KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Güneş Akrep burcunda

    Burçları neler bekliyor?

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 23 Ekim saat 14.57-22 Kasım saat 11.38 arasında Güneş-Akrep burcunda ilerleyecek. Önümüzdeki bir ay boyunca hem ilişki hem iş ortağı hem de psikolojik açıdan sizi rahatsız eden konularda odaklanmanın göstergesidir. Bir kayıp veya mecburi bir ayrılık yaşıyorsanız bu durumu kabullenmekte ve hayatınıza devam etmekte zorlanabilirsiniz. Ortaklaşa bir paranın, bir mülkün pay edilmesi, sözgelimi eşinizin, iş ortağınızın mali durumu sizi bir hayli yakından ilgilendirecektir. Çünkü sonuçta evin geçimi ve huzurun temini için gelir gayet önemlidir. Diyelim ki evli değilsiniz. Böyle bir geçişte tutkulu bir aşk yaşamak istersiniz. Bu öyle bir aşk olmalıdır ki, size tüm geçmişi unuttursun ve yeniden hayata aşkla bağlamanızı sağlasın. Bu geçiş, geçmiş defterlerin artık kapatılması ve zor da olsa yeni bir sayfanın açılması arzunuzu işaret eder. 18 Kasım tarihindeki Güneş-Satürn kavuşumu gayet önemlidir. Kendinizi başkalarına kabul ettirme, arzu ve isteklerinizi mutlak ele geçirme yönünde etkileyicidir. Hem otoriteler hem de dış etkenler sizi kısıtlayabilirler. Maddi ve manevi anlamda iş ortaklarınızla, patronunuzla, ailenizle veya partnerinizle aranızdaki paylaşımların ciddi bir şekilde ele alınmasında fayda var.

    23 Ekim saat 23.52-16 Kasım saat 21.03 arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Bu süreç, eş veya partnerinizle olan cinsel, finansal ilişkinizle birebir alakalı olup, iş ortaklıkları anlamında da etkili bir süreçtir. Hangi tür ilişki olursa olsun, taraflardan biri veya her ikisi, beraberliği yöneten güç olmak ister. Bu gücü elde etmek için, cinselliğini, cazibesini, parasını kullanabilir. Bağımlı bir ilişki yaşıyorsanız, bu süreçte ne olursa olsun ayrılmak istemezsiniz. Problemler olsa dahi, ondan kopmak hayatla olan bağınızı koparmak gibi bir şeydir. Sağlıklı yürüyen bir ilişkide bu süreç, fantezilerin bir hayli yoğun olduğu zamandır. İki kişi de, birbirlerine tutkuyla bağlıdırlar. Finansal konularda da etkili olan bu dönemde, kazanç elde etmek amaçlı iş ortaklıkları gözden geçirilir. Boşanma davalarında, miras ve hisseli paraların bölüşülmesinde bu süreçte, taleplerinizin karşılanmasını arzularsınız. Eğer karşı taraf, sizi umursamıyorsa bir hayli hırslanır, öfkelenir, mutlaka istediğinizi elde etmek için elinizden geleni yapabilirsiniz.

    Venüs-Akrep geçişinde en etkin tarih, 13 Kasımdır. Bu tarihte, Venüs-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Eğer problemli bir ilişki yaşanıyorsa bunlar mutlaka gözden geçirilmelidir. Her iki taraf da sadece kendi çıkarını gözetiyorsa, bu ilişkinin devamı zor olur. Bu tarihi kriz zamanı olarak değerlendirebiliriz. Bu aşıldığı takdirde ilişki sağlamlaşır. Ancak bağımlı, takıntılı, zorlayıcı ve birinin diğeri üzerinde baskı kurduğu bir beraberlikse kriz büyüyebilir. Bu kavuşum, mali konulardaki borçları, miras, hisseli paraları, varsa çocuklarınızın aile içindeki önemini, nafaka davalarını, eşinizin mali durumunu ve ilişkilerdeki mücadeleleri işaret ettiğinden dürüstçe bir yüzleşmede bulunmanın yararı büyük. Kimse kimsenin hakkına el uzatmamalı, ortaklık varsa mutlaka mali ve manevi anlamda maddeleri gözden geçirilmelidir. Ayrıca sizler de artık, başkalarından her türlü konuda destek görmekte zorlanabileceğiniz gerçeğini göze alarak ilişkilerinize lütfen gerçekçi yanaşmayı ihmal etmeyiniz. Cinsel hayatınızla ilgili sorunlarınızı da önemseyiniz.

    Bu iki geçiş etkinliğinin hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,


    gunesvenus450

    BOĞA

    Sevgili Boğalar, 23 Ekim saat 14.57-22 Kasım saat 11.38 arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, en başta karşı cinsle olan ilişkinizde, iş ortaklarınızla aranızdaki alışverişte, bir başkasının gözünden kendinizi tanımlama yönünde önem taşıyor. Boğalar, bu süreçte partnerlerinin baskın tavırlarıyla karşılaşabilirler. Aynı durum, iş ortaklıklarında da göze çarpar. İlişkide genel olarak görülebilecek durumlar şunlardır. Kıskançlık, denetlemeye çalışması, evliliğe yanaşmaması veya birlikteliğin sorumluluğunu üstlenmemesi, bizi bazen umursamaması, dinlememesi, hesapçı davranması gibi Aslında bütün bu olumsuzluklar bize şunu söylemektedir. Bu ilişkinin hayatımızdaki yeri ve önemi nedir? Bu tavırlarının sebebi, biz miyiz yoksa bu kişi karakteri gereği mi böyle davranıyor?İşte bütün bunları şimdi düşünme zamanımız. Soğukkanlı bir şekilde gözden geçirmeliyiz. Güneş-Akrep geçişindeki en etkin görünüm tarihi 18 Kasımdır. Satürn ile kavuşum yapan Güneş, hem ilişki hem iş ortaklığı hem de kişisel anlamda ciddi bir şekilde düşünmenin, sorumluluklarınızı ele almanın, kazanç ve kayıp anlamında her şeyi gözden geçirmenin işaretçisidir. Başkalarıyla işimiz, ilişkimiz gereği yan yana olmamız icap edebilir. Burada önemli olan, karşılıklı çıkarların gözetilmesi ve ona göre hareket edilmesidir. Belli bir baskı oluşabilir. İş birliği yaptığımız kişi kendi payına düşeni önemseyebilir. Böyle bir durum sizi kızdırabilir. Kökü sağlam ilişkiler bu testten geçerken, tam tersi beraberlikler sona erebilir.

    23 Ekim saat 23.52-16 Kasım saat 21.03 arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, evlilik, uzun süreli ilişki, iş ortaklığı konularıyla birebir alakalıdır. Bu kişilerle aranızdaki paylaşım, uyum ve sevgi alışverişini tutkulu, yoğun ve zorlayıcı olabilecek bir dönemi işaret eder. 13 Kasım tarihindeki Venüs-Satürn kavuşumu, uzun yıllardır bir arada yaşayan veya evli olan çiftlerin ilişkilerini tekrar gözden geçirmelerinde son derece önemli bir zamanı işaret etmektedir. El birliği ile sevgilerini büyütmüş, sorumluluklarının farkında bir çift bile olsanız bu tarihte mutlaka birbirinizle geçmişi ve geleceği konuşmanızda yarar var. Problemli çiftler açısından duruma bakarsak, eğer ilişki bu zamana dek oturmadıysa, ciddiyete dönüşemiyorsa, sürekli krizler yaşanıyorsa, son zamanlarda iyice bir mesafe oluşmuşsa, bu beraberliğin artık mutlaka gözden geçirilmesinde yarar vardır. Her iki tarafın da bu kangren ilişkiye gerçekçi bakmaları lazım. Yoksa ileride daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrılık kararı almış çiftler ise, boşanma şartları üzerinde hukuki haklarını göz önüne alarak konuşmalıdırlar. İlişkisi olmayanlar ise, hem geçmişte yaşadıkları deneyimleri hem de bugünkü bakış açılarına göre bir eşten ne beklediklerini mutlaka ciddi anlamda düşünmeliler. Böylece bir daha hata yapmamaları ve daha aklı başında hareket etmeleri mümkün olur. İş ortaklığı gibi konularda ise, çalışma şartları, ticari, yasal ve sözleşme maddelerinin ele alınarak sağlam hale getirilmesinde yarar vardır.

    Bu ki geçiş etkinliğinin hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,


    gunesvenus450

    İKİZLER

    Sevgili İkizler, 23 Ekim saat 14.57-22 Kasım saat 11.38 tarihleri arasında, Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, önümüzdeki bir aylık süreçte çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda durumunuzu gözden geçirmeniz gerektiğini gösteriyor. Aklınıza bir problem gelmesin. Sadece gerekli olanla olmayan arasındaki farkı belirleyip, zamanı iyi bir şekilde değerlendirmek, verimli bir şekilde çalışmak için bu gereklidir. Beslenmemiz, uyku düzenimiz kısaca sağlığımızı ihmal etmemeliyiz. Şikayetlerimizi mutlaka bir doktora göstermeli, tedavilerimizi ihmal etmemeliyiz. Astrolojik geçişler bize yol gösteren trafik ışıkları gibidir. Biz bu uyarıya göre emniyetle yol alabiliriz. Yine bu dönemde evcil hayvanlarınız, yanınızda çalışan kişilerin sağlığı, iş anlaşmaları, alacak verecek konuları, iş ortaklığıyla ilgili meseleleri ele alabilir, iş tercihlerinizi bir daha ciddi manada gözden geçirebilirsiniz.
    Güneş-Akrep geçişindeki en etkini tarih 18 Kasımdır. Bu tarihte Güneş-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Anlamı nedir? Mali konular başta olmak üzere, iş sözleşmeleri, iş görüşmeleri, sorumlulukların artışıdır. Ciddi bir şekilde iş meseleleri ele alınmalıdır. Eğer aksaklıklar varsa, bunlar mutlaka düzenlenmelidir. Şu aralar kim üzerinize gelse, ne zaman kendinizi fiziksel ve psikolojik anlamda yalnız hissetseniz ya içinize atıyor kimseye belli etmiyorsunuz veyahut alınıyor, güceniyor tepkide bulunuyorsunuz. Dile getirmekte zorlandığınız problemlerinizi anlayabilecek, bir sürü yoğunlukla baş ederken yanınızda destek olabilecek birilerine ihtiyaç duyuyorsunuz. Bunu bulamadığınızda kendinizi güçsüz hissediyorsunuz. Bu kavuşum bir çok meseleyi, ilişkiyi veya iş anlamında elinize, yüreğinize batanları temizlemeniz için, öncelikle kendinize fazlasıyla önem vermeniz gerektiğini gösteriyor. Siz yoksanız hiçbir şeyin önemi olmayacağına göre, lütfen sizi üzmelerine izin vermeyin. Ancak siz de her şeyi kafanıza takıp kendinizi rahatsız etmeyin.

    23 Ekim saat 23.52-16 Kasım saat 21.03 arasında tarihleri arasında Venüs, Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Bu dönem, çalışma ortamınızdaki ilişkilerinizle birebir alakalı olup, fiziksel ve ruhsal sağlığınızı etkileyen koşulları ve aşk hayatınızla ilgili meseleleri de kapsamaktadır. Venüs-Akrep burcu geçişinin en önemli görünüm tarihi, 13 Kasımdır. Bu tarihte Satürn ile kavuşum yapacak Venüs, çalışma hayatınızla ilgili konularda şartların, ilişkilerin, maddi anlamdaki doyumluluğun, işinizdeki verimliliğinizin azaldığı ve kendinizi huzurlu hissetmediğiniz bir gündür. Bu durumun devam etmesi halinde verimli çalışmanız zordur. Kurallar, kısıtlamalar, engeller yüzünden sıkılabilirsiniz. Bu kavuşum, aşk hayatınızdaki aşırı baskı, kıskançlık veya farklı problemleri işaret edebilir. Psikolojik ve fiziksel açıdan sağlığınızı zorlanabilir. Önemli bir şikayetiniz varsa mutlaka bir uzman tarafından kontrol edilmesi gerekir. İster çalışma ister ilişki anlamında olsun bu tarihte yaşanan veya yaşanması muhtemel sıkıntıları kulak arkası etmeyin. Ne gibi düzenlemelere ihtiyacınız var bunlar üzerinde yüzleşmede bulunun.

    Bu ki geçiş etkinliğinin hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,


    gunesvenus450

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler 23 Ekim saat 14.57-22 Kasım saat 11.38 arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, neyi arzuluyorsak onu elde etmek adına verilen mücadelenin işaretçisidir. Ancak bu mücadelenin sonucunda elde edebileceklerimizi sürekli kılabilmek için gerçekçi olmamız gerekiyor. Önümüzdeki bir ay boyunca sevdiğimiz, bağlılık duyduğumuz insanların üstüne titreyeceğiz. Onlara bir zarar gelmesin isteriz. Bizi yoran, üzen ne varsa onları da düşünüceğiz. Güneş-Akrep geçişindeki en etkili tarih 18 Kasımdır. Güneş ve Satürn gezegenleri Akrep burcunda son kez buluşacaklar. Bu ikili, önemli bir yapılanmanın işaretçisidir. Sorumluluk verici, dikkatli olmamızı gerektiricidir. Ancak bütün bunlar köklü bir değişim ve dönüşüm için gereklidir. Bizi güçlendirecektir. Bu görünüm, aşk, çocuk, yaşam ve kendinizle alakalı meselelerin fazlasıyla derinlikli ve ciddi biçimde ele alınmasında yarar görüyorum.

    23 Ekim saat 23.52-16 Kasım saat 21.03 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs süreci aşkta tutkuların birebir işaretçisi olup, erotizm, zevk anlayışınız, sosyal yaşamdaki paylaşımlarınız ve çocuklarla ilgili konularda üzerinde etkilidir. Bu geçişte etkin görünüm 13 kasımda gerçekleşecek Venüs-Satürn kavuşumudur. Bu kavuşum, aslına bakacak olursak gayet büyük bir dayanma gücü verir ve kararlılık anlamına gelir. Kişi aşk hayatıyla ilgili meselelerde yaşanan krizin, ardında yatan nedenleri bilir ancak kabul etmekte zorlanır. Oysaki ilişkinin derinlikli bir şekilde ele alınması vakti gelmiştir. Bunu kabul eden kişi, gereken ayarlamaları yapar, aksaklıkları belirler ve çare bulabilmek için mücadele eder. Bazıları için aşk belli başlı önemli, hayati bir konudur. Eğer yalnızsa, bunu kötüye yormak, sonradan üzücü ilişkiler yaşamak yerine, doğru zamanın gelmediğini düşünür ve bilinçli bir şekilde davranır. Bir kısım kişi için bu kavuşumun anlamı, yaşamın tekrar gözden geçirilmesi, düzenlenmesidir. Böyle bilinçli kişiler, yeteneklerini belirleyerek güçlü insanlarla temasa geçerek başarılı olurlar. Bazı Yengeçler için anlamı, çocuklarının sorumluluklarının farkında ve güçlü bir birey olarak yetişmeleri şeklinde onlarla kurdukları olumlu ilişkidir. Tabii ki bazı Yengeçler için bu kavuşum, evladından uzakta olmanın acısı veya bir evlat sahibi olamamanın getirdiği içsel baskı şeklinde hissedilebilir. Belki biten bir ilişki veya evlilik yüzünden kişi çocuk sahibi olamamıştır. Bu onu derinden üzüyor olabilir veya evladının bir sorunu vardır. Ona üzülüyor olabilir. Ancak biraz önce değindiğim gibi aslında bu kavuşum derinlikli yapılan ve bilinçli düşünülen konularda sizi dayanıklı ve mücadeleci kılacaktır.

    Bu ki geçiş etkinliğinin hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,


    gunesvenus450

    ASLAN

    Sevgili Aslanlar 23 Ekim saat 14.57-22 Kasım saat 11.38 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Akrep burcu ilerleyişi, kendinizi her anlamda güven altına alma arzunuzun işaretçisidir. Aileniz, yuvanız, miras, mal, mülk, emlak ile alakalı konularla yakından ilgilenebilirsiniz. Kişi bu istekle, ilerisi adına bir yer satın almayı ve oraya yerleşmeyi düşünebilir. Ailemizle karşılıklı konuşacağız, neler yapacağımızı tespit edeceğiz. Şartları gözden geçireceğiz. Ilımlı ve paylaşımcı düşüneceğiz. Kendi geleceğimizi ilgilendiren bir durum söz konusu ise, evden ayrılmak, tekrar evimize dönmek v.b. Bunları da gözden geçireceğiz. Ancak adım atmayacağız. Bir dönüşüm ve yenilenme süreci olduğunu bilerek bilinçli şekilde hareket edeceğiz. Zaten şu aralar her birimiz farklı alanlarda bir dönüşüm testinden geçiyoruz. İşlemeyen her şeye bir bakmak, işler hale getirmek için gerçekçi olmak lazım.

    Güneş-Akrep geçişinin en etkin görünümü, 18 Kasımda gerçekleşecek. Satürn ile kavuşum yapacak Güneş, ciddi ve sorumluluk duygusu çerçevesinde hareket ederek, hem ailevi hem özel yaşam hem de iş hayatımızla alakalı konular üzerinde durmamızı sağlıyor. Kimlerle birlikte yaşıyorsak, çalışıyorsak veya köklü bir bağlantımız varsa bu kişilerle olan ilişkimizi gözden geçireceğiz. Onlar bizi veya biz onları uyarabiliriz. Sorumluluk yüklenebiliriz veya yükleyebilirler. Bizi kontrol edebilirler. Mecburen biz de, kendimizi korumak, çıkarlarımızı tehlikeye düşürmemek için mücadele edebiliriz. Bu kavuşum, yükseleninize mücadeleci bir görünüm yaptığı için sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Şu anda, çocukluk-yetişkinlik veya yaşlılık hangi dönemde olursanız olun, geçmişten bugüne dek yaşadıklarınızı düşünün. Sizi etkileyen koşulları, yuvanız sınırları içinde olan bitenleri, ideallerinizi ve bugünkü durumunuzu. Memnun musunuz yoksa baskı altında mısınız, gerçekten huzurlu musunuz yoksa hayata kızgın ve kırgın mısınız. Cevabınız ister olumlu ister olumsuz olsun. Eğer cesaretle geçmiş ve bugünü gözden geçiriyorsanız, yanlışları doğruları, hataları veya eksiklerinizi biliyorsanız, inanınız ki, siz güçlüsünüz ve her şeyin altından kalkabilirsiniz.

    23 Ekim saat 23.52-16 Kasım saat 21.03 tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Bu dönem, aile içindeki uyum ve paylaşımın bir hayli vurgulanacağı, ev ortamınızla ilgili konuların hayatınızda baskın hale geleceği bir süreçtir. Bu geçişteki en etkin görünüm, 13 Kasım tarihinde gerçekleşecek Venüs-Satürn kavuşumudur. Aile içi ilişkilerinin gözden geçirilmesi, karmaşa yaratan durumların ciddiyetle ele alınması veya bu konuda artık son raddeye gelmiş problemlerin ortaya çıkışını işaret edebilir. Eğer aile birliği bozulmuş, boşanmış bir kişiyseniz kendinizi yorgun ve bir hayli üzgün hissedebilirsiniz. Yalnızlık bazen ayrılık nedenli bazen bir kayıp yüzünden yoğun şekilde etkili olabilir. Burada asıl canınızı sıkan, geçiş süreci sancısıdır. Yani bir önceki yaşam stiliniz artık var olmadığı için, yeni yaşama adapte olmak güçlük çekiyor olabilirsiniz. İşte bu kavuşum sabırlı bir şekilde çevrenizle teması kesmeden, hem sağlığınızı hem de yeni sayfa açtığınız bu yolda kararlılıkla ilerlemenizde sizi itekler. Kolay mıdır derseniz uzun bir zaman alır ancak sonunda mutlaka her şey yerine oturur. Bir kısmınız için, ev-emlak satış-alış, miras gibi konularda etkili olan bu kavuşum iyice derinlikli bir şekilde düşünülmesini, ilerisi adına sağlam kararlar verilmesi gerektiğini gösterir. Ayrıca eş, aile, çocuklarınızla ilgili konularda da ilişkilerin gözden geçirilmesi anlamında önem taşır. Baskılar yoğun, ancak insan kendinin ve şu anki durumun farkında olmayı bilmeli.

    Bu ki geçiş etkinliğinin hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,


    gunesvenus450

    BAŞAK

    Sevgili Başaklar 23 Ekim saat 14.57-22 Kasım saat 11.38 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, eğitim hayatı, çevre ilişkileri, iletişim, kendinizi ifade edişiniz, yolculuklar, haberleşme, günlük koşuşturma, işlerinizin takibi, ticaret, kardeş ve yakın akrabalarınızla alakalı konuların gözden geçirilmesi ve bulunduğunuz durumun ciddiyet ve sorumluluk duygusu çerçevesinde ele alınması gerekebilir. Bu süreçte, çevrenizde bazı değişimler, düzenlemeler, yenilenmeler özellikle yakınlarınızla, dostlarınızla, ilişkinizle ilgili konularda görülebilir. Bunları anlamakta zorlanabilirsiniz. Fakat gerçekçi bir gözle bakarsanız, ilerisi adına sağlam olanı fark eder, kurtulmanız gerekeni tespit edersiniz. Sizin nasıl baktığınız çok önemli. Güneş-Akrep burcu geçişindeki en etkin görünüm, 18 Kasımda gerçekleşecek. O gün, Güneş-Satürn ile kavuşum yapacak. Gayet önemlidir. Aile büyükleriniz, iş yerinizdeki patronunuz, yakınlarınız, çevrenizle alakalı bazı gelişmeler, sorumluluk almanızı gerektirebilir. Önemli bir görüşmede bulunabilirsiniz. Bu görüşme bir değişimin işaretçisi olabilir. Bu değişiklik eğer sizin için zorluklar içeriyor ancak uzun vadede faydalı olacaksa duygusal düşünmemeli, mantıklı hareket etmelisiniz. Bu kavuşum, her bir konuyu, insanı, durumu görünen yanıyla değil, bilakis arka planda olan biteniyle ele aldığınızı gösteriyor. Kim ne söylemiş, ne etmiş, nasıl bir karar vermiş, hayat ne anlama geliyor, çevre ilişkilerinin önemi nedir, kardeşler, eş, dost ve yakın akrabalığın sınırları ne olmalı, bunlar üzerinde durabilirsiniz. Boş sözler, boş insanlarla vakit kaybetmekten yana değilsiniz. Çünkü siz hayatı kolay öğrenmediniz.

    23 Ekim saat 23.52-16 Kasım saat 21.03 tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek Venüs döneminde, çevremizde bulunan insanlarla ilişki kurma biçimimiz, paylaşımlarımızla birebir alakalıdır. Venüs-Akrep burcu geçişinin en etkin tarihi, 13 Kasımdır. O gün, Venüs-Satürn kavuşumu gerçekleşecek ve bu kavuşum hem yakın çevre ilişkilerini hem de aşk hayatınız, maddi konular, gelişim anlamındaki meseleler üzerinde odaklanmanızı sağlıyor. Bazı kişilerle aranızda istemeden de olsa bozulma, ayrılık, sıkıntılı durumlar meydana gelebilir. Bazılarınız bu kavuşum sayesinde güçlü insanlarla bir araya gelebilir ve onlarla önemli ilişkiler kurabilir. Bir kısmınız için bu kavuşumun anlamı, büyüklerinizle olan iletişimin baskılayıcı hale gelmesidir veyahut artık problemlerin konuşulması zamanıdır. Kimileri bu kavuşumda çevresini değiştirebilir veya bir iş kurabilir. Burada önemli olan hem mali hem de işin, çevresel anlamda mutlaka gözden geçirilmesidir. Sorumluluk baskındır. Mutlaka gerçekçi olunması ve ona göre hareket edilmesi gerekir. Aile yakınlarıyla ilgili sorumlulukların da hale yola koyulmasında fayda vardır.

    Bu ki geçiş etkinliğinin hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,


    gunesvenus450

    TERAZİ

    Sevgili Teraziler 23 Ekim saat 14.57-22 Kasım saat 11.38 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, maddi-manevi anlamdaki tüm kazançlarımız üzerindeki kişisel etkimizi, alacaklarımızı, borçlarımızı, kendimizi yeniden güçlü hissetmek adına yapılacakları ele almak yönünde önem taşıyor. Her önümüze gelen kişiyi dost sanmayacağız. Hele yaşamımız söz konusuysa. İnceleyeceğiz, düşüneceğiz. Eğer bir borcumuz varsa, bunu nasıl ödeyebiliriz, gücümüz var mı bunlara bir bakacağız. Bir yatırım düşünüyorsak, enine boyuna ele alacağız.
    Güneş-Akrep burcu geçişindeki en önemli tarih, 18 Kasımdır. Güneş-Satürn kavuşumu gerçekleşecek.
    Bu görünüm, sorumlulukların işaretçisi olduğu gibi, yeniden mali ve manevi konuların üzerinde bir planlama yapılması, ciddi bir şekilde kendinizi gösterme yönünde kıymet taşıyor. Otoritelerle, ailenizle, iş ortaklarınızla görüşmelerde bulunabilirsiniz. İşe başlayabilir veya farklı bir iş için mücadele verebilirsiniz. Evlilik veya boşanma kararı verebilir, mal mülk taksiminde bulunabilirsiniz. Bu kavuşum, sizi yeteneklerinizi tespit ederek hayatınızı kazanma anlamında yönlendiriyor.

    23 Ekim saat 23.52-16 Kasım saat 21.03 tarihleri arasında yöneticiniz Venüs, Akrep burcunda ilerleyecek. Bu süreç, parasal konularla birebir alakalı olup, kazanma ve harcama biçiminizle de alakalıdır. Venüsün 13 Kasım tarihinde Satürn ile yapacağı son kavuşum önemlidir. Hem ilişkiler hem yuvamızla alakalı meselelerimiz hem de kişisel kararlarımız yönünde bir etkidir. Öncelikle ilişkilerde karşılıklı olarak bir güven tazelemesine ihtiyaç var. Çünkü nasıl bir beraberlik yaşıyoruz ve bu beraberlikteki paylaşımlar gerçek manada tatmin edici mi? yoksa bizi bir arada tutan alışkanlık mı, bağımlılık mı? Ardından mali konular üzerinde şu anki durumun mutlaka gözden geçirilmesi lazım. Paramızı nasıl değerlendiriyoruz, yatırım veya bir ortaklık kurmayı düşünüyor muyuz? Bunların da ciddi olarak çözümlenmesi gerekiyor. Ev yaşantımızda eşimiz veya ailemizle yaşıyorsak, bütçe nasıl yapılıyor? Boşanmış bir çiftsek, mal taksimi veya nafaka konuları konuşuldu mu? Ayrıca biz, kendi paramızı nasıl idare ediyoruz? Bunları da ele almamız lazım. Yaşanılan zorlukların nedenleri, beraberlikte aksayan noktaların görüşülmesi mutlaka gerekiyor. Zoraki değil, bilakis her iki tarafın da kendiyle yüzleşmesi lazım. Üstünü örterek değil, inadına açarak aksaklıkların tamir edilmesi yararlı olur.

    Bu ki geçiş etkinliğinin hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,


    gunesvenus450

    AKREP

    Sevgili Akrepler 23 Ekim saat 14.57-22 Kasım saat 11.38 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Güneş döneminde son iki buçuk yıl boyunca yaşadıklarımızı şöyle bir gözden geçireceğiz. Siz hayata nasıl bakmaktasınız, neler yapmayı hedeflemektesiniz, geleceğinizle alakalı konularda neler düşünüyorsunuz, şu anda önünüzde duran engeller, duvarlar nasıl aşılır? Eğer bir şeyler sizi tatmin etmiyorsa ve bu baskılar sizin üzerinizde bir hayli yorucu oluyorsa, şunu biliniz ki, bu testlerden hepimiz geçtik, geçeceğiz. Eksiklerinizi, yanlışlarınızı, bakış açınızı, dış dünyadaki tavırlarınızı, eğilimlerinizi, sağlığınızı, cesaretinizi etkileyen Satürnün, Güneş ile olan kavuşumu çok önemlidir. 18 Kasım tarihinde son kez gerçekleşecek bu görünüm, ciddi bir şekilde işlerinize odaklanmanız, yaşamınızı düzenlemek için kararlı olmanız şart. Gerek iş gerek çevre gerekse sizi ilgilendiren her konuda sağlam bir duruş sergileyerek, çalışır çabalarsanız amacınıza ulaşırsınız. Bu kavuşum, dünya ister istemez kuşkuyla bakmanıza neden olsa da, bu kuşku aslında sizi büyütücüdür. İnsan merak ettikçe sorgular, sorguladıkça öğrenir ve öğrendikçe gelişir. Öyle değil mi? o zaman yersiz ve boşuna kendinize yüklenmek yerine, ben artık değişiyorum, dönüşüyorum, gelişiyorum demenizde yarar var. Size içten ve dışarıdan yönelen baskılara içerlemeyiniz. Çünkü bunlar, asıl gücünüzü anlamanızı ve bu gücü yararlı anlamda kullanmanızı sağlıyor.

    23 Ekim saat 23.52-16 Kasım saat 21.03 tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Venüs, fiziksel anlamda çekicilik kazandığınız, ilişkilerde güçlü, tutkulu ve baskın olduğunuz bir zaman dilimidir. Bu yıl ki Venüs geçişinde en etkili tarih, 13 Kasımdır. Bu tarihte Venüs-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Bu kavuşum, sizi ilgilendiren konulardaki dayanıklılığın bundan sonraki yolunuzu çizebilmenizdeki kararlılığın işaretçisi olarak bir hayli önemlidir. Siz üç konuyu mutlaka iyice gözden geçirmelisiniz. İlişkinizi, fiziksel ve ruhsal açıdan durumunuzu ve çevrenizle olan temasınızı. Öncelikle yolunda gitmeyen veya yoluna sokmak için mücadele verdiğiniz veyahut sağlamlaştırmak istediğiniz her meselenin ele alınmasını gerektiriyor. Artık hayatınızda sorumluluklar bir hayli baskın. Sadece aşk veya cinsellik uğruna kangren olmuş bir ilişkinin size ne faydası olabilir bunu düşünün. Diyelim ilişkiniz yok. O zaman gerçekten sorumluluk almayı bilen kişileri tercih edin. Psikolojik anlamda derinden derine sürekli sizi kurcalamakta olan problemleri geride bırakın. Ağır yüklerin, zorlayıcı ilişkilerin sizi yormasına izin vermeyin. Kendinize önem verin. Bir ilişkinin, bir yakının veya birilerinin hayatınızı kontrol etmesine, sizi üzmesine izin vermeyin. Mutlaka bir hedefiniz olsun. Zarar gördüğünüz insanları hayatınızda tutmayın. Sıkıntılarınızı gözünüzde büyütmeyin ama onları çözmeyi de ertelemeyin. Yarınlarınızı garantiye altına almak için tüm gücünüzle çabalayın. İş hayatında istikrarlı bir şekilde çalışmayı, yeteneklerinizi değerlendirmeyi bilin.

    Bu ki geçiş etkinliğinin hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,


    gunesvenus450

    YAY

    Sevgili Yaylar, 23 Ekim saat 14.57-22 Kasım saat 11.38 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, geriye çekilip olan bitene ve bundan sonra yapmanız gerekenlere bakabilme zamanıdır. Bu bir yüzleşme zamanıdır. Kendinizi toparlamak şöyle bir kafanızı dinlemek, sizi rahatsız eden meseleleri tekrar gözden geçirmek tabii ki faydalıdır. Ancak her Yay burcu böyle hissetmeyebilir. Hayata bakış açınız, bugüne dek yaşadığınız deneyimler, içinde bulunduğunuz şartlar veya karakter yapınız gereği süreci zorlu geçirmeniz de mümkündür. Bazı kişilerle aranıza mesafe girebilir. Onları görmek, onlarla konuşmak, dertleşmek, paylaşımda bulunmak istemezsiniz. Kafanız karışıktır. Sapla samanı birbirinden doğru şekilde ayıramadığınız için gergin ve içten içe öfkelisinizdir. Bazı kişiler canınızı sıkabilir veya şartlar gereği işleriniz umduğunuz gibi gitmediği için her şeye kızabilirsiniz. Sizi üzen insanlara karşı iyi niyetli düşünmeniz kolay olmayabilir. Güneş-Akrep burcu geçişinde 18 Kasım tarihi önemlidir. Satürn ile son kez Akrep burcunda kavuşum yapacak olan Güneş, hem iş hem duygusal hem sağlık anlamında gözden geçirmemiz gerektiğini gösteriyor. Aile, eş, patron veya bazı kişilerin üzerinizde baskı kurabileceğini işaret ediyor. Bunun yanı sıra faydalı yanları da var. Amacınız için odaklanmanızı, çalışmanızı sağlıyor. Sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getirmek için şöyle bir sakin ve bilinçli hareket etmenizde yarar var. Bu kavuşum, toplumla kendiniz arasındaki ayrımı tespit etmeniz ve yaşanmış tecrübelerinizle, kısaca kendinizle yüzleşmeniz anlamına geliyor. Bu yüzleşme sırasında kendinizi keşfediyorsunuz. Sezgilerinizin güçlendiğini ve güçleneceğini bilmenin keyfi öyle büyük ki. Siz hem başkalarına şifa olmaktasınız hem de kendi yaralarınızı sarmaktasınız. Bunları yeni yeni öğrenmeye başlayacaksınız. Sizin artık gereksiz meseleler yüzünden zaman kaybetmemeniz gerekiyor. Bunlar nedir? Korkular, kaygılar, kuruntular, düşmanlık, kin ve nefret olgularıdır. Bunlardan uzak durdukça hafifleyeceksiniz. Hafifledikçe ileriye gitmeniz kolaylaşacak. Bazen güçsüzüm diyebilecek kadar kendinize sahip çıkacaksınız. Bazen de gücünüzü başkalarına destek vermek için kullanacaksınız. Enerjinizi boş yere tüketmemeyi öğreneceksiniz.

    23 Ekim saat 23.52-16 Kasım saat 21.03 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkilerin gizlilik üzerine kurulduğu ve mahremiyetin bir hayli önemsendiği, paylaşımın ve uyumun göz ardı edilebileceği süreçtir. Ben bu ilerleyişte 13 Kasım tarihini önemsiyorum. Çünkü o gün, Venüs-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Önce maddi anlamdaki etkisine bakalım. Çalışma hayatınızdan elde edilen kazanç veya bir takım yollarla elde ettiğiniz paralarla ilgili son zamanlarda önemli sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Hesapsız harcamalar gibi hiç aklınıza gelmeyen borçlar canınızı sıkmış olabilir veya bunlara dikkat etmeniz gerekebilir. İş hayatınız veya sağlığınızla ilgili meseleler üzerinde bizzat durmanız ve nasıl bir tedavi veya yol izleyeceğinizi tespit etmeniz şart olabilir. Bazı kişiler yüzünden zaman, iş ve para kayıplarınız yüzünden bunalmış olabilirsiniz. Bu görünüm, tekrar özel hayatınızı ele almanız, ilişkinizi gözden geçirmeniz yönünde önem taşımaktadır. Bu kavuşum, bütün bunlara veya şu anki mevcut durumunuza bir çözüm bulmak için sessiz kalmanız anlamına da gelebilir. Sorgulamalarda bulunabilir, derinlemesine gözden geçirebilirsiniz. Aslında bütün bu yaşadıklarınız size epey ders vermiş olmalı. Eğer bazı konularda kısılmış durumdaysanız, buna sebep olan her şeyi gözden geçirip hayatınızı sağlam bir şekilde düzenleyebilirsiniz.

    Bu ki geçiş etkinliğinin hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,


    gunesvenus450

    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar 23 Ekim saat 14.57-22 Kasım saat 11.38 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, ilişkilerinizi, hedeflerinizi derinlikli bir şekilde gözden geçirmeniz yönünde gayet olumludur. İdeallerinizi yenidene ele alacağınız, projelerinizi veya yapmak istediklerinizi kafanızın içinde tasarlayacağınız bir süreçtesiniz. Güven ihtiyacınız bir hayli yüksek olacak. Ancak bu güveni, kendi içinizde oluşturmayı öğreneceksiniz. Kıskançlıklar, paylaşımsızlık, öfke ve önyargılı davranmaktan uzak duracağız. Problemler karşısında yılmayacağız. Bilakis bunları çözebilmek adına formüller geliştireceğiz. Genelde Güneş-Akrep burcu seyirlerinde insan kendini bir hedefe yönlendirmeli, diğer insanlarla koordine halinde çalışmayı bilmelidir. Bazen tek başına yetersiz kalabilirsiniz. Böyle bir durumda bencil davranmak yanlış olur. Güneş-Akrep geçişinin en etkin görünümü, 18 Kasım tarihinde gerçekleşecektir. O gün, Güneş-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Amacımız ne ise ona göre mücadelemizi sürdürmemiz, etrafımızdaki insanlarla ciddi bir şekilde ilişkiler kurarak ve paylaşımda bulunarak ilerlemeliyiz. İşinizdeki gelişmeler sizi farklı sosyal gruplar içinde sorumluluk almaya yöneltebilir. Güçlü insanlarla işbirliğinde bulunabilir, desteklenebilirsiniz. Bu kavuşum, sizi yönetici pozisyonuna getiriyor. Bir zümrenin, bir durumun, bir oluşumun hazırlayıcısı ve lideri olabilirsiniz. Hangi konuda odaklanıyorsanız o alada başarınız tescillenebilir. Ben bu kavuşumu bugüne dek ektiklerinizin belli bir alanda biçilmesi yönünde olumlu buluyorum. önünüzdeki taşları dert etmek yerine, varacağınız zirveyi düşünerek ilerleyiniz.

    23 Ekim saat 23.52-16 Kasım saat 21.03 tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Bu dönem sosyal çevrenizle olan ilişkiniz ve bu ilişkilerdeki paylaşımların işaretçisi olup, kariyer ve aşk hayatınızla ilgili konuları da kapsamaktadır. 13 kasım tarihindeki Venüs-Satürn kavuşumu, Oğlaklar açısından aşk hayatınızla ilgili meselelerde, çocuklarınızla ilgili konularda veya çocuk sahibi olma anlamında sağlam kararlar alma veya şu andaki sorunları çözebilmek için mücadele verme yönünde etkileyicidir. Kişi aşk hayatını ileri ve ciddi bir noktaya getirmek ister. Eğer hayatında kimse yoksa, düzgün bir ilişki yaşamak adına seçeneklerini gözden geçirir. Çocuklarınızın geleceği hakkında ciddi ciddi düşünmenizi sağlar. İş hayatınızla ilgili konularda da etkilidir. Size sorumluluk yükler ve güçlü insanlarla bağlantılarda bulunmanızda yardımcı olur. Bazı Oğlaklar için zorlu bir dönem olabilir. Onlar hem aşk hem iş hem de hedefleri yönünde baskı altında olabilirler. Bu yüzden de karamsar düşünmeye açıktırlar. Oysaki bu görünüm, derinlikli bir şekilde ele alınan meselelerin çözüme kavuşacağını göstermektedir. Bu kavuşum, kişisel anlamda size bir hayli sorumluluk yüklese de, kendi kararlarınızı kendiniz verebilmeniz yönünde destekleyicidir. İş hayatında otoriter yaklaşımlar, toplum içinde saygınlık elde etme, ilişkilerde daha dikkatli olma yönünde bu kavuşumun sizler açısından ileriye dönük düşündüğümüzde yüksek başarıları getireceğini biliniz. Seçkin olana yönelecek, kendinizi ve sınırlarınızı daha kararlılıkla çizebileceksiniz.

    Bu ki geçiş etkinliğinin hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,


    gunesvenus450

    KOVA

    Sevgili Kovalar 23 Ekim saat 14.57-22 Kasım saat 11.38 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş döneminde, çalıştığınız yerdeki insanlarla, otoritelerle ılımlı şekildeki ilişkilerinizi sürdürünüz. Kimlerle iş veya özel ilişkileriniz varsa, bunları gözden geçiriniz. Kıskançlıklar, güç uygulayan insanlar, negatif kişilerden, onlara kızıp yanlış kararlar almaktan kaçınınız. Bu dönem, hiç kimsenin kimse üzerinde baskı uygulayacak hali yok. Birileriyle karşı karşıya gelirseniz boş yere zaman kaybedebilirsiniz. Güneş-Akrep geçişindeki en etkin görünüm, 18 Kasım tarihinde gerçekleşecek. Satürn ile kavuşum yapacak Güneş, iş görüşmeleri, bağlantıları, iş yerindeki önemli bir değişim, bir kararın verilmesi anlamında gayet önemli. Kişi bu görünüm altında ilişki, iş hayatı, ailevi konular üzerinde odaklanır ve en doğru seçimde bulunmak için mantıklı düşünmeye çalışır. Bu görünüm size sorumluluk yükleyebilir. Otorite konumundaki kişiler hakkınızda bir karara varabilir. Eşiniz, babanız veya annenizle alakalı bir gelişim yaşanabilir. Bu görünüm, sizi kariyer ve toplumsal anlamda güçlenmeniz için, ihtirasla çalışmanızı sağlıyor. Eğer işiniz kendinize aitse, bu işi geliştirmek için mücadele ediniz. Birinin yanında çalışıyorsanız alınganlık, kuruntu ve kaygılardan, birileriyle çatışmaktan, tartışmaktan uzak durunuz. Bunlar vakit kaybı olur. Bilakis gücünüzü işinize odaklayınız. Bu odaklanma sizi ileriye taşıyacak. Ne kadar baskı olursa o kadar başarınız büyüktür. Bunu unutmayınız.

    23 Ekim saat 23.52-16 Kasım saat 21.03 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, toplumsal hayatta kurulan ilişkiler başta olmak üzere yönetici-işveren konumundaki kişilerle olan paylaşımlarınız ve ailenizle aranızdaki sevgi alışverişi anlamında etkili bir süreçtir. Bu yıl ki geçişte Venüsün etkin görünümü, 13 Kasım tarihinde gerçekleşecek. Satürn ile kavuşum yapacak Venüs, ailevi konular, kendinizi geliştirme yönündeki çalışmalar, psikolojik arınma, sorumluluklar ve kariyer anlamındaki durumunuzla yakından alakalıdır. Hatta diyebiliriz ki, toplum içindeki yeriniz, yükselişiniz tamamıyla bu meselelerle olan mücadelenizle birebir alakalıdır. Öncelikle ailevi konular, ev yaşamı, güvence meselelerinde güçlenmeniz için, iş hayatınıza mutlaka önem vermelisiniz. İşte o zaman hem daha kaliteli ve seçkin bir yaşam sürersiniz hem de kendinizi daha güçlü hissedersiniz. Diğer bir konu gelişim anlamında önem taşıyor. Şöyle bir durumunuza baktığınızda kendinizi yeterli görüyor musunuz? Yoksa hala eğitim veya tecrübe anlamında eksikleriniz var mı? Bunları ele alarak eksileri artıya çevirmek için gayret gösterirseniz ve de artık çevrenizi gözden geçirerek daha seçkin dostluklar kurabilirseniz iş hayatında yükselebilirsiniz. Her şeyi ben biliyorum demek yerine, öğrenmeyi tercih ediniz. Öğrenmenin sonu olmadığını biliniz. Farklı insanlara, gelişmelere açık olunuz. Ayrıca sizi yavaşlatan, kuruntuya sevkeden yüklerinizden artık kurtulunuz. Sizin yolunuz toplumda üst noktalara çıkmak, huzur bulmak ve düzgün ilişkiler yaşayarak başarıya ulaşmak olmalıdır. Yoksa çok zorlarsınız kendinizi.

    Bu ki geçiş etkinliğinin hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,


    gunesvenus450

    BALIK

    Sevgili Balıklar, 23 Ekim saat 14.57-22 Kasım saat 11.38 arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş dönemi, büyümek, farklı deneyimler yaşamak, gelişmek, hayatımızı yönlendirmek için kararlar veriyoruz. Hayat önümüze fırsatlar çıkarıyor veya mecburen uymamız gerekiyor. Fakat şu var ki, hepsi bizim gelişimimiz anlamında önemli oluyor. Tabii ki kimimiz bunun farkında bazılarımız zamanla anlıyor. Bu dönemde yüksek hedefler belirlemek, her şeye sıfırdan başlamak, kendinizi hangi alanda ortaya koymak istiyorsanız, lütfen o konuda gelişimi önemseyiniz. Eksiklerinizi tamamlayınız. Güneş-Akrep geçişinin en etkin görünümü, 18 Kasım tarihinde gerçekleşecek. Güneş ve Satürn kavuşum yapacak. Bunun anlamı, hem çalışma hayatınız hem hedefleriniz hem de ilişki anlamındaki sorumlulukların artışıdır. Ancak bu sorumluluklar sizi büyüten, geliştiren önünüzdeki yolu görmenizi sağlayan basamak taşlarının atlamasına benzer. Hesabınızı iyi bilirseniz kazandırıcı olur. Panik olursanız fırsatları kaçırmanıza neden olur. Bu kavuşum, hayatın anlamını keşfedebilmeniz için önce kendi derinliklerinize bakmanızı, gücünüzü asla küçümsememenizi söylüyor. Eğer kafanızda soru işaretleri varsa, bunları cevap bulamam diye düşünmeyiniz. Çünkü önünüzdeki yol sizi bu cevapları bulabilmenizde yardımcı olacaktır. İnancınız hem hayata karşı hem de kendinize doğru güçlü olmalı. Belki bu yolda, yeni bir çok öğretiden, eğitimden, tecrübeden, testten geçeceksiniz. Ancak her geçişte, bir ışık yanacak, sonra diğeri. Bütün bu ışıkları siz yakacaksınız. Ancak şunu unutmayınız. Hayata kuşkuyla yaklaşmayınız. Beni bulur mu, burayı aşar mıyım, şuna kavuşur muyum diye düşünmek yerine, çabalayın, mücadele edin ve elde edin. Eğitin, öğretin, geliştirin ve engelleri güce dönüştürün.

    23 Ekim saat 23.52-16 Kasım saat 21.03 arasında, Venüs-Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Bizden farklı düşünen kişilerle olan ilişkimiz, alışverişlerimiz ve yakın çevremizle olan paylaşımlarımızın önemli hale geldiği bir dönemdeyiz. Bu seneki Venüs-Akrep geçişinde 13 Kasım tarihi önemli. Çünkü Venüs-Satürn kavuşumu son kez gerçekleşecek. Peki bunu anlamı nedir? öncelikle iletişim-haberleşme-bilgi edinme, bilgiyi başkalarına ifade etme yönünde sizi kuvvetlendiriyor ve hırslandırıyor. Bu hırsın tabii ki nedenleri var. Çünkü özellikle eş veya partnerin durumu, iş hayatı, borçlarınız, kredi ödemeleri veya başkalarıyla ortaklaşa olan ilişkilerin düzenlenmesi için, çalışmanız-gayret etmeniz lazım. Eğer siz yeteneklerinizi dış dünyada ifade edebilirseniz, mali anlamdaki problemlere çözüm bulmanız kolay olur. İşte bu kavuşum, kendinize yeni hedefler koyabilmeniz anlamında da kıymetlidir. Ancak bir yandan da fazla sert ve taviz vermeyen bir kişi haline gelmenize neden olabilir. Yani hırsınızın kurban olmamak için, ilişkilerinize dikkat ediniz. Özellikle çevrenizde bulunan kişilerle iletişiminizi önemseyiniz. İşte gelişimin, yeni bir bakış açısı kazanmanın, dünyaya açılmanın yolları bunlardır.

    Bu ki geçiş etkinliğinin hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler