KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    15-21 Aralık 2014 haftalık burç yorumları

    Bu hafta sizi neler bekliyor?

    [Nasıl TV - Koç burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Aralık haftası: Bu hafta itibariyle ikili ilişkilerde daha bir ciddi olacağız. Enine boyuna partnerimizi gözlem altına alacağız. Dürüstlük, güvenilirlik çok önemli hale geliyor.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Aralık haftası: 15 Aralık tarihi önemlidir. (Uranüs-Pluto görünümü) Uzun senelerdir mücadele ettiğiniz halde, gittiğiniz yol, kurduğunuz ilişki, sürdürdüğünüz yaşam size bir fayda sağlamamışsa artık veda etmek zamanı gelmiş demektir. Bütün bunlar tabii ki çok kolay olmaz. Kişi yeniye yer açabilmek için, eskiyle vedalaşmak zorundadır. 17 Aralık tarihindeki Merkür-Oğlak geçişi, iş hayatında disiplinli düşünmemizi, planlarımızı gözden geçirmemizi ve analizde bulunmamızı sağlayacaktır. İş yaptığımız insanlarla ve bir arada çalıştığımız mesai arkadaşlarımızla belli bir mesafeyi koruyacağız. İş başvuruları veya görüşmelerde uzun vadeli, güvenilir olanı tercih edeceğiz.

    PARA

    15-21 Aralık haftası: 20 Aralık civarı harcamalara dikkat edelim. Kazandığımız her kuruşun değerini bilelim. Maddi konularda güçlenmemizi sağlayacak ilişkiler gündeme geliyor.


    [Nasıl TV - Boğa burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Boga-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Aralık haftası: 17 Aralık Merkür-Oğlak burcu geçişi, aşk hayatınızla ilgili konularda ciddiyetle düşünmenizi sağlar. Karşınıza çıkan kişi hakkında ciddi bilgi edinmeyi ve gerçekçi düşünmeyi tercih edersiniz. İlişkiyi sağlam bir temel üzerinde oturtmak istersiniz. Dürüstlük, netlik ve sağlamlık sözlerinize yansır.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Aralık haftası: 15 Aralık tarihi tüm burçlar için önemli. Uranüs-Pluto zorlu görünümü. Eğitimden yaşam stilinize, dünyaya bakış açınızdan inancınıza kadar birçok alanda değişimler yaşanabilir. Yaşanılan deneyimler ve edindiğiniz bilgileri doğru ve yerinde kullanmayı bilmelisiniz. Gelişmek, birilerinin üstüne çıkmak, onlar üzerinde egemenlik kurmak anlamına gelmemelidir. Kafanızı bir şeylere takarak, gereksiz zaman kaybetmeyiniz. 20 Aralık tarihinde sakin ve aklı başında hareket edelim. Dış baskılar bir hayli yoğun olabilir. Düşünmeden kararlar vermeyelim. Sağlığa dikkat.

    PARA

    15-21 Aralık haftası: Merkür-Oğlak geçişi 17 Aralık tarihi itibariyle mali konularda olumlu girişimlerin ve iktisatlı gidişin işaretçisidir.


    [Nasıl TV - İkizler burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Ikizler-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)

    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Aralık haftası: 21 Aralık tarihinde baskılara gelemezsiniz. Tavrınızı ortaya koyarsınız ve bunu da gayet akıllıca yaparsınız. Eğer beraberlikte sorunlar varsa, partneriniz bu tür bir davranışı saygıyla karşılamak zorunda kalır.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Aralık haftası: 15 Aralık Uranüs-Pluto görünümünde, eskimiş, hiçbir anlamı kalmamış ve size faydası olmayan dostlarınızla yollarınız ayrılabilir. Amacınız, hedefleriniz değişime uğrar. Bu bir yenilenmenin işaretçisidir. Hedefleriniz değişir. Çünkü siz değişirsiniz.

    PARA

    15-21 Aralık haftası: 17 Aralık tarihinde ortaklaşa kazançların ciddiyetle ele alınması ve gözden geçirilmesi gerekir. Maddi kaynaklar hangi kanaldan elinize ulaşıyor. Bunlar ne kadar düzgün ve garantilidir, bunlara bakalım. Vergilerimizi ihmal etmeyelim. Kredi borçlarımızı zamanında ödeyelim. 20 Aralık tarihinde önemli bir kavuşum gerçekleşecek. Özellikle ortaklaşa kazançlarda eş veya iş ortağınızla kenetlenmek gerekir. Yoksa her iki taraf da gücünü karşısındakine kabul ettirmeye çalışabilir.


    [Nasıl TV - Yengeç burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yengec-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)

    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Aralık haftası: 15 Eylül Uranüs-Pluto görünümü hepimizi ilgilendiriyor. Evlilik-uzun süreli ilişki-iş ortaklığı-boşanma gibi alanlardaki dönüşümün ve yenilenmenin işaretçisidir. Bazen evlendiğiniz kişi üzerinizde fazlasıyla hakim olabilir. Bazen de hiç ummadığınız bir anda evlenebilirsiniz. Partneriniz kimi zaman size karşıdır kimi zaman mücadeleci bir kimliktedir. İşlevini çoktan kaybetmiş olan sorunlu evlilikler, beraberlikler bitebilir. Karşınıza çıkan biri, evliliğe bakış açınızı değiştirebilir.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Aralık haftası: İş ortaklıkları ve ikili ilişkiler açısından zorlu bir hafta. İşlerinizi çok iyi organize etmeniz lazım.

    PARA

    15-21 Aralık haftası: 21 Aralık tarihindeki görünüm, başkalarının işleriyle ilgilenmek amaçlı elinize geçen parayı gösterir. Ayrıca iş veya eşinizle alakalı mali meseleleri de işaret eder. Hızlıca bunları yoluna koymanız gerekir.


    [Nasıl TV - Aslan burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Aslan-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)

    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Aralık haftası: 21 Aralık haftanın hoş etkileşimli tarihidir. İlişkilerde heveslilik, hoş sürprizler ön plandadır.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Aralık haftası: 15 Eylül tarihinde gerçekleşecek Uranüs-Pluto görünümünde, kişi yeni bir sayfanın ortasında bulur kendini. İnancı, hayata bakış açısı farklı bir anlam kazanır. Teknolojik gelişmelerden bilgilenmeye, eğitimden yolculuklara kadar her alanda yaşanan deneyimler sayesinde artık eskisi gibi düşünmeniz mümkün değildir. Değişim sizi çağırır.

    PARA

    15-21 Aralık haftası: 17 ve 20 Aralık tarihlerinde yine çalışma hayatınız ve sağlıkla ilgili konularda parasal işler ön planda olacaktır.


    [Nasıl TV - Başak burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Basak-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Aralık haftası: Olumlu enerjilerin aktığı bir hafta olacak. İlişkilerde dikkat edilecek tarih 20 Aralık. Gerçekten sağlam olan sizinle kalacaktır. Güçleniyorsunuz. Yanlış olan hayatınızdan çıkıp gidiyor.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Aralık haftası: 15 Aralık Uranüs-Pluto görünümü, Finansal sorunlar gündeminizde önemli bir yer işgal edebilir. Mal, mülk taksimi, ödenmesi gereken borçlar, yüksek faizle edinilmiş krediler, eski iş ortaklarınızla aranızdaki meseleler tümüyle kendini hatırlatır. Başkalarına güvenerek yola çıktıysanız, şimdi yaşanması muhtemel olaylar sayesinde pişmanlık duyabilirsiniz. Ancak şunu biliniz ki, bu görünüm hayırlıdır ve zararlı olanları sizden uzak tutmak için uyarmaktadır.

    PARA

    15-21 Aralık haftası: 20 Aralık tarihinde çok hızlı para harcayabilirsiniz. Dikkatli olmakta yarar var.


    [Nasıl TV - Terazi burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Terazi-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)

    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Aralık haftası: 20 Aralık tarihinde partnerinizle aranızda tatsız bir gelişme yaşanabilir. Bir taraf ciddiyete davet edici tarzda hareket ederken, karşı taraf bu baskıdan hoşlanmadığını dile getirebilir. 21 Aralık tarihinde partneriniz kendi isteklerini kabul ettirmeyi başarır.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Aralık haftası:15 Aralık Uranüs-Pluto görünümü işlemeyen, size hiçbir şey kazandırmayan, eskimiş olan beraberlikler sona erebilir. Yanlış gittiği halde sürdürdüğümüz ısrarla devam ettirdiğimiz ortaklıklara tahammül etmemiz pek mümkün değildir. Hangi şekilde yürütülürse yürütülsün Uranüs geçtiği alanda değişimi işaret ettiği için, beraberliklere bakış açınız bir hayli değişir. Beklenmedik bir şekilde ayrılabilir veya aynı şekilde evlenebilirsiniz.

    PARA

    15-21 Aralık haftası: Eğer bir boşanma veya bir iş ortaklığının kurulması-devre dışı bırakılması durumu varsa bunları mali anlamda uzlaşarak çözmekte yarar var.


    [Nasıl TV - Akrep burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Akrep-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)

    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Aralık haftası: 17 Aralık tarihindeki Merkür-Oğlak geçişi işinize ciddi biçimde odaklanmanızı, disiplinli ve planlı şekilde çalışmanızı sağlar. 20 Aralık tarihinde güçlü kişilerden destek görürsünüz. 21 Aralıkta iş yoğunluğunuz artabilir. Sağlığa dikkat edelim.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Aralık haftası: 15 Aralık Uranüs-Pluto görünümü, eski, verimsiz, kurallarla sınırlı, disiplinli çalışmayı reddedebiliriz. Her şeyde öne çıkmak, farklılıklarımızı kabul ettirmek niyetinde oluruz. Ancak gelin görün ki, sınırlarınızın farkında olmanızda yarar vardır. Akıllıca davranmayı bilmeliyiz. Eğer sağlıktan, iş hayatına kadar alanda sıkıntılar yaşamak istemiyorsak, kendimize çeki düzen vermemizde yarar var. Yoksa pek istikrarlı olamayız. Yenilikleri takip edelim ve bunları uygulamak için istekli olalım. Değişime biz gönüllü olalım. Yaşadığımız zorlu deneyimlerle bunları öğrenmek zorunda kalmayalım.

    PARA

    15-21 Aralık haftası: 17 Aralık Merkür-Oğlak burcu geçişi, mali konularda yakın çevremiz vasıtasıyla göreceğimiz desteği işaret ediyor. Ayrıca tutumluluk işaretidir. Kolay kolay kimseye para vermeyiz. Biz de harcamayız.


    [Nasıl TV - Yay burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yay-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)

    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Aralık haftası: 21 Aralık tarihi enerjik bir gün. İlk kez buluşanlar için o günkü görünüm hayli etkileyicidir. Eğer siz de böyle bir şey düşünüyorsanız, bu tarihi tercih edebilirsiniz. Arkadaşlıklar, aşk, aktif yönde hareketlilik görülecektir.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Aralık haftası: 21 Aralık tarihi olumludur. Tasarım, yenilikler rahatlıkla sunulur ve göz doldurur.

    PARA

    15-21 Aralık haftası:15 Aralık Uranüs-Pluto görünümü, maddi ve manevi kazanımlarınız anlamında yaşanması muhtemel değişim ve dönüşümlerin işaretçisidir. Eğer parayı güç sahibi olmanızda bir amaç olarak gören yapıdaysanız, yaşanması muhtemel olaylarla kaybetmeyi öğrenebilirsiniz. O nedenle lütfen öyle fazla hırslı davranmayınız. Bu enerji sizin parayı bakış açınızı değişime uğratır. Eliniz açıksa, tutumlu olmayı öğrenirsiniz. Yeni kazanç alanları keşfetmenizi sağlar. Bugüne dek hiç denemediğiniz bir alanda para kazanabilirsiniz. Kimseye güvenmeden kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı öğreten bu görünüm, sürekli olarak para ve iktidar peşinde koşmanın sizi yorabileceğini işaret eder.


    [Nasıl TV - Oğlak burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Oglak-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)

    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Aralık haftası: 15 Aralık Uranüs-Pluto görünümü 6.kez gerçekleşiyor. Hepimiz sırayla değiştik ve Mart 2015 de bu değişimler tamamlanmış olacak. Gelişiminiz adına gerekli olan bu görünüm sayesinde eski düzen yerini yeniye açmaktadır. Yaşadığınız acı deneyimler size hayatı öğretiyor ve öğretmeye devam ediyor. İnatlaşmalardan vazgeçmelisiniz. Hayatı kendi akışına bırakmalı ve kendiniz için en hayırlısı olanı istemelisiniz. İnsanlar sizin gibi düşünmek ve hareket etmek zorunda değil. Bunu artık biliniz. Değişen koşulları esneklikle karşılamalısınız.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Aralık haftası: 17 Aralıkta Merkür, burcunuzda seyrine başlıyor ve 20 Aralık tarihinde çok olumlu bir görünüm meydana geliyor. Bu sizi kuvvetlendirici olacaktır. Tanışacağınız bir kişi veya patronunuz sizi güçlendirici bir karar verebilir. İş sorununuz varsa, sizin lehinize olacak şekilde sonuçlanır. İş görüşmelerinde tercih edilen siz olursunuz.

    PARA

    15-21 Aralık haftası: Eviniz ve ailenizi ilgilendiren konularda eğer bir kiralama, satış, elden çıkarma, yatırımda bulunmak düşünceniz varsa, ben bu hafta beklemede kalmanızı tavsiye ediyorum. İş anlamında olumlu gelişmeler var. Hele onlar bir yoluna girsin. Ondan sonra karar verirsiniz.


    [Nasıl TV - Kova burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Kova-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)

    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Aralık haftası: 15 Aralık Uranüs-Pluto görünümü 6.kez gerçekleşecek. İşlevini kaybetmiş ve size hiçbir yararı olmayan kişilerden ayrılıyorsunuz. Bunlar ister yakın akrabalarınız olsun isterseniz alıştığınız insanlar olsun fark etmez. Rutin bir hayatın içinde yer almak istemediğiniz gayet açıktır. Çevresel koşullar hayata bakış açınızı değiştirmekte. Belki iş sahibi olarak belki de evlilik yaparak veyahut şartlar gereği taşınarak bu yeniliklere merhaba diyebilirsiniz. İçinizdeki zenginlikleri keşfetmenizi sağlayan deneyimlere kayıtsız kalamazsınız. Yaşanması muhtemel bazı olaylar, hayatı değişik bir bakış açısıyla ele almanızı sağlayacaktır.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Aralık haftası: İş anlamında genel olarak olumlu bir hafta diyemeyiz. Üzerimizdeki baskı, ciddiyet bizi kıskaç altına alabilir. Bu hafta benim size önerim zayıf enerjinizi güçlendirici çalışmalara ağırlık vermenizdir. Her şeyi kafanıza takmayınız veya her şeyi bu denli ciddiyetle ele alarak kendinizi yormayınız. Ancak siz gizli bir görev yapıyorsanız, bir proje üzerinde önemli birileriyle görüşecekseniz, mesleğiniz bu yönde ise o zaman sorun yok.

    PARA

    15-21 Aralık haftası: İş anlamında genel olarak olumlu bir hafta diyemeyiz. Üzerimizdeki baskı, ciddiyet bizi kıskaç altına alabilir. Bu hafta benim size önerim zayıf enerjinizi güçlendirici çalışmalara ağırlık vermenizdir. Her şeyi kafanıza takmayınız veya her şeyi bu denli ciddiyetle ele alarak kendinizi yormayınız. Ancak siz gizli bir görev yapıyorsanız, bir proje üzerinde önemli birileriyle görüşecekseniz, mesleğiniz bu yönde ise o zaman sorun yok.


    [Nasıl TV - Balık burcu 2014 Aralık ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Balik-burcu-2014-Aralik-ayi-yorumlari-nelerdir)

    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    15-21 Aralık haftası: Bu haftayı hem güçlü arkadaşlardan gelecek olumlu etkileşimler açısından yararlı buluyorum hem de ilişkilerde sağlam karakterde insanlarla karşılaşma yönünde faydalı görüyorum. 17 Aralık Merkür-Oğlak geçişi de bunu zaten göstermektedir. 20 Aralık tarihi ise muazzamdır. Dış dünyada gücünüz artar. İlişkiniz toplumsal tüm doğru ve kalıcı değerlerle donanır.

    İŞ VE KARİYER

    15-21 Aralık haftası: Bu haftayı da gayet olumlu buluyorum. İş teklifleri, mali anlamda görüşmeler, bazı tıkanan, engellenen, enerjinizi kesen durumların ortadan kalkması yönünde de faydalıdır. Siz çok önemli bir camiada görev alabilirsiniz. Çok önemli bir sosyal etkinlikte yer alabilirsiniz.

    PARA

    15-21 Aralık haftası: 15 Aralık Uranüs-Pluto görünümü 6.kez gerçekleşecek. Kazanç anlamındaki değişimleri işaret etmektedir. Daha hızlı kazanmak ve çabucak tüketmek yönünde yaşanabilecek gelişmelere dikkat ediniz. Elinizdekini tutmayı, değerlendirmeyi bilmelisiniz. Ancak ne fazla hırslı olun ne de tümüyle rahat davranın. Karşınıza çıkacak bazı kişiler size farklı bir bakış açısıyla hayatı ele almanızda yol gösterici olabilir. Kiminle huzur buluyorsanız, kim size gerçekten yol gösteriyorsa, değişimde bulunmanızda rehberlik ediyorsa o sese kulak veriniz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler