KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    12 Ocak 2015 günlük burç yorumları

    Mynet Astroloji danışmanı İremSu günlük burcunuzu yorumladı. Günlük burç yorumuza göre gün içinde sizi nelerin beklediğini öğrenebilirsiniz. İşte 12 Ocak 2015 günlük burç yorumları...

    GÜNLÜK BURCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN...

    Koç burcu maddi konulara dikkat etmeli, bilinçli hareket etmeli. Koç burçları karşılarına bir fırsat çıktığında bunun üzerinde düşünmeli. Yarar-zarar hesabı yapmalı. Kısa yoldan veya bilinmedik işlere kalkışmamalı. Boğa burcu inançları ve hayalleri doğrultusunda varmak istedikleri yola ulaşacak. İkizler burcu'nun aşk hayatını gözden geçirmesi gerekecek. Ancak İkizler burcu mutlu edecek sürpriz gelişmeler yaşayabilir. Yengeç burcu'nun ev, aile ve mali konular üzerinde dikkatlice düşünmesi gerekiyor. Birbirinize karşı anlayışlı olmanız gerekiyor. Yengeç burcu bugün iş hayatıyla alakalı konularda veya genel olarak sorumlulukları söz konusu olduğunda çabuk tepki verebilir, özgür olmak isteyebilir. Aslan burcu'nun mevcut durumunu gözden geçireceği bir gün olacak. İhtiyaçları karşılamada bütçeye göre hareket etmek faydalı bir yol olacak. Aslan burçları gereksiz alışverişlerden kaçınmalı, kredi kartlarına, ödemelerine dikkat etmeli. Başak burcu acele kararlardan kaçınmalı. Maddi konularda rahat bir yaşam sürme arzuları bulunan Başak burçlarının imkanları geniş olan bir işe ihtiyaçları var. Terazi burçları toplumsal ve özel hayatlarıyla ilgili meselelerde kendilerini güçlü hissedebilir. Terazi burçlarının aşka kapıları sonuna kadar açık. Akrep burcu'nun hassasiyetleri yoğun. Meseleleri çok akıllıca ve gerçekçi bir şekilde ele almaları gerekiyor. Yay burcu'nun mevcut işlerine zaman ayırması gereken bir gün. Oğlak burcu iş hayatı ve maddi konularda riskli işlere kalkışmamalı. Kova burçları yarım kalan işleri üzerinde düşünmeli. Son olarak Balık burçları borçlanmak, borç vermek, kefil olmaktan kaçınmalı.

    **HAFTALIK BURÇ YORUMUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN...

    **

    [

    **AYLIK BURÇ YORUMUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN...

    **](burclar-astroloji/astroloji-gundemi/24484-ocak-2015-aylik-burc-yorumlari.html)

    İremSu kimdir?

    5 Ocak 1962 tarihinde doğdu. 1990 yılında Astrolojiyle ilgilenmeye başladı. O yıllarda ülkemizde astroloji alanında başvurabilecek kaynaklar, danışılacak kişiler sınırlıydı. 1997 yılına kadar kendi çabasıyla ilerledi ve astrolojinin özünü idrak etmeye çalıştı. 1997-2002 tarihleri arasında özel ders aldı. 2002-2005 döneminde çeşitli internet sitelerinde yazılar yazdı ve paylaşımlarda bulundu. Bu dönem hem gelişim hem deneyim sahibi olma hem de bir çok kişiyle tanışma fırsatı bulmasını sağladı. 2005 yılı itibariyle Mynet.com sitesinde Astroloji Danışmanı olarak göreve başladı. O tarihten bu yana hem kişisel danışmanlık hizmeti vermekte hem de köşesinin sorumluluğu gereği olan tüm bilgileri günlük, aylık ve yıllık yorumlar şeklinde takipçileriyle paylaşmaktadır.


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler