KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    16-22 Mart 2015 haftalık burç yorumları

    Bu hafta sizi neler bekliyor?

    [Nasıl TV - Koç burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Mart arası: 17 Mart tarihinde başlayacak Venüs-Boğa geçişinde, aşkta sadakati önemseriz. Değerlerimize bizim kadar sahip çıkacak bir sevgili ararız. Sevgilimizin bize saygı duymasını bekleriz. Bekar Koçlar bu dönemde çalışan kişileri, hali vakti yerinde olan insanları tercih ederler. Cinselliğimizi ön planda tutarız.
    20 Mart tarihinde Balık burcunda Tam Güneş Tutulması meydana gelecek. Bu tutulma, bir yanıyla aşk hayatınız, ailevi yaşamınızla ilgili konularda zihninizi ve bedeninizi sakinleştirme, hayatı oluruna bırakmaya çağırsa da, gökyüzündeki diğer işaretlere baktığımızda siz hem maddi konularda arzulusunuz hem de yenilikler için heveslisiniz. Görülüyor ki bu Tutulma benzetme yerindeyse şarj ediyor ve hedefiniz için harekete geçiriyor.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Mart arası: 16 Mart tarihinde iş hayatınızla ilgili konularda zihniniz biraz karışabilir. Ne yöne gitmeli, nasıl kararlar vermeli, bunları tam olarak oturtmak zor olabilir. Karşınıza çıkan engeller veya zorluklar aslında uyarıcıdır. Sizin aklınızı başınıza toplamanız, işlerinizi daha düzgün şekilde yapmanız, gereksiz meselelerin üzerinde durarak vakit kaybetmemeniz içindir.

    PARA

    16-22 Mart arası: 17 Mart tarihinde Venüs-Boğa burcunda ilerleyecek. Maddi kazanç, huzur, güven ve konfor duygumuz ön planda olacak. Seçkin bir zevk anlayışımız olacak ve kaliteli olana yöneleceğiz. Elimizde olanı koruruz. Paranın gücünün farkına varırız. Gördüğümüz kaliteli ve uzun seneler kullanacağımız ürünleri tercih ederiz.


    [Nasıl TV - Boğa burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Boga-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)


    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Mart arası: 17 Mart tarihinde Venüs burcunuz üzerinde transitine başlıyor. Güven duygusu veren işler, ilişkiler. Güzellikleri satın almamızı sağlayan para ve sağlamlık duygusu uyandıran her şeye sahip olmak isteği dönemin etkileri arasında yer alıyor. Hem dış dünyada hem de kendi içinizde huzur, güven ve sağlamlık yönünde olumlu gelişmeleri simgeliyor. Fiziki anlamda sizi çekici kılıyor.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Mart arası: 17 Mart tarihindeki burcunuzda ilerleyecek Venüs, elit ortamlarda bulunmak, çalışmak, yaşamak arzumuzu güçlendirecek. Huzur hissi veren bakım, estetik, güzellik ürünleri, müzik ve ağız tadının önemsendiği meslek sahipleri için kazandırıcı bir dönem olacaktır. Yönetici olduğu bir burçta ilerlemesi, onun güçlü ışığından, nimetlerinden, olumlu niteliklerinden yararlanmanız anlamına geliyor. 20 Mart tarihindeki Tam Güneş Tutulması Balık burcunda gerçekleşecek. Aileniz, yuvanız, çevreniz, eğitim hayatınızla ilgili konularda ileriye yönelik olarak yaratıcı düşünmenizi, olumlu bir ruh haliyle yaşamı ele almanızı sağlıyor. Egonuzu geriye çekip, dünyaya ılımlı, umutlu bir şekilde yaklaştırıyor. Ancak gökyüzündeki diğer işaretlere baktığımızda, bir yandan da kendi içinizde gergin olduğunuzu, fiziksel ve bedensel anlamda zorlandığınızı görüyoruz. Enerjinizi doğru şekilde yönlendirmek için sağlığınıza özen göstermeyi unutmayınız. Venüs burcunuzda ilerliyor. O toparlanmanızı sağlayacaktır.

    PARA

    16-22 Mart arası: Maddi konularda 16 Mart tarihinde finansal bölüşümler, ortaklaşa mal ve mülk meseleleri iyice gözden geçirilmelidir. Bir takım anlaşmazlıklar, engellemeler meydana gelebilir. Ortağınız, eşiniz veya başka kişilerle mali konularda yaşanabilecek iletişim sorunlarına karşı dikkatli olunmalıdır.


    [Nasıl TV - İkizler burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Ikizler-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)


    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Mart arası: 17 Mart tarihinde Boğa burcunda ilerleyecek Venüs süreci huzur bulmak, güven duymak, rahatlamak ve sizi rahatsız eden her şeyden uzak durmak arzunuzu işaret eder. Kendinizi yormak ve üzmek istemezsiniz. Fiziksel ve duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda geriye çekilip, olan bitene bakarsınız. Suya sabuna pek dokunmadan, fazla zora gelmeden yaşamak istersiniz. Size göre aşk, ruhumuzu canlandıran, hayatı güzel yaşamımızı sağlayan bir duygudur. Bunun dışındaki ihtimaller yorucudur. Sizin de yorulmaya, üzülmeye müsaadeniz yoktur. Sanat, müzik, huzurlu ve seçkin ortamlarda bulunma arzusu, dönemin etkileri arasında yer alır.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Mart arası: 16 Mart tarihinde evliliğiniz, iş ortağınız veya rakiplerinizle aranızda iletişimsel anlamda zorluklar yaşanabilir. Anlaşmazlıkların ardında yatan en önemli sorun görüş, inanç, hayata bakış açınızın farklılığıdır. Bu farklılık karşısında kaygısız olmak, görmezden gelmek pek mümkün değildir. Problemin çözülmesi için, her iki tarafın da kendini ayarlamasında yarar vardır.

    PARA

    16-22 Mart arası: 20 Mart tarihinde Balık burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, yakın çevre, maddi kazanç elde etme yolunda kariyer planlamanızı yapmanız gerektiğini gösteriyor. İşleri oluruna bırakmak, Allah ne verdiyse diyerek tembellik etmek zamanı değil. Çünkü gökyüzündeki diğer işaretlere baktığımızda bu Tutulma, aslında size hedefinize ulaşmanız yolunda destek veriyor. Gruplar, ekip çalışmaları, ileriye dönük düşünmek, harekete geçmek anlamında enerjiniz gayet yüksek. O zaman dağılmadan, şu zihninizi, enerjinizi işinize odaklayınız.


    [Nasıl TV - Yengeç burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yengec-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)


    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Mart arası: 17 Mart tarihinde Venüs-Boğa burcunda ilerleyecek. Aile ilişkilerinde huzur, yarınlarımızı garanti altına arzusu öne çıkacak. Ağzımızın tadı yerinde olsun isteyeceğiz. Güven duygusunu önemseyeceğiz. İşimizden evimize geldiğimizde, her anlamda kendimizi rahat hissetmek isteyeceğiz. İlişkilerde güven uyandıran kişiyi tercih edeceğiz. Huzurumuzu kaçıran insanlardan, ortamlardan uzak durmaya çalışacağız. Değer verdiğimiz, inandığımız her şeyin arkasında duracağız.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Mart arası: 16 Mart tarihinde sizin görüşleriniz, inandığınız doğrular, hayalleriniz, çalışma ortamınızdaki insanlarla uyuşmayabilir. Sınırlanmaktan hoşlanmadığınız gibi, düşüncelerinize, planlarınıza uymayan bir takım işlerin veya durumların karşınıza çıkması rahatsız edici olabilir. Denetlendiğinizi, işinizde verimsiz ve tatminsiz çalıştığınızı, iyi niyetinizin kıymetinin bilinmediğini, anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz. 20 Mart tarihinde Balık burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, maddi kazanç, girişim, imajınız, hedefiniz yönünde besleyici, inancınızı yükseltici, moralinizi güçlendirici bir etkidir. Evet hayatta zorluklar var. Ancak sahipsiz değilim diye düşünmenizi sağlayacaktır. Tutulmanın gerçekleştiği gökyüzü tablosuna baktığımızda iş hayatınızla ilgili konularda hırsınızın yükseldiğini, hedefinize varmak yolunda bir hayli istekli olduğunuzu görüyoruz. Rakiplerinizi devrede bırakmak istiyorsanız, onlarla tartışarak değil, bilakis ilişkilerinize dikkat ederek ilerleyebilirsiniz.

    PARA

    16-22 Mart arası: 17 Mart tarihindeki Venüs-Boğa geçişinde, kazanmak ve kazandığımızın tadını çıkarmak, güvence unsuru taşımayan her şeyden uzak durmak isteyeceğiz. Seçkinliği önemseyeceğiz. Evimizle ilgili alışverişlerimizde uzun ömürlü ve garantili olanı tercih edeceğiz. Konforu önemsediğimiz kadar, paramızı nereye yatırdığımızın da bilincinde olacağız.


    [Nasıl TV - Aslan burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Aslan-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)


    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Mart arası: 20 Mart tarihinde Balık burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, bugüne dek yaşanmış ve sizi bir hayli üzmüş, tedirgin etmiş, elinizi kolunuzu bağlamış durumların, ayrılıkların, kayıpların yüreğinizdeki izlerini hatırlatıyor. Bunlar yaşandı, bunlar bir tecrübeydi ve aslında seni büyüttü diyor. Ve bundan böyle kiminle el sıkışacağını kiminle ilişki kurabileceğini bilmelisin diyor. Ortaklaşa mal, mülk, para bölüşümlerinde akıllıca hareket etmek gerektiğini, iyi niyetini suistimal edebilecek kişilere karşı dikkatli olmanın önemini vurguluyor. Atını sağlam kazığa bağlamanı söylüyor. Gökyüzünde tutulmanın gerçekleştiği güne baktığımızda zaten kariyer, toplumsal ilişkiler, girişimler yönünde enerjinizin gayet yüksek olduğunu görüyoruz.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Mart arası: 17 Mart tarihi itibariyle Venüs-Boğa burcunda seyrine başlıyor. İşinizde huzur, maddi ve manevi anlamda güvence olguları bir hayli öne çıkıyor. Bu süreçte uzun vadeli düşünecek ve garantili işi tercih edeceksiniz. Eğer mevcut işinizde gelecek görmüyorsanız veya yeni bir iş düşünüyorsanız, bu süreçte şöyle enine boyuna düşününüz. Bu dönemde işinizdeki saygınlığı karmaşadan uzak durmayı önemseyeceksiniz. Sürekli baskı kuran, kendi bildiğinin doğru olduğunu düşünen kişilerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

    PARA

    16-22 Mart arası: 16 Mart tarihinde, finansal anlamda hesaplarınızı, ilişkilerinizi, birileriyle olan paylaşımlarınızı dikkatlice gözden geçirmelisiniz. Çünkü bazı durumlar sizi sınırlayabilir. İstediğiniz gibi hareket etmenizin önüne geçebilir. Aşk hayatınız, çocuklarla alakalı meseleler, sosyal aktiviteler, zevk aldığınız konularda denetim altına alınabilirsiniz. Siz iyi niyetli düşündükçe, daha fazla zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Bütün bunlar zihninizin karışmasına neden olabilir.


    [Nasıl TV - Başak burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Basak-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)


    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Mart arası: 17 Mart tarihinde, ilişkilerde, aile hayatında sağlamlık, huzur, güvenlik, kalıcılık, birlik, sevgi olgularının güçlendirilmesi gerekiyor. Venüs-Boğa burcu seyri, duygusal anlamda huzura duyulan ihtiyacı, kaliteli olana ulaşma arzusunu simgeler.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Mart arası: 17 Mart tarihindeki Venüs-Boğa burcu sürecinde, hayatımızda neyin önemli veya önemsiz olduğu üzerine düşüneceğiz. Ahlaki açıdan değer yargılarımızı koruyup gözeteceğiz. Elimizdekinin kıymetini bileceğiz, üretime de önem vereceğiz. Özel veya iş ilişkilerinde hakkımızın çiğnenmesine izin vermeyeceğiz. Yeri geldiğinde savunmayı, sınır çizmeyi, kazanmayı göz önüne alabileceğiz. Hemen güvenmeyeceğiz. Prensiplerinize sahip çıkabileceğiz. Ticari ilişkilerde garanti arayacağız. İleriye bakarak, bu yararlı olur bu zarar verir diyerek kendimizi koruyacağız.

    PARA

    16-22 Mart arası: 17 Mart tarihinde Venüs-Boğa burcunda ilerleyecek. İşimizden elde ettiğimiz kazancımız üzerinde bilhassa duracağız. Para kazanmak ve hedefimize ulaşmaktan yanayız. Tercihlerimizi yaparken, garantili olanı ve ilerisi adına güvence sağlayanı tercih edeceğiz. Yatırım ve ihtiyaçlarımızı karşılamada da yine bu iki unsuru önemseyeceğiz.


    [Nasıl TV - Terazi burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Terazi-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Mart arası: 17 Mart tarihinde, ilişkilerde, aile hayatında sağlamlık, huzur, güvenlik, kalıcılık, birlik, sevgi olgularının güçlendirilmesi gerekiyor. Venüs-Boğa burcu seyri, duygusal anlamda huzura duyulan ihtiyacı, kaliteli olana ulaşma arzusunu simgeler.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Mart arası: 16 Mart tarihinde çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda işlerinizi bilinçli bir şekilde gözden geçirmelisiniz. Çünkü sağlam ve doğru şekilde ilerlemenin, mücadelede başarılı olmanın yolu iyi bir planlamadan geçiyor. Şu sıralar işler yavaş ilerliyor, sizi düşündürüyor olabilir. Ancak ideallerinizi gerçekleştirmek, sizin sabrınıza bağlıdır. 20 Mart tarihinde Balık burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, sosyal ilişkiler, hedefiniz, kariyer hayatınızla ilgili konularda dağılmadan, yaratıcı düşünerek, egonuzun esiri olmadan hizmet ederek, fiziksel sağlığınıza da özen göstererek, moralinizi yüksek tutarak ilerlemeniz gerektiğini vurguluyor. Bir şeyler sizde hassasiyet yaratıyor, şefkat duygunuzu körüklüyor ve sizi asıl yolunuzdan alıkoyuyorsa, burada yanlış bir şey var demektir. Oysaki Tutulmanın gerçekleştiği gökyüzüne baktığımızda sizin öncelikle ikili ilişkiniz, evliliğiniz, iş ortaklığınız konusunda problemleri aşmanız lazım. Karşı tarafın bencil yaklaşımları veya seçtiğiniz kişilerin sadece kendini düşünüyor oluşu problem yaratıyor. Onun içindir ki, kafanızı sakinleştirip, önünüzdeki asıl soruna odaklanmanız lazım. Yoksa fiziksel ve bedensel anlamda sağlıklı olmak, verimli çalışmak mümkün değildir.

    PARA

    16-22 Mart arası: 17 Mart tarihinde Venüs-Boğa burcunda ilerleyecek. Maddi ve manevi anlamda güvence olgusu, ilişkilerde ön planda olacak. Eş veya iş ortaklıklarında her iki taraf da kendisini garanti altına almak isteyebilir. Eğer taraflar olarak ortaklaşa mal ve para paylaşımında en başında anlaşmış iseniz, bu süreçte yatırım için birlikte karar verir, paranızı sağlam şekilde yönlendirirsiniz. Ancak tam tersine, aranızda mal, mülk, para konusunda sorunlar yaşanıyorsa, bu dönemde her iki taraf da kendi geleceğini düşünmeyi, parasını harcamayı tercih edebilir. Yeni başlayan ortaklık veya ilişkilerde güvence unsuru bir hayli önemsenir. Hali vakti, kazancı yerinde olan kişileri veya iş ortaklarını tercih edebilirsiniz.


    [Nasıl TV - Akrep burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Akrep-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Mart arası: Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda, 16 Mart tarihindeki görünüm, hislerimizin mantığımızın önüne geçebileceğini işaret ediyor. Güzel bir şeyler duymaya, rahatlamaya ihtiyaç duyuyoruz. Ancak bütün bunların bize yarar veya olabilecek zararlarını iyice ölçüp tartmak gerekiyor. 17 Mart tarihinde Venüs-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu geçiş ilişkilerde ciddiyet dolu konuşmaların, paylaşımın, ortak hareket etmenin, birlikte yol almanın, kısaca biz olmak adına gerek maddi ve gerekse manevi açıdan el birliği yapmak anlamına gelir. İlişkisinde sorun olanların sadakat, güven, huzur, saygı ve sevgi ilkelerini yeniden gözden geçirmelerinde yarar var. Yeni tanışanlar da aynı şekilde bu hususlar üzerinde durmalılar.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Mart arası: 20 Mart tarihinde Balık burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, kariyer hayatınız, eğitimden ticarete kadar olan hedefleriniz, hayatı ele alış biçiminizin ardındaki en büyük isteğiniz aşk. Aşk sizin için moral ve itekleyici bir güç. Her şeyde başarılı olmanın, mutlu yaşamanın ön koşulu aşk ile yaşamaktan geçiyor. Bu tutulma aşkın ne kadar kıymetli ve zengin bir olgu olduğunu vurgulayıcıdır. Ancak Tutulmanın gerçekleştiği gökyüzündeki diğer işaretlere baktığımızda görüyoruz ki, çalışma hayatınıza, sağlığınıza, işinize odaklanmanız, hedef belirlemeniz ve mücadele etmeniz de gerekiyor. Çünkü gerçekten huzurlu bir ilişki yaşamak için, seçimlerimizi de doğru yapmak zorundayız.

    PARA

    16-22 Mart arası: Maddi konularda 16 Mart tarihindeki görüşmeler, haberler veya gelişmelerin aslını astarını iyice öğrenelim. Çünkü maddi anlamda zorlukları aşayım derken, üzerinde hesap kitap yapmadan verilecek bir karar, daha sonra değişebilir, bir işimize yaramayabilir.


    [Nasıl TV - Yay burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yay-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Mart arası: 16 Mart tarihinde, ev içinde, ailevi ilişkilerde veya bir takım özel meselelerde huzurumuzu kaçırabilecek durumlara karşı uyanık olalım. Sırf sorunlardan kaçmak, bizi kısıtlayan her ne varsa ondan uzaklaşmak için fazladan sorumluluk alabiliriz. Şu sıralarda dış dünya üstümüze geldikçe bize kendimizi iyi hissettirecek sözlere ihtiyacımız var. Fakat bütün bunlar bir yere kadar etkilidir bilesiniz.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Mart arası: 17 Mart itibariyle Boğa burcunda ilerleyecek Venüs, çalışma hayatınızdaki verimlilik, huzur ve güven duygusu, maddi ve manevi kazancınız, iş ilişkileriniz, sağlığınız gibi geniş bir alanda önem taşıyor. Huzurlu musunuz, beklentileriniz nedir, güven içinde misiniz, geleceğe dönük düşündüğünüzde kaygılanıyor musunuz yoksa rahatınız yerinde mi? işte bütün bunları Venüs-Boğa geçişinde düşüneceğiz ve duruma bir bakacağız. Bu süreçte, kalıcı olanı isteyeceğiz. İşlerimizi dikkatli ve sabırlı bir şekilde yapacağız. Sıkı çalışacağız ve prensiplerimizden ödün vermeyeceğiz. Venüs lezzet duygusudur. Boğa burcunda kilo alımınıza dikkat ediniz.

    PARA

    16-22 Mart arası: 20 Mart tarihinde Balık burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, yüksek eğitim, ticari konular, girişimlerimiz, maddi ilişkilerimiz, yatırımlar, miras bölüşümü, kredilerle ilgili konuları gündemimize taşıyor. Ev içinde, alevi ilişkilerde ve geleceğimizi teminat altına alma yönünde inancımızı yükseltiyor. Ektiğimiz güzellikleri, niyetimizin karşılığını almak istiyoruz. Bizi duyarlı kılıyor. Her şey güzel olacak, olmalı diye düşündürüyor. Kaderin ne olduğunu, tevekkülün anlamını artık biliyoruz. Ancak tabii ki hayalci davranmayacağız. Hesabımızı da iyi yapmalıyız. Bu tutulmanın gerçekleştiği günkü gökyüzüne baktığımızda görüyoruz ki, aşk hayatımız canlanıyor, kendimizi ifade gücümüz yükseliyor. Harekete geçiyoruz. Çünkü maddi ve manevi anlamda güçlenmekten yanayız.


    [Nasıl TV - Oğlak burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Oglak-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Mart arası: 17 Mart tarihinde Boğa burcunda ilerleyecek Venüs, aşkta güven, huzur ve mutluluk gibi ilkeleri önemsediğimiz zaman dilimidir. Güzelliklere düşkün olacağız. Keyifli yaşamak isteyeceğiz. İlerisi adına düşüneceğiz. Gelir geçer aşklardan uzak duracağız. Bir yuva kurmak, evlenmek, aile olmak isteyeceğiz. Hedeflerimizi gözden geçireceğiz. İş ilişkilerimizi gözden geçireceğiz. Hem sıkı çalışacağız hem de hakkımız olanı isteyeceğiz. Sağlam kararlar alarak güçlenmek, yeteneklerinizi değerlendirmek, varsa çocuklarınızla alakalı meseleler üzerine eğilmek, dönemin etkileri arasında yer alıyor

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Mart arası: 16 Mart tarihinde ruhumuza iyi gelen, kafamızı rahatlatan, güzel duygular hissetmemizi sağlayan iletişimin bizim için önemi büyük. Yakın çevremizde bulunan kişilerle duygusal temasımız bir hayli yüksek olacak. Aslında bütün bunlar tabii ki iyi. Fakat içimizde bir yerlerde hala bizi kaygılandıran, duygularımızı sınırlayan ve bizi kısıtlayan düşünceler yüzünden tatmin olamıyoruz. Bugüne dek yaşadıklarımızın üzerimizdeki izleri için kendimize zaman tanımamız gerekiyor.

    PARA

    16-22 Mart arası: 20 Mart tarihinde Balık burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, başkalarıyla olan her türlü maddi ve manevi anlamdaki paylaşımlar, evliliğimiz, iş ortaklığımız, ikili ilişkilerimiz yönünde iç görümüzü yükseltiyor. Duyarlıyız, insanız, şefkatliyiz ve güzellikleri diliyoruz. Kavgaları bir yana bırakıp çevremizle bir bütün halinde olmamızı destekliyor. Güzel niyetlerle hayatı ele almamızda yardımcı oluyor. Bu tutulmanın gerçekleştiği günkü gökyüzü konumlarına baktığımızda, ailevi ilişkilerimiz, yerleşim yerimiz, yuvamızla ilgili konularda bir hayli aktifiz. Yenilik istiyoruz, girişimde bulunmaktan yanayız. Artık bir şeylere tahammül etmek, aynı hayatı sürdürmekten yana değiliz. Ayrıca bu Tutulma, aşk hayatımızla ilgili konular da huzuru bilhassa önemsediğimizi gösteriyor.


    [Nasıl TV - Kova burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Kova-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Mart arası: 17 Mart itibariyle Boğa burcunda seyrini sürdürecek Venüs huzurlu ve güvenli bir yaşam sürebilme, ailevi ilişkileri düzenleme, yaşadığınız yeri güzelleştirme, maddi-manevi anlamda güçlenme arzusu duyduğumuz zaman dilimidir. Eğer ailevi konularda sorunlar varsa, bu süreçte birbirinize karşı ılımlı şekilde yaklaşmak, birçok meselenin çözümlenmesini sağlar. Bu dönemde evlenmek isteyenler, evini yenilemekten yana olanlar, yatırım yapmak isteyenler, karar vermeden önce hesabınızı çok iyi yapınız.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Mart arası: 17 Mart tarihinde, önceden düşündüğümüz işlerimizi bitirebiliriz. Ev veya büro satın alma, kiralama, gibi konularda iyice düşünelim. Fiyatlara ve şartlara bakalım. Önemli olan uzun vadeli düşünmektir. 20 Mart tarihindeki Tam Güneş Tutulması Balık burcunda gerçekleşecek. İkili ilişkimizde ve çalışma hayatımızla ilgili konularda kazanç anlamındaki işlerin dikkatlice gözden geçirilmesi önem taşıyor. Yaptığımız işin, bize verdiği haz kadar, kazanç getirici oluşu da önemli tabii ki. Kazanç derken, bu Tutulmanın özünde başka faktörler de önem taşıyor. Gökyüzüne baktığımızda görüyoruz ki bu Tutulma, hem girişim hem cesaret anlamında da gayet hırsla öne atılacağımızın göstergesi. Girişimci olacağız, hedefimize kitleneceğiz ve amacımıza yönelik tarzda hareket edeceğiz. Ayrıca ev içinde, ailevi ilişkilerimizdeki huzur olgusunu gözeteceğiz. Hatta bir ev sahibi olmak, bir yuva kurmak, evimizi güzelleştirmek isteyeceğiz.

    PARA

    16-22 Mart arası: 16 Mart tarihinde maddi konularda tabii ki bilinçli düşünmek gerekiyor. Getirisi, götürüsüyle bir işi değerlendirmek lazım. Artık öylesine projeler içinde olamayız. Ciddi anlamda kendimizi, işimizi, sosyal ilişkilerimizi düzenlemek, dikkat etmek gerekiyor. Birileri ne kadar yeterli olup olmadığımızı sınayabilir, test edebilir. Şimdi para kazanmak için daha istikrarlı daha sağlam planlamalara ihtiyacımız olacak. Paramızı harcarken daha dikkatli olalım. Kolay kazanılmıyor çünkü.


    [Nasıl TV - Balık burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Balik-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Mart arası: 17 Mart tarihi itibariyle etkili olacak Venüs-Boğa burcu sürecinde, çevrenizde bulunan kişilerle sağlam, güvenilir, huzurlu, uyumlu, ılımlı şekilde anlaşmayı tercih edersiniz. Sevgi, saygı ve güven ilkelerini ön planda tutarsınız. Rahat, konforlu bir yaşam sürmekten yana olursunuz. Bu dönemde ayaklarınızın sağlam olarak yere bastığına inanmadan hiçbir konuda karar vermezsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Mart arası: 16 Mart tarihinde dış dünya ile temasımızda mantığımızdan ziyade, duygusal düşünmeye açığız. Çünkü iş hayatındaki sorumluluklar, iş ortamındaki insanlarla olan fikir anlaşmazlıkları bizi bir hayli yoruyor. Bizim inandığımız değerler, dışarıyla uyuşmayabilir bugün. İdeallerimizi gerçekleştirmede zorlandığımızı hissedebiliriz. 17 Mart itibariyle Venüs-Boğa burcunda ilerleyecek. Sağlamcı düşünürsünüz, seçkin olanı istersiniz. Var olan değerlerinize sahip çıkarsınız. Kiminle hangi konuda görüşüyor, bağlantıda bulunuyorsanız dürüst olup olmadığına bakarsınız. Birileriyle iş yapıyorsak sözlerinin doğruluğu sizin için gayet önemlidir.

    PARA

    16-22 Mart arası: 20 Mart tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Tam Güneş Tutulması, çalışma hayatınız, sağlığınız, aşk yaşamınız, çocuklarla ilgili konularda güzel bir niyetle, hayatı kucaklama, ilerleme arzunuzu simgeliyor. Yaşamınızı güzelleştirecek, canlandıracak, keyifle yol alabileceğiniz, hayallerinizi gerçekleştireceğiniz bir yaşam düşlüyorsunuz. Her şey ahenkli, birlik ve bütünlük içinde olsun, neyse gönlümden geçenler, onlar bana nasip olsun diye dileklerde bulunacaksınız. Bu Tutulmanın gerçekleştiği günkü gökyüzüne baktığımızda kazanç anlamında bir hayli istekli, girişimci ve cesur olduğunuzu söylemek isterim. Bunun için canla başla çalışabilirsiniz. Bu tutulma, hayatınıza yön vermeniz için size güç aşılıyor. Güzellikler ve huzur duygusuyla kazanç elde etmeniz için ışık oluyor.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler