KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    26-31 Ocak 2015 haftalık burç yorumları

    26 Ocak-1 Ocak 2015 haftalık burç yorumları

    **KOÇ

    **

    **


    AŞK VE İLİŞKİLER

    **

    **

    **
    27 Ocak tarihinde Venüs-Balık burcunda seyrine başlayacak. Sosyal yaşantımızda, ilişkilerimizde ılımlı, merhametli yanlarımız ön planda olacak. Partnerimizin daha duyarlı davrandığını hissedeceğiz. Problemleri bir süreliğine rafa kaldırabilir, ilişkiyi olduğu şekliyle kabullenip devam ettirmeyi tercih edebiliriz.

    PARA


    27 Ocak tarihindeki görünüm, maddi konularda hesabı bilmenin önemini vurguluyor. Çünkü iyi niyetli yapılan yardımlar, sonucu düşünülmeden hesapsızca yapılan harcamalar bütçemizin dengesini bozabilir. Eş veya iş ortağımızın yanlış bir kararı da bizim için zorlayıcı olabilir.

    İŞ VE KARİYER

    28 ve 30 Ocak tarihlerinde yapılacak iş görüşmeleri ve girişimlerin mutlaka dikkatlice gözden geçirilmesinde fayda var. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Karar vermeden önce, enine boyuna inceleyelim. Gruplar içi faaliyetler, yeni projeler, görüşmeler tekrarlanabilir. Hemen geri dönüş yapmayabilirler veya bizim zaman unsurunu gözetmemiz yerinde olur. Eğer yeni bir iş veya planımız varsa, nasıl insanlarla çalışmalıyız, kimlerle bağlantı kurmalıyız bunları geri hareket döneminde gözden geçirelim. Aceleyle kararlar vermeyelim.


    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    27 Ocak tarihindeki Venüs-Balık burcu geçişi hoş duyguları, güzellikleri, aşkın saf ve temiz bir şekilde ele alınışını sağlasa da, 30 Ocak tarihindeki görünüm, bir ilişkinin uzun vadeli sürdürülmesinin önündeki engelleri işaret ediyor. Zaman olgusu kıymetli. İyi niyetle başlanan bir ilişki daha sonra karşı tarafın hayatındaki sıkıntıların, sorumlulukların çokluğu nedeniyle bitebilir. Devam eden ilişkinizde, sorunlar varsa bunlar bir yana atılsa da, bir müddet sonra öyle yürümeyeceği anlaşılabilir. Her durumda, bilinçli olmak, gerçekleri göz ardı etmemek gerekiyor.

    İŞ VE KARİYER

    27 Ocak tarihindeki Venüs-Balık burcu geçişi, iş hayatımızda ılımlı, duyarlı, başkalarına yardım etmekten zevk alacağımız bir dönemi işaret ediyor. Sanatsal, mistik alanlara duyulan ilginin de göstergesi olacak. İş başvurusunda bulunacaklar mutlaka iyice durumu gözden geçiriniz. Çünkü Merkür geri hareket dönemindeyiz. Yanlış bir tercih, gözden kaçan bir ayrıntı veya sorunları umursamamak yanlış olur. 28 ve 30 Ocak tarihlerinde yapılacak işler, girişim ve görüşmelerde dikkatli hareket edelim. Karşımıza çıkan fırsatları onaylamadan önce üzerinde düşünelim.

    PARA

    Maddi konularda 28 ve 30 Ocak tarihlerinde daha dikkatli olmamız, ortaklaşa işler, yatırım, miras, iş görüşmeleri anlamında hesabımızı bilmemiz iyi olacaktır. Verilen sözler, önümüze gelen tekliflerin tutarlılığı, güvenirliğine bakalım.


    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    Mevcut ilişkimiz, yeni tanışmalar anlamında, bir yere yerleşim ve ailevi konularda 28 Ocak tarihinde mutlaka her ayrıntıya dikkat edelim. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Aceleyle kararlar almayalım. Zaman faktörünü, şartları bir daha gözden geçirelim.

    İŞ VE KARİYER

    Venüs 27 Ocak tarihinde kariyer evinizde seyrine başlayacak. İş hayatınızla ilgili seçenekleri, durumu, tercihlerinizi iyice gözden geçiriniz. Çünkü bu geçişte, duygular bir hayli ön planda olur. Beklenmeyen bir takım durumlar veya iyi niyetimiz başkaları tarafından kullanılabilir.

    PARA

    30 Ocak tarihinde iki önemli görünüm var. Her ikisi de kariyer konularında bir hayli önem taşıyor. Ancak mali açıdan önemi de vurgulayıcı, Şöyle ki, yapılan işe göre alınacak olanın tespiti şart. Görüyoruz ki, paylaşmada bir sorun yaşanabilir. Yine aynı gün bir başka görünümde, karşımıza çıkabilecek teklifler veya anlaşmalara göre alınacakların, paylaşımların dürüstlükle gözden geçirilmesi lazım. Eğer bazı durumlar ters gidiyorsa, bunların mutlaka tekrar ele alınması gerekir. Aynı durum sözleşmeli yapılan evlilikler veya boşanma nedeniyle nafaka konularında da geçerlidir ve dikkatli olmayı gerektirir.


    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    27 Ocak tarihinde Venüs-Balık burcunda ilerleyecek. Ailemiz, dostlarımız, çevremizdeki insanlarla ve karşı cinsle olan her türlü ilişkimizde duyarlılık ön planda olacak. 30 Ocak tarihinde ilişkilerde karşılıklı olarak yapılacak değerlendirmelerin önemi büyük. Sıkıntı yaratan, rahatsızlık uyandıran, verimsiz yürüyen, sağlıklı olmayan ilişkiler nedeniyle bir hayli bunalabiliriz. Eşimizin, sevgilimizin sağlık veya bir başka sorunu, psikolojik durumu da aynı şekilde ilişkiyi zorlaştırıcı olabilir. Yılın genelinde bu meseleler bir hayli önem taşıyacak. Bilmenizi isterim.

    İŞ VE KARİYER

    28 Ocak tarihinde, iş hayatımızla ilgili gelişmeler bizi biraz huzursuz kılabilir. Tam olarak belli değildir durumlar. Sanki bir değişim vardır. Ancak bu bizi rahatsız edecek gibidir. Üst pozisyonda olan kişilerle olan ilişkiler, mali durumlar da dahil olmak üzere netleşene kadar içimiz rahat etmez. Merkür geri harekette olduğundan tabii ki aceleyle önyargıyla hareket edersek veya düşünürsek kendimizi daha fazla tedirgin ederiz. Soğukkanlı olmamızda yarar var. İş başvurusunda bulunursak sonucu için beklememiz gerekebilir. Genel olarak bu haftaki işlerimizde toleranslı düşünmek zorundayız.

    PARA

    Maddi ortaklıklar, paylaşımlar ve parayla alakalı girişimlerimizde, lütfen her ayrıntıyı gözden geçirin. Beklenmedik durumlar yaşanması, kayıp, engellerle karşılaşılması mümkün olabileceğini unutmayalım. Kimseye paramızı emanet etmeyelim. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Gözümüz açık olsun. Mali işlerimizi aksatmayalım.


    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bu nedenle ikili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar, aceleci kararlar verebilmemiz mümkün. Birdenbire öyle bir durum oluşur ki veya karşımıza öyle biri çıkar ki, aklımız başımızdan gider. Devam eden ilişkimizde hedef farklılığı veya parasal sorunlar canımızı sıkabilir. Sakin ve bilinçli hareket etmemiz yararlı olur.

    İŞ VE KARİYER

    27 Ocak tarihinde Balık burcunda seyrine başlayacak Venüs, iş hayatımızla ilgili konularda dikkatlice incelemede bulunmanın, iyi niyetimizi belli sınırlar içinde tutmanın, iş girişimlerinde daha dikkatli seçimler yapmanın doğru olacağını gösteriyor.

    PARA

    Venüs-Balık burcu süreci, ortaklaşa ilişkiler veya eşimiz, iş yaptığımız insanlar, yakın çevremizdeki kişiler, kardeşlerimizle olan her türlü maddi konuda dikkatli davranmanın doğru olacağını, hesabımızı bilmemiz gerektiğini gösteriyor. Duygusal ajitasyonlara gelmeyelim. Maddi konularda özellikle ortaklıklarda 28 Ocak tarihinde hızlı gelişmelerle karşılaşabiliriz. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz. Henüz tanımadığımız veyahut güvenmediğimiz kişilerle iş yapmayalım.


    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    27 Ocak tarihinde Venüs-Balık burcunda ilerleyecek. Duygusal halimiz, ikili ilişkide daha fazla önde olacak. Mevcut sorunları çözmek yerine, ilişkiyi sürdürmeyi tercih ederiz. Bağımlı olduğumuz ilişkiyi sürdürürüz. Reddedilmek, ayrılmak, incitilmek bizi bir hayli üzer. Ancak dikkatli olmayı da bilelim. Bu iyi niyetin bazen kullanılması bizi üzebilir.

    İŞ VE KARİYER

    Çalışma hayatımızı ilgilendiren konularda sıkı çalışmak, işlerimizi iyi planlamak, ayrıntılara dikkat etmemiz yerinde olur. 28 Ocak tarihinde sürpriz görüşmeler olabilir. Ancak biz hazırlıklı olmadığımız için birdenbire karar verebiliriz. Dikkatli olmalı, durumu mercek altına alarak incelemeliyiz. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Tedbirli olmakta yarar var.

    PARA

    Parasal kazanç ortaklıklarına sıcak bakabiliriz. 27 Ocak tarihindeki Venüs-Balık burcu geçişinde sanatla alakalı işlerden elde edilecek geliri gösteriyor. Güzellik uzmanlığı veya güzelleştirmeye dayalı alanlar, resim, müzik ve yeteneklilik gerektiren alanlardan para kazanabiliriz. Ancak yine de kiminle iş yaptığımıza dikkat edelim. Bir de maddi konularda dikkatli olmayı ihmal etmeyelim.


    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    28 Ocak tarihinde, ilişkimizle ilgili konularda sürpriz konuşmalar, gelişmeler meydana gelebilir. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz. Söylediklerimize ve bize söylenenlere dikkat etmek lazım. Yeni biriyle tanışanlar sizler de, karşınızdaki kişinin niyetini iyice öğrenmeden ciddi bir ilişki için start vermeyin.

    İŞ VE KARİYER

    27 Ocak tarihinde Venüs-Balık burcunda ilerleyecek. Yaratıcı yeteneklerimizi bir alanda değerlendirmek veya bu anlamda staj görmek, işbirliğinde bulunmak mümkündür. Kozmetik, sanatla alakalı meslekler, güzelleştirmek, insanlara destek olmak yönünde etkin bir dönemdir.

    PARA

    Venüs-Balık burcu seyri, 27 Ocak tarihinde başladığında, ortaklaşa kazanç elde etmek amacıyla kurulmuş veya kurulacak işlerin daha dikkatli bir şekilde gözden geçirilmesinde fayda vardır. Bize destek olacağını söyleyen kişiler ne derece güvenilir bir bakalım. Bir de mali açıdan ne getirir onu da iyice hesap edelim.


    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    27 Ocak tarihindeki Venüs-Balık burcu geçişi, aşkta ılımlı paylaşımın, hoş duyguların, yücelen sevginin işaretçisidir. Partnerimizin bize olan güzel yaklaşımları ve romantik jestleri hoşumuza gider. Öyle para pul gözümüz pek görmez. İsteriz ki, sevgilimiz bizi el üstünde tutsun. Ancak ben derim ki, ilişkisi yeni başlayanlar, karşınıza çıkan kişiye dikkat edin, onu tanıyın. Hemen kanmayın.

    İŞ VE KARİYER

    28 Ocak tarihinde yapılacak görüşmeler, karşımıza çıkan teklifler veya yapılacak işlerde ileriye dönük düşünelim, hızlı kararlar vermeyelim.

    PARA

    Bu hafta, ev alımı, kiralanması, ofis kurulması tarzındaki işleriniz için kredi ile borçlanmayı düşünüyorsanız ben dikkatli olmanızdan yanayım. Merkür geri hareketinde hesabımızı bilmekte yarar var.


    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    28 Ocak tarihinde ilişkimizi ilgilendiren konularda ansızın kararlar vermeyelim. Geçmişe ait meseleler aramızda sorun yaratıyorsa, bunları bir daha gözden geçirmekte yarar var. Yeni birisiyle tanışanlar, ilk kez buluşacaklar lütfen birbirinizi iyi tanıyınız. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Önümüze ardımıza bakma vaktidir.

    İŞ VE KARİYER

    27 Ocak tarihinde Venüs-Balık burcunda seyrine başladığında, ideallerimiz, düşlerimiz, hayallerimiz tümüyle kıymetlidir. Yeteneğimizi değerlendirmek amaçlı işlere yönelebiliriz. Ofis çalışması veya evde hobilerimize ağırlık vermek, grup faaliyetleri, staj görmek, sergilemek, kendimizi geliştirmek amaçlı işlere yönelebiliriz. 28 Ocak tarihindeki iş görüşmeleri, başvuru veya girişimlerimizin sonuçları için sabırlı olalım. Karşımıza bir teklif çıktığında üzerinde düşünmeyi ihmal etmeyelim.

    PARA

    30 Ocak tarihinde maddi konularda evimiz ve özel ihtiyaçlarımız için fazladan para harcayabiliriz. Bu çocuğumuz, sevgilimiz veya ailemiz için de olabilir. Beklenmedik masraflar bütçemizi zorlayabilir. Dikkatlice hesabı yapmakta yarar var.


    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    27 Ocak tarihindeki Venüs-Balık geçişi, aşkta ılımlı bir dönemin, güzel paylaşımların, çevremizle olan hoş bağlantıların işaretçisidir. Duyarlı yönlerimiz bilhassa ön plandadır. İnsanları mutlu etmek, kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak bizi de rahatlatır.

    İŞ VE KARİYER

    27 Ocak tarihindeki Venüs-Balık burcu geçişi iş konularında yaratıcı çalışmalara yönelmenin işaretçisidir. Sanatla alakalı işler, mistik faaliyetler, ürünlerimizi sergilemek, etrafımızı güzelleştirmek gibi çalışmalara yönelebiliriz. İşimizde paradan daha ziyade, insanların beğenisini, onlara yardımcı olmanın güzelliğini önemseriz.

    PARA

    28 Ocak tarihinde maddi konularda özellikle işimizle ilgili bir durum söz konusuysa, acil karar vermemek, düşünmek gerekiyor. Parasal açıdan bilinçli olmalıyız. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Her ayrıntıyı önemsemeliyiz. Kiralama, satış, evimizle ilgili ihtiyaçlarımızı karşılamada da hesabı bilmekte yarar var.


    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    28 Ocak tarihinde yeni biriyle tanışabiliriz. Bir ilişkiye adım atabiliriz veya devam eden ilişkimizdeki yeni bir gelişmeyle sürpriz bir karar verebiliriz. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz. Çabucak başlayan bir aşk, bir tanışma, bir konuşma bizi epeyce etkilese de birbirinizi tanımaya özen gösterin.

    **İŞ VE KARİYER

    **

    28 Ocak tarihinde karşınıza bir fırsat çıkabilir. Bir görüşmeye çağırabilirler veya daha önce başvurduğunuz işten cevap gelir. Diyelim ki yeni bir girişimde bulunmak istiyorsunuz, şartları iyice gözden geçirelim. Merkür gerilediği için, tabii ki dikkatli olmalıyız. Hızlı kararlar vermemeliyiz. Değişikliklerin veya yeniliklerin zamanla oturması mümkündür. Karşımıza çıkan bir fırsat ve gelen haberleri bilinçli bir şekilde ele almadan olur yanıtı vermeyelim.

    **PARA

    **

    27 Ocak tarihindeki Venüs-Balık geçişinde, ailemiz ve sevdiklerimiz söz konusu olduğunda parayı pek önemsemeyiz. Hoşumuza giden bir şey varsa, kendimizi iyi hissetmemizi sağlıyorsa onu alırız. Parayı sorun yapan insanlardan hoşlanmayız. Evimizi güzelleştiren özellikle sanatsal eserler, güzellik ve bakımla ilgili kozmetik malzemeleri, kısa seyirli seyahatler, tatile çıkmak anlamında harcamalarda bulunabiliriz.


    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    27 Ocak tarihinde burcunuz üzerinde seyrine başlayacak Venüs, sizin en sevimli, en olumlu, en güzel yanlarınızı dış dünyada ortaya serer. İnsanlar sizi zaten her zaman sevgi dolu bulmuşlardır. İlişkilerinize gösterdiğiniz özen, yardımseverliğiniz, halden anlayan ruhunuzla yine el üstünde tutulacaksınız. Çevrenizle olan ilişkinizi güçlendirici bu geçiş, haftanın en önemli enerji etkinliğidir.

    İŞ VE KARİYER


    30 Ocak tarihinde, iş hayatında arzu etmeyen gelişmeler canınızı sıkar. Sorumlu davranırsınız ancak birileri yaptığınız işi beğenmez. İş başvurularında arzu ettiğiniz geri dönüşler olmayabilir. Bütün bu olumsuz haller aslında işinize daha fazla sarılmanız daha fazla mücadele etmeniz içindir. Hiç üzülmeyiniz. Azimli olunuz. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bütün durumları belli bir esneklik ve zamanı dikkate alarak değerlendirmek gerekiyor.

    PARA

    27 Ocak tarihinde Venüs burcunuzda seyrine başladığında özellikle başkalarına yardım etmek, destek olmak anlamında lütfen biraz daha dikkatli olunuz. İyi niyetinizden kimsenin yararlanmasına da izin vermeyiniz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler