KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dolunay Aslan burcunda

    Dolunay etkisi başlıyor!

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, çarşamba günümüz saat 01.09 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında başlıyor. İki geri hareketle örtüşmesi nedeniyle tabii ki anlamını bir hayli önemli kılıyor. Ayrıca geçtiğimiz 20 Ocak tarihinde Kova burcunda gerçekleşen Yeni Aydan bu yana olan gelişmelerin geldiği son noktayı görmemiz yönünde de önem taşıyor. Bir yanıyla toplumsal ilişkiler, diğer yanıyla aşk hayatımızla ilgisi var. Biz bu Dolunayda kendimizi ön plana almak istiyoruz. Ancak ileriye dönük hedeflerimiz ve sosyal ilişkilerimiz anlamında gözden geçirme sürecindeyiz. Evet belki birileri sırtımızı sıvazlamayacak veya birileri dur bakalım henüz vakti değil diyecek. Fakat bütün bunlar aslında dönüp hem aşka hem hedeflerimize hem de durumlara yeniden bakabilmek yönünde gayet kıymetli olacak.

    Jüpiter, Aslan burcunda geri hareketini sürdürdüğü için bu Dolunay, arzu etmediğimiz bir yavaşlama nedeniyle önyargılı davranmamıza yol açabilir. Neden güzel bir şeyler beni bulmuyor, neden hayat benim istediğim gibi olumlu yönde akmıyor, neden dünya biraz olsun benim de etrafımda dönmüyor diye sorular sorabiliriz kendimize. Oysaki bu Dolunay, aşkı ele alış biçimimizi, hayata bakış açımız, ilişkimizi, varsa çocuklarımızla alakalı konuları, seçeneklerimizi, seçimlerimizi görebilmemizi sağlayan bir ışıktır. Bize farkındalık kazandırır. Dışarıdaki dünyanın değerleri ile kendi değerlerimiz arasındaki bağlantıyı sorguladığımızda, çok daha fazla bilgiye, içsel anlamda ulaşabiliriz. Daha önce yaşadığımız ilişkileri anımsarız. Bugünkü durumla karşılaştırırız. Psikolojik anlamda büyürüz, olgunlaşırız. Önümüzdeki 19 Şubat tarihinde ikinci kez gerçekleşecek bir Yeniay var. O Yeniay sizin için bir starttır. Bu Dolunayda sakin ve huzurlu bir şekilde yukarıdaki noktaları göz önüne alarak akışta kalınız. Sınırlarınızı zorlayarak kendinizi yormayınız lütfen.

    Dolunayın farkındalık gücü hepimizin aydınlanışında vesile olsun. Kalben sevgilerimle,


    dolunay aslan460

    BOĞA

    Sevgili Boğalar, saat 01.09 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Dolunay etkisiyle çarşamba günümüz başlayacak. Bu Dolunayda özellikle iç dünyamızda kendimizi ifade etme arzusu çok yoğun. Aile içerisinde desteklenmek, alkışlanmak, ön planda olmak istiyoruz. Diğer taraftan da iş hayatında yeniliklere açık, biraz da olumlu düşünmek arzusu vardır. Ancak hala Merkür geri hareketi olduğu için, şunu unutmayın ki en önemli konu kariyer hayatı ve toplumsal ilişkilerdir. İş ortamlarında otoritelerle ilişkilere dikkat edilmelidir. Bu Dolunayın geri harekette olan Jüpiter ile kavuşum etkisi var. Ailevi ilişkilerde yönetimi elinizde bulundurmaktan yanasınız.

    Sizin duygularınız, arzularınız, istekleriniz önemlidir. Bunu böyle kabul edilmesini, onaylanmasını bekleyeceksiniz. Hatalı bile olsanız, bunu kabul etmek yerine inatla görüşlerinizi savunabilirsiniz. Bu Dolunay evinizle alakalı değişim, yenilik, bir başka yere yerleşim, satın almak, kiralamak gibi konuların aile içinde görüşülmesi, gözden geçirilmesi yönünde de kıymetlidir. Ancak biraz önce değindiğim gibi, Merkür geri hareketi, iş-ev arasındaki dengenin mutlak sağlanması gerektiğini gösteriyor. Sizin istediğiniz gibi olmayan şartlar veya isteklerinizi şu an gerçekleştirememek gerginleştirmesin sizi. Siz sadece mevcut durumunuzu bilinçli şekilde ele alınız. Eksikler var mı, nasıl bir ev ortamında yaşamak istiyorsunuz, iş durumunuz nedir, koşullarınız nelere müsaittir bunları ele abartıya kaçmadan ele alınız. Bu kafidir.

    Dolunayın farkındalık gücü hepimizin aydınlanışında vesile olsun. Kalben sevgilerimle,


    dolunay aslan460

    İKİZLER

    Sevgili İkizler, çarşamba günümüz saat 01.09 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Dolunay etkisiyle başlıyor. Bu Dolunayda bizim isteğimiz özellikle kendi çevremiz içerisinde hakimiyeti ele geçirmektir. Biraz alkışlanmak ve destek almak istiyoruz. Bulunduğumuz alanda kendimizi göstermekten yanayız. Kişisel hareket etmekten ziyade amacın doğrultusunda daha bilinçli ve farklı düşünülebilirse, şu andaki Dolunayın yarattığı hassasiyet rahatlıkla aşılabilir.

    Bu Dolunayın özündeki benlik olgusu öylesine yüksek ki, ideallerinizi gerçekleştirmek, kafanızın içindekileri hayata sunmak, bilginizi, deneyimlerinizi hayata sunmak, önde olmak istiyorsunuz. Hatta sizi yolunuzdan hiçbir şey döndüremez. Bunu bile düşünebilirsiniz. Daha fazla yazmak, belki daha fazla konuşmak isteyebilirsiniz. Yakınlarınız başta olmak üzere, çevreniz üzerinde etkili olmayı dileyebilirsiniz. Yüreğinizdekileri birilerinin keşfetmesini arzu edebilirsiniz. Tüm ağırlığınızı koyarak isteklerinizi elde etmeye, varlığınızı kabul ettirmeye çalışabilirsiniz. Bu Dolunay size girişimde bulunma, özgür bir şekilde kararlarınızı uygulama gücü dahi verebilir. Ancak Dolunayın geri harekette olan Jüpiter ile olan görünümü ve Merkür gerileme dönemine denk gelmesi, bizim bütün bu arzu ve isteklerimizi gerçekleştirme yönünde bastığımız yeri bilmemiz gerektiğini gösteriyor. Durup bakmak gerekiyor her şeye. Konuşalım, ancak ne konuştuğumuzu bilelim. Yazalım fakat ne yazdığımızı da bilelim. Adım atmak tamam da, gittiğimiz yol, izlediğimiz yöntem doğru mu, tekrar dönüp bakalım. Ben bilirim demek yerine, bilmediklerimizi öğrenelim.

    Dolunayın farkındalık gücü hepimizin aydınlanışında vesile olsun. Kalben sevgilerimle,


    dolunay aslan460

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, saat 01.09 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Dolunay, çarşamba günümüzün önemli bir yansımasıdır. Bu Dolunayda finansal konular üzerinde durmamız gerekiyor. Kendimizi ifade etmek istediğimiz alan sadece kendi kazancımızla ilgili meseleler üzerindedir. Mali konular üzerinde özgür olmak istiyoruz. Ancak unutulmamalıdır ki bu Dolunayın gerçekleştiği bu dönemde Merkür geri harekette. Ayrıca geri hareketli Jüpiter ile Dolunayın bağlantısı bulunmakta. Bütün bunlar, kazancımızla ilgili meselelerde abartılı kararlar, alış veya satışlar, ortaklıklar, borçlar-alacaklar yönünde dikkatli bir incelemede bulunmanın önemini vurguluyor. Öyle pek rahat olmamız mümkün değildir. Hatta tam tersine baskı altında kaldığınızı hissedebilirsiniz bu da sizi üzmesin.

    Para meselelerinin gözden geçirilmesi için bu Dolunay aslında gayet faydalıdır. Şu sıralarda mali anlamdaki tüm gelişmeler aslında sizin, paraya bakış açınızı, bütçenizi gözden geçirmeniz yönünde bir uyarı, ikaz veya aydınlatıcı bir ışıktır. Belki de bu Dolunay, fazla açılmışsak bizi hizaya getirir, çok fazla bir şeyleri kafamıza takmışsak bilinçaltımızla yüzleşerek durumu daha net görmemiz için faydalıdır. Deriz ki, ben şurada hesabımı bilemedim veya burada evham yaptım, o zaman bundan sonra şöyle davranayım. Ayrıca mali anlamda tüm ortaklıkların, paylaşımların, başkalarıyla aramızdaki bağlantıların da ele alınması, gerekli ayarların yapılmasında yardımcı olacaktır.

    Dolunayın farkındalık gücü hepimizin aydınlanışında vesile olsun. Kalben sevgilerimle,


    dolunay aslan460

    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, burcunuz üzerinde saat 01.09 itibariyle oluşacak Dolunay, genelde duyguların tavan yaptığı zamanlardır. Kendinizi önde tutmak arzunuz yüksektir. O doğanızda bulunan altın ışığın, parıltının, gücün dış dünyada herkes tarafından takdir edilmesini, alkışlanmasını beklersiniz. Beni görmüyorlar mı, hafife mi alıyorlar diye düşünebilirsiniz. Ben ilkesi çerçevesinde duygularınızı dile getirirken, birileri hey dur bakalım dediğinde şaşırırsınız. Aynı durum ikili ilişkilerde de görülür. Merkez aldığınız nokta kendiniz olursunuz.

    Bu Dolunayın, burcunuz üzerinde geri harekette olan Jüpiter ile kavuşumu ve diğer yandan Merkür geri hareket dönemine rastlayışı, beklentilerimizin ölçüsünü kaçırmamamız gerektiğini hatırlatıyor. Ayrıca, ilişkisinde sorun olanlar bu dönemde partnerine de kulak vermelidir. İlişkisi yeni başlayanlar bu Dolunayda hemen bir hareketle kendini kabul ettirmek isteyebilir fakat öncelikle partner tanınmalıdır. İlişkisi bitmek üzere olan ya da bitmiş de tekrar geri dönmek üzere refleks harekette bulunanların da acele etmemeleri gerekir. Makul ölçülerde ve dengeli şekilde önce kendimize sonra ilişkilerimize bir bakmamızda yarar var.

    Dolunayın farkındalık gücü hepimizin aydınlanışında vesile olsun. Kalben sevgilerimle,


    dolunay aslan460

    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, çarşamba gününe, önemli bir oluşum etkisi altında adım atıyoruz. Saat 01.09 itibariyle gerçekleşecek Aslan burcundaki Dolunay, fiziksel ve ruhsal anlamdaki sağlığımız, geri plandaki kendimizi ifade etmenin önüne geçen, iş hayatında bizi rahatsız eden birçok duygusal mesele üzerinde zorlayıcı olabilir. Gerileme hareketinde olan Jüpiter ile kavuşum yapan ve Merkür geri hareketi döneminde gerçekleşen bu Dolunay, gözden geçirmeler anlamında gayet kıymetli. Manevi farkındalık yükseliyor. Dışarıdan ziyade, iç dünyamızla olan temasımız kıymetleniyor.

    Biz kendimizi nasıl tanımlıyoruz? Kompleksli biri miyiz yoksa sağlıklı bir şekilde artı ve eksilerimizi tartabiliyor muyuz? Evet birilerinin sırtımızı sıvazlamasını isteyebiliriz. Kendimizi tam olarak yansıtamadığımızı veyahut birilerinin bizi anlamadığını düşünebiliriz. Bunlar gayet doğal. Görünen o ki, kişiden kişiye değişse de, bu Dolunay, kendimizi idrak ettiğimiz, tanımamız, eskiyle bugün arasındaki yüzleşmeleri yapabilmemiz için aslında gayet faydalıdır. Şunu bilelim ki, insan kendisiyle veya hayatla, bazı yaşanan zorlayıcı deneyimler nedeniyle barışık değilse ya, geçmişiyle hesaplaşması bir türlü bitmiyorsa, Dolunay sizi şöyle bir yoklayıp, bilinçaltınızda birikmiş her şeyle yüz yüze getirir. İşte böyle bir yüzleşme sağlıklı bir birey için zorlu değildir. O yaşananların bir anlamı ve kendisine kattığı bir değer olduğunun farkındadır. Bazıları ise, dışarıyla bağlantıyı keser ve bir şeyleri suçlamaya devam eder. İlkini yapabilmek sizi yüklerinizden kurtarır. İkincisi kibirli tepkilere yol açar. Biz bu Dolunayda yüklerimizden kurtulmak için, hayata bilgece bir bakalım.

    Dolunayın farkındalık gücü hepimizin aydınlanışında vesile olsun. Kalben sevgilerimle,


    dolunay aslan460

    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, çarşamba günümüz saat 01.09 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında başlıyor. Bu Dolunay geri harekette olan Jüpiter ile bir kavuşum yapıyor. Ayrıca Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Toplumsal hayatta güçlü olmak arzumuz, alkışlanma isteğimiz ve kendimizi ön planda görmek ihtiyacımız bir hayli yoğun. Bizi onaylamalarını, el üstünde tutmalarını bekliyoruz. Biz bunu dille söylemesek de, içten içe beklemekteyiz. İleriye dönük hedeflerimizi gerçekleştirmekten yanayız. Gruplar içinde sözümüz geçsin, yaptığımız iş alkışlamalı diyoruz. Bu istekler tabii ki çok doğal. İnsanız çünkü. Arzu ve isteklerimiz ön sırada.

    Ancak geri hareketin etkili olduğu dönemde oluşan bu Dolunayın, gözlem ve analiz yönünde gayet faydalı olduğunu, kendimizle yüzleşmek bizi zorlasa da, bunun yararlarının daha fazla olacağını söylemeliyim. Çünkü gücümüzü veya zayıf yönlerimizi fark edeceğiz. Dışarıdan bir lütuf gelmese de, önümüze engeller çıksa da, biz yılmadan ilerleyebiliyor muyuz, aşkta tercihlerimizi yaşadığımız tecrübeler ışığında yapabiliyor muyuz bunlar önemli. Kendimizi kaf dağında görmeden, üstünü kapattığımız her ne varsa onlara bir bakmak hem ilerisi adına hem aşk hayatımızla ilgili konularda hem de amacımız doğrultusunda etraflıca düşünmemizi sağlayabilir. Bazen olmayan, gerçekleşmeyen bir şeyde hayır vardır. Bazen de oldu tamamdır dediğimiz bir şey, sonradan bir hayli zorlar. Biz hakkımızdan hayırlısını isteyeceğiz.

    Dolunayın farkındalık gücü hepimizin aydınlanışında vesile olsun. Kalben sevgilerimle,


    dolunay aslan460

    AKREP

    Sevgili Akrepler, saat 01.09 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Dolunay, çalışma hayatı, kariyer hedefimiz, başkalarıyla olan iş ve özel ilişkilerimizle alakalı olup, kendimizi merkezde tutmak, alkışlanmak, ilgi uyandırmak, takdir edilmek arzumuzun göstergesidir. Baskın olmak isteriz. Bizi denetleyen ne varsa ondan uzaklaşırız. Çalışmalarımızın karşılığında insanların bizi başarılı bulmalarını dileriz. Hassasiyetimiz bu alanda fazlasıyla kıymetlidir. İş ve ev arasındaki dengenin kurulması gereken bir zamandır. Geçtiğimiz 20 Ocak tarihindeki Yeniay, bizim için ailevi konuları bir hayli önemli hale getirmişti.

    Ancak bu Dolunayın geri hareketli Jüpiter ile olan kavuşumu ve Merkür geri hareket dönemine denk gelmesi, dışarıdaki dünyanın şartlarının bize pek uymaması nedeniyle zorlanmamıza yol açabilir. Sorumluluklarımız bizi yorabilir. İçsel anlamda bir yüzleşmede bulunmak gerekir. Şu andaki mevcut işimiz ile gelecekteki hedeflerimize ne denli uymakta, eksiklerimiz var mı, kendimizi geliştirmek için tüm gücümüzle mücadele etmeye hazır mıyız bunları ele alacağız. Geçmiş iş deneyimlerimize bakacağız. Durduğumuz yeri bileceğiz. Tevazu önemli. İşte bütün bunlara dikkat edersek, bu Dolunayın bizi yavaşlattığını değil, bilakis gelişmemiz adına uyarıcı olduğunu anlarız. Bu uyarının farkında olan kişi, mücadelesinde başarılı olabilir.

    Dolunayın farkındalık gücü hepimizin aydınlanışında vesile olsun. Kalben sevgilerimle,


    dolunay aslan460

    YAY

    Sevgili Yaylar, çarşamba günümüz saat 01.09 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Dolunay etkisinde başlıyor. Dolunay zamanları, duyguların tavan yaptığı, isteklerin ve arzuların diğerleri tarafından kabul edilmesinin istendiği vakitlerdir. Yay burcu için uzaklara gitmek, farklı yerlere yerleşmek, yeni yerler keşfetmek, biraz hareketlenmek, canlanmak, pohpohlanmak, kendimizi öne sürmek arzusunu işaret eder. Aynı dar alanda yaşamak istemiyoruz. Ancak unutmayalım ki bu Dolunay ile örtüşen Jüpiter geri hareketini sürdürmekte ve Merkür de aynı şekilde geriliyor.

    Bu nedenle, mevcut şartlarımız bizi bağlayıcı ve aynı yerde tutucu. Ancak bütün bunlar sizi yıldırmasın. Dolunay bir ışıktır. Durumumuza bakmamızı, eksiklerimizi görmemizi, farkına varmamızı sağlar. Pek özgür değiliz. Etrafımızdaki insanlarla anlaşmakta zorlanabiliriz. Bilgimiz yeterli bulunmayabilir, itibarımız yüksek olmayabilir. Biz burada negatif düşünmeyeceğiz. Eğer bir amacımız varsa, buna giden yoldaki taşlara takılıp düşmemek için, yola göre kendimizi hazırlayacağız. Düzelecek bir şeyler. Sadece zamana ihtiyaç var. 19 Şubat tarihindeki Yeniay, size fırsatlar getiriyor. Biraz sabırlı olun lütfen.

    Dolunayın farkındalık gücü hepimizin aydınlanışında vesile olsun. Kalben sevgilerimle,


    dolunay aslan460

    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, saat 01.09 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında çarşamba günümüz başlayacak. Başkalarıyla ortaklaşa ilişkiler, özellikle finansal konular, sosyal hayat, arkadaşlıklar, dostluklar, planlar ve projeler anlamında başkalarından destek beklediğimizi gösteriyor. Tek başımıza olmaktan ziyade birilerinin kuvvetiyle, birilerinin bizim sırtımızı sıvazlaması ile rahat geçirebiliriz. El üstünde tutulmak istiyoruz. Mali yönden güçlenmek arzumuz yüksek.

    Ancak, gerek Jüpiter ve gerekse Merkür geri hareket dönemindeyiz. Elimizdeki mevcut paramızı, ihtiyaçlarımız, borçlarımız veya farkı bir neden için kullanabiliriz. Dış destekler azalabilir veya tamam dediğimiz bir iş, fazladan efor gerektirebilir. Bir yanıyla özgürce hareket etmek isterken, diğer tarafından birilerine uymamız istenebilir. Bir koyup beş alacağım derken, sabırlı olmamız gerekebilir. Bütün bunlar, aslında uyarıcıdır. Duruma bir bak, incele, gözden geçir, ona göre bütçeni ayarla demektedir. Bu gözden geçirmeler hakikaten işe yarar. İnsanın kimseye güvenmeden ayakları üzerinde tek başına durup durmadığını görebilmesi anlamında faydalıdır.

    Dolunayın farkındalık gücü hepimizin aydınlanışında vesile olsun. Kalben sevgilerimle,


    dolunay aslan460

    KOVA

    Sevgili Kovalar, saat 01.09 itibariyle karşıt burcunuzda oluşacak Dolunay etkisi altında çarşamba günümüz başlıyor ve bu Dolunay Jüpiter noktasıyla kavuşum yapıyor. Partnerin ilişkide hakim taraf olmak isteğini görüyoruz. Öylesine ateşli ve öylesine kendinden emin ki, her türlü şekilde kendini kabul ettirmeye çalışacaktır. Kendini ifade etme ve etkili olma arzusu son derece yoğundur ve kendini kabul ettirme çabasında olabilir, ilişkide de biraz baskın olmaya çalışabilir. Takdir edilme, alkışlanma isteği artabilir. Fakat sizin de bu arada buna pek bir gönlünüz yok. İlişkide sanki bir denge problemi vardır. Bir tarafın istekleriyle diğer tarafın beklentileri karşılanmıyor gibidir. Hatırlarsanız, geçtiğimiz 20 Ocak'taki Yeniay burcunuzda oluşmuştu, siz bir adım atmak istiyordunuz ancak dikkat etmeniz gereken konu hayati meseleleri tekrar gözden geçirmekti.

    Bugünkü Dolunayda ise, karşı taraf diyor ki, hep kendinden yana düşünüyorsun ama beni devre dışı bırakmaya çalışıyorsun. Bu ayarı birlikte yapmaya çalışalım diyor, kişisel anlamda mutlaka kendimize dönüp bakmamız gerekecektir. Yükselen burcunuz nedeniyle, baskın taraf siz de olabilirsiniz. Bir türlü ilişkide aradığınızı bulamadığınız için, özgür olmak, kendi isteklerinizi bastırmaktan yana bir tavır gösterebilirsiniz. Anlaşılan o ki, bu Dolunay, beraberlik konularında bizi test edecek. Ancak bu test, sağlıklı bir ilişki nasıl olmalı sorusuna cevap bulmamızda rehberlik edecektir. Bu açıdan bakarsak faydalı olacak diyebiliriz.

    Dolunayın farkındalık gücü hepimizin aydınlanışında vesile olsun. Kalben sevgilerimle,


    dolunay aslan460

    BALIK

    Sevgili Balıklar, çarşamba günümüz, saat 01.09 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında başlıyor. Bu Dolunayın Jüpiter ile olan kavuşumu, çalışma hayatımızla ilgili alanda, duygusal ilişkilerde, iş ortamındaki beraberliklerde, yeteneklerin değerlendirilmesi yönünde, kendimizi ifade etme arzumuzu yükseltiyor. Takdir edilmeye ihtiyacımız var. Çünkü çalışma ortamında eğer arzu ettiğimiz ilerlemeler yoksa, kendimizi rahatsız hissediyorsak, sürekli birilerini idare etmek durumundaysak, moral gücümüz düşük olabilir.

    Hatırlarsanız, geçtiğimiz 20 Ocak tarihinde Kova burcunda bir Yeniay oluşmuştu, bu Yeniay da bize psikolojik anlamda özgürlüğümüze ve hayatımıza bakmamıza yol açmıştı. Bugünkü Dolunayda, istiyoruz ki birileri de bizi el üstünde tutsun, rahatlayalım, kimsenin baskısı altında kalmadan yaşamımızı sürdürelim. Ancak hala Merkür geri hareketi devam etmektedir, bir takım şeyler bizi geri planda beklenmedik şekilde yormaktadır. İş hayatımız ve ruhsal dünyamız arasındaki dengeyi iyi kurmak gerekir. Eğer bunu yapmazsak, bu Dolunayda kendimizi biraz denetlenmiş ve kısıtlanmış hissedebiliriz. Çok fazla tepkisel düşünmeden, bizim sağlığımızın her şeyden çok daha önemli olduğunu bilmeliyiz

    Dolunayın farkındalık gücü hepimizin aydınlanışında vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler