KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Günlük burç yorumları (9 mart 2015 pazartesi)

    Pazartesi gününe günlük burç yorumunuzu okuyarak başlayın. Mart ayının dokuzuncu gününde günlük burcunuzu nelerin beklediğini öğrenin. Mynet Astroloji Danışmanı İremsu Mynet.com okuyucuları için yazdı. İşte günlük burç yorumları...

    Günlük burç yorumunuzu okumadan evden çıkmayın... 9 Mart Pazartesi günü Koç burçlarıtek başına bir gün geçirmek isteyebilir. Akrep burçları beraberliklerinde yaşadığı sorunları işine yönelerek unutabilir. Başak burçları boşluk zamanlarını başka işlere yönelerek geçirebilir. Peki diğer burçların günlük burç yorumlarını Mynet AstrolojiDanışmanı İremsu nasıl yorumladı? İşte 9 Mart günlük burç yorumları.

    GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINIZI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

    Koç burçları ilişkilerinde keyifsiz bir gün geçirebilir. Tek başına kalmak, gözlerden uzak durmak isteyebilirsiniz. Bazen makntıklı, bazen duygusal tabırlar içinde olabilirsiniz. Ancak bu noktada dengenin korunması gerekir. Boğa burçlarının tutkuları oldukça yoğun. Çevrelerinizdeki insnaları kendi alanınıza çekmek isteyebilirsiniz. Onları etkileme gücünüz oldukça yüksek. İkizler burçları maddi anlamda dikkat etmesi gereken bir güne başlayabilir. Başkasının uzun sürede yapacağı işi hemen yapabilme olasılığınız oldukça yüksek. Bunu bilerek hareket edebilirsiniz. Bazı insanlar sizi kendi çıkarları için yönlendirebilir bunun için paylaşımlarınıza dkkat etmelisiniz. Yengeç burçları sezgilerinin gücüyle birlikte olacakları tahmin edebilir ancak fikirlerinizi kendinize saklamak isteyebilirsiniz. Kendinize yeni bir düzen yeni bir akış belirlemek isteyebilirsiniz.

    Aslan burçları boşluk etkisinde oldukları için yarım kalan işleri, yarım kalan projeleri bitirme işine yönelebilir. Huzursuzluktan uzak durmka için paylaşıma, işbirliğine yönelebilirsiniz. Başak burçları boşluk zamanını politik davranarak geçirebilir. Maddiyatı düşünebilirsiniz ancak yeni kararlardan uzak durmanızda yarar var. Terazi burçları bugün politik düşünebilir, can sıkan durumlarda sinirlerinize hakim olursanız sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

    Akrep burçları ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları kendinizi işinize vererek unutabilir, aşabilirsiniz. İnandığınız değerlerin peşinden koşmak başarılı olmak arzunuz oldukça yüksek. Yay burçları gerçekleri ve hayalleri ayırabilir bunlar üzerinde düşünebilir. Acele kararlardan kaçınmak gerekir. Sağlığınıza herzamankinden daha fazla önem verebilirsiniz. Oğlak burçları yeni değişimler, harcamalar yapmak istiyorsa bütçelerine göre hareket etmelerinde fayda var. Kova burçları yeni hafyata planlarını, projelerini gözden geçirerek başlayabilir. Politik davranmanız oldukça yüksek. Çevrenize nazik olmaya, yardımcı olmaya çalışmanız size iyi gelebilir. Balık burçları her türlü meseleyi, sorunu gözden geçirebilir. Maddi konular yine gündemizin ön sıralarında olabilir.

    Mart ayı burç yorumlarını okuyun...

    [Koc burcu 2015 Mart ayi burc yorumlari nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)[![](//www.nasil.tv/s/z31/img/elogo.png)](http://www.nasil.tv)

    İremsu kimdir?

    5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler