KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    12-18 Ocak 2015 haftalık burç yorumları

    Astrolog iremsu'dan haftalık burç yorumları...

    [Nasıl TV - Koç burcu 2015 Ocak ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Ocak-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    12-18 Ocak arası: 13 ve 15 Ocak tarihlerindeki görünümler, sürpriz karşılaşmaların işaretçisidir. Hem günlük yaşamınızı istediğiniz tarzda yenilersiniz hem de karşınıza çıkan fırsatlar sayesinde mutlu olursunuz. Arkadaşlıklar, yeni bir aşk, yeni hedefler anlamında şansınız yükselir. İlişkinizi geleceğe dönük şekilde yaşarsınız. Sorunları kafanıza takmazsınız. Dış dünyanın güzelliklerini kendinize çekersiniz.

    İŞ VE KARİYER

    12-18 Ocak arası: 12 Ocak tarihinde Mars-Balık burcunda ilerleyecek. Yöneticiniz pek güçlü konumda değil. Ancak geri planda yaratıcı tarzda çalışmalarda bulunabilirsiniz. Size enerji verecek aktivitelere yönelin. Tembellikten uzak durunuz. Haftanın genelinde hoş enerjiler var. Bunlar sizi motive edicidir. Böylelikle bu geçişin yarattığı pasif hali, aktif şekilde kullanarak yararlı şekilde kullanırsınız.

    PARA

    12-18 Ocak arası: Maddi konularda iyi bir planlama şart. Bilinçli hareket etmelisiniz. Karşınıza bir fırsat çıktığında bunun üzerinde düşünün. Yarar-zarar hesabı yapın. Kısa yoldan veya bilinmedik işlere kalkışmayın. Güvendiğiniz insanlarla çalışın. Başkalarından ne gelir diye düşünmek yerine, siz kendiniz bizzat girişimde bulunursanız, enerjinizi doğru yönde kullanarak para kazanabilirsiniz. Böylece vakit kaybetmemiş olursunuz.


    [Nasıl TV - Boğa burcu 2015 Ocak ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Boga-burcu-2015-Ocak-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    12-18 Ocak arası: Bu hafta aşk hayatınızla ilgili enerjiler bir hayli yoğun olacak. 12 Ocak tarihindeki Mars-Balık geçişi partnerinizle ortaklaşa hareket edebilmenizi sağlıyor. Birbirinizi motive edebilirsiniz. Partnerinizin duygusal yönü ve aynı zamanda aktif olmayı bilmesi gerekecek. Sizin de arzunuz bu yönde olacaktır. Bekar Boğalar hem hareketli hem de gerektiğinde ılımlı davranabilecek kişileri tercih ederler.

    İŞ VE KARİYER

    12-18 Ocak arası: İş hayatında bu hafta, özellikle 13-14-15 Ocak tarihlerinde yapılacak görüşmelerde, kurulacak bağlantılarda dikkatlice hareket etmeniz gerekecek. Cesaretle atıldığınız bir iş veya kabul edeceğiniz bir teklifi çok iyi takip etmeniz lazım. Çünkü beklenmedik aksamalar, gecikmeler veya ansızın beliren engellerle mücadele etmeniz gerekebilir. Aceleci davranmayınız. İşinizin sağlam olup olmadığına özen gösteriniz.

    PARA

    12-18 Ocak arası: Uzun vadeli, sağlam bir kazanç elde etmek için, doğru kişi ve alanlar tespit etmekte yarar var. Dürüstlük şart. Ayrıca uygulamaya dönük işlere yönelmek lazım. Yanlış ortaklar ve geçici işler fayda getirmez. Kredi alımları, ortaklaşa işlerde daha dikkatli olunuz. Yapılacak görüşmelerde şartları iyice gözden geçirin.


    [Nasıl TV - İkizler burcu 2015 Ocak ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Ikizler-burcu-2015-Ocak-ayi-yorumlari-nelerdir)

    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    12-18 Ocak arası: 13-14-15 Ocak tarihlerindeki görünümler, hızlı ve aktif bir şekilde başlayan ilişkileri, yenilikleri, tam da istediğiniz şekilde hareket edebileceğiniz gelişmeleri işaret ediyor. Devam eden ilişkinizde ortaklaşa hareket etmek kolay. Yeni başlayan beraberliklerde ortak zevkleriniz, aynı ortamlarda bulunmaktan hoşlanmanız birbirinize daha fazla yakınlaşmanızda etkendir. Ancak bu ilişkinin uzun vadeli olması için zaman faktörü önemli. Sabırsız davranmayalım. İlişkisinde sorun olanlar bunu çözmek yerine, başka bir ilişkiye adım atmayı tercih edebilirler. Böyle bir durumda dürüst davranmak yerinde olur.

    İŞ VE KARİYER

    12-18 Ocak arası: 12 Ocak tarihindeki Mars-Balık burcu geçişi, sizi biraz pasif hale getirebilir. İsteksiz bir şekilde çalışırsınız. Farklı bir şeyler yapmak arzunuz yüksek. Şu andaki şartlar size göre olmadığı için, karşınıza çıkabilecek bir teklif bekliyorsunuz. Böyle bir durum oluştuğunda, şartlarına çok iyi bakmak gerekiyor. Bir hevesle atılıp daha sonra pişmanlık duymamak için, sözleşme maddelerini gözden geçirmeyi unutmayın. Bu hafta mevcut işini sürdürüp, kısa süreliğine başka bir iş yapacaklar açısından enerjiler olumludur.

    PARA

    12-18 Ocak arası: Mali anlamda dışarıdan destek görmek yönünde enerjiler pek olumlu değil. Sizi şu anda kısıtlayan şartlar nedeniyle elinize geçen miktara göre hareket etmek doğru olacaktır. Eş, iş ortağı veya parasal ilişkiniz olan kişilerin üzerinizde yaratabileceği baskı ve sorumluluklar sizi yorabilir.


    [Nasıl TV - Yengeç burcu 2015 Ocak ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yengec-burcu-2015-Ocak-ayi-yorumlari-nelerdir)

    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    12-18 Ocak arası: 12 Ocak tarihindeki Mars-Balık geçişi, aşk hayatınızda duyarlılık işaretidir. Sorunlar olsa dahi, sizi bu ilişkiye bağımlı kılan etkenler daha fazladır. Problemlere karşı dayanma gücünüz birebir duygularınızla alakalıdır. Eğer partneriniz veya karşınıza çıkan kişi etkilemişse, onun yanlışlarını veya anlaşamadığınız noktaları görmezden gelebilirsiniz. Ancak ben derim ki, 15 Ocak civarı günlerde bilinçli olunuz. İlişkinin karşılıklı anlaşma, huzur ve güven ilkelerini gözetiniz. Verimsiz, sizi rahatsız eden unsurları mutlaka önemseyiniz.

    İŞ VE KARİYER

    12-18 Ocak arası: İş hayatınızda hoşunuza gitmeyen ve sizi verimsiz, keyifsiz, doyumsuz hale getiren sorunlar özellikle bu hafta bir hayli etkilidir. Ya bunları aşabilmek için, çok fazla dayanıklı olmalısınız veya başka iş tercihlerinde bulunmak için cesur hareket etmelisiniz. Ancak yapınız gereği ve mevcut koşullar nedeniyle katlanmanız mümkün gözüküyor. Bu da sizin için yorucu ve sıkıntı verici olabilir. Görmezden gelmeye, idare etmeye çalışabilirsiniz.

    PARA

    12-18 Ocak arası: Bu hafta, işinizle ilgili konularda özellikle kredi borçları, eş veya iş ortağınızın parasal konulardaki özgür tavırları sizi rahatsız edebilir. İşinizden elde ettiğiniz gelirin yetersizliği harcamaların artışı nedeniyle daha dikkatli ve idareli davranmanız gerekecek.


    [Nasıl TV - Aslan burcu 2015 Ocak ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Aslan-burcu-2015-Ocak-ayi-yorumlari-nelerdir)

    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    12-18 Ocak arası: 13 Ocak tarihindeki görünüm, ilişkide sürprizleri işaret ediyor. Bekar Aslanların hızlı bir şekilde aşka yelken açmaları mümkün. Sorunları olanlar partnerin özgür yaklaşımları nedeniyle biraz sıkılabilirler. O kendi bildiği şekilde ilerlemek ve hareket etmekten yana. Konuşmaları da bu yöndedir. Onu ya olduğu haliyle kabul edeceksiniz veya güzelce konuşmayı ne yapmaya çalıştığını sormanız gerekiyor. Aslanlar bu hafta ilişkide kontrolü elinizde tutmaktan ziyade, mevcut durumu farklı bir açıdan ele almanız gerekebilir.

    İŞ VE KARİYER

    12-18 Ocak arası: İş hayatınızda bu hafta 13 ve 15 Ocak tarihleri önemlidir. Görünümlere baktığımızda, karşılaştığımız ve bir arada çalıştığımız kişilerle aramızda belli bir mesafe oluşabilir. Yeni bir şeyler yapmak, girişimde bulunmak istiyorsanız, insanları ikna etmek için farklı yöntemler denemelisiniz. Başkalarını dikkate almak zorundasınız. Çünkü tek başınıza hareket edebileceğiniz, isteklerinizi kolaylıkla elde edebileceğiniz kolaylıklar yok. Ancak bu zorluklar, yaratıcı tarzda düşünmenizi sağlayacaktır. Hani ne demişler, her zorlukta bir kolaylık vardır.

    PARA

    12-18 Ocak arası: 12 Ocak tarihindeki Mars-Balık burcu geçişi, maddi açıdan sizi biraz zorlayabilir. Çünkü hem başkalarına mecbur kılıcı hem de bağlılık nedeniyle birilerine anlayış göstermek zorundasınız. Dışarıdan gelebilecek destekler bu hafta sınırlı. İhtiyaçlarınızı karşılamada bütçenize göre hareket etmek en doğru yol gözüküyor. Hesabınızı bilmenizde, gereksiz alışverişlerden kaçınmanızda, kredi kartlarınıza, ödemelerinize dikkat etmenizde yarar var.


    [Nasıl TV - Başak burcu 2015 Ocak ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Basak-burcu-2015-Ocak-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    12-18 Ocak arası: 12 Ocak tarihindeki Mars-Balık geçişi sizi biraz zorlayacak gibi. Çünkü ilişkide karşı tarafın pasif davranması, kolay etkilenirliği, güven duymamızı sağlayacak davranış ve kararlardan uzak duruşu bizi yorabilir. İlişkinin niteliği ve gidişine göre, bu duruma katlananlar olabilir. Çünkü onlar zaten partnerlerini iyi tanırlar. Ona göre dönemi geçirirler. Ancak problemli bir ilişkiniz varsa veya yeni tanışmışsanız bu duruşu, pek hoşunuza gitmeyecektir. Hatta siz zorlandıkça daha fazla kaçış gösterecektir. 15 Ocak tarihindeki görünüm de, beraberliklerde kısıtlayıcı bir etken olup, hoşgörülü davranmakta güçlük çekmenize neden olur.

    İŞ VE KARİYER

    12-18 Ocak arası: 13-14-15 Ocak tarihlerindeki görünümler, iş ortamında ve iş hayatıyla ilgili konularda bizi pek tatmin etmeyen koşullar nedeniyle huzursuzluk yaratabilir. İnsanları anlamak, iletişimde bulunmak ve verimli bir şekilde çalışmak pek kolay değil. Beklenmedik bazı gelişmeler daha fazla uzlaşmazlık olmaması için sabır göstermek veya farklı açılardan durumu ele almak lazım. Koşullarımız gereği, belirsizlikler canımızı sıksa da, duygularımızı kontrol etmemizde yarar var. İşlerimizi iyi bir şekilde organize edelim ki, daha fazla aksilik çıkmasın.

    PARA

    12-18 Ocak arası: Maddi konularda bu hafta, denk bir bütçeye ihtiyaç var. Sağlık giderlerimiz için bir miktar ayırmamız yerinde olur. Gelir-gider arasındaki dengeyi iyi muhafaza etmemiz gerekecek. Organize işler için, mali desteğe ihtiyaç duyabiliriz. Ancak kredi alımları veya başkalarına güvenerek hareket etmeyelim.


    [Nasıl TV - Terazi burcu 2015 Ocak ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Terazi-burcu-2015-Ocak-ayi-yorumlari-nelerdir)

    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞİKLER

    12-18 Ocak arası: Aşkta aktif enerjilerimiz mevcut. Yeni tanışmalar, bağlantılar, görüşmeler bir hayli etkili. 13-14-15 Ocak tarihleri gönlümüzden geldiği gibi hareket ettiğimiz, hayatın eğlenceli yanlarına daha fazla ağırlık verdiğimiz günler. Sosyal ilişkilerimiz de gayet olumlu yönde gelişecektir. Sürpriz bazı gelişmeler keyfimizi yerine getirir. İş hayatındaki durgunluk canımızı sıksa da, aşktaki hareketlilik moral verici gözüküyor. Arkadaşlıklar, ortaklık ilişkileri, sanatsal faaliyetler gayet olumlu yönde ilerleyecektir.

    İŞ VE KARİYER

    12-18 Ocak arası: 12 Ocak tarihindeki Mars-Balık burcu geçişi, çalışma hayatının şartlarına göre hareket etmemiz anlamına geliyor. Çok aktif değiliz. Çok fazla girişken olmayabiliriz. Daha ziyade olanı olduğu haliyle kabullenmeye çalışacağız veya buna mecburuz. Sağlığımızla yakından ilgileneceğiz. Zaman zaman çalışmak, girişimde bulunmak veya işlerimizi hızlıca halletmek kolay olmayabilir. Özellikle 15 Ocak tarihinde başvurduğumuz işler, yapılan görüşmeler, başvurular için sabırlı olmamızda yarar var. Sanatla uğraşan iş sahipleri için enerjiler olumludur. Özellikle bu anlamda yapılan ortaklaşa işler başarılı yürür.

    PARA

    12-18 Ocak arası: Maddi konularda bu haftayı özellikle ortaklaşa yapılan işler, sanatsal çalışmalar veya mistik faaliyetler açısından olumlu buluyorum. Bu işler belli geri ödemeler şeklinde elinize geçecek paraların işaretçisi olabilir. Ancak genel olarak baktığımızda finansal anlamda getirisi çok yüksek ve uzun süreli bir para akışı bu hafta görünmüyor.


    [Nasıl TV - Akrep burcu 2015 Ocak ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Akrep-burcu-2015-Ocak-ayi-yorumlari-nelerdir)

    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    12-18 Ocak arası: 12 Ocak tarihindeki Mars-Balık burcu geçişinde aşkta kavga, tartışma, mücadele etme, problem çekme gibi hallerden uzaksınız. Karşınıza çıkacak kişi veya hayatınızda olan insan sizi fazla zorlamamalı, hatta tam tersine size huzur vermeye çalışmalı diye düşünürsünüz. 13 ve 15 Ocak tarihindeki görünümler, arayış içinde olduğunuzu ne fazla denetlenmekten ne de belirsiz bir ilişkiden hoşlanmadığınızı gösteriyor. Uzlaşmaya niyetiniz yok. İdare etmek, zaman vermek, anlayış göstermek zorunda değilim diye kestirip atabilirsiniz. Ancak bir yandan da aşıksanız, geri adım atmaya da her an hazır gibisinizdir.

    İŞ VE KARİYER

    2-18 Ocak arası: Hedefiniz ve ilerlemek istediğiniz yolun farkında olarak, zorlanmak yerine gönlünüzden geldiği gibi çalışmak istiyorsunuz. Yaratıcı sanatsal faaliyetler, hobileriniz, zevk aldığınız uğraşılar size daha cazip gelebilir. Rutin bir iş hayatı yerine, gerçekten istediğiniz bir işi yapmaktan yanasınız. Böyle olduğunda getirisi azmış çokmuş pek umurunuzda değildir. Hatta geçici işler, az kazandıran fakat sizi tatmin eden işlere yönelebilirsiniz. Yeter ki, zorlamasın ve sıkmasın.

    PARA

    12-18 Ocak arası: Bu hafta paraya ihtiyacınız yüksek. Evinizin ihtiyaçları için bu çok daha fazla gerekli olabilir. Beklenmeyen bazı masraflar veya durumlarla baş edebilmek için bir desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Paranın sizi köşeye sıkıştırmasından hoşlanmazsınız. Evden ayrılmış veya bir ortakla yolları ayırmış iseniz, tek başına ayakta durabilmek için parasal sorunları mutlaka halletmeniz gerekebilir.


    [Nasıl TV - Yay burcu 2015 Ocak ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yay-burcu-2015-Ocak-ayi-yorumlari-nelerdir)


    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    12-18 Ocak arası: 13-14-15 Ocak tarihindeki görünümler gayet olumlu. Keyifli paylaşımları işaret eden bu tarihler, sosyal yaşamı canlandırıcı, zamanı en olumlu yönde değerlendirmenizde yardımcıdır. Sürprizler aşkta şanslı bir dönemin göstergesidir. Yeniliklere oldukça hevesli ve hızlı bir şekilde adapte olabilirsiniz. Çocuklar, karşı cins, aktiviteler, kendinizi yenilemek, değişiklik yapmak bu üç günlük süreçte bir hayli etkin gözüküyor. Bir arkadaşlığın aşka dönüşmesi, bir ilişkinin kökleşmesi, grup faaliyetleri de aynı şekilde olumludur. Ancak Mars-Balık burcunda ilerlediği için, ilişkideki sorunları çözümlemek yerine zamanı güzel geçirmek istersiniz. Ailevi ilişkilerde sorumluluk almaktan kaçınırsınız. Sıkıntıya pek gelmezsiniz.

    İŞVE KARİYER

    12-18 Ocak arası: İş hayatınızla ilgili konularda bu hafta olumlu gelişmeler var. Hoşunuza giden, yapmaktan zevk alacağınız, kolayca size yönelen fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yenilikler, olumlu yönde değişiklikler için enerjiniz bir hayli yüksek olacak. Mars-Balık burcunda olduğu böyle bir zamanda bu gelişmeler hakikaten ilginç ve şaşırtıcı. Moralimiz de yerinde. Ancak ben derim ki, yine de aceleyle karar vermeden önce bir daha düşünün. Kalıcı mı, geçici mi diye bir bakalım

    PARA

    12-18 Ocak arası: Maddi konularda 15 Ocak tarihinde, hesabı bilmekte yarar var. Çünkü hesapsız davranmamız halinde, beklenmedik bir masrafla karşılaşırsak zor durumda kalabiliriz. Sözgelimi ev sahibimiz kirayı arttırabilir veya masraflar artabilir.


    [Nasıl TV - Oğlak burcu 2015 Ocak ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Oglak-burcu-2015-Ocak-ayi-yorumlari-nelerdir)


    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    12-18 Ocak arası: 13-14-15 Ocak tarihlerinde aşkta iletişimin önemi büyük. Gelir geçer bir ilişkiye tahammülümüz yok. Özgür tavırlı, samimi olmayan, sadece arkadaşlık etmeye çalışan, sanki çekip gidecekmiş gibi duran bir kişiyle ilişkiyi sürdüremeyiz. Hatta böylelerine mesafe koyabiliriz. Devam eden ilişkimizde de, partnerin bizimle olduğunu hissettirmesi, bir hedefi olması gerekecek. İç dünyamızda bir şeyler yerli yerine oturmuyorsa, sorumsuz davranıyorsa, tepki gösterebiliriz.

    İŞ VE KARİYER

    12-18 Ocak arası: 12 Ocak tarihindeki Mars-Balık geçişi, her şeyin bizim lehimize gelişmesini istediğimiz, ılımlı hareket etmekten yana olduğumuz, ideallerimiz çerçevesinde ilerlemeyi tercih edeceğimizi gösteriyor. Pek öyle hırslı değiliz. Birilerinin önüne geçmek gibi bir niyetimiz yok. Anlaşmaya gönüllüyüz. Ancak karşılıklı hakların gözetilmesi bizim için önemli. Bu hafta işimizle ilgili olarak, bir yanımız gitmeye hazır diğer yanımız sonucu görmekten yana. Aslında mali konular burada belirleyici bir faktör. Eğer uygun bir miktar artış olursa veya işimiz kazanç anlamında bize yeterli geliyorsa, işimizi sürdürürüz.

    PARA

    12-18 Ocak arası: İş bölümünde de söz ettiğim gibi maddi konularda bu hafta belirleyici unsur, işimizden elde ettiğimiz kazançtır. Eğer yetersiz geliyorsa, doğal olarak katlanmayız. Kariyer anlamında bir gelecek vaat ediyorsa parayı ikinci plana atabiliriz.


    [Nasıl TV - Kova burcu 2015 Ocak ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Kova-burcu-2015-Ocak-ayi-yorumlari-nelerdir)


    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    12-18 Ocak arası: Bu hafta ilişki anlamında gayet olumlu enerjilere sahipsiniz. Dilediğiniz gibi özgürce aşk yaşayabilir, arzularınızı ifade edebilirsiniz. Bazıları, nişan-düğün kararı verirken, kimi Kovalar yeni bir aşkın ilk soluğunda demlenmeye başlarlar. Gayet keyifli yeniliklerin oluştuğu bu hafta sosyal ilişkileriniz güçlenir, popülerliğiniz bir hayli yükselir. Beraberliğinizde geleceğe dönük düşünürsünüz. Yıldırım aşkı derler ya, tam da bu haftaya özgüdür.

    İŞ VE KARİYER

    12-18 Ocak arası: Haftanın iş konularında en önemli görünümü, 15 Ocak tarihinde gerçekleşecek. Yaptığınız işlerin, verdiğiniz kararların, izlediğiniz yolun mutlaka geleceğe dönük olması gerekiyor. Uzun vadeli işlere yönelmek lazımdır. Şimdi bu işle uğraşayım sonra farklı bir şeyler yaparım diye düşünmek yerine, yeteneklerinize, tecrübe alanınıza göre tercih yapmanızdır. Bugün var, yarını belli değil, güvence sağlamıyorsa zaman kaybetmemek lazım. Amacınız hakikaten başarı ise, sabırlı olmak, tutarlılık, kararlılık olgularının önemini bilmeliyiz. Bilmediğimiz konuları araştırmalı, bildiklerinizle yetinmemelisiniz.

    PARA

    12-18 Ocak arası: 12 Ocak Mars-Balık süreci, para konusunda bir hayli duyarlı davranmamıza yol açar. Canımız mı sıkkın, bizi mutlu edecek harcamalarda bulunuruz. Kafamız mı bozuk, parayı kafamıza daha fazla takarız. Pek sabırlı olmayız. Ancak mücadele edip zorlukları güce dönüştüreyim demek aslında çok daha faydalı olmasına rağmen, biz elimize geçene kızar, kazanmak için adım atmayız. 13-15 Ocak tarihlerinde Venüs iyi bir destek veriyor. Burcunuzda ilerlediği için, başkalarından destek görmenizi sağlıyor. Güçlü ilişkileriniz imdadınıza yetişiyor diyelim. Elinizde bir miktar para geçmesi, bazı işlerin olumlu sonuçlanması rahatlatıcı olabilir. Benim para konusunda size genel tavsiyem bütçenizin dengesini bilmeniz. Geldiğinde tutmayı bilseniz, aslında hiç sıkılmazsınız.


    [Nasıl TV - Balık burcu 2015 Ocak ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Balik-burcu-2015-Ocak-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    12-18 Ocak arası: 12 Ocak tarihinde Mars, burcunuzda seyrine başlıyor. Ancak bu hafta, ilişkilerde bir hayli dikkatli olmamız gerekiyor. Ani başlayan ilişkiler söz konusu olabilir. Ancak bunların adı pek konmaz. Bir anda hayatımıza giren kişi, girdiği gibi çıkabilir de. Elinde valizi var gibidir. Biz de pek karar veremeyiz, doğru mudur yanlış mıdır diye. Venüs-Kova burcunda ilerlediği için, burcumuzla etkin bir görünüm oluşturmuyor. Problemli ilişkilerde, taraflar birbirine karşı net ve samimi davranmayabilirler.

    İŞ VE KARİYER

    12-18 Ocak arası: Mars, her ne kadar burcunuzda ilerlese de, bu hafta iş hayatınızla ilgili konularda derinlemesine düşünmek lazım. Size göre doğru olan bir başkasına yanlış gelebilir. Hoşgörülü olmanız gerekebilir. Girişimde bulunurken, enine boyuna düşünmeli, işlerinizi planlı bir şekilde yapmalı, bir engelle karşılaştığınızda çözmeye çalışmalısınız. Sizi zorlayan her ne ise, aslında o nokta, geliştirmeniz gereken yanınızdır. Bunu kabul edip, o eksiği giderirseniz başarılı olabilirsiniz.

    PARA

    12-18 Ocak arası: Maddi açıdan haftanın tümündeki etkiler hesapsız, beklenmedik hatta zorlayıcı durumları işaret ediyor. İşimize, cüzdanımıza, ilişkilerimize dikkat edelim. Çünkü bir dalgınlık, acele ile verilen bir karar elimizde olanı çabuk harcamaya veya kaybetmemize neden olabilir.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler