KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kasım 2014 aylık burç yorumları

    Astroloji Danışmanı İremsu'dan Kasım 2014 yorumları...

    KOÇ

    KASIM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    7 Kasım tarihinde Boğa burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay mali konular üzerinde bir hayli etkilidir. Kazanç anlamındaki durumumuzu net bir şekilde göreceğiz, çünkü dolunay bir aydınlanmadır. İşimizden elde ettiğimiz gelir, huzur ve güven duygumuz son derece önemlidir. İlişki kurduğumuz insanlarla olan bütünleşme duygusu da baskın kılınacaktır. Öncelikle paranın, huzurun, kazancın ve ayaklarımızın üzerinde durmanın önemi açısından, daha sonra da kimlerle ilişkiler içerisindeyiz, bunlar bizim üstümüzde yük oluyor mu, mali açıdan etkenler gibi konuların bilhassa önem kazandığı bir dolunaydır.

    9 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcunda ilerleyecek. Burada zihnimizin odaklandığı konu, iş ve özel ortaklıklarımız olacaktır. Bir yandan mali açıdan durumumuza bakarken, diğer taraftan da iş hayatından sağlanan geliri ele alacağız. Bu seyirde yüzleşme hareketinde bulunacağız, hem ilişkilerimize hem de mali anlamda durumumuza bakacağız.

    16 Kasım tarihinde Venüs Yay burcunda seyrine başladığında, rahatlama hali oluşuyor. Aşk hayatı, iş, eğitim, ticari konular anlamında, seyahatler ve yeni insanlarla tanışma açısından moral duygumuz yükselmeye başlıyor. Bizi rahatsız eden bir takım konuları geride bırakıyoruz. Yenilikler, yeni aşklar, güzel ortamlar, insanlarla tanışmak, pozitif düşünme yönünde etkisi çok kıymetlidir. Çocuklarla alakalı konularda iyi bir ivme kazandıracaktır. Ortama neşe ve heyecan katacaktır. Aşk kapıyı çalabilir.

    22 Kasım tarihinde Yay burcunda bir yeni ay oluşacak. Hayatımızda rutin olan hiçbir şey istemiyoruz. Bir takım teklifler almak, yeni bir yerlere yerleşmeyi düşünmek, akademik anlamda araştırmayı keşfetmeyi sağlayan güzelliklerle karşılaşmak mümkün olabilir. Uzaklara gitme arzusu bu dönemde bir hayli artmaktadır. Ayrıca devam eden aşk hayatında bir canlanma söz konusu olabilir. Kendinizi daha keyifli hissedeceksiniz.

    Merkür Yay burcu 28 Kasım'da devreye girecek. Yolculuklar, yeni yerler görmek, tanışmak, konuşmak, iletişimde bulunmak bizi mutlu edecektir. Lisan öğrenmek söz konusu olabilir ancak bunlar belirli bir plan dahilinde yapılmalıdır.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Kasım haftası: 9 Kasım tarihindeki Merkür-Akrep geçişinde, iş ve özel amaçlı beraberliklerimizi maddi ve manevi değerlerimiz, ihtiyaçlarımız yönünde gözden geçireceğiz. "Birlik ve bütünlük içinde hareket ediyor muyuz, aramızda ne gibi sorunlar var ve her iki taraf da bir arada olmaktan dolayı büyüyor ve gelişiyor mu? Keseri kendine yontan taraf hangisi? "diyerek bunlara bir bakacağız. Burada tabii ki çıkarlarımızı gözetmekten yana davranabiliriz.

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım tarihindeki Venüs-Yay burcu geçişi genel açıdan bakıldığında insanın özgürce ilişkiler yaşamak, her görüşten insanı kucaklamak, gönlünün kapılarını açmak, pozitif yönde anlaşmak, samimiyeti her daim öne almak şeklinde özetlenebilir. Yaşam sevincinizin bir hayli yükseldiği bu süreçte ayrıntıların üzerinde pek durulmaz. Bütüne ve bütünün hissettirdiği coşkuya, hevese, keyiflere önem verilir.

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım Yay burcunda oluşacak Yeniayı gayet olumlu buluyorum. Yenilikleri işaret ettiği gibi ideallerimizin peşinden gitmemizi de sağlayacak. Keşif, bilgilenme ve kendinizi ifade edebilmede kuvvetiniz olacak. Yaşamın çok farklı yönlerini ve kendinize yeni bir dünya kurmayı başaracaksınız. Fikirlerinizi insanlarla paylaşacak. Medya, yayıncılık, turizm, seyahat, ticaret konularında girişimlerde bulunacaksınız. İnsanlarla ilişkiniz kuvvetlenecek. Pozitif anlamda büyüyeceksiniz. İki hafta bekleyiniz.

    24-30 Kasım haftası: Farklı ufuklara açılma arzusu 22 Kasım Güneş-Yay burcu geçişinde bir hayli yoğundur. Dünyayı ele alış biçiminize ve bakış açınıza göre aşkı şekillendirirsiniz. Kendinizi olduğunuz gibi ifade etmekten hoşlanırsınız. İyimser ve neşeli, bağımsız ve çok yönlü bir sevgi alış verişi ilişkilerde öne çıkar.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Kasım haftası: 1 Kasım tarihindeki görüşmeler olumlu yöndedir. Bağlantıda bulunacağınız kişiler size olumlu yönde geri döneceklerdir.

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihindeki Güneş-Yay burcu seyri, uzak yollara gitmek, oralarda yaşamak, çalışmak veya yerleşmek, özgür olmak, farklı fikirlere sahip insanlarla tanışmak, değişik yerler görerek hayatın farkına varmak, eğitim-iş ve kişisel anlamda yeni kararlar almak mümkündür. Bizi sıkıştıran, önümüzde engel oluşturan hiçbir şeyden zevk almayız. Özünde iyimserlik olan cesarete sahibiz. Uzak yollara gitmek, oralarda yaşamak, çalışmak veya yerleşmek, özgür olmak bizim için gayet önemlidir.

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım tarihinde Merkür-Yay burcunda seyrine başlıyor. Keşif süreci. Gayet olumlu buluyorum. Bir yandan yeniliklere hevesli olacağız diğer yandan uygulayacağız. Bildiklerimizi başkalarıyla paylaşacağız. Değişimler hayatımızda faydalı şekilde gelişecek. Medya, yayıncılık konularında ihtisas görebilir, içinde yer alabiliriz. Daha çok okuyacağız, fikir sahibi olacağız ve ufkumuz genişleyecek. Eğitimden ticaret hayatına kadar geniş bir alanda hızlanma görülecek.

    **PARA

    **

    **3-9 Kasım haftası:

    ** 7 Kasım tarihindeki Dolunayda, paranıza sahip çıkmak, kişisel değerlerinizi korumak ve kollamak arzunuz yüksek olacaktır. Maddi ve manevi güvenliğinize önem göstermeniz gayet faydalıdır. Paranızı bilmediğiniz alanlarda değerlendirmeye kalkışmamalı, mütevazı bir şekilde yaşamaya özen göstermelisiniz.

    10-16 Kasım haftası: 13 Kasım tarihi, mali yönden son derece önemli bir anlaşmanın, ortaklığın işaretçisidir. Sorumluluk yükleyicidir ancak gelişiminiz anlamında gayet kıymetlidir. Bir iş kurulması, bir işin ilerletilmesi, mali anlamda yararsız bir ortaklığın son bulması gibi. Bu bir yolun ayrımı ve bir yolun başlangıcıdır.

    17-23 Kasım haftası: 20 Kasım tarihinde parasal konularda dikkatli olalım. Kredi kartlarına fazla yüklenmeyelim. Ortaklık hesaplarımızı da kontrol edelim.

    24-30 Kasım haftası: 27 Kasım tarihinde yine dikkatli olacağız. Elimize geçeni bir kenara koymakta yarar var. Yolculuk veya sağlık nedenli harcamalar olabilir.

    Kasım ayı astroloji takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 4-5-8-9-13-14-23-27-28

    Zayıf Enerjili Günler: 11-18-19-25

    Aşkta En Şanslı Günler: 13-14

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 6-7

    Yeniay: 3-4-5
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 17-18-19-20
    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    KASIM ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle...


    kasım yorumu mynet resim

    BOĞA

    KASIM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Kasım ayımız, burcunuz üzerinde 7 Kasım tarihinde oluşacak Dolunay etkisi altında başlıyor. Bu dolunay ilişki, iş ortaklığı konularında öncelikle önem taşıyor. Hayata güven duymak ve güzellikleri yaşamak istiyoruz, huzur arıyoruz. Dış dünya ile olan her türlü ilişkimizde karmaşadan hoşlanmayacağız. Huzur, güven çok önemli. Özel ve iş ortaklığımızla ilgili meseleler gündemimizde yer alacak.

    9 Kasım tarihinde Merkür karşıt burcunuzda ilerlemeye başlıyor. Partnerimizin veya paylaşım içerisinde olduğumuz kişilerin bize doğru yaklaşımlarında baskın bir hal vardır. Ancak bu sizi çok rahatsız etmesin. Dolunayda ortaklık veya ilişki bittiyse, bu dönem size yepyeni bir tanışıklık getirebilir. Yeni iş görüşmeleri veya yeni biriyle tanışmak söz konusu olabilir.

    16 Kasım tarihinde Venüs Yay burcunda seyrine başlıyor. Bu da özellikle işbirliği ve ortaklık ilişkisi içerisinde olduğumuz kişilerin yenileşme sürecinden geçtiğini gösteriyor. Ortaklıklar yenileniyor. Bu da gösteriyor ki önümüzde yeni yollar açılıyor. Biraz daha pozitif düşünebiliyoruz. Bu dönemde kısmetlilik hali vardır. Bu tarihte bir kredi borcumuz varsa tekrar bir borcun altına girmemeye dikkat etmeliyiz.

    22 Kasım tarihinde Yeniay-Yay burcunda oluşuyor. Hem duygularımız hem isteklerimiz birbirine arkadaşlık ediyor. Öncelikli arzumuz iyi bir ortaklık kurmaktır. Hakların ve bölüşümün adil yapıldığı, iyi niyetin kullanılmadığı bir yeni ay dönemidir. Bu yeni ayda evimizle ilgili giderler ya da değişimler üzerinde daha dikkatli duracağız. Çok açılmadan görevlerimizi ve sorumluluklarımızı bileceğiz.

    28 Kasım tarihinde de Merkür bu bölgede geçişine başlıyor. Bu da yine ortaklıklarla ilgili görüşmeler, iletişimde bulunma, bir araya gelmeler gibi konularda etkili olacaktır. Çok fazla açılmadan, zihnimizi doğru manadaki işlere yönlendirmek gereklidir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Kasım haftası: 9 Kasım Merkür-Akrep geçişinde evlilikler, uzun süren ilişkiler, bizden farklı görüşte olan kişilerle ilişkilerimiz, finansal ve ilişki anlamındaki kanuni davalar, başkalarıyla olan her türlü anlaşma ve yasal konular üzerinde duracağız. Bu kişilerle aramızdaki ilişkinin hayatımızdaki önemi üzerine düşüneceğiz. Biz ilişkilerimize nasıl yaklaşmaktayız, ortaklaşa bir hayat sürdürüyorsak, uyum ve uyumsuzluklarımız nelerdir? Veyahut bir ilişkiden neler bekliyoruz, neye göre seçimlerde bulunuyoruz? Bunlara bakmamız gereken zamandayız.

    10-16 Kasım haftası: 11 Kasım tarihinde evlilik ve uzun süreli ilişkilerde karar aşamasıdır. Bekarlar için güçlü biriyle evlilik anlamına gelir. Sorunlu ilişkilerde iki kişi de birbirine kenetlenir. Bu uzun zaman sonra her iki kişinin de şapkalarını önlerine alarak karar verme zamanlarıdır. Ya hep ya hiç deme haftasıdır. 13 Kasım tarihi ise ayrılıklara neden olabilir.

    17-23 Kasım haftası: 18 Kasım tarihi ciddi ilişkilerde geleceğe dönük düşünülmesi ve aksayan noktaların tekrar ele alınmasını gerektiricidir.

    24-30 Kasım haftası: 26 Kasım tarihinde birbirinizle konuşunuz. Susmak bir çözüm değil, bunu biliniz.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Dolunay, çevrenizle olan irtibatınızda, kimliğinizin ve amaçlarınızın farkında olmanızdır. Çalışma şekliniz, kendinizi ifade biçiminiz, kullandığınız sözcükler bu etki altında son derece önemlidir. Etrafınızla bağlantı kurarken, inatçılıktan, illa sizin söylediklerinizin doğruluğundan dem vurmayınız.

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişinde, genel açıdan baktığımızda bu dönemde ilişkilerimizde maddi ve manevi bölüşümler de bulunmak için kendimize ortaklar ararız. Bu eş veya iş anlamında olsun fark etmeyecektir. Desteklenmek ve rahat etmek arzusu ön plandadır. Bana yardımcı olunsun, ben de elimden geleni yaparım tarzında ilişkiler kurarız. Devam eden ortaklıklarda bazı belirsizlikler canımızı sıkabilir. Fakat bozulmasını istemeyiz. Çünkü bir alışverişimiz vardır, risk etmek istemeyiz.

    17-23 Kasım haftası: 20 Kasım tarihinde iş ilişkilerinde dikkatli olalım. Kararlarımızı aceleci tarzda vermeyelim. Sağlığımıza da dikkat edelim.

    24-30 Kasım haftası: 27 Kasım tarihinde yeni bir gelişme ve fırsat sizi heyecanlandıracaktır. Bu bir proje veya bir teklif olabilir.

    PARA

    3-9 Kasım haftası: 1 Kasım tarihinde yapılacak görüşmeler umut vaat edici görünüyor. Ortaklaşa bir işten para kazanabilirsiniz.

    10-16 Kasım haftası: 12 ve 16 Kasım tarihleri para anlamında olumlu. 13 Kasım tarihinde dikkatli olacağız. Bir ürün alırken uzun ömürlü olana yönelmemizde yarar var.

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım Güneş-Yay burcu geçişinde güvenceniz çok önemli. Yaptığınız gönül veya iş birliğinin kazandırıcı olması önemli. Eğer kaybettirici oluyorsa, bunun üstünü örtemeyiz. Birlikte sürüklenmek yerine, el ele sağlam olana yürümek şart. Aynı gün Yay burcunda Yeniay oluşacak. Ortaklaşa kazanç veya yatırım konularında iki hafta içindeki gelişmelerin işaretçisi olacak. Yeni bir yere taşınmak, bir sağlık probleminden kurtulmak gibi etkileri olacak.

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım Merkür-Yay burcu geçişinde, ortaklaşa kazançlar, mali konular, vergiler, çıkar ilişkileri, yatırımlar gibi konular üzerinde düşüneceğiz. İyi niyetin sınırlarının mutlaka gözden geçirilmesinde yarar vardır. Kredi çekmek, bir borcun altına girmeden önce iyi düşünelim.

    Kasım ayı astroloji takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 2-6-7-11-16-25-29-30

    Zayıf Enerjili Günler: 13-14-20-21-27-28

    Aşkta En Şanslı Günler: 16

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 8-9

    Yeniay: 5-6-7-8

    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır.)

    Dolunay: 20-21-22
    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    KASIM ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle...


    kasım yorumu mynet resim

    İKİZLER

    KASIM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    7 Kasım'da Boğa burcundaki dolunay ile bu aya adım atıyoruz. İç huzurumuz anlamında çok kıymetli bir dönemdir. Stres, hayat yükü, karmaşıklıklar, parasal konular hepimizin üzerinde bir baskı yaratıyor. Bu Dolunayda da moral gücümüz üzerinde özellikle duracağız. Huzurumuzu ve mutluluğumuzu sorgulayacağız. Bu sorgulamada öncelikle kendimize ne kadar inandığımız ve güvendiğimiz çok kıymetli bir olgudur. Hem ilişkilerimize hem de çalışma hayatımıza bir bakacağız.

    9 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak. Çalışma hayatı net olarak odaklandığımız alan haline geliyor. İşimizdeki verimlilik gözden geçirilecektir. Sağlık problemimiz varsa bu dönemde kontrollerimizi yaptırmamız gerekir. İşimizden elde ettiğimiz gelir ve gider durumuna bir bakalım.

    16 Kasım tarihinde Venüs Yay burcunda seyrine başlıyor. Bu seyir özellikle ikili ilişkilerde, evli ve ilişkisinde mesut olanlar için birlikte yapılan güzel iletişimlerin ve yolculukların işaretçisidir. İlişkisinde problemler olanlar için, özellikle bu geçişte partnerle ortak iletişimi çok iyi sağlamak gereklidir. Bekar İkizler için de yakın çevrenizden birinin sizi yeni birisiyle tanıştırması anlamında güzel bir geçiştir. Yeni bir iş teklifi geldiğinde bunun artıları ve eksileri dikkatlice değerlendirilmelidir.

    22 Kasım tarihinde Güneş Yay burcunda ilerlemeye başlayacak ve ardından yeni ay doğacaktır. Bu yeni ay yenilikler içeriyor. Kişisel anlamda pozitif düşünen, iyi niyetli kişilerle karşı karşıya geliyoruz. Yeni ay beraberliklerde biraz da farklı kişilere yönelmemizi sağlıyor. Partnerimizin de inatçı bir şekilde değil, hayatın güzelliklerini birlikte götürmeye istekli olmasını bekliyoruz. Geçmişi geride bırakmak, geçmişin problemlerini üstümüzden atmak ve yeniye yer açmak istiyoruz.

    28 Kasım'da da Merkür bu bölgede etkili oluyor. Bu da konuşmaların simgesidir. Yani partnerle olan iletişimin simgesidir. Eğer yeni ayda yeni bir insanla karşılaşıldıysa, birbirinizi tanıma anlamında etkin bir süreç geçiriyorsunuz demektir. Evlilikte ise fikirleri tartışmak, hafta sonlarını kısa yolculuklarla değerlendirmek, güzel bir hayatın izlerini beraber götürmekten yanayız.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunay, güven duygunuzu ayakta tutarak, sağlığınıza önem vererek, her türlü güçlüğün üstesinden gelebileceğinize inanınız. Güven hissi uyandırmayan, soru işareti taşıyan kişilere karşı temkinli olunuz. Ayrıca beraber çalıştığınız kişilere dikkat ediniz.

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişi, ilişkilerde gelişim fırsatların yoğunlaştığı, hevesli bir şekilde karşı cinsle bağlantılar kurulduğu zamanlardır. Devam eden ilişkilerde iyimser paylaşımlar, pozitif yaklaşımlar ön plandadır. İleride ne olur veya ne gibi problemler yaşanır diye düşünülmez. Arzu ettiğiniz tüm heyecanlara açık bir süreçtir. Karşı taraf tüm hoşluğuyla, çekiciliğiyle, aktifliğiyle size yaklaşır.

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım Güneş-Yay burcu geçişinde, sorunları olan çiftler, problemlerini ortaklaşa gözden geçirmeliler. Evlenmeyi düşünenler öncelikle birbirlerine en başında dürüst davranmalılar. İş ortaklığı, sözleşmeler ve yasal konularda da, uzman kişilere danışmakta yarar var. Aynı gün oluşan Yay burcundaki Yeniay, önümüzdeki iki hafta içinde hem ilişki hem hedef hem de çevre konularında sizi güçlendiricidir. Kararlarınızı verirken, ideallerinize göre düşünün ve bunun gerçekleşeceğine inanın.

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım tarihinde Merkür-Yay burcu seyri başlıyor. Eğer bir iş ortaklığı kurulacaksa, her bir noktanın iyice konuşulmasında yarar var. Sözleşme şarttır. Evlilik veya ayrılık gibi kararların da aceleye getirilmemesi şarttır. Bugün anlaşıyorum yarın da anlaşırım dememeli, birbirinizi iyi tanımalısınız. Bir yolculuk, iletişim, bir arkadaşı vasıtasıyla veyahut sürpriz bir şekilde yeni biriyle tanışabilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    **3-9 Kasım haftası:

    ** 9 Kasım tarihindeki Dolunay, çalışma hayatında olanlar için durumlarını gözden geçirme, evde yaşayanlar için günlük hayatlarını düzenleme, sağlık yönünde şikayeti olanların tetkiklerde bulunmaları yönünde etkili olduğu gibi, kişisel anlamdaki meseleler ve ailevi konularda da önem taşımaktadır. İş ortamındaki ilişkilerin niteliği, işinizle alakalı meselelere bakış açınız, iş tercihleriniz ve şu andaki mevcut işinizle alakalı finansal konular bu süreçte bir hayli önem kazanır.

    10-16 Kasım haftası: 11 Kasım tarihi önemli bir projeye imza atabilirsiniz. Ancak sağlığınıza dikkat etme zamanınızdır. Enerji çok yüksektir. Gerginlik de yaratabilir. Problemli bir iş ortamında çalışıyorsanız dikkatli olmamızda yarar var.

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihindeki Güneş-Yay burcu süreçlerinde genelde iyimser düşünürüz ve her şeyin olasılıklar dahilinde olduğuna inanırız. Bu yüzden de özünde iyimserlik yatan bir cesarete sahibimizdir. Uzak yollara gitmek, oralarda yaşamak, çalışmak veya yerleşmek, özgür olmak bizim için gayet önemlidir. Farklı fikirlere sahip insanlarla tanışma, değişik yerler görerek hayatın farkına varma, eğitim-iş ve kişisel anlamda yeni kararlar almak ihtiyacımız yoğundur.

    24-30 Kasım haftası: İş sorumluluğunun yüksek olduğu 26 Kasım tarihinde derinlikli bir şekilde düşünmek ve ona göre karar vermek zamanıdır. Özellikle ortaklaşa bir projede yer almanız veya bir iş başvurusunda bulunmanız mümkündür. Mali konuları mutlaka gözden geçiriniz.

    PARA

    3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunay, maddi konularda restleşmenin ve kendi çıkarlarınızı gözetmek isteğinizin işaretçisidir. Duygusal bir baskı ve tatminsizliğin sizi bir hayli gerebileceğini gösteriyor. Sakin ve mantıklı hareket etmekte yarar var.

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım tarihindeki görüşmeler, mali konularda bağlayıcı, sağlamlaştırıcıdır. Ancak bu sizin arzu ettiğiniz oranın altında olabilir.

    17-23 Kasım haftası: 18 Kasım tarihinde parasal konularda isteklerinizi, iş yaptığınız kişilere veya işverenlerinize bildirebilirsiniz.

    24-30 Kasım haftası: 26 Kasım tarihinde yapılacak görüşmelerde maddi konularda bir karara varılır. Şartlara göre karar verilecektir. Sizin de bu şartlar çerçevesinde düşünmenizde yarar var.

    Kasım ayı astroloji takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 4-5-8-9-13-14-18-19-27-28

    Zayıf Enerjili Günler: 2-16-23-29-30

    Aşkta En Şanslı Günler: 18-19

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 11

    Yeniay: 8-9-10
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 22-23-24
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    KASIM ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle...


    kasım yorumu mynet resim

    YENGEÇ

    KASIM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Kasımda aşk başkadır derler, sizin için de 7 Kasım'daki Dolunay hem hedefleriniz anlamında hem de aşk hayatınızla ilgili konularda önem arz ediyor. Bu dolunayda en önemli husus, hedeflerimizi, hayatımızı, yaşantı biçimimizi, dostlarımızla olan ilişkilerimizi tümüyle gözden geçirme halidir. Ardından da aşk hayatımızla ilgili konularda önemlidir. Çünkü yöneticisi Venüs karşıt burç Akrep'te ilerlediği için, bir yanıyla da aşktaki seçimlerimizi sorgulayacağız. Şu andaki mevcut ilişkimizde ve aşk hayatımızda birlik ve bütünlük olup olmadığı, tutkuların üzerine kurulup kurulmadığı, baskın kimliklerin oluşup oluşmadığının bilinmesi çok kıymetlidir. Partnerimizin ilişkideki rolü çok önemlidir, baskın, kıskanç ve isteklerini dayatıp dayatmadığına bakılmalıdır.

    9 Kasım tarihinde aşk hayatımızla ilgili konularda etkili olacak bir Merkür Akrep geçişi vardır. Burada tüm zihnimiz tutkulu bir aşktan yanadır. Düşüncelerimizde hep aşkın bizim üzerimizdeki etkilerini gözden geçiriyoruz. İlişkideki tatminkarlık düzeyi gözden geçirilebilir. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsak bu dönemde kontrollerimizi yaptırmakta fayda vardır. Bekar Yengeçler açısından da aşkın istenildiği bir dönemdir.

    16 Kasım tarihinde çalışma hayatımızla ilgili meseleler üzerinde etkili bir Venüs Yay geçişi başlıyor. Bir yanıyla da mali konuları vurgulayacaktır. Çünkü yöneticisi Jüpiter ile hemhal olma hali vardır. Bu da özellikle çalışma hayatındaki yenilik isteğini öne çıkaracaktır. İşimizden memnunsak yeni projeler ve yeni planlar yapmaktan yanayız. Bazılarımız için de yeni bir işin kurulma aşamasını işaret edebilir. Sağlığımızla ilgili konularda parasal harcamaların, yolculukların işaretçisi olabilir ancak bunların da dozu bilinmelidir.

    22 Kasım tarihinde de Güneş Yay burcunda seyrine başlıyor ve ardından yeni ay doğuyor. Yeni ay, çalışma hayatımızla ilgili konularda önemlidir. Bu da işimize hevesle sarıldığımızı gösteriyor. İyi niyetli bir şekilde yaşamaktan yanayız, iş ortamında da insanların biraz daha nazik ve hoş davranışlarını görmek istiyoruz. Eğer yeni bir işe adım attıysak alışma döneminde çevremizdekilerden güzel sözler duymak istiyoruz. Bu yeni ayda da üzerinde en fazla durduğumuz konu bu olacaktır.

    28 Kasım tarihinde de yeni iş görüşmeleri ve yeni iş planlarını simgeleyen Merkür Yay burcu geçişi vardır. Bu geçişte de en önemsenen şey, konuşmalarımızda herkesin ne dediğini biliyor olmasıdır. Karşımıza çıkan tekliflerin de göstergesi olabilir, bu teklifleri artı ve eksi yönlerden değerlendirmekte fayda vardır. Sağlık açısından da ihmal edilmemesi gereken bir dönemdir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Kasım haftası: 9 Kasım tarihindeki Merkür-Akrep geçişi, fiziksel ve ruhsal güvenliğimiz, yakın çevremizle ilgili meseleler bir hayli önem taşır. Düşüncelerimizi kimi zaman gizlediğimiz, içten içe muhasebede bulunduğumuz bu dönemde, aşkta duygular bir hayli güçlü ve yoğundur. Birlikte olduğumuz kişiyi ve her bir değerimizi kendi içimizde öylesine sahipleniriz ki, hiçbir problemin bizi ayırmasına veya aramıza mesafe sokmasına izin vermeyiz.

    10-16 Kasım haftası: Aşk hayatınızla ilgili konularda son derece önemli bir hafta. Eğer problemli bir ilişkiniz varsa biliniz ki tek bir cümle ters söz bile, bu ilişkinin bitmesine neden olur. Baskı bir hayli yoğun. Oysaki çiftler ilişkinin devamı için el ele vermeyi başarsalar, bu ilişki bir hayli güçlenir. Kaldı ki ben beraberlik anlamında ne kadar zorlu olsa da, bu haftanın çok önemli gelişmelere sağlamlaştırıcı yönde etkili olacağını düşünüyorum.

    17-23 Kasım haftası: Geçtiğimiz haftanın devamı niteliğinde görünümler var. 18 ve 20 Kasım tarihlerinde verilecek kararlar beraberliğin bir üst aşamaya geçmesi yönündedir. Bugüne dek yaşanan itiş kakışlar bitmek üzere. Güçlü bir temeliniz varsa, bunca badireden sonra artık ayrılmazsınız. Sürekli hır gür içindeki bir ilişki ise bitebilir.

    24-30 Kasım haftası: Evet son üç haftadır, beraberlikler anlamında gayet önemli olan gelişmelerin sonuna geldik. 26 Kasım tarihinde ilişki hakkında net bir karar verilmiş olur.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunay, belli bir proje için bir araya geleceğiniz insanları özenle seçmeye dikkat ediniz. Bu sizi daha sonra olabilecek zararlardan koruyabileceği gibi, zaman kaybetmenizin de önüne geçebilir. Kimsenin dolduruşuna gelmemeye, başkalarının iyiliği için kendinizden vazgeçmemeye çalışınız.

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişi, ilişkinizin üzerinizdeki baskılarından kurtulmak için önce kendinize bir bakmalısınız. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızı önemsemelisiniz. Sizi kısıtlayan koşulların ne olduğunu siz zaten az çok biliyorsunuz. Onlarla mücadele edebilecek gücü şimdi buluyorsunuz. Pozitif olumlamalar, kısa geziler, arkadaşlarınızla sohbet, bir ilişki yaşamak veya ilişkinizi zevklendirecek bir şeyler uğraşmak için, hayat size bir olanak sunuyor.

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihinde oluşacak Yeniay çalışma hayatınızla ilgili konularda aklı başında düşünmenizi, yeteneklerinizi doğru alanda değerlendirmeyi, mali ve kariyer açısından ele almayı gerektirir. Geçici değil, kalıcı olması için, sizin ne istediğinizi bilmenizde yarar var. Bunları belirlediğinizde hem mali hem de ilerisi adına doğru yol belirlemiş olursunuz.

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım Merkür-Yay burcu geçişinde uzun vadeli olana yönelmekte yarar var. Çalışma hayatında dağılmadan, işlerinize odaklanmalısınız. Bilgilenmeli, okumalı, keşfetmelisiniz. Bilmediğiniz konularda ahkam kesmemelisiniz. Beceri ve yeteneklerinize göre işler tercih etmelisiniz. Her işte olasılıkları hesaba katmalı, öyle karar vermelisiniz. Doğru bilgiye ulaşmaya çalışmalısınız. Ne de olsa bilgi korkuyu yenecektir.

    PARA

    3-9 Kasım haftası: 4-5 Kasım tarihleri maddi açıdan güçlendirici ve olumludur.

    10-16 Kasım haftası: 14 Kasım tarihinde harcamalara dikkat edelim.

    17-23 Kasım haftası: Hayatın kendi akışı içindeki sorunları hem psikolojik hem de fiziksel anlamda kuvvetli şekilde karşılamak için tabii ki sağlığımız çok önemli. İşimizle alakalı konularda da bu dönemde, hem içinde bulunduğumuz duruma bakacağız hem de eğer bir yenilik düşünüyorsak tüm olasılıkları gözden geçireceğiz. Aman iş olsun da, demek yok. Verimli çalışmak için huzurumuz her şeyden önemli.

    24-30 Kasım haftası: 26 Kasım tarihinde maddi anlamda gelir getirici ve sizi güçlendirici bir işe imza atabilirsiniz.

    Kasım ayı astroloji takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 2-6-7-11-16-20-21-29-30

    Zayıf Enerjili Günler: 4-5-18-19-25

    Aşkta En Şanslı Günler: 20-21

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 13-14

    Yeniay: 10-11-12
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 24-25-26
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    KASIM ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle...


    kasım yorumu mynet resim

    ASLAN

    KASIM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    7 Kasım tarihindeki Boğa burcunda oluşacak Dolunay ile aya adım atıyoruz. Bu Dolunay kariyer hayatımızla ilgili konularda ve ailevi meseleler üzerinde önem taşıyor. Toplum içerisindeki yerimiz, patronlarla olan ilişkimiz, mevcut işimizdeki tatminkarlık ele alınmalıdır. Çünkü bu dolunay bastığımı yeri bilmek ve tatmin olmak arzumuzu gösterir. İşimizde sorun yoksa, iş ve ev arasındaki denge rahatlıkla kurulabilir. İşte mutlu değilsek doğal olarak buradaki huzursuzluk eve de yansır. Özellikle bir haftalık süreç çok önemlidir, taşınma, yeni bir yere yerleşim, konum değişikliği bu dolunayın maddi ve manevi anlamdaki gerginliğinin simgesidir. Ailevi ilişkilerde, yuvayla ilgili konularda mali anlamda bir baskı söz konusu olabilir. İş ve ev arasındaki denge çok iyi muhafaza edilmelidir.

    9 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcunda seyrine başlıyor. Bu da yine ailevi konuları simgeliyor. İşimiz, sağlığımız, evimizin içerisindeki paylaşım çok önemlidir. Yuvayla ilgili konular üzerinde duracağız. Burada ailenin iletişim gücü de çok kuvvetlidir. Fiziksel ve psikolojik sağlığımız açısından ve çalışma hayatındaki verimliliğimiz anlamında ailenin önemi fazlasıyla ortaya çıkıyor.

    16 Kasım tarihinde Venüs Yay burcunda seyrine başladığı zaman, yüzünüzü gülümseten bir dönemin kapıları açılıyor. Bu tarih itibariyle Venüs Yay geçişini canlanma, hareketlenme, aktif olma, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme anlamında armağan olarak görüyorum. Özellikle ilişkilerde yolculuklar, iletişim, yeni tanışmalar çok kıymetlidir. Kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Özellikle bekar Aslanlar için yeni tanışmaları simgeliyor. İlişkisi devam edenler için çok güzel paylaşımlar söz konusu olacaktır. Hayatı birlikte keşfetmek bu geçişin etkileri arasındadır.

    22 Kasım'da Güneş Yay burcu seyri gerçekleşecek ve yeni ay doğacaktır. Bu dönemler aşkı simgelemektedir. Kendimizi aşkla ifade etme gücümüzün işaretçisidir. Herkesle tanışmak, herkesle bağlantı kurmak, iletişime geçmek, harekete geçmek, insanlar tanımak ve insanlara kendimizi ifade etmek gibi fazlasıyla hareketlilik vardır. Üzerimizdeki bütün ağırlıkları atıyoruz. Ardından 28 Kasım'daki Merkür Yay burcu seyri enerjisi bir hayli olumludur. Aslanlar için Kasım ayının ikinci haftası güzel gelişmelere, temaslara, aşkla sarmaş dolaş olmaya açık bir dönemdir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Kasım haftası: Yeni tanışmaların işaretçisi olan bu hafta, 1 Kasım tarihi gayet olumlu. Heveslendirici, canlandırıcı ve devam eden ilişkileri de olumlu yönde besleyicidir.

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişi, pozitif etkili, iyimser, coşkulu ve hevesli olunduğu zaman anlamına gelir. Hayallerin gerçeklere galip geldiği, hayatın eğlenceli, rahatlatıcı aktivitelerine yöneldiğimiz bir süreçtir. Söylenenler, etrafımızda olan bitenler hakkında iyimser düşünüldüğü bu dönemde aşkla buluşmak kolaydır. Karşımıza birisi çıkar, hayatımızdaki kişi aşkı bize hesapsızca sunar, ilişkideki problemler göz ardı edilir, sorgulamalar geride kalır, hevesle güne başlanılır.

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım Güneş-Yay burcu geçişi, yenilik arzumuzu işaret ediyor. İlişkisinde sorun olanlar bir an önce çözülsün ister. Etrafınızdaki her güzellik veya yeni bir gelişme sizi heyecanlandırır. Sorular sorarak öğrenme, ideallerinize uygun tercihlerde bulunma, sebep-sonuç ilişkisi kurarak durumları değerlendirme yönünde hareket edersiniz. Yol gösterici bir kişi olarak saygınlık kazanırsınız.

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım tarihindeki Merkür-Yay burcu seyri ve Jüpiter-Aslan burcu geçişini göz önüne alırsak gayet olumlu buluyorum. Sürpriz yeniliklerle karşılaşabilirsiniz. Bir anda hayatınıza dahil olan bir kişi veya bir gelişme sizi canlandırır. Hevesli olacaksınız. Tabii ki gerektiğinde olasılık hesabı da yapacağız. Ancak bu yıl ki Merkür-Yay burcu geçişini çok beğendiğimi söylemeliyim. Yolculuklar, çocuk sahibi olmak, hedef belirlemek, büyümek gelişmek adına düşüneceğiz.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunayda, sakin ve kontrollü bir şekilde hareket ederseniz hem işinizde büyük problemler yaşamamış hem de aile yaşamınızda arzuladığınız huzura kavuşmuş olursunuz. Mesleki ve ailevi konularında sakin ve olgun yaklaşımlar içinde olmanız gerekir. Sizin değerlerinizle başkalarının istekleri arasında yaşanabilecek gerilimden uzak durunuz.

    10-16 Kasım haftası: 11 Kasım günü iş yerinizde önemli bir dönüşüm için start verilir. Ancak çok yüksek odaklanmayı gerektiricidir. Yorucu bir enerjidir. Kaldıramayacağınız bir işin altına girmeyiniz.

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihinde Yay burcunda oluşan Yeniay aşk hayatınız, becerileriniz, kendinizi ifade gücünüz üzerinde olumlu bir tesirdir. İki hafta içinde çok önemli bir projede yer alabilirsiniz. Yeni biriyle tanışabilirsiniz. Uzak yerlere seyahat edebilir, ticarette başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu sizin için gayet olumlu bir Yeniay. dileklerinizin ve isteklerinizin gerçekleşeceğini müjdeliyor.

    24-30 Kasım haftası: Bir görevin, bir projenin tamamlanması anlamına gelir. Bir işe başvuruda bulunmanın işaretçisidir. Çalıştığınız yerdeki büyük bir değişimin göstergesidir. Eğer iş ortamındaki sorunlar varsa, yetkili kişiler kendi aralarında bir karar verebilirler. Birçok kişi işten ayrılabilir. Uzun zamandır beklediğiniz bir iş gerçekleşebilir.

    PARA

    3-9 Kasım haftası: 9 Kasım tarihindeki Merkür-Akrep burcu geçişi, ailevi yaşamdan, yuvamızla ilgili konulara kadar önem taşıdığı gibi hedefleriniz ve finansal konularda da bir hayli etkilidir. Öncelikle bu süreçte kişi ailesini ilgilendiren meseleler üzerinde bir hayli derinlikli düşünür. Problemler, yapılacaklar, maddi ve manevi anlamdaki paylaşımlar, köklü değişimler gözden geçirilir.

    10-16 Kasım haftası: 12 Kasım tarihinde iş ortaklarınızla veya iş yerinizle olan sözleşmenizdeki finansal maddeler üzerinde çok dikkatlice durunuz. Harcamalarınızda ölçüyü kaçırmayınız.

    17-23 Kasım haftası: 20 ve 21 Kasım tarihlerinde harcamalar yine ölçülü şekilde yapılmalıdır. Alışveriş isteği doğurucu enerjiler, farkında olmadan limitlerinizi aşmanıza neden olabilir.

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım tarihinde kazanç konularında Merkür-Yay burcu geçişi hızlı bir akışın işaretçisidir. Sosyal yaşam canlanır, canlandığı gibi harcamalar da bir hayli artabilir.

    Kasım ayı astroloji takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 4-5-8-9-13-14-18-19-23

    Zayıf Enerjili Günler: 6-7-20-21-27-28
    Aşkta En Şanslı Günler: 23

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 16

    Yeniay: 12-13-14-15
    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 26-27-28-29
    (Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    KASIM ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle...


    kasım yorumu mynet resim

    BAŞAK

    KASIM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    7 Kasım Boğa burcundaki Dolunay ile yeni bir aya adım atmış oluyoruz. Bu Dolunay özellikle bilgilenmeyi, akademik anlamdaki gelişimi, iş ve ticaret konularında mali anlamdaki işlere yönelişi göstermektedir. Bilginiz ve deneyiminiz doğrultusunda yaptığınız işlerden elde edilen gelirlerin işaretçisidir. Çevremizle aramızdaki bağlantılara bakacağız. Bağlı bulunduğumuz çevre içerisindeki ilişkilerde doyum hissi, etrafımızdaki insanların ucuz oyunlara başvurması ve üzerimizdeki hakları varmış gibi davranışlarda bulunmaları gözden geçirilmelidir. Rutin yerlerde bulunmak yerine daha farklı yerlere gitmeye ve daha farklı insanlarla tanışmaya çalışmalıyız. Maddi ve manevi anlamda daha dikkatli düşünmeliyiz.

    9 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcunda ilerlediğinde çevre ilişkilerini vurgulamaktadır. Birilerinin etkisinde kalmadan kendi çıkarlarımızı da gözetmemiz gereken bir geçiştir. Etrafımızdaki kişilerle yüzleşmelerde bulunurken kendimizi çok iyi ifade edebileceğimiz ve kendimizi sağlama alabileceğimiz durumlar da söz konusudur. Başaklar bir yandan çevreleriyle ilişkilerini ele alırken, diğer taraftan da sağlam olanın artık ne olduğunun bilincindedirler.

    16 Kasım tarihinde Venüs Yay burcunda seyrine başlıyor. Bizim için de ailevi konular önemli hale geliyor. Burada belirli bir çevre değişimi, uzaklara gitme arzusu, tayin, terfi veya eğitim yoluyla yer değiştirme ve kaynaşmayı önemsiyoruz. Ailede bir hareketlilik vardır. Bilgilenme arzusu söz konusudur. Fiziksel ve psikolojik anlamda iç dünyamıza bir gözlem de mümkün olabilir. Hem iç yüzleşmede bulunuyoruz hem de hayata tutunma refleksleriyle inancımızı pekiştiriyoruz. Hiçbir şeyi şansa bırakmamak gerektiğinin farkındayız.

    28 Kasım tarihinde de Merkür Yay burcunda seyrine başlıyor. Üst üste yaşanan bu Yay geçişleri, ev hayatında toparlanma ve hareketliliği işaret ediyor. Evin içerisindeki huzurun temini için, biraz da geçmişi gözden geçirerek doğru yöne gitmek anlamında kıymetli geçişlerdir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Kasım haftası: 9 Kasım Merkür-Akrep burcu geçişi, yakın çevremizle olan ilişkilerimiz, eğitim ve iş hayatımız, kariyer yaşantımız ve toplum içindeki yerimizle alakalı her durumu derinlikli bir şekilde gözden geçiririz. Bu çok ılımlı bir düşünme hali olmayabilir. Hani samanın altında çöp aramak, denizin dibinde inci aramak gibi bir şeydir. Derinlere inilir, inildikçe daha fazla bilgiye sahip olma arzusu büyür.

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişi, sınırların azaldığı, güven duygusunun temini için, ailenin birbirine karşı ılımlı yaklaşımlar sergilendiği bu süreçte, problemler kolayca halledilir. Bitmiş midir? Eğer gerçekten samimi bir niyetle ve kalıcı bir temel üzerine oturtuyorsanız, neden olmasın. Venüs-Yay geçişleri evden yapılan işler, maddiyatla alakalı alışverişler, bilgilenmek ve farklı konular üzerinde bazı kişilerle bağlantılar kurmak mümkündür.

    17-23 Kasım haftası: 20 Kasım tarihinde, ilişkide her iki taraf da birbirinin özgürlüklerine saygı duyarken sadık olmayı da bilmeliler. Eğer kafamızda soru işaretleri varsa, tabii ki eşimizi, sevgilimizi, evladımızı koruyacağız, kollayacağız.

    24-30 Kasım haftası: Gerek ailevi ve gerekse ikili ilişkimizde özgürlük-bağımlılık olgularını sorgulayacağız. Partnerimizin bize karşı olan davranışları ve bizim düşüncelerimiz arasında bir mücadele söz konusu olabilir.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunay, eğitim hayatınız olmak üzere, uzak ülkelerle olan her türlü ticari ve parasal bağlantılarınız konusunda dikkatli olunuz. Özellikle medya dünyası, yasal davalarınız, mesleki ihtisas durumunuzla ilgili atama, tayin veya parasal konulardaki pürüzlere karşı dikkatli olunmalıdır. Olayların üstüne gitmek yerine, durumları sakin ve mantıklı emin bir şekilde incelemeniz son derece faydalıdır.

    10-16 Kasım haftası: İş ortaklıklarında dikkatlice düşünmek gerekiyor. Çalışma ortamında ise düşüncelerimizi saklamak ihtiyacı duyacağız. İnsanların iyi niyetli olmadıklarını, kendimizi korumamız gerektiğini hissedeceğiz.

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım Güneş-Yay geçişi, yuvanız içindeki meselelerin çözüme odaklı bir şekilde ele alınmasını gerektiğini gösterir. Çocuklar, eş, sevgili, parasal meseleler üzerinde geçmişi yargılamak yerine, önce ayrıntılara bakın. O ayrıntılar net olarak problemi çözmenizde yardımcı olur. Birbirinize karşı önyargılı yaklaşmayın. Bu dönemde bir takım projeler, geleceğiniz açısından önem taşıyabilir. Ancak üzerinde çok iyi düşünülmeden yürürlüğe konmamalıdır.

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım tarihinde Merkür-Yay burcunda seyrine başlayacak. Ev satın almak konusunda birkaç kez düşünün. Mali anlamda ödemelere ve gücünüze göre tüm planlarınızı gözden geçirin. Hesap kitap yapın, dağılmayın. Bir ofis açmayı mı düşünüyorsunuz. Bunu kredi alarak mı yapacaksınız. İyi düşünün. Gurbette misiniz, yurdunuza mı dönmeyi düşünüyorsunuz? Şartlarınızı gözden geçiriniz. Proje, tasarım, elle yapılan tüm çalışmalar bu dönemde ofis veya ev içinde yoğun olacaktır. Ailede, doğru iletişimin, dürüst ve mantıklı konuşmaların önemi büyük. Bir karar alınacaksa, mutlaka iyi etüt yapılmalıdır

    PARA

    3-9 Kasım haftası: 2 Kasım tarihindeki görünümler maddi konularda olumlu bir akışı işaret ediyor. Paramızı neye yatıracağımızı ve nasıl kullanacağımızı gayet iyi bileceğiz. Vakti gelen ihtiyaçlarımızı alacağız ve ödemelerimizi de kolayca yapabileceğiz.

    10-16 Kasım haftası: Maddi konularda bu hafta kendimizi gayet güçlü hissedeceğimiz görüşmeler ve gelişmeler söz konusu olacak. 11 ve 13 Kasım bu anlamda olumludur.

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihindeki Yay burcunda oluşacak Yeniay, her ne kadar ailevi, ev, yerleşim konularında etkili olsa da, iki hafta içinde özellikle yatırımlar, ortaklaşa kazançlar, borçlar konusunda şimdiden uyarıcıdır. Önünüzü göremediğiniz, iş durumunuzun belli olmadığı veya istikrarlı olmayan bir bütçe ile büyük borçların altına girmeyiniz. Bilip bilmediğiniz insanlarla alışverişte bulunmayınız. Siz bu Yeniay'da öncelikle iş durumunuzu gözden geçiriniz.

    24-30 Kasım haftası: Harcamalarımızın birçoğu ev ve ofisle ilgili olabilir. Bazı ödemeler sizi sıkıştırabilir.

    Kasım ayı astroloji takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 6-7-11-16-20-21-25

    Zayıf Enerjili Günler: 2-8-9-23-29-30

    Aşkta En Şanslı Günler: 25

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 18-19

    Yeniay: 15-16-17
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 1-2-3-29-30
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    KASIM ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle...


    kasım yorumu mynet resim

    TERAZİ

    KASIM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Ayın hemen başında 7 Kasım tarihinde Boğa burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay ortaklaşa olan bütün mali ve manevi ilişkilerin gözden geçirilmesi anlamında önemlidir. Bu Dolunayı yöneten güç Venüs, karşıt burçta etkin olduğu için, bizim isteğimiz kimsenin baskısı ya da çıkarlarının altında ezilmeden kendi ayaklarımızın üzerinde durabilmektedir. Birçok kişi için ilişkiden elde edilen gelir veya bir ilişkideki sevgi birliği üzerinde durulacaktır. Herhangi bir yargıya ihtiyaç duymadan kendimi mutlu, tatminkar ve güven içerisinde hissediyorum diye düşünmek isteyeceksiniz. Ayrıca biraz tutkulu ve daha çok kazanmaktan yanayız. Bir yandan huzuru ararken diğer taraftan bağlantıda olduğumuz insanların bize doğru olup olmadığına bakacağız.

    9 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcunda seyrine başlıyor. Bu da aynı şekilde çıkar ilişkilerini, kazançları, ortaklıkları değerlendirme açısından önemlidir. Hem kendi işimizden elde ettiğimiz gelir üzerinde duracağız hem de bu gelirden borçlarımızı ve ödemelerimizi gözden geçireceğiz. Bütçemizle ilgili konular üzerinde duracağız. Çıkar ilişkisine dayanan bir beraberlik yaşanıyorsa, bu hesaplar bizi düşündürecektir. Birbirini parasal anlamda idare eden çiftler için rahatsızlık verici bir geçiştir.

    16 Kasım tarihinden itibaren Teraziler rahat bir nefes çekebilirler. Çünkü Venüs Yay burcunda seyrine başlıyor. İleriye dönük hedefler anlamında rahatlayacaksınız. Diğer taraftan da çevre ilişkilerinde mutlu tesadüfler sizinle olacak. Güzel yolculuklar, görüşmeler, tanışmalar olacaktır. Sosyal çevreniz büyüyebilir, yenilikler olacaktır.

    22 Kasım tarihinde Güneş Yay burcunda seyrine başladığında bunlara ek olarak kişisel anlamda da kendinizi enerjik, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedebileceğiniz bir zaman dilimidir. Her yeri görebilir, bilginizi genişletebilirsiniz. Hayatı güzelleştiren paylaşımlarda bulunmak için de son derece güzel bir zamandır.

    28 Kasım tarihinde Merkür Yay burcunda ilerliyor. Terazilerin epey bir yolculukları söz konusudur, çevresel ilişkilerde çok güzel gelişmeler vardır. Sosyal iletişim bir hayli kuvvetlidir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Kasım haftası: 9 Kasım itibariyle etkili olacak Merkür-Akrep burcunda derinlemesine düşünme, gizlilik, çıkarları gözetme, etkili ve baskın olma tarzında bir süreç olduğu için, öyle pek ılımlı düşünmeyiz. Çıkarlarımızı gözetiriz. Hesabımızı iyi biliriz. Risk altına girmekten çekiniriz. Çünkü kaybetmek istemeyiz. Uzağı görür gözlerimiz ve gayet akıllı bir şekilde olan bitene bakarız. Ne kazanıyorum, ne kaybediyorum diyerek ilişkilerimizi gözden geçiririz.

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişinde coşkuyla, hevesle ilişkiler kurulur, ilişkilerimiz canlanır, çevremizle olan bağlantılar tazelenir, yenilenir. Bizimle ortaklık kuracak insanlar karşımıza çıkar. Bunlar ister maddi ister manevi anlamda olsun, iletişimin türlü yollarıyla hayatımıza dahil olurlar. İnternet üzerinden, bir etkinlikte, yolculukta, sosyal bir aktivede bir bakarsınız karşılaşmışsınız.

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihinde Yay burcunda oluşacak Yeniay, önümüzdeki iki hafta boyunca çevre değişimi, hedef belirleme ve ilişkinizle alakalı konular üzerinde etkili olup, şimdiden bu meselelere eğilmenin faydalı olacağını gösteriyor. Bu olumlu bir Yeniay. İletişim, girişim, bilgilenme, keşif, seyahat konularında da etkilidir. Hayatınıza bir anda yepyeni birisi girebilir. Bir projeniz kabul edilir. Görüşmelerde bulunabilirsiniz.

    24-30 Kasım haftası: 27 Kasım tarihinde iletişim yoluyla tanışacağımız bir kişi, bizi bir hayli heyecanlandırabilir. Bekar Teraziler için hoş bir gelişme olabilir. Ancak hemen kapılmayalım.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Kasım haftası: İş hayatında ve günlük uğraşlarımızda her ne kadar mesafeli gibi dursak da aslında güvenilir birileriyle konuşmak, sıkıntılarımızı paylaşmaktan yanayız. Bu hafta maddi konular üzerinde daha fazla durabiliriz.

    10-16 Kasım haftası: 13 Kasım tarihinde bir gerginlik yaşanabilir. Bir yanıyla sorumluluklar ve diğer taraftan insanların bencil tavırları rahatsız edicidir. Biz de bu baskı karşısında bir hayli gerilebiliriz. Ekip çalışmaları ve iş ortaklıklarında dikkatli olmak lazım.

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım Güneş-Yay burcu seyri, eğitimden iş hayatına kadar geniş bir alanda yapmak istediğiniz yenilikleri işaret eder. Neyi kafanıza koymuşsanız, onu ideal etmişseniz bunu başarmaya kararlı olunuz. Hem çevrelerindeki insanlarla hem de iş birliğinde bulunacağınız kişilerle iletişime geçiniz. Geçmişi bırakın, boş yere yargılamayın. Ondan size bir fayda yok. Bu tarih pozitif düşünme zamanıdır.

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım tarihinde Merkür-Yay burcunda ilerleyecek. Bu geçişi dispozite eden Jüpiter size destektir. Geçen 2013 yılındaki geçişe göre olumlu bulmaktayım. İletişim-bilgilenme-yolculuklar-çevre değişimi-evlilik-uzun süreli ilişki-sağlık ve düzenlemeler konusunda şimdi yenilikler üzerinde cesur düşüneceksiniz. Uygulamalı eğitim, deneyim, yaratıcılığı dönük projeler, tasarımlarda bulunabilirsiniz. Grup faaliyetleri, kulis çalışmaları, oyun yazarlığı, ticaret ve iş girişimleri açısından da olumlu düşünme zamanıdır. Dağılmazsınız, amaca dönük şekilde incelemelerde bulunursunuz.

    PARA

    3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunayda, bankalarla alakalı her türlü ilişkinizde hesabınızı biliniz. Elden borç almak veya bir alacak ilişkisi içinde kefil olmak gibi durumlardan uzak durunuz. Yatırımlarınız konusunda beklemede kalmalı, ayrıca sizden biri borç talebinde bulunulduğunda bunu daha sonra düşünebileceğinizi söylemelisiniz.

    10-16 Kasım haftası: Maddi konularda önemli bir haftaya adım atıyorsunuz. Bir iş ortaklığı kurulabilir. Bu güçlü bir ortaklıktır. Ancak şunu söylemeliyim ki, bir hayli sorumluluk alabilirsiniz. Bir iş ortaklığının sona erişi olabilir. Bir iş sözleşmesinin imzalanması şeklinde gelişmeler yaşanabilir. Uzunca süredir devam eden finansal bir görüşmede son aşamaya gelinir. Hangi seçenek olursa olsun menfaatlerinizi düşünerek hareket edeceksiniz.

    17-23 Kasım haftası: 21 Kasım tarihinde, finansal konularda hırslı düşüneceğiz. Çünkü evimizin, ailemizin ihtiyaçları bizim için çok önemli. Zorlayıcı bir gün değil. Hesabımızı bildiğimiz gün olacak.

    24-30 Kasım haftası: Bu hafta finansal konularda yapılacak görüşmelerde çok akıllıca hesaplarınızı yapınız.

    Kasım ayı astroloji takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 8-9-13-14-18-19-23-27-28

    Zayıf Enerjili Günler: 4-5-11-25

    Aşkta En Şanslı Günler: 27-28

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 20-21

    Yeniay: 17-18-19-20
    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 3-4-5
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    KASIM ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle...


    kasım yorumu mynet resim

    AKREP

    KASIM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Kasım ayında ilk etkili oluşum, 7 Kasım tarihinde karşıt burcunuzda oluşacak Dolunaydır. Bu Dolunay, ilişkinizin niteliğine göre anlam kazanıyor. Bir yanıyla huzur ve güvenlik arayışı beraberliğinizde çok kıymetlidir. Diğer yanıyla ise tutkunuz kendinizden yana bakmaya endeksli gibi duruyor. İlişkide maddi ve manevi anlamda doyuma ulaşamıyorsak, karşımızdaki insan sadece kendi rahatlığını düşünüyorsa, biz de doğal olarak çıkarlarımızı düşünmek zorunda kalacağız. Partnerin biraz daha net davranması istenebilir. Maddi ve manevi anlamda ortaklıklara da bakmak gereklidir. Akrepler burada da tepki koyabilirler.

    9 Kasım tarihinde Merkür burcunuzda seyrine başlıyor. Bu da iletişimsel anlamda kendinizle ilgili oluşuma daha çok önem vermektir. Akrepler güç bende diyecekler, maddi ve manevi anlamda alışverişin yerinde ve dengeli olmadığı bir hayata tahammül göstermekte pek iyimser olmayacaktır. Akrepler güçlenmeye başlıyor denebilir.

    Venüs, 16 Kasım tarihinde Yay burcunda seyrine başlıyor. Bu da mali anlamda bir hareketlilik getirecektir. Yabancı dil, yolculuk, yakın çevre ilişkileri, yeni insanlarla tanışma anlamında destekler göreceklerdir.

    22 Kasım tarihinde Güneş Yay burcunda para evinde etkili olacaktır ve yeni ay doğacaktır. Bu yeni ay da, Akrepler için yeni gelirlerin ve getirilerin simgesi olacaktır, moraller düzelecek ve canlanma yaşanacaktır. 28 Kasım'da da Merkür Yay burcunda olacaktır. Bu üçlü paranın önemini ve Akrepler üzerindeki etkisini gösterecektir. İhtiyaçları almak, olumlamada bulunmak, kısa seyirli geziler, öğrenmek, deneyim sahibi olmak, sevdiklerle bir araya gelmek söz konusu olabilir. Ancak ne olursa olsun üzerimizde baskı kuran değil bizim de kendimizi ifade edebileceğimiz ilişkilere daha fazla önem veriyoruz.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunay, ciddi ilişkiniz olmak üzere, evliliğiniz konularında etkili olup, sözleşme, iş ortaklığı veya yasal konularda da bağlayıcı durumların göstergesi. Dolunay zamanları genelde duygularla, isteklerin karşı karşıya geldiği için, partnerinizle veya iş anlamındaki ortaklarınızla aranızda yaşanabilecek uyuşmazlıklar ve yanlış anlaşılmalar konusunda dikkatli olmak gerekiyor.

    10-16 Kasım haftası: 12 Kasım tarihi haftanın güzel bir günü. Hem tutkulu hem de aşkla dolu bir gün. Sözler karşı tarafı etkileyici tarzda olacaktır. Partnerinizin de buna sevgiyle, bağlılıkla karşılık verecektir.

    17-23 Kasım haftası: 20 Kasım tarihinde ilişkide kendi özgürlük alanınızı korumak yanlısı olacaksınız. Aslında bağlanmaya dünden razısınız ancak partnerinizin tepkilerini görmek isteyeceksiniz. Geri çekilir gibi yaptığınızda bakalım size yönelecek mi şeklinde bir durumdur bu. Ancak dozunu iyi ayarlamak gerekir. Fazlası da sıkabilir onu.

    24-30 Kasım haftası: 27 Kasım tarihinde ilişkimizi gözden geçirelim. Eğer uzun vadeli bir beraberlik istiyorsak, geleceğimizi düşünerek hareket etmemiz lazım. İyi niyetin dozunu ayarlamak, hayallerimizin gerçekleşebilir olanına bakmak lazım.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Kasım haftası: İş ortaklıkları açısından dikkatli olunması gerekir. 7 Kasım tarihindeki Dolunay, karşılıklı çıkarların ön planda olması ve bu nedenle yaşanabilecek gerilimi işaret ediyor. 9 Kasım tarihinde bir tanıdığınız, iş ortağınız veya partnerinizden destek görebilirsiniz.

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişi... Bir işe girebilir, maaşınızda yükselme görülebilir. Harcamalar da artabilir. İhtiyaçlar tabii ki belli ölçülerde yapılmalıdır. Bu geçiş, kazanma arzusu verir. Size ortaklaşa hareket edebileceğiniz yeni insanlar kazandırır. Kuruntular azalır, iyimserlik yükselir. İnançla ve kazanım potansiyeliniz artar. Hem işinizden zevk alırsınız hem de keyifli bir şekilde arzu ettiğiniz ihtiyaçları satın alırsınız. Sevdiklerinize küçük hediyeler almak onlara jest yapmak hoşunuza gider.

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihinde Yeniay, Yay burcunda oluşacak. Parasal konular üzerinde yeniliklerin işaretçisi olsa da, iki hafta içinde mutlaka sağlık ve kariyer hayatınızla ilgili meseleler üzerinde çok iyi düşünün. İş seçiminde bulunurken alacağınız ücreti, iş şartlarını mutlaka gözden geçirin.

    24-30 Kasım haftası: 27 Kasım tarihi, doğru bir yatırım ve kazandırıcı bir iş ve mutlaka geleceğimizi düşünerek hareket etmemiz gerektiğinin işaretçisidir. Harcamaların da bu anlamda tedbirli yapılmasında yarar var.

    PARA

    3-9 Kasım haftası: 9 Kasım Merkür-Akrep burcu geçişinde ilişkilerimiz, amacımız ve maddi ve manevi ortaklıklarımız anlamında önem taşıyor. Bütün bunlar üzerinde bir hayli dikkatli, derinlikli, konulara hakim ve odaklanmış bir şekilde gözlemde bulunacağız. İlişkilerimize bir bakacağız. Bizim üzerimizde kimler tesirli, biz hayatta neleri önemsiyoruz, kimlerle iş birliğine yatkınız ve kimlerle birlik ve bütünlük anlamında sorunlar yaşıyoruz? Bütün bunlara bir bakacağız.

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım tarihinde Venüs-Yay burcunda seyrine başlayacak. Maddi konularda harcamalara dikkat edelim.

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım Güneş-Yay burcu geçişi, parasal meselelere bir an önce çare bulunması ve soruların çözüme kavuşmasını istediğimiz, bu yönde odaklandığımız zamanlardır. Bütün enerjimizi yenilikleri uygulamak, hayatımıza bir yön çizebilmek için paraya bağlayabiliriz. Bunun yanı sıra iyimser düşünmeye çalışırız. Her şey kötü gitmez, mutlaka bir çare bulurum sözcüğü dilimizde dolanır. Çok kolay para harcayabiliriz.

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım Merkür-Yay burcunda seyrine başlıyor. Bu geçişi yöneten Jüpiter-Aslan burcunda. Cesaretlilik ön planda. Kazanmak adına kendinizi gösterecek, fikirlerinizi ifade edecek, yaratıcı yeteneklerinizi sergileyeceksiniz. Bu anlamda güçlüsünüz. Geniş alanlarda sanatınızı icra edebilirsiniz. Eğitim ve iş hayatını bir arada sürdürerek para kazanabilirsiniz. Tecrübe edinebilirsiniz. Bu yılki geçiş, büyümek adına akıllıca düşünmeyi, buna göre deneyim sahibi olma anlamı taşıyor. Parayı kazanıyoruz ama bunu çalışarak, kendimizi ifade ederek yapabiliyoruz.

    Kasım ayı astroloji takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 2-11-16-20-21-25-29-30

    Zayıf Enerjili Günler: 6-7-13-14-27-28

    Aşkta En Şanslı Günler: 2-29-30

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 23

    Yeniay: 20-21-22
    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 5-6-7-8
    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    KASIM ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle...


    kasım yorumu mynet resim

    YAY

    KASIM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    7 Kasım tarihinde Boğa burcundaki Dolunay ile aya merhaba diyeceğiz. Özellikle çalışma hayatımızla ilgili konular üzerinde duracağız. Sağlığımız çok önemlidir. Huzur ve güven içerisinde yaşama arzusu fazlasıyla öne çıkmaktadır. Eğer iş hayatında bir takım sorunlarımız varsa, birlikte çalıştığımız insanlarla anlaşmakta güçlük çekiyorsak bu bizi yorabilir. İşimizde doyuruculuk yoksa bu dolunayda maddi anlamda sıkıntılar yaşanabilir. Beklenmedik durumlar bizi zorlayabilir. Çevremizdeki kişilerin huzursuz yapıları ve bizim kendimizi tam olarak tatminkar hissetmememiz yüzeye çıkacaktır. Biraz daha sakin olmakta, inatlaşmamak ve esnek düşünmekte fayda vardır.

    9 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcunda ilerliyor. Özellikle iletişim anlamında, ev ve ofis ortamlarında bizi baskı altına alacaktır. Yayların neleri kafaya taktığı ve kendisini rahatsız eden şeylerle ilgili konularda yüzleşmede bulunmaları gerekecektir. Problemleri derinlikli olarak ele almak gereklidir. Sabırlı olunması gereken bir dönemdir. Bütçenin sınırlarını aşmamaya dikkat edilmelidir.

    16 Kasım tarihinde Venüs sizin burcunuzda seyrine başladığında yüzünüzde çiçekler açacaktır. İletişim ve hareketlilik anlamında, baskıları ve sıkıntıları geride bırakarak güzelliklere yelken açma anlamında etkili olacaktır. Yeni tanışmalar, birtakım pürüzlerin ortadan kaldırılması, yolculuklar içeren önemli ve kıymetli bir zamandır.

    22 Kasım tarihinde Güneş burcunuzda ilerleyecek. Pozitif bir yeni ay da o gün başlayacaktır. Bu yeni ay size şans getirecek, arzu edilen ilerlemeyi sağlamaya kapı açacaktır. Tecrübelerimizi ve bilgilerimizi daha iyi ifade edebileceğimiz yeni projelere adım atabiliriz. Farklı yerlerden iş teklifleri ve fırsatlar alabiliriz.

    28 Kasım tarihinde Merkür burcunuzda ilerleyecektir. İletişim kurmak, hareket etmek, bağlantı kurmak ve görüşmek, kendi fikirlerinize uygun insanlarla etkinlikte bulunmak, yolculuklar, haberleşme, ticaret ve inanç gibi hemen hemen her konuda sizin için etkili bir dönemdir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Kasım haftası: 9 Kasım Merkür-Akrep burcu geçişinde düşüncelerimizi, planlarımızı kimseyle paylaşmaya, konuşmaya niyetimiz yoktur. Önce kendi içimizde bir ele alırız, gözden geçiririz, sonra da yapacaklarımız üzerinde dururuz. Bazen canımız sıkılır, içten içe kızarız, kendimizi yükleniriz, bazen de yüklenmemiz gereken insanlara diyeceklerimizi deriz, hiç de çekinmeyiz. Ancak şu var ki, kim dost kim düşman bize diye düşünmeden edemeyiz.

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişinde sosyal yaşamınız, hedeflerinizle alakalı olarak ilişkiler kurulur, bunlar yenilenir, canlanır. Sizi öne atılmaya, bağlantılar kurmaya teşvik eden Venüs, girişimci olmaya teşvik eder. Amacınıza ulaşmanızın önündeki engellerin üzerinden kolayca atlanılır. Pozitif şekilde bağlantılar kurulur, bu bağlantılar sosyal hayatta isminizi duyurmanızı sağlar. Yanınızda bulunmaktan zevk alırlar. Karşı cins üzerinde etkinliğiniz yükselir. Özgür kararlar alabilecek bir cesarete sahip olursunuz.

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihinde burcunuzda oluşacak Yeniay gayet olumludur. Hem girişim arzusu hem kendinizi ifade gücü hem de değişimleri işaret etmektedir. İki hafta içinde bir yolculuğa çıkabilir, yapacağınız görüşme ile güçlenirsiniz. Aşkta şansınız açılıyor. Uzak bir yerde yaşayan bir kişiyle tanışabilir, aşık olabilirsiniz.

    24-30 Kasım haftası: 27 ve 30 Kasım tarihleri aşk hayatınızla ilgili konularda gayet olumludur. Aşkta şansınız yine yüksek. İlerisi adına umut verici gelişmeler yaşanabilir.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunay, işinizle alakalı görüşmelerde yanlış anlaşılma veya gecikmelere karşı tedbirli olmak gerektiğini gösteriyor. Aşırı çalışmanın veya zorlu iş şartları altında mücadele etmenin getirdiği sıkıntılar karşısında gerekirse işverenlerinizle görüşmeli, uzlaşmazlıklardan uzak durmaya çalışmalısınız. Sağlığımıza dikkat. İş arkadaşlarınızla olumlu bir diyalog içinde olunuz.

    10-16 Kasım haftası: Hafta başındaki görünüm, iş ilişkisinde olduğunuz kişilere dikkat ediniz. Bundan böyle artık doğru seçimlerde bulunmaya çalışınız. Yaşadığınız son iki buçuk yılı unutmayınız.

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihi sizler için yeni bir yaş, yeni umutlar, yeni güzellikler zamanıdır. Enerjinizin yükselişe geçtiği, girişimlerde bulunmaya istekli, pozitif düşünme vaktidir. Kararlar cesaretle alınır. İnsan kendini çok daha güçlü hisseder. Moral ve motivasyon yükselir. Fikirlerimiz sık sık değişse de, bilgilenmek, gezmek, dünyayı tanımak olguları bir hayli kıymetlidir. Fiziksel açıdan değişimde bulunma arzusu bu zamanda bir hayli yoğundur. Sabırsızlık bazen haddinden fazla artabilir.

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım Merkür-Yay burcu geçişini gayet olumlu buluyorum. Hayatı keşif, tecrübe sahibi olma, eğitimden ticari konulara kadar yurt dışıyla bağlantılar kurma yönünden de pozitif düşünmenin işaretçisi olarak görüyorum. Arkasındaki güç Jüpiter-Aslan burcunda ilerlediği için büyümenin, gelişmenin, verimli düşünmenin zamanıdır. Aşk, iş, eğitim, sanat, spor, artistik yetenekler bu süreçte zihninizin odaklandığı alanlardan bir kaçıdır. Hem ifade gücünüzü yükseltici hem de olumlu fikirlerinizle hayata sarılmanızı sağlayacaktır.

    PARA

    3-9 Kasım haftası: 2, 4, 7, 9 Kasım tarihleri neredeyse haftanın tümünde maddi konularda dikkatli hareket etmekte yarar var.

    10-16 Kasım haftası: Mali konularda ciddiyet ve disiplinli olmakta yarar var. Gizlenen birtakım şeyler ortaya çıkabilir. Sözgelimi bir parayı kendiniz adına bir yere ayırmışsınızdır. Fakat bu hesap dışıdır. Ortaya çıkabilir. 11 Kasım tarihi bu yönde sizi uyarıcıdır. Ortaklıklara dikkat etmeniz ve doğru kişilerle bağlantıda bulunmanız yönünde uyarıyor

    17-23 Kasım haftası: Finansal konularda 18 Kasım tarihinde hesaplarınızı bir daha gözden geçiriniz. Abartılı alışverişlerden kaçınınız. Henüz önünüzü tam olarak görmüyorsunuz. Bir şeyler hoş gibi dursa da aslında ayıklanması çözüme kavuşması gereken durumlar var. Onlar önümüzdeki ayın sonunda bittiğinde rahatlamaya başlarsınız.

    24-30 Kasım haftası: Maddi konularda 26 Kasım tarihindeki görünüm zorlayıcıdır. Bu yeni bir şey değil. Neredeyse son iki yıldır yaşadığınız beklenmedik gelişmeler ve kayıplar. Bunlar sizi bir hayli yordu. Özellikle ortaklaşa yapılan işler bir hayli zarar vericiydi. Önümüzdeki 23 Aralık tarihinde artık bu sıkıntılar geride kalacak. Ancak o tarihe kadar mali konularda sakin olacağız.

    Kasım ayı astroloji takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 4-5-13-14-18-19-23-27-28

    Zayıf Enerjili Günler: 2-8-9-16-29-30

    Aşkta En Şanslı Günler: 4-5

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 25

    Yeniay: 22-23-24
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 8-9-10
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    KASIM ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle...


    kasım yorumu mynet resim

    OĞLAK

    KASIM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Kasım ayımız, Boğa burcunda 7 Kasım tarihinde oluşacak Dolunay etkisi altında başlıyor. Aşk hayatınız, ileriye dönük hedefler ve aktiviteleriniz, çevrenizle olan ilişkileriniz gibi konularda etkili olacaktır. Ancak en fazla odaklandığımız alan sağlam bir beraberlik yaşamaktır. Sevdiğimiz bütün değerlere önem verdiğimiz bir dolunay olacaktır. Hayatı gözden geçirme, maddi ve manevi açıdan inanç, evlatlarla ilgili konularda annelik olgusunun çok yüksek olduğu bir zamandır. Aşkta da sadakatin ele alındığı bir zaman dilimidir. Dolunayın gücü duygularımızı çok iyi tartmayı sağlayacaktır. Diğer taraftan da sosyal ilişkilerimiz ve arkadaşlık ilişkilerimizle yüzleşmemiz söz konusudur.

    9 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcu geçişi olacaktır. Sosyal ilişkilerde çok daha köklü, tabanı güçlü arkadaşlıklar yer alacaktır. Projeler çok daha ciddileşecek ve insanların sizi başarılı bulduğu bir geçiş olacaktır. Daha sıkı, güçlü ve baskın çalışacağız. Yorgunluklar yerini yavaş yavaş yeni ama güçlü adımlar atmaya bırakacaktır.

    16 Kasım tarihinde de Venüs Yay burcunda seyrine başlıyor. Duygusal anlamda özgür olma isteği vardır, ilişkinin veya ortaklıkların içimizdeki baskısını olumlama yaparak ele alma vaktidir. Pozitif düşünce hakimdir. Birazcık daha rahat olmaya çalışacağız, çünkü hayatta her şeyi yönetemeyiz.

    22 Kasım tarihinde Güneş Yay burcu geçişi olacak ve ardından yeni ay doğacaktır. Bu yeni ay, hayatta beklenmedik durumlara karşı insanın kendi kendine olan inancıdır. Yarım kalan işleri tamamlamak için bize kuvvet verecektir. Arka planda yapılacak işler gözden geçirilecek, hazırlık dönemi gibi değerlendirilecektir.

    28 Kasım tarihinde Merkür Yay burcu seyri vardır. Yarım kalan projelerin tamamlanması anlamında önemlidir. Mali konularda Jüpiter'in yardımıyla destekler görebiliriz. Bu biraz da bizim inanç gücümüze ve pozitif düşünmemize bağlıdır. Karamsar bakış açısından uzak durursak hakikaten mucizevi getirileri olabilir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunay, aşk hayatınızla alakalı konular başta olmak üzere, varsa çocuklarınız, sanatsal faaliyetleriniz, yaratıcılık ihtiva eden her türlü aktivitenizde dikkatli ve temkinli hareket etmeniz gerektiğinin işaretidir. Dolunay zamanlarında duygular ve düşünceler birbiriyle zıtlaştığı için, kişinin kendi içinde veya çevresiyle olan ilişkisinde sorunlar yaşaması mümkündür.

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım Venüs-Yay geçişinde bilgece düşünüldüğünde birçok meselenin derinlerine inebilir ve iç yüzünü öğrenebiliriz. İlişkilerimizi gözden geçirir, ideallerimizi, felsefemizi, mevcut durumumuzu, yapmak istediklerimizi ele alabiliriz. İlişkilerimiz ruhsal anlamda gelişim dersimiz gibidir. Dışa karşı belli etmeyiz ama iç dünyamız renklidir. İşlerimiz yoğunsa, canımız sıkkınsa, bu süreçte dinlenmemiz faydalıdır.

    17-23 Kasım haftası: Sosyal ilişkilerde güven unsuru sizin için kıymetli. Bu nedenle herkese güvenmemektesiniz. İkili ilişkilerde 22 Kasım tarihindeki Yeniay, sizi heveslendiricidir. Pozitif anlamda destekleyicidir.

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım tarihindeki Merkür-Yay burcu geçişi ve ardındaki güçlere baktığımda, hem bir içe yöneliş hem de bir gözden geçirişin işaretçisidir. Neler üzerinde duracağız? Finansal meseleler, maddi ve manevi anlamdaki zenginliklerimiz, enerjimizi doğru kullanma teknikleri, yaratıcı düşünme ve temel dürtülerimiz. Bizi biz yapan birçok olgu üzerinde duracağız. Düşüncelerimiz dış dünyadan ziyade iç aleme yönelik olsa da, bize gerçekten güzel niyetle yaklaşanlara can olmaya hazırız.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Kasım haftası: 9 Kasım Merkür-Akrep burcu geçişinde, sosyal yaşam, hedeflerimiz, eğitim ve ticari konular, çalışma hayatımızla ilgili meselelerin derinlikli olarak ele alındığı zaman dilimidir. Oğlaklar için bir arayış, problemlerin ana nedenlerine bir bakış ve odaklanma süreci anlamı da taşır. Etrafımızdaki her şeyi gözlem altına alırız. Bilinenle, görünenle yetinmeyiz. Her şeyiyle anlamak isteriz. Sanki gözlerimiz bir kamera gibidir. İzleriz, saptamalarda bulunuruz ve kendimizce anlamlandırırız.

    10-16 Kasım haftası: Haftanın en önemli görünümü 13 Kasım tarihinde gerçekleşecek. İş anlamında kuvvetli ve üstün konumda olan birinden büyük bir destek göreceksiniz. Bu bir iş teklifi veya ileriye yönelik olarak atılmış önemli bir adım, sorumluluktur.

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım Güneş-Yay burcu geçişi, yoğun bir çalışma döneminin işaretçisi olduğu gibi, kendi içinizde zenginlikleri keşif sürecinin de simgesidir. Sosyal yaşam kısıtlıdır. Pek dışarıyla irtibatta bulunmak istemezsiniz. Bir proje üzerinde çalışabilirsiniz veya olumlamalarda bulunursunuz. Hayat çoğu zaman kolay değil, ancak nefes aldığımız sürece her zaman umut vardır cümlesini tekrarlarsınız. Karamsarlıktan uzak, bilakis bilgece düşünürsünüz.

    24-30 Kasım haftası: Bir müddet, bir proje üzerinde sıkı çalışmanız gerekiyor. Ancak bu gelişim anlamında gayet faydalıdır. Bu tarihlerde özgür olmak çok zor. Fakat işiniz gereği buna değer olacak.

    PARA

    3-9 Kasım haftası: 4 Kasım tarihi mali konularda fırsat getirici ve destekleyicidir. 7 Kasım tarihindeki Dolunay, finansal açıdan olumlu sonuçlanmasını sağlayacaktır.

    10-16 Kasım haftası: 13 ve 14 Kasım tarihlerinde taşınma veya evinizle alakalı parasal harcamaların işaretçisi. Kimileri için anlamı, mali yönde bir borcun sizi sıkıştırması şeklinde yorumlanabilir.

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihinde Yay burcunda oluşan Yeniay, iç dünyanızda iki konuyu çok iyi düşünmenizi gerektiriyor. Para ve ailevi durum. Hatta buna yuvanızla ilgili konuları da katabilirim. İki hafta içinde, şu anda elinizde bulunan proje veya işleri bitirmenizde yarar var. Mali konularda açılmayın. Altına imza atacağınız belgelere dikkat edin. Sağlığınıza da önem verin.

    24-30 Kasım haftası: 27 Kasım tarihindeki görünümler, finansal anlamda beklenmedik masrafları işaret ediyor.

    Kasım ayı astroloji takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 2-6-7-16-20-21-25-29-30

    Zayıf Enerjili Günler: 4-5-11-18-19

    Aşkta En Şanslı Günler: 6-7

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 27-28

    Yeniay: 24-25-26
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 10-11-12
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    KASIM ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle...


    kasım yorumu mynet resim

    KOVA

    KASIM AYINA GENEL BİR BAKIŞ

    Kasım ayının ilk etkili oluşumu, ailevi konularda, 7 Kasım tarihinde gerçekleşecek Dolunaydır. Boğa burcunda oluşacak ve huzur olgusunu fazlasıyla önemseyeceğiz. Yaşadığımız yer bize güven veriyor mu, mali açıdan durumumuz nedir gibi sorular sorulacaktır. Daha iyi şartlar altında yaşamak arzusu baskın olacaktır. İş hayatıyla ilgili bir takım gelişmeler olabilir. İş ve ev arasındaki dengenin sağlanması anlamında da kıymetli bir dolunaydır. Huzuru baskın kılacaktır. Maddi açıdan şu andaki mevcut durumumuza bakmayı sağlayacaktır. Getiri ve götürü hesabını yaptığımız bir dolunaydır. Zorlayıcı bir dönem değildir, evden ziyade dış dünyadaki tepkilerin bizi iç tarafta huzursuz edip etmeyeceğini anladığımız bir dönemdir. İşimizde huzurluysak evimizdeki huzuru da sağlayacağız.

    9 Kasım tarihinde kariyer hayatıyla ilgili alanda Merkür Akrep burcu geçişi vardır. Burada önemli olan mevcut işimizin ve konumumuzun bizim için gerçekten sağlam olup olmadığını ve güven verip vermediğini kontrolden geçirmemizdir. Sıkı çalışmak gerekir. Tutarlı, dengeli, disiplinli bir şekilde işimize önem vermemiz lazımdır. Özellikle planlı ve programlı çalışmanın bu geçişte önemi büyüktür. Belki bir projenin hazırlanması, planlamanın yeniden yapılması, şu andaki iş ilişkilerimizin yeniden gözden geçirilmesi söz konusu olabilir.

    16 Kasım tarihinde güzel enerjilerden ilki Venüs Yay geçişidir. Bu geçişte sosyal ilişkiler canlanacaktır. Özellikle de kendimizi çok daha mutlu hissettiğimiz ve rahatladığımız bir dönemdir. Hem Jüpiter'den destek alıyor, hem de kendimizi daha iyi ifade edebildiğimiz ilişkilere açılıyoruz. Farklı dünyalara girebilir, farklı bilgiler öğrenebiliriz. İnsanları olumlu yönde destekleyebileceğimiz moral gücüne sahibiz. Hayatı çok iyi bir şekilde ele alabiliriz. Aktif olmak istiyoruz, haberleşmeler ve bağlantılar kuruluyor. Dış dünyada sosyal ilişkiler ve özel hayatımızda canlanmalar vardır. Bekar Kovalar için bu süreç yeni bir ilişkinin başlamasını da simgeleyebilir.

    22 Kasım tarihinde de Güneş Yay burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu da aynı şekilde sosyal hayatı canlandırıyor, gruplarla temas, kendimizi tanıtma, ilişkilerde popülerlik yükseliyor. Pozitif düşüncelerimiz arkadaşlarımız arasında büyük bir örnek teşkil ediyor. Daha olumluyuz, hayatı daha güzel yanlarıyla ele alıyoruz. İnancımız çok güçlü, azmimiz çok yüksek ve aşkta pürüzler ortadan kalkıyor. İlişkiler daha yeni hale geliyor. Partnerle bir araya geldiğimizde ortak aktivitelerde bulunabiliyoruz. Macera hevesimiz yüksektir, özgür olmak isteyeceğiz, baskılara gelemeyeceğiz. Aynı tarihte yeni ay Yay burcunda oluştuğunda, bir kat daha hatta fazlasıyla popüler dünyanın isimleri içerisinde yer almaya başlayacağız. Evde bile yaşasak o aktivite fazlasıyla öne çıkar. Toplum içerisinde herkes bizi parmakla gösterir, bilgimiz ve tecrübemizle birlikte bu yeni ayın nimetlerinden yararlanacaksınız.

    28 Kasım tarihinde de Merkür Yay burcunda seyrine başlıyor. Yolculuklar, iş girişimleri ve başarılı projelerin olduğu enerjik bir döneme işaret eder.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunay, ailesiyle birlikte yaşayan genç kardeşlerimizin sorumluluklarının bilinci içinde hareket etmeleri gayet faydalıdır. Evli olanlar ise, eşleriyle aralarında meydana gelebilecek sorunlar karşısında, ne vurdumduymaz tavırlar içinde olmalı ne de olayları büyütebilecek herhangi bir duruma meydan vermemelidirler. Mesleki konularda da sakinliğinizi korumalı, inatlaşmalardan uzak durmalısınız.

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişinde arkadaşlıklar olsun, özel hayat olsun, ailenizle ilgili konularda olsun bunu arzularız. Öğrendiklerimizi, başkalarıyla paylaşmak bu dönemde etkilidir. Ancak bütün bunlar her şekilde kişinin arzuları çerçevesinde olduğunda tadı çıkar. Kova da buna zaten her zaman önem verir. Hani bazen insan topluma uymak, kurallara boyun eğmek zorundadır ya, Venüs-Yay geçişinde buna izin verilmez. İlişkiler rüzgar nereden eserse ona göre yaşanır. Genelde de çabuk aşık olunur, çabucak bıkılır.

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihinde Yay burcunda oluşacak Yeniay, önümüzdeki iki hafta içinde yapılacak olumlu görüşmelerin işaretçisi. Bir grup içinde söz sahibi olabilirsiniz. Bir girişimde bulunabilirsiniz. Bir yolculukta yeni biriyle tanışabilirsiniz. Evlilik kararı alabilirsiniz. İlişkinizdeki sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz.

    24-30 Kasım haftası: 27, 28, 30 Kasım tarihleri gayet olumlu paylaşımları, arkadaşlıkları, coşkulu bir haftayı işaret ediyor. İlişki anlamında olumlu bir haftaya adım atıyorsunuz. Özgürce paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Kasım haftası: 9 Kasım Merkür-Akrep burcu geçişinde meslek hayatınız, aşk yaşantınız, başkalarıyla olan paylaşımlarınız anlamında önemli olup, bu konular üzerine bilhassa odaklanmanızı sağlayacaktır. İçgüdüsel olarak çalıştığımız ortamdaki insanlara biraz kuşkulu, kimi zaman kaygılı bir şekilde yanaşabilirsiniz. Kimseye güven olmaz sözünü kendinize ilke edindiğiniz için, bu kişilerle aranızda belli bir mesafe oluşabilir.

    10-16 Kasım haftası: Çok ciddi bir şekilde işlerimize odaklanmamız gerekiyor. Fakat bu hafta mücadelemiz bir hayli yoğun olacak. İnatçılık, taviz vermez yaklaşımlar sakıncalıdır.

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım Güneş-Yay burcu seyri sosyal ilişkilerin canlandığı, yeni arkadaşlıkların kurulduğu, girişimde bulunulduğu zamandır. Yaklaşım tarzı, bencillikten uzak olan Kovalar bu dönemde fikir alışverişinde bulunmayı, ortaklaşa bir şeyler yapmayı, insanları bir araya getirmeyi bilirler. Toplumla iç içe olmaktan zevk alırlar. Enerjik, hevesli ve girişkendirler. Değişim, yenilik, bilgilenme, keşif önümüzdeki bir ay boyunca etkilidir.

    24-30 Kasım haftası: 22 Kasım Merkür-Yay burcu geçişinde sosyal ilişkilerin önemi ve gücü yükseliyor. Yeni dostlarımız veya nicedir tanıdıklarımızla fikir paylaşımında bulunmak, bilgi dağarcığımızı genişletmek, ortaklaşa bir şeyler yapmak zamanı. Sosyal becerilerimiz, bilgilenmek amaçlı girişimler gelişimimiz açısından değerli olacaktır. Tecrübemizi, gücümüzü, bilgimizi ortak hedefler için yönlendirebiliriz. Bir projede yer alabiliriz veya bir işi organize edebiliriz. Ekip halinde bir işe gönül verebiliriz. Birilerine destek olabiliriz.

    PARA

    3-9 Kasım haftası: 1 Kasım tarihi olumludur. Güzellik, bakım, arkadaşlık, sosyal ilişkiler, aktiviteler para harcama alanlarımız olacak. Alışveriş yapmak hoşumuza gider. Sevdiklerimizi memnun etmek çabası yoğundur. Ancak 2, 4, 7, 9 Kasım tarihlerinde dikkatli olalım. bütçemizin sınırlarını aşmayalım.

    10-16 Kasım haftası: 11, 12, 13 Kasım tarihlerinde mali konularda zorlanabiliriz. Gereksiz harcamalardan kaçınacağız. Yanlış işlere yatırım yapmayalım. Yanlış kişilerle iş yapmayalım. Kazandırıcı gibi durur ancak ileride sorun yaratabilir. Mali açıdan jölemsi bir hafta. Netlik yok ve avucumuzdakini kıymetini bilmek lazım.

    17-23 Kasım haftası: Başkalarına yardım amaçlı işlerde çok iyi düşünmek lazım. Birilerinin oyununa gelmeyelim. Alışverişlerde ölçülü davranalım.

    24-30 Kasım haftası: 27 Kasım tarihinde dikkat edeceğiz. Yaptığımız bir görüşme eğer parasal anlamda olursa, ne kadar sağlam diye bir inceleyelim. 28 Kasım tarihinde Merkür-Yay burcunda seyrine başlayacak. Harcamalar artacaktır. Ancak elimize de para geçmeye başlayacak.

    Kasım ayı astroloji takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 4-5-8-9-18-19-23-27-28

    Zayıf Enerjili Günler: 6-7-13-14-20-21

    Aşkta En Şanslı Günler: 8-9

    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 2-29-30

    Yeniay: 26-27-28-29
    (Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 12-13-14-15
    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    KASIM ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle...


    kasım yorumu mynet resim

    BALIK

    KASIM AYINA GENEL BAKIŞ

    7 Kasım tarihinde Boğa burcunda oluşacak Dolunay, burcunuz ile uyumlu bir görünüm yapıyor. Ancak Dolunay olması sebebiyle de duyguların baş planda yer aldığı bir gün. Çevrenizle olan ilişkiniz, eğitim, kısa seyirli yolculuklar, hayatı ele alış biçiminiz bir hayli vurgulanıyor. Bu Dolunayda, güven duygusu çok önemlidir. Balıklar için maddi ve manevi anlamda rahat yaşamak istiyorlar. Son bir ay içinde atılan adımların, yaşananların aynası bir Dolunay olacak bu.

    9 Kasım tarihinde Merkür Akrep burcunda ilerleyecek. Bu da bizim biraz yeni ortaklar aradığımızı, ilişkilerimizde iletişimi önemsediğimizi, ancak çıkarlar söz konusu olduğunda bizi yorduğunu gösteriyor. Hayat şartları ve genellikle bağlantıda bulunduğumuz insanlar bizi biraz yormaktadır. Çevresel ilişkilerde, eğitimden ticarete kadar olan konularda, her türlü bağlantıda sizler için güzel gelişmeler vardır. Kesinlikle kendinize güvenmekten geri durmayın, çünkü; bu dolunay yeni projeleri ve planları, dış dünyadan da gelen olumlu tesirleri göstermektedir.

    16 Kasım tarihinde kariyer hayatınızla ilgili konularda Venüs Yay burcu geçişi etkili olacaktır. Egomuzu öne sürebileceğimiz, yaratıcı yeteneğimizi rahatlıkla gösterebileceğimiz güven duygusunu veren bir Jüpiter söz konusudur. Venüs Yay geçişi de ön planda yeni işleri temsil eder. Yeni insanlarla bağlantılar kurmaya açığız fakat diğer yandan kimsenin baskısı olmadan kendimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Şu andaki mevcut duruma değil yeniye yoğunlaşmak gereklidir.

    22 Kasım'da yeni ay kariyer hayatıyla ilgili alanda etkili olmaya başlayacak. Başka insanlarla temas çok güçlüdür, bu temaslar bize iş hayatında rahatlık sağlıyor. Yenilenmekten korkmayın, rutinleşmiş işler yerine ben de buradayım olgusunu rahatlıkla söyleyin.

    28 Kasım tarihinde de Merkür Yay burcunda olacaktır. İş sorunu olanlar için yeni bir iş girişimi, verimli çalışabilmek adına yeteneklerinizi değerlendireceğiniz işlerde başarı, güçlü iletişim yönünde olumlu bir enerjidir.

    AŞK VE İLİŞKİLER

    3-9 Kasım haftası: 7 Kasım tarihindeki Dolunay, yakın çevrenizle olan ilişkinizde son derece dikkatli olmalı, sizi gerginleştirebilecek kişi ve ortamlardan uzak durmaya özen göstermelisiniz. Kardeşleriniz, komşularınız, yeni çevrenizle alakalı olabilecek sorunlar karşısında, olgun ve mantıklı bir şekilde çözüm bulmaya çalışmanız faydalıdır.

    10-16 Kasım haftası: Gayet olumlu bir haftadayız. Çevremizde güvenilir insanlarla bir arada olmak bizi mutlu edecek. Bağlantı kurduğumuz, tanıştığımız, iletişimde bulunduğumuz kişilerden destek göreceğiz. İlişkimizde her şey yolunda. Kısa yolculuklar, iletişim, moral açısından yüksek bir haftaya adım atıyoruz.

    17-23 Kasım haftası: 18, 21 Kasım tarihleri gayet olumlu. Sevgilimizin ilgisini, eşimizin desteğini, arkadaşlarımızın sıcak yaklaşımlarıyla haftayı olumlu yönde geçireceğiz.

    24-30 Kasım haftası: 26 Kasım tarihi dışındaki günler sadece iş konularında önem taşıyor. İlişkimizle ilgili bir mesele üzerinde biz haklı çıkacağız. Bu haklılık bizi güçlendirecektir. Kontrolü ele geçiren tarafız. İsteklerimizi kabul ettirmekte zorlanmayız.

    İŞ VE KARİYER

    3-9 Kasım haftası: 9 Kasım Merkür-Akrep burcu geçişinde, kendimizi, ailemizi, ilişkilerimizi gözden geçireceğiz. Bunca sene elde ettiğimiz tecrübeleri, öğrenmemiz ve geliştirmemiz gerekenleri tespit edeceğiz. Birilerine rehberlik edeceğiz veya birileri bize rehberlik ederek hayatımızda kilit rol oynayacak. Evrensel yolumuza bakacağız. Biz kimiz, kimlerle bağımız var, ailemizle aramızdaki sorunlar, ilişki ve iş ortaklıklarında özlediğimiz nedir bütün bunlar üzerinde düşüneceğiz.

    10-16 Kasım haftası: 16 Kasım Venüs-Yay burcu geçişinde iş değişimleri, görevinizle alakalı bilgilenme, araştırma, yolculuklar sık sık gündeme gelebilir. Onun için, ev-iş arasındaki düzenlemelerin mutlaka iyi yapılması lazımdır. Bazıları özgür hareket edebilecekleri işleri tercih edebilirler. Kişisel önyargılarımızı bu süreçte geride bırakacağız. Yerli yerine oturmayan durumlar varsa, bunları akıllıca gözden geçireceğiz.

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihinde Güneş-Yay burcunda seyir halinde olacak. Mesleki konularda önümüzdeki bir ay boyunca keşif, bilgilenme ve deneyim sahibi olma zamanıdır. Yeni projeler üzerinde aktif şekilde çalışabilirsiniz. Yay süreçlerinde genelde dağınıklı, bir işten öbürüne atlamak, çabuk sıkılmak mümkündür. Buna göre tedbirinizi alınız. Sorumluluklar önemli. Bir yandan kendinizi ifade etmeli diğer taraftan araştırmalı, ancak işleri de belli bir düzen içinde yapmalısınız.

    24-30 Kasım haftası: 28 Kasım Merkür-Yay burcu geçişinde bilgi ve tecrübemizi hedefimize varmak amacıyla kullanabiliriz. Fikirlerimizi dile getiririz veya iletişim alanında meslek sahibi olabiliriz. Sık sık işimiz için seyahatlere çıkabiliriz veya böyle bir görev üstleniriz. Bir müddet için bir iş yerinde çalışır, tecrübe ediniriz. Dayanıklı ve sabırlı olmayı öğreniriz. Merkür-Yay geçişi bilgece düşünmektir. Hayatın önünde olandan ziyade arka planındaki ruhu keşfederiz. Değişik öğretilere, ritüellere merak salarız. Fırsatlardan yararlanmak için özgüvenli ve kararlı olmak gerekir.

    PARA

    3-9 Kasım haftası: 1 Kasım tarihinde görüşmeler sonuçsuz kalabilir. Mali konularda beklemede kalalım. 2 Kasım tarihi gayet olumludur. Beklediğimiz haber gelir veya elimize para geçer.

    10-16 Kasım haftası: Faydalı işler, girişimler, görüşmeler mali anlamda sağlam temelli olacaktır. 13 Kasım tarihinde biraz dikkatli olalım. Çabuk karar verip, üç kuruş dahi olsa paramızı risk etmeyelim.

    17-23 Kasım haftası: 22 Kasım tarihinde Yay burcunda oluşacak Yeniay, önümüzdeki iki haftalık süreçte kariyer hayatınız ve yerleşim yerinizle ilgili konularda oluşan yenilikleri işaretliyor. Ancak bir yanıyla da, parasal konularda da dikkatli olmamız gerektiğini söylüyor. Eğer yeni bir iş veya işinizde yeniliklerde bulunmak istiyorsanız sermayeniz, portföyünüz, yapılacak işin piyasadaki durumu önemli. Bu süre içinde yeni bir iş görüşmesinde bulunabilir, harekete geçebilirsiniz. Şimdiden hedefinizi belirlemenizde yarar var.

    24-30 Kasım haftası: Mali konularda ben yine dikkatli olmanızı söylemeliyim. Özellikle iş hayatında paraya dayalı hesaplarınızı çok iyi kontrol ediniz.

    Kasım ayı astroloji takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler: 2-6-7-11-20-21-25-29-30

    Zayıf Enerjili Günler: 8-9-16-23

    Aşkta En Şanslı Günler: 11
    Parasal Açıdan Şanslı Günler: 4-5

    Yeniay: 1-2-3-29-30
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay: 15-16-17
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    KASIM ayında sizlere bol şans, huzur, başarı ve güzellikler diliyorum. Kalben sevgilerimle...

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler