KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2-8 Mart 2015 haftalık burç yorumları

    Bu hafta sizi neler bekliyor?

    [Nasıl TV - Koç burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    2-8 Mart arası: İlişkiler açısından bu hafta oldukça yoğun enerjilere ev sahipliği yapacak. Öyle bir hafta ki, hakikaten tüm yılın ilişkiler anlamında en önemli dönemi diyebiliriz. 1 Mart tarihinde sosyal ilişkiler canlanıyor. Bazı Koçlar eski aşkına geri dönerken, bazıları yeni bir ilişkiye başlayabilirler. 2 Mart tarihindeki görünüm, evlenmeler veya ayrılık anlamında verilecek kararları işaret ediyor. 3 Mart tarihindeki önemli bir görünüm, aşkta aktif ve oldukça coşkulu olmanızı sağlıyor. Kararlarınızı özgür bir şekilde verebilmeniz için sizi destekliyor. Bu gayet hızlandırıcı, aşkı sizlere getirici, pozitif düşünmeyi sağlayıcı ve kendinizden emin olmanızı teşvik edici bir enerjidir. 4 Mart tarihinde, eğer ilişkinizden memnunsanız, partnerinizle yeni bir hayata adım atarsınız. Eğer sorunlar varsa, kendi yolunuza gidebilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    2-8 Mart arası: 5 Mart tarihindeki görünüm, iş hayatında güçlenmek, toplum içindeki yerinizi sağlamlaştırmak, durduğunuz yeri bilmek istediğinizi gösteriyor. Hedefinize varmak, isteklerinizi elde etmek amaçlı aceleci ve baskın davranabilirsiniz. Ancak dış etkenler nedeniyle sabırlı olmak zorundadır. Bu kişi açısından yorucudur. 6 Mart tarihindeki Dolunay, çalışma hayatınız, iş çevrenizde yaşanabilecek gelişmelerin simgesi olabilir. Sorumluluklarınız fazlasıyla ağır gelebilir. Üst konumda bulunan kişiler istekleri konusunda direnebilirler. Sistemin iyi bir şekilde işlemesi için düzenlemelerde bulunabilirler. Detaylı işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Patronlarınızla ilişkinize dikkat etmeniz lazımdır.

    PARA

    2-8 Mart arası: 2 Mart tarihinde finansal konularda kendi isteklerimizi elde etmekten yanayız. Ne olursa olsun kazancımız hususunda bencil düşüneceğiz. İş veya evlilik türü kurulan birlikteliklerde kazançlı çıkmaktan yanayız. 4 Mart tarihinde maddi konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Elimize bir miktar para geçebilir. 5 Mart tarihinde kazandırıcı işlere yöneleceğiz. İşimizden elde etmek istediğimiz geliri önemseyeceğiz. Bu konuda ne düşündüğümüzü öne süreceğiz.


    [Nasıl TV - Boğa burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Boga-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    2-8 Mart arası: 6 Mart tarihindeki Dolunay, beraberliğinizde sorunlar varsa, kendinizi mutsuz hissediyorsanız, ilişkinizin geleceği konusunda tepkisel düşünmeniz, eleştirel yönde hareket etmeniz mümkündür. Bir yandan özverili davranmak diğer yandan aradığınızı bulamadığınızı düşünmek zorlayıcıdır. Karşınızdakini mutlu etmek için kendinizden ödün vermeyiniz veya tam tersine yanlış yapan siz iseniz buna bir son veriniz. Bu Dolunay, aşk hakkındaki görüşlerinizi titizleştirici, ince eleyip sık dokurken kendinizi garanti altına alma ihtiyacınızı yükseltici bir oluşumdur.

    İŞ VE KARİYER

    2-8 Mart arası: 2 Mart tarihindeki görünüm, iş konularında durumu çok iyi analiz etmek gerekiyor. Mevcut durumunuz birçok açıdan sizi rahatsız edebilir. Ancak bu, gerginlikle kendinize veya başkalarına yüklenmenize, gereksiz meseleler üzerinde durup zaman kaybetmenize yol açmamalıdır.

    3 Mart tarihindeki önemli görünüm, bir yandan aileniz, eviniz, yerleşim yerinizle ilgili konulardaki gelişmeleri, destekleri işaret ediyor. Diğer yandan çalışma hayatınız ve günlük yaşantınızın değişimi ve sürpriz gelişmeleri işaret ediyor. Kısaca hayat size farklı bir pencere, kapı aralıyor. Muhtemel değişimler sayesinde siz de canlanacak, yeni ortamlara, insanlara alışacak ve üstünüzdeki ağırlıklardan kurtulacaksınız. O zaman hoş geldin diyelim güzelliklere.

    4 Mart tarihindeki görünüm, kendi aşmak ve yaşamın sıkıntıları karşısında duyduğu endişelerden kurtulmak isteyen bireyin kendi yolunu çizme arzusunun simgesidir. Doğaldır ve hakkıdır. Ancak şu nokta gözden kaçırılmamalıdır. Kişi uygulamak istediği yenilik için her şeyi gözden geçirmiş midir, bütün önlemleri almış mıdır, bu arzusunun temeli güçlü müdür? Bu soruların cevabını çok iyi düşünmek lazım.

    5 Mart tarihindeki gergin görünüm, isteklerinizi elde etmek adına mücadele edeceğinizi gösteriyor. Bu mücadelede galip gelmek isteyen kişinin asıl arzusu endişelerinden kurtulmak. Çünkü biliyor ki, arzularına kavuşamadığında hayat lezzetsiz hale gelecek. İçinizdeki öfke ve aşırı arzuların sizi teslim alması mümkündür.

    PARA

    2-8 Mart arası: 1 Mart tarihinde maddi kazanç getirici işlere ihtiyacımız var. Sıkışık durumdan kurtulmak için, yeni bir iş arayışında bulunabiliriz. Mali konularda bütçemiz zorlanabilir. Görüşmelerde bulunarak, değişik bir şeyler yaparak bu duruma çözüm bulmaya çalışacağız.


    [Nasıl TV - İkizler burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Ikizler-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    2-8 Mart arası: 2 Mart tarihindeki görünüm, sosyal ilişkilerimiz başta olmak üzere, özel anlamdaki her türlü paylaşımın adil, dengeli, ölçülü ve işbirliğine açık şekilde yapılması gerekiyor. Sadece ben diyerek başkalarına önemsememek nasıl yanlışsa, başkalarına öncelik tanıyıp kendi haklarımızdan vazgeçmek de o denli yanlıştır. Her şeyin bir ayarı olması gerekir. Dostlarınız, sevgiliniz ve dünya ile olan temasınızda nezaketlilik esastır. Eskilerin deyimiyle yol yordam bilmek gerekiyor.

    İŞ VE KARİYER

    2-8 Mart arası: 3 Mart tarihindeki özel görünüm, eğitim-iş-ticari konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebileceğiniz yeniliklerin göstergesidir. Hızlı öğreniyor, hızlı gelişiyorsunuz. İşte aradığınız yenilikler, işte kendinizi en güçlü şekilde ifade edeceğiniz değişimler yakın bir süre içinde sizi kucaklıyor. Hevesle, cesaretle bunları karşılamaya hazır olunuz.

    4 Mart tarihindeki görünüm, somut, belirli ve kendine özgü bir yön ve hedef duygusu içinde yenilikte bulunmak isteyen bireyin simgesidir. Kendini tanıyan, özünün farkında olan kişi doğal olarak sürüklenmeden, hedefinin üzerine gidebilir. Ancak tam tersine gelip geçici hedefleri olan kişi karmaşıktır ve yanılgılar içindedir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, hedeflerinize uygun kişilerle ilişkilerinizi güçlü tutmak ve ne yolda ilerlemek istediğinizi bilmektir. İşte o zaman üzerinizdeki baskılardan kurtularak kendiniz adına en doğru tercihi yapabilirsiniz.

    6 Mart tarihindeki Dolunay, yerleşim konuları, satın alma-kiralama, ev sahibiniz, kiracınızla ilgili yaşanması muhtemel durumlar da aynı şekilde önemli gelişmelere neden olabilir, sorumluluklarınız artabilir. Mesleki konularda değişime açık olmalı, yeniden durumları ele alarak sisteme uygun şekilde eksikleri tamamlamalı, inancınızı güçlü tutmalısınız.

    PARA

    2-8 Mart arası: 5 Mart tarihinde zorlayıcı bir görünüm var. Maddi ve manevi paylaşımlar anlamındaki hassasiyetin göstergesidir. Tutkularınız oldukça yoğundur. Karşı konulamaz bir güçle sahip olmayı istediğiniz her şeyin peşinden koşabilirsiniz. Bu mücadelede sabırla hareket etmenizi tavsiye ediyorum. Sizi kimsenin etkilemesine veya üzmesine izin vermeyiniz.


    [Nasıl TV - Yengeç burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yengec-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    2-8 Mart arası: 2 Mart tarihinde, ev içinde ve ailevi konularda ise, nezaket, ölçülü olmak, dengeli hareket etmek ve gönül birliğine açık olmak vaktidir. Bu durum bizi biraz zorlayabilir. Hep ben mi anlayışlı olacağım diye düşünebilirsiniz. Ancak huzurunuz açısından yine yüce gönlünüzün anlayışına ihtiyacımız var dostlarım.

    6 Mart tarihindeki Dolunay, yakın aile bireylerinizle alakalı önemli gelişmelerin göstergesi olabilir. Bu gelişmeler size fazladan sorumluluk yükleyici olabilir, üzerinizde baskı yaratır. Eğitimini sürdürenler veya iş başvurularında bulunanlar açısından da bu dolunayın anlamı oldukça büyüktür. Yaşanabilecek gelişmeler hayatınızın bundan sonrası adına önem taşıyabilir. Çıkacağınız bir seyahat veya alacağınız bir haber yaşamınıza yeni bir yön çizmenizi sağlayabilir. Oturduğunuz çevrenizde değişimler meydana gelebilir. Bu arada yazılı belgeler veya kontratlar konusunda dikkatli olmanızı, iyice incelemenizi öneriyorum.

    İŞ VE KARİYER

    2-8 Mart arası: 2 Mart tarihindeki görünüm, iş hayatımızda birebir çalıştığımız kişilerle olan ilişkilerin önemini ve bu ilişkilerde bencil düşünen kişilere karşı dikkatli olunması gerektiğini işaret ediyor. Aynı şekilde bizim de bunu göz önüne almamızda yarar var.

    4 Mart tarihindeki görünüm, toplum içinde kendini ifade etmek ve kişisel açıdan doyuma ulaşabileceği bir konum elde etmek isteyen bireyin ani ve dürtüsel olarak kararlar alması anlamına gelir ki, çok iyi düşünmek lazımdır. Bazen hayat bizi anlamsız bir rolün içine hapseder. Kendimizi kısıtlanmış ve bir çember içine hapsolmuş hissederiz. İşte bu duygunun baskısıyla gerginleşiriz ve ne olacaksa olsun diyerek radikal bir karar alırız. Böyle bir noktada düşünülmesi gereken, alacağımız karar ne derece doğrudur, bu isyan bize ne kazandırır veya kaybettirir, bunu çok iyi düşünmek lazım.

    5 Mart tarihindeki gergin görünüm, mesleki ve özel hayatınızla ilgili konularda güce duyduğunuz yoğun ihtiyacın, ilişkilerde başarılı olma arzunuzun göstergesi. Hayatınızın iplerini elinizde tutmak istiyorsunuz. Ne zaman değerinizi anlamıyor ve sizi kırıyorlar işte o zaman direnciniz düşüyor. Bu görünüm, her şeye rağmen umudunuzu kaybetmeden ilerlemenin önemli olduğunu söylüyor.

    PARA

    2-8 Mart arası: 3 Mart tarihindeki önemli görünüm, bir yanıyla kazanç getiren işlerin göstergesi, diğer yanıyla, mesleki hayatınızdaki yeniliklerin işaretçisidir. Bu değişimlerin ardında yatan en önemli faktör, artık eskisi gibi baskılara gelemeyişinizdir. Ancak düşünmeden yapılan harcamalar yine zorlanmanıza sebep olabilir. Ben derim ki, hele bir bakalım gelişmelere, karşınıza çıkan olumlu yöndeki değişimlere, ona göre hareket edersiniz. Ayrıca birikimleriniz varsa, bunları da riskten uzak, piyasanın durumuna göre yatırım şeklinde değerlendirmeniz yerinde olur.


    [Nasıl TV - Aslan burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Aslan-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    2-8 Mart arası: 2 Mart tarihindeki görünüm, ilişkilerimizde yeniliklere açık olmamızı, çabucak bağlantı kurmamızı, dünyayı tanıma arzumuzu, atılımda bulunma hevesliliğimizi, başka bir ülkeye, şehre yerleşme istekliğimizi gösteriyor. Ancak bütün koşulları da iyi incelemek lazım. Çok bencil, düşünmeden, sırf dürtülerimizle karar vermemeliyiz. Bir anda karşımıza çıkan birini hayatımızın merkezine oturtmak böyle bir görünüm altında yanlış olabilir. Onu tanıyalım. Yine hiç düşünmeden kararlar vermeyelim. Olur ve olmazları gözden geçirelim. Dengeli, ölçülü ve adil bir şekilde düşünelim, öyle karar verelim.

    4 Mart tarihindeki görünüm, kişinin kendi adına belirlediği yüksek hedeflerinin peşinden gitme istekliliğinin işareti ve yenilik arzusunun önlenemez yükselişidir. Değişimi akıllı ve planlı bir şekilde gerçekleştirmeniz yararlı olur.

    5 Mart tarihindeki zorlayıcı görünüm, partnerinizle aranızdaki gerginliğin işaretçisidir. Sanki hayat sizi test etmektedir. Sabırlı olmak, öyle kolay bir şey değildir. Hem iş hem de genel olarak sizi biraz rahatsız edici bir gün diyebiliriz.

    İŞ VE KARİYER

    2-8 Mart arası: 3 Mart tarihindeki görünüm, karşınıza çıkacak fırsatların, sürprizlerin hem iş hayatınız hem kişisel ilişkileriniz hem de dış dünya ile olan her türlü bağlantınızın güçlenmesini sağlıyor. Girişimlerde bulunarak, farklı yerlere seyahatler ederek, yeni insanlarla tanışarak, cesur adımlar atarak hayatınıza yeni bir yön çizebilirsiniz. Artık eskiye dur, yeniye buyur demek ve buna gönülden inanmak zamanıdır. Haberler gelir, harekete geçebilir, karşınıza çıkan fırsatlar sayesinde yeni bir sayfadan hayata bakabilirsiniz.

    PARA

    2-8 Mart arası: 6 Mart tarihindeki Dolunay, gerek dışarıdan gelecek maddi destekler gerekse kendi kazancınızla ilgili yaşanabilecek gelişmeler bir hayli önem kazanıyor. Meydana gelen olaylar veya durumlar bundan sonrası adına etkili olacağından acil kararlar vermemek, temkinli hareket etmek gerekir. Ayrıca bu Dolunay finansal yaşamanızla ilgili mevzularda aksayan, sorun çıkaran ve problemlere neden olan her şeyin daha net görülmesi ve saptanması adına önemlidir.


    [Nasıl TV - Başak burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Basak-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    2-8 Mart arası: 2 Mart tarihinde, ilişkimize iyice bir bakalım. Sadece kendini düşünen veya beraberlikte kontrolü elinde tutmaya çalışan bir kişiyle berabersek, ileriyi görmekte zorlanabiliriz. Erotizm, bu enerji altında bir hayli yükselir. Güzel yanlarınızı öne sürerek, etkileyici olabilirsiniz. Fakat bir yandan da baskın taraf olmayı tercih edersiniz. İlişkinin niteliğine göre bunun ayarını bilmek yararlı olacaktır.

    3 Mart tarihinde, dostlarınızdan destek görürsünüz. İnsanların ilgisini kolaylıkla çekersiniz. İlişkilerde yenilenme vaktidir. Mevcut beraberliğinizdeki sorunlar birlikte çözüme kavuşturabilir. Gerçekten sizi rahatsız eden, yoran, üzen, üzerinizde baskı kuran bir partner hayatınızdan çıkıp gider.

    4 Mart tarihi, ciddi ilişkiniz, partner veya iş ortaklarınızla aranızda yaşanabilecek beklenmedik gelişmelerin işaretidir. Bir yandan kendi sorumluluklarınızın üstesinden gelmeye çalışırken diğer taraftan hayatınızda yer alan kişilerin veya karşınıza çıkan kişilerin özgür ve farklı olan kişilikleri nedeniyle iki derede bir arada kalıyorsunuz. Eğer ilişkinizde adil bir paylaşım yoksa ve eğer birlikte olduğunuz kişi sizden farklı düşünüyorsa bu kavuşum, kopmalara neden olabilir. Burada şu nokta çok önemli. Artık ilişki konusunda mutlaka gerçekçi olmak, paylaşım anlamında dengelerin yerli yerine oturuyor mu bunları gözden geçirmek lazım. Eğer tarafların sevgi birliği yüksekse bu görünüm altında, her iki kişi de ilişkilerinde yepyeni bir sayfa açabilirler.

    İŞ VE KARİYER

    2-8 Mart arası: 3 Mart tarihindeki görünüm, fiziksel ve ruhsal anlamdaki yenilenmenin, güçlenmenin, eski sorunlarınızı şimdi tekrar ele alarak bunları gözden geçirmenin işaretçisidir. Öyle olaylar veya deneyimlerden geçirir ki sizi, artık neyin ne olduğunu gayet iyi bilirsiniz. Dış dünyada etkin olmanın yolu, kendi iç dünyamdaki zenginlikleri keşfetmekmiş dersiniz. Yaşanan bazı sürpriz gelişmeler, belki sizi durdurucu etki yaratmış olabilir. Davalar, hukuksal konular, sağlık problemleri, sadece kendini düşünen kişiler nedeniyle yaşanmış her ne varsa bunları bir tecrübe olarak görerek, bundan sonrasında çok daha seçici ve dikkatli olmayı öğrenirsiniz.

    PARA

    2-8 Mart arası: 2 Mart tarihinde, finansal konularda da, dürtüsel hareket etmemek lazım. Ödenmesi zor bir borcun altına girmeyelim. Bütçemizin ayarını, dengesini, ölçüsünü mutlaka gözetelim.

    3 Mart tarihinde, maddi ortaklıklarınızı, özel hayatınızı farklı bir bakış açısıyla ele almaya başlarsınız. Destek gördüğünüz gibi köstekleyen insanları da bu görünüm sayesinde daha iyi anlarsınız. Paranızı korumayı, kiminle iş yapılır, kiminle yan yana gelinir, kime sırlar verilir, bütün bunları kafanızın içinde oturtmayı öğrenirsiniz.

    4 Mart tarihinde, sağlam yatırımlarda bulunmak için gözünüzü dört açınız veya yaşanabilecek finansal dalgalanmaları göz önüne alarak dikkatli olunuz. Kimlerle iş birliği yapıyorsunuz, kimlerle yola çıkıyorsunuz veya neye güvenerek yeni bir adım atmak istiyorsunuz bunları iyice düşününüz.


    [Nasıl TV - Terazi burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Terazi-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    2-8 Mart arası: 2 Mart tarihinde, ilişkimize iyice bir bakalım. Sadece kendini düşünen veya beraberlikte kontrolü elinde tutmaya çalışan bir kişiyle berabersek, ileriyi görmekte zorlanabiliriz. Erotizm, bu enerji altında bir hayli yükselir. Güzel yanlarınızı öne sürerek, etkileyici olabilirsiniz. Fakat bir yandan da baskın taraf olmayı tercih edersiniz. İlişkinin niteliğine göre bunun ayarını bilmek yararlı olacaktır.

    3 Mart tarihinde, dostlarınızdan destek görürsünüz. İnsanların ilgisini kolaylıkla çekersiniz. İlişkilerde yenilenme vaktidir. Mevcut beraberliğinizdeki sorunlar birlikte çözüme kavuşturabilir. Gerçekten sizi rahatsız eden, yoran, üzen, üzerinizde baskı kuran bir partner hayatınızdan çıkıp gider.

    4 Mart tarihi, ciddi ilişkiniz, partner veya iş ortaklarınızla aranızda yaşanabilecek beklenmedik gelişmelerin işaretidir. Bir yandan kendi sorumluluklarınızın üstesinden gelmeye çalışırken diğer taraftan hayatınızda yer alan kişilerin veya karşınıza çıkan kişilerin özgür ve farklı olan kişilikleri nedeniyle iki derede bir arada kalıyorsunuz. Eğer ilişkinizde adil bir paylaşım yoksa ve eğer birlikte olduğunuz kişi sizden farklı düşünüyorsa bu kavuşum, kopmalara neden olabilir. Burada şu nokta çok önemli. Artık ilişki konusunda mutlaka gerçekçi olmak, paylaşım anlamında dengelerin yerli yerine oturuyor mu bunları gözden geçirmek lazım. Eğer tarafların sevgi birliği yüksekse bu görünüm altında, her iki kişi de ilişkilerinde yepyeni bir sayfa açabilirler.

    İŞ VE KARİYER

    2-8 Mart arası: 3 Mart tarihinde, sosyal ilişkilerin canlanması, yeni insanlarla tanışma, projeler, organizasyonlar, arkadaşlıklar, aktiviteler anlamında bir hayli güçlendiricidir. Ayrıca karşınıza çıkan fırsatların da birebir işaretçisidir. Kabınıza sığmazsınız. Yeniliklere öyle bir hevesle katılırsınız ki, artık geriye bakmak, geçmişe takılı kalmak gibi bir durumunuz yoktur.

    5 Mart tarihindeki gergin görünüm sizi biraz zorlayabilir. Etrafınızdaki insanlara ve olaylara tepki göstermeden önce sakin olunuz. Partneriniz, iş ortaklığınız ve ailevi konularda soğukkanlı davranınız ve dengenizi korumaya çalışınız.
    6 Mart tarihindeki Dolunay, iş ve özel hayatınızla ilgili hayallerinizle, dış dünyanın gerçekleri arasındaki farkı deneyimlemenizi sağlayan güçlü bir yansımadır. Bu ışık altında kimi zaman yalnız olduğunuzu fark edebilirsiniz. Fakat şu var ki ruhunuzun arınması, korku ve şüphelerinizin son bulması açısından bu Dolunay sizin açınızdan son derece değerlidir. En azından potansiyel gücünüzün farkına varırsınız. Kaos içinde olduğunuz konuları çözüme kavuşturabilirsiniz.

    PARA

    2-8 Mart arası: 2 Mart tarihindeki görünüm, parasal, iş hayatı veya girişimlerde getiri-götürü hesabını iyi yapmamız gerektiğini işaret ediyor.


    [Nasıl TV - Akrep burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Akrep-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    2-8 Mart arası: 2 Mart tarihindeki görünümde, iç dünyamızda huzura, dengeli bir ilişkiye, haz dolu bir yaşama özlem duyuyoruz. Çok mu şey istiyorum diye içimizden geçireceğiz. Belki de dışarıda bulamadığımız güzellikleri içimizde yaratmaya çalışacağız.

    6 Mart tarihindeki Dolunay, gerek hedefleriniz ve gerekse aşk hayatınızla ilgili konularda bir yandan kaçış gösterirken diğer yandan bağımlılıklarınızın esiri olmamaya lütfen dikkat ediniz. Sorumluluklarınız ağır, önünüzde kocaman bir hayat duruyor. Kimi zaman aşkla terbiye olurken bazen hedeflerinizin ne kadar doğru olup olmadığıyla imtihan edilebilirsiniz. Kimi zaman yeter diye bağırmak gelir içinizden lakin hep ilerlemek durumundasınız. Geçmiş ve gelecek arasında durduğunuz şu anki noktada ihtiyacınız olanları iyice belirlerseniz, hangi oluşum veya hangi engel karşınıza çıkarsa çıksın üstesinden gelebilirsiniz.

    5 Mart tarihindeki görünüm, size anlamlı gelen her şeyi elde etme yolundaki mücadelenizin göstergesi. Öylesine arzulunuz ki, önünüze çıkabilecek ve sizi yolunuzda alıkoyabilecek her türlü engelle savaşabilirsiniz. Belirsizlikler sizi öfkelendirebilir, beceriksiz insanlar sinirlendirebilir, size boş yere akıl verenler kızdırabilir.

    İŞ VE KARİYER

    2-8 Mart arası: 2 Mart tarihinde çalışma hayatımızla ilgili konularda durumumuzu gözden geçireceğiz. İnsanların bencil yaklaşımları, sadece kendilerini düşünüyor olmaları, çoğu zaman farkında veya değil kaba davranışlarıyla karşılaşıyoruz. Bir yandan mücadele ederken diğer taraftan anlayış, nezaket, iyi niyetlilik bekliyoruz.

    3 Mart tarihindeki görünüm, mesleki anlamda yeni bir yol, yeni bir ortama girmek anlamına geliyor. Bu eğitim alanında da görülür. Staj, kurs veya bir eğitmen aracılığıyla kendinizi geliştirebilirsiniz. Değişimler iş hayatında öne çıkıyor. Sıkı çalışarak başarıya ulaşabileceğini, yeniliklerden korkmamak gerektiğini biliniz. Farkınızı gösterin.

    4 Mart tarihindeki görünüm, çalışma hayatınızla ilgili yeni değişimlerin işaretçisi olarak önem taşıyor. Ayrıca sağlığımız konusunda daha dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor. Yaşam şekliniz, çalışma ortamınız, bugüne dek yaşanılanların üzerinizde yarattığı baskı ve gerilim, anlamsız işler yüzünden kendinizi ikincil roller üstlenmiş kişi gibi hissedebilirsiniz. Burada dikkat edeceğiniz husus, eğer bir değişim istiyorsanız bunun size olan artı ve eksilerini gözden geçirmeniz veya yaşanabilecek gelişmelere göre neler yapabilirsiniz bunları bilinçli bir şekilde ele almanızdır. Bazen öyle gelişmeler yaşanır ki, bunlar başta bizi rahatsız eder ancak hayrımızadır.

    PARA

    2-8 Mart arası: 3 Mart tarihindeki görünüm, mesleki anlamda yeni bir yol, yeni bir ortama girmek anlamına geliyor. Bu eğitim alanında da görülür. Staj, kurs veya bir eğitmen aracılığıyla kendinizi geliştirebilirsiniz. Değişimler iş hayatında öne çıkıyor. Sıkı çalışarak başarıya ulaşabileceğini, yeniliklerden korkmamak gerektiğini biliniz. Farkınızı gösterin. Bu size finansal anlamda olumlu yansıyabilir.


    [Nasıl TV - Yay burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yay-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    2-8 Mart arası: 2 Mart tarihinde, aşkta bizzat elde etmekten yanayız. Kovalayan değil, kaçan tarafız. Dünyayı tanımak, gezmek, görmek, yaşamak istiyoruz. Öyle uzun sürmese de olur belki, ancak aşık olmak, aşkla başımız dönsün diye düşüneceğiz. İçgüdüsel bir şekilde hayatın tüm lezzetlerinin tadına varmak için bir çocuk kadar hevesliyiz. Kim ne düşünmüş, ne der, ne söyler umurumuzda değil. Ancak unutmayalım ki, bir toplumda yaşıyoruz. Başkaları söz konusu olduğunda bu kadar bireysel davranmak yanlış olabilir. Onun ayarını bilirsek, enerjiyi doğru manada kullanmış oluruz.

    4 Mart tarihindeki görünüm, aşk hayatınız başta olmak üzere, kendinizi öne çıkarmak istediğiniz her konuda söz sahibi olmak, sivrilmek arzunuzun işaretidir. Yenilik arzunuz öylesine büyür ki yüreğinizde, size keyif katabilecek, gerçek özünüzü ortaya çıkarabilecek her alanda özgürce kararlar verebilirsiniz. Ancak biraz sonra izah edeceğim gibi Ay, tüm gün boşlukta olacak. Lütfen kararlarınızı iyice gözden geçiriniz.

    5 Mart tarihindeki görünüm, etrafınızdaki insanların gözlerini üzerinizde hissederseniz hiç şaşırmayın. Hele karşı cins üzerinde etkiniz oldukça yükselişte.

    İŞ VE KARİYER

    2-8 Mart arası: 3 Mart tarihindeki görünüm, sizi başka diyarlara, başka yollara, güzelliklere, başarılara, yeni hedeflere, yeniliklere, olumlu yöndeki değişimlere çağırıyor. Çağırmakla kalmayıp, önünüze fırsatlar çıkarıyor, hevesli kılıyor, cesaretlendiriyor, hadi artık önünde bir hayat var ne duruyorsun diyor. Değişimi isteyenler, yeniliklere kucak açarlar. Bu tarihteki özel görünümü, bir start gibi düşünelim.

    6 Mart tarihindeki Dolunay mesleki konulardaki sorumluluklarınızı hatırlatabilir, üzerinizdeki baskıları arttırabilir, kimi zaman ani tepkilerde bulunmanıza neden olabilir. Bilgi ve tecrübenizden emin olduğunuz müddetçe yani kendinize güven duyduğunuz sürece Dolunayın ışığı altında bugüne dek göremediğiniz birçok ayrıntıyı fark edebilirsiniz. Üst pozisyonda bulunan kişilerle ilişkinizi olumlu ve ılımlı bir şekilde sürdürmeye çalışınız.

    PARA

    2-8 Mart arası: 5 Mart tarihindeki görünüm, hayatın tüm nimetlerinden yararlanma arzunuzu yükseltiyor. Yenilik hevesiniz oldukça yüksek. Yaşamınızda ileri adımlar atabilmek için paranın sağlayacağı güce fazlasıyla ihtiyaç duymaktasınız. İşte bunun için her türlü mücadeleyi verebilirsiniz. Yeter ki arzularınızı elde etmeniz mümkün olsun.


    [Nasıl TV - Oğlak burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Oglak-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    2-8 Mart arası: 2 Mart tarihindeki görünümde bizi bir şeylerin hareketlendirdiğini fark edeceğiz. Ben de önemliyim diyeceğiz. Yaşama hevesimiz gayet yüksek. Kendimize dönük olacağız.

    4 Mart tarihindeki görünüm, ev-aile-yerleşim-büyüklerinizle olan ilişkiniz-aynı evi paylaştığınız kişilerle olan paylaşımlarınız anlamında önemlidir. Kişi böyle bir etki altında son derece hızlı ve heyecanlı bir biçimde değişimler yaşayabilir. Yerleşim alanını değiştirebilir, aile kurabilir veya yuvasından ayrılabilir, iş hayatıyla ilgili yeniliğe kalkışabilir, üzerindeki tüm baskılardan uzak durmak isteyebilir, yaşamıyla ilgili konularda radikal kararlar verebilir.

    İŞ VE KARİYER

    2-8 Mart arası: 2 Mart tarihinde, iş hayatımız ve sorumluluklarımız bizi yorduğunda, dış dünya ile aramızdaki sınırı koruyacağız. İçimizde ne kadar gergin olsak da, iş hayatında gerekli kişi ve gereken durumlarda geleceğimizi düşünerek dengeli hareket etmemiz yerinde olur.
    5 Mart tarihinde, her işin altından kalkabilirsiniz. Tutkularınız sizi yönlendiriyor. İhtirasınız gayet yüksek. Ancak başarısızlığa bir an bile tahammülünüz yok. Ektiklerinizi başarıyla biçmek niyetindesiniz. Bu tarih, sizi mücadele etmeye ve ne olursa olsun kazanmaya teşvik ediyor. Ajandanıza işaretlemenizde fayda var.

    6 Mart tarihindeki Dolunay, eğitim hayatınız başta olmak üzere, mesleki ihtisas konularında, yayıncılık alanında, bulunduğunuz konumdaki yerinizi belirlemeniz adına yaşayabileceğiniz deneyimleri göstermektedir. Hedefinize varabilmek için tüm gücünüzle gayret ediniz. İnandığınız yolda karşınıza çıkabilecek engellerde pes etmek yerine, amacınıza odaklanarak mücadelenizi sürdürünüz. Öyle seçimler yapınız ki, daha sonra pişmanlık duymanız mümkün olmasın.

    PARA

    2-8 Mart arası: 3 Mart tarihindeki görünüm, bir yanıyla finansal anlamdaki gelişim, yenilik ve fırsatların işaretçisi olurken, diğer yanıyla da ev içinde, ailevi konularda, yerleşim yerinizle alakalı değişimlerin 2018 yılına kadar tamamlanacağını gösteriyor. Yeni ortaklıklar, kazanımlar, destekler sayesinde büyümekte olduğunuzu, gelişeceğinizi, canlanacağınızı söylüyor. Elinize geçeni veya geçecek olanı değerlendirmeniz için size destek veriyor.


    [Nasıl TV - Kova burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Kova-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    2-8 Mart arası: 3 Mart tarihindeki önemli görünüm, olumlu değişimlerin, yeniliklerin hayatımıza dahil olacağını işaret eden bir enerji. İlişkimiz yoksa hayatımıza girecek olan insanla bir yerde bir şekilde karşılaşabiliriz. Eskisi gibi değiliz. Seçmesini biliyoruz. Nasıl biri istediğimizin farkındayız. Bu görünüm de, farkındalığı yüksek Kovalara beklentilerine yönelik bir aşkı müjdeliyor.

    4 Mart tarihindeki görünüm, hem ailevi hem ilişki, hem eğitim hayatınız hem de yakın çevrenizle alakalı konularda yaşanabilecek hızlı gelişmelerin ve kararların işaretidir. Uranüs burcunuzla uyumlu bir görünüm yaptığı için artık sizin açınızdan değişim olmazsa olmaz bir hale gelmiş durumda. İletişim-yakın çevre- hayata bakış açınız- inancınız ile alakalı her konuda yenilikten yanasınız.

    5 Mart tarihinde aşkta ışıldıyorsunuz. Güzelliğinizi, cesaretinizi, farklılığınızı öne sürmek arzusu duyabilirsiniz. Gizli ve oldukça derin tutkularınız şaha kalkmış durumda. Karmik bağınız olan bir kişiyle karşılaşmanız an meselesi. Ruhunuz öyle coşkulu ki, her türlü çılgınlığı yapabilecek güçte olduğunuzu düşünebilirsiniz. Öylesine yoğun duygular içindesiniz.

    İŞ VE KARİYER

    2-8 Mart arası: 2 Mart tarihinde, dışarıda ve evimizdeki iletişimin önemi bir hayli büyük. Bir yandan uzaklara açılmak, hiçbir şey düşünmeden yaşamak, canlanmak istiyoruz. Öylesine arzuluyuz ki, risk olgusu umurumuzda bile değil. Yenilik anlamındaki işlerimize, insanlarla olan ilişkimize, bilgimizi yaymaya, kendimizi göstermeye hevesliyiz. Biz geleceğimizi düşünmeliyiz. Çünkü görünen o ki, ne kadar dışa açılırsak o kadar insanların dikkatini yaptığımız işe, kendimize çekebiliriz.

    PARA

    2-8 Mart arası: 6 Mart tarihindeki Dolunay, borç ve alacaklarınız, finansal ve manevi kazanımlarınız, giderleriniz, bütçenizin tanzimiyle ilgili her mevzuda dikkatli olmanız gerektiğinin göstergesidir. Dolunay zamanları bir bitiş ve sonuç alma zamanıdır. Ekilenlerin toplanma vaktidir. Yani hasat mevsimidir. Daha önce yaptığınız girişimlerin, planlamaların, projelerin sonuçlarını görebilme anıdır. İşinizden kazandığınız paranın veya başkalarıyla olan ortaklıklarınızın maddi anlamında geldiği son durumu anlamanızı sağlayıcıdır.


    [Nasıl TV - Balık burcu 2015 Mart ayı burç yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Balik-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)

    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    2-8 Mart arası: 2 Mart tarihinde, ilişkide isteklerimizi elde etmek isteyeceğiz. Değerlerimizin kabulünden yanayız. Ayaklarımızı sağlam olarak yere basmak kadar arzularımızın da tatmin olması bizim için önemli olacak.
    6 Mart tarihindeki Dolunay, karşı cinsle olan ilişkiniz başta olmak üzere, iş ortaklığı, sözleşme ve kontratlar, yasal davalarınızla ilgili geniş bir yelpazede etkisini hissedeceğiniz güçlü bir oluşumdur. Bizleri sınayabilir, kendimizi ve içinde bulunduğumuz durumu net olarak görebilmemizi sağlar. Sizler bu yansıma altında, partnerinizle aranızdaki veya genel olarak ilişki anlamındaki her türlü detayı tekrar gözden geçirme gereği duyabilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    2-8 Mart arası: 3 Mart tarihindeki görünüm, iş yoğunluğunun artışı ve gündelik hayatın temposunun yükselişidir. Ordan oraya koşturursunuz. Hem sıkı çalışırsınız hem de mali açıdan güçlenmek için karşınıza çıkan fırsatları çabucak değerlendirirsiniz. Tabii ki ben sağlığınıza da özen göstermenizden yanayım. Bu görünüm, belki kariyer anlamında sizi zirveye taşımak ancak şunu belirteyim ki, canlandırır, güven duygunuzu yükseltir, kendinizi geliştirmenizde yardımcı olur ve yeteneklerinizi değerlendirmenizi sağlar.

    PARA

    2-8 Mart arası: 2 Mart tarihinde, Mali konularda da durum böyle. Çıkarlarımızı ister istemez öne almaktan yanayız. Sürekli anlayış gösteren taraf olmak bir yere kadar diye düşüneceğiz. İlişkilerimize, iş ortaklıklarımıza bakacağız. Dengeli olmayan, bizi de kendisi kadar düşünmeyen kimsenin artık bizi üzmesine izin vermekten yana değiliz. Ancak bir konuda dikkatli olmanızı istiyorum. Parasal konularda sıkışıklık yaşıyorsanız, lütfen risk olgusunu göz önüne almadan hareket etmeyiniz.

    4 Mart tarihindeki görünüm, parasal kazanç, yetenekleriniz, maddi ve manevi anlamdaki değişimler adına sizleri iteklemektedir. -Ne olursa olsun kazanan ben olmalıyım, ihtiyaçlarımı elde etmeli, hedefime varmalı ve özgür olmalıyım diyebilirsiniz.
    5 Mart tarihindeki görünüm, sizin için olmazsa olmaz değerler adına verdiğiniz mücadelenin göstergesidir. Parasal konularda yaşanan gelişmeler rahatlatıcıdır ancak yeterli değildir. Daha fazla kazanmak adına neler yapmalıyım diye düşünmeniz mümkündür. Hedeflerinizi gerçekleştirme arzunuz, tanınma hevesiniz yoğundur. Birilerinin sizi fark etmesini, hakkınız olanı artık vermesini istersiniz.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler