KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Mars ve Venüs Koç burcunda

    Koç burcuna geçen Mars ve Venüs, sizi nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, cuma günümüz iki önemli geçiş etkinliğinde başlıyor. Mars ve Venüs gezegenleri Koç burcunda seyirlerine başlayacaklar. Şimdi bu iki geçişi birlikte gözden geçirelim.

    20 Şubat saat 02.11-31 Mart saat 19.26 tarihleri arasında, yöneticiniz Mars-Koç burcunda ilerleyecek. İki yıl aradan sonra tekrar burcunuzda seyredecek Mars, aktif ve eril bir kuvvet. yenilikleri heveslendirici, harekete geçmenizi sağlayıcı, enerjinizi yükseltici, cesaretinizi daha fazla arttırıcıdır. Fiziksel anlamda size kuvvet, dayanıklılık sağlar. Öne çıkmak istediğiniz alanlarda, hedefinize ulaşma gücünüzdür. Keşfetmek, ele geçirmek anlamında kimse elinizi su dökemez. Bu süreçte engellerle mücadele gücünüz yüksektir. Öne atılabilir, meydan okumalarda bulunabilir, rekabetçi davranabilirsiniz.

    20 Şubat saat 22.15-17 Mart saat 12.14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. İsteklerinizi sosyal çekiliğinizle birleştirerek hem sevdiğiniz üzerinde etkili olursunuz hem de renkli bir dönem geçirirsiniz. Bekar Koçlar için aktif bir dönemdir. Karşı cinsin bakışlarını üzerinizde hissedersiniz. Venüs burcunuzda, cinselliğe dönük arzuların mutlak elde edilmesi anlamında bir hayli etkilidir. Hem fiziki hem ilişki anlamında sizi doyurucudur. Arzularsanız ve ele geçirirsiniz. Kimseye hesap vermek zorunda değilsinizdir. Bu süreç erkek Koçlarda çapkınlığın üst seviyeye çıkması Bayan Koçlarda ise çekiciliğin yükselişidir. Bireysel istekleriniz ön plandadır. İlişkinizle ilgili sorunlarla uğraşmak istemezsiniz.

    Her iki geçişin, her birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,


    BOĞA

    Sevgili Boğalar, cuma gününe iki önemli geçiş etkinliğiyle adım atıyoruz. Her ikisini de, tarih aralıkları ve yansımalarıyla birlikte gözden geçirelim.
    20 Şubat saat 02.11-31 Mart saat 19.26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. Bu dönemi, bilinçaltınızda yer etmiş bir takım sorunlarla, bağımlılık, korkularınızla yüzleşmek yönünde baskı yaratabilir. Kendinizi bazen haklı görmek bazen de tam tersine haksız görüp gerginleşmeniz mümkündür. Mars astrolojik olarak her burç mensubu için enerjimizi uygun biçimde yönlendirdiğimiz alan ve konuların işaretçisidir. Siz öncelikle bu süreçte takıntılı davranabilirsiniz. Size göre olması gerekenler ama bir türlü olmayanlar gerilim sebebidir. Şu niye böyle, bu neden şöyle demek yerine, ne yapabilirim demek çözüm bulmanızı sağlar. Hayata olan direncinizin yükselmesi için, geçmişte yaşanan anıları, olayları veya durumları sakin bir şekilde gözden geçiriniz.

    20 Şubat saat 22.15-17 Mart saat 12.14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Venüs, bencil isteklerin ön planda olması demektir. Durum böyle olunca, Boğalar ilişkide -Ben haklıyım tarzında davranışlar gösterir veya bu yönde bir alışverişte bulunmayı tercih ederler. Ayrıca bu seyir, erotizm duygusunu yoğunlaştırır. İlk bakışta aşk dediğimiz ancak gizli sürdürülen, temelinde cinsellik olan ilişkiler yaşanabilir. Birlikte olduğunuzu kişiyle aranızdaki ten uyumu beraberliğin özünde büyük bir yüzdeye sahiptir. Sorunları çözme biçiminiz veya ilişkinizi sağlam bir temele alma ihtiyacınız bu paylaşıma bağlı gibidir. Sorunlu bir ilişkiniz olsa dahi, eğer birbirinize karşı tutkuluysanız beraberlik devam eder. Bu enerji Boğa gibi cinsellik konusunda gayet güçlü bir burcun, ilişkideki problemleri bu dürtü çerçevesinde değerlendirmeye alması mümkünse de, ben Boğaların yine de ayakları yere basacak şekilde düşünecekleri kanaatindeyim.

    Her iki geçişin, her birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,


    İKİZLER

    Sevgili İkizler, cuma günümüz önemli iki geçiş etkinliğinde başlayacak. Her ikisi de gayet önemli olup, tarih aralıkları ve nitelikleri yönünde ne gibi yansımalara işaret olacak, beraberce gözden geçirelim.

    20 Şubat saat 02.11-31 Mart saat 19.26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. İleriye yönelik hedefleriniz, girişimleriniz, plan ve projeleri gerçekleştirmeniz yönünde size destektir. Bu süreçte önemli olan hedefinizin ne olduğunu bilmek ve sizi ileriye götürecek sistemin içinde yer almaktır. Yani kendinizi hangi alanda göstermek istiyorsanız, o alanın içindeki kişilerle ilişkilerinizi güçlü tutmak lazım. Sübjektif bakış açısı içinde tartışmacı bir kimlik sergilemek veya kavgacı tarzda hareket etmek sakıncalı olabilir. Kendinizi göstermek istiyorsanız, girişimci olmalı, fakat ekip halinde ilerlemek gerektiğinin de bilincinde olmalısınız. Rakiplerinizi geçebilmenin yolu, işinize ve amacınıza ne kadar sarıldığınıza yani odaklandığınıza ve bilinçli düşündüğünüze bağlıdır. Sabırsız davranmamalısınız. Zamana, zemine, amaca, karşınıza çıkan fırsatlara göre enerjinizi yönlendirirseniz gayet faydalı olacaktır.

    20 Şubat saat 22.15-17 Mart saat 12.14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Sosyal hayatınızı aktif hale getirir. İlişkiler daha çabuk kurulur. Hedefinize, arzularınıza uygun arkadaşlıklar yaşanır. Bununla da kalmaz. Liderlik gücünüzü ortaya koyarak isteklerinizi elde etmeniz mümkündür. Karşı cinsin gözleri üzerinizdedir. Girişken ve hevesli oluşunuz gözlerden kaçmaz. Gayet hevesli bir şekilde yeniliklere kucak açarsınız. Değişik kişilerle tanışmak onlarla bir arada olmak istersiniz. Devam eden ilişkinizde arkadaşlık öne çıkar. Çoğu zaman kendinizi daha fazla öne alırsınız. Beklemeye tahammülünüz yoktur. Farklı bir şeyler keşfetmek istersiniz. Eğer partneriniz size uymazsa, siz kendi başınıza bile olsa aktif yaşamınızı sürdürürsünüz. Birlikte gezebileceğiniz, aktivitelerde bulunacağınız, hatta aynı grubun içinde yer alabileceğiniz bir insan oldukça dikkatinizi çekebilir. Bulunduğu ortama renk katan insanları tercih edersiniz.
    Her iki geçişin, her birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, cuma günümüz iki önemli geçiş etkinliği altında başlıyor. Her ikisinin de nitelik ve yansımalarını birlikte gözden geçirerek, dönemi daha uygun şekilde değerlendirebiliriz.

    20 Şubat saat 02.11-31 Mart saat 19.26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. Siz Yengeçlerin tümüyle kariyer hayatınızla ilgili konular üzerinde yoğunlaşmanız anlamındadır. Mars etkin bir güçtür ve hayatta kalabilmemiz için mücadele etmemiz gereken konuları, durumları işaret eder. Cesaretlilik, korkuyu yenmenin şartıdır. Eğer kişi ne yaptığını biliyorsa, içinde bulunduğu durumun farkında ise, tabii ki gücünü nasıl kullanacağını iyi bilir. Öyle bakmalıyız ki durumlara, dengemiz sarsılmasın ve doğru bir iz üzerinde ilerleyelim. Ben derim ki, iyice düşünün. Eğrisini, doğrusunu, gerçekçi bir şekilde gözlemleyin. Değişimlerin bazıları beklenmedik olabilir, bazıları zaten bildiğimiz şeylerdir. İlişkiler, kararlar gözden geçirilmeli. Ortam şartlarına dikkat etmeli. Kendimize güven duymayı da bilmeliyiz. Attığımız veya atacağımız adımın kökünün kuvvetli olması lazım. Alternatiflerimiz güçlü olmalı. Emin olmalıyız. Evet bunu yapacağım ama doğru mu yapıyorum diye düşünmeliyiz.

    20 Şubat saat 22.15-17 Mart saat 12.14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Gerek ailevi gerekse kariyer hayatınızdaki ilişkilerimizi vurgulayıcı bu döneme genel olarak baktığımızda hem sorumluluklarımız hem de dış dünyanın zorlukları karşısında dayanıklı olmamız gerekiyor. Bu kolay mı, elbet çok kolay değil. Fakat hayat şartları güçlü olmamızı gerektiriyor. Öncelikle amacımızı bilmemiz, hedefimizi tayin etmemiz lazım. Çünkü dışarıda yaşanan bir gerilim ister istemez ev içinde huzursuzluk yaratabilir. Doğru kararlar vermek için ölçüp biçmeliyiz.

    Her iki geçişin, her birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, cuma gününe, iki kıymetli seyir etkinliğinde başlıyoruz. Her ikisinin de yansımalarını şimdi beraberce inceleyelim. Böylece dönemi olumlu ve gölge yanlarıyla ele alarak değerlendirebiliriz.

    20 Şubat saat 02.11-31 Mart saat 19.26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. Siz Aslanların her yenilikte atak, cesur, dayanıklı, hareketli ve enerjinizi bir hayli aktif şekilde kullanabileceğiniz süreçtir. Eğitim hayatınızla ilgili yeni kararlar almaya, yerleşim yerinizle ilgili değişimde bulunmaya, yolculuklar yaparak her şeyi bizzat yerinde görmeye çalışırsınız. Hangi konuda olursa olsun, bir şeyi merak etmeye görün, hemen harekete geçip onu elde etmek, sahip olmak istersiniz. Zorluklar karşınıza çıktığında daha fazla hırslanırsınız. Mars astrolojik olarak efor simgesidir. Kişi fiziksel anlamda canlıdır. Harekete açıktır. Bu durum sporla ilgilenmek hem vücut gelişiminiz hem de rahatlamanız, enerjinizi boşaltmanız yönünde yardımcıdır. Kendinizi gayet iyi savunabileceğiniz, kimsenin sizi geçmemesi için hırslanacağınız bu dönemde, ön sıralarda olmak istersiniz. Yarışmalar, rekabete dayalı işler, iddiacılık, çetin şartlarla mücadele gerektiren her yerde size rastlayabiliriz.

    20 Şubat saat 22.15-17 Mart saat 12.14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Venüs süresince ilişkilerimizde bir hayli cesur, aktif, kararlı, sabırsız davranabiliriz. Kendimizden emin bu hallerimiz diğerleri tarafından farklı yorumlansa da, biz pek de önemsemeyiz. Aslanlar bu dönemde bir hayli çekicilik kazanırlar. Bir de Mars Koç burcunda ilerlediği için, bu çekicilik karşı cins tarafından bir hayli beğenilmenizi sağlar. Cinsellik bir hayli ön plandadır. Bekar Aslanlar bu enerji altında, sürpriz ve hızlı bir aşka merhaba diyebilirler. İlişkisi olanlar tutkulu, ateşli ve aktif bir dönem geçirirler. Ancak şimdiden belirteyim. 13 Mart tarihindeki Balık burcundaki Merkür nedeniyle hislerimizi şairane ifade etmemiz mümkünse de, aslında tüm arzumuz değişiklik, macera ve aşka ulaşmak olacak. Bu dönem, hem yeni bir çevreye dahil olma isteğinin hem de yeni insanlarla tanışma ihtiyacının öne çıktığı zaman dilimidir. Özgürlük önemlidir. Akıl almak işimize gelmez.

    Her iki geçişin, her birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, cuma gününe, iki önemli geçiş etkinliğinde merhaba diyeceğiz. Her ikisinin de yansımalarını ayrı ayrı inceleyerek dönemi nasıl değerlendirmemiz gerektiğini anlayabiliriz.

    20 Şubat saat 02.11-31 Mart saat 19.26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. Maddi kaynaklarınızı ayaklarınızın üzerinde durabilecek şekilde riskten uzak, akıllıca değerlendirmeniz gerektiğini gösteriyor. Bu ilişki meselelerinde aynı anlamı taşıyor. Korktuğumuz şeylerle yüzleşmediğimizde onlar hayatımızın deneyimi olarak karşımıza çıkarlar. Şimdi biz bu seyir süresince ilişkimize, iş ortaklığımıza, finansal paylaşımlarımıza bir bakalım. Hakikaten çıkarlarımız risk altında mı, yoksa güçlü bir ortaklığımız var mı? Bizi zarara uğratmaması, bilakis güçlendirici olması lazım. Problemler varsa bunlardan kaçmamak lazım. Mars Koç burcunda gayet güçlüdür. Ezilmemek, zor durumda kalmamak için bize kuvvet sunabilir. Kendimizi savunmak zorunda kalacağımız ilişkilerden uzak duralım. Tutkularımızın, alışkanlıklarımızın, nefretimizin veya kızgınlığımızın ölçüsünü bilelim.

    20 Şubat saat 22.15-17 Mart saat 12.14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Para evimizin yöneticisi olan Venüs, bu dönemde çıkarlarımızı korumak istediğimizi gösteriyor. Ancak karşımıza çıkan kişiler de aynı şekilde kendilerine dönük hareket edebilirler. Sözgelimi biriyle beraber olacaksak, onu çok iyi tanımamız lazım. Ne kazanır, nasıl bir hayat sürer bilmek gerekiyor. Ayrılmaya karar verdiysek, nasıl geçiniriz, nasıl bir yaşam süreriz, kaynaklarımız yerinde mi hesap etmek gerekiyor. Bir iş ortaklığı kurmak istiyorsak, iş ortağımızla aramızdaki alışverişin sözleşme anlamında sağlamlaştırılması lazım. Eğer yeni bir iş, çevre veya bir gelişim anlamında adım atacaksak, parasal açıdan durumumuza bakmamız lazım. İş veya özel ortaklarınızla aranızdaki her türlü paylaşımı bilinçli bir şekilde gözden geçirmeniz lazım. Kimlerle iş birliği yapıyorsunuz, kimlerle yola çıkıyorsunuz veya neye güvenerek yeni bir adım atmak istiyorsunuz bunları iyice düşününüz. Ani istekler veya henüz yerli yerine oturmamış koşullar size yanlış kararlar aldırmasın.

    Her iki geçişin, her birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, cuma günümüz, iki önemli geçiş etkinliğinde başlayacak. Her ikisini de önemli görünüm ve yansımalarıyla ele alırsak, dönemi gayet iyi anlamış ve değerlendirmiş oluruz.

    20 Şubat saat 02.11-31 Mart saat 19.26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. ilişkide her iki tarafın da dikkatli olması gereken süreçtir. İki yıl sonra karşıt burcunuzda etkili olacak Mars, özellikle sorunları olan çiftler, ya bu ilişkiyi farklı bir şekilde yeniden ele alabilir, çözüm bulmaya çalışabilirler veya buraya kadarmış diyebilirler. Koç burcu geçişleri bir hayli aktiftir. Kişiyi harekete geçiricidir. Gerek siz gerek partneriniz veya her ikiniz ilişki konusunda iyice düşününüz. Bu dönem sürpriz aşkların da göstergesidir. Bay ve Bayan Terazilerin karşılarına kendinden bir hayli emin, özgür yaradılışta birini çıkarabilir. Bu kişiyi çok iyi tanımak lazım. Kimdir, neyin nesidir anlayalım önce. Şu aralar sorunları olan ancak henüz ayrılmamış çiftler, bu enerjiler altında tekrar bir araya gelerek ilişkileri hakkında konuşabilirler. Ancak bu konuşmanın tutarlı, aklı başında yapılması şarttır. Sorunların üstü örtülmeden her iki tarafın da gerçekçi olmasında yarar var.

    20 Şubat saat 22.15-17 Mart saat 12.14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. İlişki-evlilik veya iş ortaklığınızla alakalı konular üzerinde bu dönem bir hayli hareketli, aktif ve hızlı kararlar alınmasına neden olabilir. Ancak diğer taraftan kafamız karışık. Ne yapmalıyız? Tabii ki öncelikle ilişkimize bir bakmak lazım. Aramızdaki sevgi birliğine. Düzeltmemiz mümkün mü yoksa tümüyle bu ilişki bitti mi? İlişkisi olmayanlar bu dönemde karşılarına sürpriz bir şekilde çıkan kişi hakkında iyice gözlemde bulunmaları lazım. Onu tanımak gerekiyor. Cüretkar ve özgür ilişki kurma biçimi, bu dönemin özünde var. Sabırsızlık ve bir an önce değişimde bulunmak, ancak ilerisini düşünmemek. Oysaki daha dikkatli ve daha seçici olmak gerekiyor. Oldu bittiye getirmemek lazım hiç bir şeyi.

    Her iki geçişin, her birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,


    AKREP

    Sevgili Akrepler, cuma günümüz, iki kıymetli gezegen geçiş etkinliğinde başlıyor. Her ikisini de şimdi birlikte gözden geçirerek, dönemin neler içerdiğini daha iyi anlayabiliriz.

    20 Şubat saat 02.11-31 Mart saat 19.26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. İster çalışıyor olun ister evde yaşamını sürdüren kişi olun burada önemli olan kendinizden, ortamınızdan, seçimlerinizden, yaşadıklarınızdan memnun muyum sorusunu kendinize sormanızdır. Eğer mevcut işinizden memnunsanız bu dönemde hırslı bir şekilde işlerinizi yaparsınız. Düzenlenmesi gerekenler canınızı sıksa da, üstesinden gelmeniz gerekir. Ancak koşturma bazen çevrenizde bulunan kişilerle aranızda sorunlara neden olabilir. Gerginlik yükselebilir. Detaylı işlerden pek hoşlanmazsınız. Çabuk sonuç almak istersiniz. İşinizden memnun değilseniz, iş değiştirmeyi düşünürsünüz. Başka planlarınız varsa bunları yürürlüğe koymayı arzularsınız. Eğer çalışmaya karar vermiş iseniz, serbest saatleri olan işleri tercih edebilirsiniz. Ancak ben derim ki, her ne yapmak istiyorsanız mutlaka iyi düşününüz.

    20 Şubat saat 22.15-17 Mart saat 12.14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Bu süreçte sert, taviz vermez ve başkaları üzerinde etkin olmaya çalışabilirsiniz. İster istemez hakimiyetçi pozlar takınırsınız. Yerini ve zamanını bilmediğinizde bir takım sorunlar yaşanabilir. Evet bu iki geçiş, yeni kararlar vermek hem yolunuzu ve hem de ne yapmak istediğinizi belirlemeniz için sizi bir hayli itekleyecek. İlişkilerde sabırsızlık, bazen ani ve fevri çıkışlarda bulunmak mümkün. Benim tavsiyem, iş konusunda özellikle oturup yeteneklerinizi, becerilerinizi bir düşünün. Eğer yetersizseniz, o zaman sabırlı bir şekilde eksiklerinizi gözden geçiriniz. Bir an önce amacıma varayım diye olur olmaz kararlar vermeyiniz.

    Her iki geçişin, her birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,


    YAY

    Sevgili Yaylar, cuma gününe, iki önemli geçiş etkinliği altında başlıyoruz. Her iki geçişin de neleri işaret ettiğini beraberce gözden geçirirsek, dönemi daha iyi değerlendirmiş oluruz.

    20 Şubat saat 02.11-31 Mart saat 19.26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. Oldukça etkili, aktif, hızlandırıcı bir süreçtir. Hayatın tüm keyifli, güzel, değişim içeren olgulara hevesle yanaşırsınız. Sizin için ayakta durmak önemlidir. Bu ister aşk ister genel isterse farklı bir şeyler yaşamak anlamında olsun fark etmez. Hareket olsun yeter ki. Mars iki yıl sonra aşk evinizi ziyaret ediyor. Bu gayet önemli. Ancak Güneş-Balık burcunda ilerliyor ve Merkür de 13 Mart tarihinde Balık burcunda ilerleyecek. Bir yandan tamam hedefim bu, yeniliklere hazırım, uygulamalarda bulunabilirim derken, diğer taraftan kafanızı karıştıran meseleler varsa aklınız karışabilir. Öncelikle siz hayatı nasıl ele alıyorsunuz ve artık neler yapmak istiyorsunuz. Bunları bir düşünün. Mars, ardından Venüs size bir kapı açıyor. Bu kapıdan içeri girmek için, ailevi yaşantınız, aşk hayatınız, aşkı ele alış ve değerlendirme biçiminiz üzerinde durmak lazım. Başlayıp çabuk biten aşklar insanı heyecanlandırır, heveslendirir, ateşlendirir. Fakat aklımız başka yere çekiyor, gönlümüz başka yere çağırıyorsa, devam eden ilişkide veya yeni başlayan aşklarda bilinçli hareket etmekte yarar vardır.

    20 Şubat saat 22.15-17 Mart saat 12.14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Aşk hayatınızı aktif hale getiren, ilişki kurmada kolaylıklar tanıyan, çabuk ve hızlı aşklara yelken açtıran bir yansıma yaratıyor. Beklenmedik sürpriz aşklar öylesine etkili ki, hayatınıza girecek kişi kalabilir de, geldiği gibi de çıkıp gidebilir. Ancak şu var ki, iki yıl sonra Mars da bu alanda seyrini sürdüreceğinden bu sefer aşk hayatınızda cinsellik bir hayli ön planda. Venüs Koç burcunda astrolojik olarak bencilliği teşvik eden, uyumlu davranmayı engelleyen ilişkilerde bencil yanlarımızı, arzularımızı ortaya çıkaran zamanlardır. Kişi ihtiraslı ve arzularının esiri olabilecek kadar tutkuludur. Hayatın tüm zevklerine kendini açar ve artık durmak, engellenmek, geriye bakıp takılıp kalmak istemez. Aniden aşık olabilirsiniz veya devam eden ilişkinizde minicik bir sorunu bile kaldırmaz, hoşçakal demeye kalkışabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla ilgili yeni kararlar verebilir, çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız bu dönemde harekete geçebilirsiniz. Benim tavsiyem, aşkın hayatınızdaki yeri ve anlamını lütfen iyice düşünün.

    Her iki geçişin, her birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, cuma gününe, iki önemli geçiş altında başlayacağız. Her ikisinin de dönem olarak nitelik ve yansımalarını birlikte gözden geçirelim.

    20 Şubat saat 02.11-31 Mart saat 19.26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. Siz Oğlaklar için bu dönemin anlamı, hem ileriye yönelik düşünmek hem de büyümek arzusudur. Bu arzu eğer mantıklı bir şekilde ele alınıp, kişi ne yapması gerektiği üzerinde düşünebilirse, hem amacına uygun kararlar verir hem de bunları uygulamak adına kendine söz verir. Tam tersine, gerginleşir ve inatlaşırsa, ev yaşamında huzursuz olur, hedefine varamaz. Mars Koç burcunu yönetir. Bu da gösteriyor ki, siz de yaşamınızın yönetimini iplerini elinizde tutabilecek kadar azimli olmalısınız. Bu dönemi nasıl geçireceğiniz, size bağlıdır. İster, ona buna çatarsınız, dağılırsınız veyahut -Evet ben bunu istiyorum, başarmalıyım diyerek cesaretle kendinize bir yol çizersiniz. Yetiştirilme şekliniz, ailenizle olan temasınız, dış dünya ile olan alışverişiniz, bu dönemi nasıl geçireceğiniz hususunda bize bilgi verir. Oğlaklar yaşamları mücadele içinde geçen, son derece dayanıklı kişiler. Bu dayanıklılık, daima sizi genç kılmıştır. Şimdi ev-ailevi-hedef-yerleşim-değişim anlamında düşündüklerinizi uygulayabilecek gücünüz yükseliyor. Ailede söz sahibi olabilirsiniz. Yeter ki, bilinçli düşünün ve enerjinizi doğru şekilde kullanmak için buradaki notları önemseyin. O zaman dönemi verimli şekilde geçirirsiniz.

    20 Şubat saat 22.15-17 Mart saat 12.14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. astrolojik açıdan bir hayli etkili bir dönemi işaret ediyor. Oğlak öncü bir burçtur. Kariyer evinizin yöneticisi olan Venüs çalışma hayatında daha fazla başarılı olmak için diğer kişilerle rekabeti kızıştırıcıdır. İç dünyanızda aktif rol oynama arzusu belirir. Ev ve ailevi konularda temkinli olmak gerekir. En soğukkanlı Oğlak bile, Venüs-Koç burcu geçişinde şöyle bir canlanır. Aktif roller üstlenir. Hakkını sahip çıkabilir. Sözünün dinlenmesinden hoşlanır. Birlikte yaşadığınız kişi veya kişiler üzerinde baskın rol oynamaya çalışmanız mümkündür. Ayrıca eviniz sınırları içinde hareketlilik yoğundur. Mars da, Koç burcunda ilerlediğine göre, ev sınırları, kariyer konularında hem güçlü tepkilerde bulunmaya açığız. Ancak aklımız da başımızda olsun. Çünkü Merkür 13 Mart tarihinde Balık burcunda ilerleyecek. Bir yandan ılımlı düşünürken, diğer taraftan ne yaptığımızı bilmiyor olmak huzurumuzu kaçırmasın. Ev değiştirme, başka bir yere taşınma, ailenizle ilgili konularda enerjinizi doğru biçimde yönlendirmek için, iddiacı, buyurgan tavırlarımıza dikkat etmemiz lazım.

    Her iki geçişin, her birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,


    KOVA

    Sevgili Kovalar, cuma günümüz, iki önemli geçiş etkinliğiyle başlıyor. Dönemin yansımalarını ve astrolojik açıdan birlikte gözden geçirmemizde yarar var.

    20 Şubat saat 02.11-31 Mart saat 19.26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. Cesaret ve girişim anlamında güçlendirici ve yenilikleri hevesli bir şekilde kabul etmenizde destekleyicidir. Hangi alanda ilerleyeceğinizi biliyorsanız o alanda Mars yanınızda olacaktır. Eğer bilmiyorsanız enerjiniz boş yere akıp gider. İki yıl sonra size enerji, aktivite, cesaret sağlayıcı olan Mars geçişini lütfen iyi değerlendiriniz. Bir amacınız, hedefiniz olsun. İşinizde atak olun. Etrafınızdaki dünyayı inceleyin. Hangi alan size daha cazip geliyor. Ne gibi atılımlarda bulunmak istiyorsunuz. Bunları tespit edin. Mars etkisi devam ederken, 13 Mart tarihinde Merkür Balık burcunda ilerleyecek. Bu durum kafanızı karıştırabilir. Siz gözden geçirmelerinizi yapın. Kazanç sağlayabileceğiniz işlere, yeniliklere yönelin. Yeteneklerinizi belirleyin. Kazandırıcı olana yönelin. Becerilerinizi güvenle sergileyebileceğiniz alanlara yönelin. Çevrenizle ilişkinizi önemseyin. Dış dünyadan uzaklaşmayın. Bilakis öne çıkın. Kendinize güvenin. Sizi görsünler. Özelliklerinizi fark etsinler. İmajınız önemli. Kendinizi nasıl göstermeniz, ifade etmeniz gerektiğini bilin. Oyunu kuralına göre oynayın.

    20 Şubat saat 22.15-17 Mart saat 12.14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Çevre değişimi, ailevi anlamda yeni kararların alınması, yolculuklar, yakınlarınızla olan ilişkileriniz, kardeşlerinizle ilgili gelişmeler yönünde destekleyicidir. Ancak bir parantez açayım. Özellikle ev değiştirmelerde, satın alma gibi durumlarda iyi düşünün. Acele etmeyin. Yenilikler bir hayli çekecektir. Heveslilik bir hayli yüksek olduğundan, hiçbir şeyden çekinmeden her türlü rekabette ön sıralarda sizi görebiliriz. Değişimlerin bir çoğu aslında iki yıl önce düşünülmüş olabilir. Hayır diyorsanız, siz iki yıl önce adım atmamış Kovalardan birisi olabilirsiniz. O zaman şimdi buyrun, değişime, yeni sayfadan hayata merhaba demeye. Başkalarından akıl almaya gerek yok. Sizin aklınız size yeter.

    Her iki geçişin, her birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,


    BALIK

    Sevgili Balıklar, cuma günümüz iki gezegen geçiş etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Her ikisi de önemlidir. Dönemsel olarak bu geçişlerin niteliğini, dikkat edilecek noktaları, neler içerdiğini şimdi birlikte gözden geçirelim.

    20 Şubat saat 02.11-31 Mart saat 19.26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. İki yıl sonra kazanç evinizde seyredecek. Bu çok güçlü bir enerji. İki yıl önce yine son derece etkili bir dönemi işaret etmişti. Şimdi aynı şekilde sizleri harekete geçirici. Ancak burada bir parantez açacağım. Lütfen amacınızın farkında olunuz. Finansal konularda kazanma ve bütçe konusunda dikkatli olun. Olur olmaz şekilde değil, bilinçli, akıllı bir şekilde kazancınızı değerlendirin. Dalgalanmalar bu alanda sıkça yaşanıyor. Bazen geliyor, bazen para avuçlarınızdan kayıp gidiyor. Bilip bilmediğiniz işlere, kısa süreli hiçbir gelecek vaat etmeyen köklü olmayan risk taşıyan alanlara yönelmek yerine, akademik kariyerinize, yeteneklerinize, becerilerinize uygun alanlarda faaliyet gösterin. Daldan dala atmayın dersem daha doğru olacak. Bu geçiş size çabuk düşünme, çabucak harekete geçme, özgürce hareket etme arzusu verecek. Köklü olanı, uzun vadeli olanı tercih etmelisiniz. Ne fazla iyi niyetli, hayatı kendi haline bırakır gibi ne de öfkeyle oturup zararla kalmak gibi hallerden uzak durmalısınız.

    20 Şubat saat 22.15-17 Mart saat 12.14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Maddi ve manevi anlamda ayaklarınızın üzerinde dimdik durabilmek adına hem kaynaklarımız doğru kullanabilmek hem de kazanç elde etmek anlamında önem taşıyor. İşbirliğinde bulunmak, böyle bir enerji altında zor olsa da, eğer yararlı olacaksa neden denenmesin. Venüs-Koç geçişlerinde liderlik etmek, lider olmak, girişimde bulunmak, taviz vermemek, zevke düşkünlük, parayı sevmek gibi dürtüler sıkça yaşanır. İyi midir? Nasıl değerlendirdiğinize bağlı. Ancak ben derim ki, yaşadığımız eski tecrübeleri unutmayalım. Belki siz bir eliniz yağda bir eliniz balda kişisiniz. Olsun. Yine de sınırları aşmayın. Eğer yokluk nedir bilen kişiyseniz, o zaman bol bol çalışın, çabalayın ve hedefinize varmak için azimli olun. Böylece arzu ettiğiniz yaşamı, hayatı kurabilirsiniz. Bu süreçte, yeni bir iş alanında veya devam eden işinizle ilgili konularda değişimler gündeme gelebilir. Yetersiz kazananlar, başka bir iş arayışına geçebilirler.

    Her iki geçişin, her birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler