KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dolunay Başak burcunda

    Dolunay sizi nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, perşembe günümüz saat 20.05 itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay etkisiyle başlıyor. Dolunayın etkilerini her zaman olduğu gibi tüm görünümleriyle ele alacağım. Böylece önemini daha iyi anlayacağız.

    Saat 05.14 Ay-Neptün karşıtlığı Dolunayla örtüşen ilk görünümdür. İşimiz, duygusal yaşamımızla ilgili konularda kafamızı bir miktar karıştırabilir. Sizi birileri takdir etmese de, hani olur ya, içinizden gelmese de, günlük merkezde üstümüze düşen görevlerimizi yapmakta yarar var. Ancak olur da birileri hakkımızı yiyorsa, buna da göz yummayacağız. Gerektiğinde uyarmayı bileceğiz.

    Saat 05.17 Venüs-Pluto arasındaki gerginlik, Dolunayla örtüşen ikinci görünüm olarak bir hayli önemlidir. İş hayatında güçlenmek, toplum içindeki yerinizi sağlamlaştırmak, durduğunuz yeri bilmek isteğinizin işaretçisidir. Bu Dolunay, hedefinize varmak, isteklerinizi elde etmek amaçlı aceleci ve baskın davranabileceğinizi de işaretler. Ancak kendinizi garantiye almadan hareket etmeyiniz. Bir yapılanma, düzenleme işaretçisi olan bu görünüm riskten uzak durmak gerektiğini gösteriyor.

    Saat 20.05 itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay, çalışma hayatınız, iş çevrenizde yaşanabilecek gelişmelerin simgesi olabilir. Sorumluluklarınız fazlasıyla ağır gelebilir. Üst konumda bulunan kişiler istekleri konusunda direnebilirler. Sistemin iyi bir şekilde işlemesi için düzenlemelerde bulunabilirler. Detaylı işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Patronlarınızla ilişkinize dikkat etmeniz lazımdır.

    Saat 20.36 Ay-Pluto görümünün ardından 7 Mart saat 02.54 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu da gösteriyor ki, bu Dolunayda çalışma hayatımız, sağlığımız, iş gücü ve verimliliğimiz hususundaki durumun, detaylarıyla ele alınmasında, gözden geçirilmesinde yarar var. Bu Dolunay, deyim yerindeyse işini sağlam kazığa bağlamalısın diyor. Biz de buna dikkat edelim.

    Bu Dolunayın, hepimiz için düzenleme, yeniden yapılanma, işlerimizi hale yola koymada ışığımız olması dileğimle,


    BOĞA

    Sevgili Boğalar, perşembe günümüz Başak burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında başlıyor. Neleri işaret etmekte olduğunu anlamak için, Dolunay ile örtüşen tüm görünümleri dikkate almamız gerekiyor. Şimdi birlikte bunları gözden geçirelim.

    Saat 05.14 Ay-Neptün karşıtlığı bu Dolunayda aşk hayatınızla ilgili konularda ılımlılık kadar, güven olgusunun da sizin açınızdan önemini işaret ediyor. İlişkide engeller olmamalı, her iki taraf da hayattan zevk almalıdır diye düşüneceksiniz.
    Saat 05.14 Venüs-Pluto görünümü, bu Dolunayda kişinin, isteklerini elde etmek adına olan mücadele ettiğini görüyoruz. Kişinin asıl arzusu, endişelerinden kurtulmak. Çünkü biliyor ki, bu endişeler giderilmediğinde, hayat lezzetsiz hale gelecek. Bazılarınız için gerilim işareti olabilir. İçinizdeki öfke ve aşırı arzuların sizi teslim alması mümkündür. Peki ne yapılmalıdır? Tabii ki bilinçli davranılmalı, sakin bir şekilde durum incelenmelidir.

    Saat 20.05 itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay, beraberliğinizde sorunlar varsa, kendinizi mutsuz hissediyorsanız, ilişkinizin geleceği konusunda tepkisel düşünmeniz, eleştirel yönde hareket etmeniz mümkündür. Bir yandan özverili davranmak diğer yandan aradığınızı bulamadığınızı düşünmek zorlayıcıdır. Karşınızdakini mutlu etmek için kendinizden ödün vermeyiniz veya tam tersine yanlış yapan siz iseniz buna bir son veriniz. Bu Dolunay, aşk hakkındaki görüşlerinizi titizleştirici, ince eleyip sık dokurken kendinizi garanti altına alma ihtiyacınızı yükseltici bir oluşumdur.

    Saat 20.36 Pluto görümünün ardından Ay, 7 Mart saat 02.54 olana dek boşlukta ilerleyecek. Aşk hayatımızı ve yenilikleri, karşılaştığımız yeni bir durumu mercek altına almadan kararlar vermemek gerekiyor.

    Bu Dolunayın, hepimiz için düzenleme, yeniden yapılanma, işlerimizi hale yola koymada ışığımız olması dileğimle,


    İKİZLER

    Sevgili İkizler, perşembe günümüz Başak burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında başlayacak. İşaret ettiği konuları ve dikkate alınması gereken noktalarını daha iyi anlamak için, gün boyu önemli olan diğer görünümleri de hesaba katmamız lazım. Şimdi beraberce gözden geçirelim.

    Saat 05.14 Ay-Neptün karşıtlığı, bu Dolunayda kararlarınızı bilinçli şekilde gözden geçirmenizin mutlak gerekli olduğunu gösteriyor. İnsanlar dışarıdan baktıklarında belki ne düşündüğünüzü fark etmeyecekler. Ancak siz dış etrafınızdaki insanları gayet iyi gözlemleriniz. Eviniz veya ailenizle ilgili konular da, bugün ön planda. Daha önce dikkatinizi çekmeyen ayrıntılar bugün gözlerinizden kaçmaz.

    Saat 05.17 Venüs-Pluto görünümü, bu Dolunayda hedefleriniz ve diğer insanlarla aranızdaki maddi ve manevi paylaşımlar anlamındaki hassasiyetin göstergesidir. Tutkularınız oldukça yoğundur. Karşı konulamaz bir güçle sahip olmayı istediğiniz her şeyin peşinden koşabilirsiniz. Bu mücadelede sabırla hareket etmenizi tavsiye ediyorum. Sizi kimsenin etkilemesine veya üzmesine izin vermeyiniz.

    Saat 20.05 itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay, yerleşim konuları, satın alma-kiralama, ev sahibiniz, kiracınızla ilgili yaşanması muhtemel durumlar da aynı şekilde önemli gelişmelere neden olabilir, sorumluluklarınız artabilir. Mesleki konularda değişime açık olmalı, yeniden durumları ele alarak sisteme uygun şekilde eksikleri tamamlamalı, inancınızı güçlü tutmalısınız.

    Saat 20.36 itibariyle son görünümü Pluto ile yapacak Ay, 7 Mart saat 02.54 olana dek boşlukta ilerleyecek. Sizin aileniz, maddi konular, miras, ortaklaşa paylaşımlar, borç-alacak meselelerinde akıllıca düşünmenizde yarar olduğunu söylemeliyim.

    Bu Dolunayın, hepimiz için düzenleme, yeniden yapılanma, işlerimizi hale yola koymada ışığımız olması dileğimle,


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, perşembe gününe önemli bir Dolunay etkisi altında başlayacağız. Bu Dolunayın işaret ettiği noktaları anlamak için, gün içindeki diğer görünümleri de gözden geçirmemiz lazım. Şimdi birlikte ele alalım.

    Saat 05.14 Ay-Neptün karşıtlığı sayesinde, bu Dolunayda, çevrenizde bulunan kişilerle alakalı her türlü konuyu önemsediğinizi görüyoruz. Titiz ve detaylı düşünebilirsiniz. Ancak sakin ve kontrollü hareket edebildiğiniz sürece sizi kimsenin yanıltmasına izin vermemiş olursunuz.

    Saat 05.17 Venüs-Pluto görünümü, bu Dolunayda mesleki ve özel hayatınızla ilgili konularda güce duyduğunuz yoğun ihtiyaç yükseliyor. İlişkide huzurdan yanasınız. Hayatınızın iplerini elinizde tutmak istiyorsunuz. Belki kimilerine göre fazla duyarlısınız. Ancak bu sizin doğanızda olan bir özellik. Sizi böyle kabul etmelerini ve desteklemelerini bekliyorsunuz. Ne zaman değerinizi anlamıyor ve sizi kırıyorlar işte o zaman direnciniz düşüyor. Görüyoruz ki, bu Dolunayda hassasız.

    Saat 20.05 itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay, yakın çevremizle alakalı konuları da ele almamızı sağlıyor. Yaşımıza göre eğitim veya iş hayatımızda, konuları da önemseyeceğiz. Sağlığımıza da dikkat etmek gerekiyor. Bulunduğumuz çevrenin hijyeni, insanların bakış açıları da bizim için önem arzedecek. Kariyer hayatımız, evliliğimiz veya ilişki konularında üzerimizde baskı hissedebiliriz. Eğer bir sorun varsa, bu Dolunayda bu sorunlar görülür hale gelir. Biraz sakin olmamız gerekiyor ve çok da endişeyle olaylara yaklaşmamalıyız. Hangi konuda anlaşamıyorsak mantık çerçevesinde ele alırsak Dolunayı çok iyi değerlendirebiliriz.
    Bu Dolunayda, çevrenizle ilgili bir değişim gündeme gelebilir. Yazı belgeler veya kontratlar konusunda dikkatli olmakta, incelemekte yarar var.

    Saat 20.36 itibariyle etkili olacak Ay-Pluto görünümün ardından, 7 Mart saat 02.54 olana dek boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde partneriniz ve yakın çevrenizde bulunan kişilerle alakalı konuları derinlemesine ele alarak gözden geçirmenizde yardımcınızdır. Zorluklar olsa da, kişi boşluk etkisi altında olayları dış tesirler altında kalmadan inceleyebilir.

    Bu Dolunayın, hepimiz için düzenleme, yeniden yapılanma, işlerimizi hale yola koymada ışığımız olması dileğimle,


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, saat 20.05 itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında Perşembe günümüz başlayacak. Bu Dolunayın işaret ettiği durumları anlamamız için, gün boyu etkili diğer görünümleri de hesaba katmamız gerekiyor. Şimdi birlikte gözden geçirelim.

    Saat 05.14 Ay-Neptün karşıtlığı bu Dolunayda gelir ve gider dengenizi gerçekçi bir şekilde ele almanın önemini vurguluyor. Eskilerin deyimiyle, ayağımızı yorganımıza göre uzatmak gerekiyor.

    Saat 05.17 Venüs-Pluto görünümü, ilişkisi olanlar açısından incelersek, isteklerini mutlaka elde etmek isteyen bireyin partneriyle arasında yaşanan güç mücadelesinin göstergesi olabilir. İkinci anlamı, hayatına yenilik getirmek, arzularının peşinden koşarak elde etmek isteyen kişinin önündeki engellerle boğuşmasının işareti olabilir. Kısaca birey, bu Dolunayda test edilmektedir. Sabırlı olması gerekmektedir. Ancak bu öyle kolay bir şey değildir. İşte bu zorluklar onu hem iş hem de genel olarak yormaktadır.

    Saat 20.05 itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay, bizim başkalarıyla olan her türlü maddi ve ilişki anlamındaki bağlantımız önemli hale geliyor. Muhasebemizi iyi yapmamız lazım. Nereye ne veriyoruz ve nereden ne kazanıyoruz. Eğer arada bir dengesizlik varsa, beklentilerimize uymayan durumlar yaşanıyorsa, biz de ayarımızı bilmiyorsak, tabii ki Dolunay bize gerçekleri gösterecek. Ayarlamanı iyi yap, parasal konularda daha dikkatli hareket et diyecek.

    Saat 20.36 itibariyle Ay-Pluto arasında gerçekleşecek görünümün ardından, 7 Mart saat 02.54 olana dek Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde parasal ve iş hayatınızla ilgili konularda sakin, bilinçli ve gerçekçi şekilde duruma bakalım. Derinlikli düşünmeden kararlar vermeyelim.

    Bu Dolunayın, hepimiz için düzenleme, yeniden yapılanma, işlerimizi hale yola koymada ışığımız olması dileğimle,


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, burcunuz üzerinde saat 20.05 itibariyle oluşacak Dolunayın nelere işaret olduğunu anlamak için, gün içindeki diğer görünümleri de dikkate almak durumundayız. Şimdi birlikte Dolunayı gözden geçirelim.

    Saat 05.14 Ay-Neptün karşıtlığı bu Dolunayın, hayatımızda sorun yaratan meselelerin tespit edilmesi, şüphe duyduğunuz her ne varsa, onun üzerinde düşünülmesi gerektiğini işaret ediyor. Mantığınızın sesini dinlemeyi ihmal etmeyiniz. Akıllıca hareket edilmeli, ilişkinizle ilgili meselelerde uyanık olunmalıdır. Bazen görmek istemediklerimizi yok sayarız. Oysaki gerçeklerin ışığı altında ilerlemek sonradan pişman olmaktan iyidir. Çelişkili durumlar, kafanızda soru işareti uyandıran noktaları önemsemekte yarar var.

    Saat 05.17 Venüs-Pluto görünümü, bu Dolunayda, ilişkide tutkuların yükselişi ve ne olursa olsun isteklerimizin peşinden giderek elde etme dürtümüzün yüksek olacağını gösteriyor. Aşkın büyülü derinliklerinde sarhoş olmaya hazırız. Yeter ki o kapınızı çalsın. İlişkisi olanlar böyle bir görünüm altında, sevdiklerini öylesine sahiplenirler ki, kaybetmeye asla göze alamazlar. Böyle bir risk varsa gün boyu ilişkilerinde denetimi elde tutmak için var güçleriyle savaşabilirler.

    Saat 20.05 itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay, ilişki anlamında bir yanıyla ince eleyip sık dokuduğumuzu, aslında bir çok şeyin farkında olduğumuzu işaret ediyor. Ancak gelin görün ki, söylenen tek bir güzel söz, bir hoş davranış gönlümüzü çeliyor gibi. Peki ne yapılmalı? Gerçekçi olunmalı. Olmayacak şüpheler, kuruntular ne kadar yanlışsa, bir şeylerin üzerini örtmek de o denli yanlış olur. Görünen duruma iyice bakmak lazım. Yoksa yanılabiliriz veya endişeyle kendi kendimizi boş yere hırpalarız.

    Saat 20.36-7 Mart saat 02.54 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Aşk hayatımızı yapılandırma yönündeki gözden geçirmeler için gayet olumlu bir işaret. Uzun boşluk etkisi altında tabii ki incelemeden karar vermeyeceğiz. Hem kendimizi hem ilişkideki beklentilerimizi düşüneceğiz. Bu düşünme hali işimize yarayabilir.

    Bu Dolunayın, hepimiz için düzenleme, yeniden yapılanma, işlerimizi hale yola koymada ışığımız olması dileğimle,


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, perşembe günümüz Başak burcunda oluşacak Dolunay etkisiyle başlıyor. Bu Dolunayın bize işaret ettiği noktaları anlamak için, günün diğer görünümlere de bakmamız gerekir. Böylece daha geniş anlamda idrak etmemiz mümkün olabilir.

    Saat 05.14 Ay-Neptün karşıtlığı gerçekleşecek. Bu Dolunayda, ne fazla iyi niyet ne de fazla endişeli olmamak lazım. Çünkü bir yanıyla baktığımızda her şeyi didikleyebiliriz, rahat etmeyiz. Ancak diğer taraftan gördüğümüz problemleri yok sayıp üstünü kapatabiliriz. Bunların her ikisi de yanlış olur. Kendimizi kandırmayalım, olan bitene akıllıca bakalım.

    Saat 05.17 Venüs-Pluto görünümü, bir uyarı zili gibi. Dur ve bekle, etrafındaki kişi ve durumlara tepki göstermeden önce olayları şöyle mantıklı bir şekilde gözlemle diyor. Bu uyarı ister ilişkiniz ister iş ortaklığınız isterse ailevi veya güvenliğiniz konusunda olsun fark etmez. Sadece soğukkanlı davranmanız ve dengenizi muhafaza etmeniz önemli.

    Saat 20.05 itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay, üç önemli konu başlığını işaret ediyor: İç dünyamız, ilişkilerimiz ve aile hayatımız. Bu konular öne çıkacak. Endişelerimiz olması doğaldır. Her insan, bir şeyler yolunda gitmiyorsa, tedirginlik duyabilir. Ancak önemli olan, gerçekten bir sorun varsa, onu çözebilecek yöntemler geliştirmektir. Yoksa soruna yenilmek en kolay iştir. Bir yanıyla fedakarlıkta bulunup sonra şikayet ediyorsak veyahut mücadele etmeden hayatı suçluyorsak biz yanlış yapıyoruz demektir. Yolunda gitmeyen ancak üstünü kapatıp görmezden geldiğimiz her ne varsa, bir gün yine kendini hatırlatacaktır. Benim tavsiyem bu Dolunayda, duygularınızı ve isteklerinizi gerçekçi şekilde tespit etmenizdir. Sizde tatminsizlik yaratan bir şey varsa, bunu sırf bağımlı olduğunuz nedenler yüzünden sürdürmek yanlış olur. Zaten bu yanlışlar da kendini Dolunayda hatırlatır ki, sizler görüp çözüp bulasınız. Tabii ki niyetimiz çözmekse eğer.

    Saat 20.36-7 Mart saat 02.54 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun sürede, yukarıda belirttiğim gibi, üzerinizde baskı kuran ve artık hakikaten düzeltilmesi gereken ne varsa, onları şöyle bir iç dünyanızda ele alınız. Sağlığınızı hem fiziksel hem de ruhsal olarak önemseyiniz.

    Bu Dolunayın, hepimiz için düzenleme, yeniden yapılanma, işlerimizi hale yola koymada ışığımız olması dileğimle,


    AKREP

    Sevgili Akrepler, saat 20.05 itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında Perşembe gününe adım atıyoruz. Bu Dolunay neleri işaret ediyor, nelere dikkatimizi çekiyor, bunları anlamak için, gün boyu etkili olacak görünümleri de hesaba katarak analizi yapmakta fayda görüyorum. Şimdi birlikte inceleyelim.

    Saat 05.14 Ay-Neptün karşıtlığı, bu Dolunayda aşk hayatınız çocuklarınızla alakalı konuların bilinçli bir şekilde ele alınması, titizlikle takip edilmesi anlamında yararlıdır. Ancak paramızın hesabını da iyi yapalım. Açılmayalım.

    Saat 05.17 Venüs-Pluto görünümü, bu Dolunayın, size anlamlı gelen her şeyi elde etme yolundaki mücadelenizin göstergesi. Öylesine arzulunuz ki, önünüze çıkabilecek ve sizi yolunuzda alıkoyabilecek her türlü engelle savaşabilirsiniz. Belirsizlikler sizi öfkelendirebilir, beceriksiz insanlar sinirlendirebilir, size boş yere akıl verenler kızdırabilir. Sizin ihtiyacınız artık bir şeylerin görülebilir hale gelmesi. Zihin-beden arasındaki uyum için, bu Dolunayda yapılacak en iyi şey, moralinizi yükselten, endişelerinizi gideren, sizi motive edici güzelliklere yönelmenizdir.

    Saat 20.05 itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay, gerek hedefleriniz ve gerekse aşk hayatınızla ilgili konularda bir yandan kaçış gösterirken diğer yandan bağımlılıklarınızın esiri olmamaya lütfen dikkat ediniz. Sorumluluklarınız ağır, önünüzde kocaman bir hayat duruyor. Kimi zaman aşkla terbiye olurken bazen hedeflerinizin ne kadar doğru olup olmadığıyla imtihan edilebilirsiniz. Kimi zaman yeter diye bağırmak gelir içinizden lakin hep ilerlemek durumundasınız. Geçmiş ve gelecek arasında durduğunuz şu anki noktada ihtiyacınız olanları iyice belirlerseniz, hangi oluşum veya hangi engel karşınıza çıkarsa çıksın üstesinden gelebilirsiniz.

    Saat 20.36-7 Mart saat 02.54 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre içinde, dostlarınızla, sevdiklerinizle bir araya geliniz. Konuşun, yazışın, fikirlerinizi paylaşın. Bunlar sizi rahatlatıcı, canlandırıcı olabilir.

    Bu Dolunayın, hepimiz için düzenleme, yeniden yapılanma, işlerimizi hale yola koymada ışığımız olması dileğimle,


    YAY

    Sevgili Yaylar, perşembe gününe, saat 20.05 itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay etkisiyle adım atarken, bu Dolunayın yansımalarını tam olarak anlamak için, gün içindeki diğer görünümleri de hesaba katmamızda yarar var. Şimdi birlikte gözden geçirelim.
    Saat 05:14 Ay-Neptün karşıtlık etkisi bu Dolunayda, içinize sinmeyen veya ters giden bazı meselelerde hemen tepki vermek yerine, konuşmanın daha doğru olacağını gösteriyor. Ne kimseye bağımlı olup hakkımızı yemelerine izin verelim ne de gergin davranıp yanlış işlere kalkışalım.
    Saat 05:17 Venüs-Pluto görünümü, bu Dolunayda hayatın tüm nimetlerinden yararlanmak arzumuzun yükseleceğini işaret ediyor. Azla yetinmek istemiyoruz. Aşk kadar, para kazanmak, güzel yaşamak, ilişkimizde tatmin olmak, cinsel yaşamımızı sağlıklı bir şekilde sürdürmek ihtiyacımız da yoğun. Bunlar artık o denli önemli ki, bir tanesi eksik bile olsa, kendimizi iyi hissetmeyiz.

    Saat 20.05 itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay, mesleki konulardaki sorumluluklarınızı hatırlatabilir, üzerinizdeki baskıları arttırabilir, kimi zaman ani tepkilerde bulunmanıza neden olabilir. Bilgi ve tecrübenizden emin olduğunuz müddetçe yani kendinize güven duyduğunuz sürece Dolunayın ışığı altında bugüne dek göremediğiniz birçok ayrıntıyı fark edebilirsiniz. Üst pozisyonda bulunan kişilerle ilişkinizi olumlu ve ılımlı bir şekilde sürdürmekte yarar var.

    Saat 20.36-7 Mart saat 02.54 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu gayet uzun bir süre olduğu için, hem iş hem finansal konularda iyi düşünmek lazım. Ani kararlar vermemek, bütçemize, durumumuza bakarak hareket etmek gerekiyor.

    Bu Dolunayın, hepimiz için düzenleme, yeniden yapılanma, işlerimizi hale yola koymada ışığımız olması dileğimle,


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, perşembe gününe, Başak burcunda oluşacak Dolunayın yansımaları altında adım atıyoruz. Bu Dolunay hangi konuları, alanları kapsıyor ve nelere dikkat etmek gerekiyor sorusuna cevap bulmak için, gün boyunca etkili diğer görünümlerini de incelememiz lazım. Beraberce tümünü gözden geçirelim.

    Saat 05.14 Ay-Neptün karşı karşıya geliyor. Bu Dolunayda, ne kendimizi yıpratacak kadar aşırı titiz, ne de gereğinden fazla rahat davranmayalım. Sağlığınıza, hijyeninize, kişisel bakımınıza bir önem verelim. Bilgi sahibi olmak, araştırmak, keşfetmek ve bulduklarınızı belli bir alanda verimli bir şekilde kullanmaya gayret gösterelim. Hangi konuda huzur bulmak istiyorsak, o konuyu dikkatlice, aklı başında ele alalım.

    Saat 05.17 Venüs-Pluto görünümü, bu Dolunayda, her konuda başarılı olma arzunuzu yükselticidir. Girişimde bulunduğunuz, size güven sağlayabilecek her işin altından kalkabilirsiniz. Tutkularınız sizi yönlendiriyor. İhtirasınız gayet yüksek. Ancak başarısızlığa bir an bile tahammülünüz yok. Ektiklerinizi başarıyla biçmek niyetindesiniz. Bu görünüm sizi mücadele etmeye ve ne olursa olsun kazanmaya teşvik ediyor.

    Saat 20.05 itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay, eğitim hayatınız başta olmak üzere, mesleki ihtisas konularında, yayıncılık alanında, bulunduğunuz konumdaki yerinizi belirlemeniz adına yaşayabileceğiniz deneyimleri göstermektedir. Hedefinize varabilmek için tüm gücünüzle gayret ediniz. İnandığınız yolda karşınıza çıkabilecek engellerde pes etmek yerine, amacınıza odaklanarak mücadelenizi sürdürünüz. Öyle seçimler yapınız ki, daha sonra pişmanlık duymanız mümkün olmasın.

    Saat 20.36-7 Mart saat 02.54 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu uzun bir süre ve sizlerin inancınızı yükseltici bir durumdur. Dolunayın zorlayıcı yanlarını içsel dayanıklılık vererek aşmanızda yardımcı olur.

    Bu Dolunayın, hepimiz için düzenleme, yeniden yapılanma, işlerimizi hale yola koymada ışığımız olması dileğimle,


    KOVA

    Sevgili Kovalar, perşembe günümüz, saat 20.05 itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında başlıyor. Bizler bu Dolunayda nelere dikkat etmeliyiz ve hangi konularda tedbirli olmalıyız? İşte bu soruların cevabı, gün içindeki diğer görünümleri de hesaba katarak bulabiliriz. Birlikte gözden geçirelim.

    Saat 05.14 Ay-Neptün karşıtlığı bu Dolunayda, parasal konularda muhasebemizi doğru biçimde yapmanın önemini vurguluyor. Hesabı bilmek ve hayalci davranmamak lazım.

    Saat 05.17 Venüs-Pluto görünümü, bu Dolunayda aşkta bir hayli hevesli olduğumuzun göstergesidir. Güzelliğinizi, cesaretinizi, farklılığınızı öne sürmek arzusu duyabilirsiniz. Gizli ve oldukça derin tutkularınız ön plandadır. Hayatınızda bir değişiklik istersiniz. Bazıları platonik bir aşka tutulur, kimileri arkadaş olduğu kişiyle ilişkiye başlar veya bazılarınız sevildiğinizi düşünürken böyle olmadığını anlayabilir.

    Saat 20.05 itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay, borç ve alacaklarınız, finansal ve manevi kazanımlarınız, giderleriniz, bütçenizin tanzimiyle ilgili her mevzuda dikkatli olmanız gerektiğinin göstergesidir. Dolunay zamanları bir bitiş ve sonuç alma zamanıdır. Ekilenlerin toplanma vaktidir. Yani hasat mevsimidir. Daha önce yaptığınız girişimlerin, planlamaların, projelerin sonuçlarını görebilme anıdır. İşinizden kazandığınız paranın veya başkalarıyla olan ortaklıklarınızın maddi anlamında geldiği son durumu anlamanızı sağlayıcıdır

    Saat 20.36-7 Mart saat 02.54 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde, özellikle mali konularda önünüzü görmediğiniz, bilmediğiniz yollara, yatırımlara sapmayınız. Uzmanlara danışmadan kararlar almayınız.

    Bu Dolunayın, hepimiz için düzenleme, yeniden yapılanma, işlerimizi hale yola koymada ışığımız olması dileğimle,


    BALIK

    Sevgili Balıklar, perşembe günümüz saat 20.05 itibariyle karşıt burcunuz üzerinde oluşacak Dolunay etkisi altında başlıyor. Bu Dolunayın hangi alan ve konularda etkili olacağını, tüm görünümleriyle ele alarak incelersek daha net anlamış oluruz. Şimdi birlikte gözden geçirelim.

    Saat 05.14 Ay-Neptün karşıtlığı, bu Dolunayda, hangi konuda olursa olsun gerçekçi hareket etmenin önemini vurguluyor. Özellikle ilişki meselelerinde, karşı tarafın davranışlarına dikkat edin. Süslü püslü sözlerden ziyade, ortaya koyduklarına, uyguladıklarına bakın.

    05.17 itibariyle Dolunayla örtüşecek ikinci önemli görünüm, Venüs-Pluto arasında gerçekleşecek. Parasal konularda şu andaki mevcut duruma bir bakmak gerekiyor. Daha fazla kazanmak adına neler yapmalıyım sorusu ne kadar önemliyse, bastığınız yeri, yapacağınız yatırımı ileriye dönük şekilde düşünmek de o denli önemlidir. İşe yarar, gözle görülür, gerçekten yararlı olabilecek şekilde hem parasal hem de ilişki meseleleri gözden geçirmek gerekiyor.

    Saat 20.05 itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay, karşı cinsle olan ilişkiniz başta olmak üzere, iş ortaklığı, sözleşme ve kontratlar, yasal davalarınızla ilgili geniş bir yelpazede etkisini hissedeceğiniz güçlü bir oluşumdur. Bizleri sınayabilir, kendimizi ve içinde bulunduğumuz durumu net olarak görebilmemizi sağlar. Sizler bu yansıma altında, partnerinizle aranızdaki veya genel olarak ilişki anlamındaki her türlü detayı tekrar gözden geçirme gereği duyabilirsiniz.

    Saat 20.36-7 Mart saat 02.54 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu uzun bir süre olduğu için özellikle evlilik, ilişki, yeni tanışmalar, karşılaşmalar, tutkularınız, arzularınız, cinsel yaşamınızla ilgili konularda dikkatli gözlemde bulunmanız gerektiğini söylemeliyim.

    Bu Dolunayın, hepimiz için düzenleme, yeniden yapılanma, işlerimizi hale yola koymada ışığımız olması dileğimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler