KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Venüs Yay burcunda

    Venüs, tüm burçları nasıl etkileyecek?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 16 Kasım saat 21.03-10 Aralık saat 18.42 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yay burcu seyri aşk hayatı, iş, eğitim, ticari konular anlamında, seyahatler ve yeni tanışmalar moralimizi yükselticidir. Bizi rahatsız eden bir takım konuları geride bırakıyoruz. Yenilikler, yeni aşklar, güzel ortamlar, insanlarla tanışmak, pozitif düşünme yönünde etkisi çok kıymetlidir. Çocuklarla alakalı konularda iyi bir ivme kazandıracaktır. Ortama neşe ve heyecan katacaktır. Aşk kapıyı çalabilir. Venüs-Yay burcu geçişi genel açıdan bakıldığında insanın özgürce ilişkiler yaşamak, her görüşten insanı kucaklamak, gönlünün kapılarını açmak, pozitif yönde anlaşmak, samimiyeti her daim öne almak şeklinde özetlenebilir. Yaşam sevincinizin bir hayli yükseldiği bu süreçte ayrıntıların üzerinde pek durulmaz. Bütüne ve bütünün hissettirdiği coşkuya, hevese, keyiflere önem verilir.


    BOĞA

    Sevgili Boğalar, 16 Kasım saat 21.03-10 Aralık saat 18.42 tarihleri arasında Venüs Yay burcunda seyrini sürdürecek. Bu da özellikle işbirliği ve ortaklık ilişkisi içerisinde olduğumuz kişilerin yenileşme sürecinden geçtiğini gösteriyor. Ortaklıklar yenileniyor. Bu da gösteriyor ki önümüzde yeni yollar açılıyor. Biraz daha pozitif düşünebiliyoruz. Bu dönemde kısmetlilik hali vardır. Bu tarihte bir kredi borcumuz varsa tekrar bir borcun altına girmemeye dikkat etmeliyiz. Venüs-Yay burcu geçişinde, genel açıdan baktığımızda bu dönemde ilişkilerimizde maddi ve manevi bölüşümler de bulunmak için kendimize ortaklar ararız. Bu eş veya iş anlamında olsun fark etmeyecektir. Desteklenmek ve rahat etmek arzusu ön plandadır. Bana yardımcı olunsun, ben de elimden geleni yaparım tarzında ilişkiler kurarız. Devam eden ortaklıklarda bazı belirsizlikler canımızı sıkabilir. Fakat bozulmasını istemeyiz. Çünkü bir alışverişimiz vardır, risk etmek istemeyiz.


    İKİZLER

    Sevgili İkizler, 16 Kasım saat 21.03-10 Aralık saat 18.42 tarihleri arasında Venüs, Yay burcunda ilerleyecek. Bu seyir özellikle ikili ilişkilerde, evli ve ilişkisinde mesut olanlar için birlikte yapılan güzel iletişimlerin ve yolculukların işaretçisidir. İlişkisinde problemler olanlar için, özellikle bu geçişte partnerle ortak iletişimi çok iyi sağlamak gereklidir. Bekar İkizler için de yakın çevrenizden birinin sizi yeni birisiyle tanıştırması anlamında güzel bir geçiştir. Yeni bir iş teklifi geldiğinde bunun artıları ve eksileri dikkatlice değerlendirilmelidir. Venüs-Yay burcu geçişi, ilişkilerde gelişim fırsatların yoğunlaştığı, hevesli bir şekilde karşı cinsle bağlantılar kurulduğu zamanlardır. Devam eden ilişkilerde iyimser paylaşımlar, pozitif yaklaşımlar ön plandadır. İleride ne olur veya ne gibi problemler yaşanır diye düşünülmez. Arzu ettiğiniz tüm heyecanlara açık bir süreçtir. Karşı taraf tüm hoşluğuyla, çekiciliğiyle, aktifliğiyle size yaklaşır.


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, 16 Kasım saat 21.03-10 Aralık saat 18.42 tarihleri arasında çalışma hayatımızla ilgili meseleler üzerinde etkili olacak Venüs-Yay geçişi, bir yanıyla da mali konuları vurgulayacaktır. Çünkü yöneticisi Jüpiter ile hemhal olma hali vardır. Bu da özellikle çalışma hayatındaki yenilik isteğini öne çıkaracaktır. İşimizden memnunsak yeni projeler ve yeni planlar yapmaktan yanayız. Bazılarımız için de yeni bir işin kurulma aşamasını işaret edebilir. Sağlığımızla ilgili konularda parasal harcamaların, yolculukların işaretçisi olabilir ancak bunların da dozu bilinmelidir. Venüs-Yay burcu geçişi, ilişkinizin üzerinizdeki baskılarından kurtulmak için önce kendinize bir bakmalısınız. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı önemsemelisiniz. Sizi kısıtlayan koşulların ne olduğunu siz zaten az çok biliyorsunuz. Onlarla mücadele edebilecek gücü şimdi buluyorsunuz. Pozitif olumlamalar, kısa geziler, arkadaşlarınızla sohbet, bir ilişki yaşamak veya ilişkinizi zevklendirecek bir şeyler uğraşmak için, hayat size bir olanak sunuyor.


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, 16 Kasım saat 21.03-10 Aralık saat 18.42 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yay burcu dönemi, canlanma, hareketlenme, aktif olma, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme anlamında armağan olarak görüyorum. Özellikle ilişkilerde yolculuklar, iletişim, yeni tanışmalar çok kıymetlidir. Kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Özellikle bekar Aslanlar için yeni tanışmaları simgeliyor. İlişkisi devam edenler için çok güzel paylaşımlar söz konusu olacaktır. Hayatı birlikte keşfetmek bu geçişin etkileri arasındadır. Genel olarak Venüs-Yay burcu geçişi, pozitif etkili, iyimser, coşkulu ve hevesli olunduğu zaman anlamına gelir. Hayallerin gerçeklere galip geldiği, hayatın eğlenceli, rahatlatıcı aktivitelerine yöneldiğimiz bir süreçtir. Söylenenler, etrafımızda olan bitenler hakkında iyimser düşünüldüğü bu dönemde aşkla buluşmak kolaydır. Karşımıza birisi çıkar, hayatımızdaki kişi aşkı bize hesapsızca sunar, ilişkideki problemler göz ardı edilir, sorgulamalar geride kalır, hevesle güne başlanılır.


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, 16 Kasım saat 21.03-10 Aralık saat 18.42 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda seyrini sürdürecek. Bizim için de ailevi konular önemli hale geliyor. Burada belirli bir çevre değişimi, uzaklara gitme arzusu, tayin, terfi veya eğitim yoluyla yer değiştirme ve kaynaşmayı önemsiyoruz. Ailede bir hareketlilik vardır. Bilgilenme arzusu söz konusudur. Fiziksel ve psikolojik anlamda iç dünyamıza bir gözlem de mümkün olabilir. Hem iç yüzleşmede bulunuyoruz hem de hayata tutunma refleksleriyle inancımızı pekiştiriyoruz. Hiçbir şeyi şansa bırakmamak gerektiğinin farkındayız. Venüs-Yay burcu geçişi, sınırların azaldığı, güven duygusunun temini için, ailenin birbirine karşı ılımlı yaklaşımlar sergilendiği bu süreçte, problemler kolayca halledilir. Bitmiş midir? Eğer gerçekten samimi bir niyetle ve kalıcı bir temel üzerine oturtuyorsanız, neden olmasın. Venüs-Yay geçişleri evden yapılan işler, maddiyatla alakalı alışverişler, bilgilenmek ve farklı konular üzerinde bazı kişilerle bağlantılar kurmak mümkündür.


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, 16 Kasım saat 21.03-10 Aralık saat 18.42 tarihleri arasında Venüs, Yay burcunda seyrini sürdürecek. Teraziler rahat bir nefes alabilirler. Hedeflerinizi gerçekleştirme yolunda hem moral gücünüz yükselecek hem de toplumsal ilişkilerde, grup ve ekip çalışmalarında sosyal ağınız genişleyecek. Diğer taraftan da çevre ilişkilerinde mutlu tesadüfler sizinle olacak. Güzel yolculuklar, görüşmeler, tanışmalar olacaktır. Sosyal çevreniz büyüyebilir, yenilikler olacaktır. Venüs-Yay burcu geçişinde coşkuyla, hevesle ilişkiler kurulur, ilişkilerimiz canlanır, çevremizle olan bağlantılar tazelenir, yenilenir. Bizimle ortaklık kuracak insanlar karşımıza çıkar. Bunlar ister maddi ister manevi anlamda olsun, iletişimin türlü yollarıyla hayatımıza dahil olurlar. İnternet üzerinden, bir etkinlikte, yolculukta, sosyal bir aktivede bir bakarsınız karşılaşmışsınız.


    AKREP

    Sevgili Akrepler, 16 Kasım saat 21.03-10 Aralık saat 18.42 tarihleri arasındaki Venüs-Yay burcu dönemi, finansal anlamda bir hareketlilik getirecektir. Yabancı dil, yolculuk, yakın çevre ilişkileri, yeni insanlarla tanışma anlamında destekler göreceklerdir. Bu süreçte bir işe girebilir, maaşınızda yükselme görülebilir. Harcamalar da artabilir. İhtiyaçlar tabii ki belli ölçülerde yapılmalıdır. Bu geçiş, kazanma arzusu verir. Size ortaklaşa hareket edebileceğiniz yeni insanlar kazandırır. Kuruntular azalır, iyimserlik yükselir. İnançla ve kazanım potansiyeliniz artar. Hem işinizden zevk alırsınız hem de keyifli bir şekilde arzu ettiğiniz ihtiyaçları satın alırsınız. Sevdiklerinize küçük hediyeler almak onlara jest yapmak hoşunuza gider. Ancak harcamalarınızı bütçeniz çerçevesinde yapmanız gerektiğini de söylemek isterim. Yoksa gelen geldiği gibi gidebilir.


    YAY

    Sevgili Yaylar, 16 Kasım saat 21.03-10 Aralık saat 18.42 tarihleri arasında burcunuzda seyrini sürdürecek Venüs, yüzünüzde çiçekler açtırır. İletişim ve aktif hareketlenme dönemidir. Üzerinizdeki baskıları ve sıkıntıları bir parça da olsa geride bırakarak güzelliklere yelken açma anlamında etkili olacaktır. Yeni tanışmalar, bir takım pürüzlerin ortadan kaldırılması, yolculuklar içeren önemli ve kıymetli bir zamandır. Venüs-Yay burcu geçişinde sosyal yaşamınız, hedeflerinizle alakalı olarak ilişkiler kurulur, bunlar yenilenir, canlanır. Sizi öne atılmaya, bağlantılar kurmaya teşvik eden Venüs, girişimci olmaya teşvik eder. Amacınıza ulaşmanızın önündeki engellerin üzerinden kolayca atlanılır. Pozitif şekilde bağlantılar kurulur, bu bağlantılar sosyal hayatta isminizi duyurmanızı sağlar. Yanınızda bulunmaktan zevk alırlar. Karşı cins üzerinde etkinliğiniz yükselir. Özgür kararlar alabilecek bir cesarete sahip olursunuz.


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, 16 Kasım saat 21.03-10 Aralık saat 18.42 tarihleri arasında Venüs, Yay burcunda seyrine başlıyor. Duygusal anlamda özgür olma isteği vardır, ilişkinin veya ortaklıkların içimizdeki baskısını olumlama yaparak ele alma vaktidir. Pozitif düşünce hakimdir. Birazcık daha rahat olmaya çalışacağız, çünkü hayatta her şeyi yönetemeyiz. Venüs-Yay geçişinde bilgece düşünüldüğünde birçok meselenin derinlerine inebilir ve iç yüzünü öğrenebiliriz. İlişkilerimizi gözden geçirir, ideallerimizi, felsefemizi, mevcut durumumuzu, yapmak istediklerimizi ele alabiliriz. İlişkilerimiz ruhsal anlamda gelişim dersimiz gibidir. Dışa karşı belli etmeyiz ama iç dünyamız renklidir. İşlerimiz yoğunsa, canımız sıkkınsa, bu süreçte dinlenmemiz faydalıdır.


    KOVA

    Sevgili Kovalar, 16 Kasım saat 21.03-10 Aralık saat 18.42 tarihleri arasında Venüs, Yay burcunda ilerleyecek. Bu geçiş sosyal hayatı aktif hale getirir. Kendimizi çok daha mutlu hissettiğimiz ve rahatladığımız bir dönemdir. Hem Jüpiterden destek alıyor, hem de kendimizi daha iyi ifade edebildiğimiz ilişkilere açılıyoruz. Farklı dünyalara girebilir, farklı bilgiler öğrenebiliriz. İnsanları olumlu yönde destekleyebileceğimiz moral gücüne sahibiz. Hayatı çok iyi bir şekilde ele alabiliriz. Aktif olmak istiyoruz, haberleşmeler ve bağlantılar kuruluyor. Dış dünyada sosyal ilişkiler ve özel hayatımızda canlanmalar vardır. Bekar Kovalar için bu süreç yeni bir ilişkinin başlamasını da simgeleyebilir.Venüs-Yay burcu geçişinde arkadaşlıklar olsun, özel hayat olsun, ailenizle ilgili konularda olsun bunu arzularız. Öğrendiklerimizi, başkalarıyla paylaşmak bu dönemde etkilidir. Ancak bütün bunlar her şekilde kişinin arzuları çerçevesinde olduğunda tadı çıkar. Kova da buna zaten her zaman önem verir. Hani bazen insan topluma uymak, kurallara boyun eğmek zorundadır ya, Venüs-Yay geçişinde buna izin verilmez. İlişkiler rüzgar nereden eserse ona göre yaşanır. Genelde de çabuk aşık olunur, çabucak bıkılır.


    BALIK

    Sevgili Balıklar, 16 Kasım saat 21. 03-10 Aralık saat 18.42 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs, egomuzu öne alacağımız bir zaman dilimidir. Yeteneklerimizi gösterme fırsatı bulabiliriz. Venüs-Yay geçişi yeni işleri ve yeni bir çevre edinmenin işaretçisidir. Bu duruma alışmaya çalışırsınız. Fakat kimsenin baskısı altında kalmaktan da hoşlanmazsınız. Tabii ki şartlar gereği hareket edeceğiz. Eskiye değil yeni duruma bakmak lazım. Bazen işvereniniz veya kendi işinizse siz, bazı değişiklikler yaparsınız. Göreviniz veya durumunuz gereği, bilgilenme, araştırma, yolculuklar gündeme gelebilir. Ev-iş arasındaki düzenlemelerin mutlaka iyi yapılması lazımdır. Bazıları özgür hareket edebilecekleri işleri tercih edebilirler. Bu dönemde önyargılarımızı geride bırakacağız. Bu hareketliliğe ayak uyduracağız.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler