KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    23-28 Şubat 2015 haftalık burç yorumları

    Bu hafta sizi neler bekliyor?

    [Nasıl TV - Koç burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-28 Şubat arası: 23 Şubat tarihinde aşk hayatınızla ilgili bir konuda canınız biraz sıkılabilir. Arzu etmediğiniz bir durum veya meseleyle ilgilenmeniz gerekir. Buna siz veya başka biri de sebep olabilir. İyi niyetliliğinizin, merhametinizin sizi kısıtlaması halidir bu. Bu durumun üstesinden gelmenin yolu, aşkta biraz daha akıllı hareket etmeyi bilmenizdir. Gün boyu enerjiniz düşük olabilir. Ancak altından kalkılmayacak bir durum da değildir.

    İŞ VE KARİYER

    23-28 Şubat arası: 24 Şubat tarihindeki görünüm, sizden yaşça ve hayat tecrübesi güçlü kişilerden iş ve ortaklık anlamında destek görürsünüz. Ancak siz bireysel anlamda hareket etmeyi seven bir kişi olduğunuz için, karşı tarafı baskın halleri daha sonra sorun yaratır mı diye bir düşünmek lazım. Aslına bakarsanız, bu kişi veya kişiler enerjinizi doğru şekilde yönlendirmenizi sağlayabilirler. Bir de bu açıdan duruma bakmak yararlı olur.

    PARA

    23-28 Şubat arası: Maddi konularda cesursunuz ve girişimcilik enerjiniz yüksek. Bir proje, plan, iş veya getirisi tatmin edici bir iş için harekete geçebilirsiniz. Ancak hesabı kitabını iyi yapınız.


    [Nasıl TV - Boğa burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Boga-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-28 Şubat arası: 26 Şubat tarihinde ilişki anlamındaki enerjiler gerilimi körükleyici gözüküyor. Ancak bu gerginlik öyle dışa yansıyan tarza değil. Daha ziyade kendi içinizde oluşuyor. Sizin kriterlerinize uymayan veya sizin elinizde olmadan gelişen durumlar ilişkileri kopartıp atıcı veya hoşgörülü davranmanın, sorunlara çözüm bulup birlikte ilerlemenin önüne engel koyuyor. Farklı bir açıdan durumu ele almak gerekecek.

    İŞ VE KARİYER

    23-28 Şubat arası: 24 ve 26 Şubat tarihlerinde çalışma hayatınızdaki ilişkilerinize, iş ortaklıklarınıza ve mali konulara çok dikkat etmek gerekiyor. Çünkü evdeki hesabın çarşıya uymadığı, sizi sinirlendirebilecek durumların oluşma ihtimalini göz önüne almalısınız. Sizi rahatsız eden meseleleri çözümlemek için enerjinizi doğru yönde kullanmaya çalışmak, illa baskın olacağım diye kendinizi yormamak lazım. Aksilikler çıkabilir. Ancak bunları halledebilmenin yolu, bilinçli bir şekilde hareket etmekten geçiyor.

    PARA

    23-28 Şubat arası: 23 Şubat tarihinde işlerinizi maddi anlamda çok iyi takip ediniz. Eğer başkalarıyla ortaklaşa halledilmesi gereken bir durum varsa, bu kişiler ne kadar güvenilir, verdikleri sözü tutarlar mı, sonra bütün iş üzerinize kalır mı diye düşünmek lazım. Ayrıca evinizin ihtiyaçları, yolculuk, bir proje ile ilgili konularda paraya ihtiyaç duyuyorsanız bunun geri ödemelerinde zorlanır mısınız bunu iyi düşünün. Bu tarihte ödeme güçlüğü yaşanabilir.


    [Nasıl TV - İkizler burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Ikizler-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-28 Şubat arası: 24, 26, 27 Şubat tarihlerindeki görünümler, ilişki anlamında bir hayli aktif günlerdir. Devam eden ilişkinin evliliğe dönüşmesini sağlar. Hızlı bir karar verilir. Ancak bir daha düşünüp, ilerisi adına bu ilişkide problemler yaşanır mı diye düşünmenizde yarar var. Problemli ilişkilerde de durumun çok yönlü bir şekilde gözden geçirilmesi gerekir. Eğer yaşam hedefiniz aynı ve birbirinizin farklılıklarına tahammül etmekte hoşgörülü değilseniz, her iki tarafın da aklını başına toplayıp konuşmasında yarar var. Yeni başlayan ilişkilerde önce birbirinizi tanımaya çalışınız. Sizden yaşça büyük veya daha olgun biriyle ilişkiye girebilirsiniz. Ancak bu kişiyle aranızda yaşananların sevgi mi yoksa geçici bir duygu olup olmadığını iyi düşünmek gerekiyor.

    İŞ VE KARİYER

    23-28 Şubat arası: 23 Şubat tarihinde iş hayatınız, iş ortaklıklarınız ve başkalarıyla ortaklaşa yapılacak sözleşme veya görüşmelerde işler istediğiniz gibi ilerlemez. Belli bir sıkışma, erteleme, baskı veya başka bir güçlük ortaya çıkabilir. Enerjiniz, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeniz, durumu kontrol altına almanız kolay olmayabilir.

    PARA

    23-28 Şubat arası: 23 Şubat tarihinde, maddi açıdan başkalarına ihtiyaç duyabiliriz. Hesabı bilmekte yarar var. Fazla iyimserlik, beklenti veya acelecilikten kaçınılmalıdır. El atına binen çabuk iner misali, bizim de attığımız adımı bilmemizde yarar var.


    [Nasıl TV - Yengeç burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yengec-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-28 Şubat arası: 23 ve 24 Şubat tarihlerindeki iki görünüm, ilişki meselelerine olgun yaklaşmakta zorlanmanın işaretçisi. Kişisel olarak biz ılımlı bir şekilde davranmaya çalıştıkça, partnerin çocuksu tavırları hatta bazen kafamızı karıştıran yaklaşımları canımızı sıkabilir. Belki bir iş veya sağlık sorunu belki de bakış açımızın farklı oluşunun yarattığı durumlara karşı dayanmakta zorlanabiliriz.

    İŞ VE KARİYER

    23-28 Şubat arası: 24 ve 26 Şubat tarihlerinde, iş ilişkilerimizde olgun yaklaşımlarda bulunmamız gerekecek. Hoşgörülü davranmak pek kolay değil. Ancak işlerimizi düzgün şekilde yapabilmek için bazı insanlara katlanmak zorundayız. Bencil insanlar ve anlaşmakta hakikaten zorlandığımız kişilerin de mutlaka bize öğrettiği bir ders vardır. Bu ders, insanlarla aranızda belli bir mesafe bırakmanın ne kadar önemli olduğunu gösteren bir ışıktır aslında. Satürn-Yay geçişinde, çalışma hayatında fikirleri, yöntemleri bize uymayan kişiler karşımıza çıkacaktır. Bu tarihler de bu yöndeki testlerin işaretçisidir.

    PARA

    23-28 Şubat arası: 23 Şubat tarihinde maddi bir konunun halledilmesi, sonuca bağlanması veya bir iş görüşmesinde arzu ettiğiniz ücretin alınmasında zorluk yaşanabilir. İş ortaklığı düşünenler, bir işi birlikte yapacağınız insanlarla mali anlamda anlaşmak zorlaşabilir.


    [Nasıl TV - Aslan burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Aslan-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-28 Şubat arası: 24 ve 26 Şubat tarihlerindeki görünümler, aşk hayatımızla ilgili konularda oldukça cesur davranmamızı sağlar. Kolayca beğeniriz, yaklaşmakta çekinmeyiz, birlikte olmak istediğimiz kişiye ne yolla olursa olsun ulaşmaya çalışırız. Yaşça veya ruh olarak olgun tavırları olan kişi bizim bu heyecanlı halimizin farkındadır. Aşk bugünlerde hayatımızın tam merkezinde yer alacak. Her türlü güçlükle mücadele ederek, her türlü engeli aşarak arzumuza ulaşmaktan yana bir tavır içinde olmamız mümkündür. Devam eden ilişkimizin bizi test ettiğini, olgunlaştırdığını, zorlukla mücadele etmemizde etkili olduğunu düşünebiliriz.

    İŞ VE KARİYER

    23-28 Şubat arası: 27 Şubat tarihindeki görünüm, iş görüşmelerimiz anlamında önem taşıyor. İletişim bir hayli önemli hale geliyor. Hem eski meseleleri halletmemizde hem de ilerisi adına doğru kişilerle bir araya gelmemizde vesile olacaktır. Bugünlerde bir hayli girişimciyiz ve yenilik anlamında plan ve projeler yapmak için de ideal zamandayız. Ancak bireysel düşünmekten ziyade, ekip veya takım anlamında düşünecek olursak daha başarılı olmamız mümkündür.

    PARA

    23-28 Şubat arası: 23 Şubat tarihinde maddi bir konuda başkalarından destek almak amaçlı girişimde bulunabilirsiniz. Ancak bu, arzu ettiğiniz şekilde gerçekleşmiyorsa, biraz daha iyi düşünmenizde yarar var. Bir borcu kapatmak için, başka bir borcun altına girmemek lazım.


    [Nasıl TV - Başak burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Basak-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-28 Şubat arası: 23 Şubat tarihinde ilişkinizle ilgili bir konuda istemediğiniz bir durum yaşanabilir. Partnerinizin söylediği bir söz, anlattığı bir olay veya aranızdaki bir anlaşmazlık canınızı sıkabilir. Olayı tüm gerçekliğiyle öğrenmek, enine boyuna düşünmek lazım. Bunun telafisi olur mu veya düzelmesi mümkün diye bir bakınız.

    İŞ VE KARİYER

    23-28 Şubat arası: 27 Şubat tarihinde iş hayatımızla ilgili bir yenilik, plan veya proje üzerinde sıkı çalışmamız gerekiyor. Bu detaylı, iyi bir gözlemde bulunmamız, araştırmamız, veri toplamamız, ekip halinde yapılacaksa insanlarla bir araya gelmemiz görüşmemiz gereken bir iş olabilir. Ayrıca bu tarihte, her işin hem mali hem de şartlar yönünde akıllıca ele alınmasında yarar var. Nasıl bir yol izlenmeli, kimlere ulaşılmalı, nasıl bir planlamayla hareket edilmeli, bunları da düşünmeliyiz

    PARA

    23-28 Şubat arası: Bu hafta maddi konularda ben dikkatli hareket edilmesi gerektiğini söylemek isterim. Çünkü dikkatsizce, hesapsızca hareket edilirse, zorlanabiliriz, hatta astarı yüzünden pahalıya geldiği için pişman olabiliriz. Şöyle bir düşünelim. Yarar ve zarar hesabını yapalım. Bütçemize uyar mı, değer mi diye alışverişlerimizde veya finansal konulardaki her türlü işimizde tedbirli olalım.


    [Nasıl TV - Terazi burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Terazi-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-28 Şubat arası: 24 ve 26 Şubat tarihlerindeki görünümlerin ciddi ilişkilerde özellikle sizi bir hayli aktif kıldığını söylemek isterim. Ancak burada bir durum var ki, önemlidir. Problemli bir ilişkide bu görünümler karşı tarafın kendine daha dönük hareket etmesi olur ki, bizim hoşgörü sınırlarımızı zorlayabilir. Yaşam felsefemize uymayabilir. Canımızı da sıkabilir. Ancak bu durumda olanlara tavsiyem, ilişkinizi geleceğe dönük bir şekilde düşünmek için 27 Şubat tarihini beklemenizdir. Çünkü o tarihte zihnimiz bir hayli güçlü ve aklımız gayet iyi çalışıyor. Ne yapacağımıza o zaman karar veririz. Yeni başlayacak bir ilişkide, karşı tarafın kendinden emin hali epeyce hoşumuza gider. Hatta 27 Şubat tarihinde epeyce yol alabileceğimiz kararlara işaret bile olabilir.

    İŞ VE KARİYER

    3-28 Şubat arası: 23 Şubat tarihinde enerjiniz çok yüksek olmayabilir. Bir işi hızlıca yapmak, becerikli bir şekilde bitirmek, verimli bir şekilde ilerletmek kolay olmaz. Belli bir baskı, engel veya mücadele vermeniz gerekebilir. Aslında gayet olumlu bir planlamadır, doğru bir iş gibi durur. Fakat bunun için uğraşmanız lazımdır. Bu da sizi rahatsız eder. Sağlığınıza dikkat etmeli, yorgunluk, keyifsizlik, halsizlik sorununuz varsa bir doktora görünmelisiniz.

    PARA

    23-28 Şubat arası: Maddi konularda 26 Şubat tarihini önemsiyorum. Çünkü iş ortaklığı veya evlilik yoluyla elde edilecek veya edinilmiş mal, mülk, para gibi konularla ilgili aktif bir gün. Anlaşmaya varılabilir de, sırf bu yüzden zorlanabiliriz de. İlişkimizin niteliğine göre sonuç değişebilir. Ancak şu var ki, olgun ve hoşgörülü bir tavır içinde hareket edilirse anlaşmak kolay olur.


    [Nasıl TV - Akrep burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Akrep-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-28 Şubat arası: 24 Şubat tarihindeki görünüm, ilişkide sevgi alışverişinin, iki kişinin de birbirine beslediği duyguların önemi büyük. Eğer bir şeyler eksikse, sıkıntı yaratıyorsa, iyileştirilmesi gerekiyor demektir. Beraberliği sürdürmede etken olanı bulmak, bencil düşünmemek, birbirinizin değerlerine saygı ve hoşgörüyle yaklaşmak lazım. Bazı meseleler vardır ki, insanı içten içe öfkelendirir, zorlar. Anlatsan kimse anlamaz. Sizin de bu tarihte ilişkinizle ilgili konularda bir hayli zorlandığınızı söyleyebiliriz.

    İŞ VE KARİYER

    23-28 Şubat arası: 26 Şubat tarihinde çalışma hayatınız ve maddi kazanç anlamında hırsınız bir hayli yüksek. Yoğun bir şekilde çalışacaksınız. Ancak enerjinizi çok iyi yönlendirmeniz gerekiyor. Çünkü zaman zaman gerginlik, iş ortamında anlaşmazlık yaşanabilir. İşinizle ilgili hizmette bulunduğunuz kişilere karşı daha ılımlı yaklaşmakta yarar var. Emir almaktan hoşlanmayacağınız için, tepki gösterebilirsiniz. Bu da işvereninizle, çalışma arkadaşlarınızla aranızda sorunlara yol açabilir

    PARA

    23-28 Şubat arası: 23 Şubat tarihinde parasal konularda işler, arzu ettiğiniz şekilde yürümeyebilir. Sizin sorumluluk yüklendiğiniz ve gerçekleştirmek istediğiniz bir işin getirisi umduğunuz gibi olmayabilir. İşi halletseniz dahi parayı ödemeyebilirler. İyi takip etmek gerekiyor.


    [Nasıl TV - Yay burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yay-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-28 Şubat arası: 24 ve 26 Şubat günlerindeki görünümler, aşk hayatımızla ilgili konularda cesaretle hareket etmemizi sağlıyor. Eğer işlerimiz yoğun, biraz da sıkıntılı bir dönemden geçiyorsak, bu görünümler bizi kendimize getirir, rahatlatır. Aktif bir şekilde harekete geçeriz, flörte açık oluruz, ayrıca cinsel anlamda arzularımızı doyururuz. Karşı cins üzerinde etkimiz gayet güçlüdür. Üstümüzdeki sorumluluklar bizi yorarken, aşk veya aşkla yapılan her iş, her gelişme bize kendimizi iyi hissettirir. Yeni biriyle tanışırız. Bir anda kaynaşabiliriz. Öyle uzun seyirli olmasa da bunu dert etmeyiz. Anlaşmak, eğlenceli bir şeyler yaşamak bizi keyiflendirir.

    İŞ VE KARİYER

    23-28 Şubat arası: Bu hafta bitirilmesi gereken işleri hızlı şekilde halletmemizi sağlayan enerjiler mevcut. 24 ve 26 Şubat tarihleri bu anlamda olumludur. Aktif bir şekilde çalışırız. Kendimizi göstermeyi biliriz. Rekabetçiyizdir. Aklımıza koymuşsak, hiçbir şey bizi durduramaz. Sabırsız davranabiliriz. Ancak bu başarılı olmak arzumuzdur. 27 Şubat tarihinde yapılacak görüşmeler, plan ve projelerin yürürlüğe konulmasını, başarılı şekilde halledilmesini sağlıyor.

    PARA

    23-28 Şubat arası: 23 Şubat tarihinde girişimde bulunduğunuz aileniz, eviniz veya özel bir işinizi maddi anlamda iyi takip ediniz. Bu kadar uğraşmaya değer mi, getirisi iyi mi, geleceğe dönük mü, güvenilir mi diye bir bakınız. Harcamalarınıza dikkat ediniz.


    [Nasıl TV - Oğlak burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Oglak-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-28 Şubat arası: 24 Şubat tarihinde kendi dünyamızda aşkı, paylaşmayı, uyum ve uyumsuzluğu sorgulayacağız. İlişkimizi gözlemleyeceğiz. Bizi bazen gerginleştiren, yoran ancak vazgeçilmezimiz olduğunu düşüneceğiz. Ev içinde bazen sinirleneceğiz. Yalnızsak buna öfkeleneceğiz. Sorunlarımız varsa çözmek yerine tepkisel davranacağız. 26 Şubat tarihi de aynı şekilde zorlu gözüküyor. Bizim istediğimiz olsun, bizim dediğimiz gibi ilerlesin istiyoruz.

    İŞ VE KARİYER

    23-28 Şubat arası: İş anlamında 24 ve 27 Şubat tarihlerinde ılımlı davranmamız, pek kolay olmaz. En aklı başında Oğlak bile, aksiliklere tahammül etmekte zorlanır. Aslında bu tepkiselliğin, kızgınlığın altında yatan neden, bizim her şeyi yönetme arzumu ve istediğimiz gibi olmasını istememizden kaynaklanır. Emir almaktan hoşlanmayız. İşimizi bildiğimiz gibi yapmayı severiz. Öyle kolay ilerlenmediği ve bizim planlarımıza uymadığında kendi içimizde bir hayli sıkılırız.

    PARA

    23-28 Şubat arası: 23 Şubat tarihinde başkalarının mali desteğiyle halledilecek işlerinizde umulmadık aksilikler çıkabilir. Buna siz de neden olabilirsiniz. Yanlış hesap yapmışsınızdır veya bazı noktaları göz ardı etmiş olabilirsiniz.


    [Nasıl TV - Kova burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Kova-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-28 Şubat arası: 23 Şubat tarihinde ilişki anlamında değerlerimize, inandıklarımıza, ideallerimize olan düşkünlüğümüz bir hayli yoğundur. İsteriz ki, arkadaşlıklarımız, sosyal ilişkilerimiz olumlu yönde yürüsün. Ancak böyle bir günde bu gerçekleşmeyebilir. 24 ve 26 Şubat tarihleri ise gayet olumludur. Çevremizden gelen güzel yansımalar bizi keyiflendirir, coşturur, ateşlendirir, canlandırır. Karşı cinsle bağlantılar olumlu yönde ilerler. Canımızı sıkan bir şeyleri kafamıza takmayız. Partnerimizle kolayca anlaşırız. Birlikte olmaktan keyif alırız. Bu tarihlerde bekar Kovalar yeni biriyle tanışabilirler.

    İŞ VE KARİYER

    23-28 Şubat arası: 26 Şubat tarihinde girişimciyiz, cesuruz ve kendimizi ifade gücümüz bir hayli yüksek. Yeniliklere açık olduğumuz gibi, işlerimizi de zevkle yapabiliriz. Amacımıza uygun şekilde planlarımızı yürürlüğe koyabiliriz. Yeni bir teklif gelebilir, yaptığımız iş başarılı bulunur, ekip içinde liderliğimiz kabul edilir, satış-pazarlama işlerinde ve girişimde bulunduğumuz alanlarda sonuçlar yararlıdır. Tanıtım faaliyetleri gayet olumlu yürür. İşimizdeki güven duygumuzla, kendimizden emin oluşumuzla rakiplerimizi geride bırakabiliriz.

    PARA

    23-28 Şubat arası: 23 Şubat tarihinde ister eşiniz ister iş ortağınız veya başkalarıyla alakalı parasal meselelerin dürüstçe konuşulması, her durumun önceden gözden geçirilmesi gerekir. Zorluklarla karşılaşıldığında herkesin taşın altına elini sokması gerekir. Her durumun sağlam olup olmadığı kontrol edilmelidir.


    [Nasıl TV - Balık burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Balik-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    23-28 Şubat arası: İlişki anlamında 27 Şubat tarihi haftanın en etkini görünümüne ev sahipliği yapıyor. Beraberlikte ev içinde veya kendi aranızda güven ve sadakat olgusunun önemli olduğunu görüyoruz. Ancak bundan daha önemlisi kafaca anlaşmak ve fikirlerin uyuşması gerekiyor. Ayrı gözlerle baksak da hayata, aynı noktada buluşamıyorsak tabii ki ilerisi adına pek umutlu düşünmüyoruz.

    İŞ VE KARİYER

    23-28 Şubat arası: 23 Şubat tarihinde çalışma hayatınızla ilgili konularda her ayrıntının önemi büyük. İşlerin iyi takibinin yapılması gerekiyor. Fazladan sorumluluk alabilirsiniz. Zorluklarla mücadele etmek kolay değildir. Hem kararlı olmak hem de sıkı çalışmak lazım. Buna hazır değilseniz, en ufak bir engel sizi yıldırabilir

    PARA

    23-28 Şubat arası: Maddi konularda 26 Şubat tarihindeki görünüm, harcamalara dikkat etmemizi gerektiriyor. Açılmayalım. Kazanç elde etmek amaçlı daha hırslı olacağız. Ben bu hırsı olumlu buluyorum. Ancak biraz önce belirttiğim gibi paramızın da hesabını yapalım.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler