KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ünlülerin evleri

    Ünlülerin muhteşem evlerini gezmeye ne dersiniz?

    Ünlülerin muhteşem evlerinde bir geziye çıkmaya ne dersiniz? Mynet Kadın olarak, Taylor Swift'ten Lady Gaga'ya kadar pek çok ünlünün evini mercek altına aldık. Birbirinden gösterişli evlerin dudak uçuklatan değerlerini öğrenince çok şaşıracaksınız.

    İşte

    ünlülerin evleri...


    taylor ev

    Taylor Swift

    2014'ün en çok kazanan kadın müzisyenleri arasında 64 milyon dolarlık geliriyle ikinci sırada yer alan Taylor Swift, ABD'nin Rhıode Island eyaletinde yaşıyor. Denize sıfır müstakil bir villası olan Taylor'un evinin değeri tam 17.75 milyon dolar.



    Jennifer Lawrence

    Kaliforniya'nın Hidden Hills eyaletinde yaşayan Jennifer Lawrence'ın gösterişli evi göz kamaştırıyor. 5.550 metrakarelik villa tipi evin 5 yatak odası, 1 spor salonu, muhteşem bir mutfağı ve bahçesinde kocaman bir havuzu bulunuyor. Yaklaşık 7 milyon dolar değerindeki evin bahçesinde göl de bulunuyor.



    Robert Pattinson

    "Alacakaranlık" film serisinin yakışıklı yıldızı Robert, Kaliforniya'nın en zengin semtlerinden biri olan Hollywood Hills'te lüks bir villada yaşıyor. 2.2 milyon dolar değerindeki evin 2 yatak odası ve 2 banyosu bulunuyor.



    Lady Gaga

    Lady Gaga, Malibu sahilinde yer alan ultra lüks bir villada yaşıyor. Değeri tam 23 milyon dolar olan evin 5 yatak odası, 7 banyosu, geniş bir bahçesi ve gösterişli bir havuzu bulunuyor.



    Rihanna

    Rihanna, Los Angeles'ta modern detaylarla öne çıkan lüks bir villada yaşıyor. Değeri tam 15 milyon dolar olan evin,7 yatak odası, 9 banyosu ,oyun ve sinema odası bulunuyor. Geniş bir alana kurulu evin bahçesi de göz kamaştırıyor.



    Lucy Hale

    "Pretty Little Liars" dizisinin genç yıldızı Lucy Hale, Kaliforniya'daki Studio City'de yaşıyor. 4 yatak odalı apartman dairesinin fiyatı tam 1.7 milyon dolar.



    Keira Knightley

    Ünlü aktiris Keira Knightley, müzisyen eşi James Righton ile birlikte Londra'da yaşıyor. 6.5 milyon dolar değerindeki evin 5 yatak odası bulunuyor.



    Kendal Jenner

    Modellik kariyerini emin adımlarla zirveye taşıyan Kendall Jenner, şu sıralar Kardashian ailesinin en popüler üyesi. Henüz 19 yaşında olan Kendall, Los Angeles'ta bir apartman dairesinde yaşıyor. Kendall'ın 2 yatak odalı evinin değeri tam 1. 39 milyon dolar.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler