KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Venüs Balık burcunda

    Venüs, burçları nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar,

    27 Ocak saat 16.59-20 Şubat saat 22.05 tarihleri arasındaki Venüs Balık burcu geçişinde, sosyal yaşantımızda, ilişkilerimizde ılımlı, merhametli yanlarımız ön planda olacak. Problemleri bir süreliğine rafa kaldırabilir, ilişkiyi olduğu şekliyle kabullenip devam ettirmeyi tercih edebiliriz. Ancak bu yanlıştır. Durup bir bakmak lazım olan ve bitene. Eğer problem varsa bunların gözden geçirilmesinde yarar var. Venüs, kazanç evinizin yöneticisi olduğu için, bu geçiş maddi konularda da önem taşıyor. Fakat, hesabımızı bilmekte yarar var. Çünkü iyi niyetli yapılan yardımlar, sonucu düşünülmeden yapılan harcamalar bütçemizin dengesini bozabilir. Eş veya iş ortağımızın yanlış bir kararı da bizim için zorlayıcı olabilir. Bu geçiş, özellikle ikili ilişkilerde ve maddi konularda, bir içe yönelişin, karmaşık ve bizi rahatsız eden meselelerden uzak durma arzumuzun işaretçisidir. Gerçeklerden ziyade, yaratmak istediğimiz bir dünyayı ve ilişkileri kendimizce ele almak isteriz. Olumlu yönü ise, bizi karmaşaya sürükleyen ya da rahatsız eden mevzular üzerinde rahatlamak arzumuzun işaretçisidir. Eğer ilişkinizde mutlu iseniz Venüs bu dönemde romantizmin doruklarında gezinmenizi sağlar. İlişkide sorunlar varsa, ancak aşıksanız, problemleri görmezden gelebilirsiniz. Düzelir, halledilir diye bakarsınız olan bitene. Hayatınızda biri yoksa, niyet eşittir kısmet diyerek tüm içtenliğimizle olumlu niyetlerde bulunabilirsiniz.


    venusbalik 450

    BOĞA

    Sevgili Boğalar,

    27 Ocak saat 16.59-20 Şubat saat 22.05 tarihleri arasında etkili olacak Venüs Balık burcu geçişi genel olarak, ilişkilerde verici, ılımlı, şefkatli yaklaşımların göstergesidir. Güzel olan duygular, dostluklar, çalışma hayatımızda ve genel olarak arkadaşlık ilişkilerinde öne çıkar. Her ne kadar böyle, hoş duyguları, güzellikleri, aşkın saf ve temiz bir şekilde ele alınışını sağlasa da, 30 Ocak tarihindeki görünüm, bir ilişkinin uzun vadeli sürdürülmesinin önündeki engelleri işaret ediyor. Zaman olgusu kıymetli. İyi niyetle başlanan bir ilişki daha sonra karşı tarafın hayatındaki sıkıntıların, sorumlulukların çokluğu nedeniyle bitebilir. Devam eden ilişkinizde, sorunlar varsa bunlar bir yana atılsa da, bir müddet sonra öyle yürümeyeceği anlaşılabilir. Her durumda, bilinçli olmak, gerçekleri göz ardı etmemek gerekiyor. Bu süreç, iş hayatımızda ılımlı, duyarlı, başkalarına yardım etmekten zevk alacağımız bir dönemin de göstergesidir. Sanatsal, mistik alanlara duyulan ilginin de göstergesi olacak. İş başvurusunda bulunacaklar mutlaka iyice durumu gözden geçiriniz. Çünkü Merkür geri hareket dönemindeyiz. Yanlış bir tercih, gözden kaçan bir ayrıntı veya sorunları umursamamak yanlış olur. 28 ve 30 Ocak tarihlerinde yapılacak işler, girişim ve görüşmelerde dikkatli hareket edelim. Karşımıza çıkan fırsatları onaylamadan önce üzerinde düşünelim.


    venusbalik 450

    İKİZLER

    Sevgili İkizler,

    27 Ocak saat 16.59-20 Şubat saat 22.05 tarihleri arasında Venüs Balık burcunda ilerleyecek. Kariyer hayatıyla ilgili konularda ve aşk yaşamınızı ilgilendiren meseleler üzerinde etkili görünmektedir. Kişi özellikle mesleki konular üzerinde ilişkilerini gözden geçirmelidir. Ne de olsa burcunuzda geri hareketini sürdüren Merkür dönemindeyiz. Hesaba dayalı bir meslek grubunda çalışıyorsanız, dağılmadan hareket etmek gerekir. Ayrıca aşkta vericilik anlamında ilişki gözden geçirilmelidir. İş ilişkilerinde ılımlı davranmamız, empatide bulunmamız gerekebilir. Sanatsal alanda görev yapıyorsak, bu geçiş bizim için gayet olumludur. Problemlerimizden uzaklaşmak, biraz olsun rahatlamak, güzelliklere kavuşmak arzumuz yoğun olsa da, gerçeklerden kaçmamak, bilinçli bir şekilde durumumuzu gözden geçirmemizde fayda görüyorum. İyi niyetimizin başkaları tarafından kullanılmaması için dikkatli olmayı, doğru seçimlerde bulunmak için incelemeyi de ihmal etmememiz lazımdır. Bu süreç genel olarak sanatsal becerililiğe sahip kişiler için verimli geçer. Ürünlerinizi sergileme, kendinizi gösterme fırsatı yakalarsınız. Renkler, kokular, çirkinliği örten güzelleştirmeler, dekorasyon, resmetme, yardımlaşma gibi olgular dönemin etkileri arasında yer alır. Eğer iş sorununuz varsa veya patronunuzla problemler yaşıyorsanız bu süreçte durumunuzu gerçekçi bir şekilde ele almayı unutmayınız.


    venusbalik 450

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler,

    27 Ocak saat 16.59-20 Şubat saat 22.05 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Venüs süresi hayatı, sevgiyi, birlik ve beraberlik duygusunu, inancı, sevginin önemini, ilişkilerde merkez alacağımız bir dönemdir. Hayatın bütün zorluklarına rağmen paylaşmanın, ılımlı olmanın önemini fark ettiğimiz bir geçiştir. Huzuru, paylaşımı, hayata inançla sarılmayı başarabiliriz. Farklı bir açıdan bakmanızı sağlar. Problemler varsa da, bunları kavga ederek, tartışarak değil, ılımlı bir şekilde ele almaya çalışırız. Balık burcunda yücelen Venüs, hem ailevi ilişkilerinizi, hem ideallerinizi hem de hayata bakış açınızı güçlendirici, yardımseverlik duygunuzu yükseltici, şefkatle sevdiklerinizi kucaklamanızı sağlayıcıdır. Sizin hayatta en çok değer verdiğiniz ve olmazsa olmaz dediğiniz ne varsa bu olguları aşkla sahiplenmenizi sağlar. İç görü kazandırıcıdır. Bu iç görü hem maneviyatımızı güçlendiricidir hem de hayallerimizdeki bir dünyayı kurma arzumuzu teşvik edicidir. Aşk olgusunun özünde fedakarlık, bağımlılık, fantezileriniz baş sırada yer alır. Karşınıza biri çıktığında, onun size uygunluğu, hayata bakış açısını, eğitimden iş yaşamına kadar olan ideallerini öğrenmeyi, hakkında bilgilenmeyi de unutmayalım olur mu? Ailemiz, dostlarımız, çevremizdeki insanlarla ve karşı cinsle olan her türlü ilişkimizde duyarlılık ön planda olacak. 30 Ocak tarihinde ilişkilerde karşılıklı olarak yapılacak değerlendirmelerin önemi büyük. Sıkıntı yaratan, rahatsızlık uyandıran, verimsiz yürüyen, sağlıklı olmayan ilişkiler nedeniyle bir hayli bunalabiliriz. Eşimizin, sevgilimizin sağlık veya bir başka sorunu, psikolojik durumu da aynı şekilde ilişkiyi zorlaştırıcı olabilir. Yılın genelinde bu meseleler bir hayli önem taşıyacak. Bilmenizi isterim.


    venusbalik 450

    ASLAN

    Sevgili Aslanlar,

    27 Ocak saat 16.59-20 Şubat saat 22.05 tarihleri arasında Venüs-Balık burcunda seyredecek. Bu geçiş, ortaklaşa kazanç ilişkilerimizi ele almamızı gerektiriyor. Enerji ihtivasında rahatlık hali vardır, ancak bizim de gözümüzün açık olması lazım. Yaşadığımız ilişkiler, destekler, bağlantılar dikkatle ele alınmalıdır. Gelirimiz, giderimiz ve yatırımlarımız piyasanın şartlarına göre değerlendirilmelidir. Parasal konularda hesabımızı bilmemiz iyi olacak. Eğer bir ortaklık söz konusuysa, iyi niyetinizin kullanılmasına izin vermeyiniz. Alacağınızı vereceğinizi iyi biliniz. İdeallerimizi merkez alarak ve ilerisini düşünerek yuvamız, ailemiz, ilişkimiz ve kariyer hayatımızla ilgili konulara akıllıca bakalım. Bu süreç, iş hayatımızla ilgili konularda, ortaklaşa ilişkiler veya eşimiz, iş yaptığımız insanlar, yakın çevremizdeki kişiler, kardeşlerimizle olan her türlü maddi konuda, dikkatli davranmanın doğru olacağını, hesabımızı bilmemiz gerektiğini gösteriyor. Duygusal ajitasyonlara gelmeyelim.


    venusbalik 450

    BAŞAK

    Sevgili Başaklar,

    27 Ocak saat 16.59-20 Şubat saat 22.05 tarihleri arasında Venüs-Balık burcunda ilerleyecek. Özünde yargılama, endişe, kurcalama ve umutsuzluk hali pek yoktur bu geçişin. Bu dönemde kişi bilinçaltında yer etmiş, derinliklerinde saklı duran geçmişe ait kötü izlenim yaratmış ilişki deneyimlerini, artık geride bırakmak niyetindedir. Merhametin, fedakarlığın, maneviyatın yükseldiği bu süreçtir. Problemli ilişkisi olanların birbirlerini yargılamadan, iç gözlemde bulunarak durumları gözden geçirmelerini sağlar. Bekarlar Başaklar için bir umuttur. Genel olarak bu enerji, ne istediğini bilen, kendine inanan hakkımdan hayırlısı ne ise o olsun diyerek seçimlerine dikkat etmeyi de ihmal etmeyenler için ilişki anlamında şans verici olduğunu söyleyebilirim. Venüs maddi kazancınız, yolculuklarınız, hayata bakış açınız üzerinde de etkili olup bereketlendirici, şifalandırıcıdır. Ancak duyarlılık, ikili ilişkide daha fazla önde olacak. Mevcut sorunları çözmek yerine, ilişkiyi sürdürmeyi tercih ederiz. Reddedilmek, ayrılmak, incitilmek bizi bir hayli üzer. Ancak dikkatli olmayı da bilelim. Bu iyi niyetin bazen kullanılması bizi üzebilir. Tabii ki gerçekçi olmayı da bilelim. Venüs-Balık burcu geçişinde sanatla alakalı işlerden elde edilecek geliri gösteriyor. Güzellik uzmanlığı veya güzelleştirmeye dayalı alanlar, resim, müzik ve yeteneklilik gerektiren alanlardan para kazanabiliriz. Ancak yine de kiminle iş yaptığımıza dikkat edelim. Bir de maddi konularda dikkatli olmayı ihmal etmeyelim. Ne de olsa Merkür geri hareket dönemindeyiz. Satürn-Yay geçişi, 30 Ocak tarihinde Venüs ile uyarıcı bir görünüm yapacak. Bizim de sağımıza solumuza dikkat etmemiz lazım.


    venusbalik 450

    TERAZİ

    Sevgili Teraziler,

    27 Ocak saat 16.59-20 Şubat saat 22.05 tarihleri arasında etkili olacak Venüs Balık burcu süreci, sağlık ve çalışma hayatıyla ilgili konular, kişisel anlamdaki kararlar ve kendimizi gözden geçirme anlamında önemlidir. Bazen, kafamızı karıştıran ve hayatı zorlaştıran meseleler üzerinde gelgitler yaşayabiliriz. Bazen de her şeyi oluruna bırakabiliriz. Sanatsal çalışmalar, güzelleştirme, makyaj, mistik faaliyetler, pozitif düşünmeyi sağlayan aktiviteler anlamında bir hayli olumludur. Yardımseverlik, ılımlı tarzda düşünme ön planda olacaktır. Şifalanma gücü bu süreçte gayet yüksek. Fakat bu yüksek hali, bilmediğimiz tedavi yöntemlerine başvurmamız anlamına gelmesin. Kontrollerimizi yaptıralım. Diyelim ki siz, psikoloji, mistik danışmanlık, sanatçı veya kozmetikle ilgili bir alanda yetkin ve uzman bir kişisiniz. Bu dönemde başarılı çalışmalar gündeme gelir. İdealizm Balık süreçlerinde ön plandadır. Kişi vizyon sahibi olmak için, kendisini tatmin edecek, yeteneklerini, becerilerini gösterebileceği alanlara yönelmelidir. Ancak burada önemli olan husus, geçici mi yoksa kalıcı bir meslek edinmek istiyorsunuz sorusuna cevap bulmaktır. Yaratıcı yeteneklerimizi bir alanda değerlendirmek veya bu anlamda staj görmek, işbirliğinde bulunmak mümkündür. Kozmetik, sanatla alakalı meslekler, güzelleştirmek, insanlara destek olmak yönünde etkin bir dönemdir. Bu süreç Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, ortaklaşa kazanç elde etmek amacıyla kurulmuş veya kurulacak işlerin daha dikkatli bir şekilde gözden geçirilmesinde fayda vardır. Bize destek olacağını söyleyen kişiler ne derece güvenilir bir bakalım. Bir de mali açıdan ne getirir onu da iyice hesap edelim.


    **

    venusbalik 450**

    **AKREP

    **

    Sevgili Akrepler,

    27 Ocak saat 16.59-20 Şubat saat 22.05 tarihleri arasında Venüs Balık burcunda ilerleyecek. Tutkulu, istekli bir şekilde ilişkilere bakmaktan yanayız. Romantizm, ılımlılık, şefkat ararız. Aşk hayatımızla ilgili konularda ılımlı düşünürüz. Kimseyi kırmak gücendirmek, sonra da uğraşmak niyetinde değiliz. Romantik sözlere, güzel niyetlere, sevgi dolu buluşmalara açığız. Ancak bir yandan da tabii ki dikkatliyiz, bize ait olanı sahipleniyoruz, tutkuluyuz. Geçmişte yaşananlara endişeden uzak, iç gözlemde bulunarak bakabilmemiz kolaylaşır. Hani bazen insan aşkta kendini garip, kafası karışmış, gerçeklerden uzaklaşmaya hazır bir halde hisseder ya. Çünkü canınız acıyordur. Belki yaşadığınız eski tecrübeler veyahut mevcut sorunlarınız sizi baskı altına almıştır. İşte Venüs, dönemi bunları restore edicidir, moral yükseltir. Aşkta ılımlı paylaşımın, hoş duyguların, yücelen sevginin işaretçisidir. Partnerimizin bize olan güzel yaklaşımları ve romantik jestleri hoşumuza gider. Öyle para pul gözümüz pek görmez. İsteriz ki, sevgilimiz bizi el üstünde tutsun. Ancak ben derim ki, ilişkisi yeni başlayanlar, karşınıza çıkan kişiye dikkat edin, onu tanıyın. Hemen kanmayın. 30 Ocak tarihi bu anlamda önemli. İlişkilere gerçekçi bir şekilde bakmak gerekiyor.


    venusbalik 450

    YAY

    Sevgili Yaylar,

    27 Ocak saat 16.59-20 Şubat saat 22.05 tarihleri arasında etkili olacak VenüsBalık burcu geçişinde, ev içi ve ailevi konular üzerinde duracağız, sevgi birliliğinin oluşmasına önem vereceğiz. Sorunların üstünü kapatmayacağız, huzursuzluklara neden olmayacağız. Problemler olsa dahi, bunlar göz ardı edilerek veya büyütülmeden çözümlemekten yana olacağız. Ancak ben derim ki, her durumu şöyle bir gerçekçi şekilde de ele alalım lütfen. İdeallerimiz, düşlerimiz, hayallerimiz tabii ki kıymetli. Fakat gözümüzün de açık olması yararlıdır. Bu dönemde ofis çalışması veya evde hobilerimize ağırlık vermek, grup faaliyetleri, staj görmek, sergilemek, kendimizi geliştirmek amaçlı işlere yönelebiliriz. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz. Karşımıza bir teklif çıktığında üzerinde düşünmeyi de ihmal etmeyelim. Venüs-Balık geçişleri, manevi anlamda huzur duygusu, sevdiklerimize yakın olma arzusudur. Hassasiyet bir hayli yükseldiği için, hiç kimse evin içinde, aile arasında kavgaya tartışmaya meydan vermek istemez. Venüs hedefleriniz ve çalışma hayatınızla ilgili yaşam evinin yöneticisi olduğu için, bu konular evin içinde görüşülür. Aile bireyleri arasındaki buzlar eriyebilir. Belki bir çok problem düzelmeyebilir. Ancak şu var ki, bu problemleri ele alış şekliniz ılımlı hale gelir. Venüs Balık burcunda yücelim gücü kazanır. Sevginin en saf en ulaşılmaz halini yaşama arzumuz yükselir. Gizliliklerinizi korumak, bir takım sırlarınızı muhafaza etmek istersiniz. Hayallerin, anıların, geçmişiniz ve derinlerinizde yatan tüm duyguların hırstan uzak bir şekilde ele alınması bazen de boş ver Allah büyük diyerek affedilmesi hali, yine bu dönemin etkileri arasında sayılabilir.


    venusbalik 450

    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar,

    27 Ocak saat 16.59-20 Şubat saat 22.05 tarihleri arasında Venüs Balık burcunda ilerleyecek. Bu süreç, aşkta ılımlı bir dönemin, güzel paylaşımların, çevremizle olan hoş bağlantıların işaretçisidir. Duyarlı yönlerimiz bilhassa ön plandadır. İnsanları mutlu etmek, kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak bizi de rahatlatır. İş konularında yaratıcı çalışmalara yönelmenin işaretçisidir. Sanatla alakalı işler, mistik faaliyetler, ürünlerimizi sergilemek, etrafımızı güzelleştirmek gibi çalışmalara yönelebiliriz. İşimizde paradan daha ziyade, insanların beğenisini, onlara yardımcı olmanın güzelliğini önemseriz. Venüs, bu burçta yücelim gücü kazanır ve kişinin gerek yakın çevresinde bulunan kişilerle ilişkisini güçlendirdiği gibi, aşk hayatınız, mesleki konularda üzerinde de etkisini hissettirir. Venüs kariyer evinizin yöneticisi olduğu için, kişi bugüne dek ektiği güzelliklerin ve emeklerinin karşılığını görmek ister. Çevresinde sevilen, el üstünde tutulan kişi, her türlü ilişkisine şefkatle yaklaşmayı başarır. Eğer onu üzen, geçmişte ve bugün rahatsız etmiş kişiler varsa veya hakkı yenmiş ise, bu durumların mutlaka düzeleceğine dair bir iç görü kazanır. Bu iç görü, affetmenizi sağlar. Ancak bu bütünüyle gerçekleri göz ardı etmeniz şeklinde olmamalıdır. Bu geçiş, sağlımızı, hedeflerimizi, kariyerimizi, çocuklarımızı, çocuk meselelerini, aşk hayatımızı, sanatsal yeteneklerimizi iç gözlemde bulunarak güçlendirmemizde yardımcı olacaktır. Ancak 30 Ocak tarihindeki görünüm, bizim için uyarıcıdır. Önümüze ardımıza bakmamız gerektiğini de vurgulayıcıdır. Güzellik hoşluk tamam da, gerçekçi olmayı da bilelim dostlarım.


    **

    venusbalik 450**

    **KOVA

    **

    Sevgili Kovalar,

    27 Ocak saat 16.59-20 Şubat saat 22.05 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek. Bu süreç, mali konular üzerinde, özellikle evimizle ve ailemizle ilgili konularda kazanç durumumuza bakmamızı gerektirir. Sevdiklerimiz söz konusu olduğunda parayı pek önemsemeyiz. Hoşumuza giden bir şey varsa, kendimizi iyi hissetmemizi sağlıyorsa onu alırız. Parayı sorun yapan insanlardan hoşlanmayız. Evimizi güzelleştiren özellikle sanatsal eserler, güzellik ve bakımla ilgili kozmetik malzemeleri, kısa seyirli seyahatler, tatile çıkmak anlamında harcamalarda bulunabiliriz. Ancak geri hareket dönemindeyiz. Öyle aklımıza estiği gibi hareket edemeyiz. Hesabı bilmekte yarar var. Bu geçişte hırs, rekabet gibi duygular yoktur, daha ılımlıdır. Biraz huzur duygusunu önemsemek, kendimizi rahat hissetmek için hareket edeceğimiz ulvi bir enerji denebilir. Sanatla uğraşanlar, yaratıcı becerileri olanlar, insanların kendilerini hoş ve olumlu hissetmesini sağlayan danışmanlar, kozmetik sektöründe görev yapanlar ve mistik faaliyetlerde bulunanlar için kazanç getirici olabilir. Benim tavsiyem geleni doğru anlamda kullanmayı bilmek, rehavete kapılmamaktır. Yeteneklerimize güveneceğiz. İdeallerimize sahip çıkacağız. Kime güveneceğimizi bileceğiz.


    venusbalik 450

    BALIK

    Sevgili Balıklar,

    27 Ocak saat 16.59-20 Şubat saat 22.05 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Venüs döneminde, sevgiye, şefkate, merhamete açığız. Bu olgular başımızın tacı olacak. Negatif insanlar pek gözümüze gözükmesin isteyeceğiz. Bu geçiş, sizin en sevimli, en olumlu, en güzel yanlarınızı dış dünyada öne çıkartıcıdır. İnsanlar sizi zaten her zaman sevgi dolu bulmuşlardır. İlişkilerinize gösterdiğiniz özen, yardımseverliğiniz, halden anlayan ruhunuzla yine el üstünde tutulacaksınız. Çevrenizle olan ilişkinizi güçlendirici bu geçiş, haftanın en önemli enerji etkinliğidir. Ancak ben yine de, başkalarına yardım etmek, destek olmak anlamında lütfen biraz daha dikkatli olunuz diye minik bir tavsiyede bulunmak isterim. İyi niyetinizden kimsenin yararlanmasına da izin vermeyiniz. Tabii ki genel olarak hem rahatlatıcı, hem huzurlandırıcıdır bu geçiş, onu da göz ardı edemem. İnsan o kadar aşamalardan geçiyor ki, bazen hakikaten bunalıyor. Hayatı ve kimseyi yargılamak istemediği halde çaresiz ve hiç hesap etmediği durumlarla karşılaşıyor. Böyle hallerde bir şeylere sarılmak istiyor. Bunu anlıyorum. Anlıyorum da, Satürn-Yay burcunda geçiş yaptığı için, bir de Merkür geri hareket dönemindeyiz. Ayarımızı da yapmamız gerekiyor. 30 Ocak tarihi bu açıdan önemlidir.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler