KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Jüpiter'in geri hareketi başlıyor!

    Gerileme sürecine giren Jüpiter, burçları nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar,

    8 Aralık 2014-8 Nisan 2015 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda gerilemeye başlıyor. Bu süreç aşkın hayatınızdaki önemini, çocuk sahibi olma ve çocuklarınızla alakalı konuları, yaşamda size haz veren, keyiflendiren hobilerinizi tekrar bir ele almak vaktidir. Kibirli, kendini beğenmişlere, öylesine hayatımıza girenlere, üstünlük taslayanlara ve bize abartılı gelen her şeye dur deriz. İçimize yöneliriz ve bir de kendimize bakarız. Biz neyi fazla büyüttük, neyi gereğinden fazla abarttık, çok mu dağıldık, çok mu kendimizi bir şeyler sandık bunlara da bakarız. Yeteneklerimizi geliştirmeye gayret ederiz. Temmuz ayından bu yana yaşananlara, olan bitenlere bir bakarız. Bu bakma hali, bu kendinle iç temas aşkta daha dikkatli seçimlerde bulunmayı, çocuklarımız veya çocuk sahibi olma kararlarımızı doğru şekilde vermeyi, kendimizi geliştirmeyi sağlayacaktır.


    retrograde-planet

    BOĞA

    Sevgili Boğalar,

    8 Aralık 2014-8 Nisan 2015 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda gerilemeye başlıyor. Bu süreçte, ailevi meseleleriniz, eviniz ve ev ile alakalı her türlü mesele tekrar gözden geçirilmelidir. Kiralama, satın alma, yerleşim yeriniz, ileriye dönük bir şekilde analiz edilmelidir. Belki de düşündüğünüz değişimler şimdilik kaydıyla ertelenebilir. Hesaplarınıza uymayan bir takım durumlar oluşabilir. Sizin beklentileriniz yönünde dışarıdan bir gelişme yaşanmayabilir. Oldu, halledilir diye düşündüğümüz her şeyin tekrardan gözden geçirilmesi gerekebilir. Bunların hepsi daha iyisi olması adına bir mola süreci gibi görülmelidir. Bütçenizi aşabilecek veya sizi bu konularda sıkıştırabilecek işlere kalkışmamak lazım. Ben Jüpiter geri hareketlerini çoğu hallerde, hayırlısı denmesi gereken zamanlar olarak görürüm. Bizi bazen öyle yanlışlardan korur ki, insan gereksiz yere bir çok şeyi dert ettiğini anlar. Baktınız ki tam hazır değilsiniz o zaman belli bir süre kendinizi tanıyıp, geri hareket sonrası uygulamanız yerinde olacaktır.


    retrograde-planet

    İKİZLER

    Sevgili İkizler,

    8 Aralık 2014-8 Nisan 2015 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda gerilemeye başlıyor. Bu süreçte, yakın çevrenizle alakalı meseleler, eğitim, iş, günlük yaşamınız, yolculuklar, girişimleriniz, kardeşlerinizle ilgili konular üzerinde belli bir yavaşlama oluşabilir. Bu durgunluk hali, yeniden bu konuları ele almanızı, kendi içinizde gözden geçirmenizi, düzenlemenizi ve farklı bir şekilde analiz etmenizi sağlayıcıdır. Belki yanlış bir yöne kaymış, belki çok abartmış, belki de gereksiz yere kendinizi üzmüştünüz. Şimdi bu molada, bu konularda daha doğru bilgiye ulaşmayı, kendinizi geliştirmeyi, analiz etmeyi, yeni çıkış yolları keşfetmeyi öğreneceksiniz. Neyi ne kadar bildiğinizi, nelerin eksik olduğunu, nelere dikkat etmeniz gerektiğini iç dünyanızda tespit edeceksiniz. Bu tespitler, yukarıda belirttiğim konularda hızlı bir şekilde ilerlemenizde geri hareket sonrası size kuvvet olacaktır.


    retrograde-planet

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler,

    8 Aralık 2014-8 Nisan 2015 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda gerilemeye başlıyor. Bu süreçte, kazanç elde etmek ve bunun değerlendirilmesi anlamındaki girişimler, kişisel anlamda güvenceniz, yatırımlarınız, çalışma hayatınızdan elde ettiğiniz gelirle alakalı konular üzerinde yeniden bir gözlemde bulunmak vaktidir. Öyle elimize geçeni har vurup harman savurmak yerine, durup ne yöne gittiğimizi, nelere para harcadığımızı, kimlerle mali konularda ilişkimiz olduğuna bir bakmak lazım. Belki de kesenin ağzını epeyce açtınız, belki de parasal konuları fazla hırs yaptınız veyahut umursamadınız. Şimdi bunları daha iyi fark edecek ve düzenlemek için üzerinde düşüneceksiniz. Gelirinize göre harcamayı bilme zamanınız. Maddi anlamından öte, bir lokma ekmeği huzur içinde yaşamanın manevi hazzının ne kadar kıymetli olduğunu içinizde hissedeceksiniz. Bir mola sürecidir geri hareketler. Her molada insan bir çok noktayı yeniden keşfeder. Yanlış yapmışsa doğrusunu öğrenir. Doğru ise yanlış yapmamanın huzurunu duyar. Bu sürecin sonunda, kazancınızı gayet olumlu yönde değerlendirme anlamında girişimlerde bulunabilirsiniz.


    retrograde-planet

    ASLAN

    Sevgili Aslanlar,

    8 Aralık 2014-8 Nisan 2015 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda gerilemeye başlıyor. Bu süreçte, dış dünya ile temasınız, yaklaşım tarzınız, değerleriniz, inancınız, sevgi ve hoşgörünüz, hayatı ele alış biçiminiz maneviyata yönelik tarzda gelişebilir. Belki de siz fazla göz önündeydiniz, bu yüzden bir hayli dikkatleri üzerinize çekmiştiniz. Belki çok abartmış, yanlış işlere kalkışmış yoldan çıkmıştınız. Şimdi durup şöyle bir kendinize bakma vaktiniz. İnsanız bazen sınırımızı bilemediğimiz, her şeyi gereğinden fazla büyüttüğümüz olur. Bazen de, gereksiz yere bir çok meseleyi kafamıza takıp kısır bir döngü içinde kalmışızdır. Her ne olursa olsun bu geri hareket sizi yeniden kendinizi bulmanızda, keşfetmenizde, doğru şekilde yönlendirmenizde yardımcı olabilir. Sürecin sonunda, farklı bir alanda, farklı bir şekilde yeni bir yol, yeni bir hayata adım atabilirsiniz.


    retrograde-planet

    BAŞAK

    Sevgili Başaklar,

    8 Aralık 2014-8 Nisan 2015 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda gerilemeye başlıyor. Bu süreçte, fiziksel ve ruhsal anlamdaki sağlığınız, iş gücünüz, hayatı ele alış biçiminiz, geri planda yapılması gereken işlerinizle alakalı konularda gözlerden biraz uzakta çalışma, gelişme, kendinizi ve eksiklerinizi görme vaktinizdir. Bu süreçte kendinize bir bakacaksınız. Belki de yanlışlarınız var, belki de fazla büyütüyorsunuz, geçmişi, geleceği sorguluyor, yargılıyor veya gerçekçi düşünmüyorsunuz. Şimdi durup ben kimim, neye inanıyorum, nelerden vazgeçebilirim, neler gerekli ve gereksiz diye iç hesaplaşmada bulunacaksınız. Bu hesaplaşmalar size farklı bir bakış açısı ve zenginlik katabilir. Belki kimse sizin ne yaptığınızı, nasıl yaşadığınızı, neleri önemsediğinizi umursamayabilir. Ancak şu var ki, maneviyatın yükselişi, gereksiz bir çok ego sorunundan, abartıdan sizi uzaklaştırır, rahatlatır. Bu sürenin sonunda güçlenirsiniz, kendinize gelirsiniz ve nasıl bir yolda ilerlemek istediğinize net olarak karar verirsiniz.


    retrograde-planet

    TERAZİ

    Sevgili Teraziler,

    8 Aralık 2014-8 Nisan 2015 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda gerilemeye başlıyor. Bu süreçte, sosyal ilişkileriniz başta olmak üzere, insanlarla fikri anlamdaki paylaşımları, ilerisi adına plan ve projelerinizi yeniden gözden geçirecek ve tespitlerde bulunacaksınız. Dış dünya ile aranızda görünmez bir mesafe bırakabilirsiniz. Gelişmeler dışarıdan ziyade iç dünyanızda değerlendirme altına alınır. Kendinize ait dünyaya kimsenin, siz istemedikçe girmesine izin vermezsiniz. Jüpiter geri hareketi, kişinin hedeflerini ele alması demektir. Belki de şu anki yaşantınızdan, çevrenizdeki insanlardan, bağlı bulunduğunuz gruptan, arkadaşlarınızdan uzakta duracaksınız. Onlarla bağlantılarınızı yeniden ele alacaksınız. Belki çok yayılmıştınız belki de gözlerden uzaktaydınız. Şimdiki durumunuza bakmak için içsel bir mola sürecindesiniz. Kim ne demiş, ne yapmış, ne söylemişin derdine düşmek yerine, önce kendinizin farkına varmayı bilme vaktiniz. İşte bu sayede kendinize yeni bir yol, amaç, hedef belirleyebilir, şimdi olduğundan çok daha geniş bir çevreye dahil olabilirsiniz. Bunlar üzerinde düşünme ve düşündüklerinizi uygulama yönünde Nisan 2015 start olacaktır.


    retrograde-planet

    AKREP

    Sevgili Akrepler,

    8 Aralık 2014-8 Nisan 2015 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda gerilemeye başlıyor. Bu süreçte, mesleki anlamdaki çalışmalar, toplumsal alanda kendinizi ifade edişiniz, kendi kaderinizi yeniden şekillendirme yönünde eksiklerinizi, bilginizi, tecrübenizi ölçüp tartma vaktinizdir. Şimdi dışarıdan ziyade kendi içinize dönerek, ne yönde ilerlemek istediğinizi, bunun size olan artı ve eksilerini gözden geçireceksiniz. Bu analiz, gelişim yönünde asıl gitmek istediğiniz yönü ve yolu bulmanızda yardımcı olacaktır. Belki de şu anda yanlış veya sizi pek fazla memnun etmeyen bir işiniz var. Belki de tamam dediğiniz bazı işler aslında hiç de göründüğü gibi değil. Bunlara bakma vaktiniz. İş hayatında maddi hırslar, statü kavgaları, ben daha çok biliyorum halleri, rekabet, ben bunu kazandım sen ne kazanıyorsun, ben şu işte çalışıyorum, sen nerede görevlisin gibi ego yükselmeleri, abartılar, türlü oyunlar, dalavereler pek meşhurdur. Siz bu süreçte bunları dert etmek yerine, maneviyatınızı kuvvetle tutarak, azimle kendinizi geliştirecek dersler alacak, öğrenecek, bilgilenecek ve sürenin sonunda gerçek yolunuzu çizmiş olacaksınız.


    retrograde-planet,

    YAY

    Sevgili Yaylar,

    8 Aralık 2014-8 Nisan 2015 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda gerilemeye başlıyor. Bu süreçte, yolculuklar, uzaklara gitmek, farklı yerler görmek, tanımak, bilmek, yerleşmek yönündeki işlerinizi bir daha düşünmek, üzerinde analiz yapmak faydalıdır. Belki de mevcut şartlar nedeniyle böyle bir karar vermek üzeresiniz veya çoktan verdiniz. Ancak bu ne derece doğru veya bu yöndeki işler çabuk yürür mü, bu hayaliniz belki de şu sıralarda pek de uygun değil. Birkaç ay sonra mümkün olabilir. Beklemek gerekebilir. Bürokratik engeller veya gideceğiniz yerle alakalı durumlar umduğunuz gibi olmayabilir. Bunlara bakmak lazım. Ayrıca bu süreç kişinin iç aydınlanması, kendini ve hayatı keşif vaktidir. İnancınız, niyetiniz, kararlılığınız belli bir testten geçebilir. İnsanlarla aranızdaki görüş farklılığı sizi bir hayli yorabilir. Bu süreç sonunda kazanacağınız manevi huzur ve zenginlik, sizi üzenlere, kıranlara, yaşadıklarınıza farklı bir gözle bakmanızı sağlayıcıdır. İşte o farkındalık, ilerisi adına doğru bir yer, doğru tercih yapabilmenizde size kuvvet, şans olacaktır.


    retrograde-planet

    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar,

    8 Aralık 2014-8 Nisan 2015 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda gerilemeye başlıyor. Bu süreçte, iş anlamındaki ortaklıklardan sağlanan gelirler, eş veya başkaları kanalıyla size ulaşan veya ulaşmasını beklediğiniz paralar, cinsel yaşamınız, bölüşümler, miras, kredi gibi konularda yavaşlamalar olabilir. Sizin hesabınızı bilerek hareket etmeniz gerekebilir. Mali yöndeki işlerinizi bir daha gözden geçirdiğinizde attığınız adımların, şu andaki mevcut durumunuzun yanlışlığı veya doğruluğu hakkında bir gözlemde bulunabilirsiniz. Belki de sadece birilerinin yardımı ve desteğine göre yaşıyorsunuz veya geleni tutmuyor, bol keseden harcıyorsunuz. Hangisi olursa olsun, bu süreçte oturup şöyle bir kendinizle yüzleşiniz. Paranın önemi, sağlığınız, ilişkileriniz bunlara bir bakınız. Bu mola sürecinde yapmanız gerekeni keşfederek, sağlıklı, verimli bir hayat sürmek adına nasıl bir yol izlemek gerektiğini öğreneceksiniz. Geri hareketin bitişiyle yeni kaynaklar, destekler bulabilme yönünde gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.


    retrograde-planet

    KOVA

    Sevgili Kovalar,

    8 Aralık 2014-8 Nisan 2015 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda gerilemeye başlıyor. Bu süreçte, evlilik, iş ortaklığı, boşanma, sözleşmeler, kontratlar anlamındaki her işinizi gözden geçirme yönünde önem taşıyor. Şu andaki mevcut beraberliğinizi mercek altına alacak ve ortaklaşa bir yaşamın gerekleri üzerine düşüneceksiniz. Bu konularda belki de bugüne dek fazla iyimser davrandınız veya gelir geçer tarzda ilişkiler yaşadınız. Belki uzun süredir yalnızsanız ve şimdi evlenmeyi düşünüyorsunuz. Bunları hemen yapmanız mümkün olmayabilir. Durup düşünmeniz, artı ve eksilerini tartmanız gerekebilir. Siz bu süreçte manevi yönden sizi zenginleştiren, maneviyatınızı güçlendiren, hayatı daha farklı bir pencereden görmenizi sağlayacak beraberliklere önem verebilirsiniz. Şekle, güzelliğe, paraya bağlı bir ilişkide, eğer iç huzurunuz yoksa, bir ömrü böyle geçirmeye çalışmanın yanlışlığını fark edebilirsiniz. Bazılarınız evlenmek, hayatın güzel veya zorlu yanlarında bir insanla can cana ilerlemek adına kararlar verebilir. Bütün bunların tümü kendi içinizde gelişir, uygulanmaz, ancak sürecin sonunda bu yönde tespit ettiklerinizi hayata geçirebilirsiniz.


    retrograde-planet

    BALIK

    Sevgili Balıklar,

    8 Aralık 2014-8 Nisan 2015 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda gerilemeye başlıyor. Bu süreçte, çalışma hayatınız, hizmette bulunduğunuz kişiler, günlük yaşamdaki uğraşılarınız, sağlığınızla ilgili konular üzerinde yeniden düşünme vaktidir. Çok mu fazla çalışıyorsunuz, yoksa uzun süredir iş problemleri mi yaşamaktasınız. Mevcut işiniz sizi tatmin ediyor mu, yoksa mecburen mi katlanıyorsunuz. Moraliniz nasıl, yaşadığınız hayattan memnun musunuz? Bütün bunları bu süreçte gözden geçireceksiniz. Bu gözden geçirmede farklı yollar, yöntemler bulmak mümkün. Hepsinden önemlisi de, sağlıklı bir yaşamın ne kadar büyük bir zenginlik olduğunun bir kez daha farkına varacaksınız. Bu sürecin sonunda, bu yönde gelişmeler, fırsatlar karşınıza çıkar.


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler