KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Mars Balık burcunda

    Mars, burçları nasıl etkileyecek?

    12 Ocak-20 Şubat Mars-Balık seyri

    Genel anlamıyla döneme baktığımızda, kendimizi suyun üstünde sakince, bazen taşların etrafından süzülerek akışa göre yol alan bir yaprağa benzetebiliriz Çatışmak, mücadele etmek, yorulmak istemeyiz. Aşk, hedefimiz, amacımız güven duygumuz için gereklidir.

    Tüm isteğimiz hayal kırıklıklardan uzak, sorunlardan olabildiğince kaçarak kendimize bir dünya yaratmaktır. İdeallerimize ulaşmak istiyoruz ama mücadele gerekiyorsa beklemeye razıyız.

    Endişelerimiz böyle bir etki altında azalır; rüyalar, fanteziler yükselir, sınırlardan kurtularak sınırsız bir aşkın dehlizlerine dalınır... Aile içi ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda sakin ve uyumlu, çatışmak yerine anlaşmaya gönüllü olduğunuz bir zaman dilimidir.

    Bilinçaltınızda veya kişisel derinliklerinizde huzur duygusu bir hayli önem kazanır. Mahremiyetinize verdiğiniz önem belirgin bir şekilde ortaya çıkar. Olumsuz hiçbir şeye tahammülünüz yoktur.

    Mücadele gücümüzün temsilcisi olan bir gezegeninin, böylesi ılımlı hale gelmesi aslında bir işin, bir yanlışın üzerine giderek hakkımızı almamızda pek yoldaşlık etmez bize...Girişimde bulunmak yerine, bekleyelim görelim tarzında düşünebliriz sessizce... Balık burcunda ilerlemesi hedefe direkt olarak varmak yerine, hedefin etrafında dolanarak zaman kaybetmek anlamına da gelir.

    Bu dönemde esasen dikkat edilmesi gereken nokta, kimlerle parasal alışveriş içinde olmamız gerektiğini bilmek ve kazancımızı akıllıca değerlendirmektir. Birilerine güvenerek nasıl alırım diyerek para kaptırmayalım. Bizi iyi niyetimizi kullanmalarına izin vermeyelim. Söz ile değil sözleşme ile işlerimizi bağlayalım. Yanlış kararlar vermeyelim.

    Unutmayalım ki, Merkür gölgeli günlerine yaklaşıyoruz ve ardından geri hareketin etkin olduğu bir döneme adım atacağız. İş, girişim ve finansal konularda önümüzü tam net görmeden, hayali işlere kalkışmayalım. Tabii ki bazı meslek erbapları, ulemaları için bu dönem hoş olabilir. Sözgelimi mistik uğraşılar, şifa alanında çalışanlar gibi. Onların da ehil olanlarına rastlamamız dileğimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    KOÇ

    Sevgili Koçlar,

    12 Ocak saat 12.20-20 Şubat saat 02.11 tarihleri arasında yöneticiniz Mars-Balık burcunda seyredecek. Astrolojik olarak bu konumdaki Mars pek etkili değil. Cesaret yerine kabullenmeyi, sorunlarla mücadele yerine olanı olduğu haliyle görmeyi, ileri atılıp amaca ulaşmak yerine, etrafında dönüp dolaşmayı işaret ediyor. Ancak geri planda yaratıcı tarzda çalışmalarda bulunabilirsiniz. Maddi konularda iyi bir planlama şart. Bilinçli hareket etmelisiniz. Karşınıza bir fırsat çıktığında bunun üzerinde düşünün. Yarar-zarar hesabı yapın. Kısa yoldan veya bilinmedik işlere kalkışmayın. Balık burcundaki Mars süreci geriye çekilme ve çevrenizdeki olaylardan etkilenirlik artabilir. Bu nedenle savaşmak yerine mücadeleden kaçınılması, kendinizi korumak yerine akışa teslim olunması gibi durumlar sıkça yaşanabilir. Bazen de tam tersine plansızca hareket edilebilir. Birilerinin size yardımcı olmasını bekleyebilir, hangi iş için hangi yolu tercih etmeniz gerektiğini saptamanız zor olabilir, rehavete kapılabilirsiniz. Ben bu süreçte bilinçli şekilde hedeflerinizi gözden geçirmenizden yanayım. Çünkü bir amacımız varsa, ona ulaşma yolunda engeller hiçbir zaman insanı yıldırmamalıdır.


    BOĞA

    Sevgili Boğalar,

    12 Ocak saat 12.20-20 Şubat saat 02.11 tarihleri arasında etkili olacak Mars-Balık burcu seyri, günlük hayatta işlerinizi, ileriye dönük hedeflerinizi sakin ve ılımlı bir şekilde halletme hedef ve arzunuzdur. Genelde soğukkanlı davranmayı bilen Boğalar bu süreçte meseleleri öyle tartışarak, insanlarla çatışarak halletme yoluna gitmeyeceklerdir. Nasıl düzenleyebilirim, nasıl daha kolay üstesinden gelebilirim, daha az yorularak hedefime nasıl ulaşırım düşüncesi ön planda olacaktır. Yeni bir işe, projeye atılmak için enerjiniz pek yüksek olmasa da, inancınız ve hayalleriniz sizi varmanız gereken yola ulaştıracaktır. Yeter ki, yaptığınızı bilin ve buna inanın. Mars-Balık geçişi ilişki evinizin yöneticisi olarak, partnerinizle ortaklaşa hareket edebilmenizi sağlıyor. Birbirinizi motive edebilirsiniz. Partnerinizin duygusal yönü ve aynı zamanda aktif olmayı bilmesi gerekecek. Sizin de arzunuz bu yönde olacaktır. Bekar Boğalar hem hareketli hem de gerektiğinde ılımlı davranabilecek kişileri tercih ederler. Ancak ben yine de bu süreçte iş ortaklıklarında, ilişkilerde fazla ılımlı davranmak yerine, bilinçli şekilde gözden geçirmelerde bulunmanın daha faydalı olacağını söylemek isterim.


    İKİZLER

    Sevgili İkizler,

    12 Ocak saat 12.20-20 Şubat saat 02.11 tarihleri arasındaki Mars-Balık burcu geçişi, mesleki konularda ve sorumluluklarınızla başa çıkma anlamında, dayanıklılık gücünüzü bir miktar düşürebilir. Hızlı ve aktif hareket etmek isteyen İkizler, bu enerji altında motivasyon sıkıntısı çekebilirler. Duygusal kontrol zayıfladığı için kendini ortaya koymakta zorlananlarınız olabilir. Burada dikkat edilecek husus, hedefleriniz nedir? Hangi yolları izlemektesiniz, şu anki mevcut sorunlarınız neler? veya ne yaparsanız kendinizi daha başarılı bir şekilde ifade etmeniz kolay olur bunları düşünelim. Şartların bilincinde olacağız. Belki hızla bir şeyleri yerine koymak isterken, yavaşlamak zorunda kalabiliriz. Bunu gözümüzde büyütmeyelim. Önümüze ardımıza, eksiğimize bir bakalım. Bir hevesle atılıp daha sonra pişmanlık duymamak için, karşımıza çıkan teklif veya mevcut işimizle ilgili konularda bilinçli olalım.


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler,

    12 Ocak saat 12.20-20 Şubat saat 02.11 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek aşk evinizin yöneticisi Mars, yeni tanışmaları, ruhsal karşılaşmaları işaret ettiği gibi sevdiklerinize düşkünlük, hayatı olumlu tarafından ele alarak hedefe varma yönünde etkilidir. Gerek özel gerekse genel ilişkilerde fedakarlık ve özverili tavırlar ön plandadır. Mücadele ruhunuz belki çok etkin olmayabilir. Savaşmak yerine, olanı olduğu haliyle kabullenmeyi tercih edebilirsiniz. Öfkelenseniz bile bunu içinize atmayı veya problemleri çözmek yerine erteleyebilirsiniz. Uzak akrabalarınız, gurbet, özlem, inanç, sevgi, bağlılık gibi kavramlar sizin için gayet kıymetli hale gelir. Ben derim ki, ticarette, parasal konularda, girişimlerde gerçekçi olalım. Eğer bir durum veya ilişki sizi yoruyorsa sorunların üstünü kapatmayalım.


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar,

    12 Ocak saat 12.20-20 Şubat saat 02.11 tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Mars, genel ifadesi gereği, yapmak istediklerinizi, hedeflerinizi veya içinde bulunduğunuz durumu başkalarına bağımlı şekilde çözmek yerine, kendinize güvenerek halletmeniz gereken zaman dilimidir. Yatırımlarınızda, ilişkilerinizde, parasal alışverişlerde, mutlaka dikkatli olmak, dağılmamak ve iyi niyetinizin sınırlarını bilmek lazımdır. Eğer arkanızda güçlü bir ortağınız, aileniz veya karşılıksız bir şekilde size yardım edecek bir insanınız varsa ve siz de bu yardımlaşmaya açıksanız, bu süreci kolaylıkla geçirirsiniz. Ancak Aslanın gururunu biliyoruz. Buna fazla izin vermeyecektir. Benim tavsiyem bu seyir süresince gerçekçi bir şekilde hedeflerinizi gözden geçirmenizdir. İhtiyaçlarınızı karşılamada bütçenize göre hareket etmek faydalı bir yoldur. Hesabınızı bilmenizde, gereksiz alışverişlerden kaçınmanızda, kredi kartlarınıza, ödemelerinize dikkat etmenizde yarar var.


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar,

    12 Ocak saat 12.20-20 Şubat saat 02.11 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Mars, ilişkilerde 26 Şubat tarihine kadar dikkatli olmamızı, olan bitene gerçekçi bir şekilde bakmamızı gerektirir. İlişkinizin niteliği, birlikte olduğunuz veya olacağınız kişinin karakter yapısı, beraberliğe bakış şekli konusunda gerçekçi olmalıyız. Karşınızdaki kişi nasıl biri, bu ilişkide neler yanlış gitmekte veya yaşadığımız birliktelik hayallerimize uygun mu bunları ele alalım. Fedakarlık, bağımlılık, kendinizi düşünmeme, hayale kapılma, gerçekçi olmama gibi durumlardan kaçınalım. Mars-Balık geçişinde partnerin, pasif davranması, kolay etkilenirliği, güven duymamızı sağlayacak davranış ve kararlardan uzak duruşu bizi yorabilir. İlişkinin niteliği ve gidişine göre, bu duruma katlananlar olabilir. Çünkü onlar zaten partnerlerini iyi tanırlar. Ona göre dönemi geçirirler. Ancak problemli bir ilişkiniz varsa veya yeni tanışmışsanız ben derim ki, beraberliğimizi bilinçli şekilde gözden geçirelim. Özellikle 15 Ocak tarihindeki görünüm beraberliklerde kısıtlayıcı bir etken olup, hoşgörülü davranmakta güçlük çekmenize neden olur.


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler,

    Sevgili Teraziler 2 Şubat saat 03.54-12 Mart saat 08.26 tarihleri arasında Mars, Balık burcunda, mücadele gücümüzü yavaşlatıcı ve kararlılık gücümüzü azaltıcı olsa da, biz hedefimize varmak için gerçekçi olmamız, akıllı davranmamız gerektiğini bilelim. Hangi durumda olursak olalım, bu süreçte işimizde ustalaşmaya çalışalım. Daha üst noktalara gelmek için bilgilenmeye önem verelim. Sosyal haklarımızın farkında olalım. Eğer kendimizden eminsek, bunu duruşumuzla, bilgi ve tecrübemizle ortaya koymaya çalışalım. Sağlığımıza özen gösterelim. Bilmediğimiz ilaçları kullanmayalım. Rahatlatıcı, sakinleştirici ancak zararlı ve bağımlılık yaratıcı alışkanlıklara karşı dikkatli olalım. Zaman zaman çalışmak, girişimde bulunmak veya işlerimizi hızlıca halletmek kolay olmayabilir. Özellikle 15 Ocak tarihinde başvurduğumuz işler, yapılan görüşmeler, başvurular için sabırlı olmamızda yarar var. Sanatla uğraşan iş sahipleri için enerjiler olumludur. Özellikle bu anlamda yapılan ortaklaşa işler başarılı yürür.


    AKREP

    Sevgili Akrepler,

    Sevgili Akrepler 2 Şubat saat 03.54-12 Mart saat 08.26 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Mars, aşkta kavga, tartışma, mücadele etme, problem çekme gibi hallerden uzak duracağımızın göstergesidir. Karşınıza çıkacak kişi veya hayatınızda olan insan sizi fazla zorlamamalı, hatta tam tersine size huzur vermeye çalışmalı diye düşünürsünüz. 13 ve 15 Ocak tarihindeki görünümler, arayış içinde olduğunuzu ne fazla denetlenmekten ne de belirsiz bir ilişkiden hoşlanmadığınızı gösteriyor. Uzlaşmaya niyetiniz yok. İdare etmek, zaman vermek, anlayış göstermek zorunda değilim diye kestirip atabilirsiniz. Ancak bir yandan da aşıksanız, geri adım atmaya da her an hazır gibisinizdir. Genel anlamıyla döneme baktığımızda, kendimizi suyun üstünde sakince, bazen taşların etrafından süzülerek akışa göre yol alan bir yaprağa benzetebiliriz. Tüm isteğimiz hayal kırıklıklardan uzak, sorunlardan olabildiğince kaçarak kendimize bir dünya yaratmaktır. İdeallerimize ulaşmak istiyoruz ama mücadele gerekiyorsa beklemeye razı gibiyiz.


    YAY

    Sevgili Yaylar,

    12 Ocak saat 12.20-20 Şubat saat 02.11 tarihleri arasında Balık burcunda seyredecek Mars, aile içi ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda sakin ve uyumlu, çatışmak yerine anlaşmaya gönüllü olduğunuz bir zaman dilimidir. Bilinçaltınızda veya kişisel derinliklerinizde huzur duygusu bir hayli önem kazanır. Mahremiyetinize verdiğiniz önem belirgin bir şekilde ortaya çıkar. Olumsuz hiçbir şeye tahammülünüz yoktur. Kimi zaman bu yüzden değişken tavırlar sergileyebilirsiniz. Ev alanı içindeki huzurunuzu kimsenin bozmasını istemezsiniz. Özellikle Bayan Yaylar eşlerinden kendilerine karşı daha anlayışlı davranmalarını beklerler. Eğer hayata tutunmayı, inanmayı ve ne olursa olsun her türlü engeli aşabileceğinize inanıyorsanız bu dönemi rahat geçirirsiniz. Yuvanızda kendinizi iyi hissedersiniz. Romantik paylaşımlar, fedakarlıklar, özveri bu enerjinin yansımaları arasında yer alır. Öyle savaşçı insanlar gibi olmazsınız. Her şeye atlayayım, halledeyim demezsiniz. Çünkü yanılmaktan, başarısız olmaktan kaçınırsınız.


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar,

    12 Ocak saat 12.20-20 Şubat saat 02.11 tarihleri arasında etkili olacak Mars-Balık burcu geçişi, her şeyin bizim lehimize gelişmesini istediğimiz, ılımlı hareket etmekten yana olduğumuz, ideallerimiz çerçevesinde ilerlemeyi tercih edeceğimizi gösteriyor. Pek öyle hırslı değiliz. Birilerinin önüne geçmek gibi bir niyetimiz yok. Anlaşmaya gönüllüyüz. Ancak karşılıklı hakların gözetilmesi bizim için önemli. Genel olarak bu dönemde, sertlikten, restleşmelerden uzak durmak isteriz. Astrolojik olarak duruma baktığımızda Mars gibi, mücadele gücümüzün temsilcisi olan bir gezegeninin, böylesi ılımlı hale gelmesi tabii ki dikkat edilmesi gereken noktaları da işaret ediyor. Bir işin, bir yanlışın üzerine giderek hakkımızı almamız kolay olmayabilir. Girişimde bulunmak yerine, bekleyelim görelim tarzında düşünebiliriz. Ancak, şu var ki Oğlaklar zaten sağlam temelli olmayan işlerin içinde yer almadıklarından, bu dönemi, rutin işlerine ağırlık vererek, artistik, sanatsal, mistik, hayal gücü, şifa çalışmalarında bulunarak veya kendilerini moral motivasyon yönünde güçlendirerek geçirebilirler.


    KOVA

    Sevgili Kovalar,

    12 Ocak saat 12.20-20 Şubat saat 02.11 tarihleri arasında Mars-Balık burcunda ilerleyecek. Para konusunda bir hayli duyarlı davranmamıza yol açar. Canımız mı sıkkın, bizi mutlu edecek harcamalarda bulunuruz. Kafamız mı bozuk, parayı kafamıza daha fazla takarız. Pek sabırlı olmayız. Ancak mücadele edip zorlukları güce dönüştüreyim demek aslında çok daha faydalı olmasına rağmen, biz elimize geçene kızar, kazanmak için adım atmayız. Benim para konusunda size tavsiyem bütçenizin dengesini korumanızdır. Geldiğinde tutmayı bilseniz, aslında hiç sıkılmazsınız. Genel olarak bu süreçte dikkat edilmesi gereken nokta, kimlerle parasal alışveriş içinde olmamız gerektiğini bilmek ve kazancımızı akıllıca değerlendirmektir. Birilerine güvenip de yola çıkmayalım. İyi niyetimizi kullanmalarına izin vermeyelim. Söz ile değil sözleşme ile işlerimizi bağlayalım. İş, girişim ve finansal konularda önümüzü tam net görmeden, hayali umutlar içine girmeyelim. Burcunuzda gerileyecek Merkür, zaten olan durumlara yeniden bakmak vakti olacak. Hem kişisel hem de mali anlamdaki hedeflerimizi gözden geçirirsek tedbirimizi almış oluruz.


    BALIK

    Sevgili Balıklar,

    12 Ocak saat 12.20-20 Şubat saat 02.11 tarihleri arasında Mars, burcunuz üzerinde ilerleyecek. Sizler bu süreçte, iç huzurunuzu önemseme, engelleri, zorlukları inancınızla aşabilme, mistik faaliyetlerde bulunma, çevrenizdeki insanları derinlikli olarak gözlemleme, amacınıza ulaşmak için olumlu düşünme, bardağın dolu tarafını görebilme gücüne sahipsiniz. Ancak bu demek değildir ki, gerçekleri göz ardı edeceksiniz veya problemleri görmezden geleceksiniz. Hayır. Gerektiğinde yanlışları sineye çekmek yerine, bunları nasıl çözüme kavuştururuz bir bakacağız. 12-18 Ocak haftası ilişkilerde bir hayli dikkatli olmamız gerekiyor. Ani başlayan ilişkiler söz konusu olabilir. Ancak bunların adı pek konmaz. Bir anda hayatımıza giren kişi, girdiği gibi çıkabilir de. Elinde valizi var gibidir. Biz de pek karar veremeyiz, doğru mudur yanlış mıdır diye. İş hayatınızla ilgili konularda da derinlemesine düşünmek lazım. Size göre doğru olan bir başkasına yanlış gelebilir. Sizi zorlayan her ne ise, aslında o nokta, geliştirmeniz gereken yanınızdır. Bunu kabul edip, o eksiği giderirseniz başarılı olabilirsiniz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler