KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    17-23 Kasım 2014 haftalık burç yorumları

    Bu hafta sizi neler bekliyor?

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım Yay burcunda oluşacak Yeniayı gayet olumlu buluyorum. Yenilikleri işaret ettiği gibi ideallerimizin peşinden gitmemizi de sağlayacak. Keşif, bilgilenme ve kendinizi ifade edebilmede kuvvetiniz olacak. Yaşamın çok farklı yönlerini ve kendinize yeni bir dünya kurmayı başaracaksınız. Fikirlerinizi insanlarla paylaşacak. Medya, yayıncılık, turizm, seyahat, ticaret konularında girişimlerde bulunacaksınız. İnsanlarla ilişkiniz kuvvetlenecek. Pozitif anlamda büyüyeceksiniz. İki hafta bekleyiniz.

    İŞ VE KARİYER

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihindeki Güneş-Yay burcu seyri, uzak yollara gitmek, oralarda yaşamak, çalışmak veya yerleşmek, özgür olmak, farklı fikirlere sahip insanlarla tanışmak, değişik yerler görerek hayatın farkına varmak, eğitim-iş ve kişisel anlamda yeni kararlar almak mümkündür. Bizi sıkıştıran, önümüzde engel oluşturan hiçbir şeyden zevk almayız. Özünde iyimserlik olan cesarete sahibiz. Uzak yollara gitmek, oralarda yaşamak, çalışmak veya yerleşmek, özgür olmak bizim için gayet önemlidir.

    PARA

    17-23 Kasım haftası: 20 Kasım tarihinde parasal konularda dikkatli olalım. Kredi kartlarına fazla yüklenmeyelim. Ortaklık hesaplarımızı da kontrol edelim.


    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    17-23 Kasım haftası: 18 Kasım tarihi ciddi ilişkilerde geleceğe dönük düşünülmesi ve aksayan noktaların tekrar ele alınmasını gerektiricidir.

    İŞ VE KARİYER

    17-23 Kasım haftası: 20 Kasım tarihinde iş ilişkilerinde dikkatli olalım. Kararlarımızı aceleci tarzda vermeyelim. Sağlığımıza da dikkat edelim.

    PARA

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım Güneş-Yay burcu geçişinde güvenceniz çok önemli. Yaptığınız gönül veya iş birliğinin kazandırıcı olması önemli. Eğer kaybettirici oluyorsa, bunun üstünü örtemeyiz. Birlikte sürüklenmek yerine, el ele sağlam olana yürümek şart. Aynı gün Yay burcunda Yeniay oluşacak. Ortaklaşa kazanç veya yatırım konularında iki hafta içindeki gelişmelerin işaretçisi olacak. Yeni bir yere taşınmak, bir sağlık probleminden kurtulmak gibi etkileri olacak.


    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım Güneş-Yay burcu geçişinde, sorunları olan çiftler, problemlerini ortaklaşa gözden geçirmeliler. Evlenmeyi düşünenler öncelikle birbirlerine en başında dürüst davranmalılar. İş ortaklığı, sözleşmeler ve yasal konularda da, uzman kişilere danışmakta yarar var. Aynı gün oluşan Yay burcundaki Yeniay, önümüzdeki iki hafta içinde hem ilişki hem hedef hem de çevre konularında sizi güçlendiricidir. Kararlarınızı verirken, ideallerinize göre düşünün ve bunun gerçekleşeceğine inanın.

    İŞ VE KARİYER

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihindeki Güneş-Yay burcu süreçlerinde genelde iyimser düşünürüz ve her şeyin olasılıklar dahilinde olduğuna inanırız. Bu yüzden de özünde iyimserlik yatan bir cesarete sahibimizdir. Uzak yollara gitmek, oralarda yaşamak, çalışmak veya yerleşmek, özgür olmak bizim için gayet önemlidir. Farklı fikirlere sahip insanlarla tanışma, değişik yerler görerek hayatın farkına varma, eğitim-iş ve kişisel anlamda yeni kararlar almak ihtiyacımız yoğundur.

    **PARA

    **

    17-23 Kasım haftası: 18 Kasım tarihinde parasal konularda isteklerinizi, iş yaptığınız kişilere veya işverenlerinize bildirebilirsiniz.


    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    17-23 Kasım haftası: Geçtiğimiz haftanın devamı niteliğinde görünümler var. 18 ve 20 Kasım tarihlerinde verilecek kararlar beraberliğin bir üst aşamaya geçmesi yönündedir. Bugüne dek yaşanan itiş kakışlar bitmek üzere. Güçlü bir temeliniz varsa, bunca badireden sonra artık ayrılmazsınız. Sürekli hır gür içindeki bir ilişki ise bitebilir.

    İŞ VE KARİYER

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihinde oluşacak Yeniay çalışma hayatınızla ilgili konularda aklı başında düşünmenizi, yeteneklerinizi doğru alanda değerlendirmeyi, mali ve kariyer açısından ele almayı gerektirir. Geçici değil, kalıcı olması için, sizin ne istediğinizi bilmenizde yarar var. Bunları belirlediğinizde hem mali hem de ilerisi adına doğru yol belirlemiş olursunuz.

    PARA

    17-23 Kasım haftası: Hayatın kendi akışı içindeki sorunları hem psikolojik hem de fiziksel anlamda kuvvetli şekilde karşılamak için tabii ki sağlığımız çok önemli. İşimizle alakalı konularda da bu dönemde, hem içinde bulunduğumuz duruma bakacağız hem de eğer bir yenilik düşünüyorsak tüm olasılıkları gözden geçireceğiz. Aman iş olsun da, demek yok. Verimli çalışmak için huzurumuz her şeyden önemli.


    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım Güneş-Yay burcu geçişi, yenilik arzumuzu işaret ediyor. İlişkisinde sorun olanlar bir an önce çözülsün ister. Etrafınızdaki her güzellik veya yeni bir gelişme sizi heyecanlandırır. Sorular sorarak öğrenme, ideallerinize uygun tercihlerde bulunma, sebep-sonuç ilişkisi kurarak durumları değerlendirme yönünde hareket edersiniz. Yol gösterici bir kişi olarak saygınlık kazanırsınız.

    İŞ VE KARİYER

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihinde Yay burcunda oluşan Yeniay aşk hayatınız, becerileriniz, kendinizi ifade gücünüz üzerinde olumlu bir tesirdir. İki hafta içinde çok önemli bir projede yer alabilirsiniz. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Uzak yerlere seyahat edebilir, ticarette başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu sizin için gayet olumlu bir Yeniay. Dileklerinizin ve isteklerinizin gerçekleşeceğini müjdeliyor.

    PARA

    17-23 Kasım haftası: 20 ve 21 Kasım tarihlerinde harcamalar yine ölçülü şekilde yapılmalıdır. Alışveriş isteği doğurucu enerjiler, farkında olmadan limitlerinizi aşmanıza neden olabilir.


    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    17-23 Kasım haftası: 20 Kasım tarihinde, ilişkide her iki taraf da birbirinin özgürlüklerine saygı duyarken sadık olmayı da bilmeliler. Eğer kafamızda soru işaretleri varsa, tabii ki eşimizi, sevgilimizi, evladımızı koruyacağız, kollayacağız.

    İŞ VE KARİYER

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım Güneş-Yay geçişi, yuvanız içindeki meselelerin çözüme odaklı bir şekilde ele alınmasını gerektiğini gösterir. Çocuklar, eş, sevgili, parasal meseleler üzerinde geçmişi yargılamak yerine, önce ayrıntılara bakın. O ayrıntılar net olarak problemi çözmenizde yardımcı olur. Birbirinize karşı önyargılı yaklaşmayın. Bu dönemde bir takım projeler, geleceğiniz açısından önem taşıyabilir. Ancak üzerinde çok iyi düşünülmeden yürürlüğe konmamalıdır.

    PARA

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihindeki Yay burcunda oluşacak Yeniay, her ne kadar ailevi, ev, yerleşim konularında etkili olsa da, iki hafta içinde özellikle yatırımlar, ortaklaşa kazançlar, borçlar konusunda şimdiden uyarıcıdır. Önünüzü göremediğiniz, iş durumunuzun belli olmadığı veya istikrarlı olmayan bir bütçe ile büyük borçların altına girmeyiniz. Bilip bilmediğiniz insanlarla alışverişte bulunmayınız. Siz bu Yeniayda öncelikle iş durumunuzu gözden geçiriniz.


    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihinde Yay burcunda oluşacak Yeniay, önümüzdeki iki hafta boyunca çevre değişimi, hedef belirleme ve ilişkinizle alakalı konular üzerinde etkili olup, şimdiden bu meselelere eğilmenin faydalı olacağını gösteriyor. Bu olumlu bir Yeniay. İletişim, girişim, bilgilenme, keşif, seyahat konularında da etkilidir. Hayatınıza bir anda yepyeni birisi girebilir. Bir projeniz kabul edilir. Görüşmelerde bulunabilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım Güneş-Yay burcu seyri, eğitimden iş hayatına kadar geniş bir alanda yapmak istediğiniz yenilikleri işaret eder. Neyi kafanıza koymuşsanız, onu ideal etmişseniz bunu başarmaya kararlı olunuz. Hem çevrelerindeki insanlarla hem de iş birliğinde bulunacağınız kişilerle iletişime geçiniz. Geçmişi bırakın, boş yere yargılamayın. Ondan size bir fayda yok. Bu tarih pozitif düşünme zamanıdır.

    PARA

    17-23 Kasım haftası: 21 Kasım tarihinde, finansal konularda hırslı düşüneceğiz. Çünkü evimizin, ailemizin ihtiyaçları bizim için çok önemli. Zorlayıcı bir gün değil. Hesabımızı bildiğimiz gün olacak.


    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    17-23 Kasım haftası: 20 Kasım tarihinde ilişkide kendi özgürlük alanınızı korumak yanlısı olacaksınız. Aslında bağlanmaya dünden razısınız ancak partnerinizin tepkilerini görmek isteyeceksiniz. Geri çekilir gibi yaptığınızda bakalım size yönelecek mi şeklinde bir durumdur bu. Ancak dozunu iyi ayarlamak gerekir. Fazlası da sıkabilir onu.

    İŞ VE KARİYER

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihinde Yeniay, Yay burcunda oluşacak. Parasal konular üzerinde yeniliklerin işaretçisi olsa da, iki hafta içinde mutlaka sağlık ve kariyer hayatınızla ilgili meseleler üzerinde çok iyi düşünün. İş seçiminde bulunurken alacağınız ücreti, iş şartlarını mutlaka gözden geçirin.

    PARA

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım Güneş-Yay burcu geçişi, parasal meselelere bir an önce çare bulunması ve soruların çözüme kavuşmasını istediğimiz, bu yönde odaklandığımız zamanlardır. Bütün enerjimizi yenilikleri uygulamak, hayatımıza bir yön çizebilmek için paraya bağlayabiliriz. Bunun yanı sıra, iyimser düşünmeye çalışırız. Her şey kötü gitmez, mutlaka bir çare bulurum sözcüğü dilimizde dolanır. Çok kolay para harcayabiliriz.


    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihinde burcunuzda oluşacak Yeniay gayet olumludur. Hem girişim arzusu hem kendinizi ifade gücü hem de değişimleri işaret etmektedir. İki hafta içinde bir yolculuğa çıkabilir, yapacağınız görüşme ile güçlenirsiniz. Aşkta şansınız açılıyor. Uzak bir yerde yaşayan bir kişiyle tanışabilir, aşık olabilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihi sizler için yeni bir yaş, yeni umutlar, yeni güzellikler zamanıdır. Enerjinizin yükselişe geçtiği, girişimlerde bulunmaya istekli, pozitif düşünme vaktidir. Kararlar cesaretle alınır. İnsan kendini çok daha güçlü hisseder. Moral ve motivasyon yükselir. Fikirlerimiz sık sık değişse de, bilgilenmek, gezmek, dünyayı tanımak olguları bir hayli kıymetlidir. Fiziksel açıdan değişimde bulunma arzusu bu zamanda bir hayli yoğundur. Sabırsızlık bazen haddinden fazla artabilir.

    PARA

    17-23 Kasım haftası: Finansal konularda 18 Kasım tarihinde hesaplarınızı bir daha gözden geçiriniz. Abartılı alışverişlerden kaçınınız. Henüz önünüzü tam olarak görmüyorsunuz. Bir şeyler hoş gibi dursa da, aslında ayıklanması çözüme kavuşması gereken durumlar var. Onlar önümüzdeki ayın sonunda bittiğinde rahatlamaya başlarsınız.


    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    17-23 Kasım haftası: Sosyal ilişkilerde güven unsuru sizin için kıymetli. Bu nedenle herkese güvenmemektesiniz. İkili ilişkilerde 22 Kasım tarihindeki Yeniay, sizi heveslendiricidir. Pozitif anlamda destekleyicidir.

    İŞ VE KARİYER

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım Güneş-Yay burcu geçişi, yoğun bir çalışma döneminin işaretçisi olduğu gibi, kendi içinizde zenginlikleri keşif sürecinin de simgesidir. Sosyal yaşam kısıtlıdır. Pek dışarıyla irtibatta bulunmak istemezsiniz. Bir proje üzerinde çalışabilirsiniz veya olumlamalarda bulunursunuz. Hayat çoğu zaman kolay değil, ancak nefes aldığımız sürece her zaman umut vardır cümlesini tekrarlarsınız. Karamsarlıktan uzak, bilakis bilgece düşünürsünüz.

    PARA

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihinde Yay burcunda oluşan Yeniay, iç dünyanızda iki konuyu çok iyi düşünmenizi gerektiriyor. Para ve ailevi durum. Hatta buna yuvanızla ilgili konuları da katabilirim. İki hafta içinde, şu anda elinizde bulunan proje veya işleri bitirmenizde yarar var. Mali konularda açılmayın. Altına imza atacağınız belgelere dikkat edin. Sağlığınıza da önem verin.


    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihinde Yay burcunda oluşacak Yeniay, önümüzdeki iki hafta içinde yapılacak olumlu görüşmelerin işaretçisi. Bir grup içinde söz sahibi olabilirsiniz. Bir girişimde bulunabilirsiniz. Bir yolculukta yeni biriyle tanışabilirsiniz. Evlilik kararı alabilirsiniz. İlişkinizdeki sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım Güneş-Yay burcu seyri sosyal ilişkilerin canlandığı, yeni arkadaşlıkların kurulduğu, girişimde bulunulduğu zamandır. Yaklaşım tarzı, bencillikten uzak olan Kovalar bu dönemde fikir alışverişinde bulunmayı, ortaklaşa bir şeyler yapmayı, insanları bir araya getirmeyi bilirler. Toplumla iç içe olmaktan zevk alırlar. Enerjik, hevesli ve girişkendirler. Değişim, yenilik, bilgilenme, keşif önümüzdeki bir ay boyunca etkilidir.

    PARA

    17-23 Kasım haftası: Başkalarına yardım amaçlı işlerde çok iyi düşünmek lazım. Birilerinin oyununa gelmeyelim. Alışverişlerde ölçülü davranalım.


    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    17-23 Kasım haftası: 18, 21 Kasım tarihleri gayet olumlu. Sevgilimizin ilgisini, eşimizin desteğini, arkadaşlarımızın sıcak yaklaşımlarıyla haftayı olumlu yönde geçireceğiz.

    İŞ VE KARİYER

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihinde Güneş-Yay burcunda seyir halinde olacak. Mesleki konularda önümüzdeki bir ay boyunca keşif, bilgilenme ve deneyim sahibi olma zamanıdır. Yeni projeler üzerinde aktif şekilde çalışabilirsiniz. Yay süreçlerinde genelde dağınıklı, bir işten öbürüne atlamak, çabuk sıkılmak mümkündür. Buna göre tedbirinizi alınız. Sorumluluklar önemli. Bir yandan kendinizi ifade etmeli diğer taraftan araştırmalı, ancak işleri de belli bir düzen içinde yapmalısınız.

    PARA

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihinde Yay burcunda oluşacak Yeniay, önümüzdeki iki haftalık süreçte kariyer hayatınız ve yerleşim yerinizle ilgili konularda oluşan yenilikleri işaretliyor. Ancak bir yanıyla da, parasal konularda da dikkatli olmamız gerektiğini söylüyor. Eğer yeni bir iş veya işinizde yeniliklerde bulunmak istiyorsanız sermayeniz, portföyünüz, yapılacak işin piyasadaki durumu önemli. Bu süre içinde yeni bir iş görüşmesinde bulunabilir, harekete geçebilirsiniz. Şimdiden hedefinizi belirlemenizde yarar var.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler