KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Boğa burcunda Dolunay

    Dolunay tüm burçları etkileyecek!

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, cuma günümüz, saat 00.23 itibariyle Boğa-Akrep burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay etkisi altında başlıyor. Bu Dolunay, maddi-manevi anlamdaki güvencemizi önemsediğimizi, kendi ayaklarımızın üzerinde durma çabamızı, kimseden kimseye fayda yok diyerek, paramıza, kendimize sahip çıkmamız gerektiğini vurguluyor. Geçtiğimiz iki hafta önceki tutulmada, çıkarlarımızı kollamamız gerektiğini, ilişkilerimize bu anlamda bakmanın önemi üzerine düşünmüştük. İşte bugünkü Dolunayda duruma baktığımızda, anlayacağız ki, hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. İnsan önce kendine sahip çıkmayı bilmeli, ona buna güvenmekten ziyade, kazanç elde edebileceği alanlara yönelerek veya kazandıklarının kıymetini bilerek, huzur ve güvenliğini kendi içinde tesis etmeyi başarmalıdır. Harcamalarımıza dikkat edeceğiz. İki kuruşu bir kenara koymayı bileceğiz. Hani eskilerin deyimiyle atımızı sağlam kazığa bağlamamız gerektiğini anladık, anlayacağız.

    Saat 06.31 Ay-Venüs karşıtlığı, bu Dolunayda karşılıklı çıkar ilişkisine dayalı beraberliklerde yaşanabilecek zıtlaşmaların, inatlaşmaların yorucu olabileceğini işaret ediyor. Ancak bizim burada anlamamız gereken nokta, ilişkilerimizi yeniden gözden geçirmek olmalıdır. Kiminle yola çıkılır, kimlerle paylaşımda bulunulur bunları anlamamızda yarar var.

    Saat 11.59 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, bu Dolunayın sahip olduğumuz değerleri, hayatın güzelliklerini hissetme arzumuzun göstergesi olduğunu gösteriyor. Evet kazanacağız, evet güven ve huzuru önemseyeceğiz. Çünkü hayat bize sunulmuş bir armağan. Onun tadını çıkarmak istiyorsak, önce sahip olduklarımızın şükrünü bileceğiz. Abartmayacağız ne varımızı ne de yokumuzu. Mütevazı olmayı da bileceğiz.

    7 Kasım saat 18.17-8 Kasım saat 03.45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Son görünümü Satürn ile karşıtlık olan Ay, bu Dolunay'da kredi başvurularımız, eş, iş ortaklarımızla olan mali durumumuz, bizi taahhüt altına alan borçlarımız, miras, başkalarından beklediğimiz destekler anlamında yaşanabilecek sıkışmaları işaret ediyor. Onun içindir ki, dikkatli ve tedbirli olmamız lazım. Gecikmeler yaşanabilir, umduğumuz gibi işler yolunda gitmeyebilir. Birkaç gün beklememizde yarar var.

    Bu Dolunay'ın ışığı altında, huzursuzluk yaratan her ne varsa, hayatımızdan çıkıp gitsin. Yanlış ile doğru arasındaki farkın anlaşılması dileğimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    BOĞA

    Sevgili Boğalar, cuma gününe, saat 00.23 itibariyle burcunuz üzerinde oluşacak Dolunay etkisi altında adım atıyoruz. Kişisel anlamda kendimizi huzurlu, güvende hissetmek istediğimiz bir yansıma bu. Geçtiğimiz iki hafta önceki Güneş Tutulmasında eşimiz, sevgilimiz, iş ortağımızla ilgili konulara eğilmiş ve ilişkilerimizi gözden geçirmiştik. Şimdi, kendimize dönüyor ve gördüklerimizi, hissettiklerimizi, olan biteni gözlemliyoruz. Anlıyoruz ki, biz kendimize dikkat etmek, hedefimizi belirlemek, prensiplerimizi çizmek, bizi hiç kimsenin kısıtlamasına, yormasına, üzmesine izin vermeyeceğiz. Bu hayat benim ve benim gibi düşünmeyen, hareket etmeyen, hatta zaman zaman beni yoran, hep kendi bildiğini okuyan kimseye tahammülümüz yok. O zaman bundan böyle seçimlerimi daha dikkatli bir şekilde yapmalıyım diye düşüneceğiz. Karşımızdaki kişi kim olursa olsun, bizi fazla sağlamcı bulabilir. Ancak yaşadığımız tecrübeler gösterdi ki, insan kendinden uzaklaşırsa, kimseyle yakınlık kuramaz.

    Saat 06.31 Ay-Venüs karşıtlığı, bu Dolunay'ın ikili ilişki ve ortaklıklardaki sevgi alışverişini zorlayıcı bir etki yaratıyor. Bakıyoruz ve birlikte olduğumuz kişiyle aramızdaki farklılıkları daha net gözlemliyoruz. Eğer gerçekten sağlam bir ilişki ise, bu Dolunay birbirimize yaklaşmamızda vesile olacak. Tam tersi durumda ise, koptuk kopacağız. Burada güven, sadakat, gönül birliği hangi kıstaslara dayanıyor bunlara bakmak lazım.

    Saat 11.59 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, kişisel anlamda evimiz, ihtiyaçlarımız, ailemizle olan temasımız yönünde bu Dolunay'ın önemini vurguluyor. Ayrıca abartılı düşünmemek, ailenin birbirine karşı anlayışlı davranması gerekiyor. Bir mülkün paylaşımı, bir eve taşınma, kiralama, satın alma gibi hususların da mutlaka mali anlamda gözden geçirilmesinde yarar var. Yarınlarımızı garanti altına alacak şekilde hareket etmek lazım.

    7 Kasım saat 18.17-8 Kasım saat 03.45 arasında Satürn ile karşıtlık yaparak boşlukta ilerleyecek Ay, bu Dolunay'ın özellikle ilişkilerde verilecek kararlara çok dikkat etmek gerektiğini, bir daha gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Evet bir zıtlaşma var, hatta bazen anlaşmazlıklar bir hayli ön planda. Ancak eşimiz, iş ortağımız veya sevgilimizle olan bu karışıklığı yine birlikte çözmek mümkünse, konuşmamızda yarar var. Yok her şey bitmişse, devamı mümkün değilse, o zaman aklımız başımızda önümüze bakmamız doğru olacaktır.

    Bu Dolunay'ın ışığı altında, huzursuzluk yaratan her ne varsa, hayatımızdan çıkıp gitsin. Yanlış ile doğru arasındaki farkın anlaşılması dileğimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    İKİZLER

    Sevgili İkizler, cuma günümüz, saat 00.23 itibariyle Boğa-Akrep burç aksı üzerinde oluşacak Dolunay etkisi altında başlayacak. Fiziksel ve ruhsal anlamdaki sağlığımız, hayatın getiri ve götürüleri üzerinde düşünürken, aslında kendi içimizdeki huzurun ne kadar kıymetli olduğunu anlamamızda bu Dolunay önem taşıyor. Çalışıyoruz, çabalıyoruz, hayatın gündelik telaşları arasında insanlarla bir araya geliyoruz. Neyse görevimiz onu yapıyor, insanlarla muhatap oluyoruz, becerilerimizi sergilemek için mücadele ediyoruz. Geçtiğimiz iki haftaki önceki Güneş Tutulması, bütün bu bahsettiğim konularda etkiliydi. Sağlığımıza, işimize gücümüze, aynı ortamda çalıştığımız, yaşadığımız kişilerle ilişkimize özen gösterecektik. Ve şimdi bu Dolunay'da anladık ki, iç huzurumuz da önemli. Dinlenmeyi bilmemiz, kendimizi toparlamamız, her şey bir yana kendimiz önemliyiz. O şunu dedi, bu bunu dedi, sabah çık akşama kadar mücadele et, bir yere kadar. İşte bu Dolunay, şöyle bir sakinleş, rahatla, kendine bir bak diyor. Hiç kimsenin seni suistimal etmesine izin verme, biraz da kendini düşün diyerek bizi uyarıyor.

    Saat 06.31 Ay-Venüs karşıtlığı, bu Dolunay'da, çalışma hayatının içinde veya günlük yaşamda biraz keyifsizlik yaşanabileceğini işaret ederek, bizi gerginliğe sürükleyebilecek kişilerden uzak durmamız gerektiğini vurguluyor. Sadece kendini düşünen, başkalarından yararlanmaya çalışan kişilerle aramıza mesafe koyabiliriz. İstediklerimizi elde etmek için, işbirliğinde bulunduğumuz kişilere veya bazı insanlara dikkat etmeliyiz. Sağlığımızı ilgilendiren bir kontrolden geçebiliriz. Bu kontrol sonucu birkaç gün dinlenebiliriz.

    Saat 11.59 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, bu Dolunay'da çevrenizdekilerin sizden hep sıcaklık, cömertlik, iyilik, güzellik beklerken, sizin aslında ne kadar huzura ihtiyacınız olduğunu görüyoruz. Biraz da beni anlasalar, içimdekileri bilseler ne iyi olurdu diye düşünürsünüz.

    7 Kasım saat 18.17-8 Kasım saat 03.45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Son görünümünü Satürn ile yapan Ay, bu Dolunay'ın çalışma hayatımız, sağlığımızla alakalı konularda duyarlı olduğumuzu gösteriyor. En ufak bir baskıya pek gelemeyiz. Akşam saatlerinde dinlenmeye, rahatlamaya daha fazla önem vermemizde yarar var.

    Bu Dolunay'ın ışığı altında, huzursuzluk yaratan her ne varsa, hayatımızdan çıkıp gitsin. Yanlış ile doğru arasındaki farkın anlaşılması dileğimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler saat 00.23 itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunay etkisiyle cuma gününe adım atıyoruz. Geçtiğimiz iki hafta önce bir Güneş tutulması yaşadık. Aşk hayatımızı ilgilendiren konularda tutkularımız bir hayli yoğundu. Belki yeni bir ilişkiye başladık veya ilişkimizle ilgili konulara eğildik. Çocuğumuz, sevdiklerimiz ve değer verdiğimiz her şey üzerine odaklandık. Bugünkü Dolunay'da ise, kazançlı çıkacağımız hedeflere yönelmekten yanayız. Verdiğimiz kadar almayı istiyoruz. Liderliğimizi kanıtlamak ve toplum içinde güçlü görünmek arzusu duyuyoruz. Maddi-manevi anlamda doyuma ulaşmaktan yanayız. Eğer mevcut halimiz bize huzur veriyorsa bu Dolunayda mutlu oluruz. Tam tersine hala tatminsiz ve hala istediğimiz yerde değilsek kendimizi güvende hissetmeyiz.

    Saat 06.31 Ay-Venüs karşıtlığı, bu Dolunay'da aşkta bir hayli tutkuluyuz. İsteklerimizi elde etmeyi, arzularımızı doyurmayı temel alacağız. Eğer ilişkimizde her şey yolunda ise, bedenlerimiz aşkla buluşur ve tatmin olur. Eğer problem varsa, kıskançlık veya başka nedenle epeyce gerginleşiriz. Yalnızsak eğer, tamamen güvendiğimiz alanlara çekilir, aşktan uzak durmaya çalışırız.

    Saat 11.59 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, mali yönden dikkatli hareket etmenin, fazla açılmamanın doğru olacağını gösteriyor. Elimizdekine sahip çıkmalı, kazançlı çıkacağımız hedefler belirlemeliyiz.

    7 Kasım saat 18.17-8 Kasım saat 03.45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süreçte Satürn ile karşıtlık oluşturan Ay, duygusal anlamda zorlanmanın işaretçisidir. Pek keyifli olmayız. Sorunları aşabilmek için dayatmalarda bulunabiliriz veya bize böyle bir baskı uygulanabilir. Bu zaman dilimini sakince geçirmemizde yarar var.

    Bu Dolunay'ın ışığı altında, huzursuzluk yaratan her ne varsa, hayatımızdan çıkıp gitsin. Yanlış ile doğru arasındaki farkın anlaşılması dileğimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, cuma gününe, saat 00.23 itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında adım atıyoruz. Hatırlarsınız geçtiğimiz iki hafta önce gerçekleşen Güneş Tutulması ailevi konularda, yuvamız alanı içindeki ilişkilerimizle birebir alakalıydı. Ev içindeki meseleler odak noktamızdı. Kimlerle birlikte yaşıyoruz, nasıl bir düzende nefes alıyoruz, bu alanda sorunlarımız var mı, aile içindeki paylaşım, bölüşüm nasıl durumda? Bunlara bir bakmıştık. Şimdi maddi ve manevi anlamda güçlenmek için, işimize, gücümüze sahip çıkacağız. Geleceğimizi teminat altına almamız, kimseye güvenmememiz gerektiğini bilerek hareket edeceğiz. Güçlü olmak isteyeceğiz. Ev-iş arasındaki dengeyi sağlamak, gerginlikten uzak durmamız gerekiyor.

    Saat 06.31 Ay-Venüs karşıtlığı, bu Dolunay'ın ailemiz ve iş hayatımızla ilgili konularda gerginlik yaratabileceğini gösteriyor. Sevgiyi hissetmekte, ailemizle bağımızı güçlendirmekte, birbirimize iyi davranmakta zorlanabiliriz. Bir kopukluk, bir mesafe veya kendimizi tatminsiz hissetmemiz mümkündür.

    Saat 11.59 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, iş güvenliğimiz, toplum içindeki yerimiz, kariyerimizin önemini yükseltiyor. Kendimizi istediğimiz gibi ifade etmek, büyümek istiyoruz. Ancak işimizin getirisi, geleceğiyle ilgili konularda maddi açıdan duruma bakmakta yarar var.

    7 Kasım saat 18.17-8 Kasım saat 03.45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman dilimi içinde, hem işimiz hem ailemizle ilgili konularda baskı altında kalabiliriz. Bir yanımız huzura ihtiyaç duyarken, diğer taraftan pek de mutlu olmadığımızı düşünürüz. Dolunay'ın etkisiyle esnek hareket edemezsek, en ufak bir sıkıntıda ipleri kopartma noktasına geliriz. Sakin olmamızda yarar var.

    Bu Dolunay'ın ışığı altında, huzursuzluk yaratan her ne varsa, hayatımızdan çıkıp gitsin. Yanlış ile doğru arasındaki farkın anlaşılması dileğimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, cuma gününe, saat 00.23 itibariyle Boğa burcunda Dolunay etkisi altında adım atıyoruz. Bu Dolunay, geçtiğimiz iki hafta önceki Güneş Tutulmasında gözden geçirdiğimiz çevremiz, yakınlarımız, iş girişimleri, eğitim hayatıyla ilgili konuların geldiği son noktayı görebilmemizde etkin. Sonuçlanmış işlerimiz, hala sürüncemede olan girişimlerimiz, anlaşmakta zorlandığımız insanlar veya gönül gönüle ilerlediğimiz kişiler başımızın tacı oluyor. Ancak asıl bizim istediğimiz ne? işte bu çok önemli. Çünkü bu Dolunay'da huzur, maddi ve manevi anlamda güvence, farklı bir yerde yaşamak arzumuz yüksek olacak. Bizi tatmin etmeyen hiç bir şeyi hayatımızda istemeyeceğiz. Nerede doyuyorsak, mutlu oluyorsak oraya yöneleceğiz. Bizi mutsuz eden her şeyden, herkesten uzak durabiliriz.

    Saat 06.31 Ay-Venüs karşıtlığı, bu Dolunay'ın yakınlarımızla aramızda oluşan sorunları işaret ediyor. Tanıdığımız ortamlar, bildik insanlar, oturduğumuz yer bize keyif vermiyor. Bu yüzden de Dolunayda, yalnızlığı, sadece kendi değerli bulduğumuz kişilerle olmayı tercih edebiliriz.

    Saat 11.59 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, bu Dolunay'da enerjimizi toplamamız, her meseleyi dev haline getirmemiz gerekiyor. Ne abartmalıyız ne de kendimizi hafife almalıyız. Bazen elimizde olmayan durumlar yaşanabilir. Ancak biz hem fiziksel hem de psikolojik anlamda huzur duygumuzu ayakta tutmalıyız.

    7 kasım saat 18.17-8 Kasım saat 03.45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Dolunay etkisiyle bu zaman dilimi içinde, iletişim kurmakta zorlanabiliriz. Bizim inandığımız değerler, başkaları tarafından yanlış, hatalı bulunabilir. Gerginliğe meydan vermemek için, akşam saatlerinde huzur verici olan ne varsa ona yönelelim.

    Bu Dolunayın ışığı altında, huzursuzluk yaratan her ne varsa, hayatımızdan çıkıp gitsin. Yanlış ile doğru arasındaki farkın anlaşılması dileğimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, cuma günümüz, saat 00.23 itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında başlayacak. Şimdi hatırlayalım. Geçtiğimiz iki hafta önceki Güneş Tutulmasında kazancımızla alakalı konular üzerinde odaklanmıştık. İsteklerimizi elde etmek, prensiplerimiz dahilinde kararlar vermek, maddi-manevi anlamda doyuma ulaşmaktan yanaydık. Bugünkü Dolunay'da ise, ortaklaşa paylaşım içinde olduğumuz insanlarla ilişkimize bakacağız. Tek başımıza altından kalkmakta zorlandığımız konularda, desteğe ihtiyaç duyacağız. Ancak paranın, malın mülkün huzurumuz kadar önemli olmadığını da düşüneceğiz. Güven verici ilişkilere, yatırımlara yöneleceğiz. Belki bir mülkü satacağız veya miras, nafaka, ortaklık meseleleriyle ilgileneceğiz. Hangisi olursa olsun, rahata ermekten yana olacağız.

    Saat 06.31 Ay-Venüs karşıtlığı, bu Dolunay'ın özellikle maddi-manevi anlamdaki paylaşım ve ilişki konularında etkin olduğunu gösteriyor. Bu alanda gerginlikler yaşanması mümkün. Al gülüm ver gülüm hesabı şaşarsa, biz kazanmak isterken, başkaları daha fazla kendini düşünürse tabii ki canımız sıkılır.

    Saat 11.59 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, hedefimizin farkında olmamızı, sosyal ilişkilerimizi gözden geçirmemizi ve kazandırıcı olana yönelmemiz gerektiğini söylüyor. Ancak hesabı da şaşmamak lazım. Hele hele birilerine güvenip yola çıkmamalıyız. Güven unsuru çok önemli. Bunu göz ardı etmemeliyiz.

    7 Kasım saat 18.17-8 Kasım saat 03.45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman diliminde Dolunay'ın da etkisiyle, maddi zorlanma, nakit sıkıntısı, ödeme güçlüğü gibi meseleler bizi daha fazla yorabilir. Bunların üstesinden gelebilmek için tutarlı, sağlam adımlar atmak gerekir. Ancak bu mümkün olmuyorsa, borcu borçla temizlemek veya ödemeyeceğimiz bir borcun altına girmek de yanlıştır.

    Bu Dolunay'ın ışığı altında, huzursuzluk yaratan her ne varsa, hayatımızdan çıkıp gitsin. Yanlış ile doğru arasındaki farkın anlaşılması dileğimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    AKREP

    Sevgili Akrepler, cuma gününe, saat 00.23 itibariyle karşıt burcunuzda oluşacak Dolunay etkisi altında adım atıyoruz. Bu Dolunay, güven ve huzur duygumuzu, ilişkilerimiz aracılığıyla testten geçirmemizi sağlıyor. Nasıl biriyle beraberiz veya nasıl insanlarla ortaklık kuruyoruz, bunları artı ve eksi yanlarıyla görebilmemizi sağlayacak. Hatırlarsanız geçtiğimiz on beş gün önce burcunuz üzerinde Güneş tutulması meydana gelmişti. Kendinizi, ilişkinizi, hayatınızı gözden geçirmiş ve bu ilişkinin hayatınızdaki önemi üzerinde düşünmüştünüz. Ancak bugün görüyoruz ki, bir çekişme, inatlaşma ve uzaklaşma söz konusu. Beraberlikte huzur bir hayli az. Karşı tarafla yollar koptu kopacak gibi. Eğer, temeli sağlam bir ilişkiyse tabii ki bitmez. Fakat tam tersi durumda yollar ayrılabilir. Hatta yepyeni bir ilişkiye adım atmanız dahi mümkündür.

    Saat 06.31 Ay-Venüs karşıtlığı, bu Dolunay'ın ilişkilerde hem tutkuları körüklediğini hem de anlaşmazlıkları vurguladığını gösteriyor. Bir yandan aşka aşığız diğer yandan güvene ihtiyacımız var. Bir gerginlik söz konusu olabilir. Aynı zamanda karşımızdaki kişiyi yola getirmek isteyebiliriz.

    Saat 11.59 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, özel hayatımız ve iş konularında abartılı hareket etmemiz gerektiğini gösteriyor. Bilinçli olmak, tekrar düşünmek yerinde olacaktır. Riskli kararlardan kaçınalım.

    7 kasım saat 18.17- 8 Kasım saat 03.45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Dolunay'ın da tesiriyle bu zaman içinde, beraberliğimizi tekrar sakince ele alalım. Hangi konularda farklıyız, gerçekten bitti mi, neler sorun yaratıyor, bunları nasıl çözümleyebiliriz bunlar üzerinde duralım. Belki yeni bir adım atmak zor olabilir. Hatta düzeltmek de mümkün olmayabilir. Ancak sakince gözden geçirmede bulunmak en doğrusudur.

    Bu Dolunay'ın ışığı altında, huzursuzluk yaratan her ne varsa, hayatımızdan çıkıp gitsin. Yanlış ile doğru arasındaki farkın anlaşılması dileğimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    YAY

    Sevgili Yaylar, saat 00.23 itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında cuma gününü selamlıyoruz. Hatırlarsanız geçtiğimiz iki hafta önce, elimizde olmadan yaşadığımız, bizi fiziksel ve ruhsal anlamda zorlayan meseleleri ele alacak, gözden geçirecek, ilişkilerimize, ortaklıklarımıza bir bakacaktık. İşte bugünkü Dolunayda gördük ki, verimsiz, güvensiz, sevgisiz, isteksiz olunca, kafamızı bir şeylere sürekli takınca rahatsız oluyoruz. İşimizi düzgün yapamıyoruz. Hastalanıyoruz. Hatta kimseyle konuşmak, tartışmak, bir meseleyi çözüme kavuşturmak dahi istemiyoruz. Bugünkü Dolunay, huzur arayışımızın simgesidir. Eğer bir şeyler yolunda gitmiyorsa, bunların baskısından kurtulmak isteriz.

    Saat 06.31 Ay-Venüs karşıtlığı, bu Dolunay'ın parasal konular, ilişki, gizli sıkıntılarımız, tutkularımız anlamında bizi zorlamasına yol açabilir. Gözler önünde olmak istemeyiz. Çalışmak yerine dinlenmeyi tercih edebiliriz. Kimsenin bizi huzursuz etmesine izin vermeyiz.

    Saat 11.59 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, eğitim, iş, özel konularda fikirlerimizi daha dikkatli ifade etmemizin, hani deyim yerindeyse çam devirmememiz gerektiğini vurguluyor. Sakin olursak, Dolunayın bizi rahatsız edici yönlerini azaltmış oluruz.

    7 Kasım saat 18.17-8 Kasım saat 03.45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde yanlış kararlar vermeyelim. İşimize sahip çıkalım. Huzursuzluk yaratabilecek konular üzerinde durup daha fazla üzülmeyelim. Yanlış bir iş yapmamak için, dikkatli olalım. Akşamı elimizden geldiğince rahat bir şekilde geçirmeye çalışalım.

    Bu Dolunay'ın ışığı altında, huzursuzluk yaratan her ne varsa, hayatımızdan çıkıp gitsin. Yanlış ile doğru arasındaki farkın anlaşılması dileğimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, cuma gününü, saat 00.23 itibariyle Boğa-Akrep burç aksı üzerinde oluşan Dolunay etkisiyle karşılıyoruz. Bu Dolunay, geçtiğimiz iki hafta önceki işlerin, meselelerin geldiği son noktayı görmemizi sağlıyor. Hatırlarsanız, hedeflerimiz, sosyal hayattaki ilişkilerimiz, ileriye dönük planlarımız yönünde bazı kararlar almıştık, gözden geçirmelerde bulunmuştuk. Daha ziyade dış dünya ile bağlantı halindeydik. Bu Dolunay ise, bizi daha özel paylaşımlara, huzurlu ilişkiye, çocuklarımız varsa onlarla alakalı konulara, aşka, güven içinde yaşamaya davet ediyor. Dışarıdaki dünyanın ali Cengiz oyunlarından yorulduk. Çoğu zaman güven uyandırmayan ilişkilerden bunaldık. Biz bugün, gerçekten bizi mutlu edenin ne olduğunu saptayacağız. Maddi ve manevi anlamda huzur içinde yaşamanın, kimseye hesap vermemenin, içimizdeki güzelliklerin kıymetini düşüneceğiz. Ayağımızı kaydıranlara değil, sağlam yere basmamızı sağlayan güvenilir insanları tercih edeceğiz.

    Saat 06.31 Ay-Venüs karşıtlığı, bu Dolunay'da sosyal ilişkiler ve aşk hayatımızla ilgili konular üzerinde yaşanan sorgulamaların işaretçisi oluyor. Dışarıdan mı huzur gelir yoksa insanın kendi içinde mi vardır? İlişkiler nasıl olmalıdır, aşkın anlamı nedir? Bunlara bakacağız. Değerlerimizi koruyacağız, sınırlarımızı bileceğiz. İnsanların bunu aşmasına izin vermeyeceğiz.

    Saat 11.59 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, her türlü ilişkimizde abartıya yer vermeden, bilinçli hareket etmenin, gözlemci olmanın, gerçekçi düşünmenin önemli olacağını vurguluyor. Paranı, değerlerini korumayı bil, kimseden kimseye pek hayır yok diyor.

    7 Kasım saat 18.17-8 Kasım saat 03:45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süreç Dolunay'ın da tesiriyle kalıcı olanın önemsenmesi, güven ve huzurun her zaman önemli olduğunu vurguluyor. Elimizden geldiğince sakin bir şekilde geceyi geçirmemizde yarar var.

    Bu Dolunay'ın ışığı altında, huzursuzluk yaratan her ne varsa, hayatımızdan çıkıp gitsin. Yanlış ile doğru arasındaki farkın anlaşılması dileğimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    KOVA

    Sevgili Kovalar, cuma günümüz, saat 00.23 itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunay etkisi altında başlayacak. Geçtiğimiz iki hafta önce, kariyer hayatımız, işimiz gücümüz, dış dünyadaki ilişkilerimiz, çıkarlarımız üzerinde düşünmüş kararlar almıştık. Şimdi Dolunay'da, bu kararların neticelerine bakıyoruz. Gördük ki, iç huzuru her şeyden önemli. Ailemiz, sevdiklerimiz, geleceğimiz, yerleşim yerimiz tümüyle kıymetli. Geçmişi düşünüyoruz ve şimdiye bakıyoruz. Nereden nereye geldik, mutlu muyuz? Tabii ki işimize gücümüze de önem vereceğiz. Ekmeğimizi kazanacağız. Ancak ailemize de önem vereceğiz. Onlarla olacağız, değerlerimizi koruyacağız. Sonuçta kol kırılıyor, yen içinde kalıyor. Ne olursa olsun o dört duvar arasında insan kendini mutlu ve güvende hissetmek istiyor.

    Saat 06.31 Ay-Venüs karşıtlığı, bu Dolunay'da aile ve iş hayatımızdaki ilişkilerin önemini vurguluyor. Dışarıda çıkarlarımızı kollarken, içeride huzur beklentimiz bir hayli yoğun. Bu ikisi arasındaki dengeyi iyi bilmek, iş hayatındaki huzursuzluğu eve taşımamak lazım.

    Saat 11.59 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, huzur olgusunun, güvenin, maddi ve manevi anlamda rahat içinde yaşamanın bir ilişkide veya evlilikte ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.

    7 Kasım saat 18.17-8 Kasım saat 03:45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, dışarıda yorulan bedenin dinlendirilmesi, bitmeyen günlük telaşların, kaygıların dışarıda bırakılıp, evinizde huzura önem verilmesi yararlıdır. Eğer burada problem varsa, doğaldır ki, gerilim yaratır, sizi baskı altına alır. Sakin bir gece geçirmeye özen gösterelim.

    Bu Dolunay'ın ışığı altında, huzursuzluk yaratan her ne varsa, hayatımızdan çıkıp gitsin. Yanlış ile doğru arasındaki farkın anlaşılması dileğimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu


    BALIK

    Sevgili Balıklar, cuma gününe, saat 00.23 itibariyle Boğa-Akrep burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay etkisiyle adım atıyoruz. Geçtiğimiz iki hafta öncesini bir düşünelim. Uzak yolları, yerleşim meselelerini, eğitim hayatımızı, ticari konuları, ilişki kurduğumuz insanları, farklı yerleri tanıma, anlama anlamında önem taşıyordu. Gittik gördük, yaşadık anladık, hissettik dokunduk, mücadele ettik ve belki de yorulduk. İşte şimdi bu Dolunay, dışarıdan içeriye doğru, tanıdık alanlara çekilmenin, maddi ve manevi anlamdaki güven olgusunun kıymetini vurguluyor. İnsan nereye giderse gitsin, doyduğu yerde mutlu oluyor. Ekmeğini kazandığı alıştığı, huzur bulduğu yerde kalmak istiyor. Belki şimdilerde zorluk çekiyor, alışmaya çalışıyorsunuz bir şeylere. Ancak bunlar zaman alsa da, yılmamak gerekiyor.

    Saat 06.31 Ay-Venüs karşıtlığı, bu Dolunay'da sevdiklerimizden uzakta olmanın duyarlılığı yüksek. Alışkanlıklarımıza düşkünüz. Hem anlaşacağımız hem de huzur bulacağımız insanları çevremizde görmek istiyoruz. Bu hassasiyet bizi biraz yorabilir.

    Saat 11.59 Ay-Jüpiter zorlu görünümü, çevremizle olan her türlü alışverişin, işimizle alakalı konuların abartılmadan, sakince ve bilinçli bir şekilde ele alınması, gözden geçirilmesi gerektiğini gösteriyor.

    Saat 18.17-8 Kasım saat 03.45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde daha çok huzur verici olan aktivitelere önem vermekte yarar var. Belki kitap okumak, araştırma yapmak, bilgilenmek, sanatla uğraşmak, sevdiklerimizle olmak bize kendimizi iyi hissettirecektir. Ani kararlardan kaçınmamız, bilgi sahibi olmadığımız konularda konuşmamamız, insanlarla ilişkilerimize dikkat etmemiz de faydalıdır.

    Bu Dolunay'ın ışığı altında, huzursuzluk yaratan her ne varsa, hayatımızdan çıkıp gitsin. Yanlış ile doğru arasındaki farkın anlaşılması dileğimle,

    Astroloji Danışmanı İremsu

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler