KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2015 yılı Mart ayı burç yorumları

    Mynet Astroloji Danışmanı İremsu 2015 yılının Mart ayı burç yorumlarını sizler için paylaştı. Mart ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını Mart ayında nelerin beklediğini haberimizden öğrenebilirsiniz. İşte Mart ayı burç yorumları...

    Mart ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını Mart ayında neler bekliyor? Mynet Astroloji Danışmanı Mart ayı burç yorumlarını sizler için paylaştı. Başak burcunda meydana gelecek olan dolunay burçlara ne gibi etkiler bırakacak? Bazı burçlar ilişkilerini bazı burçlar maddiyatını bazı burçlar da hedeflerini gözden geçirebilir. İşte tüm burçların mart ayı burç yorumları...

    Koç burcu 2015 Mart ayı burç yorumları

    4 Mart tarihinde Başak burcunda bir dolunay meydana gelecek ve aya bu dolunayla adım atmış olacağız. Öncelikle çalışma hayatı ile ilgili konularda önemli bir dolunay olacak. Burada bir hassasiyet olacak. Bir yandan da rutin hayatımıza bir bakacağız.Diğer yandan ise sezgiler güçlenecek. Merkür 13 Mart tarihinde Balık burcunda seyrine başlayacağı için bu dolunay iç sezgilerimizin yükselmesini sağlayacak. Mantığınızı daha fazla öne almanızı tavsiye ederim. Bu dolunayda çalışma hayatı incelenecek Merkür-Balık burcu geçişinden sonra da gerçekleri göz önüne alarak kendi dünyamıza ve iş hayatımıza önem vereceğiz. 14 Mart- 2 Ağustos tarihleri arasında Satürn gerileyecek. İlk bölümü 14 Haziran'a kadar Yay burcunda olacak.Aralık ayından bu yana olan gelişmelere bir bakacağız.

    Finansal ortaklıklar, bankalar, krediler, kredi borçları, ödemeler konusunda bir düşünmek isteyeceksiniz. İçsel anlamda yeniden bir yapılanma sürecinde olacaksınız. Satürn geri hareketinde köklenmeye önem vermek gerekir, tekrar borçlanmadan mevcut durumunuza bakmanız gerekiyor. 14 Mart -2 Ağustos tarihleri arasında Satürn geri hareketi gerçekleşecek. Koçlar için bunun anlamı: Yüksek eğitim, yurt dışı, akademik eğitim ve kariyer hayatınıza hazırlık dönemindeki üniversite hayatının ele alınması konusunda size yardımcı olacak. Hayata bakış açınızı yeniden içsel anlamda restore etmenizde kıymetli olacak. Yeni bir planlama yapabilirsiniz. 17 Mart tarihinde Venüs Boğa burcunda seyredecek. Gerek mali konularda gerek ikili ilişkilerde güvenilirlik duygusunu esas alacaksınız.
    20 Mart tarihinde tam güneş tutulması Balık burcunda gerçekleşecek. Balık burcu güneş tutulmaları iç sezgi ve ruhani bir bakış açısı, farklı bir pencereden dünyayı görmek anlamındadır. Güneş tutulması oluştuğu 29 derece ile moral motivasyon gücümüzün yüksek olduğunu gösterir.Güneş tutulması size lidersiniz diyecek. 21 Mart tarihinde güneş Koç burcunda seyrine başlayacak. Koç burcu canlılıktır, yiğitliktir, güzelliktir. 21 Mart tarihi herkes için canlandırıcı olsun dileklerimle.Endişe ortadan kalkacak,aktivite gelecek ve canlanma olacak. 31 Mart tarihinde Mars-Boğa burcuna giriyor.Genellikle sağlam olan ne varsa onu hedefleyeceğiz belki yavaş hareket edeceğiz ama gayet olumlu bir ay olduğunu söylemeliyim.

    Boğa burcu 2015 Mart ayı burç yorumları

    İlk oluşum 5 Mart tarihindeki Başak burcunda yaşanacak olan dolunay olacak. Aşk hayatı, çocuklarla ilgili olan konular ve yaşamın her alanını kontrol edeceğimiz bir dolunay olacak bu. İnce eleyip sık dokuyarak, yanlışa adım atmak istemeyeceğiz. Bu dolunaya bakıldığında ileriye dönük hedeflerin yeniden ele alınması gerekiyor, yer yer baskı altında hissetsek bile mantıklı bir şekilde gözden geçirildiğinde hiç bir şekilde yorulmak mümkün olmayacak.

    13 Mart tarihinde Merkür Balık burcunda seyredecek. Burcunuzla uyumlu gözüküyor fakat astrolojik açıdan bakıldığında Merkür Balık'ta rahat değildir. Zihin karışabilir. Satürn geri hareketlerinde genellikle bir yapılanma söz konusudur. Dayanıklılık verir. Aralık ayından bu yana mali konularda ne durumlar yaşandığı değerlendirilir. 17 Mart tarihinde bonus bir enerji devreye girecek. Venüs burcunuzda seyrine başlayacak. Gayet olumlu olacak. İçsel anlamda dayanıklılık olacak. Venüs Boğa'da maddi düşünülebilir, ilişkilerde ise karşı tarafa duruşunuzla güvenilir bir insan olduğunuzu ifade edersiniz.

    20 Mart tarihinde tam güneş tutulması Balık burcunda gerçekleşecek. Umutlarınız, ümitleriniz ve hedefleriniz ele alınacak. Ertesi gün güneş koç burcuna gireceği için çok önemli bir tutulmadır. 21 Mart tarihinde güneş koç burcuna girdiğinde hedef koymak zorunda kalacak olan Boğa'lar bunun farkında olursa daha iyi olacak. Kendinizi ifade etme anlamında neleri kıstas aldığınız önem taşıyacak.

    Geri planda kendinize bakıp biraz daha iyimser bir şekilde konuları ele alabilir, gerçekleri göz ardı etmeden bütün koşulları ve ailevi konuları restore edebilirsiniz. 31 Mart tarihinde Mars Boğa burcunda seyrine başlayacak. Bir yandan aktif olmanız sağlanırken, diğer yandan da boğalar hangi hedefler üzerine odaklanacaklarını belirleyecekler.

    İkizler burcu 2015 Mart ayı burç yorumları

    5 Mart tarihinde Başak burcunda bir dolunay oluşacak. Bu dolunay yuvamız, ailemiz açısından son derece kıymetli aynı zamanda da iş ve ev arasındaki konuların gözden geçirilmesi anlamında da önem taşıyor. İnce eleyip sık dokuyacağız. İleriye dönük olarak baktığımızda da mali konularımız üzerinde de dolunayın etkili olacağını görüyoruz. Bu dolunay Merkür'ün 13 Mart tarihinde Balık burcunda seyrine başlayacak olması nedeniyle özellikle hesap konusunda da şaşmamamız gerektiğini söylüyor.

    5 Mart tarihinde verilen bir kararı çok iyi bir şekilde düşünmek gerekiyor ki yanlış bir karar vermeyelim. İş ve ev konusundaki dengeyi çok iyi kurgulayalım, yuvadan ayrılacaksak, bir nafaka sorunumuz bir mutsuzluk varsa evin içinde bunların da hukuki açıdan ele alınması gerekiyor. 13 Mart tarihinde Merkür Balık burcunda seyredecek. Özellikle iş hayatımız üzerinde mutlaka durmak gerekiyor. Mevcut işimizin bizi yanılttığı konular varsa, mantığımızı devreye sokmamız gerekiyor. 14 Mart 2 Ağustos tarihleri arasında Satürn geri hareketini deneyimleyeceğiz. Bu da ilişkimiz ile ilgili konulara dikkat çekmemizi sağlayacak. Satürn geri hareketleri dayanıklılıktır, insana tahammül ve sabır kuvveti verir. Ancak biz burada karşıt burcumuzda olduğu için bu tahammül sınırlarını iyi bilmeliyiz. 17 Mart tarihinde Venüs Boğa burcunda seyrine başlıyor ve gizli bir dünyaya çekiliyoruz. Hayatı lezzetli yanlarıyla görmek istiyor, finansal yönden de kaliteli bir yaşam arzu ediyoruz. Venüs-Boğa bu devrede iki yönlü hareket ettirebilir. 20 Mart tarihinde Balık burcunda tam güneş tutulması meydana gelecek. Bir şeyler bitecek ve ertesi gün güneş Koç burcuna geçecek. Fedakarlıklar ve mevcut işimizin bizi tatmin edip etmediği üzerinde duracağız.

    Bu tutulmayı olumlu yönleriyle ele alacak olursak hoş bir tutulma etkisindeyiz diyebiliriz. 21 Mart tarihinde Güneş Koç burcunda seyrine başlıyor. Ekip çalışmaları ve takım çalışmalarında lider olmak istiyoruz. Rehaveti bırakırsak takım lideri olabiliriz. İleriye dönük planlarımız ve projelerimiz anlamında da Güneş-Koç burcu seyri bizi oldukça hareket ettirecek. 31 Mart tarihinde de Mars-Boğa burcu seyrine başlayacak. İlişkilerimizde ne istediğimizi ele alacağız ve içsel dayanıklık sağlanacak. Mart ayı olumlu, iş ev arasındaki dengenin kurulduğu, finansal ilişkilerin gözden geçirildiği, hedeflerin tekrar belirlendiği bir ay olacak.

    [Koc burcu 2015 Mart ayi burc yorumlari nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)[![](//www.nasil.tv/s/z31/img/elogo.png)](http://www.nasil.tv)

    Yengeç burcu 2015 Mart ayı burç yorumları

    5 Mart tarihinde Başak burcunda bir dolunayla Mart ayına adımımızı atıyoruz, merhaba diyoruz. Bu dolunayla yakın çevremizle alakalı konuları ele alıyoruz, ilişkilerimizi bir gözden geçiriyoruz. Yaşımıza göre eğitim veya iş hayatımızda, konuları gözden geçiriyoruz. Sağlıkla ilgili meseleleri ele alıyoruz. Diğer yandan bulunduğumuz çevrenin hijyeni, insanların bakış açılarını da bu dolunayda önemsiyoruz. Bu dolunayın bir başka özelliğiyse görünümleri. Bu görünümler de bizim iki konuda baskı altında olduğumuzu gösteriyor. Birisi kariyer hayatı diğeri evliliğimiz veya ikili ilişkilerimiz. Bir baskı var ve iletişimde bulunmak istiyoruz karşımızdaki insanla. Burada bir sıkışma var, sanki yengeçler tatmin olmuyorlar. Kafaca birliktelik kurabilecekleri insana rastlamak arzusundalar. Mevcut işte ya da ilişkide sorun varsa, bu dolunayda bu yüzeye doğru çıkıyor. Biraz sakin olmamız gerekiyor ve çok da endişeyle olaylara yaklaşmamalıyız. Hangi konuda anlaşamıyorsak mantık çerçevesinde ele alırsak dolunayı çok iyi değerlendirebiliriz.

    13 Mart tarihinde Merkür, Balık burcunda seyrine başlıyor. Bu biraz rahatlama sağlayacak. Ancak burada ince elemek, düşünmek gerekiyor. Çünkü karşıtı Başak. Bizim Yengeçler olarak iyi niyetimizin suistimal edilmemesi için öncelikle hayata bakış açımızı kontrol etmemiz gerekiyor. Bu dönemde çok dikkatli
    hesaplamalar yaparsak yanılmamış oluruz.

    14 Mart - 2 Ağustos tarihleri arasında Satürn geri hareketini gözlemleyeceğiz. Satürn geri hareketini her zaman olumlu bulmuşumdur, bu içsel dayanıklılıktır. 15 Haziran'a kadar ki bölümü Yay burcunda, bu da bizim çalışma hayatımızla ilgili meseleler. Çok fazla kuruntu etmeden, sağlık kontrollerimizi önemseyelim. Satürn geri hareketi bizi hem çalışma hayatımızı hem de moral duygumuzu yerli yerine koyma anlamında rahatlatacak. 17 Mart tarihinde Venüs, Boğa burcunda seyrine başlıyor. Yengeçlerin en hoşlarına giden enerji; güven veriyor, sadakat duygusunu besliyor. Venüs, Boğa burcu geçişini huzur anlamında çok iyi buluyorum.

    20 Mart tarihinde tam Güneş tutulması, Balık burcunda gerçekleşecek. Bu tutulmanın faydalı taraflarının daha fazla olduğunu söyleyebilirim. Çünkü bu tutulma, inanç gücü veriyor. Bir dilek dileme zamanı olarak da görebiliriz. Bu Güneş tutulmasının iki yönlü bir tutulma olduğunu söylebiliriz; hem kariyerimiz üzerine gitmemizi sağlarken hem de inanç gücümüzü motive edici bir yeni ay. Evet her şeye rağmen hayat güzel diyeceğiz. Bir lütuf olarak bize güzelliklerin gelmesini diliyoruz ve geleceğine dair de bir inanç geliştiriyoruz. 21 Mart tarihinde Güneş, Koç burcuna ilerleyeceği için tutulmanın yönü bize aktif ol, iş hayatında kendini göster, artık geçmişi kenarda bırak diyor. Öncülük gücü harekete geçecek. Şimdi yeni bir sayfa açma anlamında Güneş'in bu desteğini mutlaka kullanın. 31 Mart tarihinde Mars, Boğa burcunda seyrine başlıyor. İşte size bonus! Size kendinizi gücünüzü göstermede yardımcı olacak. Sağlam adımlar atmak için dayanıklılık gücümüz artıyor.
    Yengeçler için Mart ayı, hem kariyer anlamında aktivite dönemi hem de inanç anlamında bizi güçlendiriyor. İlişkilerimizi ele almamızı sağlıyor. Ben zorlayıcı bulmuyorum, sizlere güç ve kuvvet versin.

    Aslan burcu 2015 Mart ayı burç yorumları

    5 Mart tarihinde Başak burcundaki Dolunay'la aya adım atıyoruz. Bu dolunay finansal ilişkilerimiz ve kazançlarımız anlamında son derece önemli. Bu dolunayın bir başka önemli yanı ise uzaklarla ilgili ilişkiler meseleler ve çalışma hayatımızla ilgili konuları da kapsıyor. Yurt dışı ile ilgili temaslarımız ve yeni iş arayışlarımız yeni kazanç kapılarını aralamak arzumuz çok önemli. Artık boş, gereksiz veya başkalarına bizi tabi tutan düzen içinde yaşamak istemiyoruz.

    Kazanç kapılarını aralamak gerekiyor, şu an mevcut yeteneklerimizi değerlendirmek ve bundan edindiğimiz gelirle mutlu yaşıyor muyuz, buna da bakmak gerekiyor. 13 Mart tarihinde Merkür-Balık burcunda seyrine başlayacak. Bu geçişin zararlı tarafları da olabilir.Hayali işlerden kaçınmak lazım. 14 Mart-2 Ağustos tarihleri arasında Satürn gerileme hareketinde olacak. Aralık ayından bu yana yaşanan, gerek aşk hayatı gerek iş hayatı gerekse dış meseleleri Haziran ayına kadar bir gözleme durumunda olacağız. Çocuklarımızla alakalı konularda da sorumluluk duygumuz yükselecek. 17 Mart tarihinde Venüs-Boğa burcunda kariyer evinizde seyrine başlayacak.Venüs geçişleri ilişkilerin simgesidir. Mali anlamdaki durum da önem kazanacak. Şu andaki mevcut işimizle ilgili durumları değerlendireceğiz.

    20 Mart tarihinde Balık burcunda tam güneş tutulması meydana gelecek. Doğal olarak bir yanı ile finansal ilişkileri simgeliyor. 21 Mart'ta güneş Koç burcuna geçeceği için bu tutulma gerçekleştiği günün ertesi günü daha hareketli olma gereği duyacağız. Sizi suistimal eden ya da hayal kırıklığı yaşatan kişilerle ilgili durumları gerçekçi bir şekilde ele alırken bir taraftan da harekete geçeceksiniz. 31 Mart tarihinde Mars-Boğa burcunda seyrine başlıyor. Kariyer hayatımızla ilgili konulara ve ilişkilerdeki sadakat durumumuza önem vereceğiz.Biraz ağır hareket edeceğiz ama bunun nedeni yanlışa adım atmamak olacak.

    Başak burcu 2015 Mart ayı burç yorumları

    İlk etkili oluşum 5 Mart tarihinde gerçekleşecek. Burcunuz üzerinde bir dolunay meydana gelecek. Hem kişisel anlamdaki kararlarımız hem de ilişkimizle alakalı meseleler üzerinde önemsediğimiz bir dolunay olacak. Her şeyi inceleyeceğiz, tatminlik ölçümüze bir bakacağız. 13 Mart tarihinde Merkür karşıt burcunuzda Balık'ta ilerlemeye başlayacak. Genellikle bu süreç zihnin daha hülyalı çalışmasıdır. Sezgilere dayalı karar verilmesidir. 14 Mart-02 Ağustos arası Satürn gerileyecek. İki ayrı burçta bu hareket meydana gelecek. Bu dönemde özellikle ailevi konular üzerinde fazlasıyla duracağız. Evle alakalı meselelerde Aralık ayından bu yana ne yaşadıysak, tüm durumlara bakacağız.

    17 Mart tarihinde Venüs Boğa burcunda seyrine başlayacak. Bu başak burçları için olumlu bir etkidir. Başak burçları rahatlayacak, sakinleşecek ve aradıkları güven olgusunu yakalamış olacaklar. 20 Mart tarihinde tam güneş tutulması ilişki evinizde oluşacak. Bu alanda hayallere uygun ilişkilerin olup olmadığı gözden geçirilecek. Bu tutulma biraz daha aktif olma ve korunma zamanınızın geldiğini ifade edecek. 21 Mart tarihinde güneş Koç burcunda seyrine başlayacak.Bu geçiş sayesinde finansal konuları ele alacağız. Bu geçiş sabırsız hareketlere sebep olabilir. 31 Mart tarihinde Mars- Boğa burcunda ilerleyecek. Bu ilerleme bir anda canlanma yaşatabilir, sorunlar geride kalabilir ve arzu ettiğiniz dayanıklılığı elde edecek olabilirsiniz.

    Terazi burcu 2015 Mart ayı burç yorumları

    5 Mart tarihinde Başak burcunda bir dolunay oluşacak. Bu dolunay üç önemli konu başlığını işaret ediyor: İç dünyamız, ilişkilerimiz ve aile hayatımız. Bu vurgulayıcı konulara odaklanalım. Öncelikle titiz ve eleştirel bir şekilde biraz hayatı ve hedeflerimizi gözden geçireceğiz. Bazı sorunları kafamıza takmamız bu dolunayda hayatın tümüne sirayet edebilir. Bu dolunayda iyi niyetimizin suistimal edilmemesi için savunmaya geçiyoruz ve inceliyoruz. Bu dolunayda bizim istediğimiz sağlıklı bir ilişki yaşamak, huzurlu bir düzen kurmak. Bu yüzden de pek yaş tahtaya basmayacağımız bir dolunay bu.

    13 Mart tarihinde Merkür, Balık burcunda ilerlemeye başlıyor. Merkür astrolijik olarak algı gücümüzdür, her şeyi bir radar gibi süzmemize, algılamamızı sağlar bu yüzden de kıymetlidir. Fakat Balık burcu görünenin ardındaki bölüme odaklandırır bizi, bu yüzden sezgiler biraz öne çıkar. Özellikle çalışma hayatındaki konularda dikkatli olmamız gerekir. Gerçekçi olursanız Merkür, Balık seyrinde günlük temponuzu çok daha kolay şekilde kurgulayabilirsiniz.

    14 Mart - 2 Ağustos tarihleri arasında Satürn gerileme hareketinde bulunacak. Biz burada 15 Haziran'a kadar olan Yay burcundaki hareketi ele alacağız. Nedir bu; durup resme bakmak! Özellikle çevresel ilişkilerde bu çok kıymetli. Çevre değişimlerinde de bunu önemsiyoruz. Satürn geri haketlerinde dayanıklılık gücü verir, özellikle de burcumuzla da uyuştuğu için çok rahatsız edici olduğunu söyleyemem. Sadece biraz daha sabırlı ve vakur olduğumuz bir dönemdir. Daha olgun davrandığımızı farkedeceğiz, olumlu geçireceğimizi de düşünüyorum. 17 Mart tarihinde Venüs, yönettiği Boğa burcunda seyrine başlıyor. Sizler de Venüs'ün özel insanları olduğunuz için, burada finansal konulara birazcık önem vereceğiz. Kazanmak isteyeceğiz, bize destek olabilecek ya da uzun vadede iş olsun, ilişki anlamında olsun ayaklarımızı sağlam şekilde yere basacağımız şekilde pek çok durumu ele alacağız. Finansal anlamda adım attığmız konuların uzun vadeli olmasına dikkat edeceğiz. İlişkilerimizde sadakat unsuru çok önemli olacak. Eğer bir ilişkimiz yoksa huzuru, sadakatı yüksek insanlara yöneleceğiz. İlişkimizde sorunlar varsa, "kol kırılır yen içinde kalır" şeklinde gözden geçireceğiz. Yani dışarıya bunları yansıtmayacağız. Eğer eşimize, işimize ve mali durumlarla ilgili konulara önem gösterirsek bu dönemi güzel geçirebiliriz.

    20 Mart tam Güneş tutulması, Balık burcunda gerçekleşiyor. Bu tutulma 29 derece Balık'ta gerçekleştiği için, çalışma hayatımızla ilgili gözden geçirmenin de habercisi. Belki daha fazla ilgi bekleyeceğiz, belki de biraz daha hassalaşacağız bu tutulmada. Ancak bu tutulmanın iki yönlü etkisi var. Rehavete kapılmak yerine, öncelikle ilişkilere ve iş ortaklıklara bakılıp, enerjine ve sağlığına özen göster diyor. 21 Mart tarihinde Güneş, Koç burcunda seyrine başladığı zaman, ruhumuzun farklı bir yanını keşfediyoruz. Bencil yanlarımız biraz ön plana çıkıyor, özellikle ikili ilişkilerimizde ipleri ele almak isteyebiliriz. Bunun ayarının iyi yapılması gerekiyor. Görüneni değil, görünenin ardındaki gerçeklere mantıklı bir şekilde bakma zamanımız.

    31 Mart tarihinde, Mart ayının son enerjisi Mars Boğa başlıyor. Bu geçişte de finansal ortaklıklarda bu konuların sağlamlığı ve uzun vadeli oluşuna dikkat edilmeli. Artık Teraziler tamamıyla güvenilir ve sadık partnerleri seçerek, agresif insanlardan uzak durmaya, biraz da kontrolü ellerinde tutmaya başlayacaklar. Ayrıca finansal konularda hesaplarına dikkat edecekler. Bu dayanıklılık gücü de verir ancak sürekli olarak çıkarlarını gözeten partner veya ortağımız varsa ona pek göz yummayacağız. Paramızın hesabını iyi tutacağımız bir zamana giriyoruz. Olumsuz görmüyorum ancak ikili ilişkilerin bir hayli vurgulayıcı olduğunu söylemek isterim.

    Akrep burcu 2015 Mart ayı burç yorumları

    5 Mart tarihinde Başak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay hedefler anlamında oldukça önemli olacak. Öncelikle hedefler anlamında oldukça kıymetli olacak, dostluklar ve sosyal ilişkiler de ele alınacak. Aşk hayatı ile ilgili konularda ise hayatı güzel tarafları ile ele almak isteyeceğiz. Çalışma hayatını ise çok iyi incelemek gerekebilir. 13 Mart tarihinde Merkür Balık burcunda seyrine başlayacak. Aşk hayatı ile ilgili konularda biraz ılımlılık gerektirebilir. Gerçekçi olmanın da mutlaka gerektiği bir geçiştir.

    14 Mart -2 Ağustos tarihleri arasında Satürn gerileyecek. Bu gerileme durup bir resme bakmak gerektirecek. Özellikle maddi konuları bir kez daha gözden geçireceğiz. Paraya bakış açımız ne olursa Satürn'de bize o anlamda bir dayanıklılık verecek. 17 Mart tarihinde Venüs güçlü olduğu Boğa burcunda seyrine başlıyor. İlişkiler güçlenmeye başlayacak. Özellikle sorunsuz güçlü beraberlikleri olan kişiler için bu dönem lezzetlidir. İlişkisi sorunlu olanlar açısından ise yine çok olumsuz bir durum olmayacak. Huzur arzusu yükselir, ilişkide biraz kendi isteklerini öne sürebilirler. Akrepler tutkuludur, aşkı derinlemesine yaşarlar. 20 Mart tarihinde tam güneş tutulması Balık burcunda gerçekleşecek. Güçlendirici bir etkiye sahip olan tutulmanın ardından bir Koç etkisi de geleceği için çalışma hayata ve sağlığa önem vereceğiz. 21 Mart tarihinde güneş koç burcunda ilerleyecek. Plan ve projeler kendini öne sürme isteği yükselecek. Kural ve koşullara uyulması istenirken, öne çıkmak isterken şartların göz önünde bulundurulması gerekir.

    31 Mart tarihinde ise Mars -Boğa burcunda seyrine başlayacak. Bu odaklanmada ise partnerin bazı hallerde agresif tutumları olabilir, durup düşünebilir, inatlaşabilir, yavaş hareket edebilir, sorunlu bir alan değildir, çok büyük bir problem çıkmayacaktır. İlişkisi olmayanlar açısından ise, özellikle bayan akrepler için partnerin yönelmesi anlamına da gelebilir.

    Yay burcu 2015 Mart ayı burç yorumları

    5 Mart tarihinde Başak burcunda oluşacak dolunayla ilk etkileşim gerçeklemiş olacak. Bu dolunay ile sadece kariyer hayatımız değil ailevi yaşantımız ve aşk yaşantımız da önemli olacak. İnce eleyip sık dokuyacağımız bir dönem olacak. Bir yandan da aile hayatında merhamet olgusuna ve şefkatli paylaşımlara çok ihtiyacımız olacak. 13 Mart tarihinde Merkür Balık'ta seyredecek. Bu da aile içinde iletişimin olmasını beklediğimiz bir durum olacak. Birbirinize dürüst ve açık davranmak, doğruyu konuşmak çok kıymetli olacak. 14 Mart-2 Ağustos tarihleri arasında gerileme hareketi meydana gelecek. Bu dönemde, Satürn dizginleyici olacağı için Aralık ayından bu yana verdiğiniz kişisel kararları bir kez daha ele almanız gerekecek.

    17 Mart tarihinde Venüs Boğa burcunda ilerleyecek. Bu da çalışma hayatınızda plan ve projelerin ele alınması demek olacak. 20 Mart tarihinde tam güneş tutulması aile evinizde oluşacak. Bu güneş tutulmasında merkezde aile yer alacak. Her şeyi çok idealize etmek yerine güzel günlerin sizi beklediğine inanmanız gerekecek. 21 Mart tarihinde güneş istediğiniz bir hareketle sizleri selamlayacak. Yayların istediği gibi özgürlüğün ve hayatın eğlenceli yanlarının tadını çıkarırken bir anda aşk kapınızı çalacak.Anın tadını çıkaracak ve hayatın mutlu yanlarını göreceksiniz. 31 Mart tarihinde Mars Boğa burcu seyri yaşanacak. Çalışma hayatı ile ilgili konularda huzurun hakim olması sağlanacak. Şüphelerden arınacak ve kuvvetleneceksiniz.

    Oğlak burcu 2015 Mart ayı burç yorumları

    5 Mart tarihinde Başak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunay uzakları işaret edecek. Sıkı çalışarak, kendimizi restore ederek doğru ve düzgün işler yapmak isterken,gerçekten huzur bulacağımız şeyleri yapabilmek için moral gücümüzü yüksek tutmamız gerekiyor. 13 Mart tarihinde Merkür balık burcunda seyrine başladığında bir çok şeyi daha ılımlı ele almanız anlamına geliyor. Her şeyin geri planda bir hazırlık döneminin olduğuna da işaret eder. 14 Mart-2 Ağustos tarihleri arasında yöneticiniz Satürn iki ayrı burçta gerileyecek. İlk bölümü Yay'da olacak. Oğlaklar pek dışarı yansıtmasalar da iç dünyalarında bir çok meseleyi geri planda Satürn geri hareketinde tekrar gözden geçirecekler. Biraz bakış açılarını, ne beklediklerini, umutlarını, etrafındakilerle olan meselelerini bir yana koyarak bakacaklar, gözden geçirecekler. İç dünyalarındaki moral ve motivasyonlarını tazeleyecekler.

    17 Mart tarihinde Venüs-Boğa geçişi olacak. Aşkı getirecek. Sağlam ve uzun vadeli bir aşk olması söz konusu. 20 Mart tarihinde tam güneş tutulması balık burcunda, aşk hayatımızla ilgili olan alanda meydana gelecek. Finansal anlamda da destek görülmesini isteyecek, hayalleri süsleyen bir aşkın isteği içerisinde olacağız. Ailevi hayatın önemi vurgulanacak. Bir yanımız tatlı rehavet duygusu içindeyken, en çok aktif olduğumuz alan evimiz olacak. 21 Mart tarihinde güneş Koç burcunda seyrine başlayacak. Bu yeni bir bahar döngüsü olacak.Hesabınızı bilmenizde fayda var. Refleks hareketler aile içinde sıkıntı yaratabilir. 31 Mart tarihinde Mars-Boğa burcu geçişi başlayacak. Aşkın güzel yanları ile birlikte dayanıklılık ve güç Oğlak'larla olacak.

    Kova burcu 2015 Mart ayı burç yorumları

    5 Mart tarihi Başak burcundaki dolunayla aya adım atacağız. Bu dolunay özellikle finansal konularda etkili olacak. Bu dolunay elimizde olmadan kayıplar verdiğimiz,ilişkilerde aradığımızı bulamadığımız, sıkıldığımız meseleleri de gündeme getirecek. Eğer karşımızdaki insanla çıkarlarını yalnızca kendinden yana kullanan, bizde şüphe endişe veya kuruntu oluşturan bir beraberliğimiz varsa bunu anlamaya çalışacağız. Bu dolunayda belli bir ilişki baskısı söz konusu olacak. İlişkilerinizi derinlemesine ele almalısınız.

    13 Mart tarihinde Merkür finansal kazanç evinizde seyrine başlayacak. Merkür-Balık'ta hesaplarınızı çok daha iyi bilmek gerekecek. Fazla iyi niyet birilerine elinizin açık oluşu ve gelir-gider dengesini oturtamamak bu geçişi doğru değerlendirememek olur. 14 Mart-2 Ağustos tarihlerinde Satürn gerileme hareketi yaşanacak. Satürn dayanıklılık gücü verecek. Aralık ayından bu yana adım attığınız plan ve projeleri yeniden ele alacaksınız. Çevre ilişkiler düzenlenecek ve kendi içinizi rahatlayacak. 17 Mart tarihinde Venüs yuva eviniz Boğa'da seyrine başlıyor. Bu seyirde aile içinde huzur olgusu çok önemli olacak. Problem çıkarıcı bir geçiş olmayacak. 20 Mart tarihinde tam güneş tutulması finans evimizde balık burcunda gerçekleşiyor.İki yönlü bir tutulma olduğunun işaretçisi olurken mali yönden dikkat derken, bilinçli bir şekilde bütçemizin ayarını bilirsek aktivite kazandıran bir tutulma olacak. Hesabı şaşmamak gerekiyor.

    21 Mart tarihinde güneş Koç burcunda seyrine başlayacak. Yakın çevre ilişkilerinde, iletişimde, haberleşmede, yolculukta hızlanma yaşanacak. Farklı bir çevreye yerleşme ihtiyacı doğacak. Kendi hayatınızın kontrolünü kendiniz kurmak isteyeceksiniz. Bilmediğiniz yola değil planladığınız yola girmenizi tavsiye ederim. 31 Mart tarihinde Mars-Boğa burcu geçişi yaşanacak. Venüs Boğa destek olduğu için bir değişim, yeni bir yere taşınmak ya da bulunduğunuz yeri restore etmek söz konusu olabilir. Evli olanlar eşlerin birbirine saygıyı ve sevgiyi önde tutmaya çalıştıkları bir dönem yaşayacaklar.

    Balık burcu 2015 Mart ayı burç yorumları

    5 Mart'ta karşıt burcunuzda oluşacak dolunay etkisi altında ayı karşılayacaksınız. Bu dolunayda 3 önemli vurgu karşınızda olacak. Birincisi ilişkiniz olacak.Özü anlamak için biraz zorlanma ve endişe yaşayacaksınız. İlişkinizin muhasebesini iyi yapmanız gerektiği bir süreçte olacaksınız. Sosyal ilişkilerinizde ise nasıl insanlarla beraber olduğunuzu gözden geçirmeniz gerekiyor. 13 Mart tarihinde Merkür burcunuzda ilerleyecek. Etrafınızdaki olayları bir radar vazifesi görerek size iletecek olan Merkür, Balık burcu insanı için soyut dünyanın kapılarını açacak ve zorlayıcı olmayacak. Huzur verecek, zihninizi dinlendirecek ve sizi gerçekçi kılacak.

    14 Mart-2 Ağustos tarihleri arasında Satürn gerileyecek. İki ayrı burçta oluşacak bu gerileme hareketinde 15 Haziran'a kadar olan kısmına bakacağız. Bu da kariyer anlamında önemli hareketlenmeler demek oluyor. 17 Mart tarihinde Venüs son derece güçlü olduğu Boğa burcunda seyrine başlayacak.Bu balıklar için hem yakın çevreleriyle olan ilişkilerinde hem de iletişim ticaret konularında sağlamlık, güvenilirlik ve sadakat olgusunu önemsedikleri bir zaman olacak. 20 Mart tarihinde tam güneş tutulması burcunuz üzerinde gerçekleşecek. Bu bir gelişim aşamasıdır. Bütün bunların anlamı iki yönlü etki demektir. Balıklar parasal konuları son derece önemserken diğer taraftan da rehavet yaşanacak.

    21 Mart tarihinde güneş koç burcunda ilerleyecek. Aktivite ve hırs, para kazanma arzusu yüksek olacak. Bunun ardından ise 31 Mart tarihinde Mars-Boğa geçişi olacak. Yakınların desteği görülecek ve kendinizi daha huzurlu hissedeceksiniz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler