KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yeniay Kova burcunda

    Yeni Ay'a dikkat!

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, perşembe günümüz saat 01.47 itibariyle ikinci kez Kova burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında başlayacak ve saat 01.50 de Güneş Balık burcuna geçiş yapacak. Bu da Yeniayın iki yönlü etkisini gösteriyor. Yenilikler için belirli bir güç kazanırız. Hem ileriye dönük adımlar atmaya başlıyoruz hem de iç dünyamızda moralimiz yükselmeye başlıyor.

    Bu Yeniay, aşk hayatınızla ilgili konularda ikinci bir şans gibi. Arkadaşlık merkezli başlayan ilişkiler, sosyal paylaşımlar, hoşgörü, ılımlılık, iyimserlik gibi olguların ilişkide merkez alınacağının işaretçisidir. Özgür düşünüyoruz. Dilediğimiz şekilde işlerimizi planlayarak, projelendirerek öne sürmeye hazırız. Hatta gerekirse yepyeni bir karar da verebiliriz. Bilgimiz, tecrübemiz, eğitim düzeyimiz, portföyümüz, referansımız, dış dünyada tercih edilmemizde önem taşıyacak. Karşımıza çıkan fırsatları doğru yönde değerlendirmek için, tabii ki mücadele vereceğiz. Kendimize güvenirsek, başarılı oluruz. Ayrıca 20 Şubat tarihinde Venüs ve Mars-Koç burcunda seyrine başladığında ve bu Yeniayın da etkisiyle, bir hayli aktif, oldukça hevesli bir şekilde aşkla buluşabiliriz.

    Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.


    BOĞA

    Sevgili Boğalar saat 01.47 itibariyle ikinci kez Kova burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında Perşembe günümüz başlıyor. Yeniayın 3 dakika sonrası saat 01.50 de, Güneş Balık burcuna geçiş yapacak. İki yönlü bir Yeniay olarak düşünebiliriz. Şifa verici bir gücü vardır. Projeleri ve planları yürürlüğe koyma anlamında kıymetlidir. İş hayatında bir hareketlenme başlıyor. İleriye dönük hedefler anlamında ilişkilerde ruhsal paylaşımların işaretçisidir. Yenilikler mutlaka kucaklanmalıdır.

    Bu Yeniay, iş hayatında çözüme odaklı ve tarafsız bir şekilde durumu ele almanın doğru olacağını işaret ediyor. Tabii ki idealist Boğalar için böyle bir Yeniay, işine odaklanmak anlamında yararlıdır. Ayrıca yenilikçi bir gözle, farklı projelere açık tarzda hareket etmeyi sağlar. Bu Yeniay Kova burcunda ikinci kez doğduğu için, iş hayatınızla ilgili alanda bir değişimin işaretçisidir. Bugünün bir başka önemi, Yeniayın ardından Güneş-Balık burcu seyrinin başlamasıdır. Bu da gösteriyor ki, hem değişiklik hem de yaratıcı tarzda çalışarak hedefinize ulaşabilirsiniz. Bu oldukça ilginç ancak bir o kadar da olumludur. Bu Yeniay, maddi kazanç elde etmek amaçlı iş girişimlerinin işaretçisi olduğu gibi, yasal anlaşmazlıklar veya bölüşümlerle ilgili konulara ciddi biçimde bakmamızı gerektirir. Eğer bir iş veya ortaklık düşünülüyorsa, her türlü hukuki noktanın sağlam bir şekilde ele alınması, hesabının yapılması önem taşır.
    Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.


    İKİZLER

    Sevgili İkizler perşembe günümüz saat 01.47 itibariyle ikinci kez Kova burcunda oluşacak Yeniay etkisiyle başlayacak ve saat 01.50 itibariyle Güneş Balık burcunda seyredecek. Bu Yeniayda, amacımız ve kararlarımızı uygulama yönünde dış dünyaya açılmak isteyeceğiz. Hayallerimizi elde etmek adına önümüzdeki bir aylık dönemi manevi bir güç kazanarak değerlendireceğiz. Bu Yeniay, dışa açılma, plan ve projelerinizi yenilikçi bir tarzda ele alma, sosyal ilişkileri güçlendirme, birçok kişiyle bağlantı kurabilme yönünde bir hareketlilik getiriyor. Hem yakın çevrenizle olan teması iletişim anlamında hareketlendiriyor hem de moralinizi yükseltiyor. Hem Balık geçişi hem de bu Yeniayda, hem yaratıcı hem idealistsiniz. Eğer işinizden memnunsanız iki farklı projede yer alabilirsiniz veya iki farklı iş için start verebilirsiniz.

    Bu Yeniay, kazanç elde etme yönünde olumlu bir etkidir. İkinci kez oluştuğu için, bir şans olarak da görebiliriz. Eş-iş ortağı-işveren ve bazı kişilerle çıkar ilişkilerimizin yeniden gözden geçirilmesi anlamında da önem taşıyor. Çünkü verimsiz yürüyen bir evlilik bitecekse nafaka davanız veya edinilmiş mallarla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Bir iş ortaklığında mali hesapların, vergiler de dahil olmak üzere ele alınması gerekir.
    Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, saat 01.47 itibariyle ikinci kez Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay etkisi altında Perşembe gününe adım atıyoruz. Kendimize güvenerek hedefimiz üzerine gidebiliriz. Destekler görebiliriz. Yeniayın oluşumundan 3 dakika sonra Güneş Balık burcuna geçecektir. Kendimizi iyi hissetmeye başlayacağız. Bu Yeniay parasal açıdan bazı meselelerin ele alınışı anlamına gelebilir.

    İki ayrı yerden gelen bir desteğin işaretçisidir. Hem kendi girişimlerinizden para kazanmak hem de başkalarından gelebilecek gelirler üzerinde etkili olabilir. Görülüyor ki, bu Yeniay, maddi anlamda sizin bizzat arzu ettiğiniz ve girişimde bulunduğunuz bir işin sonuçlanmasında yardımcıdır. Kazanç anlamında rahatlatıcıdır. Bu Yeniayın oluştuğu bugünkü bir başka görünüm, sağlık, çalışma hayatınız, finansal anlamdaki paylaşımlar yönünde de kolaylaştırıcıdır. İnancınızı güçlendirici, umutlarınızı yükselticidir. Önümüzdeki bir aylık süreçte, inandığınız bir iş, girişim, durum veya gelişme için moral gücünüz yüksek olacaktır. Diyebiliriz ki, bu Yeniay sizin işlerinizi yoluna koymanız, zorlandığınız meseleleri çözüme kavuşturmanız için, ilahi bir yardım ve destektir.

    Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, perşembe günümüz saat 01.47 itibariyle ikinci kez Kova burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında güne adım atıyoruz. Hem kendinizi daha iyi hissedecek hem de beraberliğinizle ilgili konuları özgür bir şekilde dile getirebileceksiniz. Mali konular, ikili ortaklıklar, paylaşımlar ve hisseli paralar gibi meseleler de ön planda olacak. Bu Yeniay, ilişki meselelerinde çifte şans anlamına geldiği gibi, iki kez aynı durum veya kişi hakkında düşünmeyi de sağlıyor. Bazılarınız için, yeniden karar vermek, önceki kararı gözden geçirmek anlamında da etkili olabilir. Benim tavsiyem, meselelere çözüm bulmaya, tarafsız bir bakış açısıyla ele almaya çalışmanızdır.

    Bu Yeniay, Güneş-Balık burcu geçişiyle örtüştüğü için, başkalarıyla aramızdaki parasal hesapların, ilişkinin, karşılıklı olarak gözden geçirilmesini gerektirir. Çünkü bazen hesap dışı durumlar, bazen ilişkinin menfaate dayalı olması, çoğu zaman da iyi niyetliliğin yarattığı hayal kırıklıklarının can sıkmaması için, iyi niyetinizin sınırlarını bilmenizde yarar var. Nafaka konuları, çocuk meseleleri bir hayli etkili olabilir. Kimileri için bir iş ortaklığının kurulması veya devreden çıkartılması sonucu mali paylaşımlar üzerinde durulması gerekecektir.
    Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, saat 01.47 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay, kendimizi ifade etme anlamında güç kazandıracak Ancak çalışma koşullarımıza gerçekçi bir şekilde bakmamızda yarar var. Eğer işimizden memnun değilsek, yeteneklerimizi başka bir alanda ve ortamda nasıl değerlendirebiliriz bunların üzerine düşelim. Bu Yeniay, hayallerinizin gerçeğe dönüşmesini arzuladığınızı gösteriyor. Sizi derinden etkilemekte olan bir ilişkiniz varsa, biraz da üzüyorsa, problemler bir türlü çözülemiyorsa, bir taraf sürekli fedakarlıkta bulunuyorsa tabii ki gerçekçi olmalıyız. Eğer ilişkimiz yoksa bu süreçte karşımıza çıkan kişiyi izleyeceğiz, nasıl biri, ilişkiye bakış açısı nedir diye gözlemleyeceğiz. Diyelim ki, mutlu bir ilişkimiz var. O zaman keyfimize diyecek yok doğrusu.

    Bu Yeniay, bağlı bulunduğunuz ekiple birlikte yeni bir projeye atılmanın göstergesi veya daha önce başlanmış bir işle ilgili yapılacak yeniliğin işaretçisidir. Grup çalışmaları, serbest girişim, işinizde yenilikçi düşünmek tabii ki olumludur. Aynı gün Güneş-Balık burcunda ilerleyecek. Sanatsal çalışmalar, ruhsal gelişim, artistik yetenekler, yardımlaşma anlamındaki faaliyetler için gayet uygundur. Ancak ortaklaşa yapılacak işlerde veya çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda dikkatlice hareket edilmeli, objektif şekilde durumlara bakılmalıdır. Gözümüzden kaçan bir ayrıntı bizi rahatsız edebilir.
    Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, perşembe gününe, saat 01.47 itibariyle Kova burcunda ikinci kez oluşacak Yeniay etkisi altında adım atıyoruz. Bu Yeniay, geçtiğimiz 19 Ocak tarihindeki Yeniaydan farklıdır. Çünkü onda Merkür geri hareketi söz konusuydu ve belirli bir durgunluk vardı. Bugünkü Yeniayda aşk hayatımız canlanmaya başlıyor. Gözden geçirdiğimiz eski bir ilişki restore edilmiş olabilir. Yeni bir aşka adım atabiliriz. Bu Yeniay diğerine oranla çok daha hareket vericidir. Kendimizi ifade etme anlamında bir bonus gibi de görülebilir. Ancak bir yanıyla da çalışma hayatımızla ilgili meselelere ve sağlıkla ilgili konulara önem vermemiz gerekiyor. İnsanlarla olan ilişkimizde iyi niyetin kullanılmaması için gözümüzün de açık olmasında fayda görüyorum.

    Bu Yeniay arkadaşlıklar, sosyal ilişki, iletişim, yeni tanışmalar, ilişkide hareketlilik, canlanma, aktif bir dönemdir. Önümüzdeki iki haftalık süreçteki gelişmeler Teraziler için hakikaten keyifli bir dönemi işaret ediyor. Sosyal hayatımızın iki yönlü gelişimlere sahne olmasını sağlıyor. Bir yandan kafamıza göre hareket edeceğiz. Diğer taraftan pozitif düşünen, bizi rahatlatan insanlarla temasta bulunmaya, kendimizi rahatlatmaya önem vereceğiz. Bu Yeniayın ilginç bir yanı da, oluştuğu bugün Güneşin burç değiştirmesi. Balık burcunda ilerleyecek Güneş, çalışma hayatınızla ilgili konularda ılımlı hareket etmeye meyillisiniz. Bir de 20 Şubat tarihinde Venüs ve Mars gezegenlerinin Koç burcu seyriyle örtüştüğü için, mücadeleniz bir hayli yoğun. İster özel hayatınızda ister iş ortaklığında olsun, öyle rahat davranmazsınız. Kimsenin etkisi altında kalmadan, size bencil yaklaşan, iyi niyetinizi kullanan veya hakkınız olanı elinizden almaya çalışan, üzerinizde baskı kuran kişilere gerektiğinde karşı gelirsiniz.

    Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.


    AKREP

    Sevgili Akrepler, perşembe günümüz, Kova burcunda ikinci kez oluşacak Yeniay etkisi altında başlıyor. Saat 01.47 itibariyle oluşacaktır. Geçtiğimiz 19 Şubat tarihinde yine Kova burcunda Yeniay oluşmuştu. Ancak Merkür geri hareketine rastladığı için ev ve ailevi meselelerde bir bekleme durumundaydık. Bu Yeniay, belirli bir hamlede bulunma yönünde destekleyicidir. Ayrıca bir başka özel yanı, oluştuğu saatin 3 dakika sonrasında Güneşin Balık burcunda seyrine başlamasıdır. Bu durum, aşkta yüzünüzü gülümsetebilir, hayatı olumlu yanlarıyla ruhani bir şekilde düzenleyebilir. Moralimiz yükselecektir. Şifalandırıcı bir etkisi olduğu söylenebilir. Partnerin ılımlı yaklaşımı, hatta romantik jestleri, güzel tavırları gönlümüzü rahatlatabili

    Yalnızsak, bu tarz davranan bir kişi gönlümüzü kolayca çelebilir. Bazı meseleleri çözmemiz gereken bir devredeysek, bu enerji geçişinde iyi niyetimizi kullanan sevgiliye pek tahammül etmeyiz. Bizim için güven önemli. Bu güveni kazanan insan başımızın tacıdır. Zevk aldığımız bir hobiyi işe dönüştürmek, sanatsal becerilerimizi tanıtmak, sergilemek gibi konularda rahatlatıcıdır. Ancak bu dönemdeki diğer etkili enerjiler, iş hayatında mücadelenin bir hayli yoğun olduğunu gösteriyor. Bir şeyler yapmak, istediğimiz gibi adımlar atmak için, bizim de çaba sarf etmemiz, aktif olmamız lazım. Bu Yeniay, geleceğimiz, evimiz, ailemiz, hedeflerimizle ilgili olarak çözüm bulmaya dönük bağlantıların, görüşmelerin veya araştırmaların işaretçisidir. Bir mirasın bölüşümü veya bir ev alımı için kredi alımı, bir iş kurmak için bir ortakla karşılıklı görüşme, işletilen para, kar payı, veraset davası gibi geniş alana yayılan konuların bir hayli etkili olacağını gösteriyor.

    Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.


    YAY

    Sevgili Yaylar, saat 01.47 itibariyle ikinci kez Kova burcunda bir Yeniay doğacaktır. Geçtiğimiz 19 Şubat tarihindeki Yeniay, Merkür gerilemesine denk gelmişti. Bizi tekrar gözden geçirmeye, beklemeye sevk etmişti. Şimdi arzu ettiğimiz girişimlerin startını vermiş oluyoruz. Ancak bu startı verirken, bu Yeniayın Güneş Balık seyriyle de örtüşmesi nedeniyle, ev hayatıyla ilgili duruma bir bakmak gerekir. Çevre değişebilir, ancak gitmek istediğimiz yeni yerleşim alanı bizim kriterlerimize uymuyor olabilir. Sonradan pişman olacağımız bir durum söz konusu olmaması için artı ve eksi yönlerini iyi tartmak gerekir.

    Bu Yeniay, sosyal yaşamı canlandırıcı, fikir alışverişlerinde bulunmayı sağlayıcı ve yeni tanışmalar anlamında da gayet olumlu. Kişi kendini, yaşamını, ilişkilerini, aşk hayatını tarafsız bir şekilde inceleyebilir. Mevcut durumuna bakar, eğer sorun varsa, çözüm bulmaya çalışır. Eğer yoksa partneriyle paylaşımını güçlendirir. Ayrıca çevresindeki insanlara, hayata karşı çok daha olumlu bir moralle yaklaşır. Fakat bu yeniayın bir başka özel yanı, aynı gün Güneş-Balık burcu seyrinin başlaması. Böylece bir yanıyla yenilik hevesimiz yükseliyor. Ancak diğer yanıyla sorun çekecek halimiz yok. İstiyoruz ki, beraberlik bizi mutlu etsin, hayatın güzelliklerini keşfedelim, yaşayalım gitsin. Bu Yeniay, bir mirasın pay edilişi, onunla ilgili işlemler, bir ortaklığın kuruluşu, destekler, bir ev satın alınması ve onunla ilgili işlemler, elimize geçen bir paranın değerlendirilmesi, uzak bir yoldan gelen haberler önem arz ediyor. Ayrıca maddi konularda üstümüze düşen sorumluluklar ve tutumluluk da aynı şekilde etkin gözüküyor.
    Bu Yeniay, iş hayatımızla ilgili konularda sorumluluk bilinciyle ve de kendimizi geliştirmeye, sabırlı davranmaya, temeli güçlendirmek için donanımlı olmaya önem vermenin işaretçisidir. Satürn burcunuz üzerinde belli bir baskı kurar ve sizi test eder. Sizin kendinizden, tecrübenizden emin oluşunuza göre mücadeleniz yüksektir. Öyle çok rahat davranamayız. Tabii ki ideallerimizin, hedefimizin farkında olmamız gerekir. Altın tepsiyle hiçbir şey bize sunulmaz. Biz yeteneklerimiz çerçevesinde duruma bakarak var gücümüzle çalışırız.

    Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, perşembe günümüz saat 01.47 itibariyle Kova burcunda ikinci kez oluşacak Yeniay etkisi altında başlayacak. Yeniayın oluşumundan 3 dakika sonra da Güneş Balık burcuyla örtüşecektir. Sürpriz bir takım gelişmelere işaret ediyor olabilir, beklediğimiz artış olabilir, elimize bir takım paralar geçebilir. Balık'la da lütuf içeren bir taraf olacaktır. İstediğimiz güzellikler gelecektir, istediğimiz şansı yakalayıp çevremizdeki insanlardan destek göreceğiz.
    Bu Yeniay ile birlikte çalışma hayatınızla ilgili konularda kazanç getirici işlere yöneleceğiz. Sağlam projelere yöneleceğiz. Öylesine, sıradan ve bir getirisi olmayan işlerden uzak duracağız. Bilgimizi, tecrübemizi geliştireceğiz veya hakim olduğumuz alanlara yöneleceğiz. Prensiplerimiz bir hayli ön planda olacak. Ancak bizim burada dikkat etmemiz gereken konu, her şeyin hemen istediğimiz gibi gelişmesini beklememek, sabırlı olmaktır. Attığımız adımın nereye varacağını iyi hesap edeceğiz.
    Bu Yeniay, tüm enerjinizi kazanmak adına yönlendirmenin işaretçisidir. Para önemlidir. Kararlı bir şekilde hareket ederiz ve kendimizden bir hayli eminizdir. Yeteneğime, yaptığım işe göre almam gereken budur diyerek tavrımızı belli ederiz. Burada önemli olan önemsenmek duygusudur. Karşımızdaki kişi ister işverenimiz olsun ister hizmette bulunduğumuz kişi olsun. Hakkımız ne ise onu vermeyi veya hakkımız olanı istediğimizi bilmelidir. Zaten bu Yeniay, istediğimiz bir şeyin gerçekleşeceğine duyduğumuz inancın da göstergesi olacaktır.
    Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.


    KOVA

    Sevgili Kovalar, saat 01.47 itibariyle burcunuz üzerinde ikinci kez oluşacak Yeniay, şans olarak görüyorum. Çünkü bu hafta enerjiler sizden yana akışta. Bugünlerde bir değişim, yenilenme, hareketlilik ön planda olacak. Devam eden ilişkide aktif bir dönem. Partneriniz ve siz birlikteliğin tadını çıkarırınız. Sorunları olan Kovalar bu duruma artık bir çözüm yolu bulmak gerektiğini düşünürler. Temelde anlaşıyorlarsa sürdürürler, ancak problem büyükse bitirmeyi tercih ederler. Bu Yeniayın oluştuğu günün bir başka özelliği, Güneşin burç değiştirecek oluşudur. Yeniayın hemen ardından Güneş, Balık burcunda ilerlemeye başladığında, ilişkide kavga ve tartışma yerine ılımlı yaklaşımın merkez alınışıdır. Ancak bu gerçekleri göz ardı edeceğiniz anlamına gelmez.
    Maddi açıdan duruma bir bakmanız lazımdır. Bütün kararları verirken özgür bir şekilde yeni bir adım atmak istiyorsanız, mali anlamda gücünüz buna uygun mu bunlar iyice değerlendirilmelidir. İş hayatındaki bir adımın getirisi iyice hesaplanmalıdır. Para konusunda çok iyi düşünmeniz lazımdır. Yatırımlar konusunda da dikkati hesaplamalarda bulunmalısınız ki bu Yeniayda doğru bir düzende ilerleyelim. Attığımız adımın getirisinin hakikaten gerçekçi bir şekilde ele alınması gerekmektedir. Para konuları çok kıymetlidir, açık vermemeye ve hesabı iyi bilmeye çalışmalısınız. Olumlu tarafıyla baktığımızda ben hem Yeniayın hem de Güneş-Balık geçişinin fiziksel ve ruhsal anlamda rahatlatıcı meslekler, uğraşılar, güzel sanatlar, edebiyat gibi alanlar kazanç getirici etkisi olduğunu da belirtmek isterim.

    Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.


    BALIK

    Sevgili Balıklar, saat 01.47'de ikinci kez Kova burcunda bir Yeniay oluşacak. Geçtiğimiz Yeniaydan farkı Merkür geri hareketinin bitmesidir. Bu Yeniay oluştuğu dakika itibariyle, burcunuzdaki Güneş geçişiyle örtüşecektir. İşte burada rahatlayacağız, sıkıntılarımız, baskılar ve gerginliklerimiz biraz dinecektir. Çünkü Güneş bir yıl sonra sizin için bir solar döngüyü hazırlıyor. Bir yaş daha bize hediye ediyor. Bu Yeniay, aşk hayatınızla ilgili konuları kendi içinizde tekrar bir ele alma yönünde ikinci kez etkili oluyor. Geçtiğimiz aydan bu yana geçen sürede ne gibi gelişmeler yaşandı. İlişkinizle ilgili hangi konularda sorunlar yaşıyorsunuz veyahut yalnızsanız neden bir türlü arzu ettiğiniz bir beraberlik yaşanmıyor, seçimlerinizden memnun değil misiniz bütün bunların üzerinde duracağız. Yeniayın, Merkür-Satürn görünümüyle örtüşmesi, sizi, ailevi ve ilişki anlamında biraz baskı altına alabilir. Bir yanımız bitir kurtul, özgür ol derken, diğer yanımız alışkanlıklarının esiridir. Oysaki Satürn-Yay burcunda ilerliyor ve artık seçimlerimizde aklımız başımızda olmalı.
    Bu Yeniay, çalışma hayatımızla ilgili konularda tarafsız düşünmek gerektiğini gösteriyor. Beklenmedik sıkıntıları kafamıza takıp, kendimize acımak veya tam tersine sinirlenmek yerine ne yaparız da bu duruma çözüm buluruz ona bakalım. Ayrıca bu Yeniayın güzel bir yanı, yukarıda da belirttiğim gibi, Güneşin burcunuz üzerinde seyrine başlayacak oluşu. Demek ki, ideallerimizi gerçekleştirmeye kararlı isek, yetenekli olduğumuz alanlarda kendimizi gayet güçlü bir şekilde ifade edebiliriz.

    Yeniay hepimize huzur, yenilik, değişim yönünde güzellikler getirsin. Yaşanılan her ne sıkıntımız varsa hepsi geride kalsın. Can-ı gönülden sevgilerim sizlerle olsun.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler