KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Burçlar Dolunay etkisinde! Günlük burç yorumları

    Tüm burçlar dolunay etkisi altında. Astroloji Danışmanı İremsu günlük burç yorumlarında bugün dolunay etkilerini yazdı. Siz de haberimizden günlük burç yorumlarınızı okuyabilir, dolunayın ne gibi etkiler bırakacağını görebilirsiniz. İşte günlük burç yorumları...

    Dolunay zamanları bir bitiş ve sonuç alma zamanıdır. Mynet Astroloji Danışmanı İremsu bugün Dolunay etkisinde olan tüm burçları yorumladı. Günlük burç yorumlarınızda dolunayın sizi nasıl etkileyebileceğini görebilirsiniz. Bazı burçlar iş, bazı burçlar kariyer anlamında dikkatli olmalı. işte dolunay etkisindeki günlük burç yorumları.

    GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

    Koç burçları güne başak burcunda oluşacak dolunay etkisiyle başlıyor. İş hayatında iyi bir kariyer yapmak, toplum içinde iyi bir yer edinmek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınız ağır gelebilir. Çalışma hayatınızı, sağlığınızı, verimliliğinizi gözden geçirmenizde fayda var. Boğa burçları beraberliklerinde sorunlar yaşıyorsa bilinçli hareket edilmeli, durum sakin bir şekilde ele alınmalıdır. İkizler burçları güne dolunay etkisi altında başlayabilir. Dolunayla beraber tutkularınız oldukça yoğun olabilir. Sizi kimsenin üzmesine ve etkilemesine izin vermemelisiniz. Aile, ilişki, alacak-verecek konularında sakince düşünülmeli, akıllıca hareket etmekte fayda var. Yengeç burçları dolunay etkisiyle beraber her konuyu titizlikle ele alabilir etraflıca düşünebilirsiniz.

    Bu dolunayda oldukça hassas olabilirsiniz. Biraz sakin olmakta fayda var, endişeyle olaylara yaklaşmamak gerekiyor. Aslan burçları bu dolunayda gelir gider dengesini etraflıca ele alabilir. Zorluklarla başa çıkarken sabırlı olmak gerekiyor. Başak burçları bu dolunayda sorunlu meseleler ya da şüpheyle yaklaştıkları konular üzerinde durabilirler. Kafanızda soru işareti oluşturan konuları sonradan pişman olmamak için önemsemekte yarar var. Terazi burçları bu dolunay geçişinde fazla iyi niyet ve fazla endişeden kaçınmalıdır. Gelişen olayları akıllıca ele almalılar. Bu dolunayda aile, iç dünya ve ilişkiler konusu sizin için ön planda olabilir. Sorunlar, problemler yaşanıyorsa çözüme dayalı yöntemler bulmak gerekir. Duygu ve istekleri gerçekçi bir şekilde ele almak en iyisi. Akrep burçları bu dolunayda aşk hayatı ve aile ile ilgili konuları akıllıca ele alabilir. Belirsiz konular, herkesin işinize karışıyor olması canınızı sıkabilir. Ancak sizi motive eden konulara yönelmeniz bu noktada daha iyi olacaktır.

    Yay burçları bu dolunayla beraber içe sinmeyen konularda ani tepkiler vermek yerine iletişime, karşılıklı konuşmaya önem vermeliler. Gergin davranışlardan kaçınmalı, hakkınızı yedirmemelisiniz. İş ve finansal konularda bütçeye göre hareket etmekte fayda var. Oğlak burçları bu dolunayda sağlık, temizlik, kişisel bakıma önem verebilirsiniz. Zorluklar karşısında pes etmek yerine mücadeleci davranmanızda yarar var.

    Kova burçları bu dolunayda bütçelerini bilerek hareket etmeli, hesaplarını bilmeliler. Güzelliğinizi, farklılığınızı, aşk konusundaki hevesinizi öne sürmek isteyebilirsiniz. Balık burçları bu dolunayda konu ne olursa olsun gerçekçi hareket etmek gerekir. Maddi anlamda şuandaki duruma bakıp nasıl hareket etmeniz gerektiğini görmelisiniz. Ay- boşlukta ilerleyeceği için ilişki, evlilik, aile, tutku, arzu ile ilgili konularda gözlemde bulunabilirsiniz.

    Mart ayı burç yorumlarını izleyin...

    [Koc burcu 2015 Mart ayi burc yorumlari nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)[![](//www.nasil.tv/s/z31/img/elogo.png)](http://www.nasil.tv)

    İremsu kimdir?

    5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler