KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Günlük burç yorumları (24-02-2015)

    Günlük burç yorumlarınızı okuyarak gün içinde sizleri nelerin beklediğini görün. Günlük burç yorumlarını İremsu sizin için yazdı. İşte 24 Şubat günlük burç yorumları...  

    24 Şubat Salı gününe burç yorumlarını okuyarak başlayın. Mynet Astroloji Danışmanı İremsu günlük burcunuzdaki değişimleri yorumladı. İş ve para konularında dikkatli olması gereken burçları ve bugün sadece hayatı sorgulayan burçları haberimizden okuyabilirsiniz. Günlük burç yorumlarını okuyarak siz de burcunuzu nelerin beklediğini öğrenebilir, gün içinde neler olacağından haberdar olabilirsiniz. Dilerseniz haftalık, aylık, yıllık burç yorumlarına da bakabilirsiniz. İşte günlük burç yorumlarınız...

    GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

    Koç burçları bugün ileride pişman olabilecekleri davranışlar içerisinde bulunabilir. Olayları akışına bırakmak daha iyi olacaktır. Boğa burçları duygusal ve maddi anlamda dikkatli olmalı, bilinçli hareket etmelidir. İkizler burçları bugün hayatı kendi akışı halinde ele almak, sakin olmak ve dinlenmekten yana olarak ele alabilirler. Sevgiye değer veren, olgun davranabilen insanlara ihtiyaç duyabilirler. Yengeç burçları bugün kafa karışıklıklarıyla dolu bir gün geçirebilir. Bu kafa karşıklılığı gereksiz kararların alınmasına neden olabilir. Sonradan pişman olmamak için akıllıca düşünmeye gayret etmek faydalı olacaktır. İş yaşamı çevresinde hoşgörü, olgunluk ve anlayış görmek isteyebilirler. Aslan burçları aşk hayatını akıllıca ve bilinçli bir şekilde gözden geçirmek isteyebilir. İlişkisi olan ve bu ilişkisinde sorun yaşayan aslan burçları karşılıklı olarak problemleri gözden geçirmeli ve anlayış çerçevesinde uzlaşmaya gidilmelidir.

    Başak burçları maddi anlamda ve ailevi ilişkilerindeki durumları etraflıca ele alabilir alınan kararlar gözden geçirilebilir. Terazi burçları bugün geleceklerini sorgulayabilir, alınabilecek ani bir karar sonradan pişmanlık duymalarına neden olabileceği için sakin olmakta fayda var. Akrep burçları kalıcı ve sağlam kararlar almakta zorlanabilir. Güvenli, huzurlu, seviyeli bir çalışma ortamında bulunmak isteyebilirler.

    Yay burçları kişisel bakımlarına, sağlıklarına önem vereceği bir gün yaşayabilir, bugün kendilerine vakit ayırmak isteyebilirler. Sevilmek, beğenilmek arzuları ön planda olabilir. Oğlak burçları bugün huzurlu olmayı ön planda tutarak morallerini yüksek tutacak alanlara yönelebilirler. Can sıkıcı, moral bozucu konulardan uzak durmalarında fayda var. Kova burçları ani kararlardan uzak durmalı, evlerinde ve iç dünyalarında huzuru önemsemelidir. Başkasının canlarını sıkmasına izin vermemelidirler. Balık burçları kariyer alanındaki duruşlarını ve maddi anlamdaki kazanımları ön planda tutup gözden geçirebilirler. Yere sağlam basabilmek için bütçe hesabı yaparak hareket edebilirler.

    Mart ayı burç yorumlarını izleyin...

    [Koc burcu 2015 Mart ayi burc yorumlari nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Mart-ayi-burc-yorumlari-nelerdir)[![](//www.nasil.tv/s/z31/img/elogo.png)](http://www.nasil.tv)

    İremsu kimdir?

    5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler