başladığını ve bu tutulmanın iki yönlü belirleyici etkisi olduğunu belirtmek isterim. İkili ilişkimizde ve çalışma hayatımızla ilgili konularda kazanç anlamındaki işlerin dikkatlice gözden geçirilmesinde önem taşıyor. Yaptığımız işin, bize verdiği haz kadar, kazanç getirici oluşu da önemli tabii ki. Kazanç derken, bu tutulmanın özünde başka faktörler de önem taşıyor.

    Bu faktörler saat 12.29 itibariyle Ay-Koç burcu ilerleyişi ve saat 20.15 Ay-Satürn görünümüyle örtüşmesidir. Bütün bunlar gösteriyor ki, bu tutulma, hem girişim hem cesaret anlamında da gayet hırsla öne atılacağımızın göstergesidir. Girişimci olacağız, hedefimize kilitleneceğiz ve amacımıza yönelik tarzda hareket edeceğiz. Ayrıca ev içinde, ailevi ilişkilerimizdeki huzur olgusunu gözeteceğiz. Hatta bir ev sahibi olmak, bir yuva kurmak, hayatımıza yeni bir sayfa açmak arzusuyla ilerleyeceğiz. İleriye dönük olarak düşüneceğiz. Çocuklarımız varsa onlarla ilgili sorumluluk alacağız, sağlığımıza önem vereceğiz, verimli çalışmak için daha dikkatli seçimlerde bulunacağız. Kardeşlerimiz, çevremizdeki insanlar, yaşadığımız dünyayla ilgili meseleler üzerinde önemle duracağız.

    Güneş tutulmasının arzu ettiğiniz alanlarda kendinize güvenerek yol almanızda rehberlik etmesi dileğimle,


    BALIK

    Sevgili Balıklar, saat 11.37 itibariyle oluşacak Balık burcundaki tam Güneş tutulma etkileri altında cuma gününe adım atıyoruz. Bu tutulma, çalışma hayatınız, sağlığınız, aşk yaşamınız, çocuklarla ilgili konularda güzel bir niyetle, hayatı kucaklama, ilerleme arzunuzu simgeliyor. Yaşamınızı güzelleştirecek, canlandıracak, keyifle yol alabileceğiniz, hayallerinizi gerçekleştireceğiniz bir yaşam düşlüyorsunuz. Her şey ahenkli, birlik ve bütünlük içinde olsun, neyse gönlümden geçenler, onlar bana nasip olsun diye dileklerde bulunacaksınız.

    Bu tutulma saat 12.29 Ay-Koç ve ardından saat 20.15 Ay-Satürn geçiş ve görünümüyle örtüşerek, sizi kazanç anlamında bir hayli istekli, girişimci ve cesur kılıyor. Böylelikle canla başla çalışabilir, hayatınıza yeni bir sayfa açabilmek ve yön verebilmek için kendini yönlendirebilme gücünüz var. Diyor ki, kendine, hayata inanmaktan asla vazgeçme, aktif ol, yeteneklerini hayata geçirerek kazanç elde etmekten vazgeçme. Hani Balıklar pek öyle parasal konularda hırslı değillerdir. Ancak bu tutulmanın iki yönlü etkisiyle sizleri bu anlamda bir hayli aktif görebiliriz. Çünkü tutulma güzellikler ve huzur duygusuyla kazanç elde etmeniz için sizi itekleyici bir olgudur.

    Güneş tutulmasının arzu ettiğiniz alanlarda kendinize güvenerek yol almanızda rehberlik etmesi dileğimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler