KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Günlük burç yorumları 2 Mart 2015

    Haftanın ilk iş gününe günlük burç yorumunuzu okuyarak başlayın. Mart ayının ikinci gününde günlük burcunuzu nelerin beklediğini öğrenin. Mynet Astroloji Danışmanı İremsu Mynet.com okuyucuları için yazdı. İşte günlük burç yorumları...

    **GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN...

    **

    Günlük burç yorumunuzu okumadan evden çıkmayın... 2 Mart Pazartesi günü Koç burçlarının kendilerini ifade etme gücü oldukça yüksek, Balık burçları bugün beğenilmek, takdir görmek isteyebilir. Terazi burçları hayatı güzel yanlarıyla ele alabilir. Peki diğer burçların günlük burç yorumlarını Mynet AstrolojiDanışmanı İremsu nasıl yorumladı? İşte 2 Mart günlük burç yorumları.

    Koç burçları yeni haftaya Ay-Aslan burcu seyriyle başlıyor. Kendinizi ifade etme gücünüz hayli yüksek. Aşk hayatında ve çocuklarınızla olan iletişimle göz doldurabilirsiniz. Boğa burçları konu ne olursa olsun, nerede olurlarsa olsunlar ilgiyi üzerilerinde toplamayı başarabilirler. Canınızı sıkan kişilere tavrınızı koyma ihtiyacı duyabilirsiniz. Ancak fevri hareketlerden kaçınmaya özen göstermelisiniz. İkizler burçları yeni haftaya enerji dolu başlayabilir. İlgilendiğiniz konularda liderlik gücünüz ön planda olabilir. Yakın çevrenizden ilgi ve sevgi görmeniz hoşunuza gidebilir.

    Yengeç burçları maddi anlamda düzenlemelere gidebilir. Sağlık, alacak-verecek hesaplamaları yapabilirsiniz. İş yaşamızda bencil insanlara karşı dikkatli olmalısınız. Bu durum sizi biraz zorlayabilir ancak alttan almakta fayda var. Aslan burçları konu ne olursa olsun lider özelliklerini ön plana çıkarabilirler. Başka bir ülke ya da başka bir şehre taşınma isteğiniz oldukça yüksek olabilir. Ancak mevcut durumda koşulları iyice gözden geçirmek gerekebilir. Düşünmeden karar vermeyin. Başak burçları kendi düşünceleriyle örtüşmeyen kişilerle ılımlı davranış içerisinde olursa bundan kazançlı çıkacaklardır. İlgi görmek, alkışlanmak, beğenilmek isteyebilirsiniz. Ödeyemeyeceğiniz borçlar altına girmemeye özen göstermeli, bütçenize göre hareket etmelisiniz. İş yaşamında birilerinin sizi geçmesini istemez, sizi çekemeyen insanların olduğunu düşünebilirsiniz.

    Terazi burçları hayata güzel yanlarıyla bakabilir, eğlenceli yanlarıyla ele alabilirler. Maddi anlamda hesabı bilerek hareket etmekte fayda var. Bencil insanlara karşı sabırlı olmak zor ancak, kendi iyiliğiniz için bunun üstesinden gelmekte fayda var. Akrep burçları iş hayatında ve sosyal çevrelerinde hırs ve isteklerini belli edebilirler. Hafife alınmaya, altta kalmaya hiç niyetiniz yok. Yay burçları yeni haftaya oldukça eğlenceli, renkli ve pozitif başlayabilir. El üstünde tutulmak, beğenilmek, tadir edilmek isteği ön planda olabilir. Dünyayı tanımak, görmek, yeni insanlarla tanışmak isteyebilirsiniz. Oğlak burçları maddi ve duygusal anlamda her şeyi gözden geçirebilirsiniz. Planları aldığınız kararlara göre verebilirsiniz.

    Kova burçları tanımadıkalrı insanlarla fikir alışverişinde bulunmak, aktif olmak, öne çıkma isteiği içerisinde olabilir. Hiçbir şey düşünmeden yaşamak, eğlenmek, kısa süreli ilişkiler yaşamak isteyebilirsinzi. Balık burçları yeni haftaya Ay-Aslan burcu seyrinde başlıyor. Aslan burcu geçişlerinde kendinize güvenmenizde yarar var. Beğenilmek, alkışlanmak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizde taviz vermekten uzak durabilirsiniz.

    Mart ayı burç yorumlarını izleyin...

    [Koc burcu 2015 Mart ayi burc yorumlari nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)[![](//www.nasil.tv/s/z31/img/elogo.png)](http://www.nasil.tv)

    İremsu kimdir?

    5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler