KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    16-22 Şubat 2015 haftalık burç yorumları

    Bu hafta sizi neler bekliyor?

    [Nasıl TV - Koç burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihinde Kova burcunda ikinci kez Yeniay oluşacak. Bu aşk hayatınızla ilgili konularda ikinci bir şans gibi. Arkadaşlık merkezli başlayan ilişkiler, sosyal paylaşımlar, hoşgörü, ılımlılık, iyimserlik gibi olguların ilişkide merkez alındığı bir gün. Ancak aynı gün Güneş-Balık burcunda seyrine başladığında, duyarlılığımız yükseliyor. Ancak sorun yok. Çünkü 20 Şubat tarihinde Venüs ve Mars-Koç burcunda seyrine başladığında bir hayli aktif, oldukça hevesli bir şekilde aşkla buluşabiliriz. Venüsün de aynı gün burcunuzu ziyareti ve 22 Şubat tarihindeki görünümü, bu haftanın aşk hayatınızla ilgili konularda bir hayli enerjik olduğunu söyleyebilirim. Yeni tanışmalar, ilişkimizde cinsel anlamda paylaşımlar, aşkla sarmaş dolaş olmak kolaylaşıyor.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihinde özgür düşünüyoruz. Dilediğimiz şekilde işlerimizi planlayarak, projelendirerek öne sürmeye hazırız. Hatta gerekirse yepyeni bir karar da verebiliriz. Bilgimiz, tecrübemiz, eğitim düzeyimiz, portföyümüz, referansımız, dış dünyada tercih edilmemizde önem taşıyacak. Karşımıza çıkan fırsatları doğru yönde değerlendirmek için, tabii ki mücadele vereceğiz. Kendimize güvenirsek, başarılı oluruz. 20 Şubat tarihinde Mars burcunuz üzerinde ilerlediğinde, yenilikleri heveslendirici, harekete geçmenizi sağlayıcı, enerjinizi yükseltici, cesaretinizi daha fazla arttırıcıdır. Fiziksel anlamda size kuvvet, dayanıklılık sağlar. Öne çıkmak istediğiniz alanlarda, hedefinize ulaşma gücünüzdür. Keşfetmek, ele geçirmek anlamında kimse elinizi su dökemez.

    PARA

    16-22 Şubat arası: Maddi açıdan, 22 Şubat tarihindeki görünüm gayet olumlu. Elimize para geçebilir. Kazançlı çıkacağımız bir karar verebiliriz. Tüm gücümüzle arzu ettiğimiz bir şeyi elde edebiliriz. Ayrıca kolay da para harcarız. Geleni tutmak pek kolay değildir.


    [Nasıl TV - Boğa burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Boga-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Şubat arası: 20 Şubat tarihinde Venüs ve Mars-Koç burcunda seyrine başlayacak. Size göre olması gerekenler ama bir türlü olmayanlar gerilim sebebidir. Şu niye böyle, bu neden şöyle demek yerine, ne yapabilirim demek çözüm bulmanızı sağlar. Hayata olan direncinizin yükselmesi için, geçmişte yaşanan anıları, olayları veya durumları sakin bir şekilde gözden geçiriniz.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihinde Kova burcunda oluşacak Yeniay, iş hayatında çözüme odaklı ve tarafsız bir şekilde durumu ele almanın doğru olacağını işaret ediyor. Tabii ki idealist Boğalar için böyle bir Yeniay, işine odaklanmak anlamında yararlıdır. Ayrıca yenilikçi bir gözle, farklı projelere açık tarzda hareket etmeyi sağlar. Bu Yeniay Kova burcunda ikinci kez doğduğu için, iş hayatınızla ilgili alanda bir değişimin işaretçisidir. Bugünün bir başka önemi, Yeniayın ardından Güneş-Balık burcu seyrinin başlamasıdır. Bu da gösteriyor ki, hem değişiklik hem de yaratıcı tarzda çalışarak hedefinize ulaşabilirsiniz. Bu oldukça ilginç ancak bir o kadar da olumludur.

    PARA

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihindeki Merkür-Satürn görünümü, maddi kazanç elde etmek amaçlı iş girişimlerinin işaretçisi olduğu gibi, yasal anlaşmazlıklar veya bölüşümlerle ilgili konulara ciddi biçimde bakmamızı gerektirir. Eğer bir iş veya ortaklık düşünülüyorsa, her türlü hukuki noktanın sağlam bir şekilde ele alınması, hesabının yapılması önem taşır.


    [Nasıl TV - İkizler burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Ikizler-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihinde Kova burcunda ikinci kez oluşacak Yeniay, dışa açılma, plan ve projelerinizi yenilikçi bir tarzda ele alma, sosyal ilişkileri güçlendirme, bir çok kişiyle bağlantı kurabilme yönünde bir hareketlilik getiriyor. Hem yakın çevrenizle olan teması iletişim anlamında hareketlendiriyor hem de moralinizi yükseltiyor.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihinde Kova burcundaki Yeniayın hemen akabinde Güneş-Balık burcunda seyrine başlıyor. Bu iki yönlü bir etki. Bir yanıyla yeniye açıksınız diğer taraftan kafanızın içinde bir şeyler tasarlıyorsunuz. Hem yaratıcı hem idealistsiniz. Eğer işinizden memnunsanız iki farklı projede yer alabilirsiniz veya iki farklı iş için start verebilirsiniz. 20 Şubat tarihinde Mars-Koç burcunda seyrine başlıyor ve size girişim gücü kazandırıyor. Kendinizi hangi alanda göstermek istiyorsanız, bu konuyla ilgili yetkin kişilerle bağlantı kurunuz.

    PARA

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihindeki Yeniay, kazanç elde etme yönünde olumlu bir etkidir. İkinci kez oluştuğu için, bir şans olarak da görebiliriz. Yine aynı tarihteki, Merkür-Satürn görünümü ise, eş-iş ortağı-işveren ve bazı kişilerle çıkar ilişkilerimizin yeniden gözden geçirilmesi anlamında önem taşıyor. Çünkü verimsiz yürüyen bir evlilik bitecekse nafaka veya edinilmiş mallarla ilgili konular bir hayli etkilidir. Bir iş ortaklığında mali hesapların, vergiler de dahil olmak üzere ele alınması gerekir.


    [Nasıl TV - Yengeç burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yengec-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Şubat arası: 20 Şubat tarihinde Mars ve Venüs Koç burcunda seyirlerine başlayacaklar. En ateşli, en tutkulu en özel yanlarımızı baskın şekilde gösterebilecek güce sahibiz. Eğer birini beğenmişsek, o bizim hayatımızın merkezinde yer almaya adaysa, hem kararlılıkla hem de güvenle öne çıkmalıyız.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Şubat arası: 20 Şubat tarihinde Venüs ve Mars-Koç burcunda ilerleyecek. İşinizde girişimci, cesur, aktif olmaya çalışmak gerekiyor. Kapıları açmak, hedefe ulaşmak, liderliğe yükselmek istiyorsak, tabii ki kendimize güvenmeliyiz. Ancak bu güven, başkalarına kaba saba davranmamız anlamına gelmemelidir. Ayarı bileceğiz. Fakat ne yapıyorsak ona göre harekete geçeceğiz. 22 Şubat tarihinde bu güç ikiyi katlanacak. Mücadeleci olmalısınız. Hani tuttuğunu koparmak diye bir söz vardır. Aynen öyle.

    PARA

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihinde ikinci kez Kova burcunda Yeniay oluşacak. Bu parasal açıdan ikinci kez bazı meselelerin ele alınışı anlamına gelebilir. İki ayrı yerden beklentiniz olabilir. Hem kendi girişimlerinizden para kazanmak hem de başkalarından gelebilecek gelirler üzerinde etkili olabilir. Aynı gün Güneş-Balık burcunda seyrine başlayacağı için, görülüyor ki, maddi anlamda sizin bizzat arzu ettiğiniz ve girişimde bulunduğunuz bir iş sonuçlanıyor. Bu da kazanç anlamında rahatlatıcıdır.


    [Nasıl TV - Aslan burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Aslan-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihinde Kova burcunda ikinci kez oluşacak Yeniay, ilişki meselelerinde çifte şans anlamına geldiği gibi, iki kez aynı durum veya kişi hakkında düşünmeyi de sağlıyor. Bazılarınız için, yeniden karar vermek, önceki kararı gözden geçirmek anlamında da etkili olabilir. Benim tavsiyem, meselelere çözüm bulmaya, tarafsız bir bakış açısıyla ele almaya çalışmanızdır. 20 ve 22 Şubat tarihlerindeki geçişler bir hayli olumlu. Yeniliklerin işaretçisi ve arzularınızı elde etme yönünde de olumlu. Aslanların hayatına yeni birisinin girmesi an meselesi. Eğer mevcut ilişkinizden memnunsanız, bu tarihlerde partnerinizle olan temasınız güçlenir. Sorunlar varsa, bunları çözmek yerine, bireysel hareket etmeyi tercih edersiniz.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Şubat arası: 20 Şubat tarihinde Venüs ve Mars-Koç burcunda seyirlerine başlıyor. Yeniliklere açık, cesur, mücadeleci, hareketli ve enerjinizi bir hayli aktif şekilde kullanabileceğiniz dönemdesiniz. Eğitim hayatınız, yerleşim yerinizle ilgili hareketli, girişken günler başladı. Yolculuklar yaparak keşiflerde bulunabilirsiniz. Kendinizi geliştirme, gösterme, ifade etme gücünüz gayet yüksek. Aklınıza bir şeyi takmaya görün, harekete geçip ona rahatlıkla sahip olursunuz. Zorluklar sizi daha fazla hırslandıracaktır.

    PARA

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihinde Güneş-Balık burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, başkalarıyla aramızdaki parasal hesapların, ilişkinin, karşılıklı olarak gözden geçirilmesini gerektirir. Çünkü bazen hesap dışı durumlar, bazen ilişkinin menfaate dayalı olması, çoğu zaman da iyi niyetliliğin yarattığı hayal kırıklıkları can sıkabilir. Kaldı ki, 20 Şubat tarihi sonrası, bazı çiftler için nafaka konuları, çocuk meseleleri bir hayli etkili olabilir. Kimileri için bir iş ortaklığının kurulması veya devreden çıkartılması sonucu mali paylaşımlar üzerinde durulması gerekecektir.


    [Nasıl TV - Başak burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Basak-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihinde Güneş-Balık burcunda ilerleyecek. Bu dönem, hayallerinizin gerçeğe dönüşmesini arzuladığınız zaman dilimidir. Sizi derinden etkilemekte olan bir ilişkiniz varsa, biraz da üzüyorsa, problemler bir türlü çözülemiyorsa, bir taraf sürekli fedakarlıkta bulunuyorsa tabii ki gerçekçi olmalıyız. Eğer ilişkimiz yoksa bu süreçte karşımıza çıkan kişiyi izleyeceğiz, nasıl biri, ilişkiye bakış açısı nedir diye gözlemleyeceğiz. Diyelim ki, mutlu bir ilişkimiz var. O zaman keyfimize diyecek yok doğrusu. 20 Şubat tarihinde Venüs ve Mars-Koç burcunda seyrine başlayacak ve 22 Şubat tarihinde kavuşum yapacaklar. Bu cinselliğin, arzuların, tutkuların işaretçisi. İlişki romantik bir şekilde başlasa da, bu dönemde seks, beraberliğin merkezinde yer alacaktır.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihinde Kova burcunda ikinci kez oluşacak Yeniay, bağlı bulunduğunuz ekiple birlikte yeni bir projeye atılmanın göstergesi veya daha önce başlanmış bir işle ilgili yapılacak yeniliğin işaretçisidir. Grup çalışmaları, serbest girişim, işinizde yenilikçi düşünmek tabii ki olumludur. Aynı gün Güneş-Balık burcunda ilerleyecek. Sanatsal çalışmalar, ruhsal gelişim, artistik yetenekler, yardımlaşma anlamındaki faaliyetler için gayet uygundur. Ancak ortaklaşa yapılacak işlerde veya çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda dikkatlice hareket edilmeli, objektif şekilde durumlara bakılmalıdır. Gözümüzden kaçan bir ayrıntı bizi rahatsız edebilir.

    PARA

    16-22 Şubat arası: 20 Şubat tarihinde Mars ve Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Çıkarlarımız için savaşacağız. Mücadele edeceğiz. Çünkü açız, istekliyiz, arzuluyuz. Hissemize düşen para, kardeşlerimizle, eşimizle, iş ortağımızla olan paylaşımlar bizim için kıymetli olacak. Veraset davaları, boşanma halinde elde edilecek haklarımız, nafaka bunlar da bizim için önemli olacak. Ancak şöyle de bir şey var. Eğer ortaklık ilişkisi içinde olduğumuz veya bir şekilde parayla ilgili bağlantımız olan insanların yanlış hesapları veya maddi krizleri bizim için de doğaldır ki önemli olur. O nedenle ilişkilerimize dikkat edelim. Kefil olmayalım.


    [Nasıl TV - Terazi burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Terazi-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihinde Kova burcunda ikinci kez bir Yeniay oluşuyor. Aşkta şans olarak görüyorum bunu. Arkadaşlıklar, sosyal ilişki, iletişim, yeni tanışmalar, ilişkide hareketlilik, canlanma, aktif bir dönem. Önümüzdeki iki haftalık süreçteki gelişmeler Teraziler için hakikaten keyifli bir dönemi işaret ediyor. Bu Yeniayın ilginç bir yanı da, oluştuğu bugün Güneşin burç değiştirmesi. Bu sosyal hayatımızın iki yönlü gelişimlere sahne olmasını sağlıyor. Bir yandan kafamıza göre hareket edeceğiz. Diğer taraftan pozitif düşünen, bizi rahatlatan insanlarla temasta bulunmaya, kendimizi rahatlatmaya önem vereceğiz. 20 Şubat tarihinde Mars ve Venüs Koç burcunda ilerleyecek ve 22 Şubat tarihinde buluşacaklar. Bunun anlamı ilişkiye göre değişir. Problemler varsa, gerilim yaşanır. Henüz yeni başlamışsa bir ilişki, bu cinsel anlamda aktif bir dönemdir. İlişki olumlu yönde ise, her iki taraf için aktif bir süreçtir. Birlikte eğlenceli bir zaman geçirilir.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihinde Güneş-Balık burcunda ilerleyecek. Sizler de çalışma hayatınızla ilgili konularda ılımlı hareket etmeye meyil olsanız da, bu yıl ki geçiş, Venüs ve Mars gezegenlerinin Koç burcu seyriyle örtüştüğü için, mücadeleniz bir hayli yoğun. İster özel hayatınızda ister iş ortaklığında olsun, öyle rahat davranmazsınız. Kimsenin etkisi altında kalmadan, size bencil yaklaşan, iyi niyetinizi kullanan veya hakkınız olanı elinizden almaya çalışan,üzerinizde baskı kuran kişilere gerektiğinde karşı gelirsiniz.

    PARA

    16-22 Şubat arası: 20 Şubat tarihinde Venüs ve Mars-Koç burcunda seyrine başlayacaklar. Kazancımızla ilgili konularda biraz gerginlik, mücadele söz konusu olabilir. İş ortaklığında karşı tarafın bencil düşünmesi bizi rahatsız edebilir. Rakiplerimiz bizden daha fazla kazandığı için canımız sıkılır. Eşimizle paraya dayanan tartışmalar yaşanabilir. Biraz da yaşantımız, parasal ilişkilerimize bağlı olarak yaşanabilecek durumlardır bunlar. Ancak genel olarak kazanmak adına, birileriyle karşı karşıya geliriz ve ister istemez inatlaşırız.


    [Nasıl TV - Akrep burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Akrep-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihinde Güneş-Balık burcunda seyrine başlıyor. En sevimli yanlarımız, uyumluluğumuz, sempatikliğimiz ön planda. Öyle mücadele edip, sorunları çözmek gibi bir niyetimiz yok. Hayatın akışına göre şekil alıyoruz. Rahatlamak ihtiyacımız var. Partnerin ılımlı yaklaşımı, hatta romantik jestleri, güzel tavırları gönlümüzü hoş edici. Yalnızsak, bu tarz davranan bir kişi gönlümüzü kolayca çelebilir. Bazı meseleleri çözmemiz gereken bir devredeysek, bu enerji geçişinde iyi niyetimizi kullanan sevgiliye pek tahammül etmeyiz. Bizim için güven önemli. Bu güveni kazanan insan başımızın tacıdır.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihindeki Güneş-Balık burcu geçişi hoşumuza giden bir işi yapmak, zevk aldığımız bir hobiyi işe dönüştürmek, sanatsal becerilerimizi tanıtmak, sergilemek gibi konularda rahatlatıcıdır. Ancak bu dönemdeki diğer etkili enerjiler, iş hayatında mücadelenin bir hayli yoğun olduğunu gösteriyor. Bir şeyler yapmak, istediğimiz gibi adımlar atmak için, bizim de çaba sarf etmemiz, aktif olmamız lazım. 20 ve 22 Şubat tarihlerinde iş girişimleri başta olmak üzere, genel olarak bir mücadele söz konusu. Hem hırslı çalışmaya zorlanıyoruz hem insanlarla iş ortamında karşı karşıya geliyoruz.

    PARA

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihindeki görünüm, geleceğimiz, evimiz, ailemiz, hedeflerimizle ilgili olarak çözüm bulmaya dönük bağlantıların, görüşmelerin veya araştırmaların işaretçisi. Bir mirasın bölüşümü veya bir ev alımı için kredi alımı, bir iş kurmak için bir ortakla karşılıklı görüşme, işletilen para, kar payı, veraset davası gibi geniş alana yayılan konuların bir hayli etkili olacağını gösteriyor.


    [Nasıl TV - Yay burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yay-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihinde Kova burcunda ikinci kez oluşan Yeniay, sosyal yaşamı canlandırıcı, fikir alışverişlerinde bulunmayı sağlayıcı ve yeni tanışmalar anlamında da gayet olumlu. Kişi kendini, yaşamını, ilişkilerini, aşk hayatını tarafsız bir şekilde inceleyebilir. Mevcut durumuna bakar, eğer sorun varsa, çözüm bulmaya çalışır. Eğer yoksa partneriyle paylaşımını güçlendirir. Ayrıca çevresindeki insanlara, hayata karşı çok daha olumlu bir moralle yaklaşır. Fakat bu yeniayın bir başka özel yanı, aynı gün Güneş-Balık burcu seyrinin başlaması. Böylece bir yanıyla yenilik hevesimiz yükseliyor. Ancak diğer yanıyla sorun çekecek halimiz yok. İstiyoruz ki, beraberlik bizi mutlu etsin, hayatın güzelliklerini keşfedelim, yaşayalım gitsin. 20 ve 22 Şubat tarihleri ise oldukça hareketli. Maceralar, yenilikler, değişiklikler, tanışmalar, paylaşımlar, flörtler anlamında Yayları hayli mutlu edici diyebiliriz.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihindeki Merkür-Satürn görünümü, zaten iş hayatımızla ilgili konularda sorumluluk bilinciyle ve de kendimizi geliştirmeye, sabırlı davranmaya, temeli güçlendirmek için donanımlı olmaya önem vermenin işaretçisidir. Satürn burcunuz üzerinde belli bir baskı kurar ve sizi test eder. Sizin kendinizden, tecrübenizden emin oluşunuza göre mücadeleniz yüksektir. Öyle çok rahat davranamayız. Tabii ki ideallerimizin, hedefimizin farkında olmamız gerekir. Altın tepsiyle hiçbir şey bize sunulmaz. Biz yeteneklerimiz çerçevesinde duruma bakarak var gücümüzle çalışırız. Nitekim 20 Şubat tarihindeki Mars ve Venüs-Koç burcu geçişleri size cesaret ve girişim gücü kazandırıcıdır. Aktif bir şekilde arzu ettiğiniz bir alanda kendinizi gösterirsiniz.

    PARA

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihinde ikinci kez oluşan Kova burcundaki Yeniay, mali konularda yakınlarımızla olan görüşmelerin işaretçisi. Bir mirasın pay edilişi, onunla ilgili işlemler, bir ortaklığın kuruluşu, destekler, bir ev satın alınması ve onunla ilgili işlemler, elimize geçen bir paranın değerlendirilmesi, uzak bir yoldan gelen haberler önem arzediyor. Ayrıca maddi konularda üstümüze düşen sorumluluklar ve tutumluluk da aynı şekilde etkin gözüküyor.


    [Nasıl TV - Oğlak burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Oglak-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Şubat arası: 20 Şubat tarihinde Mars ve Venüs ise Koç burcunda ilerleyecek. Bu sizin savaşçı, mücadeleci, aktif yönlerinizin ailevi ve karşı cinsle ilişkinizde belirginleştiği dönemdir. Sizi azimli kılıyor. Yetiştirilme şekliniz, ailenizle olan temasınız, dış dünya ile olan alışverişiniz, bu dönemi nasıl geçireceğiniz hususunda bize bilgi verir. Oğlaklar yaşamları mücadele içinde geçen, son derece dayanıklı kişiler. Bu dayanıklılık, daima sizi genç kılmıştır. Şimdi ev-ailevi-hedef-yerleşim-değişim anlamında düşündüklerinizi uygulayabilecek gücünüz yükseliyor. Ailede söz sahibi olabilirsiniz. Aşkta son sözü söyleyen kişi olmayı tercih edersiniz. Gayet aktif olan bu geçişlerin gölgeli yanları da var. Sözgelimi tartışmak, bir şeyi kabul ettirmeye çalışmak, içinizden geldiği gibi davranmak, isteklerinizin mutlaka kabulünü beklemek. Böyle durumlarda tabii ki dikkatli olmak gerekiyor.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Şubat arası: Yöneticiniz Satürn, 19 Şubat tarihinde Merkür ile bir görünüm yapacak. Çalışma hayatınızla ilgili konularda kazanç getirici işlere yöneleceğiz. Sağlam projelere yöneleceğiz. Öylesine, sıradan ve bir getirisi olmayan işlerden uzak duracağız. Bilgimizi, tecrübemizi geliştireceğiz veya hakim olduğumuz alanlara yöneleceğiz. Prensiplerimiz bir hayli ön planda olacak. Ancak bizim burada dikkat etmemiz gereken konu, her şeyin hemen istediğimiz gibi gelişmesini beklememek, sabırlı olmaktır. Attığımız adımın nereye varacağını iyi hesap edeceğiz.

    PARA

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihinde ikinci kez oluşacak Kova Yeniayı, tüm enerjinizi kazanmak adına yönlendirmenin işaretçisidir. Para önemlidir. Kararlı bir şekilde hareket ederiz ve kendimizden bir hayli eminizdir. Yeteneğime, yaptığım işe göre almam gereken budur diyerek tavrımızı belli ederiz. Burada önemli olan önemsenmek duygusudur. Karşımızdaki kişi ister işverenimiz olsun ister hizmette bulunduğumuz kişi olsun. Hakkımız ne ise onu vermeyi veya hakkımız olanı istediğimizi bilmelidir. Bu yeniayın bir başka özelliği, Kova burcunda oluştuktan sonra, Güneşin burç değiştirmesi ve Balıkta ilerleyişidir. İşte bu durum istediğimiz bir şeyin gerçekleşeceğine duyduğumuz inançtır.


    [Nasıl TV - Kova burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Kova-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihinde Kova burcunuz üzerinde ikinci kez Yeniay oluşacak. Bunu şans olarak yorumluyorum. Çünkü bu hafta enerjiler sizden yana akışta. Bugünlerde bir değişim, yenilenme, hareketlilik ön planda olacak. Devam eden ilişkide aktif bir dönem. Partneriniz ve siz birlikteliğin tadını çıkarırınız. Sorunları olan Kovalar bu duruma artık bir çözüm yolu bulmak gerektiğini düşünürler. Temelde anlaşıyorlarsa sürdürürler, ancak problem büyükse bitirmeyi tercih ederler. Bu Yeniayın oluştuğu günün bir başka özelliği, Güneşin burç değiştirecek oluşudur. Yeniayın hemen ardından Balık burcunda ilerlemeye başladığında, ilişkide kavga ve tartışma yerine ılımlı yaklaşımın merkez alınışıdır. Ancak bu gerçekleri göz ardı edeceğiniz anlamına gelmez.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Şubat arası: Girişim anlamında 20 Şubat tarihini olumlu buluyorum. Venüs ve Mars gezegenlerinin Koç burcundaki ilerleyişleri sayesinde, siz de eğitim hayatı, çevre ilişkileri, iletişim, medya, yayın, seyahat, ticaret gibi konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. İş alanınızı, tecrübelerinizi, başkalarına ifade ederek, öğreterek, yol göstererek veya bizzat örnek olarak ifade edebilirsiniz. Yazılı ve görsel anlamda da enerjiniz yükselecektir. Ortaklaşa projelere liderlik yapabilirsiniz. Cesaretiniz bir hayli yüksek olduğu için, hiçbir şeyden korkmaz, bildiğinizde ısrarcı davranabilirsiniz. Bu iki geçiş, ofis çalışmaları, ev ortamındaki işler, uzak-yakın yolculuklar için de idealdir. Rekabeti sevdiğiniz için, hırsla çalışırsınız. Bir iş istediğiniz gibi gitmiyorsa, başka bir işe atılmaktan, başka bir alanda söz sahibi olmaktan çekinmezsiniz.

    PARA

    16-22 Şubat arası: Maddi konularda 19 Şubat tarihindeki Güneş-Balık burcu geçişi etkilidir. Fiziksel ve ruhsal anlamda rahatlatıcı meslekler, uğraşılar, güzel sanatlar, edebiyat gibi alanlar kazanç getiricidir. Bu yılki geçiş Venüs ve Mars gezegenlerinin Koç burcu enerji etkinlik dönemine denk geldiği için, iş ve kariyer bölümünde ele aldığım tarzda çalışmalar da kazanç anlamında etkilidir.


    [Nasıl TV - Balık burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Balik-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihindeki Yeniay, aşk hayatınızla ilgili konuları kendi içinizde tekrar bir ele alma yönünde ikinci kez etkili oluyor. Geçtiğimiz aydan bu yana geçen sürede ne gibi gelişmeler yaşandı. İlişkinizle ilgili hangi konularda sorunlar yaşıyorsunuz veyahut yalnızsanız neden bir türlü arzu ettiğiniz bir beraberlik yaşanmıyor, seçimlerinizden memnun değil misiniz bütün bunların üzerinde duracağız. Aynı gün Güneş burcunuzda ilerleyecek. Bu, tabii ki olumlu. Rahatlatıcı, umutlandırıcı bir yansıma. Merkür-Satürn görünümü ise Yeniayın oluştuğu gün etkili olacak. Sizi, ailevi ve ilişki anlamında biraz baskı altına alabilir. Bir yanımız bitir kurtul, özgür ol derken, diğer yanımız alışkanlıklarının esiridir. Oysaki Satürn-Yay burcunda ve artık seçimlerimizde aklımız başımızda olmalı.

    İŞ VE KARİYER

    16-22 Şubat arası: 19 Şubat tarihinde ikinci kez Kova burcunda oluşacak Yeniay, çalışma hayatımızla ilgili konularda tarafsız düşünmek gerektiğini gösteriyor. Beklenmedik sıkıntıları kafamıza takıp, kendimize acımak veya tam tersine sinirlenmek yerine ne yaparız da bu duruma çözüm buluruz ona bakalım. Ayrıca bu Yeniayın güzel bir yanı, aynı gün Güneşin burcunuz üzerinde seyrine başlayacak oluşu. Demek ki, ideallerimizi gerçekleştirmeye kararlı isek, yetenekli olduğumuz alanlarda kendimizi gayet güçlü bir şekilde ifade edebiliriz.

    PARA

    16-22 Şubat arası: Maddi konularda 20 Şubat tarihindeki Venüs ve Mars gezegenlerinin Koç burcu geçişi, enerjimizi yükseltiyor. Hem başkalarından yararlanma hem girişimde bulunma hem de tüm gücümüzle kazanç elde etmek adına mücadele vereceğiz. Hırslı olabiliriz. Çünkü kaybetmeye tahammülümüz yok.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler