KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Uranüs-Pluto görünümü

    Uranüs-Pluto görünümü hayatımızı nasıl etkileyecek?

    Koç

    Sevgili Koçlar,

    Saat 07.14'te Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü altıncı kez gerçekleşecek. Gayet önemli olan bu enerji, ne anlama geliyor birlikte gözden geçirelim. Uranüs dört yıldır burcunuz üzerinde ilerliyor ve hayatınızda beklenmedik değişimlere yol açıyor. Başkaları sizi isyankar biri olarak değerlendirse de, aslında dünyayı artık farklı bir gözle ele aldığınızı anlamak istemiyorlar. Bunu kim nasıl değerlendirirse değerlendirsin. Uranüs doğum haritanızda bir noktayı uyardığında, kişinin eskisi gibi düşünmesi, hareket etmesi mümkün olmaz. Akıl öylesine hızlı çalışır ki, olayları cesaretle ele alır. Beklenmedik bazı durumlar gerek ilişkinizde gerekse hayata bakış açınızda değişimlere neden olur. Bu değişimlere kayıtsız kalmak mümkün değildir. Plutonun üzerinizdeki etkisine gelince, egemen olma arzunuzu büyütür. Hedefine mutlak varmak isteyen birey başarılı olmak dışında hiç bir şeyi kabul etmez. Sözgelimi toplumsal konumunuz değişir, iş hayatınızda yavaş ancak önemli dönüşümler meydana gelebilir. Eğer uzun senelerdir mücadele ettiğiniz halde, gittiğiniz yol, kurduğunuz ilişki, sürdürdüğünüz yaşam size bir fayda sağlamamışsa artık veda etmek zamanı gelmiş demektir. Bütün bunlar tabii ki çok kolay olmaz. Kişi yeniye yer açabilmek için, eskiyle vedalaşmak zorundadır. Ancak bu vedalaşma kendini ve yaşamını yeniden kurabilmesi yönünde ele alınmalıdır. Böylece bu zorlu görünümden azami yönde istifade edilmiş olur.


    Boğa

    Sevgili Boğalar,

    Saat 07.14'te Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü 6.kez gerçekleşiyor. Bu gayet önemli bir enerji olup, gizlide olanı veya düşünmek dahi istemediğimiz meseleleri açığa çıkarır. Bazen bunlara hazırlıksız yakalanırız. Kendimize karşı dürüst olmak zorundayız. Problemlerimizi hasıraltı etmemiz artık pek mümkün değil. Dışarıdan size yansıyan tepkiler veya bizzat yaşadığınız olaylar neticesinde hem sağlık hem fiziksel hem de ruhsal yönden kendinizle ilgilenmek durumundasınız. Pluto-Oğlak burcunda, sizleri bir takım değişikliklerle uyarmakta. Bu görünüm sizi aşırı derecede hırslandırabilir. Birilerini ikna etmek için baskıda bulunabilirsiniz. Hükmedici tavırlarınız yüzünden sorunlar yaşayabilirsiniz. Eğitimden yaşam stilinize, dünyaya bakış açınızdan inancınıza kadar birçok alanda değişimler yaşanabilir. Yaşanılan deneyimler ve edindiğiniz bilgileri doğru ve yerinde kullanmayı bilmelisiniz. Gelişmek, birilerinin üstüne çıkmak, onlar üzerinde egemenlik kurmak anlamına gelmemelidir. Kafanızı bir şeylere takarak, gereksiz zaman kaybetmeyiniz. Saplantılı bir iktidar tutkusu ile kendinizi zorlamayınız.


    İkizler

    Sevgili İkizler,

    Saat 07.14'te Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü 6.kez gerçekleşiyor. Yeni ve farklı olan düşüncelerimizle sosyal hayatın içinde yer almamızı sağlar. Eskimiş, hiçbir anlamı kalmamış ve size faydası olmayan dostlarınızla yollarınız ayrılabilir. Amacınız, hedefleriniz değişime uğrar. Bu bir yenilenmenin işaretçisidir. Bunu anlamakta zorlanan insanlarla aranızda mesafe oluşur. Artık siz yeni bir grubun, ortamın insanı haline gelirsiniz. Sizi kısıtlamayan, eskiyi hatırlatmayan, fikirleri farklı, yaşam tarzı değişik insanlarla görüşmeye başlarsınız. Hedefleriniz değişir. Çünkü siz değişirsiniz. Beklenmedik bazı durumlar, olaylar, kayıplar hayatı daha değişik açıdan ele almanızı sağlar. Pluto-Oğlak burcunda, hangi konuda olursa olsun derinlikli gözden geçirmelerin işaretçisidir. Eş-iş-parasal kayıplar zorlayıcı olsa da, yeni bir sayfanın önünüzde açılmasını sağlar. Bazen kocaman bir servet bir anda risk altına girer, kimi zaman da kazanılan yüksek bir kazanç hayatınızı tümüyle değiştirir. Daha fazla kazanmak adına riskler alınır. Köklü bir değişimde bulunmak isteyen birey, büyük oynar. Hatta öyle değişimler yaşanır ki, geriye dönüp baktığınızda kendinize hayret etmeniz bile mümkündür. Ancak ne yaşanırsa yaşansın bilin ki, size tecrübe kazandırıcıdır.


    Yengeç

    Sevgili Yengeçler,

    Saat 07.14 itibariyle etkili olacak, Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü 6.kez gerçekleşecek. Meslek hayatınızla ilgili değişimlerin işaretçisidir. Artık size bir hayrı dokunmayan, işlevini yitirmiş ve fayda getirmeyecek olan iş pozisyonunuz sona erebilir. Meydana gelecek değişimler yeni bir alanda hizmet etmenizi, farklı bir statüye kavuşmanızı ve görev üstlenmenizi sağlayabilir. Hatta bir kısmınız, şimdiki konumunuzla hiç alakası olmayan bir alanda boy gösterebilirsiniz. Bütün bunlar fazlasıyla zorlayıcı gelebilir. Alıştığı düzenden kopmak istemeyen Yengeçler değişime isyan edebilir, direnebilir. Oysaki bunlar siz isteseniz de, istemeseniz de gereklidir. Toplumsal konumunuz da değişimden nasibini alabilir. Bir kısmınız evlenir, bir iş kurabilir, bunca yıldır alıştığı düzenden koparak yeni bir hayata merhaba diyebilir. Pluto-Oğlak burcunda, evlilik-uzun süreli ilişki-iş ortaklığı-boşanma gibi alanlardaki dönüşümün ve yenilenmenin işaretçisidir. Bazen evlendiğiniz kişi üzerinizde fazlasıyla hakim olabilir. Bazen de hiç ummadığınız bir anda evlenebilirsiniz. Partneriniz kimi zaman size karşıdır kimi zaman mücadeleci bir kimliktedir. Ancak ne olursa olsun ona karşı durmanız pek kolay olmaz. Uzun yıllardır sürdürülen ancak işlevini çoktan kaybetmiş olan sorunlu evlilikler, beraberlikler bitebilir. Karşınıza çıkan biri, evliliğe bakış açınızı değiştirebilir. Bütün bu yıllar sonunda kendinizi bir ilişkide nasıl ortaya koyabileceğinizi, endişeli düşünmenin bir işe yaramadığını, hayatı bu denli sorgulamak yerine olanları doğru biçimde değerlendirmeyi öğrenirsiniz.


    Aslan

    Sevgili Aslanlar,

    Saat 07.14'te Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü 6.kez gerçekleşecek. Bu enerji, kişinin hayata bakış açısını, dünyayı ele alma biçimini farklı bir hale getiriyor. Artık üzerinizde baskı kurulmasına, şöyle veya böyle yap denilmesine izin vermezsiniz. Tercihlerini kendi yapmak ister. Eskimiş olandan kurtulup yeniye yer açmaktan yanadır. Bu değişimler çoğu aman beklenmedik şekilde oluşur. Kişi yeni bir sayfanın ortasında bulur kendini. İnancı, hayata bakış açısı farklı bir anlam kazanır. Teknolojik gelişmelerden bilgilenmeye, eğitimden yolculuklara kadar her alanda yaşanan deneyimler sayesinde artık eskisi gibi düşünmeniz mümkün değildir. Değişim sizi çağırır. Pluto Oğlak burcunda, günlük hayatınız, çalışma biçiminiz, sağlığınızla ilgili konular üzerinde sizi uyarıcıdır. Çalışma hayatında bir takım insanlarla aranızda sorunlar yaşanabilir. İstemediğiniz koşullar yüzünden sık sık iş değiştirebilirsiniz. Bazı kişiler üzerinizde hakimiyet kurmaya kalkışabilir. Düzensiz beslenmekten, sağlık şikayetlerinizi göz ardı etmekten sakınınız. Çünkü siz kendinize dikkat etmezseniz, etmenizi sağlayan olaylarla karşılaşabilirsiniz.


    Başak

    Sevgili Başaklar,

    Saat 07.14'te Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü 6.kez oluşacak. Bu enerji, başkalarıyla alakalı her türlü paylaşım, maddi ve manevi yönde oluşması mümkün değişimlerin işaretçisidir. Finansal sorunlar gündeminizde önemli bir yer işgal edebilir. Mal, mülk taksimi, ödenmesi gereken borçlar, yüksek faizle edinilmiş krediler, eski iş ortaklarınızla aranızdaki meseleler tümüyle kendini hatırlatır. Başkalarına güvenerek yola çıktıysanız, şimdi yaşanması muhtemel olaylar sayesinde pişmanlık duyabilirsiniz. Mahkemeler, yasal davalar, miras ve hisseli paraları çözümlemek için bir hayli yorulabilirsiniz. Değişen görüş yapınız cinselliğe bakış açınızı etkileyebilir. İstenmeyen bir ilişki sona erebilir. Eşinizin mali durumu ve yanlış kararları nedeniyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Pluto Oğlak burcunda, aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda hırsın göstergesidir. Kişi bir evlat sahibi olarak güce kavuşmayı, kendini ispatlamayı dileyebilir. Çocuk sahibi olanlar fazlasıyla ihtiraslı davranabilirler. Evladınıza baskı uygulayarak illaki başarılı olması gerektiğini düşünebilirsiniz. Aşk konusunda aşırı tutkularınız, sahiplenişiniz, hatta bazen yersiz endişeleriniz ilişkinizi zorlayabilir.


    Terazi

    Sevgili Teraziler,

    Saat 07.14 itibariyle Uranüs-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm 6.kez gerçekleşecek. Uranüs Koç burcunda, evlilik, iş ortaklığı, beraberlik anlamındaki değişimlerin bir numaralı belirtecidir. Artık işlemeyen, hiçbir şey kazandırmayan, eskimiş olan beraberlikler bu süreçte sona erebilir. Bitmesin diye, yanlış gittiği halde sürdürdüğümüz ısrarla devam ettirdiğimiz ortaklıklara tahammül etmemiz pek mümkün değildir. Hangi şekilde yürütülürse yürütülsün Uranüs geçtiği alanda değişimi işaret ettiği için, beraberliklere bakış açınız bir hayli değişir. Beklenmedik bir şekilde ayrılabilir veya aynı şekilde evlenebilirsiniz. Genel olarak ilişkiye bakış açınız artık eskisi gibi olmaz. Mutlaka bir yanıyla özgür düşünür, üzerinizde denetim uygulanmasına izin vermezsiniz. Pluto Oğlak burcunda, yerleşim ve ev yaşamınızla ilgili değişimlerin işaretçisidir. Bu değişimler boşanmak, başka bir eve taşınmak, ailenizden ayrılmak, evlenmek gibi nedenlerle gerçekleşebilir. Ailenize bakış açınız farklı hale gelebilir. Büyükleriniz üzerinizde bir hayli etkili olabilir. Her ne yaşanırsa yaşansın sonunda öğrenilen ders, bugüne dek oluşturduğunuz yapıların aynı kalmayacağı ve bir dönüşüme uğrayacağıdır. Sizin yapmanız gereken, gelişmelere esnek bir bakış açısıyla yanaşmak, ısrarcı taleplerden, inatlaşmalardan, sürekli baskı kurmaktan vazgeçmektir. Olan her durum, olması gerektiği için yaşanmaktadır.


    Akrep

    Sevgili Akrepler,

    Saat 07.14'te Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü 6.kez oluşacak. Bu görünüm, kimsenin baskısı altında kalmadan özgürce çalışmak, yükümlülüklerden uzak durmak, başkalarının bizim üzerimizde baskı kurmasına izin vermemek yönünde etkilidir. Düzenli bir işte uzun süre çalışmanın önüne geçebilir. Genel olarak isyankar tavırlarımız, iş hayatında bize problemler yaşatabilir. Eski, verimsiz, kurallarla sınırlı, disiplinli çalışmayı reddedebiliriz. Her şeyde öne çıkmak, farklılıklarımızı kabul ettirmek niyetinde oluruz. Ancak gelin görün ki, sınırlarınızın farkında olmanızda yarar vardır. Akıllıca davranmayı bilmeliyiz. Eğer sağlıktan, iş hayatına kadar alanda sıkıntılar yaşamak istemiyorsak, kendimize çeki düzen vermemizde yarar var. Yoksa pek istikrarlı olamayız. Yenilikleri takip edelim ve bunları uygulamak için istekli olalım. Değişime biz gönüllü olalım. Yaşadığımız zorlu deneyimlerle bunları öğrenmek zorunda kalmayalım. Pluto Oğlak burcunda, çevresel konularda yaşanması muhtemel gelişmeleri işaret eder. Kardeşlerimizle ilişkimizden yakın akrabalarımıza, iş hayatında karşılaştığımız kişilerden komşularımıza kadar geniş bir alanda farklılıklar meydana gelir. Alıştığınız şartlar, hayata bakış açınız, hatta kendi kendinizi ele alışınız bile değişmeye başlar. Bütün bu yenilikler sizi zorlayıcı olsa da, artık eskisi gibi düşünmeniz mümkün değildir. Şartlara göre uyum sağlamanız, farklı fikirlere açık olmanız, insanlar üzerinde baskı uygulamamanız yerinde olur.


    Yay

    Sevgili Yaylar,

    Saat 07.14 itibariyle 6. kez gerçekleşecek Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü, hayatı özgür biçimde yaşama arzunuzu yükseltiyor. Kişi böyle bir enerjinin etkisi altında, kurallarla çevrili bir hayattan zevk almaz. Bir anda çocuk sahibi olabilir veya çocuklarıyla alakalı sorunlarla uğraşabilir. Eğer bekarsa, sık sık ilişki yaşayabilir. Çeşitli hobiler edinebilir veya kısa yoldan servete kavuşmak için riskli işlere girişebilir. Ancak bütün bu deneyimler hayatı anlamasında ve idrak edebilmesinde gayet önemlidir. Bazılarınız aniden aşık olabilir ve evlenebilir. Kimileri uzun bir beraberliği bitirebilir. Pluto Oğlak burcunda, maddi ve manevi kazanımlarınız anlamında yaşanması muhtemel değişim ve dönüşümlerin işaretçisidir. Eğer parayı güç sahibi olmanızda bir amaç olarak gören yapıdaysanız, yaşanması muhtemel olaylarla kaybetmeyi öğrenebilirsiniz. O nedenle lütfen öyle fazla hırslı davranmayınız. Bu enerji sizin parayı bakış açınızı değişime uğratır. Eliniz açıksa, tutumlu olmayı öğrenirsiniz. Yeni kazanç alanları keşfetmenizi sağlar. Bugüne dek hiç denemediğiniz bir alanda para kazanabilirsiniz. Kimseye güvenmeden kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı öğreten bu görünüm, sürekli olarak para ve iktidar peşinde koşmanın sizi yorabileceğini işaret eder. Kısmetinize razı olmayı, parayı aracı kılıp başkaları üzerinde baskı kurmamayı öğrenirsiniz. Sonunda şöyle düşünebilirsiniz. Kaybetmek de kazanmak da doğaldır. Bir kapı kapanırsa mutlaka önümde yeni bir kapı açabilir. Endişeli ve aşırı hırslı davranmamalı, tedbirli olmayı bilmeliyim.


    Oğlak

    Sevgili Oğlaklar,

    Saat 07.14 itibariyle 6. kez gerçekleşecek Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü, aileniz, büyükleriniz, eviniz, komşuluk ilişkileriniz ve nefes aldığınız ortamla alakalı her türlü değişimin işaretçisidir. Artık dayanmakta zorlandığınız, kurallarla sınırlandığınız, kimi zaman zorlandığınız meselelere tahammül etmeniz güç olabilir. İş-evlilik ve yaşamınızla alakalı değişimler gündeme gelebilir. Bunları olumsuz yönde değerlendirmeyiniz. Bunlar sizin gelişiminiz adına gerekli olan evrensel işaretlerdir. Eski düzen yerini yeniye açmaktadır. Yıllar geçip bu değişimler yerli yerine oturduğundan hepsinin gerekli olduğunu sizde anlarsınız. Pluto burcunuz üzerinde senelerdir ilerlemekte. Bugün Uranüs ile yapacağı görünüm, gücünüzün farkına varmanızı ve bunu düzgün manada kullanabilmeyi öğrenmeniz yönünde etkilidir. Artık eskisi gibi olmadığınızı siz de biliyorsunuz. Güçlü olmayı ve iktidar sahibi bir kişi olarak hayatınıza yön çizmeyi dilemektesiniz. Pluto sizi değişime hazırlıyor. Yaşadığınız acı deneyimler size hayatı öğretiyor ve öğretmeye devam ediyor. İnatlaşmalardan vazgeçmelisiniz. İllaki benim dediğim olmalı diyerek tutturduğunuz sürece kaybetmeniz mümkündür. Oysaki tam tersine hayatı kendi akışına bırakmalı ve kendiniz için en hayırlısı olanı istemelisiniz. İnsanlar sizin gibi düşünmek ve hareket etmek zorunda değil. Bunu artık biliniz. Değişen koşulları esneklikle karşılamalısınız.


    Kova

    Sevgili Kovalar,

    Saat 07.14 itibariyle Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü 6.kez gerçekleşecek. Koç burcunda ilerleyen Uranüs, değişmekte olan çevrenizi işaret ediyor. Yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Artık işlevini kaybetmiş ve size hiçbir yararı olmayan kişilerden ayrılıyorsunuz. Bunlar ister yakın akrabalarınız olsun isterseniz alıştığınız insanlar olsun fark etmez. Rutin bir hayatın içinde yer almak istemediğiniz gayet açıktır. Çevresel koşullar hayata bakış açınızı değiştirmekte. Belki iş sahibi olarak belki de evlilik yaparak veyahut şartlar gereği taşınarak bu yeniliklere merhaba diyebilirsiniz. Ayrıca siz de kendinizi geliştirmelisiniz. Farklı bir alanda eğitimden geçebilir veyahut değişik hobiler edinerek kendinizi ifade edebilirsiniz. Seyahatlere çıkarak, ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Pluto-Oğlak burcunda, ruhsal ve fiziksel anlamda derin dönüşümlerin işaretçisidir. Bugüne dek size öğretilen veya bilinçaltınızda yer etmiş ancak sizi engelleyen ne varsa bunlardan kendinizi arındırmak üzeresiniz. Yeni ilgi alanlarınız sayesinde kendinizin farkına varabilirsiniz. İçinizdeki zenginlikleri keşfetmenizi sağlayan deneyimlere kayıtsız kalamazsınız. Yaşanması muhtemel bazı olaylar, hayatı değişik bir bakış açısıyla ele almanızı sağlayacaktır.


    Balık

    Sevgili Balıklar,

    Saat 07.14'te Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü 6.kez gerçekleşecek. Sizin açınızdan ne ifade etmektedir? Birlikte inceleyelim. Uranüs Koç burcu geçişi, kazanç anlamındaki değişimleri işaret etmektedir. Siz artık parayı çok daha farklı bir bakış açısıyla ele almayı öğreniyorsunuz. Daha hızlı kazanmak ve çabucak tüketmek yönünde yaşanabilecek gelişmelere dikkat ediniz. Bazen büyük kazançlar elde ederken, kimi zaman düşüşler ve kayıplar yaşanabilir. İstikrarlı bir akış söz konusu olmayabilir. Elinizdekini tutmayı, değerlendirmeyi bilmelisiniz. Ancak ne fazla hırslı olun ne de tümüyle rahat davranın. Nasılsa geliyor diye döküp saçmayın. Pluto Oğlak burcunda, gerek arkadaşlık ilişkilerinizin, gerek hedeflerinizin değişimi anlamında önem taşıyor. Bazen yalnız kalmak hiç kimseyle bağlantı kurmadan sadece işinize odaklanmak isteyebilirsiniz. Sosyal hayattaki ilişkilerinizde kopuşlar meydana gelebilir. Dost kitleniz farklılaşmaya başlayabilir. İlerisi adına gerçekleşmesi zor hayallerin peşinde zaman harcamamayı öğrenmektesiniz. Bazen eskiyi hatırlamak dahi istemeyebilirsiniz. Karşınıza çıkacak bazı kişiler size farklı bir bakış açısıyla hayatı ele almanızda yol gösterici olabilir. Kiminle huzur buluyorsanız, kim size gerçekten yol gösteriyorsa, değişimde bulunmanızda rehberlik ediyorsa o sese kulak veriniz. Eskimiş, hiçbir faydası dokunmayan hedefleriniz yerine gerçekleşmesi mümkün amaçlar edininiz. Pluto bir dönüşümün işaretçisidir. Kangren olan ne varsa onu sizden koparır ve yeniye yer açar. Bunu unutmayınız.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler