KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Merkür Kova burcunda geriliyor

    Merkür geri hareketi burçları nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, çarşamba günümüz saat 08.28 Pluto-Kuzeydüğüm görünümüyle başlıyor. Sizin gerek mesleki kariyer ve gerekse özel ilişki meselelerinde şu anki mevcut hali değiştirmek için vereceğiniz karmik bir mücadeleyi gösteriyor. Kuzey düğüm gelişim demektir. Pluto ile dönüşümde bulunmak. Demek ki sizler her ne kadar özgürce ve kendi isteklerinizi elde etmek amaçlı hareket etmeye çalışsanız da, ikili ilişkilerinize önem vermek durumundasınız. Ayrıca iş hayatında yavaş ancak etkileyici bir dönüşümden geçiyorsunuz. Tek başınıza hareketten ziyade, sorumluluklarınızın farkında olmanız gerekiyor.

    21 Ocak saat 17.54 – 11 Şubat saat 16.57 tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. Bu süre içinde hedeflerinizi tekrar gözden geçirmenizde yarar var. Organize işler, görüşmeler, kurulacak bağlantılar, öğrenme, iletişimde bulunma, insanları bir araya getirme, toplum faaliyetleri, arkadaşlıklar kısaca yapılacak tüm işlerin bu tarihin bir hafta öncesi itibariyle dikkatlice bir daha ele alınmasında yarar vardır. Aceleyle ve dürtüsel kararlar vermeyiniz. Bir şey olmuyorsa, inatçı bir tavırla iletişimde bulunmayınız. Keskin karar değişikliklerinden sakınınız.


    BOĞA

    Sevgili Boğalar, çarşamba gününe, saat 08.28 Pluto-Kuzeydüğüm görünümüyle adım atacağız. Düzenlemekte veya kontrol etmekte zorlandığınız meseleler sizi oldukça yoruyor, gerginleştiriyor olabilir. Bu gerginlik fiziksel ve ruhsal anlamda sizi agresif bir hale getiriyor da olabilir. Ancak sizin gelişim yolunuz, çalışma hayatınıza, sağlığınıza ve iş ortamınızdaki ilişkilerinize önem vermek, bilgi ve deneyim sahibi olmaktır. Oysaki siz, bunu yapmak yerine, kendinizi üzmeye içten içe yormaya devam ederseniz, çok daha fazla gerilim altında kalırsınız.

    21 Ocak saat 17.54 – 11 Şubat saat 16.57 tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. İş hayatınızı ilgilendiren konularda düşüncelerinizi veya uygulamaya koymak istediğiniz planlarınızı mutlaka gözden geçiriniz. Aceleyle kararlar vermeyiniz. İş girişimleri, yeni başvurularınız, görüşmeler için bu tarihin bir hafta öncesi itibariyle gözlemde bulunmaya başlayınız. Karşınıza çıkan iş fırsatlarını değerlendirmeden önce enine boyuna şartlara bir bakınız.


    İKİZLER

    Sevgili İkizler, saat 08.28 Pluto-Kuzeydüğüm görünümü, çarşamba günümüzün ilk etkili enerjisidir. Siz ilerisi adına kendiniz için farklı bir şeyler yapmak, gruplar içinde kendinizi göstermek, yenilemek, bireysel arzu ve hedeflerinize ulaşmaktan yanasınız. Ancak bu görünüm, ortaklaşa finansal konularda, kredi, miras, hisseli paralar, borçlanmalar konusunda dikkatli olmanız gerektiğini işaret ediyor. Kuzey düğüm ise, bencil davranmak yerine, başkalarını da düşünmek zorunda olduğunuzu gösteriyor. Aşk, çocuk sahibi olma veya çocuklarınızla ilgili konular ön plana çıkıyor. Sizin de bu meseleler üzerinde kendinizi geliştirmeniz gerekiyor.

    21 Ocak saat 17.54 – 11 Şubat saat 16.57 tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. Seyahatleriniz için bu tarihin bir hafta öncesinden yerinizi ayırtmanız, gidilecek yer, yapılacak iş veya yolculukla ilgili her türlü işlemi tekrar bir kontrol ediniz. Yabancı ülkeye gidecek olanlar vize işlemleri için başvurularınızı geri hareketten önce mutlaka yapınız. Yüksek eğitim veya çalışmak amaçlı bir başka yere gidecekseniz gerekli bilgileri, şartları gözden geçiriniz. Aceleyle hareket etmek yerine, bu dönemde daha dikkatli olursak bir sorun çıkmaz.


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, saat 08.28 Pluto-Kuzeydüğüm görünümüyle çarşamba gününe adım atmaktayız. Siz uzun yıllardır toplumsal hayatta, iş yaşamında arzu ettiğiniz şekilde bireysel hareket edemiyorsunuz. Yenilikler istiyorsunuz. Fakat sorumluluklarınız var. Bunlar kimi zaman stres yaratıcı. İşte bugünkü görünüm, bir yandan üzerinizde baskı yaratan partneriniz ve ilişkinizle alakalı olarak yaşanan zorlukları işaret ederken, diğer yandan aileniz ve evinizle alakalı meselelerin önemini vurguluyor. İster istemez, kendi arzularınız yerine onların taleplerini, beklentilerini, durumunu gözetmek durumundasınız.

    21 Ocak saat 17.54 – 11 Şubat saat 16.57 tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. Bu tarihin bir hafta öncesi itibariyle başkalarıyla olan maddi bağlantınızı, işlerinizi, düzenlenmesi gereken tüm belgeleri hazırlamanızda, tekrar gözden geçirmenizde, incelemenizde yarar var. Daha akıllıcı hatta gerekirse uyanık olma vaktidir. Söz ile değil, bizzat belge ile hareket etmekte fayda var. Kredi başvuruları, ödemeler, işbirliği halinde yapılacak işlerin mali yönden tekrar ele alınarak hesabının yapılması yararlıdır.


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, saat 08.28 Pluto-Kuzeydüğüm görünümüyle çarşamba günümüz başlayacak. Sizler, eğitim, iş ve yerleşim yerinizle alakalı konularda değişiklik yapmak, özgürce kararlar vermek, yeniliklerde bulunmak istiyorsunuz. Fakat bu görünüm, çalışma hayatınız, sağlığınız, günlük hayatınızla ilgili konularda sizi bir hayli zorluyor. Hayatınızda meydana gelen bir takım durumlar, sizi bağlıyor ve mücadeleye zorluyor. Bütün bunlarla baş etmeye çalışırken, etrafınızdaki insanlarla iyi geçinmek, onları idare etmek, adil olmak, barışçıl hareket etmek pek kolay değil. Ancak bu görünüm de, gelişim dersiniz bu olduğunu söylüyor.

    21 Ocak saat 17.54 – 11 Şubat saat 16.57 tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. Evlilik veya ayrılık gibi kararların, bu tarihin bir hafta öncesi itibariyle gözden geçirilmesinde yarar görüyorum. Sözleşmelerin iş veya özel anlamdaki maddelerinin ele alınması tekrar gerekebilir. Yeni bir ilişkiye başlanmışsa, geri hareketin etkin olduğu bu tarihlerde partnerinizi daha yakından gözlemleyiniz. Hakkında bilgi sahibi olunuz. Hukukla alakalı tüm işlerinizi kontrol ediniz.


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, saat 08.28 Pluto-Kuzeydüğüm görünümü, çarşamba günümüzün en etkili enerjisidir. Sizler uzun bir süredir, başkalarıyla olan her türlü ortaklık, mali yöndeki paylaşım, kredi, miras gibi konularda dalgalı ve bir türlü yerli yerine oturmayan durumlarla mücadele ediyorsunuz. Çıkarlarına düşkün kişiler, sağlıklı yürümeyen ve yatırım yönünde lezzet vermeyen gelişmeler sizi yoruyor. Bu Uranüs etkisidir. Gelir ile gider arasındaki dengesizlik çoğu zaman hesabın şaşmasına neden oluyor. Bugün gökyüzünde oluşan bu görünüm ise, yeteneklerinizi geliştirme, kendinizi güçlü bir şekilde ortaya koyma, yavaş ta olsa sabırla bu yolda ilerlemeniz gerektiğini vurguluyor. Çünkü buna dikkat ederseniz, maddi açıdan kazanç iyi bir kazanç elde edebilir, kimseye bağlı kalmadan, kimsenin sizi üzmesine izin vermeden yolunuzda ilerlersiniz.

    21 Ocak saat 17.54 – 11 Şubat saat 16.57 tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. Çalışma hayatınızı ilgilendiren sözleşmeler, başvurular, işten ayrılmalar gibi belgeye dayalı tüm işlerinizi bu tarihin bir hafta öncesi itibariyle kontrol etmenizde yarar var. İşveren veya işçi haklarınızı mutlaka gözetiniz. Sağlığınıza daha fazla özen gösteriniz. Sosyal güvencenize önem veriniz. İşlerinizi mutlaka kontrol ediniz. Ani kararlar vermeyiniz. Teknolojik aletler, bilgisayarlar mutlaka bakımdan geçmeli, her türlü arızaya karşı kontrolü yapılmalıdır. Bilgilerinizi mutlaka iyi saklayınız.


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, çarşamba gününe, saat 08.28 Pluto-Kuzeydüğüm görünümüyle adım atacağız. Bu görünümün bir ucunda Uranüs etkisi de yer alıyor. Sizler son yıllarda ilişkilerde özellikle zor deneyimler yaşamaktasınız. Bir türlü yerli yerine oturmayan, çoğu zaman başlayan ancak bir o kadar bittiği anlaşılmayan, bu yüzden de sizi yoran kişi veya kişilerle test ediliyorsunuz. Sanki anlaşmış, sözleşmiş gibi, kendinden yana hareket eden veya bir nedenle istikrarsız ilişki yüzünden yorgunsunuz. Bugün oluşan görünüm ise, bu halden kurtulmak, böyle deneyimlerle yaşamamak istemeyen bireyin, gerek ailevi konularda gerekse kişisel anlamda içinden geçtiği sürecin bir dönüşüm ve yenilenme olduğunu, aslında yaşanan zorlukların sizi nasıl da dayanıklı hale getirdiğini, eskiyi geride bırakıp yeniye yer açmaya çalıştığınızı gösteren bir işarettir. Bu işaret, emin olunuz ki, size yepyeni yetenekler, yollar sunacaktır.

    21 Ocak saat 17.54 – 11 Şubat saat 16.57 tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. Bu tarihin bir hafta öncesi itibariyle, aşk hayatınızı ilgilendiren konularda daha dikkatli bir şekilde düşünmekte yarar görüyorum. Bilgilenmeyi, araştırmayı, tanımayı, gözlemlemeyi önemseyiniz. Çocuklar veya çocuk sahibi olma yönündeki her türlü meselenin tekrar ele alınmasında yarar görüyorum. Geri hareket boyunca ani kararlar vermemek tabii ki yerinde olacaktır.


    AKREP

    Sevgili Akrepler, çarşamba gününe saat 08.28 Pluto-Kuzeydüğüm görünüm etkisi altında başlayacağız. Uranüs-Koç geçişiyle de örtüşen bu görünüm, çalışma hayatınızla ilgili konuların uzun yıllardır inişli çıkışlı olması, bazen yenilikleri getirirken, kimi zaman da dalgalı seyri nedeniyle sizi yoruyor. Sağlığınız da doğal olarak bundan etkileniyor. Ancak yine de söylemeliyim ki, sizi geliştiriyor, farklı yönlerinizi, yeteneklerinizi ortaya çıkartıyor. Pluto geçişi, bilgilenmenizi, yaratıcı düşünmenizi, değişik çevrelere girerek kendinizi geliştirmenizi desteklerken, Kuzey düğüm, sizi biraz yoruyor. Çünkü hem özel hayatınız hem iş ortaklıklarınız, fiziksel ve ruhsal anlamda her ne olursa olsun adil düşünmeniz, durumları her türlü açıdan ele almanız gerektiğinin işaretidir. Bunların tümü gelişimsel derslerdir, karmik işaretlerdir. Farkında olursak, bu neden böyle, neden şöyle diye sızlanmaz, yolumuzun gereklerine göre hareket ederiz.

    21 Ocak saat 17.54 – 11 Şubat saat 16.57 tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. Bu tarihin bir hafta öncesi itibariyle, bilgilenmeye dayalı ofis ve ev içi araştırmalar, veri toplanma, düzenleme, yaratıcı tarzda düşünme yönünde olumludur. Bu alanda kullanılan bilgisayarların, teknolojik ürünlerin sorun çıkarmaması için mutlaka gözden geçirilmesinde yarar var. Bilmediğiniz tamiratlara kalkışmayınız. Ailenizle olan iletişiminiz, evinizle alakalı kira, satış, yatırım gibi konuları da bir daha gözden geçiriniz.


    YAY

    Sevgili Yaylar, saat 08.28 Pluto-Kuzeydüğüm görünümüyle çarşamba günümüz başlayacak. Sizler uzun yıllardır, farklı alanlarda, yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koyarak kendinize bir yol açmak, özgürce ilerlemekten yanasınız. Aşk hayatınızda inişler çıkışlar gibi, sürprizler de bir hayli etkili. Bazıları bir çocuğun sorumluluğu, kimileri yeni heyecanlar, bir kısmınız aktif bir yaşamla hayatınızı sürdürmektesiniz. Bunlar bazen hoşunuza bile gidiyor olabilir. Ancak bugünkü görünüm, size maddi konularda ve ilerisi adına akılcı hareket etmeniz gerektiğini hatırlatıyor. Sizi ister istemez zorlayarak, önünüze ardınıza bakmaya, başkalarıyla iyi geçinmeye, toplumsal ilişkilerinizi düzenlemeye çağırıyor. Öyle kafanıza estiği gibi hareket edemeyeceğinizi, sorumluluklarınız olduğunu söylüyor. Planlı ve programlı olmanız gerekiyor.

    21 Ocak saat 17.54 – 11 Şubat saat 16.57 tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. Bu sürecin başlamasından bir hafta öncesi itibariyle seyahatler, eğitim, çevre değişimi, kardeşleriniz, yakın dostlarınızla alakalı konuların daha dikkatli bir şekilde ele alınması faydalıdır. Geri hareket dünyanın sonu değil. Sadece yeniden her şeye bir kontrol etmek demektir. Bilgilenmeye önem vererek, araştırmalar yaparak, yeteneklerinizi geliştirerek, daha özenli çalışarak dönemi gayet faydalı bir şekilde değerlendirebiliriz.


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, çarşamba günümüz saat 08.28 Pluto-Kuzeydüğüm görünüm etkisi altında başlıyor. Sizler uzun yıllardır aileniz, ev hayatınız, birlikte yaşadığınız insanların üzerinizdeki etkilerinden, özgürlüğünüzü kısıtlayan baskılarından, şöyle gönlünüzce yaşayamamaktan, kurallarla sınırlanmaktan bunaldınız. Öyle sürpriz gelişmeler yaşandı ki, bir anda başka bir yere taşındınız, belki evlendiniz, belki boşandınız veya arzu etmediğiniz bir hayatı sürdürdünüz. Artık yetti diye öfkelenmenize yol açan en önemli konulardan biri budur. İşte şimdi, hayat size bu yöndeki değişimlerin yaklaşmakta olduğunu işaret eden, yenilik ve dönüşümlerin yavaş yavaş hayatınızda yer alacağını işaret eden bir uyarı gönderiyor. Evet siz mücadeleden kaçmadan, iş hayatınızla ilgili konularda dengeleri sarsmadan, yeteneklerinizi değerlendirerek ilerlemenin önemini vurguluyor. Çünkü gelişim yolunuz mesleki kariyerinizdir. Eğer gerçekten bir yenilik yapmak istiyorsanız o zaman kararlı olmalısınız. Yaratıcı düşünmelisiniz. Sorunlar olsa dahi, işinize önem vermelisiniz. Çünkü yılın ikinci yarısında sizin için hakikaten faydalı gelişmeler gündemde.

    21 Ocak saat 17.54 – 11 Şubat saat 16.57 tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. Bu tarihin bir hafta öncesi itibariyle maddi konularla ilgili yatırım, anlaşma, görüşme, gelir kazanmaya dönük her türlü işimizi tabii ki daha dikkatli bir şekilde gözden geçirmeliyiz. Ani kararlar vermeyelim, üzerinde düşünelim. Paramızı risk altına alacak işlerden kaçınalım.


    KOVA

    Sevgili Kovalar saat:08:28 Pluto-Kuzeydüğüm görünüm etkisi altında Çarşamba gününe adım atmaktayız. Uranüs-Koç geçişiyle de ilgisi bulunmakta. Sizler uzun yıllardır, kendinizi çok daha farklı bir şekilde ifade edebilmek, göstermek, yeniliklerde bulunmak, özgürce hareket etmek istiyorsunuz. Yöneticiniz bize bu konuda iyi bir destek sunuyor. Artık hiçbir şey eskisi değil sizin için. Çevrenizdeki insanlar da bunun farkında. Projeler, yenilikler ilginizi çekiyor. Durgunluktan hoşlanmıyorsunuz. Hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Birkaç yıl önceye baktığınızda gördüğünüz siz, aynı kişi değilsiniz. İşte bugünkü görünüm, yeniliklere açık Kovaların, ilerledikleri yolda gereğinden fazla ihtirasla yanlışlara sapmamaları, attıkları adımları, verdikleri kararları tekrar gözden geçirmeleri, bilgilerini, tecrübelerini geliştirmeleri gerektiğini işaret ediyor. Evet yolunuz açık ancak ölçüyü kaçırmamak, dağılmamak da lazım.

    21 Ocak saat:17:54 – 11 Şubat saat:16:57 tarihleri arasında Merkür burcunuzda gerileyecek. Bu tarihin bir hafta öncesi itibariyle düşünmeden sözler vermeyelim. İlgimizi çeken konularda bilgi sahibi olmayı önemseyelim. Görüştüğümüz insanların söylediklerini dikkatle dinleyelim ki yanlışlık yapmayalım. Kişisel anlamdaki tüm kararlarımızı, yenilikleri bilinçli bir şekilde tekrar bir gözden geçirelim ki, eksiklerimizi görmemiz mümkün olsun.


    BALIK

    Sevgili Balıklar, çarşamba günümüz saat 08.28 Pluto-Kuzeydüğüm görünüm etkisi altında başlıyor. Uranüs-Koç burcu geçişiyle yakından ilintilisi bulunmakta. Sizler son yıllarda bütçeniz ve elinize geçen miktarla alakalı olarak bazen beklenmedik sürprizlerle karşılaşmaktasınız. Kimi zaman da siz hesabınızı bilmeyince işler daha zorlaşıyor. Farklı bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz. Evet kimi zaman bunlar gelir getirici oluyor. Fakat gelen ya borçlara veya iyi niyetiniz yüzünden başkalarına dökülüp saçılıyor. İşte bugünkü görünüm, Plutonun kariyer hayatınızla ilgili konulara önem vererek, ilerisi adına kendinize hedefler koyarak ilerlemeniz gerektiğini uyaran işaretidir. Sizler işbirliği yapacağınız insanları, artı ve eksi yönleriyle her durumu ölçüp tartmadan hareket etmemelisiniz. Çünkü bunlar kaybetmenize yol açar ki size faydası olmaz. Har vurup harman savurmaya paydos. Aceleyle yanlış işlere kalkışmamaya, dengesiz ve huzursuz olmanıza yol açan ilişkilerden kaçınmaya çalışınız.

    21 Ocak saat 17.54 – 11 Şubat saat 16.57 tarihleri arasında Merkür burcunuzda gerileyecek. Bu süreç fikirlerinizi biraz geriye çekilerek tekrar gözden geçirmeniz, çok daha yaratıcı düşünmeniz yönünde aslında gayet olumludur. Bu tabii ki bakış açınıza göre değişir. Ancak şu bir gerçek k, bilginizi geliştirici, zekanızı çalıştırıcı çalışmalara yönelmek, yarım kalan işleri bitirmeye çalışmak iyi olacaktır. Dikkat edilecek nokta, çabuk karar vermemek, bilmediğiniz, tanımadığınız insanlara karşı dikkatli olmaktır.

    Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler