KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    9-15 Mart 2015 haftalık burç yorumları

    Bu hafta sizi neler bekliyor?

    9-15 Mart haftası, özellikle 11 Mart günü...

    Bazıları hiç endişe etmez, buna gerek yoktur, diye düşünürler. Çünkü eğer bir şeyler yaşanacaksa, bunu önlemek asla mümkün değildir, o zaman sorun da yoktur. Diyelim ki, verdiğim karar istediğim gibi gelişmedi, boşver ne çıkar? Herşeyi önceden tahmin edemem ya...

    Böyle bir görüş yapısında olmak cesaret ister. Ancak benim bu hafta için sizlere tavsiyem aşağıdaki linkte her burç için mevcuttur. Risk nedir, alınmalı mıdır, neler olasılık dahilindedir? Bir inceleyelim mi dostlarım?

    Dalgalar bir gün durulduğunda
    Dingin gönlümün limanına ulaşmak ne şahane
    Hafifçe salınırken kuşkuların dalgasında
    Gülümse dışarıda çarpışan güçlü rüzgarlara... Thomas Moore

    Her ne değişim olacaksa hayrımıza olsun. Mutlu haftalar dileğimle...

    Astroloji Danışmanı İremsu


    [Nasıl TV - Koç burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Mart arası: Aşk hayatınızdaki hareketlenme 10 Mart tarihindeki görünümle bir hayli artıyor. Bütün güçlü yönlerinizi ilişkide en ateşli şekilde gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Doğru bildiğiniz yoldan şaşmadan aşkın peşinden koşabilirsiniz. Bu güçlü enerjiniz aşkta sizi beğenilen, cesur, aktif bir kişi olarak öne çıkarıyor. Önümüzdeki bir gün boyunca aşk size, siz de aşka gülümseye, onunla sarmaş dolaş olmaya hazırlanın.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Mart arası: 11 Mart tarihinde, özgürlük arzusu sizi olur olmadık girişimlerde bulunmaya, yanlış kararlar almaya sevk edebilir. Önünüzü göremediğiniz hangi konuda olursa olsun beklemede kalarak resmin bütünü görmeye çalışınız. Kendinize olan aşırı güven duygunuzun nedeniyle boyunuzu aşan kararlar vermeyiniz. Ne kadar bilginiz var, nerelerde zorluklar yaşayabilirsiniz bunları mutlaka gözden geçiriniz. Yeni başlangıçlarda bulunmadan önce varacağınız sonucu, önünüzdeki seçenekleri ve gücünüzü lütfen hesaba katınız.

    PARA

    9-15 Mart arası: Maddi çıkarlarımızı zedeleyebilecek kişi ve durumlara karşı sert tepkilerde bulunabiliriz. Sözgelimi işimizi iyi yaptığımız halde birileri hakkımız olanı vermemekte ısrar ediyorsa, üzerimizde baskı kuruyorsa buna göz yummayız, gerekeni yaparız. Parasal konularda takibimizi iyi yaparız. Alacağımızın peşini bırakmayız. 12 Mart tarihindeki görünüm, iş veya kişisel anlamda mücadeleci olacağımızın göstergesidir.


    [Nasıl TV - Boğa burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Boga-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Mart arası: 10 Mart tarihindeki görünüm, ikili ilişkilerde partnerinizin hal ve tavırları kendine dönük bir şekilde gerçekleşir. Elinde olmadan, spontan bir şekilde takındığı bu davranışlar, iç dünyanızda sizi bir hayli yorabilir. İkna edici olmayan, hatta bazen sınırını aşan bu davranışların ardındaki sırrı çözmek de kolay olmaz. Ne var ki diye karşılık verir. 12 Mart tarihinde özel veya iş anlamındaki ortaklıklarda bizi bir şeyler içten içe rahatsız edebilir. Bizim ölçülerimize ve prensiplerimize uymayan durumlar yüzünden sıkılırız.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Mart arası: 11 Mart tarihindeki görünüm zorlayıcı olabilir. Hayatın gerçeklerinden kopuk yaşamamalı, güç ve prestij kazanma arzumuzun bizi esir almasına izin vermemeliyiz. Sağlığımıza özel önem göstermeli, ufak rahatsızlıklarımızı hafife almamalıyız. Öfkeden uzak durunuz. Sizi içten içe rahatsız eden hangi mesele olursa olsun bunun üzerinde mantıklı bir şekilde durmakta yarar var. Çünkü dışa yansıtılmayan bu gerginlik, fiziksel ve ruhsal sağlığınız için zorlayıcı olabilir.

    PARA

    9-15 Mart arası: 10 Mart tarihinde, ailenizle ortak bölüşümlü bir miras işinin veya ev alış-satış işlemlerinizin dikkatlice gözden geçirilmesi gerekiyor. Hesabınızı iyi yapınız. 13 Mart itibariyle kazanç evimizin yöneticisi Merkür-Balık burcunda seyrine başlayacak. Maddi açıdan rahat ettirecek kazanç alanları yaratabiliriz. Sanatla alakalı işler, yazı ve edebiyat gibi, mistik faaliyetler, sezgi gücüyle yapılan çalışmalar buna dahildir. Hesabımızı bilme vaktidir.


    [Nasıl TV - İkizler burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Ikizler-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Mart arası: 10 Mart tarihindeki görünüm, ciddi ilişkilerde hareketlendirici, fikirsel anlaşmaları güçlendirici, yeni tanışmaları işaret edicidir. Devam eden ilişkide taraflar birbiriyle olmaktan, ortak aktivitelerde bulunmaktan büyük haz duyarlar. Hedeflerinizin aynı oluşu, motive edici moral sözcükleri, aynı yöne gidiyor olmanın sevinci hakikaten rahatlatıcıdır. Ayrıca sosyal ilişkiler güçlenir. Sizler için bu tarihin olumlu yönde ve bir hayli aktif edici olacağını söylemek isterim.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Mart arası: 10 Mart tarihindeki görünüm bir hayli yüksek enerji anlamına geliyor. Yenilik yapmak, yeni insanlarla bir araya gelmek, özgürce karar vermek ve uygulamak adına önem taşıyor. Beklentilerinizin neler olduğunu bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Yeni planlamalarda bulunmadan önce enine boyuna düşünmelisiniz. Geleceğiniz için bir amaç belirlemeli ve bu amacı gerçekleştirmek neler yapılması gerekiyor bunları ele almalısınız.

    PARA

    9-15 Mart arası: 12 Mart tarihinde çıkarlarımıza uygun şekilde başkalarıyla ortaklaşa çalışmalar yoluyla para kazanabiliriz. Projelerimizi sunduğumuzda insanların dikkatini kolaylıkla çekebiliriz. Eğer kafamızda iyi bir plan varsa buna sponsor olabilecek kişilerle bağlantıya geçebiliriz. Güçlü kişilerden destek alarak mali anlamdaki işlerimizi halledelim. Bu pek öyle kolay değil ancak denemeye değer.


    [Nasıl TV - Yengeç burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yengec-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Mart arası: 12 Mart tarihi ilişki konularda zorlayıcı bir gün. Hele bir de ilişkide sorunlar varsa, bu iki misli rahatsız edici demektir. Partnerin egosu yine ön planda. Esip geçiyor, gürlüyor sanki. Baskıcı ve inat mı inat. Eh biz de üstüne gittik mi, durum daha da büyüyecek gibi. Bizim de kaldıracak halimiz yok bu durumu. Her iki tarafın da birbirine karşı elden geldiğince anlayışlı olması gerekiyor. Kolay olmasa da, bugünü huzurlu geçirmenin yolu bu. 13 Mart Merkür-Balık burcu geçişi, anlaşmazlıkları düzeltici konuşmalara vesile olabilir.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Mart arası: 10 Mart tarihinde, iş hayatımızla ilgili konularda aktif bir enerjimiz var. Hem cesur hareket etmemizi sağlıyor hem isteklerimizin peşinden gitmemizi. Eğer yeni bir iş düşünüyorsak başvuruda bulunabiliriz. Eğer mali yönde bizi doyurmayan bir işimiz varsa, işverenle görüşmek iyi bir zamandayız. Diyelim ki, bir projemiz var veya sunum yapacağız. İşte size uygun bir gün. Ancak çok gergin bir dönemdeyseniz o zaman sakin olunuz. Çünkü bugün etrafınızdaki insanlarla daha dikkatli bir şekilde konuşmanız gerekecek.
    11 Mart tarihindeki görünüm, iş hayatınızla ilgili bir değişimin işaretçisi. Ancak bu değişim ani bir şekilde meydana gelebilir. Eğer gergin bir ortamda çalışıyorsanız ve uzun zamandır canınız sıkkınsa, bir anda işten ayrılmaya karar verebilirsiniz. Bazı Yengeçler, başka bir işe karar verip, uzun zamandır sürdürdükleri işi sonlandırabilir. Kimi Yengeçler, çok önemli bir proje için start verebilirler. Hangisi olursa olsun, bugünkü görünüm, dikkatli, tedbirli ve üzerinde düşünülmesi gereken bir oluşumun işaretçisidir.

    PARA

    9-15 Mart arası: Maddi konularda harekete geçmek için 10 Mart tarihindeki enerjiniz bir hayli güçlü. Ancak yine de bütçenizin sınırlarını aşmayınız. Bu aktif enerjinizi, kazanç getirici işler için girişim ve cesaretlilik olarak kullanınız.


    [Nasıl TV - Aslan burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Aslan-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Mart arası: 10 Mart tarihindeki olumlu, aktif, bir hayli yüksek olan enerjiniz aşkta sizi hevesli, çekici, aktif ve bir hayli coşkulu kılacaktır. Bu öyle bir gün ki, size hayır denmesi mümkün değil. Karşı cinsin tercih ettiği, oldukça beğendiği kişi olarak, fikirlerinizle ikna edemeyeceğiniz kişi yoktur. Tüm olumlu özelliklerinizle göz önünde olduğunuz bugün, aşk size hem de çok yakından gülümseyecek.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Mart arası: 11 Mart tarihindeki Mars-Uranüs kavuşumu, yüksek eğitimden, seyahatlere, ticaretten, akademik uzmanlığa kadar geniş bir alanda meydana gelebilecek yeni bir değişimin, kararın işaretçisidir. Bu bir sürpriz durum da olur. Karşınıza bir fırsat çıkar ve siz bir anda karar verebilirsiniz. Ancak ben derim ki, iyice bir düşünmeden hemen olur yanıtı vermeyiniz. Bu haftaki gelişmeler hakikaten insanı teşvik edici, itekleyici gibi görünse de, fikirleriniz, projeleriniz, düşündüğünüz yenilikler ve karşınıza çıkanların uygulanabilirliği, uzun vadeli olup olmadığına bakalım.

    PARA

    9-15 Mart arası: 13 Mart tarihinde Merkür-Balık burcunda ilerleyecek. Mali konularda üzerinde zihnimizi şöyle bir odaklamamızda yarar var. Öylesine değil, bilakis aklımızı kullanarak çıkarlarımızı gözeterek hesabımızı bilerek hareket edersek, başkalarıyla ortaklaşa güzel paylaşımlarda bulunuruz. Ancak iyi niyetliliğin ölçüsünü de bilelim. Dimyata pirince giderken, evdeki bulgurdan olmayalım.


    [Nasıl TV - Başak burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Basak-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Mart arası: 10 Mart tarihindeki görünüm ilişkide aktif gelişimlerin işaretçisidir. Partnerin kendine güveni, cesareti, fiziksel çekiciliği, size yönelişi aklınızı başınızdan alır. Öylesine istekli ve arzuludur ki, söylediği her sözüyle kalbinizi fetheder. Hayır demeniz pek mümkün değildir. Hedefi sizinle beraber olmaktır. Olumlu ve beraberlik yönünde gayet hızlı gelişimlerin yaşandığı bir gün diyebiliriz. 11 Mart tarihindeki görünüm, ani bir evlilik kararı veya ilişkinizin durumuna göre boşanmanın işaretçisi olabilir. Karar verilmeden önce mutlaka iyi düşünülmesinde yarar var. Bugünkü enerjiniz öylesine kuvvetli ki, gerek siz veya partnerinizin dünya gözünde olmaz. Yapılması gereken, her ne olursa olsun kararların ortaklaşa verilmesi, iyice gözden geçirilmesidir.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Mart arası: Bu hafta, hangi konuda olursa olsun, bilinçli bir analiz şart gözüküyor. Görünenin ardındaki gerçeklere ulaşmak lazım. Birileri kendi çıkarı için düşünür, bizi devre dışı bırakmaya çalışır. Kimileri tamam canımsın der, bir bakmışsın tam tersi bir yol izler. Kuşkucu olun demiyorum ancak finansal konular başta olmak üzere iş hayatında, ilişkilerde önümüze ardımıza bakalım. Bütün enerjilerin özünde, başkalarının hayatımızdaki yeri ve önemi belirginleşiyor. Kendimizi bilelim, gölge yanlarımızın farkında olalım. Böylece kiminle ne kadar yol yürüneceğini, el sıkışılacağını biliriz. Öyle her şeyi de kafamıza dert etmeyelim. Biraz tedbirli olmak, biraz da hayatı kendi akışına bırakmak iyidir dostlarım.

    PARA

    9-15 Mart arası: 10 Mart tarihinde, başkalarıyla olan her türlü maddi alışverişte, yatırım, miras ve girişim anlamındaki konularda ben dikkatli olmanızdan yanayım. Çünkü aceleyle verilecek bir karar sonrasında zor durumda kalmanıza neden olur. Ben imza atmadan önce her türlü evrakı çok dikkatle gözden geçirmenizden yanayım.
    11 Mart tarihindeki görünüm, bir hayli hızlandırıcı kararların işaretçisidir. Ortaklaşa bir mal veya paranın bölüşümünde yaşanması muhtemel bir gerginliğin işaretçisi olabilir. Borç alıp vermek, ev almak, satmak yanlış olabilir. Ani bir kararla banka kredisi çekerek bir borcun altına girmek de sakıncalı olabilir. Ortağınızın, eşinizin mali durumunda ani bir gelişme olabilir. Her yönüyle yatırım veya paylaşımların incelenmesinde yarar var.


    [Nasıl TV - Terazi burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Terazi-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Mart arası: 10 Mart tarihindeki görünüm ilişkide aktif gelişimlerin işaretçisidir. Partnerin kendine güveni, cesareti, fiziksel çekiciliği, size yönelişi aklınızı başınızdan alır. Öylesine istekli ve arzuludur ki, söylediği her sözüyle kalbinizi fetheder. Hayır demeniz pek mümkün değildir. Hedefi sizinle beraber olmaktır. Olumlu ve beraberlik yönünde gayet hızlı gelişimlerin yaşandığı bir gün diyebiliriz. 11 Mart tarihindeki görünüm, ani bir evlilik kararı veya ilişkinizin durumuna göre boşanmanın işaretçisi olabilir. Karar verilmeden önce mutlaka iyi düşünülmesinde yarar var. Bugünkü enerjiniz öylesine kuvvetli ki, gerek siz veya partnerinizin dünya gözünde olmaz. Yapılması gereken, her ne olursa olsun kararların ortaklaşa verilmesi, iyice gözden geçirilmesidir.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Mart arası: 13 Mart tarihindeki Merkür-Balık burcu geçişi, özellikle çalışanların işlerini dikkatli, özenli ve akıllı biçimde yapmaları gerekecektir. Teraziler bu süreçte sağlığınıza dikkat edin ve kontrollerinizi ihmal etmeyin. Dağılmadan, planlı çalışmanız gereken bir dönemdir. Bunların üstünde durmamın nedeni, Balık burcunda ilerleyen Merkürün yaratabileceği hayal kırıklıklarına, hassasiyete, aklımızı karıştırıcı özelliğine karşı tedbirli olmak içindir. Merkür bu dönemde sanatsal çalışmalar, mistik faaliyetler, şifacılık, doktorluk, hemşirelik, müzik, moda hasta bakımı, evcil hayvanlar, rehabilitasyon gibi meslek dallarında çalışmanın ve bu alanlara merak salmanın işaretçisidir. Sağlık açısından ayaklarımız, soğuk algınlığı, kabuklu yaralar, romatizma ve ağrıların mutlaka doktora gösterilmesi yararlı olacaktır.

    PARA

    9-15 Mart arası: Parasal açıdan 10 Mart tarihinde iş ortaklarınızla aranızdaki parasal alışverişlerin aktif günüdür. Kazanmak adına her iki tarafın da anlaşmaya varması için, temeli köklü bir iş anlaşması yapılmalıdır. Eğer ortaklar arasında bir problem varsa, böyle bir günde, oturulup konuşulması, sorun çıkartan noktaların ele alınması şarttır.


    [Nasıl TV - Akrep burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Akrep-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Mart arası: 13 Mart tarihinde, romantik yakınlaşmalar, yazışmalar, konuşmalar bizi fazlasıyla etkiler. Rüyalar ve sezgiler o denli güçlenir ki, ileride karşınıza çıkacak kısmetinizi rüyanızda görmeniz mümkündür. Hatta bunu daha sonra bir araya geldiğinizde siz veya o dile getirebilirsiniz. Yaşanan aşkın bu dünyanın kirliliklerinden uzak hatta içinde bulunduğunuz zorlukların bile ilacı olarak görebiliriz.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Mart arası: 10 Mart tarihindeki görünüm, çalışma hayatınızla ilgili konularda girişimde bulunmak için uygundur. Eğer bir alanda söz sahibi olmak, girişimde bulunmak, öne çıkmak ve lider olmak istiyorsanız, böyle bir günde harekete geçebilirsiniz. Ancak yine de dikkatli olunuz. Bencil davranmayınız. İşinizi iyi yapacağınızı gösterin. Fakat iş ortamındaki ilişkilerinizde de paylaşımcı olmaya özen gösterin. 11 Mart tarihinde önemli ve oldukça etkili bir görünüm meydana gelecek. Çalışma hayatınızla ilgili konuda dikkatlice işlerin takibinde yarar var. Ani bir kararla işten ayrılmak mümkündür. Bugün yaptığınız işlere çok dikkat ediniz. Çünkü aşırı hızlılık kazalara sebep olabilir. Sağlığınıza da mutlaka özen gösterin. Stresten uzak durmaya çalışalım.

    PARA

    9-15 Mart arası: Parasal konularda 11 Mart tarihinde öyle hızlı gelişmeler yaşanır ki, biz bile ne olup bittiğini anlamadan kararlar veririz. Kazançlı çıkacağımız işlere adım atabiliriz. Her şeyin en iyisini elde etme arzumuz yükselir. Birilerine güveniriz, tamamdır deriz. Ancak yanılma payı bırakmayız. Ben derim ki, paranıza sahip çıkın, yaptığınız iş veya adım attığınız alanda bilgi sahibi olun. Sabırlı olmak da gerekiyor. Hemen para kazanayım, hemen işler yoluna girsin, hemen bir şeyler olsun demek, ayrıntıları görmezden gelmeye sebep olur ki, yanlıştır.


    [Nasıl TV - Yay burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yay-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Mart arası: 10 Mart tarihinde öyle güçlü bir enerjiniz var ki, aşk kapınızı öyle bir güçlü şekilde çalar ki, hiç şaşırmayınız. Bugün aşk erosun okuyla tam da hedeften vurulacak. Yazdığınız her sözcük, aşk, her eyleminiz aşka dair, yüreğinizdeki sıcaklık aşkla bezenmiş şekilde karşı cinse ulaşacak. Sevdiğiniz kişiyle birbirinize aşkı fısıldayacağınız bir gündesiniz. Bekar Yaylar, aşk bugün size gülümsüyor. Ne zamandır hoşlandığı kişiyle konuşmak için zamanı kollayanlar sizler için harika bir gün. Ona ulaşın ve onu ne kadar istediğinizi söyleyin. Geri çevirmesi mümkün değil. 11 Mart tarihindeki önemli görünüm, yıldırım aşkı dedikleri türden gelişmeye sebep olabilir. Bir anda aşık olursunuz veya bir anda ayrılırsınız. Yenilik anlamında değişim öylesine hızlı gerçekleşir ki, ne olduğunu anlamak dahi mümkün olmaz. Olumlu yönleri de vardır. Bir bebeğin erkenden doğumu, hamile kalmak, piyango biletinize para çıkması v.b durumlar da yaşanabilir.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Mart arası: 13 Mart tarihindeki Merkür-Balık burcu geçişi, ilişki- iş hayatınız-eviniz ve ailenizle ilgili konularda etkilidir. İş hayatınızla alakalı konuların eviniz alanı içinde görüşülmesi, tarafsız ve gerçekçi bir şekilde ele alınması, karar verilmesi iyi olur. Eğer sıkıntılı bir dönemden geçiyorsanız, kafanız dalgın, ne yapmanız gerektiğini tam olarak bilmiyorsanız, benim tavsiyem, duygusal düşünmek yerine gerçekçi bir şekilde durumunuzu analiz etmenizdir. Bazen dışarıdaki dünyanın zorlukları, karmaşası evimizdeki huzuru da etkiler. Biz sakince neler yapabileceğimizi düşünelim.

    PARA

    9-15 Mart arası: 13 Mart tarihinde, ev değiştirme, evden ayrılma, satın alma, ailevi konularda hayalci olmayalım. Bir bakalım duruma. Paramıza, işimize, ilişkimize güvenerek yola çıkmadan önce, durumu iyi analiz edelim. Merkür Balık burcunda gerçekçi düşünmenin önüne geçebilir. Biz tedbirli olmayı bilelim. Bu dönemde ev alanı içinde yaratıcı ve hayal gücüne dayalı çalışmalarda bulunabilirsiniz. Home-ofis tarzı çalışabilirsiniz. Huzur bulmak adına yapılan ritüel çalışmaları da yine bu süreçte tercih edilebilir.


    [Nasıl TV - Oğlak burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Oglak-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Mart arası: 11 Mart tarihindeki Mars-Uranüs kavuşumu başka bir eve taşınmak, satın almak veya oturduğunuz yerle ilgili bir değişimin işaretçisidir. Ancak bu olumlu değişimlerin yanı sıra aile içi ilişkilerde tartışmalara da neden olabilir. Bir anda eski bir mesele veya yeni gelişen bir olay, kavgaya neden olabilir. Tartışma uzar da uzar. Önemli olan sonuç değil, soruna neden olan durumun ortadan kaldırılmasına çalışmaktır. Eş-anne-baba-çocuklar arasında yaşanabilecek gerginlikten kaçınmakta yarar var.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Mart arası: 13 Mart tarihinde Merkür-Balık burcu geçişi, çalışma hayatınız, sağlık, yurtdışı, eğitim, ihtisas, tayin terfi, inanç ve hayata bakış açınızla da birebir ilgilidir. Hayali düşünmeye, ayrıntıları gözden kaçırmaya neden olur. Biz akıllı olalım. Bu süreçte çalışma hayatımızı da ele alalım. Nasıl bir ortamda görev yapıyoruz. Çabuk dağılıyor muyuz. Kolay etki altında kalıyor muyuz? Mesleğimizden memnun muyuz? Bunlara bir bakalım. Bazen çok iyi niyetli davranırız. Ancak bir bakarız bazı kişiler bu iyi niyeti suistimal ediyor. Sonra oturup üzülürüz. Neden böyle davrandı, niye böyle konuştu diye. İşte bu dönemde bunları bir gözden geçirelim. İyi niyetin sınırları nereye kadar olmalı bunları ele almalıyız.

    PARA

    9-15 Mart arası: Maddi konularda ev veya farklı bir yatırım düşünüyorsanız piyasanın durumuna, faiz oranlarına, yatırım yapmak istediğiniz alana göre bilgi sahibi olmanızda yarar var. Enerjiler bir hayli aktif edici gözükse de, biz yine bastığımız yeri bilelim.


    [Nasıl TV - Kova burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Kova-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Mart arası: 10 Mart tarihindeki görünüm, bir ilişkinin başlaması, devam eden ilişkinin güçlenmesi yönünde gayet olumludur. İletişimin önemi büyük. Kendinizden emin bir şekilde söylediğiniz her sözcük karşı cinsin size yönelmesini sağlayabilir. Arzu ettiğiniz kişiye onu ne kadar önemsediğinizi ve sevdiğinizi söyleyin. Sizi geri çevirmeyecektir. Şansınız gayet yüksek. Karşı cins üzerinde etkiniz gayet olumlu. Bu tarihte, ilişkilerin internet ortamında, arkadaş çevresinde, iş ortamında birdenbire başlaması gayet kolay olur. 13 Mart tarihindeki Merkür-Balık burcu geçişi, aşk evinizin yöneticisi olması sebebiyle, aşka bakış açınız, aşkın hayatınızdaki önemi üzerine düşünmenin de belirtecidir. Sözgelimi tanıştığımız kişinin mali durumu, iş hayatı, borcu harcı var mı, bu konularda doğru mu konuşuyor, yalan mı? Bunları bilmek lazım.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Mart arası: 11 Mart tarihindeki görünüm, sosyal gruplar içindeki liderlik gücünüzün işaretçisidir. Bir projenin başında yer alabilirsiniz. Yeni bir işe adım atabilirsiniz. Sosyal çevreniz değişir. Yeni arkadaşlar edinirsiniz. Rutin bir iş yerine, hareketli bir iş ve meslek seçiminde bulunabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz bir değişim için start verebilirsiniz. Ancak bu enerjinin dikkat edilmesi gereken gölgeli yanları da vardır. Düşünmeden kararlar vermek, tartışmalara girmek, etrafınızla bağınızı çabucak koparmak ve aniden yeni bir yere taşınmak gibi. Bunları bilirsek, en azından daha dikkatli olabiliriz.

    PARA

    9-15 Mart arası: 13 Mart tarihindeki Merkür-Balık burcu geçişi, parasal kazançlarınız başta olmak üzere parayı harcama şeklinizle de yakından ilgilidir. Dikkat etmemiz gereken konu, neye yatırım yaptığımızı, neye para harcadığımızı bilmektir. Uygulanabilir hayallerin peşinden gitmek tabii ki güzeldir. Ancak bir varsayımla yola çıkmak, nasılsa ödenir, halledilir demek yanlış olur. Alacağımıza vereceğimize dikkat etmeli, borçlarımızı zamanında ödemeliyiz.


    [Nasıl TV - Balık burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Balik-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Mart arası: 13 Mart tarihinde Merkür burcunuzda seyredecek. Ev-ailevi-yerleşim-ilişkinizle alakalı meseleler üzerinde kişisel kararlarınızı gözden geçirmeniz ve bunu gerçekçi bir şekilde yapmanız gereken zaman dilimidir. Merkür, Balık burcunda hayali düşünmeye, bazen gereğinden fazla özverili davranmaya, sevdiklerinize aşırı düşkünlüğünüz nedeniyle iyi niyetinizin kullanılmasına yol açabilir. Bu nedenle ben derim ki, bu konularda lütfen bilinçli olunuz. Ancak her ayrıntının gözden geçirilmesinde yarar vardır. Alışkanlıklarımız bizi bir hayli etkileyebilir. Eğer evlilik, iş veya başka amaçlı ailemizden uzakta kalacaksak, onları çok özleriz. Ailemize düşkün oluruz. Yeni bir yere taşınmışsak oraya alışmamız zor olabilir. Evliliğimizde huzursuzluk varsa, ilişkimizde problemler yaşanıyorsa hassaslaşırız.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Mart arası: 13 Mart tarihinde Merkür burcunuzda seyrine başlıyor. Bu süreç home ofis tarzı çalışanlar, yeni bir yere taşınmayı düşünenler, evle alakalı değişiklik düşünenler, aileyi ilgilendiren kararlar vermek isteyenler için önemli bir zamandır. Mistik konularla ilgili çalışanlar, meslek sahipleri, sanatçılar, dansçılar, müzisyenler, şairler için verimlidir. Çünkü soyut çalışmalara uygun bir zamandır.

    PARA

    9-15 Mart arası: Maddi konularda 10 Mart tarihinde aktif bir enerjiniz devrede olacak. Bu iki yönlü kullanılabilecek bir enerjidir. Bir işi öğrenmek ve sonrasında para kazanmak istiyorsanız, bugün harekete geçebilirsiniz. Eğer bir sunum yapmak, insanların ilgisini çekmek bundan da para kazanmak istiyorsanız, yine bu enerji size destektir. Ancak şu noktaya dikkat çekmek isterim. Yaptığınız iş, sizi doyurmuyorsa ve kazanç anlamında zorlanıyorsanız ve gelirinize göre fazla para harcıyorsanız, bugün dikkatli olunuz. 11 Mart tarihindeki Mars-Uranüs kavuşumu, parasal konularda yaşanması muhtemel hızlı değişimlerin göstergesidir. Para ansızın gelir ve ansızın harcanır biter. Tutumlu olmak neredeyse zordur. İstediğiniz bir şey varsa, kimse ona sahip olmaktan sizi geri tutamaz. Tabii ki bu görünüm kazanç anlamında bir Balık burcu insanını cesur kılabilir. Bu yönüyle iyidir. Ancak tutmayı bilirsek, içgüdüsel değil de mantıklı düşünebilirsek yararlı olacaktır.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler