KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yeni ay Yay burcunda

    Yeni ay, burçları nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, Yay burcundaki Yeni ay, yenilikleri işaret ettiği gibi ideallerimizin peşinden gitmemizi de sağlayacak. Keşif, bilgilenme ve kendinizi ifade edebilmede kuvvetiniz olacak. Yaşamın çok farklı yönlerini ve kendinize yeni bir dünya kurmayı başaracaksınız. Fikirlerinizi insanlarla paylaşacak. Medya, yayıncılık, turizm, seyahat, ticaret konularında girişimlerde bulunacaksınız. İnsanlarla ilişkiniz kuvvetlenecek. Pozitif anlamda büyüyeceksiniz. İki hafta bekleyiniz.


    BOĞA

    Sevgili Boğalar, Yay burcundaki Yeni ay, hem duygularımız hem isteklerimiz birbirine arkadaşlık ediyor. Öncelikli arzumuz iyi bir ortaklık kurmaktır. Hakların ve bölüşümün adil yapıldığı, iyi niyetin kullanılmadığı bir yeni ay dönemidir. Bu yeni ayda evimizle ilgili giderler ya da değişimler üzerinde daha dikkatli duracağız. Çok açılmadan görevlerimizi ve sorumluluklarımızı bileceğiz.


    İKİZLER

    Sevgili İkizler, Yay burcundaki Yeni ay, beraberliklerde biraz da farklı kişilere yönelmemizi sağlıyor. Partnerimizin de inatçı bir şekilde değil, hayatın güzelliklerini birlikte götürmeye istekli olmasını bekliyoruz. Geçmişi geride bırakmak, geçmişin problemlerini üstümüzden atmak ve yeniye yer açmak istiyoruz.


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, Yay burcundaki Yeni ay, çalışma hayatınızla ilgili konularda aklı başında düşünmenizi, yeteneklerinizi doğru alanda değerlendirmeyi, mali ve kariyer açısından ele almayı gerektirir. Geçici değil, kalıcı olması için, sizin ne istediğinizi bilmenizde yarar var. Bunları belirlediğinizde hem mali hem de ilerisi adına doğru yol belirlemiş olursunuz.


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, Yay burcundaki Yeni ay, aşk hayatınız, becerileriniz, kendinizi ifade gücünüz üzerinde olumlu bir tesirdir. İki hafta içinde çok önemli bir projede yer alabilirsiniz. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Uzak yerlere seyahat edebilir, ticarette başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu sizin için gayet olumlu bir Yeni ay. Dileklerinizin ve isteklerinizin gerçekleşeceğini müjdeliyor.


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, Yay burcundaki Yeni ay, her ne kadar ailevi, ev, yerleşim konularında etkili olsa da, iki hafta içinde özellikle yatırımlar, ortaklaşa kazançlar, borçlar konusunda şimdiden uyarıcıdır. Önünüzü göremediğiniz, iş durumunuzun belli olmadığı veya istikrarlı olmayan bir bütçe ile büyük borçların altına girmeyiniz. Bilip bilmediğiniz insanlarla alışverişte bulunmayınız. Siz bu Yeniayda öncelikle iş durumunuzu gözden geçiriniz.


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, Yay burcundaki Yeni ay, önümüzdeki iki hafta boyunca çevre değişimi, hedef belirleme ve ilişkinizle alakalı konular üzerinde etkili olup, şimdiden bu meselelere eğilmenin faydalı olacağını gösteriyor. Bu olumlu bir Yeniay. İletişim, girişim, bilgilenme, keşif, seyahat konularında da etkilidir. Hayatınıza bir anda yepyeni birisi girebilir. Bir projeniz kabul edilir. Görüşmelerde bulunabilirsiniz.


    AKREP

    Sevgili Akrepler, Yay burcundaki Yeni ay, parasal konular üzerinde yeniliklerin işaretçisi olsa da, iki hafta içinde mutlaka sağlık ve kariyer hayatınızla ilgili meseleler üzerinde çok iyi düşünün. İş seçiminde bulunurken alacağınız ücreti, iş şartlarını mutlaka gözden geçirin.


    YAY

    Sevgili Yaylar, burcunuz üzerinde oluşacak Yeni ay, hem girişim arzusu hem kendinizi ifade gücü hem de değişimleri işaret etmektedir. İki hafta içinde bir yolculuğa çıkabilir, yapacağınız görüşme ile güçlenirsiniz. Aşkta şansınız açılıyor. Uzak bir yerde yaşayan bir kişiyle tanışabilir, aşık olabilirsiniz.


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, Yay burcundaki Yeni ay, iç dünyanızda iki konuyu çok iyi düşünmenizi gerektiriyor. Para ve ailevi durum. Hatta buna yuvanızla ilgili konuları da katabilirim. İki hafta içinde, şu anda elinizde bulunan proje veya işleri bitirmenizde yarar var. Mali konularda açılmayın. Altına imza atacağınız belgelere dikkat edin. Sağlığınıza da önem verin.


    KOVA

    Sevgili Kovalar, Yay burcundaki Yeni ay,önümüzdeki iki hafta içinde yapılacak olumlu görüşmelerin işaretçisi. Bir grup içinde söz sahibi olabilirsiniz. Bir girişimde bulunabilirsiniz. Bir yolculukta yeni biriyle tanışabilirsiniz. Evlilik kararı alabilirsiniz. İlişkinizdeki sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz.


    BALIK

    Sevgili Balıklar, Yay burcundaki Yeni ay, önümüzdeki iki haftalık süreçte kariyer hayatınız ve yerleşim yerinizle ilgili konularda oluşan yenilikleri işaretliyor. Ancak bir yanıyla da, parasal konularda da dikkatli olmamız gerektiğini söylüyor. Eğer yeni bir iş veya işinizde yeniliklerde bulunmak istiyorsanız sermayeniz, portföyünüz, yapılacak işin piyasadaki durumu önemli. Bu süre içinde yeni bir iş görüşmesinde bulunabilir, harekete geçebilirsiniz. Şimdiden hedefinizi belirlemenizde yarar var.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler