KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Merkür Balık burcunda

    Merkür, burçları nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 13 Mart saat 05.52-31 Mart saat 04.43 tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Merkür, iş hayatı, yakın çevre veya eğitim hayatınızla ilgili konular üzerinde bilinçli olmak, akıllıca düşünmek gerekir. Dikkat gerektiren ve hesaba dayalı bir meslek sahibiysek bu dönemde dikkatli olmalıyız. Çünkü dikkat dağınıklığı bu sürecin etkileri arasında yer alıyor. Özellikle ticari konularda ve iş hayatınızı ilgilendiren diğer mevzularda konuştuğunuz kişilere ve söylenenlere gerçekçi bir şekilde bakmalı, incelemelisiniz. Mesleğiniz ruhsal danışmanlık, mistik, sezgi, şifaya dayalı olanlar, bu dönemde başarılı çalışmalarda bulunabilirler.


    BOĞA

    Sevgili Boğalar, 13 Mart saat 05.52-31 Mart saat 04.43 tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Merkür, hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında fazla iyi niyetli düşünmeye, durumları net bir şekilde görememe, dostunuzu, düşmanınızı ayırt edememe gibi durumlara yol açabilir. Yardımlaşma hissiniz bir hayli yüksektir. Ancak bunun ayarını bilemediğiniz zaman kendinizden çok başkalarının işine yararız. Aklınızla, mantığınızla durumunuzu gözden geçirmeyi unutmayınız. Duyguların sizi yanıltmasına, tanımadığınız kişilerin sizin iyi niyetinizi kullanmasına izin vermeyiniz. Belli bir mesafe koyarak karşınızdaki kişiyi test ediniz. Mesleği sanat ve mistik çalışmalar, yardımlaşmayla alakalı olan kişiler bu süreçte değerli çalışmalarda bulunabilirler. Aşk hayatınız ve parasal konular üzerinde düşünmemiz yerinde olacaktır.


    İKİZLER

    Sevgili İkizler, 13 Mart saat 05.52-31 Mart saat 04.43 tarihleri arasında, Balık burcunda ilerleyecek Merkür, aile hayatınız başta olmak üzere özellikle mesleki konularda karar vermeden önce mutlaka iyi düşününüz. Zihin kolayca dağılabilir. İşlerinizi yaparken dikkatli olmayı ihmal etmeyiniz. Sanatla alakalı bir mesleğiniz varsa, bu dönemde yaratıcı çalışmalarda bulunabilirsiniz. Bu dönemde önemli olan, işimize gücümüze önem vermek, sorumluluklarımızın farkında olmaktır. Ne, fazla verici davranıp kendimize haksızlık edelim ne de kaderimize küsüp geriye çekilelim.


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, 13 Mart saat 05.52-31 Mart saat 04.43 tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Merkür, doğru olan bilginin önemsenmesi gereken zaman dilimidir. Aklınızı karıştıran durumlarda, mutlaka durup etraflıca düşününüz, araştırınız, analiz ediniz. Empati gücümüz yükselecektir. Kendimizi bir başkasının yerine koyarak düşünürsünüz. Bu uzlaşmazlıkların önüne geçer. Bu süreçte, bir olay olmadan çok önce hissetmeye başlarsınız. Sanatsal alanda çalışanların ilham gücü yükselir. Mistik konulara merak duyabilirsiniz. Duygularınızı yazıya dökebilir, güzel sözlerle ifade edebilirsiniz. Farklı görüşte olan insanları anlayışla karşılayabilirsiniz. Ancak ben, özellikle yeni tanıştığınız insanları çok iyi gözlemlemenizden yanayım. Bazen görünenler yanıltıcı olabilir.


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, 13 Mart saat 05.52-31 Mart saat 04.43 tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Merkür, gerek özel gerek başkalarıyla olan ilişki ve parasal alışverişinizde mantıklı, ölçülü, akıllı davranılması gereken bir dönemdir. Hayali değil, gerçek olanı önemsemeliyiz. Paramızı ve bize emanet edilen parayı iyi koruyalım, hesabını iyi yapalım. Bir yerden borç alıyorsak, kredi çekiyorsak, borcu ödeyebilecek güçte misiniz, sonradan sıkıntı çeker misiniz? birilerine güvenip bir işe kalkışıyorsanız. Bu kişiler doğru mu, değil mi? bunları lütfen iyi analiz ediniz. Fazla açılmayınız. Genelde parasal, ilişki, iş anlamında sizi kimsenin yanıltmasına izin vermeyiniz. Mali hesaplarınızı kontrol ediniz, değerli kağıtlarınızı saklayınız ve muhasebe kayıtlarınızı düzgün tutunuz. İlişkilerde de, karşınızdaki kişiye, söylediklerine dikkat ediniz.


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, 13 Mart saat 05.52-31 Mart saat 04.43 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Merkür süresince ilişkiniz, iş ortaklığınızla alakalı konularda akıllı bir analizde bulunmanın önemi büyük. Merkür Balık burcunda iyi niyetli, hayalci düşünmeye neden olabilir. Nelere dikkat edeceğiz? Öncelikle ilişkimizin sağlamlığı ve niteliği çok önemli. Mevcut ilişkinizde sorunlarınız varsa bunlar tekrarlanıyorsa, akıllı bir şekilde gözlemde bulunmamız yararlı olur. Eğer yeni bir ilişkiye adım atarsak, partnerimizin önceki ilişkilerini, hayata bakış açısını, beraberliğe ve hayata olan yaklaşımını iyi anlayalım.


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, 13 Mart saat 05.52-31 Mart saat 04.43 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Merkür, özellikle çalışanların işlerini dikkatli, özenli ve akıllı biçimde yapmaları gerekecektir. Sanatsal çalışmalar, mistik faaliyetler, şifacılık, doktorluk, hemşirelik, müzik, moda hasta bakımı, evcil hayvanlar, rehabilitasyon gibi mesleklere ilgi duyabiliriz. Sağlık açısından ayaklarımız, soğuk algınlığı, kabuklu yaralar, romatizma ve ağrıların mutlaka doktora gösterilmesi gerekir. İş yerinde veya günlük hayatta birilerinin sözünden, davranışlarından çabucak etkilenebiliriz. Her şeyi kafamıza takmayalım. İlaç alışkanlıklarımıza, alkol alımına dikkat edelim. Beslenmemize özen gösterelim. İşlerimiz yaparken not alalım.


    AKREP

    Sevgili Akrepler, 13 Mart saat 05.52-31 Mart saat 04.43 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Merkür astrolojik olarak, hayallerin güçlendiği, gerçekçi düşünmenin zorlaştığı, sanki güzel bir film izler gibi yaşamı ele almak istediğimiz süreçtir. Aşk, zihnimizi arındıran, bize farklı bir dünyanın kapılarını açan bir rehbere benzer. Romantik yakınlaşmalar, yazışmalar, konuşmalar bizi fazlasıyla etkiler. Ancak ben derim ki, gerçekçi olmayı, ilişkinizi dikkatlice gözden geçirmeyi unutmayın. Bu süreçte, sanatsal faaliyetlere, mistik konulara, hobilerimize zaman ayırabiliriz.


    YAY

    Sevgili Yaylar, 13 Mart saat 05.52-31 Mart saat 04.43 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Merkür, ilişki- iş hayatınız-eviniz ve ailenizle ilgili konuların tarafsız ve gerçekçi bir şekilde ele alınmasında fayda var. İlişkiniz, iş ortaklığınız gibi başkalarıyla alakalı konularda sizi rahatsız eden, yanıltıcı tarzda hareket eden veya hayal kırıklığı yaratan durumlar varsa, bunları bilinçli bir şekilde ele almamız lazım. Bazen karşımızdaki kişiye olan düşkünlüğümüz nedeniyle yanlışları görmeyiz. Ev değiştirme, evden ayrılma, satın alma, ailevi konularda hayalci olmayalım. Bir bakalım duruma. Paramıza, işimize, ilişkimize güvenerek yola çıkmadan önce, durumu iyi analiz edelim.


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, 13 Mart saat 05.52-31 Mart saat 04.43 tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Merkür, sadece çevresel konularda değil, çalışma hayatınız, sağlık, yurtdışı, eğitim, ihtisas, tayin terfi, inanç ve hayata bakış açınızla da birebir ilgilidir. Burcunuzla yapacağı olumlu görünüm, gerek günlük hayatta gerekse çalışma ortamındaki kişilerle olan ilişkinizde iyi niyet ve şefkatle düşünmenin işaretçisidir. Ancak bunun ayarını bilmek gerekir. Sonra oturup, neden böyle davrandı, niye böyle konuştu diye üzülmeyelim. Merkür Balık burcunda hayali düşünmeye, ayrıntıları gözden kaçırmaya neden olur. Lütfen bilinçli olalım. Bu süreç özellikle yaratıcı tarzda çalışan sanatçılar, mistik konularla uğraşan şifacılar, edebiyatla ilgilenen kişiler için gayet yararlıdır. Psikolojik danışmanlık, hastane, eğitim sektörü ve insanlara yardım amaçlı faaliyetlerde bulunabiliriz.


    KOVA

    Sevgili Kovalar, 13 Mart saat 05.52-31 Mart saat 04.43 tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Merkür, parasal kazançlarınız başta olmak üzere parayı harcama şeklinizle de yakından ilgilidir. Ayrıca aşk evinizin yöneticisi olması sebebiyle, aşka bakış açınız, aşkın hayatınızdaki önemi üzerine düşünmenin de belirtecidir. Ancak akılcı düşünmenin önüne geçebilir. Hassasiyeti yükseltir. Detaylar göz ardı edilir. Üzerinde analiz yapılmadan, araştırılmadan verilen yatırım kararları, borç alımları, kredi ve harcamalar problem çıkarabilir. Bu nedenle alacağımıza vereceğimize dikkat etmeli, borçlarımızı zamanında ödemeliyiz. Mistik çalışmalar, sanatla alakalı işler, şifa, danışmanlık gibi alanlardan para kazanabiliriz.


    BALIK

    Sevgili Balıklar, 13 Mart saat 05.52-31 Mart saat 04.43 tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Merkür, ev-ailevi-yerleşim-ilişkinizle alakalı meseleler üzerinde kişisel kararlarınızı gözden geçirmeniz ve bunu gerçekçi bir şekilde yapmanız gereken zaman dilimidir. Merkür burcunuzda, gereğinden fazla özverili davranmaya, sevdiklerinize aşırı düşkünlüğünüz nedeniyle iyi niyetinizin kullanılmasına yol açabilir. Lütfen bilinçli olunuz. Bu süreç home-ofis tarzı çalışanlar, yeni bir yere taşınmayı düşünenler, evle alakalı değişiklik düşünenler, aileyi ilgilendiren kararlar vermek isteyenler için önemli bir zamandır. Ancak her ayrıntının gözden geçirilmesinde yarar vardır. Mistik konularla ilgili çalışanlar, sanatçılar, dansçılar, müzisyenler, şairler için ilham gücünün yüksek olduğu bir zaman dilimidir.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler