KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    3 Mart 2015 günlük burç yorumları

    Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın. Mart ayının üçüncü gününde günlük burcunuzu nelerin beklediğini öğrenin. Mynet Astroloji Danışmanı İremsu Mynet.com okuyucuları için yazdı. İşte günlük burç yorumları...

    Koç burçları bugün oldukça paylaşımcı bir gün yaşayabilirler. Aslan burçlarının yeniliklere açık olacağı, terazi burçları çevresine, arkadaşlarına vakit ayırabileceği bir gün olabilir. Peki diğer burçların günlük burç yorumlarını Mynet AstrolojiDanışmanı İremsu nasıl yorumladı? İşte 3 Mart 2015 Salı günlük burç yorumları...

    **GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

    **

    Koç burçları yaşamın tümünü kucaklama isteği içinde. Bu olumlu görünüm sorunları çözmek ve itibar kazanmak anlamında yardımcı olacaktır. Bu olumlu görünüm ilişkinizle ilgili konularda dengelerinyerine oturmasına da fayda sağlayabilir. Arkadaşlarla, dostlarla bir şeyler paylaşmak, sohbet etmek isteyebilirsiniz. Boğa burçları kırıldıkları konularda oldukça hassas ve gururlu davranabilirler. Ev ve aile içinde mutlu olma arzusu ön planda olabilir. İkizler burçları güne enerjik bir halde başlayabilirler. Sevdiklerinizle vakit geçirmek isteyebilir, etrafınızdaki insanlarında sizinle ilgilenmesini isteyebilirsiniz. İkizler burçları yeni değişimlere, yeni şeyler öğrenmeye oldukça açık. Bu yeni değişimler gözünüzü korkutmamalı aksine kucaklamalısınız.

    Yengeç burçları güne enerjik başlıyor. Bu enerji iş yaşamında pürüzleri gidermek anlamında yardımcı olabilir. Maddi, ilişki ve iş yaşamındaki sorunlar canınızı sıkıyor olabilir. Bugün bu problemlere başka bir bakış açısıyla bakmanız mümkün. Bu bakış açısı size çıkış yolunu gösterebilir. Aslan burçları hayatlarındaki yenilikleri büyük bir hevesle karşılayabilir. İş, aile, sosyal çevre, eğitim gibi alanlarda kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Başak burçları güne biraz mutsuz uyanabilir. İş ve maddi konular canınızı sıkabilir. Ancak kendinize güvenmeniz ve inanmanız tüm zorlukların üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. Terazi burçları yakın çevre ve arkadaşlarla bir araya gelebilir, görüş alışverişinde bulunabilirler. Aşk hayatında sıkıntılı bir durumla karşı karşıyaysanız durumu akışına bırakmak en iyisi olacaktır.

    Akrep burçları iş, aile ve toplumsal olaylarda mevcut durumu gözden geçirebilirler. Sorumluklar altında yorulsanız da üstesinden gelebilecek güce sahipsiniz. Yay burçları bugün etrafındaki kişilerden ilgi görebilir bu nedenle günü güzel geçirebilirler. Bütçeyi aşmadan evle ilgili düzenlemeler yapılabilir. Oğlak burçları gelecekle ilgili konulara kafa yorabilir. Bugüne dek yaşananlar gözden geçirilebilir. Kova burçları kendilerine destek çıkabilecek güçlü insanlara ihtiyaç duyabililer. Değişime açık bir yapınız olduğu için yeni fikirlere, yeni bir çevreye ihtiyaçduyabilirsiniz. Balık burçları hayatın koşuşturmaları içerisinde sağlıklarını ihmal etmemeliler. Kariyer anlamında ön planda olmanız sizi canlandırır ve güven duygunuzu yükseltir. Ancak finansal konularda akıllı davranmayı unutmayın.

    Mart ayı burç yorumlarını izleyin...

    [Koc burcu 2015 Mart ayi burc yorumlari nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)[![](//www.nasil.tv/s/z31/img/elogo.png)](http://www.nasil.tv)

    İremsu kimdir?

    5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler