KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    7 günde nasıl kilo verilir?

    7 günde kilo vermenin 7 yolu...

    7 günde hızlıca kilo mu vermek istiyorsunuz? Bugüne kadar uyguladığınız diyetler hep mutsuz sonla bittiyse, bir de bu sağlıklı yöntemleri deneyin. Pazartesinden hafta bitimine kadar her gün uygulayacağınız yöntemler, kolayca zayıflamanıza neden olacak. Üstelik sıkıcı bir diyet listesine bağlı kalmak zorunda da değilsiniz!

    İşte

    7 günde zayıflamanın formülü...



    Pazartesi: Alkol tüketmeyin.

    Alkollü içcekelerin hem kalorisi yüksektir hem de vücudu susuz bırakarak direnç gücünü azaltır. Yapılan araştırmalarda kadınların alkol tükettikten sonra daha çok kalori aldığı ortaya koyulmuş.



    Salı: Lifli gıdalar tüketin.

    Yulaf ve badem gibi uzun süre tok kalmanızı sağlayacak lifli gıdalar tüketmeyi ihmal etmeyin. Yulafı yoğurt üzerine birkaç kaşık dökerek tüketebilirsiniz. Aynı şekilde bademi de salatalarınızın içine serpiştirerek yiyebilirsiniz.

    Diğer lifli gıdaları öğrenmek için "Sağlık için 7 lifli gıda" adlı yazımıza göz atabilirsiniz.



    Çarşamba: Fazla kalorinin önüne geçin.

    Gün içinde sürekli bir şeyler yeme isteğinizi düzenli öğünlerle kontrol altına alabilirsiniz. Gün içinde 300-350 kalorilik 3 küçük öğün ve 100-150 kalorilik 2 ara öğün yemelisiniz.



    Perşembe: Gaz yapan yiyecekler tüketmeyin.

    Brokoli, soğan ve biber gibi sebzeler şiknliğe ve gaza neden olur. Bunun yerine daha çok salatalık, ıspanak ve kuşkonmaz gibi su içeren besinler tüketin. Muz ve portakal gibi potasyum zengini meyveler de vücutta su tutulmasını önler.



    Cuma: Su için.

    Hücreler, vücuda yeterince su alınmadığında tüm suyu tutar. Bu sebeple günde en az 2- 2 buçuk litre su içmelisiniz. Suyu çok çabuk tüketmek yerine gün içinde küçük bardaklar halinde için. Böylece sürekli tuvalete gitmek zorunda kalmazsınız.



    Cumartesi: Protein tüketin.

    Protein içeren bir kahvaltı, gün içinde acıkmanıza ve sağlıksız atıştırmalıklara yönelmenizi engeller. Yumurta ve süt ürünleri, sağlıklı bir protein kahvaltısı için olmazsa olmazdır.



    Pazar: İşlenmiş gıdaları hayatınızdan çıkarın.

    İçeriğinde zararlı kimyasallar ve katkı maddeleri bulunan işlenmiş gıdaları tamamen hayatınızdan çıkarın. Bunun yerine taze sebze-meyve tüketin.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler