KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Akrep burcunda parçalı Güneş tutulması

    Parçalı Güneş tutulmasının etkileri başladı.

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, cuma günümüz saat 00.57 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Parçalı Güneş tutulmasının etkileri altında başlıyor. Neyi işaret ediyor bunları tüm görünümleriyle beraber ele almamızda yarar var.

    Saat 00.11 Ay-Venüs kavuşumu bu tutulma nedeniyle, duygusal ve ruhsal anlamda doyuma ulaşma arzumuz bir hayli yükseliyor. İlişkimizde sorunlar varsa, sevdiğimiz kişinin tavırlarını tehdit olarak yorumlayabiliriz. Eğer huzurumuz yerindeyse tam tersine tutkulu davranabiliriz. Maddi konularda da çıkarlarımızı kollamaktan yanayız. Aşkın derinliklerinde yol alarak, aşkla var olarak beraberliğimizi güçlendirmek istiyorsak elbirliğiyle sorunları aşabiliriz. Eğer sevgi bitmişse, birbirimizi tehdit olarak görüyorsak, bu tutulmada ayrı yolların yolcusu olabiliriz.

    Saat 00.57 Akrep burcunda oluşacak parçalı Güneş tutulması, finansal ve özel ilişkilerimizdeki paylaşımların gözden geçirilmesinde etkili oluyor. Elimizde bulunan değerleri ve başkalarıyla olan paylaşımı önemseyeceğiz. Bu alanda problemler varsa çok dikkatli hareket edilmelidir. Bu tutulmada vadesini doldurmuş bir ortaklık, çıkarlara dayalı, sevgiden yoksun bir ilişki sona erebilir. Sağlam, köklü, tutarlı ve dengeli olacak şekilde ilişkileri düzenlemek, yerli yerine oturtmak gereklidir. Bu tutulma, ortaklaşa kazançlar, hisseli paraların bölüşümü, kredi, miras, nafaka davalarında 9 Kasım tarihine kadar sabırlı olmanız, uyumlu davranmanız gerektiğini gösteriyor. Eğer bir iş kurmak veya iş ortaklığında bulunmak istiyorsanız 11 Kasım tarihi uygundur.

    Saat 09.28 Ay-Neptün olumlu görünümü, bu tutulmada kafanızı kurcalayan, hatta bazen işin içinden çıkmakta zorlandığınız konuları derinlikli olarak ele alacağınızı ve çıkış yolunu inançla, sevgiyle bulmanızı sağlıyor. Evet zorlanıyoruz ancak çaresiz değiliz. Kaygı ve korkularımızı iyileştiren, şifaya kavuşturacak etkiler mevcut.

    Saat 21.15 Ay-Pluto olumlu görünümü, bu tutulmanın sizi güçlendirici bir yanı olduğunu gösteriyor. İş hayatımız ve duygusal sıkıntılarımızın üstesinden gelmemizde bize yardımcı oluyor ve yol gösteriyor. Derinlikli olarak ele aldığımız meseleler üzerinde sabırlı olmamızı sağlıyor.

    Bu tutulmanın önümüzde hayırlı kapılar açılmasında ve güçlenmemizde vesile olması dileğimle,


    BOĞA

    Sevgili Boğalar, cuma gününe, saat 00.57 itibariyle Akrep burcunda oluşacak parçalı Güneş tutulmasının yansımaları altında adım atıyoruz. Anlamı ve önemini, tüm görünümleriyle ele alarak incelemek yararlı olur.

    Saat 00.11 Ay-Venüs kavuşumu bu tutulmanın ilişkinizle alakalı konular üzerinde bir hayli etkili olacağını gösteriyor. Partnerinizin sözleri ve davranışlarında tutkulu, ilişkisinde baskın tavırlı olduğunu görüyoruz. Eğer beraberliğinizde sevgi birliği yüksekse, bu Tutulma sizi birbirinize kenetler, kavuşturur. Tam tersine, sorunlar varsa eğer, karşı taraf haklı olduğunu düşünür. Bir yandan problemleri çözmeye çalışırsınız diğer taraftan ne olacaksa olsun artık diyerek tavır alabilirsiniz.

    Saat 00.57 Akrep burcunda oluşacak parçalı Güneş tutulması iş ortaklıkları, yasal davalar, anlaşmazlıklar, evlilik veya boşanmalar gibi konularda 9 Kasım tarihine kadar beklemede kalarak durumu gözden geçirmenin yararlı olacağını gösteriyor. Bu tarih sonrası oturup konuşursunuz, ona göre kararınızı verirsiniz. 11 Kasım sonrası çok güçleneceksiniz. Başka bir yere yerleşebilir, işe başlayabilir, başarılı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

    Saat 09.28 Ay-Neptün olumlu görünümü, bu tutulmanın ilişki ve iş ortaklarımızla alakalı konular üzerinde bizi düşündürdüğünü gösteriyor. Dostlarımızdan, can bildiklerimizden destek bekliyoruz. Koyduğumuz hedeflere ulaşmak ve amacımıza uygun gelişmelerle karşılaşmaktan yanayız. Bu enerji, yapıcı değişimden yana olan bireyin, dış dünyadaki ideallerine sarılışının işaretçisi. Hani bazen, bir yanımız kırık döküktür ancak bir yanımızla ayakta durmaya çalışırız. Aynen öyle. Bu görünüm biraz olsun moralimizi güçlendirici gözüküyor.

    Saat 21.15 Ay-Pluto olumlu görünümü, her şeye rağmen insanın asla güçsüz olmadığını, mutlaka bir çıkış yolunun olduğunu hatırlatıyor. Sezgilerimiz güçleniyor ve iç sesimize kulak vermemiz kolaylaşıyor. Evet bir şeyler değişecek. Ancak hayrınıza olacağı görülüyor.

    Bu tutulmanın önümüzde hayırlı kapılar açılmasında ve güçlenmemizde vesile olması dileğimle,


    İKİZLER

    Sevgili İkizler, cuma günümüz, saat 00.57 itibariyle Akrep burcunda oluşacak parçalı Güneş tutulmasının güçlü tesirleri altında başlıyor. Anlamı ve önemini, tüm görünümleriyle ele alarak incelemek yararlı olur.

    Saat 00.11 Ay-Venüs kavuşumu bu tutulmada, bir yandan gücünüzü kanıtlamaya çalışırken, diğer taraftan sizi birilerinin baskı altına alması anlamına gelebilir. İş veya gündelik hayatınızda ilişki sorunlarının sebep olduğu kaygılar rahatsız edici olabilir.

    Saat 00.57 Akrep burcunda oluşacak parçalı Güneş tutulması çalışma hayatınız, sağlığınız, günlük hayattaki uğraşılarınız, projeleriniz, işteki verimliliğiniz gibi konuların 9 Kasım tarihi itibariyle ele alınmasında yarar var. Gelişmelere göre kararlarınızı verirsiniz. 11 Kasım sonrası mali konularda başkalarından güçlü destekler görebilirsiniz.

    Saat 09.28 Ay-Neptün olumlu görünümü, bu tutulma nedeniyle, işlerimizi disiplinli bir şekilde yoluna koyma gerekliliği her ne kadar bizi rahatsız etse de, endişeli davranmadan, kaygılara sürüklenmeden, ayrıntıların üzerinde fazlaca durarak kendimizi tedirgin etmeden işlerimizi yoluna koymalıyız. Şartlarımız gereği, güçlüklerle mücadele etmek durumunda kalabiliriz. Ancak bu görünümün bir faydası var. Olumlu sonuçlar alacağımıza dair içgörümüzü yükseltiyor. Evet belki zorlanıyorum ama sonuç mutlaka iyi olacaktır dememizi sağlıyor.

    Saat 21.15 Ay-Pluto olumlu görünümü, bu tutulmanın bizi sınırlayıcı olan her şeyi geride bırakacağımızı gösteriyor. Kolay olmasa da, bu tutulma sayesinde, her durumu derinlemesine gözden geçirmelerde bulunuyoruz. Ancak kendimize yüklenmeden ve güven duygumuzu ayakta tutarak bunu yaparsak faydasını olumlu yönde görebiliriz.

    Bu tutulmanın önümüzde hayırlı kapılar açılmasında ve güçlenmemizde vesile olması dileğimle,


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, saat 00.57 itibariyle Akrep burcunda oluşacak parçalı Güneş tutulmasının güçlü tesirleri altında cuma gününe adım atıyoruz. Bu tutulmanın etkilerini, tüm görünümleriyle beraber ele almakta yarar var.

    Saat 00.11 Ay-Venüs kavuşumu, tutkulu bir aşkın göstergesi. Sorunlar olsa da, iki kişi cinsel anlamda birbirine vurgun ve kopmaları pek mümkün değil. Diyelim ki, hayatınızda kimse yok mu? Üzülmeyin. Çünkü bu tutulma karşınıza çıkacak bir kişiyi işaret ediyor. Ayrıca önümüzdeki bir yıllık süre içinde, bir evlat sahibi olmanızın da göstergesidir.

    Saat 00.57 Akrep burcunda oluşacak parçalı Güneş tutulması güçlü olmak arzumuzun, tutkumuzun işaretçisidir. Aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konular üzerinde bilhassa duracağız.. Aşkı hissetmek, cinselliği yaşamak ve karşımızdakinin üzerinde baskın kimlik oluşturmak istiyoruz. Ancak dünya sadece bizim etrafımızda dönmüyor. Daha dikkatli bir şekilde olan resme bakılmalıdır. 9 Kasım tarihi itibariyle ilişkimizle ilgili konularda daha ciddi düşüneceğiz. 11 Kasım tarihi itibariyle eşiniz, iş ortaklığınız, yasal davalar ve evlilik anlamında önemli bir dönüşüm ve yenilenme yaşanacaktır.

    Saat 09.28 Ay-Neptün olumlu görünümü, sizler açısından faydalı buluyorum. Evet bir çoğumuz aşk hayatınızla ilgili konularda ister istemez bir çok meseleyi sorguluyorsunuz. Belki her şey umduğunuz gibi olsa bunu yine yapacaksınız. Çünkü bir yengeç için tam güvenlik diye bir şey yoktur. O ne zaman evet şimdi güvendeyim diyene kadar, her zaman her şeyin mutlaka kontrol edilmesi şarttır. Fakat bu tutulma hayatın güzel yanlarını hissetmemizde yardımcı olabilir. İlham kaynağımız olabilir. Olumsuz bir şeyler varsa, onların yerine güzel bir şeyler düşünülerek rahatlanmaya çalışabilir.

    Saat 21.15 Ay-Pluto olumlu görünümü bu tutulmada, ilişkimizin hayatımızdaki yerini, tutkularımızın kıymetini, yüreğimizin derinliklerindeki özlemlerimizi hatırlatıyor. Güce fazlasıyla ihtiyacımız var. Sevgilimizin bir güzel sözü veya karşımıza çıkacak biri, bizi yeniden canlandırabilir ve hayata bağlayabilir. Düşünüyoruz da, hayatın tüm zorluklarıyla ancak aşk baş edebilir. Biz de onu istiyoruz. Tüm yüreğimizle.

    Bu tutulmanın önümüzde hayırlı kapılar açılmasında ve güçlenmemizde vesile olması dileğimle,


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, cuma günümüz, saat 00.57 itibariyle Akrep burcunda oluşacak parçalı Güneş tutulmasının güçlü tesirleri altında başlayacak. Bu tutulmanın etkilerini, tüm görünümleriyle beraber ele alırsak, anlamını daha iyi kavramış oluruz.

    Saat 00.11 Ay-Venüs kavuşumu bu tutulmanın etkisiyle, iç dünyanızda tutkularınız öylesine yoğun ki, sahip çıktığınız hiçbir şeyi bölüşmeye razı değilsiniz. Hatta elinizden gelse, tüm dünyayı karşınıza alabilirsiniz. O derece arzulu ve bir kadar baskın bir şekilde isteklerinizi kabul ettirmekten yanasınız.

    Saat 00.57 Akrep burcunda oluşacak parçalı Güneş tutulması, girişimlerimiz, kendimizi cesaretle öne sürmemiz, maddi ve manevi anlamda istediklerimize kavuşmamız yolunda çabamızın, mücadelemizin işaretçisidir. Aile içerisinde sizi baskı altına alan meseleleri zamanla aşabileceksiniz. Biraz sabırlı olup ilişkileri elden geçireceğiz. Ev ve ailevi konular, kiralama, satış, miras bölüşümü, yeni bir yuva kurmak gibi konularda 9 Kasım sonrası tekrar bir düşünmekte yarar var. 11 Kasım tarihinde çalışma hayatınızda önemli gelişmeler, güçlenmeler meydana gelecek. Ancak sağlığınızı da ihmal etmeyiniz.

    Saat 09.28 Ay-Neptün olumlu görünümü bu tutulmada, sizi sınırlayan ancak bir o kadar da güçlendiren meseleler üzerinde derinlikli düşünmenizi sağlıyor. Sizin başkalarından farklı düşünceleriniz ve yapmak istedikleriniz kimi insanlar tarafından tuhaf bulunabilir. Zorunluluklar bir Aslan için aşılmayacak engeller değildir. Aslanı üzen, çevresindeki insanların onu hafife almasıdır. Gururlu oldukları için, sıkıntılarını dile getirmezler ve çoğunluk tarafından mağrur ve kibirli biri olarak görülürler. İşte bu tutulma sizin, kimselere bir şey ispat etmek zorunda olmadığınızı, güvenli ve inançlı bir şekilde ilerlemeniz gerektiğini söylüyor.

    Saat 21.15 Ay-Pluto olumlu görünümü, bu tutulmada başkalarına olan desteğiniz ve yardımlarınız sayesinde bir çok kişinin rahatlamasını sağlar. Ancak gereğinden fazla kendinizden verirseniz yorulursunuz. Biliyorum çok cömertsiniz. Ancak sizin de gücünüz bir yere kadar. Gerektiğinde hayır demeyi bilmek lazım.

    Bu tutulmanın önümüzde hayırlı kapılar açılmasında ve güçlenmemizde vesile olması dileğimle,


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, saat 00.57 itibariyle Akrep burcunda oluşacak parçalı Güneş tutulmasının güçlü tesirleri altında cuma gününe adım atıyoruz. Bu tutulmanın anlam ve önemini, tüm görünümleri çerçevesinde ele alarak geniş anlamda ifade edeceğim.

    Saat 00.11 Ay-Venüs kavuşumu bu tutulmanın, çevrenizle olan her türlü paylaşımınızda inandığınız ülkünüz, değerleriniz, çevreniz, aileniz, sevdiklerinizin son derece önem taşıdığını gösteriyor. Başarılı olmak, gücünüzü kanıtlamak arzunuz son derece yüksek. Bütün yaşadıklarınıza inat yine de ayakta durmaktan yanasınız.

    Saat 00.57 Akrep burcunda oluşacak parçalı Güneş tutulması bu yılın son Güneş tutulmasıdır. Aylardır beklenmedik sıkıntılar yaratan birçok meselenin maddi ve manevi anlamda üstünüzde yarattığı izleri silebilmek, gizli saklı hareket eden ve sizi bir hayli üzen insanlarla ilişkinizi bitirerek, yeni hedefler yönünde önem taşıyor. Bundan böyle gelişim gelişim anlamında size katkıda bulunacak insanlarla olmayı tercih edeceksiniz. Yakın çevrenizle ilişkiniz, eğitim ve ticari girişimlerdeki düzelmeler 9 Kasım itibariyle görülecektir Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konularda 11 Kasım tarihi çok olumludur. Kuvvetleniyor ve yepyeni, güçlü adımlar atıyorsunuz.

    Saat 09.28 Ay-Neptün olumlu görünümü, bu tutulmada tek başına altından kalkmaya çalışsak da, aslında bir cana öylesine ihtiyacımız var ki. Güçsüz olduğumuzdan değil bu. Sadece daha kuvvetli bir iş birliğiyle bütün problemlerin kolayca halledileceğini biliyoruz. Dışarıda bizi güçlü bilmelerinden yanayız. Ancak ilişki meselelerinde durum biraz daha farklı. Eğer birlikte olduğumuz kişiyle mutluysak, bu tutulma bizi iki misli güçlendirir. Eğer yalnızsak, hüzünlendirir. Eğer mutsuzsak kendimize daha sıkıca sarılmamız için gereklidir. Esasen burada önemli olan, hayatın bizi sürekli test ediyor oluşu. Bu testler ne zaman bitecek diye içimizden geçirebiliriz. Merak etmeyiniz bitecek ve sizin için gerekli olan hayatınıza dahil olacaktır.

    Saat 21.15 Ay-Pluto olumlu görünümü, bu tutulma engellerle baş edebilme gücünüzü yükseltici olduğu gibi, sahip olduğunuz her değeri koruyup kollamanızda yardımcıdır. Bu görünüm aşk hayatımızla ilgili konularda güçlenmemizi sağlayıcıdır. İstediğimiz her ne ise, ona doğru inançla yöneldiğimizde kimse onu elimizden alamayacaktır.

    Bu tutulmanın önümüzde hayırlı kapılar açılmasında ve güçlenmemizde vesile olması dileğimle,


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, cuma günümüz, saat 00.57 itibariyle Akrep burcunda oluşacak parçalı Güneş tutulmasının güçlü tesirleri altında başlayacak. Bu tutulmanın etkilerini, tüm görünümleriyle beraber ele alırsak, anlamını daha iyi kavramış oluruz.

    Saat 00.11 Ay-Venüs kavuşumu bu tutulmada, kazanımları konusunda hırslı olan kişi, gerekirse bir ortakla birleşerek maddi anlamda kendini güçlendirmek isteyebilir. Bu görünüm, ticari anlamda yapılacak görünümlerin de işaretçisidir. Böyle bir etki altındayken insan, parayı kolayca harcar ancak sonra da pişmanlık duyabilir.

    Saat 00.57 Akrep burcunda oluşacak parçalı Güneş tutulması, mali konularda birebir etkilidir. Yanlış ortaklıklar ve yanlış ilişkilerin bitişinin ve yeni kapıların açılacağı sürecin başlangıcının işaretçisidir. Kazanç anlamındaki girişimler ve kararlar, 9 Kasım sonrası olumludur. 11 Kasım tarihinde aileniz, eviniz ve geleceğinizle ilgili güçleniyorsunuz. Kendinize yeni bir dünya kurabilirsiniz.

    Saat 09.28 Ay-Neptün olumlu görünümü, bu tutulmanın parayla alakalı meseleler üzerinde derinlikli düşünmemize yardımcı olurken, diğer taraftan kafamızın içinde hayalini kurduğumuz şekilde yaşamadığımızı hissetmemize neden oluyor. Evet bir gelirimiz var veyahut en azından bir işimiz var. Ancak çok daha iyi durumda olmamız gerekiyor. Tabii ki işin güvenliği, sağlık durumumuz, şu anki mevcut işimiz ileriye dönük düşündüğümüzde çok da rahat değiliz. Oturmayan şartlar veya piyasanın durumu bizi ister istemez kaygılandırıyor. Bu tutulma, finansal, iş hayatımızla ilgili konuların ve de ilişkimizle alakalı özel durumların, sağlığımızın gözden geçirilmesinde önem arzediyor.

    Saat 21.15 Ay-Pluto olumlu görünümü, bu tutulmada ailemiz, sevdiğimiz ve güvendiğimiz insanların varlığına duyduğumuz ihtiyacı gösteriyor. Fazla didikliyoruz bir çok meseleyi. Öyle ki, bu didikleme çoğu zaman kendi kendimizi engellememize neden olabilir. Oysaki bu tutulma sayesinde güçleniyoruz, destek görüyoruz.

    Bu tutulmanın önümüzde hayırlı kapılar açılmasında ve güçlenmemizde vesile olması dileğimle,


    AKREP

    Sevgili Akrepler, cuma gününe, saat 00.57 itibariyle burcunuzda oluşacak parçalı Güneş tutulmasının yansımalarıyla atım atıyoruz. Bu tutulmanın etkilerini, tüm görünümleriyle beraber açıklayacağım.

    Saat 00.11 Ay-Venüs kavuşumu bu tutulmada, ilişkilerde güçlü taraf olmayı istediğinizi hem tutkulu ve baskın kişi olmaya çalışacağınızı gösteriyor. Size oldukça çekicilik katıyor. Karşı cins üzerinde etkiniz bir hayli yükseliyor.

    Saat 00.57 burcunuzda oluşacak parçalı Güneş tutulması, kariyer hayatınızla ilgili konular üzerindeki gelişimin tamamlanmak üzere olduğunu göstermektedir. Çıkarlarınızın, ne yöne gitmek istediğinizin farkındasınız. Gelişime katkıda bulunan insanlarla ilişkide bulunacağız. Bu Tutulma yeni bir karar, girişim, adım atmak için gayet uygun ve olumludur. 9 Kasım tarihini bekleyin ve ondan sonra planlarınızı yürürlüğe koyun. 11 Kasım tarihi itibariyle eğitim, ticaret, iş girişimi ve yenilikler açısından olumlu yönde güçleniyorsunuz.

    Saat 09.28 Ay-Neptün olumlu görünümü, bu tutulmanın güçlendirici etkisiyle şifalandığınızı gösteriyor. Hani bazen öyle rüyalar görürüz ki, sanki gerçekmiş gibidir, kimi zaman öyle hayaller kurarız ki, gerçekleşmesi an meselesidir. İşte bu tutulma, hem sezgilerinizi, mistik yönünüzü destekleyici hem de, ideallerinize sahip çıkmanız için kuvvetlendiricidir. Bir yanıyla güç aşılırken diğer yanıyla besleyici ve büyütücüdür. Neye inanırsak bizim olabilir.

    Saat 21.15 Ay-Pluto olumlu görünümü, bu tutulmanın güçlendirici iksir olduğunu söylüyor. Dış etkenlere karşı sizi koruyor ve güven duygunuzu yükseltiyor. Kimsenin sınırlarınız içine girerek sizi rahatsız etmesine izin vermez. Yakınlarınızdan destek görmenizi sağlıyor. Hayatınızı olumlu ve güçlü yönde değiştirmenizde size destek oluyor.

    Bu tutulmanın önümüzde hayırlı kapılar açılmasında ve güçlenmemizde vesile olması dileğimle,


    YAY

    Sevgili Yaylar, saat 00.57 itibariyle Akrep burcunda oluşacak parçalı Güneş tutulmasının yansımalarıyla cuma gününe adım atıyoruz. Bu tutulmanın anlam ve önemini, tüm görünümleriyle ele alarak sizlere izah edeceğim

    Saat 00.11 Ay-Venüs kavuşumu bu tutulmanın özellikle gizli ilişki, arzular, tutkular anlamında etkili olduğunu gösteriyor. Fiziksel ve ruhsal anlamda kenetleneceğiniz bir aşk istiyorsunuz. Sahip olamadığınızda, elde edemediğinizde, elde olmayan engellerle karşılaştığınızda bunu kabul etmenizin mümkün olmadığını görüyoruz.

    Saat 00.57 Akrep burcunda oluşacak parçalı Güneş tutulması fiziksel ve psikolojik anlamda sizi baskı altına alan ve sizin de üzerinde nicedir düşündüğünüz meselelerin artık geride kalacağını gösteriyor. Bu geride kalma durumu bir bitişin, sonlanışın, ayrılığın işaretçisi olabilir. 9 Kasım tarihi sonrası bunlar netleşmeye başlar. 11 Kasım sonrası mali konularda çok güçlü kararlar vererek, yeni bir adım atabilirsiniz. Tutulma bir yanıyla zorlarken diğer yanıyla bir kapı açıyor size.

    Saat 09.28 Ay-Neptün olumlu görünümü, bu tutulmanın iş-aile-duygusal konularda etkili olacağını gösteriyor. Hesapta olmayan bir problem, hassasiyet yaratabilir. Başkalarına destek vermemiz ve anlayışlı olmamız gerekir. İnancımız burada çok önemlidir. Saplantılı, olumsuz düşünmemeliyiz. Hayat düz bir çizgi değildir. Bazen yaşanılan zorluklar en başta yorucu gelse de, aslında insanı güçlendiricidir. İşte bu tutulma, sizi bilge kılıyor, başkalarına şifa olmanızı sağlıyor.

    Saat 21.15 Ay-Pluto olumlu görünümü, bu tutulmanın işlerinizi yerli yerine koyabilmek için güçlü bir desteğe ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Para bunların başında gelebilir. Birikmiş borçlarınızı temizlemek için, rahatlamak için var gücünüzle mücadelenizde size destek oluyor.

    Bu tutulmanın önümüzde hayırlı kapılar açılmasında ve güçlenmemizde vesile olması dileğimle,


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, saat 00.57 itibariyle Akrep burcunda oluşacak parçalı Güneş tutulmasının güçlendirici etkileri altında cuma günümüz başlıyor. Bu tutulmanın hangi alan ve konular üzerinde önemli olduğunu, tüm görünümleriyle beraber ele alarak sizlere izah edeceğim.

    Saat 00.11 Ay-Venüs kavuşumu, bu tutulmada bir yandan kafanızın içindeki sorulara cevap arıyorsunuz hem de artık yeter dediğiniz ne varsa onun üzerinde hakimiyet kurarak elde etmekten, kendinizi kanıtlamaktan yanasınız. Sizin için kazanmak çok önemli. Her türlü ilişkide baskın taraf olmayı tercih edebilirsiniz. Amacınızı gerçekleştirmek, hedefinize varmak arzunuz bir hayli yükseliyor.

    Saat 00.57 Akrep burcunda oluşacak parçalı Güneş tutulması sosyal ilişkiler, faaliyetler, hedefleriniz anlamında 9 Kasım tarihi sonrası yapılacak görüşmeleri işaret ediyor. Bunların tümü olumludur. 11 Kasım sonrası çok olumlu, kuvvetlendirici bir döneme adım atmış olacaksınız. Çok olumlu bir gelişmeler, dönüşüm yaşayacaksınız. Çok güçleneceksiniz.

    Saat 09.28 Ay-Neptün olumlu görünümü bu tutulmanın, düşündüğümüz işleri yerli yerine koyabilmemizde birilerinin bize destek olacağını gösteriyor. Bu eşimiz, iş yerinde bir arkadaşımız, ailemizden biri olabilir. Kimileri için anlamı, bizim başkalarına olan yol gösterici oluşumuzdur. Bu bir arkadaşımız olabilir. Aslında yanlış bir karar vermek üzeredir ve biz ona yardımcı olabiliriz. Bazılarınız için anlamı, bir işin zamanında ve usulüne uygun şekilde bitirilmesidir. Bu tutulma Oğlaklara kuvvet aşılayıcıdır.

    Saat 21.15 Ay-Pluto olumlu görünümü, bu tutulmanın hem sağlığınızı güçlendirici hem de derinlikli düşünmenizi sağlayıcı olacağını gösteriyor. Gönüllü çalışmanın, iş birliğine açık olmanın ve çıkarlarınızı korumanızın da belirteci oluyor.

    Bu tutulmanın önümüzde hayırlı kapılar açılmasında ve güçlenmemizde vesile olması dileğimle,


    KOVA

    Sevgili Kovalar, cuma gününe, saat 00.57 itibariyle Akrep burcunda oluşacak parçalı Güneş tutulmasının yansımalarıyla atım atıyoruz. Bu tutulmanın etkilerini, tüm görünümleriyle beraber açıklayacağım.

    Saat 00.11 Ay-Venüs kavuşumu bu tutulmanın etkisiyle, bir çok meseleyi önceden sezebilme gücünüz yükseliyor. Kariyer hayatınızda otoritenizi kabul ettirmekten yanasınız. İş ilişkilerinde çıkarlarını düşünen, üzerinizde baskı kurmaya çalışan kişilerden hoşlanmıyorsunuz.

    Saat 00.57 Akrep burcunda oluşacak parçalı Güneş tutulması meslek hayatınızla ilgili konular üzerinde yaşanan durgunluk, sıkıntı, kriz ve sorunların tekrar ele alınması yönünde 9 Kasım tarihinin önemli olduğunu gösteriyor. İşbirliğine açık olunuz. İnatçı davranmayınız. 11 Kasım tarihi itibariyle büyük bir proje veya önemli bir iş için karar verebilirsiniz.

    Saat 09.28 Ay-Neptün olumlu görünümü, bu tutulmada etrafınızdaki insanların hem iş hem mali konularda iyi niyetinizden yararlanmaması için dikkatli olunması gerektiğini söylüyor. Şifa tekniklerin uygulanması ve bu yolla kazanç elde edilmesi, rüyalar, mistizm gibi konulardan gelebilecek gelirlerin de göstergesi oluyor.

    Saat 21.15 Ay-Pluto olumlu görünümü bu tutulmada, ilişkilerinizde en iyi yaklaşımın, karşınızdaki kişiyi tanımaktan geçtiğini gösteriyor. Paylaşımcı olmayan insanlardan uzak durmanızın doğru olacağını işaret ediyor. İşiniz önemli ve siz hedefinize odaklı çalışmalısınız.

    Bu tutulmanın önümüzde hayırlı kapılar açılmasında ve güçlenmemizde vesile olması dileğimle,


    BALIK

    Sevgili Balıklar, cuma gününe, saat 00.57 itibariyle Akrep burcunda oluşacak parçalı Güneş tutulmasının yansımalarıyla atım atıyoruz. Bu tutulmanın etkilerini, tüm görünümleriyle beraber açıklayacağım.

    Saat 00.11 Ay-Venüs kavuşumu bu tutulmanın güçlü desteğiyle, inandığınız yoldan sizi hiç kimsenin döndürmesi mümkün gözükmüyor. Tutkularınız oldukça derin ve gerekirse korkularınızın üzerine giderek engelleri güce dönüştürebilirsiniz. Aşkta bir hayli baskın taraf olabilirsiniz. Vazgeçmeye niyetiniz yok. Gönlünüz kimi ve neyi istiyor, hedefliyorsa, onu elde etmekten yanasınız.

    Saat 00.57 Akrep burcunda oluşacak parçalı Güneş tutulması yurtdışındaki işleriniz, yerleşim, ticaret, girişim, sosyal medya, iş ortaklıkları ve kazanç meselelerin 9 Kasım tarihi itibariyle olumlu yönde gelişeceğinin sinyalidir. 11 Kasım itibariyle çok önemli ve büyük bir projede yer alabilirsiniz. Bu karar sizi çok güçlendirecektir.

    Saat 09.28 Ay-Neptün olumlu görünümü, bu tutulmanın cesaret, şevk ve destek verici ve gücünüzün farkına varmanızı sağlayıcı olduğunu işaret ediyor. Hem kendiniz hem de diğer insanlar üzerinde etkiniz bir hayli yükselecek. Güzellikleri üzerinize çekersiniz ancak özellikle bazı kişilerin gözünün üzerinizde olduğunu biliniz. Ne fazla iyi niyetli ne de tümden mesafeli davranmayın. Ancak enerjinizi kimsenin düşürmesine izin vermeyin. Amacınıza uygun insanlarla el ele verin.

    Saat 21.15 Ay-Pluto olumlu görünümü, bu tutulmada derinlikli şekilde hayatı ele almanızı sağlayıcıdır. Bu tutulma, ilahi adaletin er ya da geç, sizi üzenleri hizaya getireceğini söylüyor. Bu görünüm bir yolculuğun planlanmasında, ticari bir görüşmenin yapılmasında, yararlı çalışmalara imza atılmasında destekliyor.

    Bu tutulmanın önümüzde hayırlı kapılar açılmasında ve güçlenmemizde vesile olması dileğimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler