KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Venüs Oğlak burcunda

    Venüs, tüm burçları nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar,

    10 Aralık saat 18.42-3 Ocak saat 16.48 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek. İlişkinizin toplum içindeki yeri, konumu, ciddiyeti, taşıdığı misyonu değerlendirmeniz ve sorumluluklarınız konusunda daha ciddi hareket etmeniz şarttır. İşveren veya iş yaptığımız kişilerle olan ilişkinize dikkat ederek dönemi geçirmekte yarar var. İş başvurularında giyiminizden konuşmanıza kadar duruşunuzla güven uyandırmayı unutmayınız. Dürüst olmak, net bir tavır koymak, isteklerinizi ve yeteneklerinizi öne sürmek yararlıdır. Kazanç konularında da etkili olacak Venüs-Oğlak geçişi, bütçenizin sınırları çerçevesinde hareket etmenin, sorumluluklarınızın farkında olarak parayı idareli kullanmanın önemini göstermektedir. Bu süreçte, seçimlerinizi doğru bir biçimde yapmanız, karşınıza çıkabilecek engellerin üstesinden gelebilmek için güven duygunuzu ayakta tutmanız lazım.


    BOĞA

    Sevgili Boğalar,

    10 Aralık saat 18.42-3 Ocak saat 16.48 tarihleri arasında Venüs Oğlak burcunda ilerleyecek. Boğalar sağlamcı oldukları için, bu dönemde para kazanmak, kendilerini ifade etmek, güçlü insanlarla temasa geçmek, farklı bir şeyler yaparak kendilerini geliştirmek isterler. Bilgiyi önemserler ve çeşitli insanlarla kurdukları bağ neticesinde fikirlerini açıklarlar. İş hayatında ciddiyet daha fazla ön plandadır. Partnerinin aklı başında hareket etmesini isterler. Bekar Boğalar da, kendini toplum içerisinde kabul ettirmiş ve saygınlık uyandıran kişilere yönelirler. Bu iki geçiş, düzgün insanlarla bir araya gelmede etkili olacak ve sizi rahatlatacaktır. Venüs-Oğlak burcu geçişinde, işlerinizi ciddi biçimde organize edersiniz. Disiplin ve sorumluluk ister iş ister özel bütün ilişkilerinizde göze çarpar. Kendinizden kuşku duymadan, sabırlı bir şekilde çalışırsınız. İnsanların takdirini kazanmak ve güzellikleri onlarla paylaşmak arzunuz yoğun olacaktır.


    İKİZLER

    Sevgili İkizler,

    10 Aralık saat 18.42-3 Ocak saat 16.48 tarihleri arasında Venüs Oğlak burcunda ilerleyecek.Ortaklaşa kazançlar, başkalarıyla bölüşülen miras, hisseli paralar veya boşanma nedeniyle oluşan durumların sizi biraz yoracağının göstergesidir. Çünkü bazı şeyleri hesaba kitaba uydurmaya çalışacağız. İş ortaklığınız varsa, kazanç-kayıp anlamında gözden geçirilmelidir. Miras ve hisseli paralar söz konusu olabilir, belirli bir zaman taahhüdü konulabilir. Venüs-Oğlak burcu geçişinde siz İkizler biraz sıkılabilirsiniz. Özgür olamadığınızı, bir şeyleri sürekli köşelemek zorunda kaldığınızı, aşkta aradığınızı bulamadığınızı hissedersiniz. Keyfiniz biraz kaçabilir.


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler,

    10 Aralık saat 18.42-3 Ocak saat 16.48 tarihleri arasında Venüs Oğlak burcunda ilerleyecek.Partnerimiz biraz ciddileşebilir, baskın olmaya çalışabilir. Bekar Yengeçler genellikle olgun, hoşgörülü, yaşça büyük insanlara çekilebilir. Eşimizle sorunlarımız varsa yönetici tavırları rahatsız edebilir. Bu geçişte eşle beraber bakış açıları dengelenmeye çalışılmalıdır. Sorunlu bir beraberlikte ise, partnerle olgun ve ılımlı bir şekilde konuşulmalıdır. İş ortaklığında ciddiyetle her şey ele alınmalıdır. Projeye başlıyorsak, bu projede kimlerle bir araya gelineceğine önem verilmelidir. Bekar Yengeçlerin karşısına olgun ve yaşça büyük insanlar çıkabilir. İlişkide çok büyük problemler varsa bu dönemde gerginlikler yaşanabilir.


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar,

    10 Aralık saat 18.42-3 Ocak saat 16.48 tarihleri arasında Venüs Oğlak burcunda ilerleyecek.Aslanlar için çalışma hayatıyla ilgili konular önemli olmaya başlar. Kendimizi hangi iş alanında veya konuda göstermek istiyorsak, liderlik arzumuz, sorumlulukları gerçekleştirme azmimiz yüksektir. Ancak bir o kadar da bazı belirsizlikler olmaktadır. Bu geçiş bazı konuların derlenip toparlanması gerektiğini işaret etmektedir. Karamsarlık söz konusu olabilir. Çalışma hayatınızda ilişkilere önem vermek gerekiyor. Pek sevimli kişilerle karşılaşmazsınız. Çoğu mesafeli ve sadece iş münasebetiyle konuştuğunuz kişiler olacaktır.Biraz sakin olup detaylara bakarak hareket etmekte fayda vardır.


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar,

    10 Aralık saat 18.42-3 Ocak saat 16.48 tarihleri arasında Venüs Oğlak burcunda ilerleyecek.Bu seyirde aşk ciddileşiyor. Bizim de bakış açımız özellikle partner konusunda daha dikkatli olmaya dönüktür. Başaklar zaten mükemmeliyetçi olduğu için, doğal olarak daha seçici davranırlar. İş hayatında da yeteneklerimizi daha iyi nasıl değerlendirebileceğimiz hususunda dikkatli seçimlerde bulunuyoruz. İlişkilerde bir yanıyla ortaklık kurmaya çalışıp, güzel bir birliktelik yaşamayı önemsiyoruz. Ancak karşımızdaki insanın tutarlı duruşuyla güven uyandırması gerekmektedir. Mevcut ilişkimizin ilerisi için güven vaat edip etmediğini de değerlendireceğiz. Bekar Başaklar, bu süreçte genelde partnerin biraz daha olgun hareketlerine dikkat ederler, yaşça büyük partnerlere yönelme durumu olabilir.


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler,

    10 Aralık saat 18.42-3 Ocak saat 16.48 tarihleri arasında Venüs Oğlak burcunda ilerleyecek.Genelde bu geçişlerde aile olgusu çok kıymetlidir. Ailemizdeki büyüklerimiz, onlarla ilgili sorumluluklar gözden geçirilmelidir. Ev borcu olanlar veya evini taşıyacaklar, satın alacaklar, yatırımda bulunacaklar, ofis kurmayı düşünenler lütfen her şeyi iyice hesaplayınız. Bu geçişte, ekstradan paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. Diyelim ki ev almayı düşünüyorsunuz. Kredi geri ödemelerine dikkat ediniz. Veraset veya miras davanız olabilir. Bir mülkün paylaşımı konuları gündeme gelebilir.


    AKREP

    Sevgili Akrepler,

    10 Aralık saat 18.42-3 Ocak saat 16.48 tarihleri arasında Venüs Oğlak burcunda ilerleyecek.Bu dönem disiplin edicidir. Akrepler iş hayatında daha çok sorumluluk almaya, akıllıca düşünmeye gayret ediyorlar. Kardeş ilişkilerinde bir sorumluluk getirebilir. Eğitim hayatıyla ilgili konularda, yeni bir projeye dahil edilmeniz istenebilir. Çok sıkı çalışmanız gerekebilir. İş girişimlerinde ise, özellikle bilgi ve deneyimlerinize yönelik alanlarda hareket etmeniz beklenebilir. İlişkilerde kendinizi güvende hissedip hissetmediğiniz üzerinde de durabilirsiniz.Venüs-Oğlak geçişi sizden yaşça büyük kişilerle kurulacak ilişkileri veya mevcut ilişkinizde ciddiyetin simgesidir. Çevrenizde bulunan kişilerle iş ilişkilerinizi güçlendirir.


    YAY

    Sevgili Yaylar,

    10 Aralık saat 18.42-3 Ocak saat 16.48 tarihleri arasında Venüs Oğlak burcunda ilerleyecek.Bu süreçte para olgusu son derece kıymetlidir. Çünkü yaşantımızı sürdürmek, ilişkide başarılı olabilmek ve yeni bir hayat kurabilmek için çok tutumlu bir şekilde mali konular ele alınmalıdır. Yaylar için belirli bir bütçe içerisinde yapılacakları gözden geçirme zamanıdır. İş hayatında da para ve getirisi önemsenecektir. Tutumluluk ve tedbirlilik hali mevcuttur. Bastığınız adıma dikkat edersiniz.


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar,

    10 Aralık saat 18.42-3 Ocak saat 16.48 tarihleri arasında Venüs Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu da gösteriyor ki yeni yıla sorumluluklarımız, iletişim ve ilişkiler anlamında istikrarı önemseyecek şekilde adım atacağız. Venüs, ayakları yere sağlam basan, duruşuyla güven uyandıran kişilere yönelmenin işaretçisidir. Bu dönemde saygı görmeyi, umursanmayı, takdir edilmeyi beklersiniz. Güven, istikrar, uzun vadelilik önemli olacak. Uzlaşıya açık hem de kendinizden emin, sertleşmeden, belli bir mesafeyi koruyarak, herkesin sizin gibi düşünmek, davranmak zorunda olmadığı bilinciyle hareket ederek, nezaketinizi koruyarak ilişkilerde bulunursanız, hangi konuda ve alanda olursa olsun olumlu sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Bireysel ilişkilerde bu süreçte ciddiyet bir hayli yoğundur. Venüsün burcunuzda ilerleme dönemi, mesleki konularda sizi destekleyicidir. İş ilişkilerinde saygı ve takdir edilmenizi sağlar.


    KOVA

    Sevgili Kovalar,

    10 Aralık saat 18.42-3 Ocak saat 16.48 tarihleri arasında Venüs Oğlak burcunda ilerleyecek. Dış seslere, kurallara kulaklarınızı kapatıp, yüreğinizle baş başa kalmak vaktidir. Geleceğinizle alakalı konularda, güven olgusunun önemi kendini hissettirir. Sadakat kıymetlidir. Kendinizi emniyette hissetmek istersiniz. Siz talep etmedikçe, bana gerekli demedikçe, birilerinin akıl vermesini istemezsiniz. Siz, yaşadığınızı, şu andaki mevcut durumunuzu en iyi bilen kişisiniz. Gönlünüzle, tüm ruhunuzla, aklınızla, olan biteni gözden geçirirseniz sorunlara çözüm yolu bulabilirsiniz.


    BALIK

    Sevgili Balıklar,

    10 Aralık saat 18.42-3 Ocak saat 16.48 tarihleri arasında Venüs Oğlak burcunda ilerleyecek. Başarılı olmak, takdir edilmek, saygınlık kazanmak, dikkat çekmek istersiniz. Garantili işleri tercih edersiniz. Gerçekçi düşünürsünüz. Bastığımız yerin güvenli olmasına dikkat ederiz. Bu enerji sizi rahatlatır. Dağılan tüm zihniniz toparlanır. Gerçek ile yalan arasındaki farkı net şekilde tespit edersiniz. Toplumsal ilişkilerde, işiniz gereği yapılacak görüşmelerde, projelerde ciddiyetinizi muhafaza edersiniz. İşleriniz bu tarihlerde sağlamlaşır ve başkaları tarafından da takdirle karşılanır. Güçlü, işinde başarılı, sadık, istikrarlı kişileri partner olarak tercih edersiniz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler