KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    10-16 Kasım 2014 haftalık burç yorumları

    10-16 Kasım haftasında bizi neler bekliyor?

    KOÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım tarihindeki Venüs-Yay burcu geçişi genel açıdan bakıldığında insanın özgürce ilişkiler yaşamak, her görüşten insanı kucaklamak, gönlünün kapılarını açmak, pozitif yönde anlaşmak, samimiyeti her daim öne almak şeklinde özetlenebilir. Yaşam sevincinizin bir hayli yükseldiği bu süreçte ayrıntıların üzerinde pek durulmaz. Bütüne ve bütünün hissettirdiği coşkuya, hevese, keyiflere önem verilir.

    İŞ VE KARİYER

    Bu hafta iş ve kariyer konusunda etkin bir enerji bulunmuyor.

    PARA
    10-16 Kasım haftası: 13 Kasım tarihi, mali yönden son derece önemli bir anlaşmanın, ortaklığın işaretçisidir. Sorumluluk yükleyicidir ancak gelişiminiz anlamında gayet kıymetlidir. Bir iş kurulması, bir işin ilerletilmesi, mali anlamda yararsız bir ortaklığın son bulması gibi. Bu bir yolun ayrımı ve bir yolun başlangıcıdır.


    BOĞA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Kasım haftası: 11 Kasım tarihinde evlilik ve uzun süreli ilişkilerde karar aşamasıdır. Bekarlar için güçlü biriyle evlilik anlamına gelir. Sorunlu ilişkilerde iki kişi de birbirine kenetlenir. Bu uzun zaman sonra her iki kişinin de şapkalarını önlerine alarak karar verme zamanlarıdır. Ya hep ya hiç deme haftasıdır. 13 Kasım tarihi ise, ayrılıklara neden olabilir.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişinde, genel açıdan baktığımızda bu dönemde ilişkilerimizde maddi ve manevi bölüşümler de bulunmak için kendimize ortaklar ararız. Bu eş veya iş anlamında olsun fark etmeyecektir. Desteklenmek ve rahat etmek arzusu ön plandadır. Bana yardımcı olunsun, ben de elimden geleni yaparım tarzında ilişkiler kurarız. Devam eden ortaklıklarda bazı belirsizlikler canımızı sıkabilir. Fakat bozulmasını istemeyiz. Çünkü bir alışverişimiz vardır, risk etmek istemeyiz.

    PARA

    10-16 Kasım haftası: 12 ve 16 Kasım tarihleri para anlamında olumlu. 13 Kasım tarihinde dikkatli olacağız. Bir ürün alırken uzun ömürlü olana yönelmemizde yarar var.


    İKİZLER

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişi, ilişkilerde gelişim fırsatların yoğunlaştığı, hevesli bir şekilde karşı cinsle bağlantılar kurulduğu zamanlardır. Devam eden ilişkilerde iyimser paylaşımlar, pozitif yaklaşımlar ön plandadır. İleride ne olur veya ne gibi problemler yaşanır diye düşünülmez. Arzu ettiğiniz tüm heyecanlara açık bir süreçtir. Karşı taraf tüm hoşluğuyla, çekiciliğiyle, aktifliğiyle size yaklaşır.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Kasım haftası: 11 Kasım tarihi önemli bir projeye imza atabilirsiniz. Ancak sağlığınıza dikkat etme zamanınızdır. Enerji çok yüksektir. Gerginlik de yaratabilir. Problemli bir iş ortamında çalışıyorsanız dikkatli olmamızda yarar var.

    **PARA

    **

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım tarihindeki görüşmeler, mali konularda bağlayıcı, sağlamlaştırıcıdır. Ancak bu sizin arzu ettiğiniz oranın altında olabilir.


    YENGEÇ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Kasım haftası: Aşk hayatınızla ilgili konularda son derece önemli bir hafta. Eğer problemli bir ilişkiniz varsa biliniz ki tek bir cümle ters söz bile, bu ilişkinin bitmesine neden olur. Baskı bir hayli yoğun. Oysaki çiftler ilişkinin devamı için el ele vermeyi başarsalar, bu ilişki bir hayli güçlenir. Kaldı ki ben beraberlik anlamında ne kadar zorlu olsa da, bu haftanın çok önemli gelişmelere sağlamlaştırıcı yönde etkili olacağını düşünüyorum.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişi, ilişkinizin üzerinizdeki baskılarından kurtulmak için önce kendinize bir bakmalısınız. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı önemsemelisiniz. Sizi kısıtlayan koşulların ne olduğunu siz zaten az çok biliyorsunuz. Onlarla mücadele edebilecek gücü şimdi buluyorsunuz. Pozitif olumlamalar, kısa geziler, arkadaşlarınızla sohbet, bir ilişki yaşamak veya ilişkinizi zevklendirecek bir şeyler uğraşmak için, hayat size bir olanak sunuyor.

    PARA

    10-16 Kasım haftası: 14 Kasım tarihinde harcamalara dikkat edelim.


    ASLAN

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişi, pozitif etkili, iyimser, coşkulu ve hevesli olunduğu zaman anlamına gelir. Hayallerin gerçeklere galip geldiği, hayatın eğlenceli, rahatlatıcı aktivitelerine yöneldiğimiz bir süreçtir. Söylenenler, etrafımızda olan bitenler hakkında iyimser düşünüldüğü bu dönemde aşkla buluşmak kolaydır. Karşımıza birisi çıkar, hayatımızdaki kişi aşkı bize hesapsızca sunar, ilişkideki problemler göz ardı edilir, sorgulamalar geride kalır, hevesle güne başlanılır.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Kasım haftası: 11 Kasım günü iş yerinizde önemli bir dönüşüm için start verilir. Ancak çok yüksek odaklanmayı gerektiricidir. Yorucu bir enerjidir. Kaldıramayacağınız bir işin altına girmeyiniz.

    PARA

    10-16 Kasım haftası: 12 Kasım tarihinde iş ortaklarınızla veya iş yerinizle olan sözleşmenizdeki finansal maddeler üzerinde çok dikkatlice durunuz. Harcamalarınızda ölçüyü kaçırmayınız.


    BAŞAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişi, sınırların azaldığı, güven duygusunun temini için, ailenin birbirine karşı ılımlı yaklaşımlar sergilendiği bu süreçte, problemler kolayca halledilir. Bitmiş midir? Eğer gerçekten samimi bir niyetle ve kalıcı bir temel üzerine oturtuyorsanız, neden olmasın. Venüs-Yay geçişleri evden yapılan işler, maddiyatla alakalı alışverişler, bilgilenmek ve farklı konular üzerinde bazı kişilerle bağlantılar kurmak mümkündür.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Kasım haftası: İş ortaklıklarında dikkatlice düşünmek gerekiyor. Çalışma ortamında ise düşüncelerimizi saklamak ihtiyacı duyacağız. İnsanların iyi niyetli olmadıklarını, kendimizi korumamız gerektiğini hissedeceğiz.

    PARA

    10-16 Kasım haftası: Maddi konularda bu hafta kendimizi gayet güçlü hissedeceğimiz görüşmeler ve gelişmeler söz konusu olacak. 11 ve 13 Kasım bu anlamda olumludur.


    TERAZİ

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişinde coşkuyla, hevesle ilişkiler kurulur, ilişkilerimiz canlanır, çevremizle olan bağlantılar tazelenir, yenilenir. Bizimle ortaklık kuracak insanlar karşımıza çıkar. Bunlar ister maddi ister manevi anlamda olsun, iletişimin türlü yollarıyla hayatımıza dahil olurlar. İnternet üzerinden, bir etkinlikte, yolculukta, sosyal bir aktivede bir bakarsınız karşılaşmışsınız.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Kasım haftası: 13 Kasım tarihinde bir gerginlik yaşanabilir. Bir yanıyla sorumluluklar ve diğer taraftan insanların bencil tavırları rahatsız edicidir. Biz de bu baskı karşısında bir hayli gerilebiliriz. Ekip çalışmaları ve iş ortaklıklarında dikkatli olmak lazım.

    PARA

    10-16 Kasım haftası: Maddi konularda önemli bir haftaya adım atıyorsunuz. Bir iş ortaklığı kurulabilir. Bu güçlü bir ortaklıktır. Ancak şunu söylemeliyim ki, bir hayli sorumluluk alabilirsiniz. Bir iş ortaklığının sona erişi olabilir. Bir iş sözleşmesinin imzalanması şeklinde gelişmeler yaşanabilir. Uzunca süredir devam eden finansal bir görüşmede son aşamaya gelinir. Hangi seçenek olursa olsun menfaatlerinizi düşünerek hareket edeceksiniz.


    AKREP

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Kasım haftası: 12 Kasım tarihi haftanın güzel bir günü. Hem tutkulu hem de aşkla dolu bir gün. Sözler karşı tarafı etkileyici tarzda olacaktır. Partnerinizin de buna sevgiyle, bağlılıkla karşılık verecektir.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişi, Bir işe girebilir, maaşınızda yükselme görülebilir. Harcamalar da artabilir. İhtiyaçlar tabii ki belli ölçülerde yapılmalıdır. Bu geçiş, kazanma arzusu verir. Size ortaklaşa hareket edebileceğiniz yeni insanlar kazandırır. Kuruntular azalır, iyimserlik yükselir. İnançla ve kazanım potansiyeliniz artar. Hem işinizden zevk alırsınız hem de keyifli bir şekilde arzu ettiğiniz ihtiyaçları satın alırsınız. Sevdiklerinize küçük hediyeler almak onlara jest yapmak hoşunuza gider.

    PARA

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım tarihinde Venüs-Yay burcunda seyrine başlayacak. Maddi konularda harcamalara dikkat edelim.


    YAY

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişinde sosyal yaşamınız, hedeflerinizle alakalı olarak ilişkiler kurulur, bunlar yenilenir, canlanır. Sizi öne atılmaya, bağlantılar kurmaya teşvik eden Venüs, girişimci olmaya teşvik eder. Amacınıza ulaşmanızın önündeki engellerin üzerinden kolayca atlanılır. Pozitif şekilde bağlantılar kurulur, bu bağlantılar sosyal hayatta isminizi duyurmanızı sağlar. Yanınızda bulunmaktan zevk alırlar. Karşı cins üzerinde etkinliğiniz yükselir. Özgür kararlar alabilecek bir cesarete sahip olursunuz.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Kasım haftası: Hafta başındaki görünüm, iş ilişkisinde olduğunuz kişilere dikkat ediniz. Bundan böyle artık doğru seçimlerde bulunmaya çalışınız. Yaşadığınız son iki buçuk yılı unutmayınız.

    PARA

    10-16 Kasım haftası: Mali konularda ciddiyet ve disiplinli olmakta yarar var. Gizlenen bir takım şeyler ortaya çıkabilir. Sözgelimi bir parayı kendiniz adına bir yere ayırmışsınızdır. Fakat bu hesap dışıdır. Ortaya çıkabilir. 11 Kasım tarihi bu yönde sizi uyarıcıdır. Ortaklıklara dikkat etmeniz ve doğru kişilerle bağlantıda bulunmanız yönünde uyarıyor.


    OĞLAK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım Venüs-Yay geçişinde bilgece düşünüldüğünde birçok meselenin derinlerine inebilir ve iç yüzünü öğrenebiliriz. İlişkilerimizi gözden geçirir, ideallerimizi, felsefemizi, mevcut durumumuzu, yapmak istediklerimizi ele alabiliriz. İlişkilerimiz ruhsal anlamda gelişim dersimiz gibidir. Dışa karşı belli etmeyiz ama iç dünyamız renklidir. İşlerimiz yoğunsa, canımız sıkkınsa, bu süreçte dinlenmemiz faydalıdır.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Kasım haftası: Haftanın en önemli görünümü 13 Kasım tarihinde gerçekleşecek. İş anlamında kuvvetli ve üstün konumda olan birinden büyük bir destek göreceksiniz. Bu bir iş teklifi veya ileriye yönelik olarak atılmış önemli bir adım, sorumluluktur.

    PARA

    10-16 Kasım haftası: 13 ve 14 Kasım tarihlerinde taşınma veya evinizle alakalı parasal harcamaların işaretçisi. Kimileri için anlamı, mali yönde bir borcun sizi sıkıştırması şeklinde yorumlanabilir.


    KOVA

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişinde arkadaşlıklar olsun, özel hayat olsun, ailenizle ilgili konularda olsun bunu arzularız. Öğrendiklerimizi, başkalarıyla paylaşmak bu dönemde etkilidir. Ancak bütün bunlar her şekilde kişinin arzuları çerçevesinde olduğunda tadı çıkar. Kova da buna zaten her zaman önem verir. Hani bazen insan topluma uymak, kurallara boyun eğmek zorundadır ya, Venüs-Yay geçişinde buna izin verilmez. İlişkiler rüzgar nereden eserse ona göre yaşanır. Genelde de çabuk aşık olunur, çabucak bıkılır.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Kasım haftası: Çok ciddi bir şekilde işlerimize odaklanmamız gerekiyor. Fakat bu hafta mücadelemiz bir hayli yoğun olacak. İnatçılık, taviz vermez yaklaşımlar sakıncalıdır.

    PARA

    10-16 Kasım haftası: 11, 12, 13 Kasım tarihlerinde mali konularda zorlanabiliriz. Gereksiz harcamalardan kaçınacağız. Yanlış işlere yatırım yapmayalım. Yanlış kişilerle iş yapmayalım. Kazandırıcı gibi durur ancak ileride sorun yaratabilir. Mali açıdan jölemsi bir hafta. Netlik yok ve avucumuzdakini kıymetini bilmek lazım.


    BALIK

    AŞK VE İLİŞKİLER

    10-16 Kasım haftası: Gayet olumlu bir haftadayız. Çevremizde güvenilir insanlarla bir arada olmak bizi mutlu edecek. Bağlantı kurduğumuz, tanıştığımız, iletişimde bulunduğumuz kişilerden destek göreceğiz. İlişkimizde her şey yolunda. Kısa yolculuklar, iletişim, moral açısından yüksek bir haftaya adım atıyoruz.

    İŞ VE KARİYER

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişinde iş değişimleri, görevinizle alakalı bilgilenme, araştırma, yolculuklar sık sık gündeme gelebilir. Onun için, ev-iş arasındaki düzenlemelerin mutlaka iyi yapılması lazımdır. Bazıları özgür hareket edebilecekleri işleri tercih edebilirler. Kişisel önyargılarımızı bu süreçte geride bırakacağız. Yerli yerine oturmayan durumlar varsa, bunları akıllıca gözden geçireceğiz.

    PARA

    10-16 Kasım haftası: Faydalı işler, girişimler, görüşmeler mali anlamda sağlam temelli olacaktır. 13 Kasım tarihinde biraz dikkatli olalım. Çabuk karar verip, üç kuruş dahi olsa paramızı risk etmeyelim.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler