KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    26 şubat günlük burç yorumları

    Günlük burç yorumlarını sizin için derledik. Haberimizden günlük burç yorumuzunu okuyarak sizleri nelerin beklediğini öğrenebilirsiniz. İşte İremsu yorumuyla 26 Şubat perşembe günlük burç yorumları.

    Günlük burcunuzu Mynet Astroloji Danışmanı İremsu yorumladı. İremsu İkizler burcunun boş hayaller peşinden gitmemesini söylerken, Balık burcunun ani karar almalarından kaıçınmasını söylüyor. Siz de günlük burcunuzun yorumlarını okuyarak burcunuzdaki değişimleri, burcunuzu nelerin beklediğini öğrenebilirsiniz. Dilerseniz haftalık, aylık, yıllık burç yorumlarına da bakabilirsiniz. İşte günlük burç yorumlarınız...

    Koç burçları 26 Şubat perşembe gününe mars-satürn görünümüyle başlayabilir. Çevreleriyle olan ilişkilerde yanlış anlamalara, iletişime dikkat etmekte fayda var. Hiç planda yokkenbir yolculuğa çıkabilir, amacınız dışında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Boğa burçları bugün çalışma tarzlarını, seçimlerini gözden geçirebilir. Başarı için, hedefleri için var güçleriyle çalışmları gerekir. Çevrelerindeki insanlardan takdir görmek, beğenilmek isteyebilirler. İkizler buçları boş hayalleri boş heveslerin peşinden koşmamalı bir şeyin olmasını istiyorlarsa olabilicek şeylerin hayalini kurmalıdır. Bu anlamda gerçekçi olmakta fayda var. Erteledikleri randevuları görüşmeleri bugün yapabilirler. Yengeç burçları boşa kürek sallamak istemiyorlarsa enerjilerini doğru kullanmaları gerekir. Amaçları, seçimleri gözden geçirmekte yarar var. Neptün Balık burcu geçişi size başka hayaller kurdularabilir. Farklı inanışlara, kültürlere, dini öğretilere merak duyabilirsiniz.

    Aslan burçları paylaşıma, şefkate, desteğe oldukça açık. Ancak maddi konularda dikkatli olmakta fayda var. Aslan burçları ay-boşluk etkisi altında olduğu için yeni işlere kalkışmamalı, bir işe düşünmeden karar vermemeliler. Tüm konuların enine boyuna ele almalılar. Başak burçları maddi konularda ve ailevi ilişkilerde seçimleri akıllıca ve hedefe yönelik gerçekleştirmeye çalışmalılar. İleriye dönük olarak hedefleri belirlemekte fayda var. Terazi burçları düşüncelerini, fikirlerini karşı tarafla paylaşırken başkası bu fikirlere karşı gelebilir. Böyle bir durumda sakin ve sabırlı olmakta fayda var. Sizin için öenmli olan konuları sonraki günlere bırakmakta fayda var. Aceleci olmak iyi değildir. Akrep burçlarının aşk istekleri bugün ön plana çıkıyor.Bu enerji ruklarını sakinleştirip huzur veriyor. Alışverişlerde bütçeyi aşmamaya özen göstermeliler. Hesaplarını bilerek hareket etmelerinde fayda var. Yay burçları partnerleriyle ilgili bir problem yaşıyorsa bunu büyütmemeli, karşılıklı anlayışla ilerlemeliler. Bir ürün almadan önce fiyat araştırması yapmaları iyi olacaktır. Ani evlilik kararı almak ya da ayrılmak son derece yanlış.

    Oğlak burçları enerjilerini bugün doğru kullanmalı, kendilerine vakit kaybettiren, moral bozan işlerden uzaklaşmalı. Doğru tespitlerde bulunarak hedefleri, hayalleri gerçekleştirmekte fayda var. Bugün temizlik, kişisel bakım ve evle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Kova burçları hedefleri amaçları gözden geçirebilir bir karar verebilirsiniz. Alışverişe çıkmayı düşünüyorsanz bütçenizi aşan harcamalardan kaçınmalısınız. Balık burçları ev ve aile konularında ani karar vermekten kaçınmalısınız. Yeni karar almak yerine mevcut düzende ilerlemek daha iyi olacaktır.

    Mart ayı burç yorumlarını izleyin...

    [Koc burcu 2015 Mart ayi burc yorumlari nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)[![](//www.nasil.tv/s/z31/img/elogo.png)](http://www.nasil.tv)

    İremsu kimdir?

    5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler