KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    22-28 Aralık 2014 haftalık burç yorumları

    Bu hafta sizi neler bekliyor?

    [Nasıl TV - Koç burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    22-28 Aralık haftası: Güç ve kariyer sahibi, toplum içinde belli saygınlığı olan kişiyi tercih edeceğiz Güneş-Oğlak burcu seyri 22 Aralık tarihinde başlayacak. Bu geçiş, mesleki konularda etkili olsa da, aşk açısından da önemlidir. Bu dönemde ilişkinizdeki sorunları ciddi biçimde ele almanızda yarar var.

    İŞ VE KARİYER

    22-28 Aralık haftası: 22 Aralık Güneş-Oğlak burcu geçişinde merkez aldığınız nokta, disiplinli çalışma, sorumluluk, kariyer yapmak, yükselmektir. Yavaş ve emin adımlarla ilerleyerek en üst noktaya gelebilirsiniz. Hedef belirlemek ve bu hedefe göre çalışma planınızı yapmak, uygulamak, işinize göre sosyal ilişkilerinizi düzenlemek, sabırlı olmak vaktidir. Oğlak burcunda oluşacak Yeniay, iş hayatınızla ilgili konulardaki sorumlulukların olumlu yönde artışı, karşınıza çıkabilecek yeni fırsatların işaretidir.

    PARA

    22-28 Aralık haftası: Geleceğimizi teminat altına alacak ortaklıklarda bulunmak zamanı.


    [Nasıl TV - Boğa burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Boga-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    22-28 Aralık haftası: Karşınıza her an güçlü, kendinden emin ve oldukça etkileyici biri çıkabilir. İlişkinizde tek vücut olma zamanı. Beraberliğiniz bir hayli güçleniyor.

    İŞ VE KARİYER

    22-28 Aralık haftası: 22 Aralık Güneş-Oğlak burcu seyri, eğitim, iş hayatınız, ihtisaslaşma konuları, işe hazırlık dönemi, iş arama anlamında etkili, gayet olumlu, disiplinli hareket ettiğiniz, sorumluluklarınızın farkında olduğunuz bir zaman dilimidir. İş kurmak veya işimizi sağlam bir temele oturtmak isteriz. Bizi güvenilir, çalışkan ve disiplinli biri olarak görmelerini, saygı duymalarını isteriz.

    PARA

    22-28 Aralık haftası: 25 ve 26 Aralık tarihlerinde mali konularda dikkatli olmakta yarar var. Ani kararlar vererek harcamalarda bulunmayalım.


    [Nasıl TV - İkizler burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Ikizler-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)

    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    22-28 Aralık haftası: 23 Aralık itibariyle Satürn-Yay burcunda seyrine başlıyor. İki buçuk yıl boyunca ciddi ilişki ve evlilik konularında zorlanmalar, gecikme, kısıtlanmalar yoluyla sınanacaksınız. Bu bir yol, bu bir öğretidir. Satürn hangi alanda geçiyorsa, orada kişiyi eğitir. Farklı görüşte olan partneriniz veya karşılaşacağınız partner adayı sizi disiplin altına alır. Boşanmak kolay değildir. Evlilik yapma arzusu azalır. Mutlaka ilişkilerinizi, son yedi yılda yaşadıklarınızı, tercihlerinizi gözden geçiriniz.

    İŞ VE KARİYER

    22-28 Aralık haftası: 23 Aralık tarihinde olumlu bir görünüm var. Yenilik ve değişim anlamında girişimleri işaret ediyor. Topluluk önünde, bir organize işte, bir grubun içinde itibar kazandırıcı ve sizi takdirle karşılamalarını sağlayıcıdır.

    PARA

    22-28 Aralık haftası: Haftanın tümünde mali ortaklıkların yeniden gözden geçirilmesi, maliye ile ilgili konular, nafaka, bankalarla ilgili meseleler üzerinde sizi epeyce uğraştırabilir. Hukuki konularda mutlaka konusunda uzman bir kişiye danışınız.


    [Nasıl TV - Yengeç burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yengec-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)

    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    22-28 Aralık haftası: 22 Aralık tarihinde Oğlak burcunda oluşacak Yeniay, iki haftalık sürecin bir hayli zor geçeceğini gösteriyor. Bu hafta ilişkiler açısından çok zorlayıcıdır. Karşı tarafın etkisi tümüyle ön planda. Anlaşmak, uzlaşmak, orta bir yol bulmak için epey mücadele vereceksiniz.

    **İŞ VE KARİYER

    **

    22-28 Aralık haftası: 23 Aralık itibariyle Satürn-Yay burcunda seyrine başlıyor. Bu seyir 2,5 yıl sürecektir. Sizler çalışma hayatınızı mutlaka ciddi bir şekilde ele alacaksınız. Planlı ve programlı olmak biraz zorlaşabilir. Karşınıza türlü engeller çıkar. İşinizi yapmak, yerine getirmek zaman alır. Çevrenizdeki kişiler sizden yardım ister, onlar için zamanınızı ayırmanız beklenir. Sağlığınıza çok özen göstermek lazımdır. İşte bütün bunlar sizin bu konular üzerinde karmik dersinizdir. Bunlara dikkat ederek hayatınızı düzenlerseniz bu dersi kolayca öğrenirsiniz.

    PARA

    22-28 Aralık haftası: 22 Aralık tarihinde Güneş-Oğlak burcunda ilerleyecek. Eş veya iş ortağınızla finansal meseleler üzerinde konuşmanın, iletişimde bulunmanın simgesidir. Kazancınız üzerinde başkaları baskın olabilir.


    [Nasıl TV - Aslan burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Aslan-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)

    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    22-28 Aralık haftası: 23 Aralık tarihinde, 2,5 yıllık Satürn-Yay burcu süreci başlayacak. Hepimiz farklı alanlarda yeni bir dersle karşı karşıyayız. Sizler aşk hayatınızla ilgili konularda bu dönemde baskı altında ve sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Eskisi gibi aşka hemen kapınızı açmazsınız. Çocuklarınızla çok yakından ilgilenmek durumundasınız. Çocuk sahibi olmak için mücadele verebilirsiniz. Hayata pek iyimser bakmakta, eğlenmekte zorlanabilirsiniz. Moralinizi yüksek tutacak hobilere ağırlık veriniz.

    İŞ VE KARİYER

    22-28 Aralık haftası: Tüm hafta iş meseleleriyle yoğun geçecektir. Sağlık tetkikleri, işe başvuru için gerekli sağlık muayeneleri, görüşmeler bir hayli zamanınızı alacaktır.

    PARA

    22-28 Aralık haftası: İşe girmek amaçlı yapılan sağlık masrafları, iş kuruyorsanız yanınızda çalışanların sağlık veya giderleri, bir yolculuğa çıkıyorsanız pasaport ve vize işlemeleri mali açıdan etkili olacaktır.


    [Nasıl TV - Başak burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Basak-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    22-28 Aralık haftası: 23 Eylül tarihinde Yay burcunda ilerleyecek Satürn, iki buçuk yıl boyunca ailevi konular başta olmak üzere, ev hayatımızla ilgili meselelerde kısıtlayıcı, sorumluluk yükleyici ve zorlayıcı olacaktır. Satürn öğretmendir. Test eder ve sınar. Kişi bu testten geçmek için yazgısının bilincinde ve evrensel yolunun farkında olmalıdır. Yaşlı anne ve baba, evde yaşadığınız kişiler bunlarla ilgilenmek durumundasınız. Evde huzur ve güvenliğinizi tek başınıza sağlamak zorunda kalabilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    22-28 Aralık haftası: İşlerinizi halletmek için birkaç gün izin alabilirsiniz. Yeni bir iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenebilirsiniz.

    PARA

    22-28 Aralık haftası: 23 Aralık tarihi mali bir konuda gözden kaçmış veya halledilir diyerek ertelenmiş bir borcun ödenmesi veya bir alacağınızın size geri dönmesi anlamına gelebilir.


    [Nasıl TV - Terazi burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Terazi-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir) ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/17092/640xauto.jpg) **TERAZİ** **AŞK VE İLİŞKİLER** 22-28 Aralık haftası: 23 Eylül tarihinde Satürn-Yay burcunda seyrine başlayacak. 2,5 yıl sürecek bu dönemde eğitim hayatınız, yakın çevrenizde bulunan kişiler, kardeşlerinizle ilgilenmek, onların sorumluluğunu almak zorunda kalabilirsiniz. Sizin yaşınız küçükse ablanız ve ağabeyinize destek vermek durumundasınız. Çocuğunuzun dersleriyle ilgilenmelisiniz. Yolculuklar kısıtlanabilir. Yabancı ülke ve kişilerle alakalı işlerde baskılar yaşayabilirsiniz. İletişim kısıtlanabilir. Bütün bunlar evrensel bir eğitim süreci gibidir. Bu derslere göre kendinizi ayarlayarak, farkında olarak hayatınızı düzenlemelisiniz. **İŞ VE KARİYER** 22-28 Aralık haftası: Evin içindeki veya ailevi konuların daha fazla ön planda olduğu bir haftadayız. 25 Aralık tarihinde iş ortaklıkları veya ofis içinde iletişime çok dikkat ediniz. **PARA** 22-28 Aralık haftası: Bu hafta maddi konularda özellikle ev-ofis-iş ortaklığı-boşanma-kredi alımı gibi konularda çok dikkatli düşününüz. - - - - - -
    [Nasıl TV - Akrep burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Akrep-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)

    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    22-28 Aralık haftası: 22 Aralık tarihindeki Yeniay ve Güneş-Oğlak geçişi, belli bir mesafe ve ciddiyetin hakim olmasını sağlıyor. Duygularımızı kontrol ediyoruz. Öyle kolay kolay birisine kapılıp gitmemiz mümkün değil. Bazen kendimizi disiplin altına alınmış gibi hissedebiliriz. Ancak bu pek de yormaz bizi. 27 Aralık tarihi olumludur. Paylaşımlar hem ılımlı hem de arzu ettiğimiz gibi güven doludur.

    İŞ VE KARİYER

    22-28 Aralık haftası: 22 Aralık tarihindeki Güneş-Oğlak geçişi ve ardından Oğlak burcunda oluşacak Yeniay, çevre ilişkilerinde size güven, istikrar ve sağlamlık getiriyor. Girişimler başarılı şekilde yürütülür. 23 Aralık tarihinde temkinli olalım. 25 ve 26 Aralık tarihlerinde yine disiplinli çalışmak lazım. Sağlığımıza da dikkat edelim.

    PARA

    22-28 Aralık haftası: 23 Eylül tarihinde Satürn-Yay burcunda seyrine başlayacak. 2,5 yıl boyunca maddi kazanımlarda belli bir daralma ve zorlanmalar yaşanabilir. Yatırım yapmak, üretmek, çoğaltmak zorlaşır. Bütçeniz kısıtlanır. Yabancı ülke bağlantılı işleriniz varsa, bunlarda zorluklar yaşanır. Değerlerinizi elinizde tutmak için mücadeleniz yoğun olur. Bu bir Satürn eğitim dönemidir. Har vurup harman savurmamayı öğreniyorsunuz.


    [Nasıl TV - Yay burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yay-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)
    **![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/17092/640xauto.jpg)** **YAY** **AŞK VE İLİŞKİLER** 22-28 Aralık haftası: 23 Aralık tarihini olumlu buluyorum. Haftanın genelinde zaten mali konular daha fazla ön planda olacak. Ancak bu tarih gelişim yönündeki ilişkileri işaret ediyor. Böyle bir günde hem dostluklar olumlu hem de kurulan beraberlikler güzel ilerler. **İŞ VE KARİYER** 22-28 Aralık haftası: 23 Aralık tarihinde burcunuz üzerinde 2,5 yıllık seyrine başlayacak Satürn süresince kendi kendinizin sorumluluğunu almak zorundasınız. Size hiç kimseden pek destek gelmez. Bu olgunlaşma süreci zorlayıcıdır ancak kişi bu sürenin sonunda hayatın ne olduğunun bir kez daha farkına varır. Sağlık önemlidir ve asla ihmale gelmez. Kazanç konularında da kısıtlanma oluşabilir. **PARA** 22-28 Aralık haftası: Maddi açıdan önemli bir haftadayız. 22 Aralık tarihindeki etkiler, ciddiyetle finansal konular üzerinde durmanızı sağlayacak. Güçlendirici gelişmeler yaşanacaktır. Kalıcı ve kuvvetli mali kaynaklar, destekler, gelişmeler sizi yeni bir yıla adım atarken güvende hissettirecektir. - - - - - -
    [Nasıl TV - Oğlak burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Oglak-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)
    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/17092/640xauto.jpg) **OĞLAK** **AŞK VE İLİŞKİLER** 22-28 Aralık haftası: 22 Aralık burcunuzda oluşan Yeniay ve Güneş seyri sizler için yeni kararların, düzgün ve mantıklı bir şekilde alınmasını sağlar. Geçtiğimiz haftaların baskıcı enerjilerinden sonra bu hafta evinizle, ailenizle ilgilenirsiniz. Çok yüksek enerjiler olmasa da, dayanıklılığınız artar. Bu da dış dünya ile olan bağlantılarda size kuvvet vericidir. **İŞ VE KARİYER** 22-28 Aralık haftası: 23 Eylül tarihinde yöneticiniz Satürn-Yay burcunda seyrine başlayacak. Bu dönemde, iç dünyanıza çekilerek kendi moral ve motivasyonunuzu yükseltme çalışmalarında bulununuz. İnancınız birçok kereler sınanacaktır. Hayatın içindeki insan ve imtihan edilen insan, doğru olanın dışına çıkmamalıdır. Eğri büğrü işlerden uzak durmalıdır. Kadere isyan dönemi değil, bilakis kendi içinizdeki öz ile barış yapmak zamanıdır. **PARA** 22-28 Aralık haftası: Başkaları aracılığıyla elde edilecek paralar açısından ki bunların içinde miras, veraset davaları, eş kazancını sayabilirim. İşte bu kaynaklar açısından etkili bir haftaya adım atıyorsunuz. Tabii ki yine bilen birine danışmak, bu işleri doğru bir şekilde yapmamızı sağlayacaktır. Maaş artışı veya iş görüşmelerindeki parasal mevzuları ciddi biçimde ele alacağız. - - - - - -
    [Nasıl TV - Kova burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Kova-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)
    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/17092/640xauto.jpg) **KOVA** **AŞK VE İLİŞKİLER** 22-28 Aralık haftası: 22 Aralık Güneş-Oğlak geçişi yine sıkıntılı ve fazla içe yöneltici enerjileri işaret ediyor. Sizinle pek örtüşen bir enerji değil. İster istemez sizi ağırlaştırsa da, 23 Aralık günü zincirleri kırabiliriz. Güzel bir plan yapalım. En azından üzerimizdeki baskıyı bir günlüğüne olsun azaltalım. **İŞ VE KARİYER** 22-28 Aralık haftası: 23 Eylül tarihinde Yay burcunda 2,5 yıl boyunca ilerleyecek Satürn, görev ve sorumluluklarınızı yükseltir. İnsanlarla ve gruplar içinde özverili davranmanız gerekir. Toplumsal alanda mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Hedefinize varmak bazen adım adım olur. Hızlı ilerlemek zordur. İnancınız ve tecrübeleriniz, bilginiz insanlar tarafından sürekli test edilir. Yardım faaliyetlerinde bulunmak ve hiçbir karşılık almadan bunu yapmak durumunda kalabilirsiniz. **PARA** 22-28 Aralık haftası: Maddi konulardaki bir soruşturma, inceleme, hesaplarınızın kontrolü veya eşiniz, iş ortağınızla ilgili bu durumların göstergesi olabilir. Kaygılı olabilirsiniz. O zaman Aralık ayının son iki haftasında finansal hesaplarımıza bakalım. Borç altına girmeyelim. Kimseye kefil olmayalım. - - - - - -
    [Nasıl TV - Balık burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Balik-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)
    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/17092/640xauto.jpg) **BALIK** **AŞK VE İLİŞKİLER** 22-28 Aralık haftası: Tüm burçlar olarak yoğun enerjilere ev sahibi olan bir haftadayız. Sizler açısından 22 Aralık tarihi gayet olumlu. Zaten son iki haftadır sosyal yaşam ve ilişkilerde düzgün seçimlerde bulunma, güçlü insanlarla kontak kurmada kuvvetlendiniz. İşte yine bu anlamda büyük destek görüyorsunuz. Çevrenizde hiç kimsenin size zarar vermesi mümkün değil. Aşk, ilişki, arkadaşlık hepsinde güç ve kontrol sizden yanadır. **İŞ VE KARİYER** 22-28 Aralık haftası: 23 Eylül tarihinde Satürn-Yay burcunda ilerleyecek. 2,5 yıllık dönem boyunca kariyer yaşamınızda birçok mücadele vermek zorundasınız. Yükselmek, ilerlemek öyle kolay değil. Sürekli bir çalışma, zaman alan işler, sorumluluklar yüksek olacak. Yurtdışı bağlantılı işlere dikkat ediniz. Ailenizin, patronunuzun veya dış dünyanın işleri, özel yaşamınızın önüne geçebilir. Özgür çalışmak, iş kurmak yerine bir yerde görev yapmak durumundasınız. **PARA** 22-28 Aralık haftası: 23 Aralık tarihinde sakin olunuz. Bilmediğiniz kişiler ile para alışverişinde bulunmayınız. 25 Aralık tarihinde size sunulan teklifteki miktar beklentinize uygundur.

    Vitrin

    En Çok Aranan Haberler