KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    27 Şubat Cuma günlük burç yorumları

    Haftanın son gününe günlük burcunuzu okuyarak başlayın. 27 Şubat Cuma günü burcunuzu nelerin beklediğini İremsu yorumladı. İşte günlük burç yorumlarınız.

    27 Şubat Cuma günü Koç burçları bugünkü günlük burç yorumlarında ani kararlardan, Balık burçları tutamayacağı sözlerden kaçınmalıdır. Peki diğer burçların günlük burç yorumlarını Mynet AstrolojiDanışmanı İremsu nasıl yorumladı? İşte 27 Şubat günlük burç yorumları. Günlük burç yorumunuzu okumadan evden çıkmayın...

    **GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINIZ İÇİN TIKLAYIN

    **

    Koç burçları cuma gününe ay-boşluk etkisi altında başlayacak. Bir şeyden emin olmadan ani karar vermekten kaçınmalısınız. Ne istenildiğini tam olarak belirlemekte yarar var. Boğa burçları maddi harcalamalara dikkat etmeli, taksitli alışverişler ileride zorlanmaya neden olabilir. Bugün sahip olduğunuz değerlere oldukça bağlı olabilirsiniz. Sevdiklerinize sıkı sıkı bağlanma ihtiyacı duyabilirsiniz. İkizler burçları yeni karar almaktan ya da alınan kararların değiştirilmesinden uzak durmalı. Aşk hayatında ve dış dünyada kendizi net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Yengeç burçları maddi anlamada ani kararlardan kaçınmalı, düşünerek ve planlı bir şekilde hareket etmelidir. Borçlanmaktan var olan borcu borçla kapatmaktan uzak durulmalıdır.

    Aslan burçları kafasını yoran konular hakkında acele karar vermekten kaçınmaya özen göstermeliler. Bazı konular ters gidebilir bunun için hemen olumsuz düşünmemek gerekir. Başak burçları ilişkilerinde ya da maddi konularda bir belirsizlik ya da kafa karışıklığı yaşıyorsa beklemede kalmak en iyisi olacaktır. Hesapta olmayan işlere kalkışmak şuan için uygun değil. Terazi burçları ev, aile,iş ve parasal konularda acele etmeden karar vermeliler. Kendinizi güvende hissetme isteğiniz oldukça yüksek. Akrep burçları cuma gününe ay-boşluk etkisi altında başlıyor. Akrep burçları bugün partnerleriyle birbirlerini anlamakta güçlük yaşayabilirler. Bugün kitap okuyabilir, müzik dinleyebilir ruhunuzu sakinleştirebilirsiniz. Yay burçları bugün yanlış anlamaya yanlış anlaşılmaya oldukça açık. Tüm kararları düşünerek almakta fayda var. Hedefler, yapılmak istenenler gözden geçirilmeli. Oğlak burçları alışveriş yapmak istiyorsa beklemelerinde fayda var. Fiyat araştırması yaparak hareketederseniz daha iyi olacaktır.

    Kova burçları bugün eksik olanları gözden geçirebilirler. Bugün hassas ve alıngan haliniz olabilir. Ev ve aileyi ilgilendiren konulara yönelebilirsiniz. Bakımınıza ve sağlığınıza eğilebilirsiniz. Balık burçlarının yolunda gitmeyen işleri varsa bunları ele almaları iyi olacaktır. Birine söz verdiyseniz bu sözden vazgeçmeyin ya da söz vermeyin. Başkalarıyla iletişim konularında sıkıntılar yaşanıyorsa belli bir mesafe koymakta yarar var.

    Mart ayı burç yorumlarını izleyin...

    [Koc burcu 2015 Mart ayi burc yorumlari nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)[![](//www.nasil.tv/s/z31/img/elogo.png)](http://www.nasil.tv)

    İremsu kimdir?

    5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler