KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    19-25 Ocak 2015 haftalık burç yorumları

    Astrolog İremsu'dan haftalık burç yorumları...

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    19-25 Ocak arası: 19 Ocak tarihi, aşkta şanslı bir günü işaret ediyor. Keyifli bir ilişki, arkadaşlık, aşk sizinle buluşuyor diyebiliriz. Hakikaten hızlı ve oldukça sizi mutlu edecek gelişmeler var. 20 Ocak tarihinde oluşacak Yeniay, yine bu yönde olumlu güzelliklerin işaretçisidir. Ancak ben yanılmamak için önünüze ardınıza bakmanızı da tavsiye ediyorum. Özellikle yeni bir ilişkide hemen heyecana kapılmamak lazımdır. Ortaklaşa bir hedefiniz olacak mı, var mı, aranızda birlik ve beraberlik, uyum anlamında durum nedir, bunların üzerinde durmak gerekir.

    İŞ VE KARİYER

    19-25 Ocak arası: Yeni hedefler belirlenmesi, arzu edilen yolda ilerlenmesi, çalışma hayatında başarılı olunması için, hayalci davranmamak gerekir. Gittiğiniz yolun, amacınızın mutlaka bilincinde olunuz. Hafta başında olumlu teklifler, görüşmeler, fırsatlar karşınıza çıkabilir. Kova burcunda oluşacak Yeniay, bu anlamda sizi destekleyicidir. Hafta sonundaki görünüm, değişimlerin hayatınızda olumlu yönde tesiri olacağını göstermektedir. Siz bilginizi geliştirdikçe, sabırlı bir şekilde çalıştıkça başarılı olacaksınız

    **PARA

    **

    19-25 Ocak arası: Maddi konularda 20 Ocak tarihindeki Mars-Neptün görünümü, biraz hesabı bilmemek, yanlış sularda yüzebilme, yanlış işlere kalkışma, yatırım anlamında dikkatli olunması gerektiğini işaret ediyor. Çünkü kötü niyetli kişiler tarafından kandırılmanız, istemeden de olsa kendinizi böyle bir olayın içinde bulmanız olasılık dahilidir. Aman dikkat ediniz.


    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    19-25 Ocak arası: 20 Ocak tarihindeki Mars-Neptün kavuşumu, hoş bir etkileşim, insanı farklı bir dünyaya davet eden bir aşk, ilişki gibi görünebilir. Ayaklarınız yerden kesilir gibidir. Eğer mevcut ilişkiniz bugüne dek olumlu yönde ilerlemişse, bu verilecek önemli bir kararın işaretçisidir. Ancak aniden rastladığınız bir kişi varsa, ben derim ki, iyi düşününüz. Her şey göründüğü gibi mi, doğru bu yanlış mı diye ölçüp tartınız. Problemli bir ilişkiniz varsa, düzeliyor veya tam tersine ayrılık aşamasına gelmişseniz, bir anda tam tersi bir karar verebiliriniz. Yine dikkatli olunuz derim.

    İŞ VE KARİYER

    19-25 Ocak arası: İş hayatınız ve hedeflerinizi mutlaka dikkatli biçimde gözden geçiriniz. Mevcut işiniz ve kariyer hayatınızda zorlanmalar varsa ve siz bambaşka bir yolda ilerlemeye kararlıysanız çok iyi düşünün derim. Size cazip gelen bir teklif veya fırsatı, yetkiniz, bilginiz, yeteneğiniz doğrultusunda inceleyin ki, sonra pişman olmayın. Gerçekten emin misiniz, artı ve eksileriyle yapmak istediğiniz işi gözlemleyin. Bu her zamankinden daha değişik bir iş veya yol olduğu için hafta boyunca özellikle 20 Ocak tarihindeki Yeniayda bunları bir düşününüz.

    PARA

    19-25 Ocak arası: Maddi konulardaki getirilerinizi doğru şekilde değerlendirmeniz yerinde olur. Boyunuzu aşan borçlara girmeyiniz. Güzel fırsatlarla elinize geçen paralarınızı doğru iş üzerinde değerlendirmeye bakınız.


    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    19-25 Ocak arası: 19 Ocak tarihindeki olumlu ve aktif edici enerjiniz, sizi bir anda aşkla buluşturabilir. Sevindirici bir gelişme, ayaklarınızı yerden keser. Bir tanışma, bir görüşme, bir karşılaşma umudunuzu yükseltir. Sevinirsiniz, canlanırsınız. Aşkta şanslı bir gündür. Tanıştığınız kişi veya uzun süredir tanıdığınız insanın sözleri, size olan davranışları etkileyicidir. Bu sizin için yepyeni bir kapının önünüzde açılması gibi pozitif yönde bir güçtür. 20 Ocak tarihindeki görünüm her ne kadar olumlu görünse de, tüm burçlara belirttiğim gibi, ileriye dönük şekilde düşünülerek hareket edilmesini gerektiriyor.

    İŞ VE KARİYER

    19-25 Ocak arası: 20 Ocak tarihindeki Yeniay, hem yenilik anlamındaki işlerin hem de hayatınızla ilgili verilecek kararların bir hayli hızlı gelişimini işaret ediyor. Güzel bir teklif alabilirsiniz. Kendiniz için yepyeni bir amaç belirleyebilirsiniz. Bir başka şehre yerleşebilir veya başka bir çevreye dahil olabilirsiniz. Önemli bir projede yer alabilirsiniz. Bunların tümü gayet keyiflidir. Ancak ben iş konusunda aceleyle, çabucak bir karar vermemenizi, işin başı kadar sonunu da düşünmenizi tavsiye ediyorum.

    PARA

    19-25 Ocak arası: Maddi konularda özellikle iş ortağı, eş veya başkalarından elde edilecek gelirler anlamında hesabı bilmenin faydalı olacağını söylemeliyim. Dereye görmeden paçaları sıvamayalım. Güçlü kişilerden destek görmek veya ortaklaşa hareket ederek bir çözüm arıyorsak, bu kişilerle olan ilişkiler öyle kolayca kurulmayabilir. Kredi alımı, borçlanma, miras, hukuk gibi konulara dikkat edelim.


    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    19-25 Ocak arası: 20 Ocak tarihindeki Mars-Neptün kavuşumu olumlu gibi dursa da, ben ilişki meselelerinde mutlaka dikkatli olunması gerektiğini söylemeliyim. Çünkü bu görünüm, merhametin, fazlasıyla iyi niyetin, gerçekleri göz ardı edebileceğinizi işaret ediyor. Öylesine kıymetli bir enerji ki, kişi bir anda bütün sorunları olağan gibi görerek, beraberliği sürdürebilir veya karşısına çıkan veya çıkacak kişiyi hayatının merkezine oturtabilir. Biz yine de mutlaka hakikatleri merkez alalım derim. Kaldı ki, aşk ve ilişkilerde hafta sonuna doğru olan görünümler dikkatli ve ilerisi adına düşünülmesi gerektiğini hatırlatıyor. Evliliklerde ortaklaşa gönül bağının, paylaşımların önemini işaret ediyor.

    İŞ VE KARİYER

    19-25 Ocak arası: İş hayatınızda bu hafta sanat, fotoğrafçılık, tıp, okültizm, denizcilik gibi alanlarında görev alanlar için başarı oldukça yüksek. Karşınıza fırsatlar çıkabilir, teklif alabilirsiniz veya işinizi geliştirebilirsiniz. Ancak genel anlamıyla iş problemleri yaşayanlar, eğitimden ticarete kadar mevcut işiyle ilgili sorunu olanlar, memleketinden uzakta olanlar farklı bir görev veya teklifle karşılaşırsanız aceleyle kararlar vermeyiniz. Sonradan pişman olmamak için, enine boyuna düşününüz. Koşulları, şartları iyi araştırınız.

    PARA

    19-25 Ocak arası: Haftanın başında maddi konularda, hesabı şaşmamak lazımdır. Eş veya iş ortağımızla olan mali ilişkimizin abartılı ve gereğinden fazla büyütülerek ele alınmaması lazım. Beklentimiz olan paralar veya desteklerin sakinlikle ve bilinçli bir şekilde gözden geçirilmesinde yarar var. Her an her şey olumlu yönde gelişebilir. Ancak bunlara çok güvenmemek, dikkatli bir şekilde bütçemizi dengede tutmak yararlıdır. Özellikle harcamalarımızı belli bir sınır içinde olması faydalıdır. 20 Ocak tarihindeki Yeniay, bu anlamda önem taşıyor.


    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    19-25 Ocak arası: 19 Ocak tarihindeki görünüm, ilişki konularında her iki tarafın da kendi isteklerini birbirlerine dayatmaya çalışacaklarının işaretçisidir. Partnerin, olumsuz veya problemli durumları kaldırmaya pek isteği yoktur. Her ikiniz de, eğer bu aşkı ayakta tutmak istiyorsanız inatlaşmalardan kaçınmanız yararlı olur. Bu görünüm bekar Aslanlar için yeni biriyle tanışmayı, oldukça farklı bir kişi oluşunun sizde uyandırdığı hayranlığın göstergesidir. 20 Ocak tarihinde Kova burcunda oluşacak Yeniay, ilişki anlamında verilecek kararlara duygusallığın bir yana bırakılması, tarafsız bir şekilde gözden geçirmelerde bulunulması yönünde önem taşıyor. Eğer ilişkinizde mutlu iseniz, gurur duyarsınız. Sorunlar varsa eğer, saygıyı muhafaza ederek belli bir mesafe bırakmayı tercih edersiniz. Eğer baskıda bulunan bir partneriniz varsa, buna izin vermezsiniz. Her şekilde bu Yeniay, yeni bir sayfa açılmasında etkin olur.

    İŞ VE KARİYER

    19-25 Ocak arası: 21 Ocak tarihinde, çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda son yıllarda verdiğiniz mücadele zaten yeteri kadar yorucuydu. Hatta zaman zaman psikolojik ve ruhsal sağlığınızı dahi etkilemişti. Gelişmelere bugün baktığımızda artık güçlenmek ve doğru kişilerle çalışmak niyetindesiniz. İşte bu görünüm, edinilen tecrübeler ışığında bir iş arayışının veya ortaklık kurma arzunuzun göstergesi oluyor.

    PARA

    19-25 Ocak arası: 20 Ocak tarihindeki görünüm, maddiyata dayanan ilişki ve iş ortaklığı konularında hesabınızı çok iyi yapmanız gerektiğini işaret eder. Sizin başkalarından beklediğiniz güven ve iyi niyetinizin kullanılmamasıdır. Böyle davranan kişilere içten içe üzülürsünüz hatta sizi yanılttıkları için kızarsınız. Sevilmediğinizi düşünürsünüz.


    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    19-25 Ocak arası: 20 Ocak tarihinde Mars-Neptün kavuşumu karşıt burcunuzda gerçekleşecek. Bu görünüm, ilişkide güven duygusunun önemini vurguluyor. Sizin için bu olgu çok önemli. Ruhsal bir eş, moralinizi yükseltecek bir insan, kompleksleri olmayan bir sevgili istiyorsunuz. Yaşarken veya sonunda pişmanlık duymaktan çekiniyorsunuz. İşte bu tarihte, ilişkinin niteliğine göre, ya ideallerinize göre bir beraberlik yaşadığınız için mutlusunuzdur veyahut yanıldığınız için bir hayli gerginsinizdir. Ortak uyum haritanızdaki duruma göre bu netlik kazanacaktır.

    İŞ VE KARİYER

    19-25 Ocak arası: Bu hafta iş hayatınızla ilgili konularda yeni gelişmeler gündeme gelir. Siz, arzu ettiğiniz şekilde ilerlemekten yanasınız. Ancak şartlara göre hareket etmekte yarar var. Eğer işinizden, iş ortamınızdan memnunsanız 19 Ocak tarihindeki görünüm işinizde ilerleme ve başarılı bir gün geçirmenizi sağlar. Tam tersine, memnun değilseniz, çok fazla çalıştığınız halde bunun kıymetinin bilinmemesi nedeniyle sıkılabilirsiniz. Sağlığınıza mutlaka dikkat ediniz. Çünkü moral duygunuz ne kadar yüksekse, başarılı olmanız o denli kolaydır. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebileceğiniz iş seçeneklerini gözden geçirmeniz yararlıdır.

    PARA

    19-25 Ocak arası: Bu hafta maddi konularda ben akıllıca hareket edilmesini söylemeliyim. İş görüşmelerinde özellikle ne kadar alacağınızı veya bir işi ne kadara yapacağınızı iyice konuşunuz. Hiçbir şeyi şansa bırakmayınız. Harcamalarınızı yaparken de dikkatli olmayı bilelim.


    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    19-25 Ocak arası: 19 Ocak tarihindeki olumlu görünüm, aşk hayatınız ve amacınız doğrultusunda hareket edebilmenizi sağlıyor. Bir hayli arzulusunuz ve isteklerinizi ifade edebileceğiniz topluluklar, gruplar içinde yer almaktan zevk alıyorsunuz. Sizin için aşk özgürlük, moral, zenginlik kaynağıdır. Sizin için toplum içindeki yeriniz son derece önemli. Güzel bulunmaktan, el üstünde tutulmaktan hoşlanıyorsunuz. Aşkta bunu bulduğunuzda mutlu oluyorsunuz. İşte bu tarihteki görünüm ve 20 Ocak tarihindeki Yeniay, bu arzularınızın gerçekleşmesini sağlayabilir. Yeni bir aşkı size hediye edebilir veya ilişkinizde pürüzler varsa, bunları ortadan kaldırabilir.

    İŞ VE KARİYER

    19-25 Ocak arası: 20 Ocak tarihindeki Mars-Neptün görünümü çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda ideallerinizi gerçekleştirme arzunuzu gösteriyor. Bazen yaptığınız işin sizi tatmin etmediğini düşünüyorsanız, bu görünüm moralinizin düşmesine neden olur. Burada ne arıyorum, neden bu işi yapıyorum diye düşünürsünüz. Eğer işinizden memnunsanız, sözgelimi sanat, mistizm, belli bir grup içinde faaliyette bulunuyorsanız, bu tarihte güven duygunuz yüksek şekilde işinize sarılırsınız. İşiniz aşk gibidir sizin için. Yeni işe girecek olanlar, bu tarihte bütün şartları gözden geçiriniz. Sonradan yanılmamak için incelemede bulunmak yararlıdır. Bir de sağlıkla ilgili kontrollerinizi ihmal etmeyin lütfen.

    PARA

    19-25 Ocak arası: Maddi konularda bu hafta sevdiklerinizi memnun etmek için alışverişler yapabilirsiniz. Tabii ki hesabı bilmekte yarar var. Özellikle ölçüyü kaçırmayınız. 19 Ocak tarihi sanatsal bir ürün almak veya tıbbı kontroller için ayrılacak paranın göstergesidir. Çocuğunuz varsa onu mutlu edecek bir hediye satın alabilirsiniz. Yardım amaçlı birilerine maddi ve manevi destek olabilirsiniz.


    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    19-25 Ocak arası: 19 Ocak tarihindeki Mars-Neptün kavuşumu aşk evinizde oluşacak. Sizi çekici kılan tüm özelliklerinizi ortaya çıkartan bir enerjidir bu.

    Cinsel anlamda da cazibeniz üst doruktadır. Sanki bir fotoğraf, muhteşem bir eser, görenlerin hayranlık duyacağı bir endam kazanırsınız. Ruhsal yönden hem kendinizden emin hem güven dolu, tatminkar bir duruşunuz vardır. Aşkta duygularınızı gizlemeyip, sevdiğiniz kişiye itiraf edersiniz. Sorunlu bir ilişkiniz varsa, bu çekici duruşunuz partnerinizi etkiler. Bu görünümün dikkat edilecek noktası, hayallere kapılıp gerçekleri de göz ardı etmemektir. Rüyalarımız tabii ki özeldir fakat dünya hayatının bir gerçek olduğunu da unutmayalım. 20 Ocak tarihindeki Yeniay, eviniz, ailenizle ilgili konularda yaşanacak değişim, yenilik ve gelişmelerin işaretçisidir.

    İŞ VE KARİYER

    19-25 Ocak arası: 19 Ocak tarihindeki görünüm, ev-iş hayatınızla ilgili konularda arzu ve isteklerinize göre gelişmeler beklediğinizi gösteriyor. Siz artık, yaşamınızı kurallarla sınırlayacak, başkalarının gerisinde kalacak bir iş ve hayat istemiyorsunuz. Bu yüzden de zorluklara pek tahammülünüz yok. Kişisel anlamda değişimden yanasınız. Özgür olmak, seçimlerinizi kendiniz yapmaktan yanasınız. Yoksa moraliniz bir hayli düşüyor.

    PARA

    19-25 Ocak arası: Maddi konularda bu hafta 19 ve 23 Ocak tarihlerindeki görünümler önem taşıyor. Maddi anlamda sorumluk sahibi bir kişi gibi davranmalıyız. Öyle bol keseden harcamalar yerine, iş durumumuza göre ayarlamalarda bulunmak yararlı olur. Kaldı ki, ev harcamaları, kiralama, satın alınma veyahut ihtiyaçlar için yapılacak harcamalar bir hayli önemli gözüküyor. Duruma bakalım ona göre hareket edelim.


    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    19-25 Ocak arası: 19 Ocak tarihindeki görünüm, sizden farklı görüşte olan kişilerle tanışmanın işaretçisidir. Onları bir hayli etkileyici bulursunuz. Sizin kendinizle ilgili hayalleriniz ve umutlarınız var. Eviniz içinde, çevrenizde, aşk hayatınızla ilgili konularda güven duygunuzu yükselten, sonradan büyük bir hataydı demeyeceğiniz bir yuva özleminiz var. Bir arayış içindesiniz. O nedenle bu haftaki tanışmalar, konuşmalar sizi moral olarak güçlendiricidir. Ancak ben yine de dikkatli olmanızı, fazla hayale kapılmamanızı uygun görüyoru

    İŞ VE KARİYER

    19-25 Ocak arası: Gerek 19 Ocak tarihindeki görünüm ve gerekse 20 Ocak tarihindeki Yeniay, bir arayışın, değişimin, gelişimin sizin açınızdan bir hayli etkili olduğunu gösteriyor. Bu yeni bir çevreye dahil olmak, yeni bir işe adım atmak, iletişim anlamında güçlenmenin de göstergesidir. Başarılı çalışmalar, kişisel gelişiminiz üstünde bir hayli etkili olur. Bu yönde yapılan dilekler yerini bulur.

    PARA

    19-25 Ocak arası: Parasal konularda 21 Ocak tarihindeki görünüm önemli. Çünkü sizin parasal konularda istikrarlı hareket etmeniz, harcamalarınızı dikkatli bir şekilde yapmanız gerekiyor. Bu görünüm, toplumsal anlamda dostlarınızdan göreceğiniz desteği işaret ettiği gibi, bilhassa girişimde bulunarak, kendinizi güvenerek, ilişkilerini güçlü tutarak kazançlı işlere yönelmeniz gerektiğini de hatırlatıyor.


    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    19-25 Ocak arası: 19 Ocak tarihindeki görünüm, aşk hayatınızla ilgili konularda değişim, gelişim yönünde istekli olduğunuzu gösteriyor. Heveslisiniz ve artık şansın sizden dönmesini, yüzünüze gülmesini istiyorsunuz. Zorluklardan artık sıkıldığınız için hem maddi hem manevi anlamda moralinizi yükselten bir aşkın peşindesiniz. 20 Ocak tarihindeki Mars-Neptün kavuşumu, sihirli bir dokunuş gibi. Karşı cins ve çevreniz üzerinde etkiniz bir hayli yüksektir. Size çekicilik katıyor. Güven duygunuzu yükseltiyor. Sizler zaten bilinçli insanlarsınız. Öyle her karşınıza çıkan kişiye kanmazsınız. Ancak ben yine de, abartılı ve pek de gerçekçi olmayan pembe düşlere kapılmamaya da dikkat edin derim.

    İŞ VE KARİYER

    19-25 Ocak arası: 20 Ocak tarihinde Mars-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Bu enerjinin sanat dallarında, mistik konularda, tıp alanında, eğitsel konularda, insanlara yardım ve destekli hizmetlerdeki gücü tabii ki çok kıymetlidir. Hayatın güzel, ulvi, hoş duyguları sizi harekete geçirir. Bazen görünmez bir kahraman gibi hareket edersiniz. Yaptığınız işleri kimse bilsin, sizi pohpohlasın, göklere çıkarsın gibi beklentiniz yoktur. 21 Ocak tarihindeki görünüm, bir grubun içinde ortaklaşa çalışmanın, gücünüz tümüyle başarılı işlere yöneltmenin işaretçisidir. Kendiniz adına değil, başkalarıyla el birliğiyle hareket ederseniz çok daha başarılı olursunuz.

    PARA

    19-25 Ocak arası: Maddi konularda 19 Ocak tarihindeki görünüm, maddi açıdan hareketlendirici gözüküyor. Kazanç anlamında fırsatlar getiriyor. Siz de paranızı bildiğiniz gibi değerlendirmekten yanasınız. Başkalarından destek görebilirsiniz. Gelişim yönünde moraliniz güçlenir. Ancak küçük bir tavsiyem olsun. Harcamalarınıza yine de dikkat ediniz. Tutumlu olmayı da biliniz. 20 Ocak tarihinde kazanç evinizde oluşacak Yeniay, grup çalışmaları, güçlü dostluklar, iletişim ve zihinsel aktiviteler, araştırma, astroloji, bilim, iletişim, toplumsal çalışmalar yoluyla para kazanmanızda etkilidir. Ayrıca bütçenizin gözden geçirilmesi yararlı olur.


    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    19-25 Ocak arası: 19 Ocak tarihindeki görünüm ilişkilerde arzularınızı dışa doğru ifade etmenin, karşı cinsle hızlı bağlantı kurmanın, partnerinizle paylaşımların işaretçisidir. Ancak her iki taraf da, birbirinden beklentileri vardır. Siz özgürlüğünüze karışılmasından hoşlanmazsınız. Partneriniz el üstünde tutulmaktan yanadır. Eğer bu beklentiler ilişkide karşılanıyorsa ne ala. Bu görünüm yeni bir ilişkinin veya hızla verilen bir evlilik kararının da işaretçisi olabilir. 20 Ocak tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay, zaten yenilik anlamında verilen sürpriz kararların da belirtisi olduğundan, duygularınız ve istekleriniz aynı anda, aynı amaç üzerinde el sıkışılacağını göstermektedir.

    İŞ VE KARİYER

    19-25 Ocak arası: 20 Ocak tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay, rutin bir yaşam sürmek yerine, ideallerinize uygun şekilde kararlar almak isteğinizi işaret ediyor. Siz çözümden yanasınız. Şu andaki şartlar eğer size uymuyorsa, yepyeni bir adım atmaktan çekinmezsiniz. İyimser düşünmeye gayret ediyorsunuz. Sosyal bir insansınız ve toplumsal ilişkileriniz gayet güçlü olduğu için, mesleki yaşamınızda da sevilen bir insan olarak ileri adımlar atabilecek güçtesiniz. Bu Yeniay, yaşanan sıkıntıları geride bırakarak, özgür biçimde, dışa yönelik hareket etmenizi sağlıyor. İnsanlar sizin fikirlerinizden, yaptığınız işten, farklı oluşunuzdan bir hayli etkilenecekler.

    PARA

    19-25 Ocak arası: Parasal anlamda 19 Ocak tarihindeki Mars-Neptün kavuşumu, sanatsal, mistik, tıp, insanlara yardım anlamındaki iş sahipleri açısından yararlıdır. Bu kazanımların özünde hem maddi hem ruhsal anlamda tatmin duygusu ağır basar. Ancak bir tavsiyem olacak, paranızı olur olmaz yatırımlara yöneltmeyiniz. Riskten uzak durunuz. Ne olur ne olmaz diyelim, bu kavuşumun böyle bir gölge yanı olduğunu da bilelim.


    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    19-25 Ocak arası: 20 Ocak tarihinde burcunuz üzerinde kavuşum yapacak Mars ve Neptün gezegeni, düş bahçelerinde dolaşmaya benzer. O bahçe ki, idealindeki bir dünyanın özlemi, hayal kırıklığından uzak bir sevda için verilmiş mücadelenin varıldığı noktadır. Ruhsal enerjimiz yükselmiştir ve moralimiz üzerinde güçlü bir tesir yaratmaktadır. Kendi kendimizi iyileştirerek, önyargılardan kurtularak hevesle aşkı kendimize çekeriz. Çekici yanlarımız karşı üzerinde etkili olur ve hülyamız, rüyamız için start veririz. 20 Ocak tarihindeki Yeniay, aşk hayatımızla ilgili konuda da etkilidir. Eğer gerçekten güzel bir şeyler istiyorsan önce kişisel anlamda senin gelişiminin önünde engel oluşturan pürüzleri temizlemelisin der. Zorlu bir ilişkiyi, çözümsüz kalan bir aşkı daha fazla sürdürüp kendini dış dünyaya kapatma diyerek uyarır.

    İŞ VE KARİYER

    19-25 Ocak arası: 19 Ocak tarihinde, çalışma hayatınız ve sizi psikolojik yönden etkileyerek dışa kapatan, izole yaşamanıza sebep olan ne varsa her şeyi gözden geçirmenizde etkili olacak. Çünkü sizi engelleyen dış dünya ile aranızda duvarlar ören her ne varsa moral duygunuzu düşürücü oluyor. Sağlığınız çok önemli. Kişisel gelişiminiz anlamında zorluklarla artık mücadele etmek yerine, kendinizi bırakmış gibisiniz. Oysaki 20 Ocak tarihindeki görünüm ve Yeniay, düşlerine, ideallerine sahip çıkan bireyin her türlü güçlüğü ve engeli aşabileceğini işaret etmektedir. 23 Ocak tarihinde, mesleki konularda gayretli bir şekilde çalışmalısınız. Kendinizi mutlaka geliştirmeye, size söylenenleri yerine getirmeye özen göstermelisiniz. Bunlar gelişiminiz için gayet önemlidir. İdealist, tarafsız, dışa dönük olmanız yararlıdır.

    PARA

    19-25 Ocak arası: Maddi konularda, 21 ocak tarihindeki görünüm, özellikle kredi borçlanması, iş ortaklığı, borçlar, miras, hukuk konularında etkili olup verilen mücadelenin de göstergesidir. Ortaklar arasında karşılıklı olarak bir gerilim oluşabilir. Anlaşmak adına toleranslı düşünmek zorunda kalabilirsiniz.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler