KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    9-15 Şubat 2015 haftalık burç yorumları

    Bu hafta sizi neler bekliyor?

    [Nasıl TV - Koç burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Şubat arası: 9 Şubat tarihindeki, Venüs-Chiron kavuşumu bilinçaltımızın derinliklerine sızan, geçmişte yaşanmış veya şu an yaşanmakta olan, zorlandığımız- fedakarlıkta bulunduğumuz- bazen takıntılı ve bağımlı bir şekilde tutunduğumuz- kurtulamadığımız belki de kurtulmak istemediğimiz meseleleri ele almamızı gerektiriyor. Kendimizi yargılamadan, hayatı suçlamadan, üstünü örtmeden, boş vermeden olan bitene bir bakalım.

    11 Şubat tarihinde Merkür geri hareketi sona eriyor. Sosyal ilişkileriniz canlanmaya başlıyor. Gerileme hareketi süresince arkadaşlıklarımızı gözden geçirmiştik. Bazı kişilerle birbirimize karşı durduk, bazılarıyla aynı görüşten olduğumuzu fark ettik. Şimdi artık kiminle kafa dengi dostluk kurabildiğimizi, kiminle bir arada olmamamız gerektiğini saptadık. Bir arkadaşlıktan ne bekliyoruz, sosyal hayatta ne gibi insanlarla bir arada bulunmaktan hoşlanıyoruz. Net olarak saptadık. Buna göre ilişkilerimizi yeniden düzenlemiş şekilde devam edeceğiz.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Şubat arası: 11 Şubat saat 16:57 itibariyle Merkür Kova burcunda düz seyirle ilerleyecek. Geçtiğimiz 21 Ocak tarihinden bu yana, zihnimiz özellikle ideallerimiz, hedeflerimiz, geleceğimizle ilgili konularda odaklanmıştı. Amacım nedir, nasıl bir gelecek düşünüyorum. Planlarım, projelerim, varmak istediğim yer neresi? İşte bütün bunları yeniden düşünmüştük. Bazı işlerimiz durdu, gerekli kişilerle görüşemedik, bağlantı kuramadık. Şimdi yavaş yavaş, çalışma hayatımız ve yakın çevremizle ilgili konuları kafamızın içinde birçok meseleyi yerli yerine oturtup yolumuza devam edeceğiz. Hedefimize uygun, fikirlerimizi ifade edebilecek, projelerimizi sunabilecek, gerekli kişilerle hızlı biçimde görüşerek işlerimizi halledeceğiz.

    PARA

    9-15 Şubat arası: 12 Şubat tarihinde finansal çıkarlarımızı, isteklerimizi, ihtiyaçlarımızı gözeteceğiz. Bizim için cinsel, finansal ve ortaklık anlamında kazanmak, doymak, tatmin olmak son derece önemli hale gelecek. Eğer işler umduğumuz gibi gitmezse öfke duyabiliriz, tepki gösterebiliriz.


    [Nasıl TV - Boğa burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Boga-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Şubat arası: 9 Şubat tarihindeki Venüs-Chiron kavuşumu, dostluklarımızı, ilişkimizi, umutlarımızı veya umutsuzluklarımızı, insanlara bakış açımızı, sosyal yaşamdaki zorluk ve kolaylıklarımızı, yeteneklerimizi veya başarısızlıklarımızı, hedeflerimizi veya tembelliklerimizi tümüyle gözden geçirmemizi, gerçekçi olmamızı söylüyor. Nasıl bir yol, bir amaç belirlemek lazım. Daha başarılı olmak için neler yapmak gerekiyor. Biz mi ağırdan alıyoruz işleri, yoksa geçtiğimiz süreç mi yoruyor bizi. İşte bütün bunları ele alalım. Hayatla ve kendimizle yüzleşelim, hesaplaşalım.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Şubat arası: 11 Şubat saat 16:57 itibariyle Merkür Kova burcunda düz seyirle ilerleyecek. Kariyer hayatınızla ilgili konularda düşündüğünüz, gözden geçirdiğiniz, plan ve projelerinizi yürürlüğe koyabilirsiniz. Yeni bir iş girişimi, işinizle alakalı sorunlar, farklı tarzdaki fikirlerinizi uygulama yönünde hız kazanabilirsiniz. Gerekli kişilerle bir araya gelebilir, işvereniniz veya çalışanlarınızla yenilik anlamında düşündüklerinizi paylaşabilirsiniz. Eğer geri hareket döneminde yeni bir iş düşündüyseniz, şimdi bunun için harekete geçebilirsiniz. Bürokratik işlerinizi daha çabuk halledebilirsiniz.

    12 Şubat tarihinde, özel hayatımızda, iş ortaklıklarımızda veya rakip konumunda bulunan kişilerle, burun buruna gelebiliriz. Özellikle mesleki ve toplumsal alanda arzu etmediğimiz gelişmeler yaşıyorsak, mevcut durum bizi rahatsız edici ise, kolayca öfkeleniriz, tepkide bulunabiliriz. Hayatın üzerimize geldiğini düşünürüz.

    PARA

    9-15 Şubat arası: Maddi açıdan 11 Şubat itibariyle kazanç elde etmeye yönelik işlerimizi hızlı biçimde yoluna koyabiliriz. İşimizin finansal açıdan getiri ve götürüsü üzerine düşünürüz. Kazancımızı önemseriz. Parlak fikirlerimiz, yaratıcı çalışmalarımız, farklı projelerimizi öne sürerek artı gelir elde etmek için gayret gösteririz.


    [Nasıl TV - İkizler burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Ikizler-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    İKİZLER

    **AŞK VE İLİŞKİLER

    **

    9-15 Şubat arası: Bu hafta, aşk hayatımızı ilgilendiren konularda daha ciddi düşünmemiz, ilişkimizdeki sorunları, bilinçli bir şekilde ele almamız lazım. Zayıflıklarımız, bağlılıklarımız ve bu yüzden yaşadığımız sorunları geride bırakmak istiyorsak, ne istediğimizi iyi bilerek seçimlerde bulunmalıyız.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Şubat arası: 11 Şubat saat 16:57 itibariyle Merkür Kova burcunda düz seyirle ilerleyecek. Yolculuklar yaparak, sosyal ve organize faaliyetlere katılarak, mesleki ihtisas konularında yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz aktivitelerde bulunabilirsiniz. Yani koşuşturma içinde olacağınızı söyleyebiliriz. İletişimsel açıdan ne kadar hızlı bir şekilde kendinizi ifade edebilirseniz, o denli ileri hamlelerde bulunmanız mümkün. Sizlere önerim bu dönemde benim dediğim, düşündüğüm doğru demenizden ziyade, kapıları çalarak, inancınızı içinizde güçlü tutarak ilerlemenizdir. Özgür yaklaşımlarınızı kafanızın içindeki hedefleri gerçekleştirmek adına yönlendirdiğiniz zaman başaramayacağınız hiçbir iş olamaz.

    12 Şubat tarihinde, çalışma hayatımızı ilgilendiren konularda bir hayli tutkulu olduğumuzu gösteriyor. Bizi destekleyecek, yüreklendirecek ilişkilere ihtiyacımız var. Maddi ve manevi anlamda ihtiyaçlarımıza uygun hareket edeceğiz. Eğer, umduğumuz yeni gelişmeler, değişimler gündeme gelmezse olumsuz düşünebilir, rahatsız olabiliriz.

    PARA

    9-15 Şubat arası: 9 Şubat tarihinde, mesleki ilişkiler, genel hayatımız, iş yaptığımız insanlarla olan bağlantılarımızı, dış dünyada sürekli karşı karşıya kaldığımız kişilerle olan alışverişimizi hedeflerimizi, duygularımızı, kendimizi bir gözden geçirelim. Amacımızı, hedefimizi, hayattan beklentilerimizi bir ele alalım. Çok mu rahatız yoksa fazla mı endişeliyiz. Hakikaten canla başla çalışıyor muyuz yoksa sürekli birilerini ve kaderi mi suçluyoruz. Bunları dürüstlükle ele alalım ki, finansal anlamda rahata erelim.


    [Nasıl TV - Yengeç burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yengec-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Şubat arası: 12 Şubat tarihinde, bir yandan aşkta tutkuluyuz, arzuluyuz ve sevgimizi hissettirmekten yanayız. Ancak karşılık görmek, mutlu edilmek, fark edilmek, tatmin olmak istiyoruz. Sadece kendine dönük düşünen, ne yaptığını bilmeyen, her an çekip gidecekmiş gibi hareket eden biriyle berabersek kendimizi pek mutlu hissetmeyiz. Buna katlanmamız da pek mümkün olmaz.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Şubat arası: 9 Şubat tarihindeki Venüs-Chiron kavuşumu, öncelikle ilişkilerimize bakış açımızı, eğitim düzeyimizi, bilgiye verdiğimiz önemi, kendimize olan inancımızı, nelere kendimizi adadığımızı, engelleri aşabilme kuvvetimizi, direncimizi, şans kavramını nasıl ele aldığımızı, başka insanlarla aramızdaki iletişimi tümüyle gözden geçirmemizi sağlıyor. Böylece nerelerde pes ediyoruz, neler bizi bağımlı kılıyor ve hangi meselelerde gayretliyiz anlamış olacağız.

    PARA

    9-15 Şubat arası: 11 Şubat saat 16:57 itibariyle Merkür Kova burcunda düz seyirle ilerleyecek. Eş veya iş ortağınızla aranızdaki parasal meseleleri, bankalarla alakalı borçlar veya kredi başvurularınızı, miras işlerinizi akılcı bir şekilde ele alınız. Üretime yönelik ve gözlemci olmak durumundasınız. Kimlerle alışverişiniz var, kimlerden destek görmekte veya onlara destek olmaktasınız. Bunları çok iyi bilmek lazım. Merkür Kova burcunda yenilikçi düşünmenin işaretçisidir. Ortaklaşa kaynakların düzgün şekilde takibi yine önemini koruyacak.


    [Nasıl TV - Aslan burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Aslan-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Şubat arası: 11 Şubat saat 16:57 itibariyle Merkür Kova burcunda düz seyirle ilerleyecek. Partneriniz veya iş ortağınızla aranızdaki görüş alışverişini, evlilik konusunda neleri kıstas aldığınızı, bir ilişkide iletişimin ne anlama geldiğini kafanızın içinde oturtabilmeniz yönünde önem taşır. Eğer uzun zamandır birlikteliğiniz devam ediyorsa, bu dönemde iletişim anlamında birbirinizle fikirlerinizi yenilikçi bir tarzda paylaşabilir, ayrı düşünüyor olsanız dahi, bunu sorun etmek yerine farklı görüşte olmanın size kattığı zenginliğin tadını çıkarabilirsiniz. Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa, bu dönemde bireysel görüşleriniz konusunda ısrarcı olabilirsiniz. Partneriniz de bu ısrar karşısında tepkisel davranabilir. Kendisine uymayan görüşlerinize karşı çıkarak, fikrini beyan edebilir. Böyle bir durumda olayları büyütmek yerine nasıl ortak bir noktada buluşabilirsiniz buna açıklık getirmekte yarar var.

    12 Şubat tarihinde, bir hayli tutkuluyuz. İsteklerimizi elde etmekten yana düşüneceğiz. Bizi baskı altına alan her şeyi geride bırakmaktan yanayız. Ancak eğer ilişkimizde bizi tatmin etmeyen durumlar varsa veya hayatımızda kimse yoksa ne için mücadele ediyorum diye düşünebiliriz. Bu yalnızlık, bu doymazlık, bu sıradan yaşam bizi içten içe öfkelendirebilir.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Şubat arası: 9 Şubat tarihinde Venüs-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. Kendimize sorular sormalı, cevabı için dürüst olmalıyız. Başkalarına endeksli bir hayatımız mı var, hani onlar olmazsa biz ayaklarımızın üzerinde duramaz mıyız? Geçmişi sürekli deşeleyip, hayatın ne kadar anlamsız olduğunu düşünüp, sürekli zarar-ziyan gibi olumsuz senaryolar mı kurguluyoruz. Ekmediklerinizi biçmeye mi çalışıyoruz. İlişkimizde sadece kendi bakış açımızı mı önemsiyoruz, yoksa anlaşmak, bir arada olmak için sürekli alttan mı alıyoruz. İşte bu sorulara verilen cevaplara göre zayıflıklarımızı ve bunların ardındaki nedenleri tespit edebiliriz. Bu tespitler ki, yaralarımızı tedavi etmemizi sağlayacak.

    PARA

    9-15 Şubat arası: Bu hafta maddi konularda, işimiz gereği başkalarıyla ortaklaşa çalışmanın önemi büyük. Tek başına altından kalkamadığımız, finansal anlamda zorlandığımız meselelerimizi, bu şekilde halledebiliriz. 11 Şubat tarihinde geri hareket bitip düz seyirle ilerleyecek Merkür, maddi kazanç elde etmek anlamında eşimiz veya iş ortaklarımızla bağlantılarımıza dikkat etmemiz gerektiğini işaret ediyor. Demek ki, işbirliğinde bulunmak her ne kadar bizi yorsa da, menfaatimiz gereği buna mecburuz.


    [Nasıl TV - Başak burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Basak-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Şubat arası: 9 Şubat tarihindeki Venüs-Chiron kavuşumunda, nasıl bir ilişkimiz var? Nasıl bir seçim yaptık? Mutlu muyuz yoksa mutlu olduğumuzu mu sanıyoruz. Yalnız mıyız? Ne arıyoruz, nasıl kişilere yöneliyoruz? Bizi ilişkilerde yoran, kaygılandıran, zorlayan etkenlerin altında yatan sebepler ne? Problemlerin üstünü sürekli kapatıyor muyuz? Yoksa her an endişe ile, mutsuz olacağım diye güzel bir ilişkiyi berbat mı ediyoruz? İşte bütün bunları gözden geçireceğiz ve durum tespitinde bulunacağız.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Şubat arası: 11 Şubat saat 16:57 itibariyle Merkür Kova burcunda düz seyirle ilerleyecek. Çalışma hayatınızı ilgilendiren sözleşmeler, başvurular, işten ayrılmalar gibi belgeye dayalı tüm işlerinizi tekrar gözden geçirerek yürürlüğe koyabilirsiniz. Zihniniz bir hayli hızlı çalışır. Aynı anda birkaç işi birden yapabilirsiniz. Fakat detaylı işler, araştırma gereken konular zaman alıcı olabilir. Organize çalışmak, gruplarla temas etmek, yeteneklerinizi belli bir alanda değerlendirmek, uzmanlaşmak, uygulamak gibi alanlarda şansınız yüksek.

    12 Şubat tarihinde derinlemesine düşüneceğiz ve bir hayli arzulu, tutkulu olacağız. Çevremizde bulunan kişilerin bizi dinlemesini, isteklerimizi kabul etmelerini bekleyeceğiz. Girişimde bulunduğumuz işlerin olumlu sonuçlanmasını arzulayacağız. Eğer çalışma hayatımız veya sağlığımızla ilgili konularda gelişmeler umduğumuz gibi gitmezse, canımız bir hayli sıkılır ve tepkide bulunabiliriz.

    PARA

    9-15 Şubat arası: Finansal anlamda iş ortaklıkları kazandırıcı olabilir. Şu sıralarda parasal açıdan zorlanıyorsak veya daha fazla güçlenmek adına başkalarına ihtiyacımız olabilir.


    [Nasıl TV - Terazi burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Terazi-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Şubat arası: 11 Şubat saat 16:57 itibariyle Merkür Kova burcunda düz seyirle ilerleyecek. Fikirlerinizi açık ve oldukça tarafsız bir şekilde ifade edeceksiniz. Sosyal ilişkilerinize özel önem verebilir, ancak partnerinizin sizi kısıtlamasından hoşlanmazsınız. Hayatı farklı açıdan ele alan kişilerle sohbet etmek, tanışmak, faaliyetlerde bulunmak sizi hoşnut edecektir. Eğer geri hareket döneminde biriyle tanıştıysanız, ilişkiniz hakkında şimdi daha net karar verebilirsiniz. Tam tersine ayrılmaya karar vermişseniz sevgilinizden, şimdi vazgeçebilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Şubat arası: 9 Şubat tarihinde Venüs-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. Fiziksel anlamda güçlenmek veya şifa bulmak için sağlımıza özen göstermeliyiz. Yaş veya yaşam, genetik durum, çevre koşulları, iş yoğunluğu, stres, hareketsiz yaşamın sebep olduğu bir takım problemlerin mutlaka ele alınması şart. İşinizde huzurlu musunuz? Kazancınız yeterli mi? bunları ele almak gerekiyor. Hayat bizim ona verdiğimiz anlam kadar, kendi kuralları olan bir sistem. İnsanın tabii ki, tercihlerini yaparken, sektörün durumu ve sunabileceği şartları da göz önüne almamız lazım.

    PARA

    9-15 Şubat arası: 12 Şubat tarihinde, kazançlı çıkmak, isteklerimizi kabul ettirmek, maddi açıdan rahatlamak isteyeceğiz. Tutkuluyuz ve artık kontrolü bir başkasının eline bırakmaktan yana değiliz. Bir mücadele veriyoruz. Doğal olarak bazı insanlara kırgınız, kızgınız, hayatın bize karşı pek de adil davranmadığını düşünebiliriz. Sondördün etkisi altında, yepyeni bir sayfa açmaktan yana olacağız. Çıkarlarımızı ön planda tutacağız.


    [Nasıl TV - Akrep burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Akrep-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Şubat arası: 9 Şubat tarihinde Venüs-Chiron kavuşumu, aşk hayatımızla ilgili konularda nasıl bir seçimde bulunmamız, mevcut sorunlarımızı nasıl çözmemiz gerektiğine, bilinçli bir şekilde bakmamız gerektiğini hatırlatıyor. Dürüstçe yüzleşme bulunmamız gerekiyor. Şu anda içinden çıkamadığımız durumlar varsa, hayat sizi zorluyorsa, aşk yoruyorsa, birçok mesele üzerinize geliyorsa bunların üstünü kapatamayız. Ertelenen problemler kendini hatırlatır bunu siz de bilirsiniz. O zaman gerçekçi olalım.

    12 Şubat tarihinde, özgürlüğünüzü bir şeyler kısıtlıyor ve sizi baskı altına alıyorsa, buna bir dur deme vakti geldi diye düşünürsünüz. Aileniz veya birileri size engel koymaya çalıştığında onlara tepkiyle yanıt verebilirsiniz. Bu benim hayatım ve izleyeceğim yol ancak beni ilgilendirir diyerek görüşünüzü bildirirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Şubat arası: 11 Şubat saat 16:57 itibariyle Merkür Kova burcunda düz seyirle ilerleyecek. Yuvanız ve yaşam koşullarınız ailenizle olan ilişkiniz ve güvencenizle ilgili meseleler üzerinde akılcı düşüneceğiz. İş hayatımızla ilgili konularda iletişimi önemseyeceğiz. Sosyal hayatınızı önem vereceğiz. Becerilerimi geliştireceğiz. Düşündüğümüz yenilikleri uygulamadan önce iyi analiz edeceğiz.

    PARA

    9-15 Şubat arası: Maddi açıdan bu hafta, ortaklaşa bir mülkün pay edilişiyle ilgili konular üzerinde duracağız. Eğer finansal anlamda sıkışık durumdaysak, ailemizden veya başka bir yerden destek isteyeceğiz. Ev borcumuz varsa taksitlerini zamanında ödememiz lazım. Kredi çekmeyi düşünebiliriz. Ortak bir iş yapmayı düşünüyorsak, finansal anlamda yarar ve zarar hesabını gözden geçirebiliriz.


    [Nasıl TV - Yay burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yay-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Şubat arası: 9 Şubat tarihinde Venüs-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. Bir yandan seçimlerimizi geçmişe dönük bir şekilde gözden geçirmemiz diğer taraftan problemlerimizin üstünü örtmeden ilişkilerimizi ele almamız gerekiyor. Bizi zorlayan, bazen bağımlı hale getiren, kaçtığımız veya bir türlü kaçamadığımız, daha önceden karar verdiğimiz ancak doğru mu yoksa yanlış mı diye bir bakmalıyız. Bunları gerçekçi bir şekilde ele almalıyız. Belki biz hatalıyız belki başkaları. Durumun farkında olmamız, zayıf yanlarımızı güçlendirmemizi sağlar.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Şubat arası: 11 Şubat saat 16:57 itibariyle Merkür Kova burcunda düz seyirle ilerleyecek. Seyahatler, eğitim, çevre değişimi, kardeşleriniz, yakın dostlarınızla ilgili düşünceleriniz, projeleriniz ve geri hareket döneminde gözden geçirdiğiniz işlerinizi yürürlüğe koyabilirsiniz. Bilgilenmeye önem vererek, araştırmalar yaparak, yeteneklerinizi geliştirerek, özenli çalışarak tüm işlerinizi hızlıca halledersiniz.

    12 Şubat tarihinde, iç dünyamızdaki hırs, tutku ve arzularımızın bir hayli yoğun olduğunu gösteriyor. Mevcut ilişkiniz, iş hayatınız, dış dünya ile olan her türlü irtibatınızda kimseye taviz vermekten yana değilsiniz. Çıkış yolları arayacaksınız. Çünkü şu andaki şartlar ve gelinen nokta sizi tatmin etmediği için canınızı sıkılıyor. Böyle giderse, arzu ettiğim hedefe ulaşmam mümkün değil diye düşünebilirsiniz.

    PARA

    9-15 Şubat arası: Hafta ortasındaki parasal işlerimizde sözgelimi kredi çekimi, kredi kartı harcamaları, ortaklaşa işler, kazançla alakalı konular üzerinde duracağız. Ancak risk faktörünü mutlaka göz önüne alarak hareket edelim.


    [Nasıl TV - Oğlak burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Oglak-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Şubat arası: 9 Şubat tarihindeki Venüs-Chiron kavuşumu, çevremizdeki insanlarla, partnerimizle olan ilişkimizi ki buna akrabalarımız da dahildir. Nasıl iletişimde bulunuyoruz, neler bizi zorluyor veya nelere hayır diyemiyoruz. Yaşadığımız mahalleden, şehirden, işimizden memnun muyuz? Bu kavuşumda dikkat edilmesi gereken nokta, problemlere gerçekçi bakabilmektir. Böyle yapmak yerine eksiklerimizi gözden geçirsek bu kavuşum pekala faydalar getirir, şifalandırır.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Şubat arası: 12 Şubat tarihinde, hedefimize varmanın yolları adına derinlikli düşüneceğiz. Bize kazanç sağlamayan, fayda getirmeyen, zamanımızı boş yere alan ilişkilerden uzak duracağız. Finansal açıdan bir şeyler umduğumuz şekilde gelişmediğinde sabır göstermeyeceğiz. Çünkü azla yetinmemiz artık mümkün değil.

    PARA

    9-15 Şubat arası: 11 Şubat saat 16:57 itibariyle Merkür Kova burcunda düz seyirle ilerleyecek. Yatırım, anlaşma, görüşme, gelir kazanmaya dönük her türlü işimizi ve geri hareket döneminde gözden geçirdiklerimizi yeni bir bakış açısıyla ve yöntemle yürürlüğe koyabiliriz. Maaşınızla ilgili bir sıkıntı varsa, geri hareket dönemi sonrası arzu ettiğiniz bir yükseliş olmadıysa, bu durumu yetkili kişilere ileterek görüşebilirsiniz. Ilımlı bir şekilde ve gayet akılcı yaklaşımda bulunursak kazançlı çıkabiliriz. Burada esasen, bizim isteklerimiz kadar, dış dünyanın şartları da önemli hale gelecektir. Farklı iş teklifleri alabilirsiniz. Alacaklarınızı daha rahat tahsil edersiniz. Şimdi finansal konuları daha çabuk yoluna koyabileceksiniz.


    [Nasıl TV - Kova burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Kova-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Şubat arası: 11 Şubat saat 16:57 itibariyle Merkür Kova burcunda düz seyirle ilerleyecek. Şimdi fikirlerinizi özgür bir biçimde dışa karşı sunabilmeniz kolaylaşacak. Görüntünüzdeki çekicilik, sözlerinizdeki güç, sizi başkalarının gözünde zeki, sıra dış bir kişi olarak gösterebilir. Sorunlarınızı öylesine kendinizden emin bir şekilde ifade edersiniz ki, sizin gibi düşünmeyen kişileri dahi kolayca kendi yönünüze çekebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkileriniz güçlenir. Rasyonel mantık ön plandadır. Geri hareket döneminde üzerinde düşündüğünüz kararları yürürlüğe koyabilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Şubat arası: 12 Şubat tarihinde, iş hayatımızda tutkuluyuz ve başarılı olma arzumuz yoğun. Derinlikli olarak durumumuzu gözden geçireceğiz. Mevcut işimizdeki şartlar bizi tatmin etmiyorsa buna katlanmamız artık mümkün olmaz. Yeni bir şeyler yapmak, kendimizi göstermek isteriz. Bazılarınız bugün yetti artık diyerek son noktayı koyabilir ve başka bir iş için kolları sıvayabilir.

    PARA

    9-15 Şubat arası: 9 Şubat tarihindeki Venüs-Chiron kavuşumu, kazançlı çıkabilmek kadar, kazancımızı doğru şekilde kullanmak da gerekiyor. İlişkimizde mutlu olmak kadar, uzun süreli kılabilmek de önemli. Nasıl bir tercih yapmalı, hangi yolda ilerlemeli, çıkmazlardan nasıl kurtulmalı, ekmeğimizi nasıl kazanmalıyız? İşte bütün bunlar için önce kendimize bakmak gerekiyor. Çünkü problemlerin çözümü, problemin farkında olmakla mümkündür.


    [Nasıl TV - Balık burcu 2015 Şubat ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Balik-burcu-2015-Subat-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    9-15 Şubat arası: 9 Şubat tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Venüs-Chiron kavuşumu sizi, ilişki tercihleriniz, kararlarımız, beklentilerimiz, problemlerimiz, mevcut durumumuzla ilgili yüzleşmeye çağırıyor. Eğer problemler varsa, üstünü kapatmamak gerekiyor. Biz ne kadar dürüst bir şeklide hareket edersek, bu kavuşum o denli işinize yarar ve şifalandırır.

    İŞ VE KARİYER

    9-15 Şubat arası: 12 Şubat tarihinde, her anlamda tatminkar bir hayatın özlemi içindeyiz. Üstünü kapatsak hatta kabul etmesek de, aslında pek mutlu değiliz. Biz bir adım atıyoruz. Ancak hayat dur ve bekle diyor. Tam bir şeyleri yerli yerine koymaya çalışırken, bir başka mücadeleyle karşı karşıya geliyoruz. Bu da bizi yoruyor, güçten düşürüyor.

    PARA

    9-15 Şubat arası: 11 Şubat saat 16:57 itibariyle Merkür Kova burcunda düz seyirle ilerleyecek. Geri hareket döneminde yavaşlayan işlerinizi, beklenmedik yönde seyreden ailevi ve iş ortaklıklarınızı ve özel ilişkinizi yeni bir bakış açısıyla ele alarak yürürlüğe koyabilirsiniz. Psişik gücünüz artar. Astrolojik çalışmalara, bilime, araştırmaya, plan ve projelendirmeye dönük işlerinizi bitirebilirsiniz. Ruhsal, yaratıcı, içsel manada zenginleştirici aktivitelerde bulunabilirsiniz. İster geri ister düz seyir olsun, Merkür-Kova burcu geçişi siz Balıklar için hazırlık dönemidir. Tabii ki henüz bitmemiş projeleriniz üzerinde çalışmaya devam ediniz. Ayrıca yine geri hareket döneminde olduğu gibi, kimlerle ilişki kurduğunuza dikkat etmeyi unutmayınız.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler