KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    24-30 Kasım 2014 haftalık burç yorumları

    Bu hafta sizi neler bekliyor?

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-30 Kasım haftası: Farklı ufuklara açılma arzusu 22 Kasım Güneş-Yay burcu geçişinde bir hayli yoğundur. Dünyayı ele alış biçiminize ve bakış açınıza göre aşkı şekillendirirsiniz. Kendinizi olduğunuz gibi ifade etmekten hoşlanırsınız. İyimser ve neşeli, bağımsız ve çok yönlü bir sevgi alış verişi ilişkilerde öne çıkar.

    İŞ VE KARİYER

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım tarihinde Merkür-Yay burcunda seyrine başlıyor. Keşif süreci. Gayet olumlu buluyorum. Bir yandan yeniliklere hevesli olacağız diğer yandan uygulayacağız. Bildiklerimizi başkalarıyla paylaşacağız. Değişimler hayatımızda faydalı şekilde gelişecek. Medya, yayıncılık konularında ihtisas görebilir, içinde yer alabiliriz. Daha çok okuyacağız, fikir sahibi olacağız ve ufkumuz genişleyecek. Eğitimden ticaret hayatına kadar geniş bir alanda hızlanma görülecek.

    PARA

    24-30 Kasım haftası: 27 Kasım tarihinde yine dikkatli olacağız. Elimize geçeni bir kenara koymakta yarar var. Yolculuk veya sağlık nedenli harcamalar olabilir.


    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-30 Kasım haftası: 26 Kasım tarihinde birbirinizle konuşunuz. Susmak bir çözüm değil, bunu biliniz.

    İŞ VE KARİYER

    24-30 Kasım haftası: 27 Kasım tarihinde yeni bir gelişme ve fırsat sizi heyecanlandıracaktır. Bu bir proje veya bir teklif olabilir.

    PARA

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım Merkür-Yay burcu geçişinde, ortaklaşa kazançlar, mali konular, vergiler, çıkar ilişkileri, yatırımlar gibi konular üzerinde düşüneceğiz. İyi niyetin sınırlarının mutlaka gözden geçirilmesinde yarar vardır. Kredi çekmek, bir borcun altına girmeden önce iyi düşünelim.


    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım tarihinde Merkür-Yay burcu seyri başlıyor. Eğer bir iş ortaklığı kurulacaksa, her bir noktanın iyice konuşulmasında yarar var. Sözleşme şarttır. Evlilik veya ayrılık gibi kararların da aceleye getirilmemesi şarttır. Bugün anlaşıyorum yarın da anlaşırım dememeli, birbirinizi iyi tanımalısınız. Bir yolculuk, iletişim, bir arkadaşı vasıtasıyla veyahut sürpriz bir şekilde yeni biriyle tanışabilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    24-30 Kasım haftası: İş sorumluluğunun yüksek olduğu 26 Kasım tarihinde derinlikli bir şekilde düşünmek ve ona göre karar vermek zamanıdır. Özellikle ortaklaşa bir projede yer almanız veya bir iş başvurusunda bulunmanız mümkündür. Mali konuları mutlaka gözden geçiriniz.

    PARA

    24-30 Kasım haftası: 26 Kasım tarihinde yapılacak görüşmelerde maddi konularda bir karara varılır. Şartlara göre karar verilecektir. Sizin de bu şartlar çerçevesinde düşünmenizde yarar var.


    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-30 Kasım haftası: Evet son üç haftadır, beraberlikler anlamında gayet önemli olan gelişmelerin sonuna geldik. 26 Kasım tarihinde ilişki hakkında net bir karar verilmiş olur.

    İŞ VE KARİYER

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım Merkür-Yay burcu geçişinde uzun vadeli olana yönelmekte yarar var. Çalışma hayatında dağılmadan, işlerinize odaklanmalısınız. Bilgilenmeli, okumalı, keşfetmelisiniz. Bilmediğiniz konularda ahkam kesmemelisiniz. Beceri ve yeteneklerinize göre işler tercih etmelisiniz. Her işte olasılıkları hesaba katmalı, öyle karar vermelisiniz. Doğru bilgiye ulaşmaya çalışmalısınız. Ne de olsa bilgi korkuyu yenecektir.

    PARA

    24-30 Kasım haftası: 26 Kasım tarihinde maddi anlamda gelir getirici ve sizi güçlendirici bir işe imza atabilirsiniz.


    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım tarihindeki Merkür-Yay burcu seyri ve Jüpiter-Aslan burcu geçişini göz önüne alırsak gayet olumlu buluyorum. Sürpriz yeniliklerle karşılaşabilirsiniz. Bir anda hayatınıza dahil olan bir kişi veya bir gelişme sizi canlandırır. Hevesli olacaksınız. Tabii ki gerektiğinde olasılık hesabı da yapacağız. Ancak bu yıl ki Merkür-Yay burcu geçişini çok beğendiğimi söylemeliyim. Yolculuklar, çocuk sahibi olmak, hedef belirlemek, büyümek gelişmek adına düşüneceğiz.

    İŞ VE KARİYER

    24-30 Kasım haftası: Bir görevin, bir projenin tamamlanması anlamına gelir. Bir işe başvuruda bulunmanın işaretçisidir. Çalıştığınız yerdeki büyük bir değişimin göstergesidir. Eğer iş ortamındaki sorunlar varsa, yetkili kişiler kendi aralarında bir karar verebilirler. Birçok kişi işten ayrılabilir. Uzun zamandır beklediğiniz bir iş gerçekleşebilir.

    PARA

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım tarihinde kazanç konularında Merkür-Yay burcu geçişi hızlı bir akışın işaretçisidir. Sosyal yaşam canlanır, canlandığı gibi harcamalar da bir hayli artabilir.


    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-30 Kasım haftası: Gerek ailevi ve gerekse ikili ilişkimizde özgürlük-bağımlılık olgularını sorgulayacağız. Partnerimizin bize karşı olan davranışları ve bizim düşüncelerimiz arasında bir mücadele söz konusu olabilir.

    İŞ VE KARİYER

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım tarihinde Merkür-Yay burcunda seyrine başlayacak. Ev satın almak konusunda birkaç kez düşünün. Mali anlamda ödemelere

    ve gücünüze göre tüm planlarınızı gözden geçirin. Hesap kitap yapın, dağılmayın. Bir ofis açmayı mı düşünüyorsunuz. Bunu kredi alarak mı yapacaksınız. İyi düşünün. Gurbette misiniz, yurdunuza mı dönmeyi düşünüyorsunuz? Şartlarınızı gözden geçiriniz. Proje, tasarım, elle yapılan tüm çalışmalar bu dönemde ofis veya ev içinde yoğun olacaktır. Ailede, doğru iletişimin, dürüst ve mantıklı konuşmaların önemi büyük. Bir karar alınacaksa, mutlaka iyi etüt yapılmalıdır.

    PARA

    24-30 Kasım haftası: Harcamalarımızın birçoğu ev ve ofisle ilgili olabilir. Bazı ödemeler sizi sıkıştırabilir.


    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-30 Kasım haftası: 27 Kasım tarihinde iletişim yoluyla tanışacağımız bir kişi, bizi bir hayli heyecanlandırabilir. Bekar Teraziler için hoş bir gelişme olabilir. Ancak hemen kapılmayalım.

    İŞ VE KARİYER

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım tarihinde Merkür-Yay burcunda ilerleyecek. Bu geçişi dispozite eden Jüpiter size destektir. Geçen 2013 yılındaki geçişe göre olumlu bulmaktayım. İletişim-bilgilenme-yolculuklar-çevre değişimi-evlilik-uzun süreli ilişki-sağlık ve düzenlemeler konusunda şimdi yenilikler üzerinde cesur düşüneceksiniz. Uygulamalı eğitim, deneyim, yaratıcılığı dönük projeler, tasarımlarda bulunabilirsiniz. Grup faaliyetleri, kulis çalışmaları, oyun yazarlığı, ticaret ve iş girişimleri açısından da olumlu düşünme zamanıdır. Dağılmazsınız, amaca dönük şekilde incelemelerde bulunursunuz.

    PARA

    24-30 Kasım haftası: Bu hafta finansal konularda yapılacak görüşmelerde çok akıllıca hesaplarınızı yapınız.


    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-30 Kasım haftası: 27 Kasım tarihinde ilişkimizi gözden geçirelim. Eğer uzun vadeli bir beraberlik istiyorsak, geleceğimizi düşünerek hareket etmemiz lazım. İyi niyetin dozunu ayarlamak, hayallerimizin gerçekleşebilir olanına bakmak lazım.

    İŞ VE KARİYER

    24-30 Kasım haftası: 27 Kasım tarihi, doğru bir yatırım ve kazandırıcı bir iş ve mutlaka geleceğimizi düşünerek hareket etmemiz gerektiğinin işaretçisidir. Harcamaların da bu anlamda tedbirli yapılmasında yarar var.

    PARA

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım Merkür-Yay burcunda seyrine başlıyor. Bu geçişi yöneten Jüpiter-Aslan burcunda. Cesaretlilik ön planda. Kazanmak adına kendinizi gösterecek, fikirlerinizi ifade edecek, yaratıcı yeteneklerinizi sergileyeceksiniz. Bu anlamda güçlüsünüz. Geniş alanlarda sanatınızı icra edebilirsiniz. Eğitim ve iş hayatını bir arada sürdürerek para kazanabilirsiniz. Tecrübe edinebilirsiniz. Bu yılki geçiş, büyümek adına akıllıca düşünmeyi, buna göre deneyim sahibi olma anlamı taşıyor. Parayı kazanıyoruz ama bunu çalışarak, kendimizi ifade ederek yapabiliyoruz.


    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-30 Kasım haftası: 27 ve 30 Kasım tarihleri aşk hayatınızla ilgili konularda gayet olumludur. Aşkta şansınız yine yüksek. İlerisi adına umut verici gelişmeler yaşanabilir.

    İŞ VE KARİYER

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım Merkür-Yay burcu geçişini gayet olumlu buluyorum. Hayatı keşif, tecrübe sahibi olma, eğitimden ticari konulara kadar yurtdışıyla bağlantılar kurma yönünden de pozitif düşünmenin işaretçisi olarak görüyorum. Arkasındaki güç Jüpiter-Aslan burcunda ilerlediği için büyümenin, gelişmenin, verimli düşünmenin zamanıdır. Aşk, iş, eğitim, sanat, spor, artistik yetenekler bu süreçte zihninizin odaklandığı alanlardan bir kaçıdır. Hem ifade gücünüzü yükseltici hem de olumlu fikirlerinizle hayata sarılmanızı sağlayacaktır.

    PARA

    24-30 Kasım haftası: Maddi konularda 26 Kasım tarihindeki görünüm zorlayıcıdır. Bu yeni bir şey değil. Neredeyse son iki yıldır yaşadığınız beklenmedik gelişmeler ve kayıplar. Bunlar sizi bir hayli yordu. Özellikle ortaklaşa yapılan işler bir hayli zarar vericiydi. Önümüzdeki 23 Aralık tarihinde artık bu sıkıntılar geride kalacak. Ancak o tarihe kadar mali konularda sakin olacağız.


    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım tarihindeki Merkür-Yay burcu geçişi ve ardındaki güçlere baktığımda, hem bir içe yöneliş hem de bir gözden geçirişin işaretçisidir. Neler üzerinde duracağız? Finansal meseleler, maddi ve manevi anlamdaki zenginliklerimiz, enerjimizi doğru kullanma teknikleri, yaratıcı düşünme ve temel dürtülerimiz. Bizi biz yapan birçok olgu üzerinde duracağız. Düşüncelerimiz dış dünyadan ziyade iç aleme yönelik olsa da, bize gerçekten güzel niyetle yaklaşanlara can olmaya hazırız.

    İŞ VE KARİYER

    24-30 Kasım haftası: Bir müddet, bir proje üzerinde sıkı çalışmanız gerekiyor. Ancak bu gelişim anlamında gayet faydalıdır. Bu tarihlerde özgür olmak çok zor. Fakat işiniz gereği buna değer olacak.

    PARA

    24-30 Kasım haftası: 27 Kasım tarihindeki görünümler, finansal anlamda beklenmedik masrafları işaret ediyor.


    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-30 Kasım haftası: 27, 28, 30 Kasım tarihleri gayet olumlu paylaşımları, arkadaşlıkları, coşkulu bir haftayı işaret ediyor. İlişki anlamında olumlu bir haftaya adım atıyorsunuz. Özgürce paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    24-30 Kasım haftası: 22 Kasım Merkür-Yay burcu geçişinde sosyal ilişkilerin önemi ve gücü yükseliyor. Yeni dostlarımız veya nicedir tanıdıklarımızla fikir paylaşımında bulunmak, bilgi dağarcığımızı genişletmek, ortaklaşa bir şeyler yapmak zamanı. Sosyal becerilerimiz, bilgilenmek amaçlı girişimler gelişimimiz açısından değerli olacaktır. Tecrübemizi, gücümüzü, bilgimizi ortak hedefler için yönlendirebiliriz. Bir projede yer alabiliriz veya bir işi organize edebiliriz. Ekip halinde bir işe gönül verebiliriz. Birilerine destek olabiliriz.

    PARA

    24-30 Kasım haftası: 27 Kasım tarihinde dikkat edeceğiz. Yaptığımız bir görüşme eğer parasal anlamda olursa, ne kadar sağlam diye bir inceleyelim. 28 Kasım tarihinde Merkür-Yay burcunda seyrine başlayacak. Harcamalar artacaktır. Ancak elimize de para geçmeye başlayacak.


    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    24-30 Kasım haftası: 26 Kasım tarihi dışındaki günler sadece iş konularında önem taşıyor. İlişkimizle ilgili bir mesele üzerinde biz haklı çıkacağız. Bu haklılık bizi güçlendirecektir. Kontrolü ele geçiren tarafız. İsteklerimizi kabul ettirmekte zorlanmayız.

    İŞ VE KARİYER

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım Merkür-Yay burcu geçişinde bilgi ve tecrübemizi hedefimize varmak amacıyla kullanabiliriz. Fikirlerimizi dile getiririz veya iletişim alanında meslek sahibi olabiliriz. Sık sık işimiz için seyahatlere çıkabiliriz veya böyle bir görev üstleniriz. Bir müddet için bir iş yerinde çalışır, tecrübe ediniriz. Dayanıklı ve sabırlı olmayı öğreniriz. Merkür-Yay geçişi bilgece düşünmektir. Hayatın önünde olandan ziyade arka planındaki ruhu keşfederiz. Değişik öğretilere, ritüellere merak salarız. Fırsatlardan yararlanmak için özgüvenli ve kararlı olmak gerekir.

    PARA

    24-30 Kasım haftası: Mali konularda ben yine dikkatli olmanızı söylemeliyim. Özellikle iş hayatında paraya dayalı hesaplarınızı çok iyi kontrol ediniz.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler