KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Aralık 2014 aylık burç yorumları

    Aralık ayının astroloji yorumları...

    KOÇ

    ARALIK AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Aralık ayında ilk etkili enerji, yöneticiniz Mars'ın Kova burcundaki geçişidir. 5 Aralık tarihinde başlayacaktır.

    Mars bütün hayatınızı yöneten kuvvettir. Hedeflerinize varma arzusudur. Bu geçişte sosyalleşme arzusu, ileriye dönük hedeflerinizi ifade etme isteği, amaca ulaşmak için farklı insanlarla bir araya gelme arzusu çok etkindir. Bu geçişin diğer bir yanı da, başkalarıyla ortaklaşa parasal konular üzerinde durmaktır. Miras, hisseli para gibi parasal konular üzerine düşünmek gerekebilir. Ortaklaşa iş yapabileceğimiz veya bölüşümde bulunduğumuz insanlarla kendimize yepyeni bir dünya kurma amacı taşıyabiliriz. Bu yüzden de genellikle iletişimde bulunduğumuz insanlar bu özellikleri taşıyan insanlar olacaktır.

    Aralık ayının ikinci önemli oluşumu İkizler burcundaki dolunaydır. Bu dolunay diyor ki, yeniliklere açık olmak adına çok azimli çalışmalısın, dağılmamalı ve öncelikle çevre ilişkilerini gözden geçirmelisin. Yeniliklerin zamanla oluşacağını mutlaka bilmemiz gerekiyor. Aynı çevrede kaldığımız için rahatsız edici unsurları olsa da, aktif yönlerimizi özellikle duygularımızı harekete geçiriyor. Yakınlarımızla ilgili konularda da önem arz ediyor. Yeni bir yere taşınma planları varsa, içinde bulunulan şartlar gözden geçirilmelidir.

    10 ve 17 Aralık'ta arka arkaya Merkür ve Venüs'ün Oğlak burcu geçişleri başlayacaktır. Bu geçişler hem mali durumumuzu, hem ilişkimizi, hem iş hayatımızı gözden geçirmemizi sağlayacaktır. Toplumla alakalı konularda sorumluluklarımızın çok önemli olduğunu bilmeliyiz. Belirli bir baskı olabilir, ancak bu baskı sorumluluklarımız için son derece önemlidir. Para konusunda tutumlu olmak gereklidir. Şu anı bir geçiş gibi değerlendirmek gerekir. Bu iki geçiş de, hem iletişim hem ilişkilerde ciddiyet ve sorumluluk çerçevesinde düşünmenin önemini gösteriyor.

    Oğlak burcunda 22 Aralık tarihinde yeni ay doğacak, aynı gün Güneş Oğlak burcuna geçecektir. Bu yeni ayın dispozitörü önümüzdeki 2,5 yıla damgasını vuracak olan Satürn Yay geçişidir. Bu yeni ayda, iş sorunu olanlar yeni bir iş arayışına geçebilir. Bilgileri yetersiz olanlar yüksek eğitime başlayabilir. Şu andaki pozisyonları nedeniyle tatmin olmayanlar başka işler arayabilir. Satürn Yay bir gelişimin de işaretçisidir. Zayıf noktalarımızı güçlendirme ve temeli güçlü kurma anlamında etkilidir. Adım adım kendimizi kariyer hayatındaki yükselişe hazırlamak gereklidir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Aralık haftası: 1 Aralık tarihinde, çabuk kararlar almaya, yenilikleri uygulamaya dönük düşüneceğiz. Ancak diğer taraftan çabucak sıkılabilir, boş verebiliriz. Gizli dünyamızın içindekileri kimse bilmez. Sohbet ederiz, iletişimde bulunuruz ama pek tatmin olmayız.

    8-14 Aralık haftası: İlişki konularında 10 Aralık Venüs-Oğlak geçişi önemlidir. İlişkinizin toplum içindeki yeri, konumu, ciddiyeti, taşıdığı misyonu değerlendirmeniz ve sorumluluklarınız konusunda daha ciddi hareket etmeniz şarttır. Aranızda sorun yaratan maddiyat, sorumluluk, saygınlık, toplumsal durumunuz, beraberliğin sağlamlığı gibi konular ciddi bir biçimde ele alınmalıdır.

    15-21 Aralık haftası: Bu hafta itibariyle ikili ilişkilerde daha bir ciddi olacağız. Enine boyuna partnerimizi gözlem altına alacağız. Dürüstlük, güvenilirlik çok önemli hale geliyor.

    22-28 Aralık haftası: Güç ve kariyer sahibi, toplum içinde belli saygınlığı olan kişiyi tercih edeceğiz Güneş-Oğlak burcu seyri 22 Aralık tarihinde başlayacak. Bu geçiş, mesleki konularda etkili olsa da, aşk açısından da önemlidir. Bu dönemde ilişkinizdeki sorunları ciddi biçimde ele almanızda yarar var.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Aralık haftası: 5 Aralık tarihinde Mars-Kova burcu seyri başlıyor. Özgürce hareket etmek, yeni hedefler belirlemek, bir grubun içinde kendinizi göstermek, sosyal aktiviteler arkadaşlık ilişkileri ön planda olacak. Toplumsal ilişkileriniz, amacınıza giden yolda size rehber olacak. İnsanları belli bir amaç çerçevesinde organize edebilirsiniz. İnternet aktif kullanım alanınız olacaktır.

    8-14 Aralık haftası: 10 Aralık tarihinde Venüs-Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Ciddi ve sorumluluklarınızın farkında olarak otoritelerle ilişkinize dikkat ederek dönemi geçirmekte yarar var. İş yaptığınız kişilerle aranızda belli bir mesafe bulunması doğaldır. İş başvurularında giyiminizden konuşmanıza kadar duruşunuzla güven uyandırmayı unutmayınız. Dürüst olmak, net bir tavır koymak, isteklerinizi ve yeteneklerinizi öne sürmek yararlıdır.

    15-21 Aralık haftası: 15 Aralık tarihi önemlidir. (Uranüs-Pluto görünümü) Uzun senelerdir mücadele ettiğiniz halde, gittiğiniz yol, kurduğunuz ilişki, sürdürdüğünüz yaşam size bir fayda sağlamamışsa artık veda etmek zamanı gelmiş demektir. Bütün bunlar tabii ki çok kolay olmaz. Kişi yeniye yer açabilmek için, eskiyle vedalaşmak zorundadır. 17 Aralık tarihindeki Merkür-Oğlak geçişi, iş hayatında disiplinli düşünmemizi, planlarımızı gözden geçirmemizi ve analizde bulunmamızı sağlayacaktır. İş yaptığımız insanlarla ve bir arada çalıştığımız mesai arkadaşlarımızla belli bir mesafeyi koruyacağız. İş başvuruları veya görüşmelerde uzun vadeli, güvenilir olanı tercih edeceğiz.

    22-28 Aralık haftası: 22 Aralık Güneş-Oğlak burcu geçişinde merkez aldığınız nokta, disiplinli çalışma, sorumluluk, kariyer yapmak, yükselmektir. Yavaş ve emin adımlarla ilerleyerek en üst noktaya gelebilirsiniz. Hedef belirlemek ve bu hedefe göre çalışma planınızı yapmak, uygulamak, işinize göre sosyal ilişkilerinizi düzenlemek, sabırlı olmak vaktidir. Oğlak burcunda oluşacak Yeniay, iş hayatınızla ilgili konulardaki sorumlulukların olumlu yönde artışı, karşınıza çıkabilecek yeni fırsatların işaretidir.

    PARA

    1-7 Aralık haftası: Bu hafta ortaklaşa kazanç konularında fırsatlar olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Girişimler kazandırıcı olacaktır.

    8-14 Aralık haftası: Kazanç konularında da etkili olacak Venüs-Oğlak geçişi, bütçenizin sınırları çerçevesinde hareket etmenin, sorumluluklarınızın farkında olarak avucunuzdaki parayı idareli kullanmanın önemini göstermektedir. Bu süreçte, seçimlerinizi doğru bir biçimde yapmanız, karşınıza çıkabilecek engellerin üstesinden gelebilmek için güven duygunuzu ayakta tutmanız lazım.

    15-21 Aralık haftası: 20 Aralık civarı harcamalara dikkat edelim. Kazandığımız her kuruşun değerini bilelim. Maddi konularda güçlenmemizi sağlayacak ilişkiler gündeme geliyor.

    22-28 Aralık haftası: Geleceğimizi teminat altına alacak ortaklıklarda bulunmak zamanı.

    Aralık Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-10-11-20-21-24-25-28-29

    Zayıf Enerjili Günler: 8-9-15-16-22-23

    Aşkta En Şanslı Günler: 10-11

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 3-4-31

    Yeniay: 1-2-3-28-29-30

    Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 15-16-17

    Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Aralık ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    BOĞA

    BOĞA ARALIK AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Aralık ayında ilk etkili enerji Mars Kova burcu geçişidir. Kariyer hayatımızla ilgili konularda önem arz ediyor. Toplumsal görevlerimiz, iş hayatımızla ilgili konularda aktif olmaya çalışıyoruz. Boğalar için öne atılma arzusunu içerir. İş hayatında çeşitli gruplarla bir araya gelerek bildiklerinizi göstermek isteyeceksiniz. Sabit fikirli düşünmeden yenilikleri takip etmek gerekir. Böylelikle toplum içerisindeki yerimizi sağlamlaştırabiliriz.

    6 Aralık tarihinde İkizler burcunda bir dolunay meydana gelecektir. Boğalar genelde mali konular üzerinde son derece dikkatli insanlardır. O yüzden de tutumlu davranmaya çalışırlar. Bu dolunayda tamamen bir isteklilik halinin ortaya çıktığını, ek kazanç isteğinin arttığını görüyoruz. İki farklı işte çalışabiliriz. Parasal meselelerde gayret gösterirken, sağlığınızı ihmal etmemeli ya da yanlış insanlarla ortaklık kurmamaya özen göstermeliyiz. Kimlerle ilişkiye gireceğimizi bilelim.

    10 Aralık tarihinde Venüs ve Merkür arka arkaya Oğlak burcunda seyrediyor. Boğalar sağlamcı oldukları için, bu dönemde dışarıya doğru açılarak para kazanmak, kendilerini ifade etmek, güçlü insanlarla ilişkide bulunmak, iletişime geçmek, farklı bir şeyler yaparak kendilerini geliştirmek isterler. Bilgilenir ve çeşitli insanlarla kurdukları bağ neticesinde fikirlerini açıklarlar. İş hayatında ciddiyet daha fazla ön plandadır. Partnerlerinin daha aklı başında hareket etmesini isterler. Bekar Boğalar da, kendini toplum içerisinde kabul ettirmiş ve saygınlık uyandıran kişilere yönelirler. Bu iki geçiş, düzgün insanlarla bir araya gelmede etkili olacak ve sizi rahatlatacaktır.

    22 Aralık tarihinde Güneş burcunuz ile uyumlu bir görünüm yaptığı Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Aynı gün yeni ay Oğlak burcunda doğuyor. Bundan sonraki 2,5 yıllık süreç içerisinde Satürn'ün etkisini yavaş yavaş hissetmeye başlayacağız. Ortaklaşa kaynaklar gözden geçirilmeli, kimlerle işbirliği yapıldığına dikkat edilmelidir. Miras, hukuk, yasalarla ilgili konularda iyi araştırmalar yapılmalıdır. Bundan sonra kimse destek olmasa da, herkes kendi ilişkilerini veya mali konularını kimseye güvenmeden düzgün bir hale getirmeyi öğrenmeliyiz. Zaten bu süre içerisinde maddi konularda daha dikkatli olmanız açısından önem arz ediyor. Mali işlerinizde mutlaka doğru bütçe, doğru yatırımlar ve doğru insanlarla olmaya özen gösterilmelidir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Aralık haftası: Bu hafta Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Eğer ilişkinizde sorunlar varsa, bunların sebeplerini birlikte gözden geçirmelisiniz. Birbirinizin hedefi farklı ise bu dönemde inatlaşırsınız. Oysaki beraberliğin artı ve eksikleri tartılmalı. Genel duruma bir bakılmalıdır. Karşınıza çıkan kişinin iş durumunu, ailesini, hayata bakış açısını mutlaka gözden geçiriniz.

    8-14 Aralık haftası: Venüs-Oğlak burcu geçişi, ciddi ilişkilerin temelini atmamızda yardımcı olacak. Romantik paylaşımlar için 14 Aralık tarihi gayet uygun.

    15-21 Aralık haftası: 17 Aralık Merkür-Oğlak burcu geçişi, aşk hayatınızla ilgili konularda ciddiyetle düşünmenizi sağlar. Karşınıza çıkan kişi hakkında ciddi bilgi edinmeyi ve gerçekçi düşünmeyi tercih edersiniz. İlişkiyi sağlam bir temel üzerinde oturtmak istersiniz. Dürüstlük, netlik ve sağlamlık sözlerinize yansır.

    22-28 Aralık haftası: Karşınıza her an güçlü, kendinden emin ve oldukça etkileyici biri çıkabilir. İlişkinizde tek vücut olma zamanı. Beraberliğiniz bir hayli güçleniyor.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Aralık haftası: 5 Aralık tarihinde Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Koordine halinde yapılan işlerin faydası büyük. Projeleriniz uygulanabilir, yenilikçi, birçok kişiyi harekete geçirici ve yararlı olmalı. Ekip halinde çalışmalara önem verin. İşiniz ufak bir sermayede kurulsa bile, aynı ortamda diğer kişilerin de görüşleri alınmalıdır. İşinize değişiklik, yenilik, farklılık katabilmelisiniz. Sizi diğerlerinden ayıran beceri ve yeteneklerinizi öne çıkartmalısınız. Sizi tercih etmelerini sağlamalısınız.

    8-14 Aralık haftası: 10 Aralık Venüs-Oğlak burcu geçişinde, işlerinizi ciddi biçimde organize edersiniz. Disiplin ve sorumluluk ister iş ister özel bütün ilişkilerinizde göze çarpar. Kendinizden kuşku duymadan, sabırlı bir şekilde çalışırsınız. İnsanların takdirini kazanmak ve güzellikleri onlarla paylaşmak arzunuz yoğun olacaktır.

    15-21 Aralık haftası: 15 Aralık tarihi tüm burçlar için önemli. Uranüs-Pluto zorlu görünümü. Eğitimden yaşam stilinize, dünyaya bakış açınızdan inancınıza kadar birçok alanda değişimler yaşanabilir. Yaşanılan deneyimler ve edindiğiniz bilgileri doğru ve yerinde kullanmayı bilmelisiniz. Gelişmek, birilerinin üstüne çıkmak, onlar üzerinde egemenlik kurmak anlamına gelmemelidir. Kafanızı bir şeylere takarak, gereksiz zaman kaybetmeyiniz. 20 Aralık tarihinde sakin ve aklı başında hareket edelim. Dış baskılar bir hayli yoğun olabilir. Düşünmeden kararlar vermeyelim. Sağlığa dikkat.

    22-28 Aralık haftası: 22 Aralık Güneş-Oğlak burcu seyri, eğitim, iş hayatınız, ihtisaslaşma konuları, işe hazırlık dönemi, iş arama anlamında etkili, gayet olumlu, disiplinli hareket ettiğiniz, sorumluluklarınızın farkında olduğunuz bir zaman dilimidir. İş kurmak veya işimizi sağlam bir temele oturtmak isteriz. Bizi güvenilir, çalışkan ve disiplinli biri olarak görmelerini, saygı duymalarını isteriz.

    PARA

    1-7 Aralık haftası: 1 Aralıkta mali konularda dikkatlice düşünmekte yarar var. 4-5 Aralık olumlu. 6 Aralık sürpriz paraların işaretçisidir.

    8-14 Aralık haftası: Hafta boyunca mali açıdan güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 8, 12 ve 14 Aralık tarihleri bu anlamda olumludur.

    15-21 Aralık haftası: Merkür-Oğlak geçişi 17 Aralık tarihi itibariyle mali konularda olumlu girişimlerin ve iktisatlı gidişin işaretçisidir.

    22-28 Aralık haftası: 25 ve 26 Aralık tarihlerinde mali konularda dikkatli olmakta yarar var. Ani kararlar vererek harcamalarda bulunmayalım.

    Aralık Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-9-13-14-22-23-26-27-31

    Zayıf Enerjili Günler: 10-11-18-19-24-25

    Aşkta En Şanslı Günler: 13-14

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 6

    Yeniay: 3-4-5-30-31

    Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 17-18-19

    Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Aralık ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    İKİZLER

    İKİZLER BURCU ARALIK AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Aralık ayının ilk etkili enerjisi Mars Kova burcu geçişidir. Bu geçiş, İkizler için son derece olumludur, ayrıca mutlu oldukları bir enerjidir. Hem yeni arkadaşlıklar edinir, hem de yenilikleri takip edip bilgiler edinebilirler. Bir yanlarıyla keşfe açıktırlar. Diğer taraftan da kendilerini ifade etme anlamında girişimlerde bulunma yönünde kıymetlidir. Yüksek eğitimde olanlar için de gelecekleri tayin etme anlamında bir seçimde bulunma zamanını işaret eder. Akademik anlamda seçim yapma zamanı ve sıkı çalışma halidir. Yenilikçi ve maceracı düşünceler öndedir.

    6 Aralık tarihinde burcunuzda bir dolunay meydana gelecek. Bu dolunayda İkizler biraz yenilik isteyecek, baskı altında olmak istemeyecek, ilişkisini ele alacaktır. Kendi değişimleri için daha bencil düşünmeye adaydır. Bu dolunay, İkizler açısından kendine dönük düşünmeye etki etmektedir.

    10 ve 17 Aralık tarihlerinde önce Venüs ardından Merkür Oğlak burcunda seyrine başlıyor. İkizler için özellikle mali konularda önem taşıyor. Eş ve iş ortağıyla ilgili paylaşımlar bizi düşündürüyor. Çünkü bazı şeyleri hesaba kitaba uydurmaya çalışıyoruz. İş ortaklığındaki kazanç gözden geçirilmelidir. Miras ve hisseli paralar söz konusu olabilir, belirli bir zaman taahhüdü konulabilir.

    Yeni bir yıla adım atılıyor ve bundan sonraki Oğlak yeni ayında ve 2,5 yıl süresince etkili olacak çok önemli bir geçiş vardır. Bundan sonraki süreçte daha sağlam beraberlikler ve ortaklıklar kurulmalı, kişisel gelişim sürdürülmelidir. İlişkiler test alanı oluyor fakat Satürn'ün şöyle bir özelliği var ki; her bir test bizi daha iyi yapılandırmayı sağlar.

    22 Aralık sabahı uyandığımızda hem mali konulardaki paylaşımları ele alacağız, hem de kimlerle işbirliğimiz veya ilişkimiz varsa, dengelerin yerli yerine oturtulması anlamında adım atacağız.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Aralık haftası: 4, 5, 6 Aralık tarihleri gayet olumludur. İlişkide sorunları sürpriz bir şekilde çözüme kavuşturur. Yeni beraberlikler kolayca kurulur. İletişim sevgililer arasında gayet hızlı bir şekilde gelişir. Yazışmalar, telefonlaşmalar ve buluşmalar. Bu tarihlerde karşınıza çıkan kişi başınızı döndürebilir.

    8-14 Aralık haftası: 10 Aralık Venüs-Oğlak burcu geçişinde biraz sıkılırsınız. Özgür olamadığınızı, bir şeyleri sürekli köşelemek zorunda kaldığınızı, aşkta aradığınızı bulamadığınızı hissedersiniz. Keyfiniz biraz kaçar. Bir yandan sosyal ilişkilerde aktif hareket ederken, diğer yandan özel hayatınızdaki durgunluk sizi yorsa da, bu hafta enerjiler gayet olumludur. Arkadaşlarınızla birlikte olmak, size iyi gelecektir.

    15-21 Aralık haftası: 21 Aralık tarihinde baskılara gelemezsiniz. Tavrınızı ortaya koyarsınız ve bunu da gayet akıllıca yaparsınız. Eğer beraberlikte sorunlar varsa, partneriniz bu tür bir davranışı saygıyla karşılamak zorunda kalır.

    22-28 Aralık haftası: 23 Aralık itibariyle Satürn-Yay burcunda seyrine başlıyor. İki buçuk yıl boyunca ciddi ilişki ve evlilik konularında zorlanmalar, gecikme, kısıtlanmalar yoluyla sınanacaksınız. Bu bir yol, bu bir öğretidir. Satürn hangi alanda geçiyorsa, orada kişiyi eğitir. Farklı görüşte olan partneriniz veya karşılaşacağınız partner adayı sizi disiplin altına alır. Boşanmak kolay değildir. Evlilik yapma arzusu azalır. Mutlaka ilişkilerinizi, son yedi yılda yaşadıklarınızı, tercihlerinizi gözden geçiriniz.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Aralık haftası: 5 Aralık tarihinde Mars-Kova burcunda seyrine başlayacak. Girişimci davranacağız. Yolculuklar, grup temasları, organize işler, bir projenin yürürlüğe konması çalışmaları, yeni hedef belirleme, yurtdışı-yurtiçi bağlantılarında bulunabilirsiniz. Sıradan işler yerine farklı ve yenilik anlamındaki çalışmalara ağırlık verebilirsiniz.

    8-14 Aralık haftası: İş hayatıyla ilgili önemli bir görünüm bu hafta yok. Daha çok parasal konular ve sosyal ilişkiler ağırlıklı olacak.

    15-21 Aralık haftası: 15 Aralık Uranüs-Pluto görünümünde, eskimiş, hiçbir anlamı kalmamış ve size faydası olmayan dostlarınızla yollarınız ayrılabilir. Amacınız, hedefleriniz değişime uğrar. Bu bir yenilenmenin işaretçisidir. Hedefleriniz değişir. Çünkü siz değişirsiniz.

    22-28 Aralık haftası: 23 Aralık tarihinde olumlu bir görünüm var. Yenilik ve değişim anlamında girişimleri işaret ediyor. Topluluk önünde, bir organize işte, bir grubun içinde itibar kazandırıcı ve sizi takdirle karşılamalarını sağlayıcıdır.

    PARA

    1-7 Aralık haftası: Dolunay etkisi, kazanç anlamında önem taşıyor. Para evinizin yöneticisi olan Ay, ortaklık, eş veya farklı kişilerle olan parasal alışverişlere dikkat edilmesi gerektiğini işaret ediyor.

    8-14 Aralık haftası: 10 Aralık Venüs-Oğlak burcu geçişi, ortaklaşa kazançlar, başkalarıyla bölüşülen miras, hisseli paralar veya boşanma nedeniyle oluşan durumların sizi biraz yoracağının göstergesidir.

    15-21 Aralık haftası: 17 Aralık tarihinde ortaklaşa kazançların ciddiyetle ele alınması ve gözden geçirilmesi gerekir. Maddi kaynaklar hangi kanaldan elinize ulaşıyor. Bunlar ne kadar düzgün ve garantilidir, bunlara bakalım. Vergilerimizi ihmal etmeyelim. Kredi borçlarımızı zamanında ödeyelim. 20 Aralık tarihinde önemli bir kavuşum gerçekleşecek. Özellikle ortaklaşa kazançlarda eş veya iş ortağınızla kenetlenmek gerekir. Yoksa her iki taraf da gücünü karşısındakine kabul ettirmeye çalışabilir.

    22-28 Aralık haftası: Haftanın tümünde mali ortaklıkların yeniden gözden geçirilmesi, maliye ile ilgili konular, nafaka, bankalarla ilgili meseleler üzerinde sizi epeyce uğraştırabilir. Hukuki konularda mutlaka konusunda uzman bir kişiye danışınız.

    Aralık Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-10-11-15-16-24-25-28-29

    Zayıf Enerjili Günler: 13-14-20-21-26-27

    Aşkta En Şanslı Günler: 15-16

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 8-9

    Yeniay: 5-6-7

    Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 19-20-21-22

    Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Aralık ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    YENGEÇ

    YENGEÇ BURCU ARALIK AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Aralık ayındaki ilk etkili enerjimiz 5 Aralık tarihindeki Mars Kova geçişidir. Mali paylaşımların, ortaklarla ilgili para alışverişlerinin, maddi anlamdaki her türlü bölüşümün, borçların bizi aktif olarak düşünmeye sevk ettiği bir zaman dilimidir. Yer yer gerginlikler yaratabilir. İş ortağıyla ilgili olan hesaplarımızın gözden geçirilmesi lazımdır. Evlilikte eşle ilgili mali paylaşımların tekrar ele alınması gerekebilir. Bütçenin gereklerine göre hareket edilmesinde fayda vardır. Eşin mali konularda uygulayacağı baskı da bizi rahatsız edebilir.

    6 Aralık tarihinde dolunay İkizler burcunda ve önemli bir yerde oluşuyor. Bu da içten içe bir huzursuzluk haline sebep olabilir. Yengeçler genelde duygusal ve hassasiyetleri yüksek insanlardır. Bu dolunay gerginlik ve huzursuzluk içerebilir, bazı şeyleri siz de büyütüyor olabilirsiniz. Sakin olunmalı, meseleler abartılmamalıdır. Meseleleri iki yönlü ele almak gereklidir, huzursuzluktan uzak durulmalıdır. Kendimizi ara sıra dinlenmeye çekmekte fayda vardır.

    10 ve 17 Aralık tarihlerinde, karşıt burcunuzda, önce Venüs ardından Merkür seyrine başlıyor. Partnerimiz biraz ciddileşebilir, baskın olmaya çalışabilir. Bekar Yengeçler genellikle olgun, hoşgörülü, yaşça büyük insanlara çekilebilir. Eşimizle sorunlarımız varsa yönetici tavırları rahatsız edebilir. Bu geçişte eşle beraber bakış açıları dengelenmeye çalışılmalıdır. Sorunlu bir beraberlikte ise, partnerle olgun ve ılımlı bir şekilde konuşulmalıdır. İş ortaklığında ciddiyetle her şey ele alınmalıdır. Projeye başlıyorsak, bu projede kimlerle bir araya gelineceğine önem verilmelidir. Bekar Yengeçlerin karşısına olgun ve yaşça büyük insanlar çıkabilir. İlişkide çok büyük problemler varsa bu dönemde gerginlikler yaşanabilir.

    22 Aralık tarihinde Oğlak geçişine Güneş eklenir. Aynı gün Oğlak burcunda yeni ay doğacak. Bu yeni ayın dispozitörü Satürn, ertesi gün Yay burcunda ilerlemeye başlıyor. Çalışma hayatımızla ilgili konuların önemli olduğu bir dönemin işaretçisidir. Yeni ay bize bir baskı uygular, beraberlikte sorunumuz varsa, ilişkinin ne kadar verimli olduğu mutlaka gözden geçirilmelidir. İş hayatında daha disiplinli çalışmayı, planlı ve verimli bir çalışma temposunu öne çıkarmaktadır.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Aralık haftası: İlişki anlamında 1 ve 5 Aralık tarihleri önemli. Her ikinizin de ciddi bir yüzleşmede bulunması gerekiyor. Ortak sorumluluklarınız olduğunu biliniz. Mars-Kova burcu geçişinde partnerinizle yolları arıyorsanız ve ortada çocuk varsa, lütfen bir daha düşününüz.

    8-14 Aralık haftası: 10 Aralık tarihinde Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek. Partnerinizin ilişkide mesafeli ve soğuk tavırları sizin hassas dünyanızda rahatsız edici olabilir. Bir yandan uyum diğer taraftan baskı altına alması sizi yorabilir.14 Aralık tarihinde hoş bir görünüm var. Arayı düzeltici olabilir.

    15-21 Aralık haftası: 15 Eylül Uranüs-Pluto görünümü hepimizi ilgilendiriyor. Evlilik-uzun süreli ilişki-iş ortaklığı-boşanma gibi alanlardaki dönüşümün ve yenilenmenin işaretçisidir. Bazen evlendiğiniz kişi üzerinizde fazlasıyla hakim olabilir. Bazen de hiç ummadığınız bir anda evlenebilirsiniz. Partneriniz kimi zaman size karşıdır kimi zaman mücadeleci bir kimliktedir. İşlevini çoktan kaybetmiş olan sorunlu evlilikler, beraberlikler bitebilir. Karşınıza çıkan biri, evliliğe bakış açınızı değiştirebilir.

    22-28 Aralık haftası: 22 Aralık tarihinde Oğlak burcunda oluşacak Yeniay, iki haftalık sürecin bir hayli zor geçeceğini gösteriyor. Bu hafta ilişkiler açısından çok zorlayıcıdır. Karşı tarafın etkisi tümüyle ön planda. Anlaşmak, uzlaşmak, orta bir yol bulmak için epey mücadele vereceksiniz.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Aralık haftası: 1, 4, 5, 6 Aralık tarihleri çalışma hayatınızı direkt ilgilendiriyor. İletişimin bir hayli yoğun olduğu ancak çoğunlukla gereksiz işlerle uğraştığınız bir hafta. Oradan oraya koşturup durabilirsiniz.

    8-14 Aralık haftası: 8 ve 14 Aralık tarihlerinde, iş hayatınızla ilgili konulardaki koşturma veya özel hayatınızdaki bir takım meseleler ev yerleşiminde veya evle ilgili konularda da uğraştırmanız gerekebilir. Bir yere yerleşmek, başka bir iş değişikliği, sağlıkla alakalı konular ön planda olacaktır.

    15-21 Aralık haftası: İş ortaklıkları ve ikili ilişkiler açısından zorlu bir hafta. İşlerinizi çok iyi organize etmeniz lazım.

    22-28 Aralık haftası: 23 Aralık itibariyle Satürn-Yay burcunda seyrine başlıyor. Bu seyir 2,5 yıl sürecektir. Sizler çalışma hayatınızı mutlaka ciddi bir şekilde ele alacaksınız. Planlı ve programlı olmak biraz zorlaşabilir. Karşınıza türlü engeller çıkar. İşinizi yapmak, yerine getirmek zaman alır. Çevrenizdeki kişiler sizden yardım ister, onlar için zamanınızı ayırmanız beklenir. Sağlığınıza çok özen göstermek lazımdır. İşte bütün bunlar sizin bu konular üzerinde karmik dersinizdir. Bunlara dikkat ederek hayatınızı düzenlerseniz bu dersi kolayca öğrenirsiniz.

    PARA

    1-7 Aralık haftası: 5 Aralık tarihindeki Mars-Kova burcu geçişi, eş veya iş ortağınızın parasal konulardaki özgür yaklaşımını işaret eder. Kendi bildiği şekilde ve kurallara uymayan tarzdaki hareketleri sizi rahatsız edebilir. Bu dönemde finansal konularda siz de rahat davranabilirsiniz. Kredi çekimlerinde ve kredi kartı harcamalarında ölçüyü kaçırmamak lazım. Ortaklaşa bir proje için finansör arayışına geçebilirsiniz.

    8-14 Aralık haftası: Sağlık giderleri, ev masrafları, ev içinde yapılan değişiklikler, yolculuklar, derleme toparlama masrafları, bürokratik konularla ilgilenmek durumundayız.

    15-21 Aralık haftası: 21 Aralık tarihindeki görünüm, başkalarının işleriyle ilgilenmek amaçlı elinize geçen parayı gösterir. Ayrıca iş veya eşinizle alakalı mali meseleleri de işaret eder. Hızlıca bunları yoluna koymanız gerekir.

    22-28 Aralık haftası: 22 Aralık tarihinde Güneş-Oğlak burcunda ilerleyecek. Eş veya iş ortağınızla finansal meseleler üzerinde konuşmanın, iletişimde bulunmanın simgesidir. Kazancınız üzerinde başkaları baskın olabilir.

    Aralık Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-9-13-14-18-19-26-27-31

    Zayıf Enerjili Günler: 1-2-15-16-22-23-28-29

    Aşkta En Şanslı Günler: 18-19

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 10-11

    Yeniay: 7-8-9-10

    Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 22-23-24

    Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Aralık ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    ASLAN

    ASLAN BURCU ARALIK AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Aralık ayındaki ilk etkili enerjimiz 5 Aralık'taki Mars Kova geçişidir. Bu geçiş, özellikle ikili ilişkilerde önem arz ediyor. Bir yanıyla hayatımızdaki partnerin aktif kimliğinin göstergesi. Biraz özgür hareket etme arzusunun da işaretçisi oluyor. İlişkimizin niteliğine göre, sorunsuz bir beraberlik varsa partnerin aktif halleri bizi bir hayli mutlu edebilir. Ancak karşıt burcunuzda ilerlediği için sizin de bu süreçte ortaklaşa hareket etmeyi bilmenizde tabii ki fayda vardır. İlişkisinde problem yaşayan Aslanlar, bu dönemde partnerin kendisini biraz daha fazla öne almak istediğini görecektir. Kişi problemleri kaldıramayacağına dair sinyaller verebilir, bu da Aslanlar için yorucu olabilir. Bekar Aslanlar için de hayata bir hayli hızlı olan bir kişinin göstergesidir. Yenilikçi bir kişidir, ilişkiyi hemen ciddiyete dönüştürücü tarzda hareket etmez, soru işaretleri bırakır.

    6 Aralık tarihinde dolunay İkizler burcunda oluşacaktır. Geçtiğimiz iki hafta önceki tutulmada aşk hayatımızla ilgili meseleleri ele almıştık. Şimdi ise, bireysel yeteneklerimizi ve ifade gücümüzü nasıl etkili kullanabiliriz anlamında bir bakacağız. Aktif bir dolunaydır. İki yönlü düşünmeye de neden olabilir. Hızlı bir çevre değişikliği olabilir, arkadaşlıklar ve sosyal yaşam değişebilir. Birkaç proje karşımıza çıkabilir. Hepsi de bu dolunayın aktif bir etkisi olduğunu göstermektedir.

    10 ve 17 Aralık tarihlerinde önce Venüs ardından da Merkür Oğlak burcunda seyrine başlayacak. Bu geçişlerle birlikte Aslanlar için çalışma hayatıyla ilgili konular önemli olmaya başlar. Kendimizi hangi iş alanında ifade ediyorsak o bölgede liderlik arzumuz, sorumlulukları gerçekleştirme azmimiz yüksektir. Ancak bir o kadar da bazı belirsizlikler olmaktadır. Bu geçiş bazı konuların derlenip toparlanması gerektiğini işaret etmektedir. Karamsarlık söz konusu olabilir. Biraz sakin olup detaylara bakarak hareket etmekte fayda vardır.

    22 Aralık'ta Güneş Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Hemen o gün, yine çalışma hayatımızla ilgili konuları vurgulayan bir yeni ay meydana gelecektir. Bunların etkileri direkt olarak Satürn ile örtüşmektedir. Çünkü artık bu yeni ayın dispozitör gücü Satürn Yay burcunda 2,5 yıllık yolculuğuna başlıyor. Aslanlar, 2,5 yıllık süreç içerisinde aşk hayatı, çocuklarla alakalı meseleler gibi konular üzerinde restorasyon sürecine girecekler. Sorumluluklar artabilir. Hepsinin ötesinde verimli ve sağlıklı bir hayat sürmek çok önemlidir. 22 Aralık sabahı uyandığımızda, nasıl bir ortamda çalışmak istediğimiz üzerinde ve nasıl bir yerde yaşamak istediğimiz üzerinde duracağız. Bunun altında da ifade gücümüz ve hayatın güzelliklerini keşfetme arzumuz yatacaktır. Disiplinli çalışmak söz konusudur, sağlık kontrolleri yaptırılmalıdır.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Aralık haftası: 5 Aralık Mars-Kova burcu geçişinde, farklı ve genelde kurallara uymayan tarzda ilişkiler yaşanır. Böyle bir hayatınıza girebilir veya siz özgür hareket etmeyi tercih edersiniz. Kolayca aşık olan partner, ilişkinin sorumluluğu yüklenmek istemeyebilir. Bazen oldukça ateşli davranır bazen de varlığı ve yokluğu belli değildir. Keyifli zamanlar geçirilir. Ancak bu evliliğe veya uzun süreli beraberliğe dönüşmez. Uzun süredir birlikte olanlar dahi partnerinin farklı ve sıra dışı davrandığını hissedebilir.

    8-14 Aralık haftası: 8 ve 14 Aralık tarihleri olumludur. Sevgilinizle kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Aşkta hoş etkileşimler, çiftleri birbirine yaklaştırıcı gelişmeler ön planda. Aklınıza takılan bir şeyler olmaz. Hayat kendi akışında ilerler.

    15-21 Aralık haftası: 21 Aralık haftanın hoş etkileşimli tarihidir. İlişkilerde heveslilik, hoş sürprizler ön plandadır.

    22-28 Aralık haftası: 23 Aralık tarihinde, 2,5 yıllık Satürn-Yay burcu süreci başlayacak. Hepimiz farklı alanlarda yeni bir dersle karşı karşıyayız. Sizler aşk hayatınızla ilgili konularda bu dönemde baskı altında ve sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Eskisi gibi aşka hemen kapınızı açmazsınız. Çocuklarınızla çok yakından ilgilenmek durumundasınız. Çocuk sahibi olmak için mücadele verebilirsiniz. Hayata pek iyimser bakmakta, eğlenmekte zorlanabilirsiniz. Moralinizi yüksek tutacak hobilere ağırlık veriniz.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Aralık haftası: 4, 5, 6 Aralık tarihlerinde kendinizi iş hayatında, sanatsal konularda, her türlü ortamda gayet olumlu şekilde ifade edebilirsiniz. Günlük işlerinizin üstesinden gelmek kolaydır. Dolunay 6 Aralık tarihinde gerçekleşecek. Sürpriz haberler alabilirsiniz. Bunlar gayet heyecan verici olacaktır.

    8-14 Aralık haftası: 10 Aralık tarihinde Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek. Çalışma hayatınızda ilişkilere önem vermek gerekiyor. Pek sevimli kişilerle karşılaşmazsınız. Çoğu mesafeli ve sadece iş münasebetiyle konuştuğunuz kişiler olacaktır.

    15-21 Aralık haftası: 15 Eylül tarihinde gerçekleşecek Uranüs-Pluto görünümünde, kişi yeni bir sayfanın ortasında bulur kendini. İnancı, hayata bakış açısı farklı bir anlam kazanır. Teknolojik gelişmelerden bilgilenmeye, eğitimden yolculuklara kadar her alanda yaşanan deneyimler sayesinde artık eskisi gibi düşünmeniz mümkün değildir. Değişim sizi çağırır.

    22-28 Aralık haftası: Tüm hafta iş meseleleriyle yoğun geçecektir. Sağlık tetkikleri, işe başvuru için gerekli sağlık muayeneleri, görüşmeler bir hayli zamanınızı alacaktır.

    PARA

    1-7 Aralık haftası: 1 Aralık tarihinde bir alacağınız için koşturabilirsiniz. Hareketlisiniz. Ancak karşı taraf bir müddet daha sizden isteyebilir. Kredi veya farklı bir yerden destek almanızı gerektiren işiniz varsa, 6 Aralık tarihinde halletmenizi tavsiye ederim.

    8-14 Aralık haftası: Mali konularda 8 Aralık tarihi olumludur. 14 Aralık tarihinde tetkik için sağlık raporu alabilir veya sigorta, vergi gibi işlerle ilgilenebilirsiniz.

    15-21 Aralık haftası: 17 ve 20 Aralık tarihlerinde yine çalışma hayatınız ve sağlıkla ilgili konularda parasal işler ön planda olacaktır.

    22-28 Aralık haftası: İşe girmek amaçlı yapılan sağlık masrafları, iş kuruyorsanız yanınızda çalışanların sağlık veya giderleri, bir yolculuğa çıkıyorsanız pasaport ve vize işlemeleri mali açıdan etkili olacaktır.

    Aralık Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-10-11-15-16-20-21-28-29
    Zayıf Enerjili Günler: 3-4-18-19-24-25-31

    Aşkta En Şanslı Günler: 20-21

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 13-14

    Yeniay: 10-11-12

    Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 24-25-26

    Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Aralık ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    BAŞAK

    BAŞAK BURCU ARALIK AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Aralık ayındaki ilk etkili enerji, çalışma hayatınızla ilgili alanda etkili olacak Mars Kova geçişidir. Aktif çalışma arzusunu ve hızlı bir şekilde işleri bitirme isteğini gösterir. Zaten yılsonu olması sebebiyle daha çabuk hareket etme arzusu fazladır. Diğer bir taraftan da sosyal ilişkilerimizi ele alıyoruz. Bir takım gruplara kendimizi gösterme ihtiyacı hissedebiliriz. Yeni gruplara açık olmak gereklidir. Keşfedilmek için farklı bir tarz takınmamız gerektiğini söyleyen bir dönemdir. Detaylardan ziyade bütünü görerek hareket etmekte fayda vardır.

    6 Aralık tarihinde oluşacak dolunay kariyer evinizde yer alıyor. Çalışmayan kişiler için toplumla birebir ilişkilerde etkilidir. İki ayrı proje üzerinde düşünme anlamında olabilir. Bir iş başvurusu sonuçlanabilir, bir proje içerisinde yer alabileceğimizi öğrenebiliriz. İki yönlü düşündüğümüz için şu andaki mevcut işimizin artı ve eksileri üzerinde durabiliriz. İletişimi güçlü tutup gerginlikten uzak durmak gerekir. Eğitimi de ön planda tutmak önemlidir.

    10 ve 17 Aralık tarihlerinde Venüs ve Merkür aşk evinizde seyrine başlayacak. Bu seyirde aşk biraz ciddileşiyor. Bizim de bakış açımız özellikle partner konusunda daha dikkatli olmaya dönüktür. Başaklar zaten mükemmeliyetçi olduğu için, doğal olarak daha seçici davranırlar. İş hayatında da yeteneklerimizi daha iyi nasıl değerlendirebileceğimiz hususunda dikkatli seçimlerde bulunuyoruz. İlişkilerde bir yanıyla ortaklık kurmaya çalışıp, güzel bir birliktelik yaşamayı önemsiyoruz. Ancak karşımızdaki insanın tutarlı duruşuyla güven uyandırması gerekmektedir. Mevcut ilişkimizin ilerisi için güven vaat edip etmediğini de değerlendireceğiz. Bekar Başaklar, bu süreçte genelde partnerin biraz daha olgun hareketlerine dikkat ederler, yaşça büyük partnerlere yönelme durumu olabilir.

    22 Aralık tarihinde Güneş Oğlak burcunda seyrine başlıyor ve yeni ay doğuyor. Önümüzdeki süreçte tutarsız, dengesiz ve geleceği olmayan ilişkilere pek meyil olmayacağını gösteriyor. Bu yeni ayın arkasındaki güç Satürn, Yay burcunda 23 Aralık'ta seyrine başlayacağı için, bundan sonraki süreçte Başaklar için yuva ve ailevi anlamda önemi artacaktır. Ailevi sorumluluklar ağır basabilir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Aralık haftası: 1 Aralık tarihinde ilişkinizi sağlama almak ve güvende olmak amacıyla hareket edersiniz. Karşınızdaki kişinin de aynı şekilde davranmasını beklersiniz. Ancak 4 Aralık tarihinde bazı noktaları aydınlığa kavuşturmak isteyeceksiniz. İyi niyetinizin, inancınızın sarsılmasını istemiyorsunuz.

    8-14 Aralık haftası: 10 Aralık tarihinde Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu sizin için, ciddiyetin aşk hayatınızdaki etkili olmasını sağlayacak. Size yaklaşan kişiler veya hayatınızdaki insan daha dikkatli davranmak zorunda kalacaktır.

    15-21 Aralık haftası: Olumlu enerjilerin aktığı bir hafta olacak. İlişkilerde dikkat edilecek tarih 20 Aralık. Gerçekten sağlam olan sizinle kalacaktır. Güçleniyorsunuz. Yanlış olan hayatınızdan çıkıp gidiyor.

    22-28 Aralık haftası: 23 Eylül tarihinde Yay burcunda ilerleyecek Satürn, iki buçuk yıl boyunca ailevi konular başta olmak üzere, ev hayatımızla ilgili meselelerde kısıtlayıcı, sorumluluk yükleyici ve zorlayıcı olacaktır. Satürn öğretmendir. Test eder ve sınar. Kişi bu testten geçmek için yazgısının bilincinde ve evrensel yolunun farkında olmalıdır. Yaşlı anne ve baba, evde yaşadığınız kişiler bunlarla ilgilenmek durumundasınız. Evde huzur ve güvenliğinizi tek başınıza sağlamak zorunda kalabilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Aralık haftası: 5 Aralık tarihindeki Mars-Kova burcu geçişinde özgür çalışmalarda bulunmak isteriz. Dokuz altı işlerle günün sınırlanmasından hoşlanmayız. Ekip halinde bir proje çalışmasına girebiliriz. 21 Aralık tarihinde bunu yürürlüğe koyabiliriz. Gönüllü çalışmalar da bu süreçte ön plandadır. Kronik sağlık şikayetlerimizi tekrar bir kontrol ettirmekte yarar vardır. Vücudu gevşetici egzersizler yararlı olur. Böylece enerjimizi doğru yönde kullanabiliriz. İşimizde tatmin olmak duygusu bu geçişte son derece önemli olacaktır. Farklı olan yeteneklerini, projelerini, tasarımlarını öne sürmek isteyen kişiler için bu tarih olumludur.

    8-14 Aralık haftası: 8 Aralık tarihinde biraz evde dinlenmek veya iş özel işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

    15-21 Aralık haftası: 15 Aralık Uranüs-Pluto görünümü, Finansal sorunlar gündeminizde önemli bir yer işgal edebilir. Mal, mülk taksimi, ödenmesi gereken borçlar, yüksek faizle edinilmiş krediler, eski iş ortaklarınızla aranızdaki meseleler tümüyle kendini hatırlatır. Başkalarına güvenerek yola çıktıysanız, şimdi yaşanması muhtemel olaylar sayesinde pişmanlık duyabilirsiniz. Ancak şunu biliniz ki, bu görünüm hayırlıdır ve zararlı olanları sizden uzak tutmak için uyarmaktadır.

    22-28 Aralık haftası: İşlerinizi halletmek için birkaç gün izin alabilirsiniz. Yeni bir iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenebilirsiniz.

    PARA

    1-7 Aralık haftası: Haftanın başında mali açıdan 1 Aralık tarihi kısa ancak olumlu bir gelişmeyi işaret ediyor. Para harcamaya dönük enerjiler söz konusu olsa da, siz ne yapmanız gerektiğini bilirsiniz. Güven çok önemli. Bu nedenle karmaşık olana prim vermezsiniz. Ev veya sağlıkla ilgili konularla ilgili işleriniz olabilir. Onlara bir miktar para ayırabilirsiniz.

    8-14 Aralık haftası: 8 ve 14 Aralık tarihlerinde ev için masraflar artabilir. İhtiyaçlarınızı karşılarken fazla açılmayınız. Kiraya çıkmak, ev taşımak, ev satın almak gibi konular üzerinde duracaksınız.

    15-21 Aralık haftası: 20 Aralık tarihinde çok hızlı para harcayabilirsiniz. Dikkatli olmakta yarar var.

    22-28 Aralık haftası: 23 Aralık tarihi mali bir konuda gözden kaçmış veya halledilir diyerek ertelenmiş bir borcun ödenmesi veya bir alacağınızın size geri dönmesi anlamına gelebilir.

    Aralık Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-9-13-14-18-19-22-23-31

    Zayıf Enerjili Günler: 6-20-21-26-27

    Aşkta En Şanslı Günler: 22-23

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 15-16

    Yeniay: 12-13-14-15

    Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 26-27-28

    Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Aralık ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    TERAZİ

    TERAZİ BURCU ARALIK AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Aralık ayının ilk etkili enerjisi 5 Aralık'ta aşk evinizdeki Mars Kova geçişidir. Bu da özellikle popülerlik ve sosyalleşme anlamında etkin olduğu gibi, sizi aşkta da bir hayli etkin kılacaktır. Bu süreçte partnerimizle birlikte sosyalleşme ve yeni yerler keşfetme arzumuz yoğun olmaktadır. Aşk hayatı biraz sorunlu olanlar için de gönül hanesine yeni birini davet etmektedir. Yeni girişimlerde bulunup yeteneklerimizi ortaya koyuyoruz. Bu da bizim için yeni arkadaşlar edinme anlamında etkilidir.

    6 Aralık tarihinde İkizler burcunda bir dolunay meydana gelecek. İki hafta önce yakın çevremizle ilgili konular üzerinde bir keşifte bulunmuştuk. Yakın çevremizdeki insanlarla ilişkilerimizde önemli gelişmeler yaşanmıştı. Şimdi bu dolunayla iki ayrı projeler içerisinde yer almak, farklı insanlara yeteneklerimizi göstermek ve deneyim kazanmak yönünde hareket ediyoruz. İletişimin ve bilginin önemli olduğu bir dönemdir, yenilikler takip edilmelidir.

    10 ve 17 Aralık tarihlerinde önce Venüs, ardından da Merkür Oğlak geçişi vardır. Genelde bu geçişlerde aile olgusu çok kıymetlidir. Ailemizdeki büyüklerimiz, onlarla ilgili sorumluluklar gözden geçirilmelidir. Teraziler tutarsız bir yaşam sürüyorlarsa, eş veya aileden belirli bir disiplin gelebilir. Biraz ağırbaşlı düşünmek ve aileyle ilgili konulara önem verdiğimiz geçişler olmaktadır.

    22 Aralık'ta Güneş yuva evimizde seyrine başlıyor ve yeni ay doğuyor. Bu da bize baskı uygulayan, düşündüren, kendimizi ifade etme anlamında daha istikrarlı olmamızı sağlayan ufak bir uyarı getirmektedir. Biz de sorumluluk almak için istekli olmalıyız. Yeni bir yere taşınma, satın alma gibi durumlar varsa şu andaki mali durumlar gözden geçirilebilir. Teraziler Satürn Yay geçişiyle de bilgi ve eğitime, deneyim sahibi olmaya önem verecekler.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Aralık haftası: 5 Aralık tarihinde Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Bu süreç bir yanıyla aktif bir şekilde aşkı yaşama arzumuzu diğer yanıyla özgürlük ihtiyacımızı simgeliyor. Bu durumda kolayca aşka kapılarımızı açarız ancak baskı altında kaldığımızda hoşça kal deriz. İlişkilerde arkadaşlık olgusu, farklı bir şeyler yapma isteği ön planda olacaktır. Bireysel yapımızı koruyacağız. Bir başkasının onu ele geçirmesine, yönetmesine izin vermeyeceğiz. Bu Teraziler için çok önemli olacak. Birlikte bir şeyler yapmaktan zevk alacağız. Ancak bir şeyi yapmak istemediğimizde DUR sinyalini vereceğiz.

    8-14 Aralık haftası: Kısa seyirli bir yolculuğun planlanması, arkadaşlarınızla bir araya gelme, ailenizle düşündüğünüz bir program, evinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Bir buluşma, görüşme için 8 ve 14 Aralık tarihleri olumludur.

    15-21 Aralık haftası: 20 Aralık tarihinde partnerinizle aranızda tatsız bir gelişme yaşanabilir. Bir taraf ciddiyete davet edici tarzda hareket ederken, karşı taraf bu baskıdan hoşlanmadığını dile getirebilir. 21 Aralık tarihinde partneriniz kendi isteklerini kabul ettirmeyi başarır.

    22-28 Aralık haftası: 23 Eylül tarihinde Satürn-Yay burcunda seyrine başlayacak. 2,5 yıl sürecek bu dönemde eğitim hayatınız, yakın çevrenizde bulunan kişiler, kardeşlerinizle ilgilenmek, onların sorumluluğunu almak zorunda kalabilirsiniz. Sizin yaşınız küçükse ablanız ve ağabeyinize destek vermek durumundasınız. Çocuğunuzun dersleriyle ilgilenmelisiniz. Yolculuklar kısıtlanabilir. Yabancı ülke ve kişilerle alakalı işlerde baskılar yaşayabilirsiniz. İletişim kısıtlanabilir. Bütün bunlar evrensel bir eğitim süreci gibidir. Bu derslere göre kendinizi ayarlayarak, farkında olarak hayatınızı düzenlemelisiniz.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Aralık haftası: 1 Aralık tarihinde iş ortamında sizi rahatsız edici ancak çok da zorlayıcı olmayan durumlar yaşanabilir. Zihniniz yorulur. 4 Aralık tarihi olumludur. İşleriniz hızlı biter, çevrenizle aranız iyidir. İş ortaklıları veya başkalarıyla olan temasınız 5 Aralıkta yolunda gider. 6 Aralık tarihindeki Dolunay, bir gelişmenin umduğunuz şekilde sonuçlanması anlamına gelir.

    8-14 Aralık haftası: 8 Aralık tarihinde enerjiniz gayet olumludur. İşlerinizi kolaylıkla halledersiniz. Bir başka yere taşınmak veya bir yere gitmeyi düşünüyorsanız planlamalarda bulunabilirsiniz. Ancak bu hafta ailevi ve evle ilgili konular bir hayli etkili olacaktır.

    15-21 Aralık haftası:15 Aralık Uranüs-Pluto görünümü işlemeyen, size hiçbir şey kazandırmayan, eskimiş olan beraberlikler sona erebilir. Yanlış gittiği halde sürdürdüğümüz ısrarla devam ettirdiğimiz ortaklıklara tahammül etmemiz pek mümkün değildir. Hangi şekilde yürütülürse yürütülsün Uranüs geçtiği alanda değişimi işaret ettiği için, beraberliklere bakış açınız bir hayli değişir. Beklenmedik bir şekilde ayrılabilir veya aynı şekilde evlenebilirsiniz.

    22-28 Aralık haftası: Evin içindeki veya ailevi konuların daha fazla ön planda olduğu bir haftadayız. 25 Aralık tarihinde iş ortaklıkları veya ofis içinde iletişime çok dikkat ediniz.

    PARA

    1-7 Aralık haftası: Mali konularda özellikle ev ve ofis tarzı giderlerin yoğun olduğu bir haftadayız. Bunlar bir yeniliği işaret ediyor. Ancak tümü de bir hayli uğraştırıcı olacaktır.

    8-14 Aralık haftası: Ev borcu olanlar veya evini taşıyacaklar, satın alacaklar, yatırımda bulunacaklar, ofis kurmayı düşünenler lütfen her şeyi iyice hesaplayınız. 10 Aralık tarihindeki Venüs-Oğlak burcu geçişinde ekstradan paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. Diyelim ki ev almayı düşünüyorsunuz. Kredi geri ödemelerine dikkat ediniz. Veraset veya miras davanız olabilir. Bir mülkün paylaşımı konuları gündeme gelebilir.

    15-21 Aralık haftası: Eğer bir boşanma veya bir iş ortaklığının kurulması-devre dışı bırakılması durumu varsa bunları mali anlamda uzlaşarak çözmekte yarar var.

    22-28 Aralık haftası: Bu hafta maddi konularda özellikle ev-ofis-iş ortaklığı-boşanma-kredi alımı gibi konularda çok dikkatli düşününüz.

    Aralık Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 6-10-11-15-16-20-21-24-25

    Zayıf Enerjili Günler: 1-2-8-9-22-23-28-29

    Aşkta En Şanslı Günler: 24-25

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 18-19

    Yeniay: 15-16-17

    Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 1-2-3-28-29-30

    Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Aralık ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    AKREP

    AKREP BURCU ARALIK AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Aralık ayındaki ilk etkili enerji, 5 Aralık tarihindeki Mars Kova geçişidir. Bu geçiş ailevi konuların önemini bir hayli vurguluyor. Farklı bir yere gidildiyse oraya alışma döneminde zorluklar yaşanabilir. Özgür olamayabiliriz, bu da bizi rahatsız edebilir. Diğer yanıyla ailevi ilişkiler de vurgulanmaktadır. Bu geçişte derinlemesine bir şekilde sosyal ilişkilere dikkat edilmelidir. Mutlu eden koşullar gözden geçirilmelidir. Ailevi konularda baskı olabilir, diğer bir yanıyla da hedeflere bir bakmak lazımdır.

    6 Aralık tarihinde dolunay İkizler burcunda oluşuyor. 15 gün önceki tutulmada maddi konular ve kazançla ilgili yatırımların yönlendirilmesi üzerinde durmuştuk. Şimdi ise özellikle mali paylaşımlar anlamında kıymetli bir dönemdir. İki ayrı yerden gelir bekliyorsak, ayrı iş ortaklıkları varsa, iki ayrı yere borcumuz varsa bu dönemde bir hayli vurgulayıcı olmaktadır. Borçlarımızdan kurtulmak amaçlı girişimlerimiz olabilir.

    10 ve 17 Aralık tarihlerinde, Venüs ve ardından Merkür burcunuz ile uyumlu bir görünüm yapacak. Bizi disipline eden bir enerjidir. Akrepler iş hayatında daha çok sorumluluk almaya, akıllıca düşünmeye gayret ediyorlar. Kardeş ilişkilerinde bir sorumluluk getirebilir. Eğitim hayatıyla ilgili konularda, yeni bir projeye dahil edilmeniz istenebilir. Çok sıkı çalışmanız gerekebilir. İş girişimlerinde ise, özellikle bilgi ve deneyimlerinize yönelik alanlarda hareket etmeniz beklenebilir. Lider özellikleri ön plana çıkabilir. İlişkilerde kendinizi güvende hissedip hissetmediğiniz üzerinde de durabilirsiniz.

    22 Aralık tarihinde Güneş Oğlak burcunda seyrine başlıyor ve aynı gün yeni ay oluşuyor. İşte bu yeni ayda daha istikrarlı, daha sağlam ve kendimizin farkında olarak kararlar veriyoruz. Bu yeni ayın dispozitör gücü 23 Aralık'ta Satürn Yay burcunda seyrine başlıyor. Artık Akrepler için mali konular üzerinde işler çocuk oyuncağı değildir. Bol keseden harcamalar veya dikkatsiz para kullanımı söz konusu değildir. Kendiniz için mutlaka doğru işler yapmaya özen göstermeniz lazımdır.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Aralık haftası: 5 Aralık tarihinde Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Aile içinde özellikle birbirinizin özgürlüğüne, fikirlerine, hedeflerine saygılı olmanız gerekir. Eş veya anne-baba fark etmez. Bu dönemde kimsenin kimseyi denetlemeye, baskı altına almaya hakkı yoktur. Zaten böyle bir şeye de izin vermezsiniz. Partnerle aynı ortamda yaşama fikri sürecin hoş yansımaları arasındadır. Fakat belirttiğim gibi, bireysel hedefler ve kararlar her iki taraf için de kendine dönük şekilde düzenlenmelidir. Arkadaşça birbirinize yanaşmanızda fayda vardır.

    8-14 Aralık haftası: 10 Aralık Venüs-Oğlak geçişi sizden yaşça büyük kişilerle kurulacak ilişkileri veya mevcut ilişkinizde ciddiyetin simgesidir. 14 Aralık tarihi yeni bir buluşma için uygundur. Ayrıca eşler arasındaki bağı güçlendiricidir.

    15-21 Aralık haftası: 17 Aralık tarihindeki Merkür-Oğlak geçişi işinize ciddi biçimde odaklanmanızı, disiplinli ve planlı şekilde çalışmanızı sağlar. 20 Aralık tarihinde güçlü kişilerden destek görürsünüz. 21 Aralıkta iş yoğunluğunuz artabilir. Sağlığa dikkat edelim.

    22-28 Aralık haftası: 22 Aralık tarihindeki Yeniay ve Güneş-Oğlak geçişi, belli bir mesafe ve ciddiyetin hakim olmasını sağlıyor. Duygularımızı kontrol ediyoruz. Öyle kolay kolay birisine kapılıp gitmemiz mümkün değil. Bazen kendimizi disiplin altına alınmış gibi hissedebiliriz. Ancak bu pek de yormaz bizi. 27 Aralık tarihi olumludur. Paylaşımlar hem ılımlı hem de arzu ettiğimiz gibi güven doludur.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Aralık haftası: Özgün çalışmalar genelde ev olarak da kullanılan ofis ortamında yapılır. Günlük hayatta daha sıkı çalışırsınız. Ciddiyetle işlerinizin üzerine eğilirsiniz.

    8-14 Aralık haftası: 8 ve 14 Aralık tarihlerinde iş konularında bir başvuruda bulunmanızı tavsiye etmiyorum. Çalışanların da, işlerini kontrol etmelerinden yanayım. Gözden kaçan bir şeyler sonradan sizi rahatsız edebilir. 10 Aralık Venüs-Oğlak geçişinde, çevrenizde bulunan kişilerle iş ilişkilerinizi güçlendirir. 14 Aralık tarihi de yine olumlu paylaşımları işaret ediyor. Motive edici enerjiniz var.

    15-21 Aralık haftası: 15 Aralık Uranüs-Pluto görünümü, eski, verimsiz, kurallarla sınırlı, disiplinli çalışmayı reddedebiliriz. Her şeyde öne çıkmak, farklılıklarımızı kabul ettirmek niyetinde oluruz. Ancak gelin görün ki, sınırlarınızın farkında olmanızda yarar vardır. Akıllıca davranmayı bilmeliyiz. Eğer sağlıktan, iş hayatına kadar alanda sıkıntılar yaşamak istemiyorsak, kendimize çeki düzen vermemizde yarar var. Yoksa pek istikrarlı olamayız. Yenilikleri takip edelim ve bunları uygulamak için istekli olalım. Değişime biz gönüllü olalım. Yaşadığımız zorlu deneyimlerle bunları öğrenmek zorunda kalmayalım.

    22-28 Aralık haftası: 22 Aralık tarihindeki Güneş-Oğlak geçişi ve ardından Oğlak burcunda oluşacak Yeniay, çevre ilişkilerinde size güven, istikrar ve sağlamlık getiriyor. Girişimler başarılı şekilde yürütülür. 23 Aralık tarihinde temkinli olalım. 25 ve 26 Aralık tarihlerinde yine disiplinli çalışmak lazım. Sağlığımıza da dikkat edelim.

    PARA

    1-7 Aralık haftası: 4 Aralık tarihinde iş ve mali konularda hızlanmalar oluşacaktır. Maaşımızı almamız nedeniyle elimiz rahatlar. Ayrıca yapılan işlerden bir miktar elimize para geçebilir. Ticari konularda olumlu getiriler mevcuttur. Biz de zaten, yaptığımız görüşmelerde para konusunda dikkatli olursak ve de hesabımızı bilerek bağlantılarda bulunursak olumlu gelişmeler yaşanır. 6 Aralık tarihinde Dolunay İkizler burcunda oluşacak. Ortaklaşa kazançlar veya finansal paylaşımlarda iki yönlü düşündüğümüz için, kararsız kalırız.

    8-14 Aralık haftası: Bu hafta 8 ve 14 Aralık tarihlerinde harcamalara lütfen dikkat edelim.

    15-21 Aralık haftası: 17 Aralık Merkür-Oğlak burcu geçişi, mali konularda yakın çevremiz vasıtasıyla göreceğimiz desteği işaret ediyor. Ayrıca tutumluluk işaretidir. Kolay kolay kimseye para vermeyiz. Biz de harcamayız.

    22-28 Aralık haftası: 23 Eylül tarihinde Satürn-Yay burcunda seyrine başlayacak. 2,5 yıl boyunca maddi kazanımlarda belli bir daralma ve zorlanmalar yaşanabilir. Yatırım yapmak, üretmek, çoğaltmak zorlaşır. Bütçeniz kısıtlanır. Yabancı ülke bağlantılı işleriniz varsa, bunlarda zorluklar yaşanır. Değerlerinizi elinizde tutmak için mücadeleniz yoğun olur. Bu bir Satürn eğitim dönemidir. Har vurup harman savurmamayı öğreniyorsunuz.

    Aralık Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 8-9-13-14-18-19-22-23-26-27

    Zayıf Enerjili Günler: 3-4-10-11-24-25-31

    Aşkta En Şanslı Günler: 26-27

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 20-21

    Yeniay: 17-18-19

    Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 3-4-5-30-31

    Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Aralık ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    YAY

    **YAY BURCU ARALIK AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    **

    Aralık ayındaki ilk etkili enerjimiz 5 Aralık tarihindeki Mars Kova geçişidir. Bu geçiş bizi bir hayli aktif hale getiriyor. Çevremizle ilişkiler artar, farklı insanlarla tanışma arzusu yükselir. Aynı ortamda yaşadığımız insanlarla olan ilişkimiz de çok daha güçlü hale gelir. Kendimizi baskın görmek istiyoruz. Daha hızlı öğrenmek ve daha fazla bilgilenmek istiyoruz.

    6 Aralık tarihinde ilişki evinizde bir dolunay meydana geliyor. 15 gün önceki dolunayda bireysel anlamda hedefleri değerlendirmiştik. İlişkimizle ilgili problem varsa bizi bir karar aşamasına getirmişti. Bu dolunayda partnerle bağ belki de çoktan sona ermiştir fakat sizi bir arada tutan bir takım faktörler vardır. Kararsız kişiler için iki ilişkinin işaretçisi olabilir. Bu dolunayda duygular huzursuz akmaktadır, ilişki konusunda öyle çok rahat değilizdir. Ama ne olursa olsun artık bir yenilik olması gerektiği bariz bir şekilde ortaya çıkmaktadır. Sorunlu ilişkiler sona eriyor. İş ortaklıkları anlamında da baskı kuran ve bizi rahatsız eden bir ortaklık bitebilir. Bazıları için de eşin iş veya akademik durumu nedeniyle bir süre ayrı kalmak söz konusu olabilir.

    10 Aralık ve 17 Aralık tarihlerinde, sırasıyla Venüs ve Merkür Oğlak burcunda seyrine başlayacak. Bu seyirde para olgusu son derece kıymetlidir. Çünkü yaşantımızı sürdürmek, ilişkide başarılı olabilmek ve yeni bir hayat kurabilmek için çok tutumlu bir şekilde mali konular ele alınmalıdır. Yaylar için belirli bir bütçe içerisinde yapılacakları gözden geçirme zamanıdır. İş hayatında da para ve getirisi önemsenecektir.

    22 Aralık tarihinde de Güneş parasal konularda seyrine başlıyor. Aynı gün yeni ay doğuyor. Yeni ay, önümüzdeki bir aylık süreç içerisinde mali konuları dikkatli bir şekilde ayarladığımız bir dönemi getirecektir. Bu yeni ayın dispozitör gücü olan Satürn ise burcunuzda seyrine başlıyor. Kariyer, ilişki ve ailevi anlamda sorumlulukların işaretçisidir. Biz ne kadar olgun, istikrarlı ve disiplinli olmaya çalışırsak o kadar başarılı bir 2,5 yıl geçiririz.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Aralık haftası: 5 Aralık tarihinde Mars-Kova burcunda seyrine başladığında, aşk hayatınız bir hayli aktif hale gelir. Tanışmalar bu tarihte daha yoğundur. Grup faaliyetleri, kültürel etkinliklerde bulunmak hoşunuza gider. Aktiviteler genelde yakın çevrenizle ve belli bir grup içinde daha yoğundur. Çok fazla yabancıyla temas yerine, bildiğimiz dostlarla temas etmeyi tercih ederiz. İnternet üzerindeki paylaşımlar da buna dahildir. Zorlayıcı olan hiçbir şeyden hoşlanmazsınız.

    8-14 Aralık haftası: 8 ve 14 Aralık tarihleri sosyal ilişkilerde ve özel paylaşımlarda güçlendirici ve ışıklandırıcıdır. Çevrenizde birçok kişinin sizinle tanışmaktan, beraber olmaktan mutluluk duyduğuna şahit olacaksınız. Bu yeni birisini hayatınıza dahil edebilir. İlişkileri canlandırır, hayatı aktif hale getirir.

    15-21 Aralık haftası: 21 Aralık tarihi enerjik bir gün. İlk kez buluşanlar için o günkü görünüm hayli etkileyicidir. Eğer siz de böyle bir şey düşünüyorsanız, bu tarihi tercih edebilirsiniz. Arkadaşlıklar, aşk, aktif yönde hareketlilik görülecektir.

    22-28 Aralık haftası: 23 Aralık tarihini olumlu buluyorum. Haftanın genelinde zaten mali konular daha fazla ön planda olacak. Ancak bu tarih gelişim yönündeki ilişkileri işaret ediyor. Böyle bir günde hem dostluklar olumlu hem de kurulan beraberlikler güzel ilerler.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Aralık haftası: 4 Aralık tarihi iş ilişkileri, kurulacak bağlantılar ve yeni girişimler anlamında gayet olumludur. Bir iş görüşmesinde bulunmak istiyorsanız, bu tarihi tavsiye edebilirim. 5 Aralık tarihi de gayet faydalı. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. 6 Aralık tarihinde de gelişmeler de sizi hem motive edici, yeteneklerinizi göstermenizde destekleyicidir.

    8-14 Aralık haftası: 8 ve 14 Aralık tarihlerini hedefinize uygun şekilde ilerleme yönünde olumlu buluyorum. Eğer birileriyle bir organize iş, ekip çalışması veya proje sunumu düşünüyorsanız, bu iki tarihi tavsiye ediyorum

    15-21 Aralık haftası: 21 Aralık tarihi olumludur. Tasarım, yenilikler rahatlıkla sunulur ve göz doldurur.

    22-28 Aralık haftası: 23 Aralık tarihinde burcunuz üzerinde 2,5 yıllık seyrine başlayacak Satürn süresince kendi kendinizin sorumluluğunu almak zorundasınız. Size hiç kimseden pek destek gelmez. Bu olgunlaşma süreci zorlayıcıdır ancak kişi bu sürenin sonunda hayatın ne olduğunun bir kez daha farkına varır. Sağlık önemlidir ve asla ihmale gelmez. Kazanç konularında da kısıtlanma oluşabilir.

    PARA

    1-7 Aralık haftası: Maddi konularda açıkça söylemem gerekirse, hem alışverişlerde hem iş anlamında 1 Aralık tarihini tavsiye etmiyorum. Sakıncalı etkiler söz konusudur. 4 Aralık dışında dikkatli olmanız gereken bir haftadayız.

    8-14 Aralık haftası: Venüs, 10 Aralık tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Kazanç evinizde etkili olacak. Ayrıca bu hafta 12 ve 14 Aralık tarihleri de yine parasal konularda önemlidir. Genel olarak tutumluluk ve tedbirlilik geçerli olacaktır. Bastığınız adıma dikkat edersiniz. Görüşmeler olumludur. Ancak mali konuları da göz ardı etmezsek haftayı güzel geçiririz.

    15-21 Aralık haftası:15 Aralık Uranüs-Pluto görünümü, maddi ve manevi kazanımlarınız anlamında yaşanması muhtemel değişim ve dönüşümlerin işaretçisidir. Eğer parayı güç sahibi olmanızda bir amaç olarak gören yapıdaysanız, yaşanması muhtemel olaylarla kaybetmeyi öğrenebilirsiniz. O nedenle lütfen öyle fazla hırslı davranmayınız. Bu enerji sizin parayı bakış açınızı değişime uğratır. Eliniz açıksa, tutumlu olmayı öğrenirsiniz. Yeni kazanç alanları keşfetmenizi sağlar. Bugüne dek hiç denemediğiniz bir alanda para kazanabilirsiniz. Kimseye güvenmeden kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı öğreten bu görünüm, sürekli olarak para ve iktidar peşinde koşmanın sizi yorabileceğini işaret eder.

    22-28 Aralık haftası: Maddi açıdan önemli bir haftadayız. 22 Aralık tarihindeki etkiler, ciddiyetle finansal konular üzerinde durmanızı sağlayacak. Güçlendirici gelişmeler yaşanacaktır. Kalıcı ve kuvvetli mali kaynaklar, destekler, gelişmeler sizi yeni bir yıla adım atarken güvende hissettirecektir.

    Aralık Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-10-11-15-16-20-21-24-25-28-29
    **Zayıf Enerjili Günler:

    ** 6-13-14-26-27

    Aşkta En Şanslı Günler: 1-2-28-29

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 22-23

    Yeniay: 19-20-21-22

    Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 5-6-7

    Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Aralık ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    OĞLAK

    OĞLAK BURCU ARALIK AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Aralık ayındaki ilk etkili enerjimiz, kazanç evimizde yaşanacak Mars Kova geçişidir. 5 Aralık tarihinde başlayacaktır. Para konusunda aktif olmak, isteklere ve ihtiyaçlara yönelmek arzusunu güçlendirir. Para kazanma anlamında da bir meseleyi düşünmeye neden olabilir. Karşınıza bir proje çıkabilir. Bunun mali getirileri üzerinde düşünebilirsiniz. Kendinizi mutlu etme isteği etkin olabilir.

    6 Aralık tarihinde çalışma hayatınızla ilgili konularda aktif bir dolunay meydana geliyor. Yıl sonu olması itibariyle işlerin hızlıca bitirilmesinin önemli olduğu bir dönemdir. Önümüze çıkan projeleri değerlendirme anlamında da kıymetlidir. Sağlık ve çalışma hayatıyla ilgili alandaki bu dolunayda, yılın sonuna yaklaşmış olmanın ve önümüzü görememenin yarattığı gerginlik vardır. Çalışma hayatımızla ilgili önemli sonuçlar alabiliriz. Mevcut işimizde herhangi bir sorun yaşamıyorsak, iki ayrı projeye birden destek vermemiz söylenebilir. Eğitim, bilgilenme gibi konularda hızlı bir şekilde karar almaya dönük fırsatlar ortaya çıkabilir. Sağlığa da çok dikkat edilmelidir.

    10 ve 17 Aralık tarihlerinde önce Venüs ardından da Merkür burcunuzda seyrine başlayacak. Bu da gösteriyor ki yeni bir yıla sorumluluklarımız, iletişim ve ilişkiler anlamında istikrarlı bir gelecek için adım atmış bulunuyoruz. Venüs, ayakları yere sağlam basan, duruşuyla güven uyandıran kişilere yönelmenin işaretçisidir.

    22 Aralık tarihinde de Güneş burcunuzda seyrine başlıyor. Aynı gün de yeni ay oluşuyor. Bu yeni ay, önümüzdeki yılda iş hayatında yükselme, insanlar üzerinde etkin olma, fırsatları değerlendirme anlamında da kıymetlidir. Dispozitör güç Satürn, 23 Aralık'ta Yay burcunda seyrine başlayacak. Hayatı kendi akışına bırakmayı, kendimize özen göstermeyi, iç dünyadaki barışıklığın değerini öne çıkaracaktır. Sakinleşip rahatlamak gereklidir, kişi elinden geleni bilmeli ve bunlara gayret göstermelidir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Aralık haftası: Dış dünya ile pek iletişimde bulunmak istemeyeceğiz. Kafamızı kurcalayan konular üzerinde duracağız bir gün. Bunlar biraz da bizim kendi içimizdeki meseleler olabilir. İçimizde, kendi dünyamızda bazı olayları büyütmezsek, şöyle akıllıca ele alırsak, abartmazsak iyi olacak dostlarım.

    8-14 Aralık haftası: 8 ve 12 Aralık tarihleri yine biraz sakıntılı geçebilir. İş konuları baskındır. Bitirilmesi gerekenler nedeniyle neşemiz yoktur. 10 Aralık tarihinde Venüs, burcunuzda ilerlediğinde yavaş yavaş toparlanırsınız. 14 Aralık tarihi olumludur.

    15-21 Aralık haftası: 15 Aralık Uranüs-Pluto görünümü 6.kez gerçekleşiyor. Hepimiz sırayla değiştik ve Mart 2015 de bu değişimler tamamlanmış olacak. Gelişiminiz adına gerekli olan bu görünüm sayesinde eski düzen yerini yeniye açmaktadır. Yaşadığınız acı deneyimler size hayatı öğretiyor ve öğretmeye devam ediyor. İnatlaşmalardan vazgeçmelisiniz. Hayatı kendi akışına bırakmalı ve kendiniz için en hayırlısı olanı istemelisiniz. İnsanlar sizin gibi düşünmek ve hareket etmek zorunda değil. Bunu artık biliniz. Değişen koşulları esneklikle karşılamalısınız.

    22-28 Aralık haftası: 22 Aralık burcunuzda oluşan Yeniay ve Güneş seyri sizler için yeni kararların, düzgün ve mantıklı bir şekilde alınmasını sağlar. Geçtiğimiz haftaların baskıcı enerjilerinden sonra bu hafta evinizle, ailenizle ilgilenirsiniz. Çok yüksek enerjiler olmasa da, dayanıklılığınız artar. Bu da dış dünya ile olan bağlantılarda size kuvvet vericidir.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Aralık haftası: İş anlamında ve özel hayat bakımından pek aktif ve olumlu enerjilerimiz yok. 1 Aralıkta bir olumlu görünüm var. Dayanıklı kılacaktır sizi. Genel olarak bakıldığında, mecburiyetler veya elde olmayan nedenlerle sorumluluklarınız üzerinde baskındır. Para ve iş konuları üzerinde durabilirsiniz. Bu hafta iş girişimleri veya görüşmeler açısından uygun enerjimiz yok.

    8-14 Aralık haftası: Haftanın başında iş hayatında uzlaşıya açık olmak, iş ilişkilerinde ortaklaşa düşünmek mecburiyetindesiniz. Ancak sağlığınıza da dikkat ediniz. Onu idare edeyim buna susayım derken sıkılırsınız. Çok büyük yüklerin altına girmeyiniz. 10 Aralık tarihinde Venüs-Oğlak burcunda seyrine başladığında, mesleki konularda sizi destekleyicidir. İş ilişkilerinde saygı ve takdir görmenizi sağlar.

    15-21 Aralık haftası: 17 Aralıkta Merkür, burcunuzda seyrine başlıyor ve 20 Aralık tarihinde çok olumlu bir görünüm meydana geliyor. Bu sizi kuvvetlendirici olacaktır. Tanışacağınız bir kişi veya patronunuz sizi güçlendirici bir karar verebilir. İş sorununuz varsa, sizin lehinize olacak şekilde sonuçlanır. İş görüşmelerinde tercih edilen siz olursunuz.

    22-28 Aralık haftası: 23 Eylül tarihinde yöneticiniz Satürn-Yay burcunda seyrine başlayacak. Bu dönemde, iç dünyanıza çekilerek kendi moral ve motivasyonunuzu yükseltme çalışmalarında bulununuz. İnancınız birçok kereler sınanacaktır. Hayatın içindeki insan ve imtihan edilen insan, doğru olanın dışına çıkmamalıdır. Eğri büğrü işlerden uzak durmalıdır. Kadere isyan dönemi değil, bilakis kendi içinizdeki öz ile barış yapmak zamanıdır.

    PARA

    1-7 Aralık haftası: 5 Aralık tarihindeki Mars-Kova burcunda seyrine başlayacak. Finansal harcamalar evimizle alakalı olabilir veya sosyal aktiviteler, alışverişler, grup faaliyetleri şeklinde gerçekleşir. Aktif gelirlerimiz olur. Bunlar istikrarlı olmasa da, bu dönemde bütçemizi rahatlatır. Elimizdekini tutmak kolay olmasa da, tedbirli olmayı da bilmek gerekir. Yardımlaşma bu süreçte görülebilir. Ufak veya büyük miktarda birilerine destek verebiliriz. Bu amaçla kermeslere katılabiliriz. İnternet üzerinden alışverişler de dönemin etkileri arasında yer alır.

    8-14 Aralık haftası: 12 Aralık tarihinde mali açıdan sizin yararınıza olacak şekilde miras, hisseli para, ortaklaşa kazançlar yönünde şansınız artar. Eğer bir maddi sorununuz varsa, bir davanız veya ödenmesi gereken bir borç, bunları halledersiniz.

    15-21 Aralık haftası: Eviniz ve ailenizi ilgilendiren konularda eğer bir kiralama, satış, elden çıkarma, yatırımda bulunmak düşünceniz varsa, ben bu hafta beklemede kalmanızı tavsiye ediyorum. İş anlamında olumlu gelişmeler var. Hele onlar bir yoluna girsin. Ondan sonra karar verirsiniz.

    22-28 Aralık haftası: Başkaları aracılığıyla elde edilecek paralar açısından ki bunların içinde miras, veraset davaları, eş kazancını sayabilirim. İşte bu kaynaklar açısından etkili bir haftaya adım atıyorsunuz. Tabii ki yine bilen birine danışmak, bu işleri doğru bir şekilde yapmamızı sağlayacaktır. Maaş artışı veya iş görüşmelerindeki parasal mevzuları ciddi biçimde ele alacağız.

    Aralık Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 3-4-13-14-18-19-22-23-26-27-31

    Zayıf Enerjili Günler: 1-2-8-9-15-16-28-29

    Aşkta En Şanslı Günler: 3-4-31

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 24-25

    Yeniay: 22-23-24

    Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 7-8-9-10

    Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Aralık ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    KOVA

    KOVA BURCU ARALIK AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Aralık ayındaki ilk etkili enerjimiz 5 Aralık tarihinde burcunuzda ilerleyecek Mars geçişidir. Kovalar için dış dünyada aktif bir şekilde kendilerini ifade etmek anlamına gelmektedir. Kendinizden ve yaptıklarınızdan daha fazla emin olursunuz. Sosyalleşme yönünde de insanların dikkatini çekip yeni planlara açık olacaksınız.

    6 Aralık tarihinde İkizler burcunda dolunay oluşacak ve aşk evimizde meydana gelecektir. Hedeflerimiz ve kendimizi ifade etme anlamında duygularımız iki yönlü meseleler üzerinde durmaktadır. Bu dolunayda en fazla üzerinde durduğumuz nokta, özgürlüğümüzü kısıtlayan her ne varsa ondan uzak durmak arzusudur. Bizi baskı altına alan ve yönlendirmeye çalışan hiçbir şey istemiyoruz. Yeni biriyle karşılaşırsak ve bu kişi bizim bakış açımıza uygunsa, dolunay bize yeni bir aşkı hediye edebilir. Bir yolculuğun veya projenin işaretçisi olabilir. Çocuklarla ve aileyle ilgili konularda gelişmeler olabilir.

    10 ve 17 Aralık tarihlerinde önce Venüs ardından da Merkür Oğlak burcu geçişleri yaşanacak. Daha önceden bir karar verdiysek, bu Oğlak seyrinde baskı hissedebiliriz, sorumluluklar artacaktır. Yeni verilen kararın ardından gelinen nokta süzgeçten geçirilmelidir. Verilen kararın getirileri ve götürüleri değerlendirilmelidir. Kendimizi sağlamlaştırmak adına biraz daha dikkatli şekilde durumu incelememiz gerekiyor.

    22 Aralık tarihinde de Güneş Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Ardından yeni ay Oğlak burcunda doğuyor. Bütün bunların hepsi, özellikle Kovaların kendi kabukları içerisinde ne kadar güvende olup olmadığını sınayan bir etkidir. Dispozitör güç Satürn, 23 Aralık itibariyle Yay burcuna adımını atacak. Bundan sonraki süreç içerisinde sosyal ilişkilerimiz daha dengeli ve tutarlı olmalı, insanlarla ilişkiler ayakları yere basan amaçlar içerisinde olmalıdır. Sabırla kazanacağımız işlere yönelmemiz faydalıdır. Hedefler ve amaçlar ele alınmalı, uzun vadeli düşünülmelidir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Aralık haftası: Haftayı aşk hayatınız, sosyal ilişkiler yönünde gayet olumlu buluyorum. Sözleriniz eğlenceli ve bulunduğunuz her yeri canlandırıcı olacaktır. Birçok insanla anlaşabilecek şeytan tüyüne sahipsiniz. Partnerinizle keyifli paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Yeni bir şeyler keşfetmek, değişik çevrelere girmek, tanışmak, yazışmak, konuşmak açısından güzel bir hafta diyebilirim. Dolunay aşk evinizde oluşacak. O da iletişimi bir hayli hızlandırıyor.

    8-14 Aralık haftası: 8 Aralık tarihi keyifli paylaşımları işaret ediyor. Ancak 10 Aralık itibariyle Venüs-Oğlak burcunda seyrine başlayınca biraz keyfimizi kaçıracak. Ancak 14 Aralık günü moralimiz yerinde, pek bir şeyi kafamıza takmayacağız.

    15-21 Aralık haftası: 15 Aralık Uranüs-Pluto görünümü 6.kez gerçekleşecek. İşlevini kaybetmiş ve size hiçbir yararı olmayan kişilerden ayrılıyorsunuz. Bunlar ister yakın akrabalarınız olsun isterseniz alıştığınız insanlar olsun fark etmez. Rutin bir hayatın içinde yer almak istemediğiniz gayet açıktır. Çevresel koşullar hayata bakış açınızı değiştirmekte. Belki iş sahibi olarak belki de evlilik yaparak veyahut şartlar gereği taşınarak bu yeniliklere merhaba diyebilirsiniz. İçinizdeki zenginlikleri keşfetmenizi sağlayan deneyimlere kayıtsız kalamazsınız. Yaşanması muhtemel bazı olaylar, hayatı değişik bir bakış açısıyla ele almanızı sağlayacaktır.

    22-28 Aralık haftası: 22 Aralık Güneş-Oğlak geçişi yine sıkıntılı ve fazla içe yöneltici enerjileri işaret ediyor. Sizinle pek örtüşen bir enerji değil. İster istemez sizi ağırlaştırsa da, 23 Aralık günü zincirleri kırabiliriz. Güzel bir plan yapalım. En azından üzerimizdeki baskıyı bir günlüğüne olsun azaltalım.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Aralık haftası: 5 Aralık Mars, burcunuzda ilerleyecek. Tabii ki aktif bir dönem ve sizler için sosyal hayatın canlanması anlamına geliyor. Ayrıca iş hayatınızla ilgili konulardaki girişimlerin, yeniliklerin, değişim arzusunun da ön planda olduğu bir zaman. Özgür ve sıra dışı projeler, ekip çalışmaları dönemin etkileri arasında yer alıyor. Bireysel hareket etmek, kendini öne sürmek isteyenler olsa da, bu süreçte başkalarıyla etkileşim içinde olmak en doğrusudur. İnsanlara ulaşmanın yollarından biri de internettir. Bu yolla çalışmalarınızı paylaşabilirsiniz.

    8-14 Aralık haftası: 8 Aralık tarihini olumlu buluyorum. İşlerinizi hızlıca yapabilirsiniz. Ayrıca yenilik anlamındaki çalışmalara da başlayabilirsiniz. Bilginize, tecrübelerinize göre hangi konuda ve alanda öne çıkabileceğinizi, hangi insanla temasta bulunacağınızı da bilirsiniz. Bunlar faydalı gelişmelerdir. Aktif hareket edebilirsiniz. 10 Aralık itibariyle biraz ciddileşeceğiz. Kolay kolay her insanla anlaşmamız her ortamda rahat davranmamız kolay olmaz.

    15-21 Aralık haftası: İş anlamında genel olarak olumlu bir hafta diyemeyiz. Üzerimizdeki baskı, ciddiyet bizi kıskaç altına alabilir. Bu hafta benim size önerim zayıf enerjinizi güçlendirici çalışmalara ağırlık vermenizdir. Her şeyi kafanıza takmayınız veya her şeyi bu denli ciddiyetle ele alarak kendinizi yormayınız. Ancak siz gizli bir görev yapıyorsanız, bir proje üzerinde önemli birileriyle görüşecekseniz, mesleğiniz bu yönde ise o zaman sorun yok.

    22-28 Aralık haftası: 23 Eylül tarihinde Yay burcunda 2,5 yıl boyunca ilerleyecek Satürn, görev ve sorumluluklarınızı yükseltir. İnsanlarla ve gruplar içinde özverili davranmanız gerekir. Toplumsal alanda mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Hedefinize varmak bazen adım adım olur. Hızlı ilerlemek zordur. İnancınız ve tecrübeleriniz, bilginiz insanlar tarafından sürekli test edilir. Yardım faaliyetlerinde bulunmak ve hiçbir karşılık almadan bunu yapmak durumunda kalabilirsiniz.

    PARA

    1-7 Aralık haftası: 1 Aralık tarihi, mali görüşmeler veya para akışı açısından olumludur. İstediğimiz bir şeyi alırız, arkadaşlarımızla beraber oluruz. Bunlar günlük hayatın tıkır tıkır işlemesini sağlar. Burada sorun yok. Ancak diyelim ki bir iş yapmak istiyoruz veya işverenle para konusunda görüşeceğiz. İşte o zaman zorlanırız. Çünkü birileri kendini öne alır veya şartları gözden geçirmek gerekir.

    8-14 Aralık haftası: 8 Aralık tarihi maddi açıdan kolaylaştırıcı bir gün. 14 Aralık tarihinde biraz tutumlu olmakta yarar var. Parasal açıdan bu iki tarih bu hafta öne çıkıyor.

    15-21 Aralık haftası: 17 Aralık tarihinde başkalarının sizi maddi açıdan zor durumda bırakmaması için aklınız başınızda olsun. Siz de çıkar elde edeceğim diye yanlış işlere, girişmeyin. Hayalci davranmayın. Hesaplarınızı kontrol edin, vergilerinizi zamanında verin. Ödemelerinizi de aynı şekilde yapınız. Ancak şunu da belirteyim, mistik faaliyetlerle uğraşanlar, gizli görev yapanlar için bu hafta enerjiler bir hayli yüksek. Bu kişiler için gelir etmek kolay olur.

    22-28 Aralık haftası: Maddi konulardaki bir soruşturma, inceleme, hesaplarınızın kontrolü veya eşiniz, iş ortağınızla ilgili bu durumların göstergesi olabilir. Kaygılı olabilirsiniz. O zaman Aralık ayının son iki haftasında finansal hesaplarımıza bakalım. Borç altına girmeyelim. Kimseye kefil olmayalım.

    Aralık Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-15-16-20-21-24-25-28-29

    Zayıf Enerjili Günler: 3-4-10-11-18-19-31

    Aşkta En Şanslı Günler: 6

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 26-27

    Yeniay: 24-25-26

    Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 10-11-12

    Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Aralık ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    BALIK

    BALIK BURCU ARALIK AYINA GENEL BAKIŞ

    Aralık ayındaki ilk etkili enerjimiz, 5 Aralık tarihinde yaşanacak Mars Kova geçişidir. Bu geçiş hedeflerimizi ele alma anlamında önemlidir. Biraz gerginlik yaratabilir, aktif olmak ve kendimizi ifade etmek istiyoruz. Bir takım projelerde bulunmak istiyoruz, hayatın beklenmedik gelişmeleri bizi hazırlıksız yakalayabilir. Bu da bizi sosyal ilişkilerimizden ve amacımızdan saptırabilir. Henüz yarım kalmış işler olabilir, bunlar için geri planda çalışmamız gerekebilir. Mars Kova geçişi kendimizi geliştirme anlamında ele alınırsa, daha hırslı çalışabilir ve kendimize yeni hedefler koyabiliriz.

    6 Aralık tarihindeki dolunay İkizler burcunda gerçekleşiyor. Yerleşim alanındaki konumuzu gözden geçireceğiz, belki bir taşınma veya daha önceden taşınma gerçekleştiyse alışma süreci geçireceğiz. Duygularımız ailemizle uğraşmak ve onlarla bir arada olmak isteğini güçlü kılabilir. Bu dolunay aileye özlemi vurgulayabilir. Yeni bir iş girişiminin ön çalışmalarını yapabiliriz. Aktif, hüzünlendiren, gerginlikleri de olan fakat bilgiyi ve görüşmeleri vurgulayan, evin içerisinde de hareketliliği gösteren bir dolunaydır.

    10 ve 17 Aralık tarihlerinde önce Venüs ardından Merkür Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Sosyal anlamda daha aktif olma arzusu var ancak diğer yandan da takdir edilmek, saygınlık kazanmak, yapılan işle dikkat çekmek ve onore edilmek istiyoruz. Bilgileri özellikle gruplar içerisinde belirli insanlarla paylaşarak liderlik konularında daha çok hakimiyet kuracağız.

    22 Aralık tarihinde de Güneş seyrine başlıyor. Bu seyirde de etrafımızdaki insanlarla sağlıklı ve sağlam ilişkiler kurup etkinliğimizi göstermeye çalışacağız. Ağırbaşlı, ciddi ve sorumluluk sahibi bir insan olduğumuzu da göstermek için çaba sarf edeceğiz. Aynı gün bu bölgede yeni ay doğacak. Bu yeni ayın dispozitörü ise Satürn Yay'dır. Kariyer hayatımızla ilgili konularda etkili olacaktır. Bilgi ve deneyimlerimizi geliştirme anlamında bize bir ışık sunacaktır. Kısa süreli geçici işler yerine zirve hedeflenmelidir. Satürn Yay'ın zirveye gitme amaçlı 2,5 senelik yolculuğu da, sıkı çalışıldığı takdirde başlayacaktır. Ciddiyet ve disiplinin arzu edilen hedefe gitme anlamında eğitici bir yanı olduğunu söylemeliyim.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    1-7 Aralık haftası: İlişkide partnerin sizi yanıltmaya çalışabileceğini hesaba katınız. Bazı durumları mazeret gösterebilir veya gerçekten sıkılıyor olabilir. Sözgelimi kafası bir şeylere takılıdır. Sizi idare etmek için yanlış bir bilgi verebilir. Oysaki siz sezgileriniz sayesinde bunu anlarsınız. Dolunay yuvanız sınırları ve iç dünyanızda gerginlik yaratabilir. Sürekli bir şeyleri konuşmak ihtiyacı duyabilirsiniz.

    8-14 Aralık haftası: Bu haftanın olumlu görünümü, 14 Aralık tarihinde gerçekleşecek. Ayrıca 10 Aralık Venüs-Oğlak burcu geçişiyle daha ciddi düşünecek ve gerçekçi olacaksınız. Bu enerji sizi rahatlatır. Dağılan tüm zihniniz toparlanır. Gerçek ile yalan arasındaki farkı net şekilde tespit edersiniz.

    15-21 Aralık haftası: Bu haftayı hem güçlü arkadaşlardan gelecek olumlu etkileşimler açısından yararlı buluyorum hem de ilişkilerde sağlam karakterde insanlarla karşılaşma yönünde faydalı görüyorum. 17 Aralık Merkür-Oğlak geçişi de bunu zaten göstermektedir. 20 Aralık tarihi ise muazzamdır. Dış dünyada gücünüz artar. İlişkiniz toplumsal tüm doğru ve kalıcı değerlerle donanır.

    22-28 Aralık haftası: Tüm burçlar olarak yoğun enerjilere ev sahibi olan bir haftadayız. Sizler açısından 22 Aralık tarihi gayet olumlu. Zaten son iki haftadır sosyal yaşam ve ilişkilerde düzgün seçimlerde bulunma, güçlü insanlarla kontak kurmada kuvvetlendiniz. İşte yine bu anlamda büyük destek görüyorsunuz. Çevrenizde hiç kimsenin size zarar vermesi mümkün değil. Aşk, ilişki, arkadaşlık hepsinde güç ve kontrol sizden yanadır.

    İŞ VE KARİYER

    1-7 Aralık haftası: Aktif fiziksel enerjinin ve hedefe ulaşmadaki yakıtımız olan Mars-Kova burcunda 5 Aralık tarihinde seyrine başladığında Balık burcu mensuplarında belli bir durgunluk oluşur. İç dünyalarında mali konuları gözden geçirmek veya bu anlamda neler yapabileceğinizi düşünmek yerinde olur. Kazanımlar, yeteneklerinize göre belirlenmelidir. Hangi iş kolu veya hangi alanda hedef belirlemek istiyorsanız bunlar üzerinde düşününüz. Karda yürüyüp izini belli etmeme sürecidir bu. Kişi kendine göre hedef belirler ve buna göre hareket eder. Bu yaşam stilinize, hayatı ele alış biçiminize göre değişir.

    8-14 Aralık haftası: 10 ve 14 Aralık tarihlerini olumlu ve güçlendirici buluyorum. Hangi konularda? Toplumsal ilişkilerde, işiniz gereği yapılacak görüşmelerde, projelerde ve kurulacak bağlantılarda. İşleriniz bu tarihlerde sağlamlaşır ve başkaları tarafından da takdirle karşılanır.

    15-21 Aralık haftası: Bu haftayı da gayet olumlu buluyorum. İş teklifleri, mali anlamda görüşmeler, bazı tıkanan, engellenen, enerjinizi kesen durumların ortadan kalkması yönünde de faydalıdır. Siz çok önemli bir camiada görev alabilirsiniz. Çok önemli bir sosyal etkinlikte yer alabilirsiniz.

    22-28 Aralık haftası: 23 Eylül tarihinde Satürn-Yay burcunda ilerleyecek. 2,5 yıllık dönem boyunca kariyer yaşamınızda birçok mücadele vermek zorundasınız. Yükselmek, ilerlemek öyle kolay değil. Sürekli bir çalışma, zaman alan işler, sorumluluklar yüksek olacak. Yurtdışı bağlantılı işlere dikkat ediniz. Ailenizin, patronunuzun veya dış dünyanın işleri, özel yaşamınızın önüne geçebilir. Özgür çalışmak, iş kurmak yerine bir yerde görev yapmak durumundasınız.

    PARA

    1-7 Aralık haftası: Bu hafta size kazanç sağlayabilecek, destek verebilecek bazı kişilerle bağlantıya geçmeyi düşüneceksiniz. Sağlam işlere, projelere destek verebilirsiniz. Bu destek size başka gelirler kazandırabilir. Parasal anlamda biraz dikkatli olmayı da bilelim,

    8-14 Aralık haftası: 8 ve 14 Aralık tarihlerinde iş ve projeler için alınabilecek miktar veya yapılacak işe göre bir fiyat belirleme şeklinde önem taşıyor. Ancak bu sizin belirleyeceğiniz bir şey değil. Karşı taraf, size sunmak için düşünüyor.

    15-21 Aralık haftası: 15 Aralık Uranüs-Pluto görünümü 6.kez gerçekleşecek. Kazanç anlamındaki değişimleri işaret etmektedir. Daha hızlı kazanmak ve çabucak tüketmek yönünde yaşanabilecek gelişmelere dikkat ediniz. Elinizdekini tutmayı, değerlendirmeyi bilmelisiniz. Ancak ne fazla hırslı olun ne de tümüyle rahat davranın. Karşınıza çıkacak bazı kişiler size farklı bir bakış açısıyla hayatı ele almanızda yol gösterici olabilir. Kiminle huzur buluyorsanız, kim size gerçekten yol gösteriyorsa, değişimde bulunmanızda rehberlik ediyorsa o sese kulak veriniz.

    22-28 Aralık haftası: 23 Aralık tarihinde sakin olunuz. Bilmediğiniz kişiler ile para alışverişinde bulunmayınız. 25 Aralık tarihinde size sunulan teklifteki miktar beklentinize uygundur.

    Aralık Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 3-4-8-9-18-19-22-23-26-27-31

    Zayıf Enerjili Günler: 6-13-14-20-21

    Aşkta En Şanslı Günler: 8-9

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 1-2-28-29

    Yeniay: 26-27-28

    Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.

    Dolunay: 12-13-14-15

    Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

    Aralık ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler