KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yeni ay Kova burcunda

    Yeni ay burçları nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, saat 15.15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek yeni ay ile örtüşen en önemli görünüm, saat 02.09 Mars-Neptün kavuşumudur. Bu kavuşum, gerek kişisel girişim ve gerekse ortaklaşa finansal ilişkilerin, bankalarla alakalı konuların, borçlanma veya kredi gibi meselelerin bu yeni ayda mutlaka dikkatli biçimde gözden geçirilmesini gerektiriyor. Çünkü mevcut durum veya sıkışıklığa çare bulalım diye, riskli işlere kalkışmayız. Gözümüzü boyayan, mümkün gibi gözüken herhangi bir teklif, daha sonra zorlanmamıza yol açabilir. Size sunulanın önüne ve ardına bakmanızda yarar görüyorum.

    Saat 15.15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek yeni ay, toplumsal ilişkiler ve aşk hayatımız, çocuklarımızla ilgili meseleler üzerinde de etkilidir. Bize bir şeyleri değiştirme, harekete geçme, mevcut rutinden sıyrılıp kendimize bir yol belirleme hevesi veriyor. Ancak Merkür gölgeli günlerindeyiz ve 21 Ocak tarihinde gerileme dönemi başlıyor. Bu yenilik hevesiyle bilinmedik yollara girmemek lazım. Hadi bir şeyler yapalım derken, yaptığımız işin aslı astarı olmalı. Eğer sanatçı, tasarım veya sezgiye dayalı, psikolojik anlamda başkalarına destekli meslek sahibiyseniz, bu yeni ay sizin hem başkalarıyla olan temasını güçlendirir hem de ilham gücünüzü yükseltir. Gizli ve saklı yaşanan bir aşk ve fanteziler anlamında da etkili olan yeni ay, aldanmamak için gözlerimizi açık tutmamız gerektiğini işaret eder. Bu ilişkinin ilerisi adına umut verici olup olmadığına bir bakmak lazım. Dalgınlıklara karşı da dikkatli olalım. Daha önce başladığımız projelerimizin eksiği var mı diye bakalım. Psikolojik ve bedensel anlamda bizi yoran, üzen, hayal kırıklığı yaratan meselelere karşı dikkatli olalım.

    Yeni ayın her alanda bize gerçekçi hedefler belirlememizde vesile olması dileğimle,


    BOĞA

    Sevgili Boğalar, saat 15.15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek yeni ay, Mars-Neptün kavuşumuyla örtüşüyor. Saat 02.09 da gerçekleşecek bu kavuşum, bedensel ve ruhsal anlamda sizi içten içe yoran bir takım meseleleri geride bırakacak yeni çözümler aradığınızı gösteriyor. Bu çözümlerin başında yeni dostlar, arkadaşlıklar, grup faaliyetleri, dayanışma, vizyon arayışı başta geliyor. Ayrıca ilişki anlamında artık önünüze bakma arzunuzun da göstergesi olan bu kavuşum, partnerinizle ortak hedef belirleyerek ilerleme veya yalnızsanız yeni bir ilişkiye adım atarak, kötü günleri geride bırakma ihtiyacınızın da işaretçisi. Fakat hangisi olursa olsun, gerçekçi olmamızda yarar var. Hedeflerimizi doğru biçimde tayin etmemiz, hayal kırıklığı yaşamamak için, tercihlerimize dikkat edelim. Bu kavuşum, mesleği sanat, mistik faaliyetler gibi soyut alanda olanların toplumsal imajını güçlendirici olup, hem geri planda çalışmak hem de farklı ortamlarda bulunmak yönünde yararlıdır.

    Saat 15.15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek yeni ay, mesleki konular ve ailevi ilişkilerin şu aralar önemini vurguluyor. Ancak bildiğiniz gibi Merkür gölgeli günlerindeyiz ve 21 Ocak tarihinde geri hareket başlıyor. Bu durumda aceleyle kararlar vermemek, önümüze ardımıza bakmak lazım. Yeni projeler kadar, eskiye ait başlanmış işlerin de bu yeni ayda gelişim durumuna bakmak lazım. İşimizdeki memnuniyet kadar, ilerisi adına da umut verici olması gerekiyor. Toplumsal anlamda bizi güçlendiriyor mu, evimizin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılıyor muyuz buna bakalım. Eğer şu aralar bir karar aşamasında isek, her yönüyle analiz etmemiz gerekir. Yeni olsun da, ne olursa olsun diyerek mevcut işimizi risk altına alamayız. Bu yeni ay, sorumlulukları vurgulayan bir alanda gerçekleşiyor. Fakat bir yandan da, kısıtlanmaya gelemediğimizin göstergesi. Ancak gelişmek için, işimizin gereklerini de yerine getirmemiz lazım. Eğer işsizlik sorunu yaşayan bir Boğa isek, bu Yeniay yeteneklerimizi gruplar içinde göstermek, başkalarına ifade etmek, seçeneklerimize bakmak yönünde faydalıdır. Tabii ki, karşımıza çıkacak teklifin tüm şartlarını gözden geçirelim. Oldu bittiye getirmeyelim.

    Yeni ayın her alanda bize gerçekçi hedefler belirlememizde vesile olması dileğimle,


    İKİZLER

    Sevgili İkizler, saat 15.15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek yeni ayın en önemli görünümü, saat 02.09 da gerçekleşecek Mars-Neptün kavuşumudur. Bu kavuşum, ilerisi adına düşünmek, fiziksel sağlığımızı gözetmek, iş hayatımızla ilgili konularda da gerçekçi olmak gerektiğini işaret ediyor. Bazen duygularımız, beklentilerimiz yüksektir. Bunlar karşılanmayınca, umduğumuz gibi ilerlemediğimizde kendimizi aldanmış, hayal kırıklığına uğramış, güvensiz hissederiz. Oysa ki bu hissedişlerin bir çoğu, biraz da bizim hassasiyetimizden, hayatı ele alış biçimimizden kaynaklanır. Bunun farkında olursak, mantıklı şekilde durumumuzu ele alırız. Bu görünüm sanatçıların film veya oyunlarının sahnelenmesi ve halka sunumu yönünde olumlu etkidir. Size hoş bir karizma veya çekicilik kazandırır. bu yöndeki meslek sahipleri için bu Yeniayın yeni projeler adına etkili olduğunu söylemek isterim. Ancak yine de belirtmeliyim ki iş hayatımızla ilgili konularda genel olarak aklımız başımızda seçimlerde bulunmak yararlıdır.

    Saat 1515 itibariyle Kova burcunda oluşacak yeni ay, yurtdışı, yüksek eğitim, ihtisas, yolculuklar, yeni projeler anlamında etkili olup, sizin değişime açık bir yüreklilikle hareket etmenizi sağlayıcıdır. Sıra dışı oldukça farklı işler yaparak insanların dikkatini çekmeye çalışabilirsiniz. Birey olarak bağımsızlık ilkenizdir ve bundan taviz vermek istemezsiniz. Dar bir çevrede, rutin işlerle uğraşmak yerine, daha geniş bir alanda kendinizi göstermekten hoşlanırsınız. Bu Yeniay, bu yönde isteklerin belli bir zaman aralığında ele alınması gerektiğini de gösterir. Çünkü Merkür gölgeli günleri ve ardından 21 Ocakta başlayacak gerileme hareketi henüz hazırlanmamış, yürürlüğe girmemiş projeler, düşüncelerimiz, adımlarımız, kararlarımız için sabırlı olmamız gerektiğini gösteriyor. Demek ki, öyle aceleye getiremeyiz. Çevre değişimleri, eğitim, iş seçenekleri, görüşmeler, inancımız, fikirlerimiz anlamında bu yeni ay, önümüze ardımıza bakmadan keskin kararlar vermememiz gerektiğini hatırlatıyor.

    Yeni ayın her alanda bize gerçekçi hedefler belirlememizde vesile olması dileğimle,


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, saat 15.15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek Yeniayın, Mars-Neptün görünümüyle örtüşmesi ve Merkür gölgeli günlerine denk gelişini önemli bulmaktayım. Mars-Neptün kavuşumu, saat 02.09 da oluştuğunda, iş hayatımız, aşk yaşantımız, varsa çocuklarımızla ilgili konulardaki ideallerimizin ve beklentilerimizin yüksek seviyede olmasını sağlıyor. Öyle ki, zerre bir terslik veya yanıltıcı, hayal kırıklığı yaratıcı bir şeye tahammül edemeyiz. Öylesine gözümüzde kıymetli ki, bu konular kimsenin de hafife almasından yana değiliz. İstiyoruz ki, her şey yolunda gitsin ve kendince su misali aksın. Tabii ki bu beklentileriniz gayet doğal ve haklısınız. Ancak ben yine de, daha dikkatli bir şekilde bu beklentilerin gözden geçirilmesi taraftarıyım. Makul ölçülerde ve gerçekçi bir şekilde hayatımıza bakarsak, daha doğru yol alabiliriz. Bu görünümün faydalı tarafı özellikle mistik ve yaratıcı sanatsal çalışmalarda bulunanlar, bir oyunun sahneye hazırlanması, bir filmin gösterimi için ön hazırlıklar adına gayet etkili olup, insanın hayallerini gerçeğe dönüştürme çabası olarak olumlu buluyorum. Yarım kalan işlerimizi tamamlamaya çalışırsak, ortaya güzel ve başarılı çalışmalar çıkabilir.

    Saat 15.15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay, ortaklaşa finansal ilişkilerimizin mutlaka bilinçli şekilde ele alınmasını gerektiriyor. Haddini aşan diye bir tabir vardır. Biz de ortaklaşa bir iş veya yaşam sürüyorsak, birbirimize karşı maddi ve manevi anlamda açık olmak durumundayız. Bir taraf kendince hareket edip kararlar alıyorken diğer taraf bundan memnun değilse, benim param senin paran ayrımı yapılıyorsa, bu ilişki anlamında pek de hoş değildir. İnsanların çıkarcı yaklaşımları, kendi payına düşeni daha fazla öne almaları, bizi yorabilir. Bu Yeniay, mali konularda harcamaların tabii ki kontrol edilmesinde faydalı olacağını gösteriyor. Biz kendimize göre hareket ederken, bunun geri yansıması yüksek faizli borçlanmaya, kredi kartlarının bizi yormasına yol açacaksa tabii ki dikkatli olmalıyız. Gerçekçi olunması gereken bir yeni ay bu. Merkür gölgeli günleri ve ardından 21 Ocak tarihindeki geri hareketi de göz önüne alırsak, ben derim ki, adı yeni ay olsa da, ben mevcut durumunuzu gözden geçirmenizden yanayım. Özellikle çok rahat davranmamakta yarar var.

    Yeni ayın her alanda bize gerçekçi hedefler belirlememizde vesile olması dileğimle,


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, saat 15.15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek yeni ayı etkin görünümü olan Mars-Neptün kavuşumuyla birlikte ele alarak izah etmemiz gerekiyor. Saat 02.09 itibariyle, özel veya ortaklaşa finans ilişkilerimizin dikkatli biçimde ele alınmasında yarar var. Hesapların, bağlantıların, başkalarıyla alakalı her türlü parasal meselelerde gerçekçi olmamız gerekiyor. Eğer bir ortaklık söz konusuysa veya bir yatırım düşünüyorsak, miras, hisseli para gibi mevzularda bağlantı kuracaksak, bunların keyfi olmaması, her türlü olasılığın gözden geçirilmesi şarttır. Gözümüze hoş gelen, bize göre uygun düşen bir karar, Mars-Neptün görünüm etkisi altında bir illüzyona dönüşmemelidir. Bir kredi alınacaksa zamanı değildir. Bir borç varsa, bunu ödemek için daha fazla borca girmek yanlış olur. Çıkarlarına düşkün insanlar tarafından suistimal edilmememiz için, gözümüzün açık olmasında yarar görüyorum.

    Saat 15.15 itibariyle Kova burcunda oluşacak yeni ay, ilişkimizdeki paylaşım ve sevginin önemini vurgularken, partnerin davranışları ve zaman zaman çıkışlarına maruz kalıyorsak bu Yeniayda durumu ciddi anlamda gözden geçireceğiz. Sorunları olan Aslanlar, hemen karar vermeyiniz. Merkür gölgeli günleri ve 21 Ocakta gerileme süreci, ilişkinin tekrar ele alınması yönünde önem taşıyor. İlişkisi henüz başlayan Aslanlar, birbirinizi tanımadan evlilik gibi bir karar vermeyiniz. Şu sıralarda yalnız olan Aslanlar, sizler de bir ilişkiden neler bekliyorsunuz, neye göre seçimde bulunuyorsunuz bunları bir daha ele alınız. Kısa bir süre önce ayrılmış Aslanlar sizler de, bu Yeniay ve geri hareket döneminde tekrar beraberliğinize şans vermeyi düşünebilirsiniz. Ancak geçmişte yaşanılanları unutmadan, tekrar böyle durumlar olur mu diyerek bilinçli şekilde hareket ediniz.

    Yeni ayın her alanda bize gerçekçi hedefler belirlememizde vesile olması dileğimle,


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, saat 15.15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek yeni ayı, gün boyunca etkili görünümleriyle değerlendirmek gerekiyor. Saat 02.09 Mars-Neptün kavuşumu bu anlamda çok önemlidir. İlişki meselelerinin idealler ve bilinçli bakış açısıyla ele alınması gerekiyor. Çünkü hayallerimiz öylesine etkili ki, eğer sorunlarımız varsa bunları görmezden gelerek, beraberliği sürdürmek taraflısı olabiliriz. Bu durum özellikle problemli ilişkilerde dikkatli olunması gerektiğini işaret ediyor. Bir taraf sürekli fedakarlık yaparak, özverili davranarak, diğer taraf bunu görmezden gelerek ve iyi niyeti suistimal ederek hareket ediyorsa, bugün yaşanan sorunlar yine kendini tekrarlayacak demektir. Bu nedenle gerçekçi olmak lazım. bir düşünelim. Bu ilişki hangi temel üzerinde duruyor. İlişkisi yeni başlayanların da birbirlerinin ideallerini, ilişkiye verdikleri değeri, ilerisi adına düşündüklerini net bir şekilde ifade etmelerinde yarar var. İlişkisi bitmek üzere olanlar, sizler de tekrar meseleleri bir mercek altına alınız. Yalnız olanlar, sizler de ilişki kriterlerinizi ilerisi adına gerçekçi şekilde gözden geçiriniz. Mali ortaklıklar, borçlarınız, çevrenizle olan ilişkileriniz yönünde de bu görünüm daha bilinçli hareket etmeniz, dostunuzu düşmanınızı iyi ayırt etmeniz yönünde önemlidir.

    Saat 15.15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek yeni ay, çalışma ortamımızdaki insanlarla olan ilişkimiz, sağlığımız, işimizle alakalı projeler, planlamalar, geçmişe dönük bazı meseleler üzerinde etkilidir. Bir üst paragrafta ele aldığım ve bizi yoran ilişkilerimiz nedeniyle kimsenin nazını niyazını çekecek halde değiliz. İstiyoruz ki, bireyliğimiz kabul edilsin ve özgürce kendi isteklerimiz doğrultusunda yaşayalım. Haklı olduğunuz noktalar var elbet. Ancak bu Yeniay, Merkür gölgeli günleri ve ardından 21 Ocakta başlayacak gerileme dönemi nedeniyle öyle aklımıza geldiği gibi hareket etmeyelim. Durup olan bitene bir daha bakmak, hal çaresi var mı diye üzerinde düşünmek yararlı olacak. Bu arada yarım kalan projelerimize ağırlık verip, eksiklerimizi tamamlamaya, yeni bir iş tercihinde bulunacaksak, piyasanın durumuna bakmaya, yeteneklerimizi geliştirmeye, iş ortamında sorunlar varsa biraz sabırlı olmaya çalışalım. Kesip atmak kolay ancak alternatifimiz güçlü değilse zorlanabilirsiniz. Bu arada stresten uzak durunuz. Eğer gerekiyorsa mesafe koyunuz. Sizi hiç kimsenin üzmesine de izin vermeyiniz.

    Yeni ayın her alanda bize gerçekçi hedefler belirlememizde vesile olması dileğimle,


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, saat 15.15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek yeni ayın, Mars-Neptün ile olan görünümü gayet önemlidir. Ben de analizi bu görünümü dikkate alarak sizlere izah edeceğim. Saat 02.09 itibariyle gerçekleşecek Mars-Neptün kavuşumu, ilişkimiz, partnerimiz ve maddi konular üzerinde yanılmamak arzumuzu işaret ediyor. Biz verimli bir beraberlik, sağlıklı bir hayattan yanayız. Hiçbir şey huzurumuz kadar önemli değil. Ancak kafamızın içini kurcalayan o kadar çok nokta var ki. İster istemez bir şeylere takılıyoruz, hesap yapıyoruz, yaşananlara bakıyoruz ve şu andaki mevcut durumların artı ve eksilerini tartıyoruz. Bu kavuşum, iyi niyetimizin kullanılmaması, özverimizin takdir edilmesi, mali anlamda doyurucu bir işe sahip olunması, iş ortamında veya özel hayatımızda hakikaten gönlü güzel insanlarla karşılıklı dayanışma içinde olunmasını istediğimizi işaret ediyor. Öyle çok rahat değiliz. O nedenle zaten bu görünüm altında daha dikkatli hareket edeceğiz. Ancak güvensiz de olmayacağız. Bastığımız yeri bileceğiz, gereksiz meseleleri de kafamıza takmayacağız. Ben bu görünümün mistik faaliyetler, sanatsal konular, soyut anlamdaki yaratıcı yetenekleriniz yönünde geliştirici olduğunu söylemeliyim. İçki, sigara vb alışkanlıklarınız, uyku bozuklukları, dalgınlık, psikolojik sorunlarınız varsa bunları da doktorunuzla görüşünüz.

    Saat 15.15 itibariyle Kova burcunda oluşacak yeni ay, bir üst paragrafta ele aldığım noktaları da göz önüne alarak düşünürsek, aşk hayatımız ve ilerisi adına düşündüğümüz hedeflerimizle ilgili olarak bireysel özgürlüğümüzü, ideallerimizi, seçeneklerimizi gözden geçirme yönünde önem taşıyor. Şu aralar Merkür gölgeli günlerindeyiz ve 21 Ocak tarihinde Merkür gerileme dönemi başlıyor. Bu da gösteriyor ki, aşkta tercihlerimizi daha dikkatli biçimde ele alacağız. Dostluklarımıza bakacağız. Kim yaramıza derman, kim derdimize koşan, kim gerçekten bağrına basan bunları düşüneceğiz. Bireyliğimize önem vermeyen, özgürlüğümüzü kısıtlayan, sadece kendinden yana olan, bizi huzursuz eden bir aşk, yenileştirmeyen, eskiten, yoran kaygı yaratan bir ilişki istemiyoruz. Bu arada geçmiş konular kendini tekrar hatırlatabilir. Sözgelimi eski bir arkadaş veya sevgili bizi arayabilir. Böyle bir durumda da gerçekçi olacağız. Karşımıza birisi çıkarsa, onu tanımaya çalışacağız. Ani kararlar vermeyeceğiz. Çocuklarımız varsa, onlarla arkadaşça paylaşıma ve onların gelişimi adına neler yapabiliriz bunları ele alacağız. Bu Yeniay, orijinal buluşların, grup paylaşımlarının, projelerin, planların önümüzdeki bir aylık süreçte bir hayli etkili olacağını gösteriyor.

    Yeni ayın her alanda bize gerçekçi hedefler belirlememizde vesile olması dileğimle,


    AKREP

    Sevgili Akrepler, saat 15.15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek yeni ay ile örtüşen Mars-Neptün kavuşumu gayet önemlidir. Öncelikle bu oluşumu anlarsak, yeni ayın da nelere işaret olduğunu, nelere dikkat etmemiz gerektiğini daha iyi idrak ederiz. Saat 02.09 itibariyle gerçekleşen bu görünüm, çalışma hayatımız, kişisel anlamdaki girişimlerimiz ve aşk hayatımızla ilgili meselelerin dikkatlice ele alınmasını gerektiriyor. Aşkta güzel sözler duymaya, sevgiyle yol almaya, hayallerimize göre ilerlemeye önem veriyoruz. Ancak yaşadığımız ilişkinin kafamızı kurcalayan noktalarını da gözden kaçıramayız. Ne kadar tutarlı ve ne kadar gerçek diye bakmak lazım. Eğer yeni bir ilişkimiz varsa, öncelikle karşımıza çıkan kişiye bakacağız. İş hayatı nasıl, sorunları var mı, yaklaşımları bizde soru işaretleri uyandırıyor mu, bunların tümü önemli. Eski yaşanmışlıkları unutmadan, yenilikleri aklımız başımızda ele alacağız. Bu görünüm artık boş sözlere değil, gerçekten ayağı yere basan gerçeklere göre, aşkı kritik etmenin hayal kırıklığı yaşamamak adına önemini vurgulayıcıdır. Yaratıcı tarzda yeteneklerimizi, hobilerimizi geliştirmenin, mistik ve sanatsal çalışmalara yönelmenin de belirteci olarak kıymet taşımaktadır. Bu anlamda olumlu görüyorum.

    Saat 15.15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek yeni ay, ailemiz ve iş hayatımızla ilgili konularda yenilikçi düşünmemiz, hazırlıklarımızı gözden geçirmemiz yönünde önem taşıyor. Tabii ki aklımızdan geçen bir projemiz, planımız varsa, henüz tam yerli yerine oturmamış ise, bunları tamamlamak için Yeniay, gelişim anlamında gayet olumludur. Ancak Merkür gölgeli günlerindeyiz ve 21 Ocak tarihinde gerileme dönemi başlayacak. Ev-iş arasındaki dengenin sağlıklı bir şekilde kurulması için, önümüzdeki bir aylık süreçte aceleyle kararlar vermemek lazım. Eğer bir ev değişimi, ailemizle ilgili konularda bir yenilik düşünüyorsak, bunları tekrar gözden geçirelim ki, doğru bir şekilde ilerlemek mümkün olsun. Aile içinde bir sorun varsa, bunları da tarafsız bir bakış açısıyla ele alalım.

    Yeni ayın her alanda bize gerçekçi hedefler belirlememizde vesile olması dileğimle,


    YAY

    Sevgili Yaylar, saat 15.15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek yeni ayın saat 02.09 itibariyle Mars-Neptün kavuşumuyla aynı güne denk gelmesi, daha dikkatli bir şekilde ele almamızı gerektiriyor. Bu kavuşum, aile hayatımız, evimiz, aşk hayatımız ve bizim elimizde olmayan bir takım durumlar nedeniyle yaşanan sorunları, gerçekçi bir bakış açısıyla gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Bu sorunlar doğaldır ki, çevremizle olan iletişimi, ilişkileri de rahatsız ettiği için, kendimizi sanki cenderede gibi hissediyor olabiliriz. Ancak böyle durumların da, fazla hassasiyetle, sadece kendi bakış açımıza göre ele alınmaması gerekir. Altında yatan nedenlere bir bakmak gerekir. Her şey bazen, bizim istediğimiz gibi olmuyorsa, bunda da bir hayır olduğunu düşünmeliyiz. Şu aralarda kararlarımızı bir daha bilinçli şekilde ele almak hakikaten çok kıymetli. Evden taşınmak, aileden kopmak veya bir arada yaşamak yönündeki her türlü meseleyi şartlar çerçevesinde ele alalım ki, daha tutarlı ve doğru yolda ilerlememiz mümkün olsun. Ne kimse bizi kurban durumuna düşürsün ne de biz birilerini, kendi bakış açımıza göre değerlendirip, beklentilerimize uymuyor diye üzmeyelim.

    Saat 15.15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek yeni ay, bilgilenme, orijinal düşünme, değişimden yana olma, çevre değişikliğinde bulunma, farklı yanlarımızı ifade etme yönünde bir hayli istekli olduğumuzu gösteriyor. Ancak bazı içsel sorunlarımız nedeniyle bir hayli hassas olduğumuzdan, dış dünya ile olan ilişkilerimizde bizi yoran, istediğimiz gibi yürümeyen durumlar var. Yenilik istiyoruz. Fakat şu sıralarda Merkür gölgeli günlerindeyiz ve 21 Ocak tarihinde Merkür gerileyecek. Bu nedenle aceleyle karar vermek yerine, durumları iyice analiz etmek lazım. Başka bir yere yerleşim, uzaklara gitmek, orada yerleşmek, yüksek okul, ihtisas, planlar, projelerde bir durgunluk, bekleme hali söz konusu. Ancak bu durgunluğu biraz da hayırlı tarafından görüp, eksiklerimiz var mı diye ele alırsak tabii ki doğru olacaktır. Belki de önümüzdeki bir aylık süreçte öyle gelişmeler olur ki, karşımıza başka bir fırsat çıkabilir. Onun için sakin olalım ve olayları da biraz akışına bırakalım.

    Yeni ayın her alanda bize gerçekçi hedefler belirlememizde vesile olması dileğimle,


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, saat 15.15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek yeni ay, saat 02.09 itibariyle etkili olacak Mars-Neptün kavuşumuyla örtüşecek. Bu nedenle önce bu görünümden söz etmemizde yarar var. Ailevi yaşam, ileriye dönük hedeflerimiz, sosyal ilişkilerimiz ve yakın çevremizle olan temaslarımızda hassasiyetimiz yüksek. İyi niyetimizin birileri tarafından pek dikkate alınmadığını düşünüyoruz. Bizim üzerinde durduğumuz, kritik ettiğimiz, böyle olsa diyerek iç geçirdiğimiz noktalar başkalarıyla aynı olmadığında, hayal kırıklığı yaşıyoruz. Kardeşimizin sorunu, aynı çevrede yaşadığımız kişilerin tavırları, ev içindeki sıkıntılarımız bizim de pek de arzu etmediğimiz durumlar. Ancak ben derim ki, bütün bunları böylesi bir bakış açısıyla ele alırsak daha fazla üzülürüz. Tabii ki haksızlık varsa, hakikaten göz göre göre birileri bizi yoruyorsa, kurban durumuna düşürüyorsa, mesafe koymamız yerinde olur. Ancak ortada bir neden yokken, her durumu alınganlık, endişe, korkuyla ele almak da yanlış olur. Bilinçli, mantıklı şekilde hareket etmek yararlıdır. Bu görünüm, sanatsal becerilerimiz, mistik faaliyetler, artistik yeteneklerimiz yönünde yaratıcı çalışmaların başarıyla yürütülmesini sağlar. Bu anlamda gayet olumludur.

    Saat 15.15 itibariyle Kova burcunda oluşacak yeni ay, maddi konulardaki görüşmelerin, kazancımızla alakalı konuların, beklediğimiz desteklerin önümüzdeki bir aylık süreçte önemli olduğunu gösteriyor. Bir üst paragrafta ele aldığım gibi, yüksek beklentiler yerine makul ölçülerde düşünürsek, piyasanın durumunu, sektörün içinde bulunduğu şartları göz önüne alırsak tabii ki iyi olacaktır. Bir de harcamaların dikkatli şekilde yapılması lazım. Merkür gölgeli günlerindeyiz ve 21 Ocak tarihinde gerileme dönemi başlayacak. O nedenle bu yeni ayda hemen yeni bir şeyler beklemek, sabırsızlık göstermek yanlış olur. Görüşmeler tekrarlanabilir, üzerinde düşünülebilir, bizim beklentimize uymayan gelişmeler için zaman olgusu gözetilmelidir.

    Yeni ayın her alanda bize gerçekçi hedefler belirlememizde vesile olması dileğimle,


    KOVA

    Sevgili Kovalar, saat 15.15 itibariyle burcunuz üzerinde gerçekleşecek yeni ayın Mars-Neptün kavuşumuyla olan ilişkisi hakikaten çok önemlidir. Ben de ilk önce bu görünümden söz edeceğim. Saat 02.09 da gerçekleşecek. İş hayatımız, yakın çevremiz, maddi konular üzerinde bilhassa durmamız ve beklentilerimiz yönünde bilinçli hareket etmemiz gerekiyor. Öncelikle kazanç getirici işlerin tutarlı, sağlam ve köklü, hepsinden daha önemlisi uzun vadeli olmasına dikkat edeceğiz. Zaten bizim de arzumuz bu yönde gözüküyor. Çevremizle olan ilişkimiz tabii ki önemli. Çünkü işimizi, yeteneklerimizi bu çevrede sergileyeceksek, ona göre insanlarla bağlantılar kurmamız lazım. Kariyer hayatımızı sadece kazanca göre ele aldığımızda, verdiğimiz kadarını almadığımızda canımız sıkılmasın. Zamanla bunlar yerli yerine oturtulur. Ancak piyasanın durumu da önemli. Bu görünüm, ortaklaşa iş ilişkisinde bulunduğumuz kişilerle alakalı iş, parasal ve iletişimimizin önemini vurguluyor. Ortaklık mali açıdan yararlı mı sorusu kadar, anlaşıyor muyuz, ideallerimiz, hedeflerimiz aynı mı diye de bakmak gerekiyor. Genelde rakiplerimiz bizim üzerimize oyunlar çeviriyor olabilir. Bunları kafaya takmak yerine, biz işimize bakacağız. İşimiz onlara cevabımız olacak.

    Saat 15.15 itibariyle gerçekleşen burcunuzda yeni ay, ilişkimizle alakalı konuların her iki tarafça eğer problemler varsa, ortaklaşa gözden geçirilmesi yönünde önemlidir. Bir beraberlikte kişisel anlamda verdiğimiz kararların, ilişkimizi de içine alacak şekilde gözetilmesi tabii ki yararlıdır. Merkür gölgeli günlerindeyiz ve 21 Ocak tarihi itibariyle geri hareket dönemi başlıyor. Bu da gösteriyor ki, problemler varsa bunlar üzerinde durulması faydalıdır. Eğer yeni bir ilişkiye başlanmışsa, partnerimizin iş hayatı, iletişimi, mali durumu üzerinde düşünmeliyiz. Birbirimizi tanımaya çalışmalıyız. Eğer kısa süre önce ayrılmış bir Kova iseniz, bu yeni ay ve geri hareket tekrar sizi birbirinize yaklaştırabilir. Ancak neden ayrılmıştınız, bunlara bakmak gerekiyor.

    Yeni ayın her alanda bize gerçekçi hedefler belirlememizde vesile olması dileğimle,


    BALIK

    Sevgili Balıklar, saat 15.15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek yeni ayın saat 02.09 itibariyle etkili olacak Mars-Neptün görünümüyle örtüşmesi, dikkate değer olup, Yeniayı değerlendirirken önem vermemiz gereken unsurlar olduğunu işaret ediyor. Öncelikle ben Mars-Neptün kavuşumunu yaratıcı çalışmalar, sanatsal konular, hızlı bir seziş kabiliyeti, projelerin gözden geçirilmesi, ancak detayların da gözden kaçırılmaması yönünde olumlu bulduğumu belirtmek isterim. Ancak mali konular, eğitim ve iş anlamındaki yeni girişimler, kişisel anlamdaki kararlar, değer verdiğiniz varlıkların hayatınızdaki önemi yönünde biraz daha hassasiyet yaratabileceğini söylemeliyim. Fedakarlıklarımız veya özverimiz, eğer maddi ve manevi anlamda değer bulmuyorsa, birileri yaptıklarımızı hafife alıyor, bizi üzüyorsa, biz de kaybetmemek adına kendimizden ödün veriyorsak, doğru bir şey yapmıyoruz demektir. Aynı şekilde ortada bir şey yokken, pasif tepkilerde bulunuyor, kendi kendimize bir şeyleri kuruyor, öfkeleniyorsak bu da yanlıştır. Kimse görmese de, emin olunuz ki, bu iyiliklerin mutlak size bir başka yolla geri dönüşü vardır. Bunu da unutmayalım, üzülmeyelim boşuna.

    Saat 15.15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek yeni ay, bu yıl Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, doğal olarak fiziksel ve ruhsal anlamda duygularımızı geriye çekerek, mantıklı ve hatta bazen soğuk bir ifade takınmamıza, insanlarla bağlantı kurarken, pek de huzur duymamıza yol açabilir. Mesafe duygusu hakim olabilir. Bu geçmişte yaşanan zorlu deneyimler, henüz bazı konuların açıklığa kavuşmaması, iş hayatında bizi tatmin etmeyen durumlar nedeniyle de olabilir. Bazen son derece verici davranabilir, bazen de olmadık yerde soğuk olabiliriz. Bir takım kişilerle arkadaşlığımız, şu andaki çevre şartlarımız bizim istediğimiz yönde olmayabilir. Bir hazırlık dönemi gibi değerlendirerek, işlerimize ağırlık verirsek, yarım kalanları bitirirsek, hedeflerimizi tekrar gözden geçirirsek, bu yeni ayı olumlu yönde ele alabiliriz. Önümüzdeki bir aylık süreçte, orijinal projeler, bilgilenme, gruplarla temas, kendinizi geliştirmeye ağırlık verelim. Kendimize göre bir tarzımız olsun. Özgürlüğümüzü kısıtlayan şartlar, yasak ilişkiler, arkadaşlıklar, çocuklarımız, aşk hayatımız, ev yaşantımız gibi meseleler üzerinde bir daha düşünelim. Aceleci, sabırsız davranmayalım.

    Yeni ayın her alanda bize gerçekçi hedefler belirlememizde vesile olması dileğimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler